Kacsa
Látom jól érzi magát a virágos székecskéjében
És a Yoda-s kép
nagyon jóóó
Úristen már tényleg 1 hónapos???
Évi
Hát igen ez az idő is eljött.....megy gyorsan
Áá szerintem ez még nem baj. A hődet esetleg mérted?
Szorítok a tökéletesen szuper eredményhez!!-Ez szuper hír!!!
Ez igen! Nem tudtam, hogy a túrós tésztával ilyet is lehet művelni
Anikó
Alig várom a beszámolódat!
Linda78
Sajna én nem használtam ilyet soha...talán a többiek..
Juca
Na ez szuper! Legalább szép szabályosak a ciklusok
Fúú most olvasom...sajnálom...szorítok, hogy minden a legjobban alakuljon.
Nyugi a magas hőd te is tudod, hogy jó jel. A ha-k-ra meg, te is tudod, hogy egy jó párnacsatáról egészséges baba még nem ment el.
Ha előbb tudod sem tudtál volna többet tenni, most ugyanígy izgulnál...
Dido
És most hol tartotok?
Narco
Lemaradtam, hol van az az ott kint?
Angie
Hogy mekkora haja van ennek a gyereknek
nem égett a gyomrod?
Pupy
Hát drága sajnos ezek természetes reakciók, nem kell szégyelned, mert tényleg annyira tud fájni.
De tudod, hogy ez egy jó év. Nem próbálnád ki a kedvemért, hogy minden reggel benézel a tükörbe és azt
mondod, hogy ebben az évben babás leszel?
Köszi a linket
mindjár meglátod milyen király lett
Megteszed nekem, hogy beírod a születés várható időpontjához, hogy szeptember 16. Köszi
Dilis a főnököd.
Nagyon csini a szemcsi
Rolly
Köszönjük a szép verset
Eszter
Inkább csak olyan csíkos tesztet kívánok neked, ami ott is marad!!! Inkább ne legyen csak csíkos,
mert lehet az még jobban fáj.
Mi anno végig jártuk az összes vizsgálati kálváriát, szívesen megosztom veled a dolgokat, ha szeretnéd.
Maci
Na igen én imádok kibékülni..
:). Bár mióta terhes vagyok nem tudok összeveszni csak bőgni mindenen és
rögtön meg vagyok vigasztalva
Annácska
Tök ügyi a lányod! Gartula!
Meg Petike is, hogy már járkál
na most majd futkoshatsz utánna, jobb, mint egy aerobic edzés
Timi
Örülök, hogy a nehezén már túl vagytok
Rólunk:
Pont tegnap óta pindur már egész erőteljeseket kalimpál a hasamba, valamely testrészével. Olyan furi érzés, hogy belülről böködik az embert
. De ez már tuti ő:)
Dokim most már nagyon gáz. Képzeljétek a 21. héten vagyok ugyen nincs még 2.harmados teljes vérképem és 3 hete nem jutok el hozzá.
Az első alkalommal kicsit későn sikerült hívnom, mert ugye mindig csak hétfőn fél 4 és fél 5 közt lehet. Írtam sms-t nem válaszolt. Utánna május 1. Most héten megint hívom 13 szor háromnegyed órán keresztül (nem vette fel, kinyomott és foglalt volt) mire végül felvette és közölte, hogy már olyan sokan vannak, hogy nem tud fogadni. Kissé berágtam. Úgyhogy elkezdtem másik orvost keresni.
Az is letört, hogy borzasztóan rossz véleményeket hallok és olvasok a SOTE-ról. És amúgy nem ám, hogy akkor most beírjuk jövő hét keddre az időpontot (csak kedden rendel) azt nem lehet, jövő hét hétfőn hívjam megint. Olyan ideges lettem, hogy totál begörcsöltem.
A szülőasztalon meg közli majd, hogy tartsam vissza jövőhét keddig mert csak akkor ér rá....
Őszintén én vagyok érzékeny vagy a pasi hülye...vagy én, hogy hozzá járok. Amúgy emberileg nincs vele gond..
A kollegám ajánlotta a Bálintokat a Szent Imrében, egyik sem tudott vállani. Most a barátnőm ajánlására Siklóst nézem meg a Szent Istvánban. Van időpontom hozzá, de azt még nem tudom, hogy a szülést is elvállaja e.
Addig is céges Medicover szolgáltatás keretében megnézetem magam szerdán és csütörtökön megcsinálják a vérképet és ingyen és full extrás környezetben csak ugye ott nem tudok szülni....
Na meg ez a kórházasdi téma is...ti tudjátok akkor most mi van? Most van területi felosztás vagy nincs?
Bocs kicsit kivagyok akadva emiatt, ez most egy kicsit hosszú lett, de jól esne a véleményetek.
Puszi nektek