Sziasztok,
Saara
Jönnék én, de ha a babanet nem akarja, akkor nem tudok tenni semmit.
Ptóbálkozom sokszor, de többször nem jön be, mint amikor írhatnék.
Syracruz
Szerintem szinte semmilyen gyógyszert nem lehet szedni szoptatás alatt, inkább csak homeopátiás bogyókat.
De lehet rosszul tudom, ugyanis a gyógyszer is belemenne a tejedbe.
Boga
Kitartás bírni fogod, fog menni minden, de ha ilyen nyűgös napjaitok vannak, akkor ne törődj semmivel csak a babáddal és ha alszik akkor próbálj meg vele aludni.
Prucsok
Ez a babakocsi azért jó, mert egy kézzel ki lehet nyitni, ahogy kiveszem a csomagtartóból már nyílik is szét és a másik kezemben lehetne még a gyerek is. De bevallom én is esernyőre csukhatót szerettem volna, de már ez is lényegesen kisebb és könnyebb, mint az előző.
Megkaptam!!!! köszi nagyon a belépőt.
Rita
Ez a tésztával való etetésre átállás már bennem is felmerült, mert mi elég sok tésztát eszünk, imádom, de azt hogy adjam a Gergőnek???
Ki kérdezte a halat?
Én natúr halat vettem fagyasztottat, beraktam a sütőbe jénaiban kis krumplival és nagyon imádja.
Precious
Jó, hogy már döntöttél, hogy a II-en fogsz szülni. Van egy ismerősöm aki amikor szült, pont előtte néhány nappal szüntették meg a Margitban a szülészetet, milyen jó, hogy eddig odajárt. Először még oda indult, hátha még ott szülhet, de elküldték a Jánosba, mert hivatalosan oda tartozik. Elment a Jánosba, ott közölték vele, hogy annyian vannak, hogy nem tudják befogadni. Akkor már ott volt a dokija is vele, de hiába, nem szülhetett. Ezek után fájások közepette irány a II. női. Oda is ment vele a dokija, de ott meg nem engedték, hogy ő vezesse le a szülést, ezrt az ügyeletesnél kellett szülnie. Szegény csaj, gondolhatjátok…
Kispupu
Van nagyon jó szülést előkészítő tanfolyam, és utána torna is. Lent az UH-nál a falra van kitűzve egy papír, hogy mikor milyen "óra" van. Ingyenes és nagyon hasznos, közben míg odajársz hetente kicsit hozzászoksz a klinikához, lesz helyismereted, esetleg ismerős arcikkal szülhetsz együtt. Mi mind ott kezdtük, nagyon ajánlom.
Üdv,
Gabek