Új privát üzeneted érkezett!

Szia Beus!!
minket is hazazavart a vihar!Bár a csajok lent maradtak volna,de én félek a villámlástol!Most itt figyelenke az ablakba
Máté jobban van???Honnan kapta el a betegséget?Vivitől?

Eszetrmami
de jó,hogy jelentkeztél!!!!!
Gondolom,milyen nehéz most Neked!Kitartás!Csak egy év :wink: ha minden jol megy,aztán lenyugszik a Vince! :D
Összetudod hangolni az alvásukat,hogy pihenj Te is kicsit???
Van Jankárol friss képed????NAgyon nagyot nőhetett már!!!

Viol
miket találnak már ki!
Ebben igaza van biztos a dokinak,hogy még ha nem akarnál szedni gyogyszert ráérne a szervezeted visszaállni,de most sürgetve van.Lehet nevet rajtad???(a szervezeted)
:wink: :shock:
Irj majd ha van fejelemény ez ügyben!Izgulunk!!!

GAbó
ott is szar idő van????Itt dörög mint a fene!
Vendég

beus,
máténak jobbulást kívánok!!! most hogy van?
jövő héten átugranánk dorkával vmelyik nap, ha jól vagytok és jó is lenne nektek. délután, mindenképpen 3-4 után. ahogy nektek is jó.

erika,
köszi! :)
a szervezetem meg ne röhögjön rajtam, mert arcára fagyasztom a mosolyt! :twisted: :D

KépKép
viol81

na, most viol vagyok, megvan elvileg beus új avatar képe, megnézzük jó e...

KépKép
KépKép
beus22

köszi viol! :) azert majd egyszer áruld el hogy kell :wink:

KépKép
KépKép
beus22

Eszter!Jobbulást neked és kitartást Vincéhez nálunk már rég hisztikorszak megy néha már felmondják az idegeim a szolgálatot!
A picit még mindíg jól tűri?Ez érdekes amit írtál lehet tényleg van benne valami a sok költözés miatt! :) :)

Viol!Majd megróbálok úgy menni,de nem valószínű,mert a Balázs csak hétvégén lesz itthon júni 1.-vel megy ki!Lehet úgy megyek,hogy hétfőtől péntekig majd meglátom!
Azt mondta,hogy két hét múlva hazavisz kocsival,de mondtam neki az a 6.000ft benzinpénz is kell!Meg anyu úgyis jön pedig mehetnékem van,de a házkiadás meg jogsi most fontosabb!
Éde kis Dorka a szökevény! :lol: :lol: :lol:

beus!Máténak jobbulást!!Itt nem volt semmi most felhő kicsit hűvös van,de minket hál isten elkerült!
Vendég

Én meg tegnap megvettem a Levike szülinapi ajándékát
kap egy teherautós homokozót egy traktort meg egy leporello könyvet aminek a közepe kivan vágva ott van egy mozdony amit ha megnyomsz csipol mesével!Márcsak egy buszt kéne beszereznem,mert most ezek a slágerek!Tegnap kapott egy motort(a250ft-os boltba)deúgy örül neki mind a csuda!Meg vettem vakondtúrás tortát,mert miutáljuk ezeket a vajas szarokatmiket a cukrászdákba csinálnak meg arra szuper lesz már a cseri és lesz gyümitorta is vagy túrótorta!Még nemtom!Megvettem a lufikat is már csak szám kell neki a tortára meg autós marcipán!Már alig várom remélem az esze is kicsit komolyodik,hogy két éves lesz és nem ilyen hisztipanka!
Vendég

Na itt megeredt az eső!!Legalább nem kell öntözni. :) :)
Vendég

Ja és el is felejettem,hogy van egy nyuszink!Tegnap kaptuk a keresztaputól levágni hétvégére,de a balázs hízlalni akarja így kint vendégeskedik egy pár hétig!!!Peid én már rákészültem fini nyuszipörköltre!!! :( :(
Vendég

sziasztok!

beus,
a képkicsinyítést, vagy a feltöltést áruljam el? :D :wink:

gabó,
ááá, azt hittem tudunk egyet dizsizni. no de akkor majd máskor.
hűű, látom te is ezerrel készülsz levike szülinapjára! :) nagyon tuti ajándékokat fog kapni!! :) kíváncsi vagyok mit szól majd hozzá, de úgyis mesélsz majd! :) anyud mikor megy?

na, cajok, mi meg ma megyünk fényképészhez! :D hehe, tök izgi. remélem a kisasszony megerőlteti magát, és jól viselkedik. mert az éjszakánk az iszonyat volt. igaz csak fél 12-től 1-ig voltunk fent, de annak a jó háromnegyede egy merő hiszti volt. semmi baja nem volt, de mihelyt kimentem a szobából, mint a sakál... aztán volt, hogy lefeküdt, nem mozdult, csend. én a földön ültem az ágya mellett. megmozdultam, hogy kilopakodok, erre azonal felemelte a fejét, hogy mi van. újabb üldögélés. ha esetleg utána sikerült eljutnom az ajtóig, és akkor emelte fel a fejét, akkor meg éktelen üvöltés, mert már nem talált ott az ágya mellett... :? az lett a vége, hogy otthagytuk. mert sehogy nem volt jó neki, ha fogtuk, ha nem. de lehetett látni, hogy semmi baja, csak nem akarja, hogy elmenjünk. ott ülni is szar volt, mert akkor meg nem aludt, csak játszott az ágyában. szóval ott hagytuk, sírt mint a rosseb. aztán kezdett csendesedni, végül elaludt. sajnálom, ez van. annyira ordított előtte, hogy már vizes kézzel simogattam az arcát, hogy hagyja abba. ez már olyan kiabálás volt. reggel 6-kor újra fnt volt, szintén nem lehetett otthagyni. odacuccoltam mellé - gondoltam én ilyenkor még ugyan nem fogok felkelni és játszani - lefeküdtem, ő meg ott üldögélt az ágyában. még csak rá sem kellett néznem, elég volt neki az, hogy ott vagyok. de eljönni! ááá!! és így egy fél óra után elaludt, és aludt egy órát. én is.
bocsi, ha hosszú lettem! :oops: :D

no, mindenkinek szép napot! asszem ma jó idő lesz!

KépKép
viol81

gabó,
nyúlpörkölt... brrrr

KépKép
viol81

sziasztok,

írni akartam, de Janka felébredt, éhes.
most csak pár kép:

Kép gézengúz Kép fürdetés Kép szépségem

KépKép
KépKép
esztermami

Viol!Nem szereted a nyúszihúst................!!
Én itt ettem életemben először Kanizsán+őzhúst is!Nyami!!!
De jó lesz nektek!Én aBalázst egyszerűen nem tudom rávenni,hogy elmenjünk fotóshoz csináltassunk szép képeket!
Már az idegbe kerget ezzel ezért úgy döntöttem,hogy én elfogok menni a Husival és kész!Egy képünk sincs amin hárman vagyunk rajta!Tiszta dinka ez a pasi!! :x :x
Visztek neki valamilyen játékot?De jó lenne ha itt is megtudnád mutatni!!!! :) :) :)
Készülk ám nagyon-nagyon jönnek az uncsitesói meg anyós!
Aztán köv. héten anyuval ünnepelünk,mert neki meg egy nappal utánna lesz a szülinapja!Jövő vasárnap tartjuk meg neki bár 24 .-e csütörtök,de valszínű akkor jön anyu és nem akarom,hogy más itt legyen meg utánna vasárnap gyereknap akkor meg megint nem akarom!Kicsit előbb lesz megtartva,de sebaj!Úgyis 2* bulizik majd a csöppöm!

Eszter!Nem láttam Vincéről bébi képeket,de nagyon hasonlítanak egymásra és rád.Gyönyörű gyerkőceid vannak és látom Vince nagy gőzzel segít neked fürdetni!!Nagyon nagy baba!! :lol: :lol:
Vendég

Szia Csajok!

Mar olyan regen irtam es olvasni sincs idöm. :( Ket hete dolgozom mar az uj munkahelyemen, minden olyan gyorsan ment. Nagyon tetszik olyan 45 orakat fogok dolgozni havonta.

Az utolso ket oldalon megnezegettem a kepeket nagyon szepek a babak.

Mi jol vagyunk, Lara ugyan negy napja hisztizik, mert nem akar aludni az agyaban. Csak mellettünk. Csimpaszkodik a nyakamba es üvölt ha csak az agya fele megyek. Remelem hamar leszokik erröl az uj divatjarol.
Remelem Ti jol vagytok.
Mindenkinek szep napot:
RENI
Es egy kep meg Lararol. Persze egyenlöre "siker" nelkül! :) Kép

Kép
Kép
reni76

Reni!Kis huncut a képen Lara és hatalmasat nőtt!!
Biztos leszokik ám róla!!!Idő kérdése!! :) :)
Most ilyen korszakát éli nálunk sajnos már jóideje ez megy!
Úgy látszik most érte el azt a kort amikor egyfolytába érezni akar benneteket!
És mit szólt a főnököd hozzá,hogy elmentél?Nem volt bunkó?
Vendég

sziasztok,

megint etetés lesz mindjárt, de sosem jutok ide.

Reni,
nagyon jó ez az ülőke, lehet, hogy ráveszem Tamást, hogy vegyünk valami ilyesmit, mert Vince nagyon szereti lehúzni a wc-t, de még semmit sem hajlandó bili ügyben. lehet, hogy oda felülhetne...persze tudom, várni kell, amíg magától mondja.

Nálunk most már egy ideje a délutáni alváskor van hiszti, be kell tegyem az ágyába, közben megy a hiszti és az üvöltés, hogy nem, megkapja a tejét, üvölt tovább, megissza, még mindig üvölt. aztán egyszer csak elalszik. Rájöttem, hogy nem szabad húzni, mert minél később teszem le, annál jobban túlpörög és annál szörnyűbb a hiszti.

Persze, nem tudom, Lara hogyan csinálja.

Gabó,
a fényképezkedéssel igazad van, menjetek csak el. Nálunk Tamás nagy fotós, így ő ezeket megcsinálja, bár agyon györöt hogyha róluk kell fotót készíteni, ugyebár nekem. Régen sokat fotóztam, de amióta együtt vagyunk nem szeretk, mert nagyon kritikus.
De ababn igazad van, hogy nagyon fotos, hogy legyen ebből az időszakból is közös kép, mert később nagyon jó lesz és a gyerekek is nagyon szeretik.

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó,
igen, Janka nagyon nagy baba, de azt hiszem Vince is ekkora volt, de őszintén szólva csak körülbelül emlékszem.
Janka már 5800g és kb 60cm, a minap mértem. Már 62-es ruhákat hord :lol: .
Mondjuk cicizik is szépen, én meg jó dagi vagyok, de már tudom, hogy szoptatás alatt nekem nehezen megy le, de legalább nem hízom.
Más is mondta, hogy hasonlítanak. Nekem nem annyira, de azért keresek egy képet Vincéről kb. ilyen korút és mindjárt felteszem.

Vince jól tűri Jankát, bár azóta hisztisebb, amióta velünk van, de lehet, hogy csak korjelenség. A minap fejbedobta labdával, szerintem kipróbálta mi történik, szegény Janka sírt, de nem lett komolyabb baja.

AMúgy fürdetésnél csak ritkán segít. Azt hiszem igazából nem szeret jelen lenni, de azt nagyon figyeli, hogy Janka őt figyeli-e és szinte biztosra veszem, hogyha Janka végre jobban fog látni és ki is fogja mutatni figyelmét és érzelmeit Vince felé, minden ok. lez, ugyanis Vincének semmi más nem kell a boldogsáághoz, mint közönség, aki csodálja az ügyességét. Azt hiszem ebben jó lesz Janka, legalább egy darabig biztos.
:D

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó,
szerintm Levi csak örülni fog a több ünneplésnek.

Beus,
jobbulást Máténak!!!

Viol,
kérünk ám majd képeket!!
Lehet, hogy buta kérdés, de van jelzőfény a szobájában?
Nem lehet, hogy megijedt valamitől, mondjuk az álmától és emiatt van ez?
Mi is akkr szereztük be a jelzőfényt, amikor úgy tűnt, Vince lekezdett félni a sötéttől. Ma már tudom is, hogy fél, mert ha nem akar a garázsból feljönni és rácsukom az ajtót és leoltom a villanyt, azonnal jön.
:oops:

KépKép
KépKép
esztermami

ahogy ígértem a kép Vincéről. az alábbi fotón egy pár nappal, maximum egy héttel idősebb csak a fenti Jankánál.

megyek megint etetni.
további szép napot Nektek. Kép Vince kicsinek

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,
csak a kérdésedre válaszolva: ha jól alakul a délután, Vincét lteszem, akkor etetem Jankát é utána még van legalább 1 óra pihenési lehetőségem. Igen ám, de amikor Vince balhézik,mert nem akar aludni, közben Janka eszik, de a balhétól mi is feszültebbek vagyunk, majd Vince elalszik, de Janka evés után valamilyen okból nem, csak folyton ordít ha otthagyom vagy kiesik a cumi, akkor általában mire Janka elalszik, Vince felébred ... ésd akkor még nem is említettem, hogy néha a lakással és a konyhával is kellene foglalkoznom...

Andi és Csilla,
igazán őszintén csodállak Benneteket!!

KépKép
KépKép
esztermami

eszter,
jajj, de jó képek!!! :) de édesek mindketten! :) jank is olyan kis szép! :) vince meg... :D
nem buta a kérdés a fénnyel kapcsolatban. én még nem gondoltam rá, lehet, hogy az a baja. van egy kicsi "éjjelifény", konnektorba lehet dugni, de olyan kis minimális fényt csinál, hogy alig látni. de lehet, hogy elég lenne neki. és nálatok milyen van?

gabó,
megvolt a fotózás. :) dorka ügyes volt. mi nem voltunk rajt, annyira figyeltem, meg annyira kattogatott a csaj, hogy el is felejettük mondani, hogy mi is legyünk rajt... :oops: :D pedig ki voltam kenve csinin! :D
de majd talán jövőre. sztem jó lenne balázst rábeszélni, tök jó dolog! de otthoni képek sincsenek hármotokról?
játékot vittünk ugyan, de nem kellett neki. nézegetett szépen. :)
majd beszkennelem vhol a képeket, és felteszem ide is. mert nem digik lesznek.

reni,
no, akkor úgy döntöttél váltasz! :) jól van. gondolom tetszik, meg jól is érzed magad. és nincs lelkifurid, hogy eljöttél? mondjuk ne is legyen. főnököd mit szólt?
de lara eddig az ágyában aludt, nem? és ott kellett lenni vele, amíg elaludt? vagy sikerült egyedül?
nagyon jó az a kép! :) :) bilibe sem próbáltátok még?

[quote="eszter"]R írta:eszterájöttem, hogy nem szabad húzni, mert minél később teszem le, annál jobban túlpörög és annál szörnyűbb a hiszti.

húú, mi is mennyit szívtunk emiatt. igaz dorka akkor még kissebb volt, mint vince most, de mi ott csesztük el, hogy már átbillent a túloldalra, és iszonyat hisztit levágott. ez elmúlt, megy egyedül az elalvás, csak ha éjjel felébred... :?

KépKép
viol81

ja, azt még le sem írtam....

ma du, indulni akarunk fertőendrédre, meccsre vittem volna gábort - más meg hozta volna őket haza - erre kint áll a fél utca, és mondják, hogy el ne indítsuk a kocsit - kint állt a ház előtt - mert a szemben lévő telken a pasas fűnyíróval lekapta a gázcsonkot - még nincs ház a telken, és csak odáig van bevidve a gáz, és csak csonk van - és most 20 méteres körzetben se fűnyíró, se kocsi, stb ne legyen beindítva a robbanásveszély miatt. hallani is lehetett a sziszegést... és pár perc múlva már jöttek is a rendőrök lezárni az utca két végét, hogy ne jöjjön be senki kocsival. meg jöttek a helyi önkéntes tűzoltók is, meg sopronból is jött egy kocsi. aztán megjöttek az égáztól, megcsinálták. gábor meg kibballagott az utcából, hívta a többiket, hogy jöjjenek érte, mert ő nem tud menni, én meg majd este megyek értük. gáááz volt... :shock:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Eszter-csodaszépek a gyerekek! Szerintem nagyon hasonlítanak, ahogy Vince kicsikori képét mutattad. Hát igen, én azt is csodálom, te hogyan győződ kettővel, Csilla és Andi hárommal. Nekem Kincső elég sokszor, hihetetlen gyorsan elmegy egy nap... Bár most picit könnyebb, mióta itt lakunk és a konyha együtt van a nappalival. ÉN FŐZÖK :twisted: , mindent megeszik ez a kis haspók és utána még szopi is (még mindig 3 óránként). Ha arra gondolok, hogy már el akartam választani...de nem vesz rá a lélek, olyan kedvvel szopizik, csak éjjel ne kelne fel szopizni...! Janka alszik éjjel? Vince is? Este tudsz pihenni egy kicsit?

Viol-micsoda éjszaka! Nem irigyellek. Félelmetes ez a gáz :shock: , egész beleborzongtam...

Reni-Lara édes a kis trónszékén :wink:

Gabó-én is gondolkodtam már közös képeken, de Kálmán lesöpörte eddig az ötletemet. Asszem majd kész tények elé állítom egyszer.

Mi ma vidám délutánt csaptunk: kimentünk Cenkre kisvasutazni, Kincső nagyon élvezte. Kipróbáltuk a háti hordozót, Nyuszi királynőként trónolt benne vagy huncutul kokettált mindenkivel, aki ránézett! Aztán a hazaúton elaludt a kocsiban :lol: .
Kezdem elrontani ezt a lányt...Olyan jól megül az etetőszékében és néha talán sokáig benne hagyom, hogy tudjak egy-két dolgot csinálni, amikor nyűgös és állandóan elcsúszik már vagy hanyatt vágódik a földön a fáradtságtól...
Ti mikortól engedtétek, hogy "segítsen" az evésnél? Én néha hagyom, de minden csupa cucc utána és öltöztetem a kisasszonyt... Gondoltam, hogy nem eszik szuper tisztán egy baba, de amit Nyuszi művel! De elfojtani se akarom a próbálkozásait...

Anikó

Kép[/url]
quito

ANikó,
nem szeretném elkiabálni, de az elmúlt 2 éjszaka Janka nagyon rendes volt: este 11-ig szopizott, ealudt, és csak hajnali 5-kor ébresztett. ha megtartaná e jó szokását...
Vince szerencsére most már alszik éjjel, csak reggel 7-kor már ébreszt. szóval mindenképpen le kell időben feküdni, különben lerobbanok, mint most.

Az etetésről meg csupán annyit, hogy szerintem érdemes néha hagyni őket maszatolni, mert úgy talán megszereti az egyedül evést. Persze nem tudom, van barátnőm, aki sosem hagyta, mégis megtanultak a gyerekei önállóan enni, én hagytam - bár az ember idegeinek elég megterhelő, de amióta műanyag partedlit használunk elfogadható. Vince ma már szinte teljesen egyedül eszik, csupán akkor segítek be, ha látom, hogy enne, de már fáradt a kanalazáshoz. AZ ivásnál még figyelni kell, mert ha akar és figyel már szépen, tisztán iszik pohárból, de amikor belelendül...minden úszik.

Viol,
ez gáz. a fotók biztosan szépek lesznek, kár, hogy nélkületek.
emlékszem az elalvási nehézségekre. Vincénél sokáig nem volt semmi ilyen. Mostanában csak azt nehéz kiszámítanom, mikor kell már letegyem. Nem egyszerű.

Megyek, mert indul az esti verkli.
sziasztok

KépKép
KépKép
esztermami

Viol,
még a fény: nálunk éjszakára egy négyzet alakú éjjeli fény van a konektorban, az ajtó mellett, ami szintén enyhe narancssárgást fényt ad, de azt hiszem, ez elég. Amióta ez van ilyesmi ébredése nem volt. Janka születése körül voltak rossz álmai, de szerencsére már azok is elmúltak.

na tényleg megyek

KépKép
KépKép
esztermami

anikó,
nálatok is pl miért utasítja el kálmán a közös képeket, vagyis úgy kérdezem: itt fent nem akarja viszont látni, vagy fotóssal nem akarja csináltatni, vagy mi a baj?
hja, én is irigylem az egynél több gyerekes anyukákat, csodálkozom is, hogy bírják...
kincsőt meg ne is akard elválasztani. olyan jó, amikor szopizik. most, hogy már nem szopizik dorka, és visszagondolok, hogy milyen érzés volt, azt gondolom, hogy akkor "jobban az én kisbabám volt", most meg már "nagylány". és ez vegyes érzés. jó is meg nem is. :)
kajálásnaál itt is volt/van világ. dorka egyelőre csk kotorászik egy másik kanállal az edényben, amiből kapja a kaját, ki csak ritkán csapja belőle. de volt már... de ugye ez ezzel jár.
milyen etetőszéket vettetek végül és mennyiért?
cenket mi is tervezzük. majd. valamikor. tényleg, lehet még kisvasutazni? én nem tudom... :oops:

eszter,
nekünk kis kör alakú az éjjelifény, ami amúgy kék színű mintás, de maga a fény szintén narancssárga színű. dm-es. már előkotortam, asszem megpróbálom. eddig eltettem, mert amikor megvettem, kipróbáltam, nem találtam fontosnak.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Esztermami

NAgyon szépek a gyerekeid.S tényleg hasonlitanak,de nagyon.Vincének is olyan szép arcocskája van,meg a kisasszony is ....gyönyörűek!!!!! :D

Viol
Ez az éjszakai fény tényleg bejön,mert ezek a gyerekek félnek!
Petra már tudja mondani,Vince csak kifut ha sötét van,Dorka pedig "üvölt" ha megijed valamitől.Én is jónak tartom ezt a kis világos dolgot.Petrám nem a sötéttől fél,hanem hangoktol ijed meg(nappali),de hamar tuljut rajt.Éjjel pedig bejön hozzánk,hogy :szia! mellénk bujik,és már hortyog is.De amig kicsi volt,és kiságyban aludt akkor ismerős volt ez a földön kuporgás dolog. :? Megmozdultam,aztán fel a fej,és már sirt is,felállt,hogy vegyem ki.Én sajnos nem tudtam hagyni sirni,mert Rékával együtt alszanak(még),és felsirta volna.SZerintem viszont nagyon jol teszed,és csak igy tovább.Először megnyugtattad,aztán amint belelkesült a hisztitől,és már csak a hiszti kedvéért bőgött,akkor minek engedj továbbra is.Spuri ki,aztán rájön majd hogy ezzel nem ér el semmit.
Petránál most ezt az utcán csinálom.Sokat gyaloglunk,de amikor kikapja a kezét a kezemből,és nem fogad szot akkor visszakérem a kezét.Nem tetszik neki,földre fekszik.MA pl.huztam egy lépést,aztán mivel még mindig csinálta ezért rácsaptam a fenekére,és határozottan mondtam neki,hogy anya ezt nem szereti!Megfogatam kezét,és onnantol kezdve kisangyal volt.
:wink:
Bocsi hosszu lettem! :shock:

Gabó
tuti kis ajándékjai lesznek a nagyfiúnak!!!
Anyud mikor megy?Várod már gondolom! :roll:

Anikó
ugye milyen jó az am.-i konyha???Én is szerettem,most furi lesz hogy külön lesz!
Abbol nem jó,hogy ha ott ténykedek,az egész nappali koszos,szőnyeg meg minden! :?
Nekünk nem volt etetőszékünk egyik gyereknek sem.Ügyesen ül a Petra asztalnál,mig kicsi volt meg az ölemben,később párnákon az asztálnál ügyesen.Én kb.1 éves korátol kezdtem hagyni "egyedül"enni,de persze a végén több volt az étel a kis ruháján,meg az asztal körül :)
VAn egy jo kis kemény pártedli,müanyag,és belefolyik egy kis részbe az étel alul.Én ezt használom,igy mosni se kell az előkét!
:wink: :shock:

Ma szuper idő volt itt,jot csaviztunk a belvárosba.KÉpzeljétek nagylányomba feltámadt a múzeum utáni érdeklődés.Mire jó a suli. :wink:
Vendég

cajok, néhány ma esti kép (bocsi, mert 10... :oops:)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Szuper kis képeket tettél fel Viol!
Micsoda szép lányod van!!
Az utolso képeken direkt élveted,hogy bohóckodhatsz!? :wink: :D
Vendég

köszi mindenkinek,már jobban van Máté :)
Viol:hüü ez durvaa.hát a képek,tök jook,föleg az uccso kettö :D

Eszter:nagyon édesek a gyerekek,tényleg mint két "tojás",nagyon hasonlitanak egymásra.mekkora Janka?
kitartás!!!!!!idövel job lesz!

KépKép
KépKép
beus22

Viol!Sajna egy kép sincs rólunk itthon amin hárman vagyunk.Majd még puhítom hátha beadja a derekát!
Tyű ez nem semmi!!!!Még jó,hogy szóltak nektek gyorsan!
Dorka tünemény és látszik a képeket mekkora csibész egy csajszi!
Na meghát a hajáról nem is szólva!! :lol: :lol: :lol: (Uccsó kép)
A Levus itt ül az ölembe és teljesen el van alélva a lányodtól!

Eszter!Nagyon tönemény volt Vince bébinek,de persze most is az!
Az nagyon jó ha tudsz picit pihenni,mert néha egyel is sok kettővel meg pláne!A hisztiről meg majd csak leszokik biztos a korral jár!
Egyébként Levinek is semmi más nem hiányzik mint a gyerektársaság.Állítom nem lennének hisztik,mert legtöbb azért van,hogy unatkozik,de nekem meg vannak teendőim nem tudok vele játszani reggeltől estik!Nyáron belehet menni a bölibe játszani talán változik a helyzet!Vincének egyre jobb lesz ahogy Janka nő már fog tudni vele mit kezdeni!

Anikó!megy még a kisvasút?Ez szupi!!!!!!!!!!!!!Ha megyünk haza elviszem Husit!Mikor gyerek voltam sokat jártunk a nagyszüleimmel!!
Milyen az új kérót?Élvezitek mi?A lakók milyenek?Nyuszi megszokta már vagy nem is volt gond az új helyével?
Ezek a férfiak!!!!Én is utálom ha fotóznak kivéve ha profi fotós,mert azt tudom,hogy legalább normálisat csinál,de nem hajlik rá a Balázs sem!!Puhítnai kell őket!!

rik!Te hát én egyenesen hülyét kapok mikor Husikám gyalogol pedig már egyre többet sétál és hál isten bírja is eszetlen.Állandó jellegel előrerohan nem hajlandó fogni a kezem csak akkor ha rászólok,hogy jujuj jön az autó és akkor jön és magától megfoja,de amúgy...............!!Egy kész katasztrófa!Tegnap pl.elvoltunk a CBÁ-ba vásárolni a kocsi meg messze volt a Balázs meg még nem ért le!szal tele volt mind a két kezem erre a Fiatalúr nekiállt rohanni ki a Plázából közben jöttek-mentek az autók kb.*szóltam rá,hogy várjon meg persze baszott rám sőt még hátra is nézett olyan sunyin és kiröhögött!Na aztán nefélj utánna eredtem és kapott a valagára..Nem lehet bírni!!Ezért kell még a nyomi babakocsi,mert ha ideg leszek akkor csak belevágom azt megyünk tovább!Petra meg már hozzá van szokva ő régóta gyalogol már ugye?Nem tudom miért nem szeretik megfogni a kezünket!Látok a városba pici gyerkőcöket akik olyan szépen sétálnak az anyukájuk mellett,de a Levus...............!!Na mindegy talán ez is változik idővel!Petra legalább utánna szépen sétál melletted!! :) :) :)
Anyu ha minden igaz bár még erről nem igen beszéltünk a Levi szülinapján jön!attól függ hogyan dolizik!Igen várom már,mert nekem is nagyon mehetnékem,de ez most nem jön össze!Két napig marad!!

Na jó befogom a szám azt elküldöm gyorsan mielőtt valami miatt kitörlődik!
Vendég

Sziasztok!

Gabo, Viol!

Szoval az exfönököm abszolut nem volt bunko, azt mondta, hogy persze megerti, hogyha többet tudok itt keresni atmegyek. Nagyon szeretne több munkat adni, de hat nincs es igy nem tud több orara felvenni. Es aztan megkerdezte, hogy meddig akarok maradni, en meg egyböl vissza meddig kell maradnom es erre azt mondja, hogy akkor jövö heten mar mehetek is dolgozni nem akar az utamba allni. Szoval halal rendes volt.

Lara eddig szepen aludt egyedül az agyaban, de miota nem szoptatok ejjel es felebred jön hozzank es marad is amig el nem alszik vagy esetleg reggelig. :oops: Amig ejjel szoptattam utanna rögtön elaludt a helyen. De most meg nem akar az agyaba menni. Tegnap este 20percig kemenyen orditott aztan csend es aludt. aztan mikor lefeküdtünk, bementem, hogy kikapcsoljam a bebifont meg lekapcsoljam a lampat, na abban a pillanatban felebredt es felült es persze orditott. Aztan alvas nalunk. Tudom ez baromira nem következetes, de mar többször hagytuk bögni, es kepes egy orat is bögni, hogy hozzuk magunkhoz.

Viol!

Jaj, a kepek nagyon jok. Ez az utolso meg egyszerüen szuper.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1919.9.jpg[/img] Az uj lovaval! :)

Kép
Kép
reni76

Kép

Kép
Kép
reni76

Kép
es bocsi meg egy kep, ahogy eteti a babajat es közben ül a vödörjen.

Kép
Kép
reni76

Reni!Nagyon helyes Lara olyan nagy mint egy kétéves!Gyönyörű!
Van sütnivalójuk ezeknek a kis törpéknek tudják hogyan harcolják ki maguknak azt amit ők elterveztek!Majd csak elhagyja ezt a kósza ötletét! :lol: :lol:
Nagyon rendi volt a főnököd ritka az ilyen.
Nekem is lesz vele egy kis elbeszélgetni valóm kíváncsi leszek mit fog reagálni remélem olyan pozitívan mint a tiéd!
Vendég

Sziasztok!
Gabó
igen régota(1 hónapja :wink: )gyalogol Petrám,de tényleg le a kalappal előtte!!De ne hidd hogy mindig ilyen volT!!!!!Szerintem ahogy elkezdett szépen beszélni,ugy okosodott is,és ért jobban mindent!

Nekünk is vannak képeink,ma anyunál voltunk! Kép Kép
Vendég

Reni
ez a paci szuper!!!Látni,hogy élvezi a csajszi! :wink:
Vendég

Na még egy aztán eldugulok! Kép
Vendég

rik!Jók a képek!Mikor kapsz gépet,hogy elárassz bennünket képekkel?
Vendég

Jó reggelt!!
Vendég

Jó reggelt!!!

Köszi GAbó,de asszem még várhatok a gépemre...
Vendég

Nagyon büszke vagyok a kiscsajomra!!!
Ugy néz ki éjjel is szobatiszta!!Minden éjjel felkel és szol,hogy pisi lesz.Aztán meg reggel amikor felkel,akkor kimegyünk megint,és mindig tiszta a pelus!!! :wink: :!:
Vendég

Szecsőnek utolagosan boldog szülinapot!!!!!!
Vendég

rik!Nagyon ügyi lánykád van remélem hamarosan mi is elkezdünk leszokni róla!

Szecsőnek boldog szülinapot!
Vendég

szióka!

[quote="erika"]A írta:erikaz utolso képeken direkt élveted,hogy bohóckodhatsz!?

igen!! :D

gabó,
de miért nem akar közös képet?? még otthoni nézegetésre sem?

dorka is csak pillanatokig fogja a kezem, utána kihúzza. pedig amellett, hogy biztosabb dolog lesz a későbbiekben, még jó érzés is... :oops: :P olyan kis helyes... :P

reni,
na, akkor tényleg rendi volt a főnököd! ha tényleg nem tudott volna több melót adni, akkor jó döntés volt.
laranak milyen ágya van, hogy átmegy hozzátok? már rendes gyerekágy? lefényképezed? mi is szeretnénk majd vmilyet, csak még nemtom milyet...
lara is nagyon édi a képeken, igazi nagylány! :)

[quote="gabó"]N írta:gabóekem is lesz vele egy kis elbeszélgetni valóm kíváncsi leszek mit fog reagálni remélem olyan pozitívan mint a tiéd!

miért?

erika,
tessék gyakrabban fényképezni anyudnál!! :wink: :P nagyon jók lettek, szépek meg csinik vagytok! :)
óóó, de ügyes petra!! :) nagyon hamar tól vagytok rajt! :)

Szecsőnek én is boldog szülinapot kívánok! :)
csilla, hogy vagytok?

KépKép
viol81

sziasztok cajok!
féltem,hogy órákat fogok olvasni(vissza),de hála a jó időnek kicsit kevesebb a termés,mint télen :wink: :lol:

köszi,jól vagyunk.szerdán voltunk ügyvédnél,a héten megyünk a bankba,ill a hitelügyintézőnek odaadjuk a papírokat és ő viszi.szerencsére kedvező hitelt is talált,8 évig annyi,mint itt az albérlet(6 hónapig még kevesebb is :P ),utána 61000.(de akkor már mi is többet keresünk majd :roll: )-és legalább a miénk.júli 2-től 26-ig kell kiköltöznie,szóval suli-ovi-bölcsi kezdésre készen is leszünk.csak megint összepakolni...!! :twisted:

köszi a köszöntéseket,múlt hétvégén ünnepeltünk,jött a kát mama is,jó móka volt.mutatok pár fotót is.

viol
és mi van,ha nem jön meg a vérzésed?én is holnap reggel megyek dokihoz,mert zóra sem szopik már és "igazi"gyógyszert szeretnék szedni,nem akarnék most teherbe esni.de még nekem sincs mensim.akkor ti most hogyan védekeztek(nem akarok túl indiszkrét lenni....,de mi nem szeretjük az óvszert,de akkor most az kell majd,amíg el tudom kezdeni a gyógyszert?)
rik,gabó
hajrá költözés!!!

fotókon mindenki szép és cuki!!!

szép napot(nekem ma du fogadóóra... :roll: ,semmi értelme elmenni,mert nemrég volt szülői,szecsővel meg semmi gond,de kíváncsi vagyok,hogy azok a szülők most eljönnek-e akiknek kell és még egyszer sem voltak az évben :wink: )
ja,és egy kis dicsekedés:szecső 3.helyezett lett matek versenyen a suliban az elsősök között!!!köszi-köszi-köszi :lol: :lol: :lol: :lol: Kép Kép apa és zóra a háttérben :wink:
Kép apa mint májusfa :lol:
Kép a hősök terén a buli
Kép no comment... Kép Kép fincsi marcipán... :shock: :roll:
Kép unokatesóval

és jó sok voltam mára...bocsi,de most pótoltam be mindent :lol: :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Ó, Rik, nagyon helyesek vagytok!!! Menjetek többet anyudhoz fényképezkedni :wink: (is). Jó tényleg az ami konyha, főzögetek is minden nap, Kincső pedig itt sertepeltél körülöttem, látom, mit csinál, jobban el is van egyedül. Nálunk a konyha a Jerevánon olyan beszélgetős hely volt, ahol cigizni, iszogatni lehetett, mikor Kincső megszületett, inkább csak "raktár" lett. A szobában ettünk, hogy Nyuszi lásson minket, mert a hordozóban nem maradt meg...

Viol-azt hiszem, csak hétvégén van kisvasút. Mi 14.00-re mentünk, és kb. 15.20-ra értünk vissza az állomásra. Kincső nagyon élvezte, mindent megkóstolt :twisted: , gyűjtöttük a bacikat, edzük rendesen az immunrendszerét...
Tegnap Ágfalván voltunk a díjugratáson. Jó meleg volt...
Viol, a hétvégén lesznek állítólag Fertőtáj rendezvények. Te tudsz erről valami konkrétat Hegykőn? A honlapjukon nincs semmi.

Szecsőnek boldog szülinapot!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Húúú, Csilla, szuper buli volt!!!! Szecső nagyon ügyi :lol: :lol: :lol:!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

csilla,
61.000? te jó ég, én meg itt szippogok meg morgok a 46.000 ezerrel...
nagyon jó képek, tök jó lehetett! :) együtt a család, jó idő, majális, ááá!! :) és zórának meg milyen nagy lett már a haja! és tényleg dúúús... :wink:
szecsőnek természetesen hatalmas gratula! :) ügyes kis pasi! :)
a mensis-védekezős dologra priviben válaszoltam.

anikó,
hát, akkor most már ketten vagyunk, mert én sem tudom, hogy mikor lesz a progi, amit mondtál... :oops: :roll: a honlapja hegykőnek meg ilyen szempontból sztem rossz, semmi aktualitás nincs rajt, csak a szolgálttaásokat nyomják...
na, kisvasút most már egyre jobban érdekel, dorka is biztos élvezné!

KépKép
viol81

cajok, ideni, milyen modell gyerekem van. a beállás már megy :wink: :D
Kép

KépKép
viol81

hűű, bocsi, még egyszer ugyanez, csak most élesítettem egy hangyányit, kíváncsi vok, milyen így, mekkora a különbség így feltöltve...
Kép

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?