Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

nagyon jók képek!
ez a sok gyerek :shock: :lol: egyik szebb mint a másik :lol:

csajok nem minadnnyiótokat tudlak beazonosítani :oops: :shock: :wink: kami, sági,timo,barbus ágiboldi, róki stimmel de a többieket nem tudom beazonosítani ... :oops: többiek segítsetek!! :wink: :D

lorca
remélem már jobban vagy!!!!
a méhnyakrepedés miatt együttérzek nekem szintén sikerült "beszerezzek" egyet, hasonlóan mint nálad rajtam feküdt a végén mindneki... :cry: tényleg aa szüléstörténetem elmaradt...na majd mesélek

cuppogás
ülve szopizunk de csak a fejét fordítja felém, teljes testével ritkán fordul oda,ha odafordítom vissza akar menni hanyattfekvésbe úh nem erőltettem...

sági
Peti mennyi idő alatt szopizza meg az adagját?
nálunk vszínű csak akkor fog működni a láncetetéses dolog ha 20-30perc alatt sikerülne szopiznia (egyenlőre ez csak regel megy akkor van annyi tejem---később min 45-60 perc) így aztán egyfolytában szopizna...

egyébként tulképpen így is mert hétfő óta 2,5 óránként eszik :shock: és a szopi kezdések között telik el ez az idő :shock: gykorlatilag mire sikerül magába tömnie az adagját, meg is éhezik :shock: :lol: ----napi 7x eszik lehet hogy súlyugrás lesz?

szóval a 60-70 g nem az adagja volt (így a múlthéten csak 50g-t gyarapodott-előtte 250g-kat :shock: ) ez kiderült csak ennyit sikerült leamortizáljon a cickókból...mindenesetre azokkal is 2-3 órát aludt de lehet hogy azért mert elfáradt mire kisajtolta belőlem...
hétfő óta 90-130 g-k csúsznak lefelé :lol: csak ez az esti "apadás" ne lenne..tegnap este már ki kellett olvasztanom tejcsit mert csak 50g jött le a két cickóból úh. megkezdődött az aranytartalék felhasználása :cry:
ennek örömére most megint elkezdtem fejni magam, mert pont a lényeget nem tudja kiszippantani így azt elvek ide v oda cumisüvegből adom neki :oops:

tegnap megrendeltem a More Milk tablettát, beszéltem az egyik ismerőssel neki nagyon bejött, gyakorlatilag 24 óra múlva majd szét durrantak a cikói :shock: :lol:
remélem (ennyi pénzért :shock: ) nálam is beválik.na majd beszámlok...

ágiboldi
próbáltad a gyakori fejést? vagy nem is tudom Te írtad hogy utálod?már nem is emlékszem...
milyen tápszert kapott Boldi?

deako
jól értelmeztem te is gyorsabb szopi után sóvárogsz? :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Jó reggelt!

Kipróbáltam a lánc etetést, ennek örömére Gergő úgy gondolta, hogy ez tök jó, lehet két óránként enni! :evil: Így éjjel a szokásos két ébredése helyett volt négy! :evil: :evil: :evil: Kivagyok, mert ráadásul reggel óta puki ügyben ordít, pedig már egy csomót kitornáztam belőle! :?

Mazsi! Én vagyok az, akinek barna haja van, összefogva, és halványrózsaszín csíkos ing (blúz? ingblúz? vmi ilyesmi) volt rajtam farmerral.
Vendég

Sziasztok!

Kami,
Köszi a vendéglátást. nagyon jól éreztük magunkat!!! :lol:
A nagy beszélgetésben elfelejtettem a pizza pénzt odaadni, bepótolom ha találkozunk!!! :oops:

Mazsi,
Peti 10-20 perc alatt eszi meg a magáét, de este van, hogy csak 5 percig és utána alszik reggelig!Sok jót hallottam a More Milkről, biztos fog használni Neked is és akkor Lea csak csodálkozni fog, hhogy mennyi tejcsi!!! :D

Pann,
Sajnálom, hogy nem jött be elsőre a láncetetés, nekem az álometetés zavart így be. Ja és azt nem is mondtam tegnap, hogy már csak nagyon ritkán van láncetetés, legfeljebb az utolsó kettő között van 2 óra.
Vendég

Mazsi, igen, én utálom a fejést, főként azért mert semmi nem jön. Csak akkor jön, ha jön a tejleadó reflexes bizsergés, de szopi után az már nem nagyon van, anélkül meg csak megdagad a bimbó és fáj, szóval frusztráló tevékenység az én esetemben.. :)

Boldi Beba H.A. tápszert kapott és nagyon szereti. Szopi után kínálom, és eddig sose utasította vissza, ma a 150 g szopi után ha hagyom ledöntötte volna a 60 g tápszert, de csak 40-et engedtem, annak is visszajött a nagyrésze. Két napja kap így pótlást, de csak kb napi 3-4 szer, mert reggel nem adok mert akkor sok a tej, este az utolsónál meg úgyis bealszik, akkor azért nem kap. És így is 2 nap alatt annyit hízott mint máskor egy hét alatt!!! Komolyan.
És alszik napközben, de ezt még nem kiabálom el... :wink:
De tegnap este a kritikus 6-9-ig időszakban nem ordított hanem aludt a saját ágyában! És most is alszik!
Na tényleg nem kiabálom el, majd meglássuk, ha ordít akkor is szeretem :lol: Na, az ilyen szentimentális jókedélyű mondataimból látszik, h én is pihentebb vagyok így :D

Május, Sági, Barbi, a lábát hogy tuszkoljátok be a rugalmas hordozókendő vízszintes része alá? Milyen pozícióban? Mint egy béka? Megérkezett ugyanis, és kipróbáltuk, kicsit lazára kötöttem, és hát a hátatokon nemtom hogy simogatjátok el az anyagot, de sebaj, így is elaludt benne! Egyelőre még csak beltéren használtuk, de délután felavatom :lol:

Khhmm. Most így, hogy izé alszik ez a gyerek vajon mivel magyarázzam magamnak, h nem porszívózok ki...?

Kép
Kép
agiboldi

Pann!
Sajnálom, hogy neked is rossz éjszakád volt! Nekem ma csinálja azt Lilla, hogy 2,5 óránként kéreczkedik cicire! És mindig úgy csinál, hogy majd éhen hal, aztán meg 5 perc után elengedi a cicit! :shock: Kiváncsi vagyok, miért van ez!

Boldiági!
Nagyon szupi kiskölyköd van! :) Látod, ha tele a poci, akkor milyen tündéri? :)
A hordozókendő vízszintes része alá én nem szuszakolom be a lábát. Csak úgy lóg neki. Nem is mindig húzom fel a vízszintes részt. Ha igen, akkor békaszerűen van a lába, de azt már nem szereti. Úgyhogy csak lóg ki a kis praclija!
:D

Megvan a pihenőszékünk! Úgy néz ki, hogy nagyon bejön, a lelógó kis állatkákat nagyon bírja Lillus, és ahogy ő mocorog, úgy hintázik a szék is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timocska 2009.12.09 15:46-kor.

Timi
Kép Kép
timocska

Szasztok! Mi egesz delelott setaltunk, most volt kaja, es megyunk vissza a patakpartra, olyan jo ido van!

Deako! Szerintem itt felejtetted az esernyodet! Piros es a fogason van! Megorzom neked, majd megbeszeljuk, hogy jusson vissza hozzad...

Pelenka - Timo: sima Tesco 4-90 kg, en tovabbra is eskuszom ra (bar nekunk a Babylove-val es a Huggies-zalk se volt bajunk... most ezt hasznaljuk es szerintem tokeletesen megfelel a celra, ki meg egyszer sem folyt es megvan az a hallatlan elonye, hogy rogton latszik kivulrol, ha bent van valami...

Szoval setameta... Sagi, ha van kedvetek, a patakparton megtalaltok :D En most szexire veszem a figurat, hogy kicsit barnuljon a hatam, nyakam, dekoltazsom, arcom... oszt majd meglattyuk :D

Nya, mentem...
kami

Kami!
90 kg-ig jó a pelus? :D :D :D

Mi is most jöttünk vissza a sétából!

Csajok!
Ha ilyen jó idő lesz, szervezhetnénk a köv.talit akár a Margitszigetre is, nem? :)

Timi
Kép Kép
timocska

köszi pann!
megvagy :oops: :lol:

és közben májust is beazonosítottam :lol: :wink:

most rendeltem meg az ebédemet...
vajkrémes magyaros sülttészta :wink: nem tudom ti hogy vagytok vele én egyfolytában tésztát ennék :oops:
csak ma nincs kedvem főzni pedig kicsi lányom szorgalmasan alszik

persze még vasalni sem vasaltam :oops: :D de már kikészítettem,itt szemezek a vasalódeszkán heverő ruhakupaccal hogy nehogy elfelejtsem :lol:

ágiboldi
én kézzel fejek ill ezt a gépi szívót használom és ezzel tényleg koppannásig ki lehet üríteni a mellett anélkül hogy csillagokat látnál...még sosem dagadt be a bimbóm :shock:

timo
mi is Liberot (3-6) használunk a Pamperst száműztem...a hátáig pisis volt állandóan :twisted:
ez eddig bevált de arra figyelnem kell hogy jól a popsija alá igazítsam

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Én egy adag sárgabarackos-kekszes bocis jégkrémet ebédeltem... :oops: :oops: :oops:

És tegnap este kivasaltam minden lényegeset! Ami nem fontos, azt meghagytam anyukámnak, jövő héten jön! :lol: :lol:

Nekem mostanában a Libero is átázik éjszaka... :( A pampers 3-as (4-9 kg) meg nagy rá! :( Holnap megyünk DM-be, veszek Babylove-t, kipróbálom.

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Szuperek a képek! Kami köszi a vendéglátást!!! :)

Ágiboldi! Emma szeret összekucorodva lenni a kendőben, ezért én úgy teszem bele, hogy összefogom a 2 kis tappancsát és felnyomom békába, majd így helyezem bele a belső szárba. Utána rá a másik szár, és én mindig felhúzom a vízszintest is. Tény, hogy így sokkal melegebb...
A hátamod akkor tudod eligazítani, miután előre hoztad a hátadon keresztezett szárakat és elöl befűzted, leengedted a hasad és a vízszintes szár közé! Teljesen sima nem lesz, de amennyire a vállad engedi, olyan szélesre szét tudod húzni! Ha nincs megcsavarodva, akkor nem kényelmetlen! Ja, és amikor magamra kötöm, én szinte semennyivel sem hagyom bővebbre a kendőt. Úgy értem, hogy nem számolom bele, hogy ebbe még beleteszem a gyereket: nem kötöm szorosra, de nem is lóg elöl, nekünk pont így kényelmes, és így tart rendesen ha már Emma is benne van :)
Emma is Beba HA-t kap :P Egyenlőre a simát, de amit ma váltottam ki, az a start aktív - asszem csak annyi a különbség, hogy ebben van bifidusz...

Na, sír. Megyek, aztán majd folytatom :)
Vendég

Timi! Szuperjó a pihenőszék! Látszik, hogy Lillus nagyon élvezi :P
Mi Pamperst használunk, nálunk bevált. Az anyatejes kaki is csak 1-2 alkalommal folyt ki, a tápszeres meg sokkal sűrűbb, az eddig sosem. Pisi meg egyszer sem, mondjuk én minden kajánál cserélem neki, és van hogy közben is.

Na, baromira nem akar aludni...
Nekem meg teregetnem is kéne :roll: Jajj de utálom...
Vendég

Na mégiscsak műkszik a láncetetés! Olyan jól beetettem éjjel kétóránként, hogy de. nem is evett, csak most 1-kor, előtte meg reggel 8-kor. :lol: Szóval ok, csak vhogy most éjszakára kéne tolni ezt az időszakot... :roll:
Vendég

Mármint a teregetést utálom :oops: :lol:
Vendég

Lányok!
Tervez valaki a nyárra nyaralást a babával? Mert mi erősen gondolkodunk rajta! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi!
Én kiteregetek nálad, ha te eljössz hozzám vasalni! :lol: :lol:

Pann!
A láncetetést én ma este próbálom ki! Remélem ma éjszaka azért aludni is fogunk, nem úgy, mint tegnap.. :(

Timi
Kép Kép
timocska

nem szemezek tovább a vasalnivalóval
inkább leviszem Leát napozni :lol: :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Sági bevált nállunk a láncetetés!!! Evet 5-7-9 és reggel 7-ig aludt :D :D :D . Próbálgassátok lehet hogy mindenkinek be jön elöbb vagy utóbb :D

Mazsi! Én vagyok a melirozott hajú, rövidújjú csikos felső volt rajtam vajszínű gatyóval.

Pelus:Nekünk a huggies vált be a legjobban. A libero nagyon rossz és a pampers se valami ász! :evil:

Jó sétát mindenkinek!!!

KépKép
csongria

Na, visszajttunk. Es most kovetkezik a 3 oras etetes... aztan megyunk ki az erkelyre doglani... eddig EGESZ NAP a friss levegon voltunk! Ha lehet, meg barnabb az arca, mint eddig volt, ugyhogy fontolgatom egy minimum 40 faktoros naptej beszerzeset... nem vagyok egy naptej-orult, de szar lenne, ha 10 evesen borrakban halna meg a gyerek...

Eltoltam Aront egy jatszoterre is, olbe vettem es beultem vele a hintaba - nezelodott, kb 20 percen keresztul hintaztunk, en kozben enekeltem neki, IMADTA! Ugyhogy holnap is megyunk le hintazni :D Hurra, meg valami, ami lekoti es szereti! :D 2 kezzel kapaszkodott belem, igaz, de akkor is forgatta a fejet es nezte a fakat meg a fuvet :D Holnap megkerem Gedeiaput, jojjon e velunk es fotozzon le bennunket, ahogy hintazunk :D

Par kep a mai setarol...

Kép Kép

Utaljuk a liftet :D

Kép
kami

Jajj nagyon édik a képek Kami!!! :D

KépKép
csongria

Timi! Nem lesz biznisz, mert én vagyok az egyik, aki nem vasal :lol: Na meg már ki is teregettem :D

Kami, király a liftes fotó :lol: :lol: :lol: Be kéne küldeni vmi pályázatra :D

Képzeljétek, tegnap még beugrottunk a Kikába megvenni azt a kengurut, amit már korábban kinéztem (csak a tavalyi bónuszt vártam hozzá :D ), mert kezdek szétolvadni a kendőben. És ma fel is avattuk délelőtt! Mentünk bankba meg gyógyszertárba meg egy rövid sétára - turiztam is Emmának egy nagyon édes vékony tavaszi puleszt :D

Na, mindig akkor akar vmit, amikor ideülök a géphez... Vmi hatodik érzéke lehet :twisted:
Vendég

Kami,

Ájron valamiédespofa a liftes képen!!!! :lol:

Ria,
Örülök, hogy bevált a dolog. Hamarosan láncetetés nélkül is így fog aluszkálni Beni!!!

Barbi,
Melyik kengurut vettétek? Azt ami Kaminak is van? Milyen volt, nem volt benne meleged?
Vendég

Sági! Olyat vettünk, mint Kamié, csak annak van egy nyári verziója: más az anyaga, olyan lyukacsos-légáteresztős :D Sokkal kevésbé volt melegem benne, mint a kendőben! Éééés: nem kell fogni a fejét, mert meg van támasztva! :D
Vendég

Csajok!!! Mindenki nézzen már be a kiságyába, hogy nem történt-e csere, én biztos, h a saját gyerekemet hoztam haza???????

Fél 3 óta alszik, és most 5 óra van!!! A hasán!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D

Kiporszívóztam, port töröltem, teregettem, mosogattam, stb, barátnő jött, dumáltunk, elment, vasalni én se vasalok, még ha van is rá idő...

És most ébredezik, ami tökéletes, mert ha most eszik, akkor el tudok menni utána a fodrászhoz :D

Ja, és éjszaka is aludt fél 12-től fél 7-ig!!!

Vazeg! :D

Na nem kiabálom el, de gondoltam nem lenne fair vele szemben ha mindig csak a rosszakat írnám.

Így viszont még nem sétáltunk, mert du akartam, de átaludta. Sebaj, majd apával amíg én a fodrásznál vagyok.

Kép
Kép
agiboldi

Agiboldi! Mig alszik, addig is lehet vinni setalni! :D

Mi bejottunk az erkelyrol... volt kjatek, alvas, most a kisagyban jatszik, mert ott meg ma nem is volt :D

Ime fotok:

Kép Kép Kép Kép

Ha a kovetkezo kaja csak 6-kor lesz, akkor megeszem Macikat!!!
Kép Kép Kép Kép
kami

Sziasztok!

Peti ma délután megkapta a vádőoltásokat. Egyik combi- másik combi. Annyira nagyon ügyes volt, két kis nyekkenés és az ölemben már semmi. Annyira kis drága, úgy szeretem!!! :D :D :D

Ennek örömére dobok pár képet:

Reggeli box!!! :lol: Kép

Már megint ez a menés!!! :lol:
Kép

Na és így találtam délután a kiságyban. :lol:
Kép
Vendég

Sági! Miért kapott két oltást egyszerre? Nagyon édik a képek!! :D

Ma megint alkalmaztam a láncetetést nagyon kiváncsi vagyok hogy ma éjjel is be jön-e. Ollllyan jóóó lenne :D :D :D
Na majd holnap megírom.

Jocccakát mindenkinek!!!

KépKép
csongria

Szabi a tegnapi napját alvással töltötte, ma bepótolta az ébrenlétet. :? Max fél órákra volt hajlandó aludni, de még így sem hiszem, hogy reggel 5 óta többet aludt volna 3 óránál. De azért így is rendes volt tőle, hogy alvással töltötte betegszabimat. Valószínűleg tényleg az oltása ütött ki, mert mára már hőemelkedésem se volt, csak a fejfájásból maradt egy kis zsongás. Nem is akarok belegondolni, mi lesz, ha majd Natit kell oltatni, aki az dokinéni megpillantásától fogva üvölteni fog. Már jó fél éve ezért halogatom a bárányhimlőt. Aki extra oltást szeretne, az olyan korán oltasson, amilyen korán csak lehet. Minél értelmesebb, annál rosszabb :oops:
Szopiügyben nekünk ma elég rossz napunk volt. Kétszer is visszabukta az egész tejadagot, amit már elég hosszú ideje nem csinált. Ráadásul a 8as etetés után már 2x ébredt. Még az egyszeri is ritka.

Pann,
A gyerek biológiai óráját én két hónapja próbálom eltolni az esti 8as fekvésről. Lehet, hogy a tiédet egyszerűbb alakítani. Nekem nem ment :wink:

Timocska,
A DM saját márkát ha jól emlékszem lehet pár darabos próbacsomagban is kapni. Kipróbálásra jó, aki mondta, annak tetszett, mi még nem próbáltuk.
Általában akkor csorog, ha a pelus befogadóképességéhez képest túl nagy az adag. Súlyából ítélve pedig a 3as Pampi jó lehetne, és a 2es nem is igen bírhatja már. Ha nagyon kiegyengeted és viszonylag szorosra veszed a 3ast akkor is csorog a lábánál? Nem kell több hely, mint 1-2 ujjnyi. Amikor Szabi elkezdte, a két tapasz majdnem összeért, de a 2es már nem bírta a terhelést. A combja meg a 2est.
Ha jól látom, nekünk is pont ilyen székünk van. Csak más színben. Én egy hónap után jöttem rá, hogy állítható. :roll: Kölcsönholmik átka, hogy nincs vele leírás.

Mazsi,
Én Pamperst használtam a 2 évből kb 1,5ben. Pisi még nem csurgott hátul. Trotyi az Natival sokat, Szabinál meg pisi néha, ha oldalra fektetem. Úgy látszik, gyerkőcök még a pelust is másként cselezik ki. :D
A vasalnivalókat én még szerdán kikészítettem. Ma pakoltam el :oops: Persze vasalás nélkül.

Ágiboldi,
Én minden tevékenységre az a kifogást találom, hogy "zavarná a gyereket". Másnak nem kell persze tudni, hogy egy porszívó még jól is jöhet :)

Mazsi,
A cuppit azért kérdeztem, mert úgy nehezebb szopizni Szaszának, ha megszűnik a vákum. Ő is szokott néha cuppogni, akkor mindig lecsúszik és időnként láthatóan bosszantja. Leát meg úgy látszik inkább a feltekerés zavarja. Hm.

Kép KépKép
lorca

Este 10 múlt és megint nyöszörög :shock: 1 előtt még soha nem ébredt. Lehet, hogy végetért az arany élet :?

Kép KépKép
lorca

hali

ezek a nyavalyás pukimanók :twisted: ...reggel óta küzdünk :cry: annyira sajnálom már minden bevetve...torna,tánc zene daolás hajszárító, Espumisan
most épp tűzszünet van 10 perce...
vagy mégse megint nyekereg
megyek

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok! Na hál istennek most is működött a láncetetés este kilenctől reggel 6-ig aludt :D . Asszem arany életem van!! :D

Remélem mindenki jól aludt.

Na most megyek megyünk vásárolni :)

Üdv Ria

KépKép
csongria

szóval szüléstörténet...
A keddi 38 hetes UH-n több magzatvizet találtak (a bébit már ekkor 3800g-ra saccolták :shock: ) ezért szerdán befektettek.Az okot nem találták, minden rendben volt. Fájásaim 20-30percenként voltak de semmi komolyabb. Az egyik doki azt mondta a sok víz miatt van, a másik azt hogy ezek már jósló fájások, mindenesetre én már szülni szerettem volna mert ha belegondoltam hogy még 2 hétig húzom akkor egy 5 kilós csajszit kell kipréseljek… :shock: :shock: :shock: Azon a hétvégén volt vhol nagy szülészeti kongresszus uh szinte minden orvos(az enyém is) oda ment szóval ki volt adva hogy ne szüljek a hétvégén…

Vasárnap délután a párom bent volt nálam látogatóban sétálgattunk, levegőztünk aztán elmentem WC-re…És nem akart abbamaradni a „pisi”….ez volt 1/4 4 –kor, még jó hogy telefon volt nálam szóltam Atinak hogy keressen egy nővért .Szegény tök ideges lett :lol: Szóval felkerültem a szülőszobára méhszáj 1000 és totál zárt!!! :cry:
A víz továbbra is csak szivárgott. Szóltak a dokimnak aki épp visszaért a kongresszusról.
Miután a baba feje nem illeszkedett be nem engedtek felkelni ami iszonyú volt azon a kényemetlen ágyon, kaptam egy kis méhszájtágító zselét ami szerintem rosszabb mint az oxytocin mert szünet nélkül fájt…
:shock: Persze előkerült az oxy is de azt nem tudom hogy mikor mindenesetre este 10kor még csak 3 ujjnyi voltam…
Vhogy ekörül engedtek először felállni és elmehettem tusolni ez megváltás volt :D
Mondtam hogy én szeretnék itt szülni a zuhany alatt mert sokkal jobb :wink:
A párom velem volt és már profin kezelte ill elemezte a fájásmérő görbéit mindig mondta hogy hányas fájás jön (nem mintha nem éreztem volna) mikor kezdi „elengedni” .A kezét palacsintává nyomkodtam, másnap izomláz volt a bicepszeimben :lol:
Ez így ment hajnali f2-ig amikor jött a doki hogy akkor SZÜLÜNK
( Ati itt ment ki) A kitolás sem volt egyszerű vagy mert nem volt már erőm vagy a fájások nem voltak elég erősek de nekem a tolófájások nem sokat segítettek. :shock: Oxigént kaptam. A végén már a doki rajtam feküdt :shock: miközben én azon aggódtam hogy Leának baja lehet ugyanis 1/2 2 től 2-ig "nyomtam"…
:cry:
Nem is sírt fel rendesen csak nyöszörgés volt ennek köszönhetően 7-9 Apgart kaptunk de úgy tűnik minden rendben hálistennek. Nem tudtam mellre tenni mert elvitték egy kicsit melegedni amíg engem összestoppoltak...repedt méhszáj, hüvely (a gátmetszés ellenére) úh Lorca együttérzek veled.
Nagyon elfáradtam de most már csak kellemes érzéseim vannak a szüléssel kapcsoltaban. Ha arra a néhány órára gondolok mindig elérzékenyülök. :oops:
Azután végre visszakaptuk Leát és 2 órát együtt töltöttünk hármasban a szülőszobán. Felejthetetlen érzés, élmény volt.Megpróbáltam mellre tenni de nem sikerült azután délután 4-ig rendes szobába kerültem mert nem volt hely rooming-inben de este 6kor már megkaptam a kis törpillámat és nem is engedtem el...

Szóval egy "laza" 11 óra vajúdás után anyuka lettem :oops: :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

nyaralás
mi ne mhiszem hogy megyünk próbáljuk a házikónkat befejezni és minden pííízünk :lol: oda kell

ria
tök jó hogy ennyit alhattatok :lol: bár én sem panaszkodom most visszaállította magát a 6x evésre így 23 órás kajcsit kihagyta most már 3x és hajnali 3ig aludt 9től... :lol:

jelentem kivasaltam...igaz csak egy részét...

nem hozták meg a More Milk bogyóimat :twisted: pedig csütörtökön megrendeltem és elvileg a GLS 1 nap alatt hozza! hát nem hozta irgum burgum :twisted:
ennek köszönhetően ma mindkéát ciciből eszünk mert csak így lesz elég :cry:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

néhány fotó :D
Kép Kép kisangyal levegőzés közben
[img
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 816.16.jpg[/img]

Kép laza csaj Kép ilyen erős vagyok :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

sziasztok

én még csak most köszönném meg kaminak a vendéglátást, nektek csajok (és babák :)) meg a szupi társaságot én remekül éreztem magam! sztm kele is feltankolt élményekből, mert este alig bírtam lenyomni

láncetetés
nálunk még nem az igazi (mindig elfelejtem elkezdeni du-n :oops: ), de tegnap evett 5-7-10-kor és reggel félötig aludt! ez világszám!!! más kérdés, h én már 3kor felébredtem és azon gondolkodtam, h tényleg 10 óta nem evett, v csak simán kiment a fejemből egy szopi?? aztán lányos zavaromban ugyanabból a mellből etettem, minek következtében a kövi szopira a másik majdnem leszakadt és hát az ágy...

sági
lassan ti is kezet foghattok profifotóskamival :lol:

ágiboldi
örülök, h boldi jobban alszik, megérdemelsz egy kis pihenést. érted, pihenést!!! neh már az első gondolatod a vasalás legyen! ejnye!! :twisted:

csongria
elmentünk a szutyuriba és vettünk pihenőszéket (kutyusost). kelét ugyan még n nem köti le se a lelógó se a hinta (ugye még nem bírja magának mozgatni a szegény hathetes :)), de pl. most is benne alszik (apa szereti :lol: ). viszont a csaj tök ari volt és sztm irtó jó áron vannak cuccok, még szerencse, h nem volt nálunk több pénz. szvl köszi a tippet, mi sztm megyünk még

lorca
kár, h nem tudtál jönni a talira, de jó hír, h már jobban vagy

barbi
mennyi volt a nyárikenguru? én is fontolgatom, mert iszonyúan összeizzadunk, folyton át kell öltöztetni, ha kiveszem

pelenka
én inkább hallgatok, mi klasszikus bénázók vagyunk, olyat veszünk, amit éppen kapunk a sarki dmben. elég siralmas a választék vlmiért. de pont ma fogadtam meg, h jövőhéten kinézek a rossmannba is

majus3

Sziasztok! :)

Csak ámulok és bámulok a sok ügyi babán, akik már majdnem ill. teljesen átalusszák az éjszakát. Nálunk ez még nem működik, pedig tegnap én is megszopiztattam fél 7-kor és fél 9-kor is. Aztán 1-kor és 5-kor keltünk! :shock: Na, mindegy, előbb-utóbb eljön a mi időnk is! :)

Mazsi!
Klasszak a fotók, cuki a lánykád! :) És köszi a szüléstörténetet, nem lehetett egyszerű, de megérte egy ilyen gyönyörűségért! :)

Sági!
Hogy Peti milyen ügyes! Én is unszolom Lillát, hogy emelgesse már a fejét, de szerintem túl nagy neki és nehéz! :D :D

Lorca!
Vettem DM-es pelust, kipróbáljuk este! :) Lehet, hogy az a baj, hogy Lilla "kitornázza" belőle a kakit és a pisit! :shock:

Kami!
Nagyon jó a liftes kép! :lol: :lol: Illetve még az is, ahol a kezét tördeli Ájronmen! :) :) Az annyira jól áll neki! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Nya haj.

Voltunk ma is hintazni, csinaltunk fotokat is, imeeeee:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
kami

Na hahó!
Hát mi csak éjféltől alszunk 6-ig, de mi vagyunk a hülye szülők mert nem bírjuk előbbre hozni, sose jön ki úgy a lépés (szoptatás), mert akkor csak 5 alkalom jutna egy napra.
Sétálni voltunk és 5 óra telt el a két kaja között, nem panaszkodott. Ugye veletek is előfordul, nem csak én éheztetem a gyereket? :)

Május, tuti, h nálatok is be fog jönni a pihenőszék!!! :lol: Én nem vasalok, dehogy, soha. Csak porszívóztam... de az más, azt sajna néha muszáj.. míg vasalni nálunk egyáltalán nem muszáj szerintem :)

Felvettük Boldit ahogy kommunikál a kutyusokkal a pihenőszéken, nézzétek meg:
lbarna66.extra.hu

Kép
Kép
agiboldi

Kami, magam is kedvet kaptam a hintázáshoz :D
Ja, és vettem sportmelltartót!

Kép
Kép
agiboldi

Hali!

Kinéztem Szutyurinál a pihenőszékünket, csak azt nem tudom, hogy lehet vele felvenni a kapcsolatot. :oops: A kép.tár-ban nem találtam semmi ilyen infot, de lehet, hogy megint csak szimplán béna vagyok, so help me, please! :(

Ma is megpróbáljuk a lánc etetést, meglátjuk most mi sül ki belőle. :roll:
Vendég

Május! Hova kell menni a Szutyuriba?????
Vendég

Na mégis megtaláltam mindent. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Agiboldi! Egyelore nem sikerult megneznem, de meg kuzdok, nem adom fel, a hang alapjan izgi a videod :D Egyebkent asszem mi is 5x etetunk napkozben, varjal csak: 9, 12, 3, 6, 9 - igen. A tobbi nekem "estenek" szamit (ugy ertem a reggel 6 is...) Az ejfeli etetest probaljatok szepen lassan kihagyni... szerintem...

Sagi, akjartam kerdezni: hasra tetted a kolkot es ugy taaltad emelt fejjel es vallal visszajovet, vagy a hatarol fordult meg????? Nagyon edes (es ugyes!) Petibaba es igazi ferfi, aki csak legyint, ha a no megint menni akar :D
kami

Sziasztok!

Ági,
Miért baj ha Boldi 5x eszik egy nap? Peti 24 óra alatt gyakran eszik 5x. Gyakran van, hogy nem is kéri a kaját csak amikor már a szájában van a cici akkor derül ki, hogy Ő már bizony éhes volt.
Írtó klassz a videó, nagyon aranyosak azok a kutyuskák, hogy így szórakoztatják Boldit!!! :lol: :lol: :lol:

Kami,
Természetesen hason volt és úgy tolta ki magát. Ez csak azért érdekes számomra, mert kedden még csak a fejét tudta pár centire megemelni és csak a szemét húzogatta felfelé, hogy lásson.
Nagyon ügyike! :lol:
Ájronka még mindig, klassz pasi!!!Ahogy hintázik!!! :lol: :lol: :lol:

Ria,
Peti megkapta a kötelező védőoltást és még az encephalitis ellenit is beadattam, mert a párom szülei erdő mellett laknak a hegyekben, kész kullancs paradicsom.

Timi,
Mi megyünk nyaralni. Szerintem Balcsi vagy valami jó kis bababarát hely. Ti?

Mazsi,
Nem egyszerű szülés, de amint láthatjuk megérte.Lea nagyon tündéri!Ja, nagyon hasonlít rád!
Vendég

Na ez az, Kami, h 24 óra alatt 5x, mert éjszaka nem eszik. De ha Sági nálatok is van ilyen akkor ok.

Kép
Kép
agiboldi

ágiboldi

Lea is csinál gyakran olyat hogy 24h alatt 5x eszik a védőnő azt mondta hogy nem gáz ha 1x-1x előfordul...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Tegnap este mégsem kelt fel 10kor, addig vertem a fenekét, amíg visszaaludt. Éjfélkor megpróbáltam az álometetést, hát tett a fejemre. Kivettem, nyekergett morcosan, majd amint pozícióba helyeztem, elaludt :shock: . Bezzeg ha én szeretném, hogy aludjon, akkor sétálhatok és dumálhatok neki! Tartogattam egy darabig, zaklattam, semmi. Aztán egy óra múlva jelentkezett az adagjáért. :evil:

Ti mennyit szoktatok sétálni bébivel? Én iszony tudom unni. Ma is 1,5 órát lenyomtunk a temetőben és már szinte futottam haza. Nagyon ritkán babakocsizik, úgyhogy most volt az első alkalom, hogy elaludt benne. De egy órát kellett benne tolni hozzá. :roll: És aludt 20 percet. Nektek hajlandó fekve maradni az utód? Kb 15 perc után elunta és kezdte a tekergést, nyafizást. Amint kicsit megemeltem, ismét békésen nézegelődött.

Ágiboldi,
Az éjféltől 6ig alvás tökéletes. Miért probléma? Ennek nagyon sokan örülnének még egy éves gyerekkel is.

Timocska,
A másik gond a pelussal a sebesség lehet, egyszerűen nem bírja beszívni annyi idő alatt. Ma rámhozta a szívbajt a Pampi. Egy totál fullos pelust cseréltem és úgy nézett ki a fütyije, mintha üvegszilánk lenne rajta :shock: . Beletellt pár másodpercbe (és az életemből jópár hónapba), mire rájöttem, hogy csak egy kis gélt nyomott át a sok pisi. :?

Mazsi,
Aranyoska a kis habos rózsaszín. (Ma Szabi is kicsit rózsaszínben nyomult, de jól áll neki :wink: )
Köszi a szüléstörténetet. Nem lehetett egy uncsi 11 óra. Neked mondták, hogy méhszájrepedésed volt? Engem nagyon felbosszantott, hogy csak a zárójelentésből tudtam meg.

Pann,
Gergő bébi mennyire szokott hozzá a hason alváshoz a kórházban? Szabi annyira, hogy háton max 20-30 percet alszik, bmilyen fáradt is, hason meg órákat. Így kicsit macerás a babakocsi.

Kép KépKép
lorca

lorca

mi az hogy nem mondta a dokid? :twisted: :twisted: :twisted: ezért jól a fejére olcashatnál de min magyarázattal szolgál!!!!
nekem a doki a stoppolásnál mondta, miután megkérdeztem mi tart ilyen sokáig kb 45 perc stoppolás volt :shock: :shock: :shock:
Lea buksija kicsit nagy volt :shock:

a csajt aki előttem (mellettem ) szült kb 5 perc alatt összevarrták...

remélem rendben lesz minden , a 6 hetes kontroll szerint minden OK.még nem teszteltük :oops: :oops: :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

lorca a babakocsiban nem tudod hasra fordítani? vagy nem vizszintig dönthető?

Lea pedig hason nem hajlandó aludni csak ha nagyon KO akkor is csak1-2órát...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi,
A doki nálam a gápi stoppolást vetette be. Sokkal gyorsabb, csak a varratszedés volt elég durva. De az alatt a pár perc alatt is majd lemásztam az ágyról.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!!!

TALIS CSAJOK!!!!! LENNE 1 BAZI NAGY KÉRÉSEM!!!!!
Arról van szó, hogy a párom nagyon ügyes fotós és a védőnőnk megkért rá, hogy a mi fotóinkkal dekoráljuk ki a védőnői szolgálat várótermét szobáit. Ez helyelközel meg is történt, de még adósuk vagyunk pár képpel. Ha mindannyian belementek akkor szeretném kitenni azt a képet amelyen az összes baba rajta van és 1körben fekszenek. Elküldené valamelyikötők nekem e-mailben?

Kép
Kép
bendegúz30

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?