Sziasztok!
Esztermami
NAgyon szépek a gyerekeid.S tényleg hasonlitanak,de nagyon.Vincének is olyan szép arcocskája van,meg a kisasszony is ....gyönyörűek!!!!!
Viol
Ez az éjszakai fény tényleg bejön,mert ezek a gyerekek félnek!
Petra már tudja mondani,Vince csak kifut ha sötét van,Dorka pedig "üvölt" ha megijed valamitől.Én is jónak tartom ezt a kis világos dolgot.Petrám nem a sötéttől fél,hanem hangoktol ijed meg(nappali),de hamar tuljut rajt.Éjjel pedig bejön hozzánk,hogy :szia! mellénk bujik,és már hortyog is.De amig kicsi volt,és kiságyban aludt akkor ismerős volt ez a földön kuporgás dolog.
Megmozdultam,aztán fel a fej,és már sirt is,felállt,hogy vegyem ki.Én sajnos nem tudtam hagyni sirni,mert Rékával együtt alszanak(még),és felsirta volna.SZerintem viszont nagyon jol teszed,és csak igy tovább.Először megnyugtattad,aztán amint belelkesült a hisztitől,és már csak a hiszti kedvéért bőgött,akkor minek engedj továbbra is.Spuri ki,aztán rájön majd hogy ezzel nem ér el semmit.
Petránál most ezt az utcán csinálom.Sokat gyaloglunk,de amikor kikapja a kezét a kezemből,és nem fogad szot akkor visszakérem a kezét.Nem tetszik neki,földre fekszik.MA pl.huztam egy lépést,aztán mivel még mindig csinálta ezért rácsaptam a fenekére,és határozottan mondtam neki,hogy anya ezt nem szereti!Megfogatam kezét,és onnantol kezdve kisangyal volt.
Bocsi hosszu lettem!
Gabó
tuti kis ajándékjai lesznek a nagyfiúnak!!!
Anyud mikor megy?Várod már gondolom!
Anikó
ugye milyen jó az am.-i konyha???Én is szerettem,most furi lesz hogy külön lesz!
Abbol nem jó,hogy ha ott ténykedek,az egész nappali koszos,szőnyeg meg minden!
Nekünk nem volt etetőszékünk egyik gyereknek sem.Ügyesen ül a Petra asztalnál,mig kicsi volt meg az ölemben,később párnákon az asztálnál ügyesen.Én kb.1 éves korátol kezdtem hagyni "egyedül"enni,de persze a végén több volt az étel a kis ruháján,meg az asztal körül
VAn egy jo kis kemény pártedli,müanyag,és belefolyik egy kis részbe az étel alul.Én ezt használom,igy mosni se kell az előkét!
Ma szuper idő volt itt,jot csaviztunk a belvárosba.KÉpzeljétek nagylányomba feltámadt a múzeum utáni érdeklődés.Mire jó a suli.