Új privát üzeneted érkezett!

Tündi!
Látom Kacsa már írt telószámot, gondolom már kiderítetted kihez tartozol.Kívánom, hogy érezzétek jól magatokat itt!Nagyon jó kis város, nekem Pest után nagy váltás és megkönnyebbülés volt.Jókat lehet sétálni az erdőben, és a tó körül is.(ma is megünk Kacsával 8) )

Pupy!
Szuperjól áll a szemcsid!

Bea!
Nagyon aranyos akis Ádika!

Annácska!
Miylen műtétje lesz Annamarinak? :roll: Mi baja a keze-lábának?
Kölesglyó nálam is Nr.1 :lol:
Petike gyönyörű! :P
Puszi a mosolygós pofijára.

Juca!
Hát akkor reménykedjünk.Én is ilyen agyalós vagyok egyébként, és tudom ez miyle rosz ilyenkor!Kitartás!
Tényleg Kinga bébi mindjárt 1 éves lesz!Húú de szalad az idő!Mivel készülsz?torta?Ajándék?Jó készülődést!

Timika!
Örülök, hogy jól vagytok, bizti a kontrollon is rendben lesz minden.

Kancellárka!
Neked előre is sok boldog szülinapot kívánok! :D

Mindenkinek kellemes 7végét, mi elutazunk anyáékhoz, lehet majd csak kedden jövünk vissza.
Puszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Évi!

Mit is tud ez a vizsgálat? Csak, hgoy tudjam, hogy miért szorítunk!

Látom, a túrós tészta nem lesz kedvenc! Takaríthattál utána rendesen! :)

------

Babám alszik, a szája csücsörít és tele van nyálbuborékkal. Úgyhogy Apja lánya, mert az meg a nyálát folyatja álmában! :lol:

kacsa14

Pupy!

Kisbetűvel írtam a nevedet. Vagy nem erre gondolsz?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa
Látom jól érzi magát a virágos székecskéjében :)És a Yoda-s kép :) nagyon jóóó :)
Úristen már tényleg 1 hónapos???

Évi
Hát igen ez az idő is eljött.....megy gyorsan :)
Áá szerintem ez még nem baj. A hődet esetleg mérted?
Szorítok a tökéletesen szuper eredményhez!!-Ez szuper hír!!!

Ez igen! Nem tudtam, hogy a túrós tésztával ilyet is lehet művelni :)

Anikó
Alig várom a beszámolódat!

Linda78
Sajna én nem használtam ilyet soha...talán a többiek..

Juca
Na ez szuper! Legalább szép szabályosak a ciklusok :)
Fúú most olvasom...sajnálom...szorítok, hogy minden a legjobban alakuljon.
Nyugi a magas hőd te is tudod, hogy jó jel. A ha-k-ra meg, te is tudod, hogy egy jó párnacsatáról egészséges baba még nem ment el.
Ha előbb tudod sem tudtál volna többet tenni, most ugyanígy izgulnál...

Dido
És most hol tartotok?

Narco
Lemaradtam, hol van az az ott kint?

Angie
Hogy mekkora haja van ennek a gyereknek :) nem égett a gyomrod?

Pupy
Hát drága sajnos ezek természetes reakciók, nem kell szégyelned, mert tényleg annyira tud fájni.
De tudod, hogy ez egy jó év. Nem próbálnád ki a kedvemért, hogy minden reggel benézel a tükörbe és azt
mondod, hogy ebben az évben babás leszel?
Köszi a linket :)mindjár meglátod milyen király lett :)

Megteszed nekem, hogy beírod a születés várható időpontjához, hogy szeptember 16. Köszi

Dilis a főnököd.
Nagyon csini a szemcsi :)

Rolly
Köszönjük a szép verset :)

Eszter
Inkább csak olyan csíkos tesztet kívánok neked, ami ott is marad!!! Inkább ne legyen csak csíkos,
mert lehet az még jobban fáj.
Mi anno végig jártuk az összes vizsgálati kálváriát, szívesen megosztom veled a dolgokat, ha szeretnéd.

Maci
Na igen én imádok kibékülni..:):). Bár mióta terhes vagyok nem tudok összeveszni csak bőgni mindenen és
rögtön meg vagyok vigasztalva :)

Annácska
Tök ügyi a lányod! Gartula!
Meg Petike is, hogy már járkál :) na most majd futkoshatsz utánna, jobb, mint egy aerobic edzés :)

Timi
Örülök, hogy a nehezén már túl vagytok :)

Rólunk:
Pont tegnap óta pindur már egész erőteljeseket kalimpál a hasamba, valamely testrészével. Olyan furi érzés, hogy belülről böködik az embert :). De ez már tuti ő:)

Dokim most már nagyon gáz. Képzeljétek a 21. héten vagyok ugyen nincs még 2.harmados teljes vérképem és 3 hete nem jutok el hozzá.
Az első alkalommal kicsit későn sikerült hívnom, mert ugye mindig csak hétfőn fél 4 és fél 5 közt lehet. Írtam sms-t nem válaszolt. Utánna május 1. Most héten megint hívom 13 szor háromnegyed órán keresztül (nem vette fel, kinyomott és foglalt volt) mire végül felvette és közölte, hogy már olyan sokan vannak, hogy nem tud fogadni. Kissé berágtam. Úgyhogy elkezdtem másik orvost keresni.
Az is letört, hogy borzasztóan rossz véleményeket hallok és olvasok a SOTE-ról. És amúgy nem ám, hogy akkor most beírjuk jövő hét keddre az időpontot (csak kedden rendel) azt nem lehet, jövő hét hétfőn hívjam megint. Olyan ideges lettem, hogy totál begörcsöltem.
A szülőasztalon meg közli majd, hogy tartsam vissza jövőhét keddig mert csak akkor ér rá....

Őszintén én vagyok érzékeny vagy a pasi hülye...vagy én, hogy hozzá járok. Amúgy emberileg nincs vele gond..

A kollegám ajánlotta a Bálintokat a Szent Imrében, egyik sem tudott vállani. Most a barátnőm ajánlására Siklóst nézem meg a Szent Istvánban. Van időpontom hozzá, de azt még nem tudom, hogy a szülést is elvállaja e.
Addig is céges Medicover szolgáltatás keretében megnézetem magam szerdán és csütörtökön megcsinálják a vérképet és ingyen és full extrás környezetben csak ugye ott nem tudok szülni....

Na meg ez a kórházasdi téma is...ti tudjátok akkor most mi van? Most van területi felosztás vagy nincs?

Bocs kicsit kivagyok akadva emiatt, ez most egy kicsit hosszú lett, de jól esne a véleményetek.

Puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Köszönjük szépen a drukkokat, minden rendben volt a kontrollon. Most még 2-3 hétig kapja Kristóf a vasat, aztán lesz még egy vérvétel, ahol újra megnézik a véralvadást.

Juca :) Gratula Kindzse gyarapodásához!!! :D Nem írtad, hogy a barnázás akkor abbamaradt?

Évi :) Gratulálok a vérvétel eredményhez!!! :lol: :lol: :lol:
A PCT-s emilemet, amit még korábban küldtem, megkaptad, ugye?
Kaja: Kristóf is 4-szer eszik egy nap (+ reggel, délben főzi után, este és éjjel szopi), de sztem ez bőven elég, nem? :roll: Meg abban is biztos vagyok, hogy szopik alkalmával nem szív ki 175ml-t.

Annácska :) Ortopéd szakorvost kerestek? Hát igen, sok orvos sajnos könnyen beszél, nem róluk vagy az ő gyerekükről van szó. :(

Kacsa :) Nagyon ügyi Timcsa :lol:

Narco :) Küldök majd privit, nem akarom a többieket már ezzel untatni.

KépKép

KépKép
timika

Fleur :) Jó, hogy újra jelentkeztél! Ez a doki tényleg nagyon gáz :(, remélem sikerül egy normálisat találnod!!!
Nevekkel hogy álltok?

KépKép

KépKép
timika

Tündi!
Látom Kacsa már írt telószámot, gondolom már kiderítetted kihez tartozol.Kívánom, hogy érezzétek jól magatokat itt!Nagyon jó kis város, nekem Pest után nagy váltás és megkönnyebbülés volt.Jókat lehet sétálni az erdőben, és a tó körül is.(ma is megünk Kacsával 8) )

Pupy!
Szuperjól áll a szemcsid!

Bea!
Nagyon aranyos akis Ádika!

Annácska!
Miylen műtétje lesz Annamarinak? :roll: Mi baja a keze-lábának?
Kölesglyó nálam is Nr.1 :lol:
Petike gyönyörű! :P
Puszi a mosolygós pofijára.

Juca!
Hát akkor reménykedjünk.Én is ilyen agyalós vagyok egyébként, és tudom ez miyle rosz ilyenkor!Kitartás!
Tényleg Kinga bébi mindjárt 1 éves lesz!Húú de szalad az idő!Mivel készülsz?torta?Ajándék?Jó készülődést!

Timika!
Örülök, hogy jól vagytok, bizti a kontrollon is rendben lesz minden.

Kancellárka!
Neked előre is sok boldog szülinapot kívánok! :D

Mindenkinek kellemes 7végét, mi elutazunk anyáékhoz, lehet majd csak kedden jövünk vissza.
Puszi.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Timika!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! Annyit gondoltam rátok!

Kacsa!
Timcsa nagyon édes! És milyen ügyes már, hogy tartja a fejét.

Évi!
Örülök, hogy jók lettek a véreredmények! Akkor hajrá egy spontán babára! :D Dóri irtó huncutul néz a képeken, mintha azt akarná mondani: úgyis én vagyok az erősebb, legyőztelek, te tészta! :D

Juca!
Annyira de annyira szorítok érted! Nem ismétlődhet meg veled ilyen szörnyűség! tényleg, szívből szorítok! :)

Annácska!
Gratulálok Petinek az elinduláshoz! Én is várom már ezt Levinél nagyon. Vagyis várom is meg nem is... :wink: Mostantól szaladhatsz utána!

Fleur!
Jó érzés, ugye, amikor mocorog a babóca? Őrizd meg jól magadban ezeket az érzéseket, mert később is jó lesz erre emlékezni. És a java még csak most jön, amikor majd már tudni fogod, éppen melyik testrészét nyomja ki. :D

Pupy!
Csini a szemügéd, nekem is pont ilyen van, csak a keret kék. A családi dolgokat sajnálom. :( Teljesen eggyüttérzek veled, és is átéltem hasonlót. Fel a fejjel, sikerülni fog neked is!! :)

Mi jövő héten hétfőn megyünk be a kórházba egy ellenőrzésre, hogy elvégezhető-e a műtét. Asztán szerdán kell befeküdnünk, reggel éhgyomorra kell mennünk, és aznap lesz a biopszia. Ha minden jól megy, másnap már mehetünk is haza. Nagyon izgulok, Timikáék példája miatt egy kicsit jobban is a kelleténél.

Ja, lógok még egy szülinapos képpel:
Kép

Puszik

Kép

Kép
adriana

Kacsa, Panka!

Most jut eszembe, hogy május 24.-én utazom Debrecenbe a családomhoz, ott töltök 5 napot. Ha gondoljátok, találkozhatnánk! Szívesen megismernélek benneteket személyesen is! :)

Kép

Kép
adriana

Hihetetlenek vagytok :D. Csak most írtam, de már tele is utánam az oldal, de ez így van jól. csak én nem tudom tartani a tempót. :roll:

Pupy!
Mi egy egészen új telepre költözünk, egy 9 lakásos társasba, természetesen a földszintre. van saját kertje a háznak (saját kertrészünk nincs, de van olyan ház, ahol csinálnak). Nekünk most inkább az elrendezés volt fontosabb. persze legalább így is elkerített kertbe tudom kiengedni a lányokat, ha már nagyobbak lesznek. Van egy 6 négyzetméteres teraszunk. még sok házat építenek, így nagy a por, de idővel majd belakjuk, befásítjuk :D
Akkor érdemes kiköltözni ide, ha van autótok, amivel be tudtok járni, merta közlekedés borzalmas, sajna nem oldják meg ezt egykönnyen nekünk.
ha ennél részletesebben érdekelne, akkor szívesen írok, de azt inkább tényleg csak priviben :wink:

Angie!
Várlak, hoyg menjünk együtt, ha szeretnéd :D

Évi77!
nagyon örülök, azért én nagyon gyúrnék helyedben a spontán babára. de szerintem nagyon jó, hoyg van egy babagyártó dokinénid is, akiben megbízhatsz :D
nagyon aranyosak, amikor együtt vannak, imádattal nézik egymást, hoyg mit csinál a másik, és be is szállnak :D
Húúúú!! rám is ez vár a túrós csuszával???? :shock:

fleur!
hát elég siralmas ez az orvos téma. Azért próbálj meg minél hamarabb keríteni egyet. Mi 3-at fogyazstottunk el a terhesség alatt, egyik gázosabb volt, mint a másik, és a végén sem lett túl szép és jó..... Nem akarlak elkeseríteni, mert mindenkinél más jön be, meg ugye a helyzet is adja. sok sikert a dokiválasztáshoz.
Egyébként Dunakeszire költözünk :D :lol: :lol:

Timika!
Akkor vároma privit, de szívesen vissza is olvasok, ha nincs kedved/időd írni :D

ma mesét mondtam a lányoknak egy szamárral, mindenféle hangokkal. irtóra élvezték, és bámultak, hoyg mit is csinálok :D irtó édesek:D
Tegnap kukucsosat játszodtunk Nócival, meg ezzel a szamárral, hogy iá-zik, meg klappog, ahogy fut. hát én még így kacagni nem hallottam őt:D Annyira édes volt. Angi meg ült apa ölében, és úgy tekerte a nyakát, hoyg mi is történik a félig háta mögött:D
Egyébként nagy szopisok, le sem szállnának rólam, ha tehetnék. Mostanában azzal szórakoznak, hogy a végén megharapnak, de jó hosszan, és meg is tépik a cicit, na ez nagyon szokott fájni, főleg ha egyszerre csinálják. összeszidom őket, erre kinevetnek. na erre kössünk csomót, becsődöltem, mint szigorú szülő :roll: :twisted:

Nárcó

Kép
narco

Bocsi, vmiért 2x küldte el. :?

Évi!
Gratula a véreredményhez!Lesz ott spontán bébike!
Hát igen, piri nagyon ragaszkodik hozzám. :? De hát ez a dolgok rendje, ha nem lenne, meg ezen paráznék. :D
Szopi eddig sem ment fényesen, bár a kajálás sem.vagy el sem kezd szopizni(ilyenkor benyomom neki a cumisüveget, majd gyorsan ki, cici be :lol: )vagy abbahagyja mielőtt kiürítené teljesen.Ilyenkor próbálom adni a másikat, de üvölt ha meglátja. :( Bár le szoktam fejni, és megeszi a táphoz kevrve.Met nehogy má a nyúl vigye a vadászpuskát... :lol:
Most szi ugyanez a helyzet, de csak ma indul be pirkó rendesen, így majd meglátjuk.
Dóri jófej a csuszával. :lol:

Nárcisz!
Szopitéma fentebb.

Mennemkell, ébred Emili.

Kép
pankaa

Panka!
Jó hétvégét nektek :D
Igen olvastam most a szopi ügyet, drukkolok, hogy menjen.
:wink:

Kép
narco

Panka!
Jó hétvégét nektek :D
Igen olvastam most a szopi ügyet, drukkolok, hogy menjen.
:wink:

Adriana!
Neked akartam még írni, hogy szorírok kicsi Levikének, biztosan minden rendben lesz. Kívánom, hogy végra meglegyen egy könnyű eredmény.

Kép
narco

Adriana!

OK, összehozzuk!
Merre lakik a család?
Mi itt vagyunk a Nagyerdő szélén. Itt a hipi-szupi játszótértől 5 percre. Ott még Levi is el tudná foglalni magát, ha taliznánk! :)

kacsa14

Narco!
Köszi! :)
A lányok nagyon aranyosak lehetnek, nem csodálom, hogy nem tudsz rájuk haragudni! :D

Kacsa!
Anyósomnál fogok megszállni, mindig ott szoktunk. Ő a cívis utcán lakik, tehát közel van a nagyerdőhöz. De amúgy meg Debrecenben nincsenek nagy távolságok, bárhová el tudunk menni.

Puszik

Kép

Kép
adriana

Adriana!

Az igaz, hogy Bp-hez képest kicsik a távok, de azért itt is vannak!

------

Megjöttünk a dupla babás sétiből!

Kép

Kép

kacsa14

Évi
Fúú te aztán föl tudod kavarni a levegőt :) Mintha egy energiabomba robbant volna föl. Örülök az eredménynek és kívánom hogy az álmod valóra váljon. Dóri huncutka és nagyon szép pofija van.

Fleur
Doki ügyben én is tanácstalan vagyok. Remélem sikerül neki valahol gyökeret ereszteni (lapátra tették). Pedig olyan jó fej, nem válnék meg tőle.
Tök idegesítő ez a sztori, amit a kismamákkal tesznek. Remélem sikerül találnod, jó, hogy van még idő.

Narco
Nagyon édi lehet nézni ezt a "színházat" :)

Kacsa
Gratula az ügyes lányodhoz. Szerintem arányos az arca, de az intellektuális kisugárzás érvényes :)

Adri
Levike is tündérmanó.

Juca
Szerintem addig menj vadkörtézni.

Ejj lányok nem tudom mi lesz. Most egy hónapig úgyis gázos, de aztán...

lili
lilia

Séta után bealudt, szépen letettem középre az ágyban, pelus alatta eligazgatva, szépen betakarva. Aztán 15 perc után megébredt, bömbölt, de nem mentem oda hozzá. Aztán elaludt, így találtam rá:

Kép

Kép

kacsa14

Helló!

Itt a kép. Természetesen a fókusz nem jó (én csináltam) a lényeg azonban látszik. Időrendben van fentről lefelé. Ja és még a betűk sem látszanak, szóval tényleg nem túl jó a felvétel.
Kép

tjuca

Kacsa, Panka
tök jó, hogy együtt tudtok sétálni, nagyon jó a kép rólatok. :D Kacsa, meg sem látszik rajtad, hogy pár hete szültél, Panka te is csini vagy. (ellentétben velem, az én hasamon még mindig nagy a fölösleg, bár én a terhesség előtt is jó pár kiló plusszal indultam.)

Évi77
örülök a jó eredménynek, :lol: minden rendben lesz és hamarosan jelentkezik az öcsike vagy a kishugi.

Tjuca
már nagyon várom a + teszt fényképét. én nagyon bizakodó vagyok és légy te is az. nem szabad a rossz gondolatokkal foglalkoznod.

syry

Kép

Kép
syrynx

Tjuca
míg írtam az üzit, megjött a kép. Hát ez eléggé egyértelmű. Csinálsz még tesztet pár nap múlva, vagy megvárod a 24-ét, amíg dokihoz mész? Az még rengeteg idő, neked is és nekünk is itt a topicon, hogy megtudjuk minden ok-e. De szerintem az lesz. :lol:
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok, lánykáim!

Juca!
Ügyesen tápoltatod a Kingát, mégiscsak marad némi plussz benne! ;) Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, Csiperke kapaszkodik erősen!!! Május 24 pedig már csak 13 nap… Ez a teszt nekem elég meggyőző…

Panka!
Affene a mensibe… Elküldhetnéd felém… :D

Pupy!
Nagyon csinos vagy szemüvegben is!!! És tudod: 2007 a babások éve, és leszünk még mi (is) babások! ;) (Bár nekem már van egy…)

Lilia!
:(

Bea!
Nagyon nagyot nőtt a kisfiad, gyönyörű!

Annácska!
Peti baba nagyon huncut! Nem hangzik jól ez a műtét… Miért van rá szükség?

Timika!
Remélem, hogy Kristóf rendbe jön a vastól!

Kacsa!
De ééééédes Timcsa!!! És nagyon ügyi, hogy így tartja már a fejét!

Narco!
Gyönyörűségesek lehetnek a lányaid!!! Kép? ;)

Angi!
De jó lenne, ha már lenne újra netetek!

Évi!
Gratulálok a jó véreredményhez!!! A pct pedig mindjárt itt van! Ééééédes a csajszid, te meg jó kis takarítást csinálhattál… :P Ja, kaja: Kende 3-szor eszik egy nap, meg néha kap kölesgolyót (ha nem eszem meg… :twisted: ), és elég jól gyarapszik, legutóbb 44 dekát hízott egy hónap alatt. De mi még szopizunk, Dorci is?

Fleur!
Hát nem tom, mi ez a mizéria az eü-ben… Állítólag, vagy legalábbis én most ezt a verziót tudom, hogy mégsem kell a szülésért fizetni, ha nincs ügyeletben a választott orvos. Nálunk a győri kórházban július egyig nem kell fizetni, utána még nem tudom…

Adri!
Hát nem irigyellek a hétfő miatt… Nagyon drukkolok Levinek, és remélem, hamar túllesztek rajta!

Mi jól vagyunk, bár most megint 3 éjszaka nem alszik rendesen a gyerekem… Egy hétig tök jó volt, egyszer ébredt fél négykor, cicizett, kiságy, aztán alvás reggelig, de most nem tudom, mi a baj, sokszor felsír, cicit kér, elalszik, aztán nemsokára megint… Biztos van vmi oka, de nem bírok rájönni…
Amúgy annyira édes tud lenni, dumál, jön-megy, állandóan pakolászik (ő az én fő hátramozdítóm :D)… Imád az udvaron, a homokozóban, a kutyákkal… :P

Most én is várakozó állásponton vagyok… Napközben már csak (khmmmm…) aludni kap Kende cicit, az jó esetben 3 alkalom, emiatt akár már meg is jöhetne a mensi, nem? :roll: Egyelőre semmi, pedig a hasam fájdogál, de hát nem akaródzik… Főleg most vagyok egy kicsit oda, hogy a barátnőm pociját láttam, nagyon jó érzés volt, de rám jött az ”azonnalakarokénismégegygyereketdemoströgtön!!!”… :D

No és akkor kép tőlem is:

Kép

Kép

Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Kacsa, Pankaa
Nagyon köszönöm a segítséget! Jövő héten majd rámozdulok a témára. Nagyon tetszik a képeitek alapján a Nagyerdő. Szerintem tőlünk kicsit messze lesz, de majd azért megpróbálkozunk az odajutással valahogy. Mégis jobb, mint a büdös, autófüstös utcákon sétálni.
gtünde

Norwell
Olyan jó, hogy írtad, hogy Kende még napközben kap cicit az elalváshoz. Nekem Réka egyszerűen nem hajlandó másképp elaludni, inkább nyüglődik órákig. Hurrá, nem vagyok egyedül! :)

Juca
Nekem szép pozitív tesztnek tűnik az utsó! Nagyon drukkolok Neked!!

Kölesgolyó: én is adtam már Rékának, ízlett is neki. Csak később láttam, hogy van benne só, meg mogyorószármazékot is tartalmazhat. Ez nem gond?? Mert ugye 1 éves korig, azt mondják, ne sózzunk.
gtünde

Nagyon edesek a gyerkocok. Na es a masodik babaprojekt elott allokat maris el kezdtem irigyelni. Pedig meg csak most bujt ki Manocskam. De annyira nem viselt meg a szuler hogy maris vallalnam a kovetkezot. Persze meg egyelore csak a szivemmel. Jo ejt mindenkinek!
Vendég

Nagyon edesek a gyerkocok. Na es a masodik babaprojekt elott allokat maris el kezdtem irigyelni. Pedig meg csak most bujt ki Manocskam. De annyira nem viselt meg a szuler hogy maris vallalnam a kovetkezot. Persze meg egyelore csak a szivemmel. Jo ejt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Kicsit eltűnőben voltam/vagyok :oops: :lol: ...
Visszaolvastam..., na ez nem volt egyszerű! :wink: Viszont nem jegyzeteltem... :twisted:

Juca!
:D
Szerintem egyértelmű! :wink:
Ne gondolj a rosszra! (nekem is ezt mondtátok, tudom, hogy nehéz..., de akkor is!!!)

Évi!
Grat a vérkép eredményéhez! :D
Spontán baba lesz, meglátod!!! :wink:
Dóri édes abban a bizonyos kendőben!!! Nem felejtettem ám el! :wink: Meg persze minden képen tündéri! :D

Timika!
Örülök, hogy a pénteki kontroll is megerősítést adott! :D
További gyógyulást Kristófnak! :D

Pupy!
Beindul a zebraeső... :wink:
Kiosztasz egy párat a csajoknak, meg egyet Magadnak! Legyen így!!! :wink:
Csini a szemcsi! :D :wink:

Angie!
Nálunk is ez a helyzet! Sírás csak éhség vagy hasfájás esetén, úgy mint ahogy Szilárd teszi... könnyen orvosolható a probléma és alvás folytat! :wink: :D :D Nincs panaszra okunk! :lol: Tényleg csak annyi a különbség, hogy nálam van még egy kutyagyerek is... :wink:

Adri!
Nagyon szorítok Értetek... hétfőn is, de leginkább szerdán! ( azért Évinek is marad drukk! )

Jucmuc!
Neked is, tudod!!! :wink: Kép Kép Kép

Fleur!
Már érzed a mocort! :D Az olyan jóóó! :wink:
Orvosvállasztáshoz sok sikert!

Panka, Kacsa!
Jó lehet a közös séta! :D :D :D
Jók a képek!

Bocsi, akire nem maradt időm... :oops:
Igyekszem majd... :lol:
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!!Először is!!Annácska,Pupy,Norwell,Pankaa,Évi77,Lilia,TimikaNagyon köszönöm a dicséretet Ádira!!(Jól esett! :lol:
Tjuca:Ez egy nagyon szép pozitiv teszt! :wink:
Angie:Gyönyörű a babád!! :D
Még mindig nem nagyon vagyok képben!!Nem győzöm a fejemet kapkodni a rengeteg változástól!! :)
Mert páran "mégcsak" terhesek voltak,amikor én itt jártam utoljára!
Ha lesz egy kis időm erről majd részletesebben irok,és eggyenként gratulálok mindenkinek!
Mára ennyi mindenkinek:Jóccakát!! :wink:

Kép
bea27

Sziasztok!

Juca :) Hát ez egy nagyon szép zebrás teszt, nagyon gratulálok hozzá!!! :D Május 24-ig tuti lerágom az összes körmöm :)

Angie :) Köszönöm, nagyon aranyos vagy, hát igen, kicsit gyáva voltam… :roll: :oops: Na de majd a következőnél :wink:

Brill :) Örülök, hogy újra jelentkeztél, és köszönöm szépen az aggódást, nagyon jólesik :) Képeket kérek szépen! :D :wink:

Pankaa :) Kacsa :) Jók lehetnek ezek a közös séták, Csibével nekünk még soha nem sikerült összehozni :(

Norwell :) Kende baba gyönyörűséges!!! :lol: Nem lehet, hogy a foga miatt nyűgi?

Gtünde :) Ne aggódj, Kristóf is nagy cicibubus, ő sem tud másképp elaludni :lol:

Adriana :) Neked is köszi szépen, aranyos vagy! Nagyon édes a kis szülinapos!!! :D
Hétfőn mit fognak nézni Levinél? A mi példánk miatt ne aggódj légyszi, Levinél nem léphet fel vérzés!!!

Narco :) Édesek lehettek a csajszik, ahogy hallgatták a mesét :D Próbálok még ma írni, de ha nem jön össze, akkor holnap.

Évi :) Te hagyod egyedül enni a Pipit? Bevallom, én még nem mertem megpróbálni :oops:

Fleur :) Egyébként az jutott eszembe, hogy ha jól tudom, Juca dokija most megy át a SOTE-ra :wink:

Ági :) Szisszka :) Mi van veletek? Olyan rég jelentkeztetek!

Csajok, olyan lelkesek vagytok a kistesók miatt, hogy szívem szerint én is úgy megsürgetném azt a csigát :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Panka!
Köszönöm a dicsit, és jó hétvégét Nektek is.

Évi!
Jaj nem erre gondoltam, hanem írtad,h. van egy mondat, amin mindig mosolyogsz,mert minden szava igaz.

Fleur!
Isteni az aláírásod!!!! :lol: Dejó,h. már Pindúr kalimpál!! Biztos nagyon jó érzés! Sajnálom ezt a doki mizériát. Nem is értem az orvosokat,h. miért adják meg a mobilszámukat, ha nem elérhetőek. Szerintem ha van még lehetőséged, akkor keress egy másik orost. Mindednképp fontos,h. számíthass rá bármikor. Nehogy az legyen,h. amikor épp szülnél, ő nem ér rá. Tükörprojekt indul! :wink:

Tmika!
Nagyon örülök,h. Kristófnak minden rendben volt a kontrolljával!! Látod a végén minden jóra fordult! :wink:

Adri!
Nagyon fogok szorítani, jövő héten! Biztosan minden rendben lesz!! Köszönöm a bíztatásod, jól esett! Milyen volt a szülinap??

Nárcisz!
Nagyon köszönöm amit leírtál, és igen érdekelne, és ha időd engedi,akkor jöhet a privi is. Olyan aranyosan, őszintén és igazi anyai szeretettel tudsz írni a lányaidról!

Kacsa!
Nagyon szuperek ezek a képek! Biztos olyan jó lehet így négyesben sétálni!

Juca!
:wink: Szabadkozhatsz itt a fókusszal meg miegymással, de a lényeg igenis látszik, sőt!!!! Hajrá Csiperke!!!!!! Kép

Norwell!
Úgy szeretem az optimizmusodat!! Rendben, én benne vagyok!!! :wink: Elhiszem,h mit érzel, esetleg, mész valamikor nőgyogyihoz? Megkérdezhetnéd tőle,h. mikorra kellene várnod stb?

Brill!
Dejó,h. jelentkeztél, mát hiányoztál nagyon!! Köszi! :lol: Hát én is remélem,h. hamarosan befogok egy zebrácskát!! Örülök,h. Erik ilyen jó baba és,h. ennyire jól vagytok!

Bea!
Hidd el hamarosan újra belejössz! í.wink: Írtam privit!

Puszi!! Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ennyi idő után idetolom képen. Azóta nagyon sok minden törént, egy-két ember itthagyott minket.
Megszületett Timcsa, Szilárd, Erik és Ágostom, akiknek jó egészséget kívánok.
Időm az tényleg kevés van, főleg, amióta elkezdtem a suli.
Most ennyi holnap mindenkinek irok személyesen és becsülettel igérem, hogy ezentúl sokkal jobban részt veszek a topi életében.

Rólam:
Múlthét szerdán volt a fagyi babák beütetése, a hatból négyet engedtek fel és mind a négy túlélte a felengedést, de csak hármat ültettek vissza. Ma viszont voltam vérvételen és sajnos negatív lett, vagyis teljesen nulla és semmi eredményt nem mutatott.
Most teljesen magam alatt vagyok, még nem sikerült jól kibőgnőm magam, de már hiányzik.
Igazából úgy szeretem volna, hogy egy jó hírrel visszajönn, de sajnos nem sikerült.
Tényleg ne haragudjatok, hogy így térek vissza.
Igérem mostantól többet írok. Nem kihasználni szeretnélek titeket, de hiányzik az, hogy mellettem legyetek. Nagyon hiányoztatok.

Holnap mindenkinek személyeset írok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Szép jó reggelt!

Alig győztem végigolvasni a sok hozzászólást. Nagyon termékenyek voltatok. :D

Pupy
Elsőnek szokatlan lesz, de elég gyorsan meg lehet szokni. Igaz, én ovis korom óta szemüveges vagyok. Egy új szemüveg mindig furcsa. :) Nagyon csini vagy vele! :)
Nekem is el kellene mennem szemészhez.... :?

Évi
Megtaláltalak. :)
Apukám elkövette azt a hibát, hogy isteni illatú kolbászt adott. Muszáj volt beleszabadulni. :D
Otthon elkezdődtek a béketárgyalások. :) Kicsit nehéz úgy, hogy én itt vagyok fehérváron, ő meg épp Angliában jár.

Juca
Hidd el, megpróbáltam vele még akkor beszélni, de rám se hederített. Inkább hagytam duzzogni. De most ő küldött elsőnek békülő SMSt. :)
Nagyon szorítok!!!!

Timika
Örülök, hogy Kristóffal minden rendben van.

Fleur
Nem egyszerű a mostani eü kuszaságban eligazodni. Remélem, sikerül találnod egy rendes dokit.
Vendég

Ma mégsem lesz netünk, mert kiderült, hogy a monitorunkhoz nem kaptunk hálózati kábelt, így azt meg kell még venni. Most anyuéktól írok. Ma itt leszünk. Apa dolgozik hétvégén, így mi eljöttün egy kicsit kiruccanni, hadd szokja Szilárd nyagyiéknál a környezetet.
Viszont ezen a gépen van kép, így tudok párat feltenni. Én sem tudok válogatni, így most egy kicsit sokat fogok feltenni.

4 napos Szilárd:
Kép

Első sétánk a faluban:
Kép

Mázsálás :)
Kép

A díszpárnán is elférek :)
Kép

Itt már élénken nézelődik:
Kép

Ígérem, hogy hamarosan írok mindenkinek, és reagálok minden nekem idézett üzenetre. Már kezdem cikisen érezni magam, hogy ilyen felületesen írok.

Ja, és bocsi a sok képért.

További jó hétvégét kívánok MINDENKINEK.
Vendég

kész az új vonalzóm :)
Vendég

Angie
Nagyon jó képek és egyáltalán nem sok. Szilárd gyönyörűszép kislegény!
Vendég

Tetszik a vonalzód.
Vendég

Angie!
Szilárd cuki tünemény!!! :D Még egy rakás ártatlanság.

(Megjegyzem, a kismamák meglehetősen jó karban vannak.)

tjuca
Ez pozitív tőled! :D Szép csendben szorítunk neked és remélem, hogy a helyzet így marad :D :D :D

lili
lilia

Lassanként vége a melónak mára.
Mindenkinek további szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Maci!
Nagyon köszönöm: a dicsit. :lol: Igen kicsit furi volt, bár most,h. már 3. napja rajtam van, kezdem megszokni. Papával mi a helyzet? Már olvastam,h elkezdtetek békülni, nagyon örülök neki. :lol:

Angie!
Ne hülyéskedj már,h. azért kérsz bocsánatot,mert sok képet teszel fel. Hisz itt mi mindannyian várjuk a képeket a Csöppökről. :lol: Nagyon tündéri Szilárd a képeken és Te is nagyon jól nézel ki, egyáltalán nem látszik,h. nemrég szültél.Szuper az új vonalzód! :wink:

Lili!
Privi ment!:wink:

Kép
Vendég

Niki!
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!
Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Önző módon csak pár képet hoztem.

Szia Virág!

Kép

Kikönyököltem Anya vállára és nézelődöm. :)

Kép

kacsa14

Sziasztok!

Az elmúlt 2-3 napban nagyon sok dolgom volt, és annyi időt nem tudtam kipréselni magamból, hogy bekukkantsak ide. De ezalatt Ti nagyon termékenyek voltatok :D

Juca!

Szívből gratulálok! Ha jól látom, alakulnak a dolgok :D Ne izgulj, minden rendben lesz :D Nagyon drukkolok nektek!!!

Babások!

Annyira jó hogy tesztek fel képeket :D
Tündériek a Csöppségek!
Ilyenkor mi mindig kicsit türelmetlenebbül várjuk, hogy már csatlakozhassunk hozzátok, de ezzel erőt is adtok ahhoz, hogy ne adjuk fel, és bízzunk a mielőbbi babásodásban! :D

Fleur!

Írtam neked privit :D

Maci!

További jó békülést! Remélem minden rendeződik már, és ezután kiiktatjátok az életetekből a mosolyszünetet! Mert hát egy leendő kismama ne stresszeljen, és a leendő kispapa ne bosszantsa a leendő kismamát :D :D :D

Pupy!

Szupi a szemcsid!!! Nekem is ilyen van. Így első ránézésre épp ugyanilyen!!! :D

Timika!

Remélem Kristóffal minden rendeződik, és jó is marad :D

Évi!

Nagyon örülök, hogy jók lettek az eredményeid! :D
Spontán baba lesz a vége, figyeld meg!!! :D :D :D

eszter82
Budapest

Verőfényes szép jó reggelt!

Pupy
Csúcs ez a macska!!! :)
Angliából tart vissza épp. 2 napig nem jelentkezett, aztán írt 1 SMSt, hogy még mindig szeret. :) Arra se emlékezett, hogy miért is haragudtam meg. :?
Azóta naponta ír, ha minden jól megy, akkor kedden itthon lesz.

Eszter
Évente egy mosolyszünet belefér. :) Az a szép, hogy ilyenkor mindketten megharaxunk a másikra, utána totózunk, melyikünknek is kellene kezdenie a békülést. :)

Voltam a háziorvosnál kedden, kértem endokrinológiára beutalót. Szerinte a baba előtt abba kell hagynom a bizerebogyómat és szigorú felügyelet alá kerülök. Ha gyorsan kezd ismét kalimpálni a kisszívem, akkor vissza kell térni a gyógyszerre. Feltétlenül meg kell beszélnem nőgyogyival és a belgyogyival is.
Vendég

Szasztok! Szép jó reggelt!

Szeretnék csatlakozni hozzátok! Andy vagyok a 2006 nyári kisbabákból. van egy kisfiam Dani, 2006.05.29.-én született. Tegnap megbeszéltünk apával, hogy nem várunk az év végéig, hanem indulhat most az újabb babaproject! Tehát hajrá Dani Manó tesóka: Mini Manó!!

Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

SzHeni!
Örülök,h. megint itt vagy köztünk, hiányoztál már. Nagyon sajnálom ami történt, és teljesen megértem,h magad alatt vagy. :( Sírd ki magad és gyere közénk minél többet,majd mi megvígasztalunk. Lehet tudni,h. mi a baj?

Eszter!
Örülök,h. itt vagy! Neked is van szemcsid? És ilyen? :lol: Akkor még ebben is egyezünk! :wink:

Maci!
:lol: Szerintem is nagyon cuki! :wink: Örülök,h. kibékültetek, igen ennek így kell lennie. Nagyszerű,h. halad a doki dolog is, mikor mész az endóra?

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok! :lol: Itt olyan szuper az idő, lehet,h. megyünk napozni! Kép
Vendég

Pupy
Jó esetben júniusban, a tesóm most kér időpontot. Remélem, nem kell sokáig várni. Lassan vége az uccsó levél fogigátlónak. ;)
Vendég

Oriandy!
Üdv. közöttünk!! Kép Írtam Neked privit!

Maci!
Remélem azért minél hamarabb sorrakerülsz majd! :wink:

Most csinálom életem első aranygaluskáját. :oops:
Vendég

Hűha! Már én is készülök sütni, de mostmár ráveszem magam. Békülőssütinek... :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?