Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Saara,
lehet, hogy egy boszorkány vagy??? :lol:

Ma hajnalban elhagyta testemet a nyákdugó és szinte onnantól kezdve 6-8 perces "fájásaim" vannak. Azért nem nevezem fájásnak, mert az egész olyan, mint egy mensis görcs. De hajnali 4 óta van és folyamatos.
Szerintetek akkor ez most már beindult folyamat lehet vagy nem? Tudom, hogy szubjektiv a kérdés, de mennyire kell, hogy fájjon?

Ja és még egy kérdés....bugyiban kell vajúdni? Mármint úgy értem, hogy vajúdás közben is folyik ott minden? Mert olyan jó bugyi nélkül lenni nekem most...

Köszi!
pre

Kép

Kép
precious
Budapest

Szia Pre!

Emlészem, ez nekem is kérdés volt, hogy mennyire kell, hogy fájjon. Nekem 3 hétig voltak jóslófájásaim, és sokszor hittem, hogy ez már AZ. Nos, nagyon fog fájni, legalábbis jóval erősebben, érzeni fogod a különbséget, nyugi.

És nem bugyiban kell vajúdni. :lol: (Én magamon hagytam, a szülésznő meg nézett rám kerek szemmel... :lol: ) És igen, folyik ott minden, burokrepesztés után halmozottam. Úgyhogy elvileg kapsz egy extra-extra-extra méertű betétet, amit oda tehetsz célpozícióba. :)

Nagyon izgi! Jó szülést neked!
Rita

Kép

Kép
rita81

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a tanácsokat és élménybeszámolókat!!!!
Meg mondom őszintén nagyon meg vagyok ijjedve, hiszen eredeteileg a Margitba szültem volna, de hát döntöttek a sorsáról és úgy néz ki, hogy az orvosom a II--s számúra kerül át. Ami számomra teljesen idegen, ezért is fogadok minden jó tanácsot.
Szülés felkészítő tanfolyan, stb.....
Meg tényleg most anyagilag ki tudja, hogy ez hogy néz ki???
Előre is köszi mindekinek!!!
kis pupu

Sziasztok!

Precious!
Bár gondolom ezt már nem olvasod,de drukkolok Neked! :lol:
Az én kisfiam már a 3. gyermekem és még csak 9 hónapos de mindíg úgy irigylem akinek kisbabája születik!!!Ez olyan jó!!!!!!!!!!
Ilyenkor mindíg úgy érzem,hogy én is szeretnék még babát!
De 3 császár után?
A férjem azt mondja "szerencse",hogy császárral szültem mert különben lenne vagy 10 gyerekünk!

Drukkolok 1000-el!!!Remélem "könnyű" lesz!!!!!!!
SOK SIKERT!!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Vannak itt még rajtam kivül olyanok, akik Margit kórházasok voltak eredtelieg????:)

Kép
kis pupu

Precious :) :) :)

Ha rendszeresen jönnek a fajasaid siman lehet, hogy ez mar az, csak az elején vagy még. De van olyan vajudas, ami nagyon elhuzodik, akar napokig (de akkor nem szakadsz bele a fajdalomba végig!). Fokozatosan erösödnek a fajasok, majd érezni fogod, ha kellemetlenné kezd valni, nem lehet nem észrevenni :)

En is kicsit ugy érzek, mint Jutka (Alziza), ez olyan izgiiiii!

Drukkolok nagyon!!!

Timi, sajna nincs ilyen ismerösünk, remélem sikerül talalni valakit!

Anid, majd inkabb személyesen elmondom, hogy miért nem a klinika, ok?

Tündi, kérdezted a pucérkodast. Elég sokat pucérkodunk, V imadja (én meg nézni öt :lol: ). Tudod csapnal mosom meg a fenekét és utana megtörlöm és hagyom levegözni. Adok ra egy zoknit meg egy pulcsit a bodyra és hajra pucér fenék :lol:! Néha van baleset, de nem jellemzö, feltörlöm és kész. :roll: Mostmar ö hozza egyböl a törlöt és szol :lol:
Mikor kissebb volt talan gyakrabban fordult elö baleset. Mivel akkor többet ült a padlon pamut bugyit adtam ra (nagyon sexy :wink:) az megfogja a kakit.
Utalok betétet hordani, nekik sem lehet olyan kényelmes a pelus, mert ha Vincust nézem egyböl bepörög, ha nincs rajta, tiszta öröm, édes!

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok,

Saara
Jönnék én, de ha a babanet nem akarja, akkor nem tudok tenni semmit. :roll: Ptóbálkozom sokszor, de többször nem jön be, mint amikor írhatnék.

Syracruz
Szerintem szinte semmilyen gyógyszert nem lehet szedni szoptatás alatt, inkább csak homeopátiás bogyókat.
De lehet rosszul tudom, ugyanis a gyógyszer is belemenne a tejedbe.

Boga
Kitartás bírni fogod, fog menni minden, de ha ilyen nyűgös napjaitok vannak, akkor ne törődj semmivel csak a babáddal és ha alszik akkor próbálj meg vele aludni.

Prucsok
Ez a babakocsi azért jó, mert egy kézzel ki lehet nyitni, ahogy kiveszem a csomagtartóból már nyílik is szét és a másik kezemben lehetne még a gyerek is. De bevallom én is esernyőre csukhatót szerettem volna, de már ez is lényegesen kisebb és könnyebb, mint az előző.
Megkaptam!!!! köszi nagyon a belépőt.

Rita
Ez a tésztával való etetésre átállás már bennem is felmerült, mert mi elég sok tésztát eszünk, imádom, de azt hogy adjam a Gergőnek???

Ki kérdezte a halat?
Én natúr halat vettem fagyasztottat, beraktam a sütőbe jénaiban kis krumplival és nagyon imádja.

Precious
Jó, hogy már döntöttél, hogy a II-en fogsz szülni. Van egy ismerősöm aki amikor szült, pont előtte néhány nappal szüntették meg a Margitban a szülészetet, milyen jó, hogy eddig odajárt. Először még oda indult, hátha még ott szülhet, de elküldték a Jánosba, mert hivatalosan oda tartozik. Elment a Jánosba, ott közölték vele, hogy annyian vannak, hogy nem tudják befogadni. Akkor már ott volt a dokija is vele, de hiába, nem szülhetett. Ezek után fájások közepette irány a II. női. Oda is ment vele a dokija, de ott meg nem engedték, hogy ő vezesse le a szülést, ezrt az ügyeletesnél kellett szülnie. Szegény csaj, gondolhatjátok…

Kispupu
Van nagyon jó szülést előkészítő tanfolyam, és utána torna is. Lent az UH-nál a falra van kitűzve egy papír, hogy mikor milyen "óra" van. Ingyenes és nagyon hasznos, közben míg odajársz hetente kicsit hozzászoksz a klinikához, lesz helyismereted, esetleg ismerős arcikkal szülhetsz együtt. Mi mind ott kezdtük, nagyon ajánlom.

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek

ja és van új vonalzóm is, bár kép még nincs hozzá, de majd a hétvégén próbálok csinálni róla valami jót

Kép

Kép
gabek

Még itt vagyok.... leálltak a "fájások".......... most már csak óránként van egy-kettő.

Szóval, lehet, hogy beindul ma, de az is lehet, hogy nem.

Kispupu,
én Margitos lettem volna. Semmi kedvem nincs úgy járni, ahogy Gabek ismerőse járt. Ennél szarabbat el sem tudnék képzelni.
Semmiért nem kell fizetni, minden annyiba kerül, mint máshol. Csak az a napidij van, amit most már mindenhol fizetni kell.

pre

Kép

Kép
precious
Budapest

Szia Precious!

Milyen napidij???

Sára

Kép

Kép
saara

Az első nap 4000 forint, majd minden nap 800 HUF. Ezt úgy tudom, hogy mindenhol fizetni kell. Vagy nem???

Kép

Kép
precious
Budapest

Én még nem hallottam napidíjról...

Kedves Precious, ha hazaértél szülésből, és időd és babád engedi, kérlek mesélj el mindent részletesen!! Engem nagyon érdekelne, egészen az elejétől!

Köszönöm, aki ajánlotta nekem a Le Leche Liga honlapját, már érdeklődtem is a szoptatás alatti gyógyszerekkel kapcsolatban egyik védőnőjünknél e-mailben.

Kép
syracruz

Kedves syra,

Még el sem mentem... :))) de igérem, hogy majd mindenről beszámolok, amint időm és állapotom engedi.

Kép

Kép
precious
Budapest

Szia Precious!

Hogy járt az az ismerősőd??? most nagyon megrémültem......

Kép
kis pupu

HŰHA

Precious
Akkor ez már a finisch! (Rita ezt most jól írtam? :oops: )

Ember legyen a talpán,ako most kiigazodik a reformokban! Szerintem az Ágnes min.asszony bizti nagy ész ebben! :twisted: :twisted: :twisted:

Muzsu
Mi van veletek?
Ovi?
GYerkőcök??
Mesélés????

Timi
Akkor ez már a költözés?
Látom nálatok is minden egyszerre megy!

Kép
anid

Sziasztok

Precious
tudtommal a kismamáknak semmiért nem kell fizetni!
se vizitdíj = sehol, még a körzetinél sem (legalábbis nálunk), se napidíj a kórházban
én még mikor előszőr voltam idén a dokimnál akkor ezekre rákérdeztem és azt mondta hogy ő ilyenekről nem tud, de mostmár a választott orvosért sem kell fizetni a 30% = 100.000Ft-ot a szülésért, úgyhogy tudtommal semmiért sem kell!!!!!!! Max amit te adsz magadtól a dokidnak és akinek még akarsz, ill. a magánban a rendelésen.
Illetve mint írtam ha körzetileg nem oda tartozol akkor a körzetitől kell egy beutaló, hogy fogadjanak, de ehhez ad papírt a nőgyógyászod, hogy fogad a kórház mert a kapacitása elbír, és akkor minden OK!!!

Anid
hogy vagytok?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Precious!
Lehet, h mar tul is vagy a nagy esemenyen, de en is drukkolok am!!! Nekem meg csak vasarnap lesz 3 hetes a babam, mondhatni friss az elmeny, de teljesen izgalomba jottem, ahogy olvastam soraid :) Igy vagyunk megszerkesztve: faj, faj, de ahogy telik az ido, minden megszepul, en mar most tudom, h megyek majd ujra, pedig meg alig tudok rendesen ulni!

Kis Pupu
En is Margitos voltam, szules elott 2 hettel valtottam orvost, es jottem at a klinikara, mert azzal riogattak, h elobb fogok szulni, es akkor meg az en dokim nem tudta, hova megy tovabb. Egyebkent sztem az volt a dokim, akirol Gabek meselt. A vicc a tortenetben, h vegul nem annal az orvosnal szultem, aki atvett a klinikan, mert videken volt, es nem ert volna fel, es ami meg viccesebb, h szules utan 2 nappal meghallottam a Margitos (ex)dokim hangjat a folyoson, kitoltam a kislanyom, h megmutassam neki az eredmenyt, es akkor meselte el, h amikor szultem, neki mar megvolt a szerzodese a klinikan... No comment... A lenyeg, h komplikacio-mentesen megszuletett az egeszseges kislanyom. A tobbin ugy sem volt idom problemazni :wink:
Ha van vmi kerdesed, ne habozz!!!

Gabek, Mano, Saara
Koszi a batoritast!!! Ugy tunik, tenyleg az elotej dolog okozta a babamnak a bajokat, latszolag kezd helyre allni az emesztese, nyugodtabb is, es tobbet is alszik szegenykem :)
Ha faj is a hasa, ossze nem lehet hasonlitani a gorcsok merteket a
korabbiakkal. Most tudok rajta segiteni, es ez olyan jo erzes!!! :lol:

Viszont! Ami ota lefejem az elotej nagy reszet szopi elott, es a surujet eszi Lujzi, ugy nez ki, mint egy csunya kamasz, tele van az arca feher kozepu kiutesekkel... Ez a zsiros tejtol van vajon? Ha hozza szokik a pocija a valtozashoz, elmulnak majd szerintetek?

El sem tudtam kuldeni ezt reggel, remelem, meg olvassatok!

Eljen a szep ido :D

Puszi mindenkinek!

Kép
boga

Köszike Boga!!!!

Tényleg elég mókás a történet, bár akkor gondolom nem tünt annak, de a lényeg az, hogy tényleg jól vagytok!!!
Ki volt a Margitban a dokid???

Kép
kis pupu

Halo!

Boga, milyen jo, hogy normails védönénitek van és tudott segiteni! Szuper, h mar jobb a helyzet! Gabeknak igaza van, tényleg rendben lesz minden csak idö kérdése.
A kiütés a kicsi lanyon a tejben levö hormonoktol van (tejkiütésnek hivjak asszem). Ez rendezödni fog, nagyon sok babanal fordul elö. Nekünk kb 3 hétig volt. Nem annyira szép, de ez van :)!

Es végül kinél szültél??

Precious, hol hallottal napidijrol?

Indulunk dokihoz tudöt hallgatni ugyhogy tényleg eltünök mostmar :lol:

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Most van egy kis időm, gyorsan olvasok-írok!

Boga!!!!
Gratulálok a kislányodhoz!!!! Ahogy olvaslak, jól vagy és boldognak tűnsz!!! Ez a legfontosabb!! Tejkiütés nálunk is volt mindegyiknél. Egy-két hét után elmúlt, én semmi különöset nem csináltam vele.

Üdv minden új kismaminak! Lassan beazonosítok mindenkit! Láttam, van egy új 3 gyerkőcösünk is - Jutka! És lehet, hogy ma születik egy kis Drága!!!!!!

Timi!
Nekünk sajna nincs ilyen ismerősünk! Kitartás a költözéshez! El sem tudom képzelni, hogy tudsz csomagolni négy gyerekkel!!

Mindenki!
Valahogy túléltem ezt a hetet, szerencsére előtte nagyon-nagyon jól feltöltődtem energiával. Annyira jó volt anyukáméknál!!!
Tiszta felfordulás az udvaruk az átalakítás miatt, de ez a gyerekeket egyáltalán nem zavarta, csak apukámat meg a májsztrókat. Hol egy vödröt loptak el, hol kiborították a szeges dobozt, eltörtek ezt-azt, Gézu kiborította a meszet, Panni eltört 2 járólapot, a sóderból kihajigálták a kavicsokat, Peti lovag a kiásott földet lónak használta és még sorolhatnám a bűnlajstromot, de én csak mosolygok ezen, mert ördögfiókák, de olyan aranyosak. És imádom a fantáziájukat. Apukám is nevetett sok mindenen szerencsére. Az tény, hogy nem nagyon hiányoztunk most oda, de már olyan mehetnékem volt, meg kellett a horgászcucc Apának. Persze NULLA halat fogtak a fiúk a Tiszán, mindig így van ez. Ha a barátaival megy pecázni, akkor soha nem fog semmit, ha apukámmal, akkor mindig ficánkol valami a hálóban.
Petikével voltam bábszínházban, nagyon élvezte. Elöl ültek párnákon a gyerekek, hátul meg a szülők. Peti mindig hátranézett és integetett, meg beszélgetett a kis szomszédjával. És pont egy lovagos mese volt, királlyal, hercegnővel, szakácslovaggal. Teljesen odavolt, és sírt a végén, hogy ne legyen vége. Voltunk Meseházban is, meg a szuper játszótéren. Ott mindig volt ovis csoport, ahova azonnal becsatlakoztak Pannival. Kérdezték az óvónénik, hogy hány éves Panni, mert nagyon szépen beszél, ettől hízott a májam persze! Petike meg mindig sírt, ha elmentek az ovisok. Azok már ismerték és mikor kettesével felsorakoztak, akkor az összes gyerek kiabálta, hogy "Szia Peti!". Néha Nyámnyila Lovagnak hívom, mert ilyen dolgokon elpityergi magát. Amúgy ő nagyon érzékeny gyerek.
Anyukám elvitte cirkuszba is (én nem voltam hajlandó!), azt is nagyon élvezte. 2 és fél óra volt és végig ült rendesen. Elképzeltem Pannit a cirkuszban!!!!! Talán 100 év múlva tud 10 percet egy helyben ülni! Akkor meg ő sírt, hogy nem mehet a cirkuszba, otthon festettem vele, hogy megnyugodjon. Petinek a bohócok jöttek be a legjobban, nem egy nagy állatrajongó.
Találkoztunk a tesóimmal, mindenkivel játszottunk. Barátnőmmel is egy csomószor találkoztunk + a szülőkkel.
Tudtam vásárolni, sokat olvasni, hímezni, szóval NAGYON JÓ VOLT!!!
Gézu szerzett egy halom lilafoltot megint, most a pelenkázóról zúzott le, ráesett egy kis létra, meg próbál motorozni.
Valahogy fogytam egy kilót, de nem tudom hogy, mert csaltam ezerrel.

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Elküldtem közben, mert félek, hogy elszáll megint.

Folyt:
Itthon meg várt ezer teendő. Legjobban ez az oviügy izgatott, mert tavaly úgy elhajtottak Petivel, mint a huzat, mivel itthon vagyok a kicsikkel, és fullig van minden Óvoda Gödöllőn. Most elmentem az összesbe, meg telefonálgattam. Persze Pannika a nemkívánatos most, mert Peti már 4 lesz augusztusban, Mindenhol érveltem, hogy ők olyanok, mintha ikrek lennének, de ez senkit nem érdekelt. Ott, ahova hivatalosan tartozunk, megmondta az egyébként nem túl szimpi nő, hogy csak Petit veszi fel, Panni menjen bölcsibe, vagy ahova akar. Gézu már csak hab a tortán! Arról nem is beszélve, hogy úgy kifaggatják az embert, mintha bűn lenne 3 gyerek. Persze mindenhol mondtam, hogy szeptembertől dolgozni fogok, Gézura nagyszülők fognak vigyázni. Aztán anyósom bevetette magát az egyikbe, ahol tanítványa volt a vezető és képzeljétek: tök kedvesek voltak és azonnal felvették mindkettőt. Panni novembertől járhat, mikor betölti a hármat. Annyira örültem, mert Petinek már nagyon menni kell, Panninak meg nem árt, ha nemcsak én próbálom féken tartani. Persze nem dőlt volna össze a világ, ha Panni még itthon maradt volna, mert Gézuval játszanak, de ez jobb így. Viszont szeptemberben produkálnom kell munkáltatói igazolást. Örülök, hogy sikerült, de csak akkor hiszem el 100 %-osan, ha megjön az értesítés. És hát ez az ovi tetszik nekem is, bár én még nem találkoztam az óvónénikkel.

Pannival meg azért voltam a kórházba, mert születése óta van mindkét petefészkében 1-1 ciszta. A hathetes UH-on vették észre, és mindig járunk vele ellenőrzésre. Először nőttek, akkor el kellett menni vele a gyereknőgyógyászatra a Heim Pálba, de kiderült, hogy nyugvó-ciszták, nem működnek. És mostanra az egyik felszívódott, a másik meg felére zsugorodott. Úgyhogy ez is jó hír!!! Olyan feszült voltam már ettől is!

Lesz jövőhéten tali? Mennem kell Petivel a Heim Pálba, mert neki meg ingóheréje van, és akkor úgy tervezném a dolgot!

Megnézem közben a két alvót!
Puszi, Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Törpváró!

Megkaptam a privit, válaszoltam neked!

Precious!
Úgy izgulok érted!!!!! Szülni csodálatos!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Puszi, Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Sziasztok!
Én is Margitaos kismama vagyok (voltam). A 38. hétbe léptem. A dokim a SOTE II. vel szerződött, valószinű itt fogok szülni. Hétvégén voltunk megnézni a szülőszobát, nagyon korrekt, sőt.
Most próbálom a "motyómat" összerakni. Mivel a " nagyfiút" a Margitban szültem (több mint 3 éve) és gondolom a csecsemőgondozás is nagyban eltér az ottani, akkori gyakorlattól, kérlek segítsetek, hogy mit kell vinnem a babónak!
A Margitban annak idején nem kellet ruha, azokba a ronda angolpólyákba csomagolták a babákat. Én utáltam sose sikerült a gyereket ugyan visszadugnom! Itt adnak ruhát vagy vigyek?
A másik kérdésem, hogy hálóinget vigyek a szülésre, vagy ők adnak? Biztos leírtátok már, próbáltam visszaolvasni, de nem találtam.
Kis [b]pupu![/b] Nem vagy egyedül!
ábimami

Sára!

Iszonyú jó az új kép!!!!!!! Bele tudnék harapni a popsijába!!!!!

Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Mikor kiderült, hogy mi lesz a Margittal, akkor több kórházba is elmentem terhesoktatásra. Ahogyan emlékszem, a Margitban és az Istvánban is emlitették. De ha valóban nincs, akkor az csak jó. Nekem is jól fog jönni, ha megmarad az a pénz.

Kispupu,
olvass vissza egy picit, nem az én ismerősömmel történt a dolog, hanem a Gabekéval, és részletesen leirt mindent. Ezt irta Gabek:

Precious
Jó, hogy már döntöttél, hogy a II-en fogsz szülni. Van egy ismerősöm aki amikor szült, pont előtte néhány nappal szüntették meg a Margitban a szülészetet, milyen jó, hogy eddig odajárt. Először még oda indult, hátha még ott szülhet, de elküldték a Jánosba, mert hivatalosan oda tartozik. Elment a Jánosba, ott közölték vele, hogy annyian vannak, hogy nem tudják befogadni. Akkor már ott volt a dokija is vele, de hiába, nem szülhetett. Ezek után fájások közepette irány a II. női. Oda is ment vele a dokija, de ott meg nem engedték, hogy ő vezesse le a szülést, ezrt az ügyeletesnél kellett szülnie. Szegény csaj, gondolhatjátok…

Most hivott egy nagyon kedves ismerősöm, hogy Pestre jön és ha van kedvem akkor együtt is vacsorázhatunk. Hát nekem van kedvem, remélem, hogy addig nem indul el a kiscsillag kifelé. Nagyon vágyom már jó kis török kajára.

Amúgy fájások vannak kb. 1 óránként, semmi extra. Viszont vér meg nyálka van bőven.

Köszi mindenkinek, hogy drukkoltok. Remélem normális, hogy még mindig nem izgulok. Gondolom majd akkor fogok parázni, mikor meg kell hoznom a döntést, hogy na, akkor most indulunk a kórházba.... :)

pre

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok!

Precious! Nagyon izgulok érted! Remélem könnyű szülésed lesz!
Nem akarok vészmadárkodni, de ha vérzel is, nem kellene megmutatnod magatokat a dokidnak? Timi, neked erről mi a véleményed? (már ha erre jársz mostanság)

Timi! Sajnos nekem sincs teherautós ismerősöm. Sikerült a főbérlőt megdumálni?

Volt margitos kismamik! Gondoljatok arra, hogy a klinikákon, így a II-ben is nagyon jól fel vannak szerelve a gyerekosztályok műszerekkel és szaktudással, ami azt jelenti, hogy itt van a legjobb kezekben a babátok!
Boga! Neked kellett fizetni napidíjat?

Abimami! Adnak normális ruhát a gyerkőcre, csak hazamenős ruhát kell bevinnetek. A hálóing kérdésben megosztott a társaság, van aki kapott, van aki nem, nekem azt mondták speciel, hogy nyugodtan szüljek a saját hálóingemben.

Muzsu! Ismerem ezt a feltöltődést, igaz nekem (még) csak egy gyerekem van. Én is haza szoktam költözni egy hétre és akkor átadom a nagyszülőknek a lehetőséget én pedig próbálok pihenni.
Örülök, hogy sikerült az óvodát elintézni mindkettőjüknek!

Mi ma voltunk Sanyikával a szemészeten, megnézni, hogy örökölte-e az én szembetegségemet, de a lelkem nem maradt nyugton kellő ideig, így most ki kell tágítani a pupilláját 5 napon keresztüli csepegtetéssel és vissza kell menni a doktornőhöz. Ezt én rettenetesen utáltam gyerekkoromban, így már előre félek, hogy ő mit fog reagálni rá...
Nálunk két hete áll a házfelújítás, mert késik a festő, így marhára nem haladunk...

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok

Muzsu
mi az az ingóhere?????

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Precious!
Hát én sem akarok vészmadár lenni de osztom Huncut véleményét!
Nekem most a 3.szülésnél este kezdődtek a fájásaim és még én is elmentem moziba(bár előszőr nem gondoltam,hogy ez már AZ!,mert még volt hátra 3 hetem),de amikor hajnalban elment a nyákdugó én bementem!Bár az is igaz,hogy nekem muszály volt a császár miatt meg hogy előbb jött!
Drukkolok Neked nagyon!!!!

Boga!
Sajnos én nem szoptattam mégis voltak Zalánon kiütések és azt monta a gyerekorvos,hogy az is tejkiütés!Szegénynek nagyon csúnya volt az arca,de mi kaptunk rá krémet!
Megpróbálok feltenni egy képet,hogy lásd hogy nézett ki!Nem tudom mennyire látható?De nyugi el fog múlni! Kép
Vendég

De jól pörögnem az események!

Muzsu!
Üdv újra itthon!
Még mindig nagyon élvezetes olvasni amit írsz!

Precious!
Nagyon remélem hogy már a klinikán vagy!!! Ezzen nem szabad viccelni. Azonnal be kellett volna menni, mikor elkezdtek különböző dolgok folyni belőled. Max hazaküldenek, ha még nincs semmi.
Most hargszom Rád így látatlanban is :x .
Azért írj, ha tusz, hogy mi történt!!!! Mert nagyon kíváncsiak vagyunk.

Boga!
Tejkiütésünk nekünk is volt. Nem kell vele csinálni semmit, majd elmúlik.

Timi!
Sajnos nekünk sincs teherautós ismerősünk. :(

Sára!
Imi is nagyon nagyon szeret csupin lenni. De hát megértem. Olyan rossz látni ahogy eláztatja a pisi a kukiját, meg a bőrét. Szívem szerint én sose adnék rá pelust. (én sem szeretem a betétet, csak ha nagyon mussz, akkor hordok)
Dehát nálunk szőnyeg van... onnan nem tudom felmosni. :P
Így is már minden bútort, helységet megszentelt Imi. :lol: :lol:
Na majd valamit kitalálok. :)
Egyébként igen, vizsgázom. Már kettő megvan, de van még kettő. Hétfől lesz az egyik. De már csak át kell olvasni a hétvégén. :wink:

Tegnap este leszakadt az ágyunk... :roll: Így kénytelenek voltunk a kanapén aludni. Hát nem volt túl kényelmes.
Csak holnap jönnem megszerelni, így ma este nem tudom mi lesz... :?

Szép estét!

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok

Boga
mint Alziza írta a kiütések elfognak múlni, mi a testápolóval kentük a kis arcát amit a dokinéni ír fel neki a mai napig (gyógyszertári),
Nálunk Ákos sokkal sokkal csúnyábban nézett ki mint Boga babája, azt hittem én is hogy úgy marad világ csúfjára, de olyan gyönyörűen elmúlt (azt már nem tudom hogy mennyi idő alatt múlt el, de szerintem egy hónap sem kellett neki), de az is lehet hogy te ettél valami olyat amitől olyan lett, mert én előtte ettem 1x tojást, és utána míg szoptattam nem, és nem is lett olyan többett 1x sem, most meg semmi baja a tojástól.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Újra itt. Lefektettem a gyerekeket, bár még beszélgetnek. Ilyenkor már nem zavarom a köreiket, csak hallgatózni szoktunk. Be lehet halni a szövegüktől! És szomszédolnak, aztán néha egy ágyban alszanak, úgy cipelem át őket a saját ágyukba.
Kicsit nehezen szokok vissza a MINDENT EGYEDÜL OLDJ MEG érzésbe. Apa ma sokáig dolgozik, mert valami lakógyűlésen van. Szegény! Én úgy utáltam Pesten lakógyűlésre járni!!! Vagy jól feldühítettek, vagy alig tudtam visszafojtani a röhögésemet az öregasszonyok hülyeségei miatt.

Pre!
Én is bemennék a helyedben a kórházba, engem izgat, hogy vér is folyik!!! Inkább küldjenek haza, mint hogy baj legyen!! Főleg az első babánál!!!! Én lemaradtam most a fejleményekről, van szülésznőd?? Küldöm neked az energiát!!! :)

Móni!
Neked hagyja Sanyika a cseppentést? Nálunk Petinek kellett (volna) tavaly nyáron és soha nem hagyta. Úgy üvöltött meg kapálózott, hogy egy csepp se ment bele a szemébe. Milyen szembetegséged van?

Erika!
Az ingóhere egyszer lenn van, egyszer fönt. Napközben szinte soha nem jön le neki, általában fürdés után van lent. Fogalmam sincs, hogy mit kell vele csinálni, majd jövőhéten kiderül. Izgulok, mert bátyámnak egyáltalán nem volt lent, és a Heim Pálban megműtötték. Remélem, nálunk nem lesz ilyen!!

Jó estét nektek, megyek, mert megjött APA!!!!!!
Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
muzsu

Sziasztok!

Beszéltem a dokimmal, szerinte ez még nem vészes, DE azért bemegyek a kórházba egy CTG-re megy egy vizsgálatra mindjárt egy órán belül.
Ne aggódjatok, teljesen jól érzem magam és a gyerek is jó sokat mocorog a pocimban. Olyan nagyon csak nem tágultam ki, ha csak fél óránként van egy kis tágulás.

Majd jelentkezem, HACSAK bent nem tartanak...... :wink:

pre

Nagyon köszönöm mindenkinek, nélkületek nem hivtam volna fel az orvost!

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok!
Remélem Precious már a kórházban van!!!
Vendég

Sziasztok!

Én örülök neki, h sikerült rábeszélnünk Precioust egy vizsgálatra!

Muzsu! Én sem tudom belecseppenteni Sanyika szemébe a szemcseppet, ezért aggódok kicsit, hogy most hogy fogom megoldani. Ráadásul azt mondta a főorvosnő, hogy ha a szájába kerül, az méreg (!), ezért nagyon óvatosan kell csinálni. Na ezen a férjem úgy kiakadt, hogy közölte, hogy ezt mi nem fogjuk végigcsinálni. Én persze nagy dilemmában vagyok, hogy most mi a fenét csináljak.
Ja, és ettől a pupillatágítótól homályosan lát, így egyfolytában el fog esni mindenütt. 5 napon keresztül kell cseppentgetni reggel-este és a 6. napon visszamenni a doktornőhöz. Ekkor csinál egy szemfenék vizsgálatot. Már ha végigcsináljuk.
Azért kellett elmennünk a vizsgálatra, mert én gyerekkorom óta szemüveges vagyok, és kérdés, hogy Sanyika örökölte-e. Nekem szaruhártya problémám van, ami annyit jelent, hogy 2,5-es cilinderes szemüveget kell hordanom non-stop.
Azt mondta a dokinő, hogy ha valami baja van a szemének, akkor simán felír egy szemüveget! Képzeljetek el egy örökmozgó 13 hónapos gyereket szemüveggel!!! Szerintem borzalmas lenne, egy percig nem maradna az orrán.
Szerintetek be merjem vállalni???

Móni, az aggódós

Kép
Kép
huncut

Sziasztok!

Móni!
Én most a lányomat egy idelye a Szemészeti Klinikára hordom szemészhez!Az előző helyen nekünk is ez a csepegtetős módszer volt.Itt a klinikán nem így van!Ott helyben csepegtetnek és várni kell 10 percet.Most 23-án viszem Zalánt is és Neki is így csinálják!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Helló!

Megjöttem a viszgálatról. Egy ujjnyira vagyok nyitva és a CTG is oké. Nem itélték rendellenesnek a vérzést, azt mondták, hogy az a tágulás velejárója.
Szóval, van még egy-két nyugis napom talán...

Jó éjt mindenkinek!

pre

Kép

Kép
precious
Budapest

Precious!

Örülök, hogy minden rendben van. Mondjuk azt furcsálom,h hazaküldtek. Én is egy ujjnyira voltam kitágulva mikor bementem és még aznap este meglett a babó. Dehát Ők biztos jobban tudják.

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Tegnap este nem mukodott a net itthon, azt hittem, lemaradok Precious utolso ottoni pillanatairol :wink:

Precious
En az utolso 3 heten vegig egy ujjnyira voltam nyitva, szoval onmagaban ez meg nem kozvetlen elojel. Mondjuk orulok, h a verzest megmutattad dokinak!

Abimami
En vettem egy jo hosszu polot szuleshez, amibol nem log ki a fenekem, ha mondjuk setalni tamad kedvem vajudas alatt. Mondjuk nem tamadt semmi mashoz kedvem, mint h ott fekudjek, es megszuljem a babat, de a valasztas jonak bizonyult, mert nem volt tul hosszu. Nekem nem ajanlottak fel, h adnak ottani haloinget.
Babanak nem kell ruhat bevinni, minden nap tisztat adnak rajuk.

Saara
Remelem, h az ido tenyleg mindent konnyebbe tesz, marmint az ido, ami mulik, mert az idojaras azota ellenunk dolgozik, h hazajottunk a korhazbol... :cry:
Halas lennek egy frontmentes napert! De tenyleg!
Vegul dr Szeverenyi Marknal szultem.

Muzsu
Koszi gratulat, tenyleg boldog vagyok! Foleg, ha ki tudom magam aludni kicsit :wink:

Kis pupu
dr Sztanyik volt a Margitos dokim.

Mar nem tudom, ki kerdezte, de nem kellett semmit fizetnem a klinikan!

Megyek, nyugos a kiscsaj...

XXX

Kép
boga

Boga!
Köszi az infót!
Kell vinni beutalót a háziorvostól a szülésre, vagy anélkül is befogadnak? Az én háziorvosom olyan körülményes, nem beszélve arról, hogy csak hétfőn tudok hozzá menni, ha addig beindulok, mi lesz velünk? Nekem Béres doki az orvosom.
ábimami

Hello csajszik!

Azért engedtek haza, mert nem voltak a fájások egyértelműen szabályosak. Megnézték a méhszájat, a magzatvizet, vérnyomást és voltam egy fél órát a CTG-n.
Azt mondták, hogy maradhatok, ha akarok, de mivel nincsenek szabályos fájásaim, ezért ezeket jóslófájásoknak minősitik. Úgyhogy inkább hazajöttünk. A párom már a váróban elaludt...mit fog majd akkor csinálni, ha tényleg beindul a dolog?? :)

Ma hajnalban ugyanaz a szitu...erősebb fájások, mint tegnap hajnalban, szinte percre pontosan ugyanakkor kezdődtek és megint reggel 9-ig tartottak. Addig minden szabályos és pontosan jön, a fájások kicsivel több, mint egy percig tartanak.

Nem hiába lesz bika a gyerek, már most hihetetlenül kényelmes. Nem nagyon izgatja, hogy mi meg idekint várunk rá.

Most elmegyünk vendégségbe, hogy addig is teljen-múljon az idő.

Pusza mindenkinek és kellemes hétvégét kivánok, bár eléggé borús az idő.

pre

Kép

Kép
precious
Budapest

Na, ime az újabb eredmény.....2 ujjnyi tágulás a hajnali fájások alatt. Délelőtt még jobban birtam, de most már ágynak "estem". Ha igy haladok, akkor éjszaka meglesz a bébi.

Most sokat kell aludni, hogy ne legyek éjszaka fáradt.

pre

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok!

Precious!
Még mindíg drukkolok Neked!Most már reméljük tényleg beindul!!!
Remélem legközelebb már azt írod,hogy megvan a baba!! :lol:
Vendég

Abimami
Mivel engem 2 hettel szules elott atvett 1 klinikas orvos, az o kismamajakent mentem szulni, de sztem ha a dokid leszerzodott a klinikaval, nem kell beutalo.

Kép
boga

Precious
Hajra!!!!

Kép
boga

Sziasztok

Boga - Abimami
beutaló: az én dokim a jó Isten tudja csak hogy mióta Klinikás, de mivel nem oda tartozom, így kell beutaló, amit én már be is szereztem a körzetitől, de ezt a nőgyogyi adja, és a körzeti csak kitölti

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Fú az szívás! Bár nem hiszem hogy ma vagy holnap szülök, de Ábival se gondoltam volna, olyan nyugodt voltam, meg ma este is. Akkor lehet, hogy kiraknak beutaló nélkül? Az dupla szívás a Margitot bezárták, de nemsokára újra nyit, csak addigra én már túl leszek a szülésen, a SOTE-n meg papír nélkül nem fogadnak, hiába szerzödött le velük a dokim! Létezik ez?
Na hétfőn az első dolgom lesz a papír beszerzése! Köszi az infót!
ábimami

Halihó!!!

Gyors bekukk csak jövök-megyek.

Timi,
Mikor költöznétek?
Tesóm most épp fuvaros körökben mozog, de még nem értem el, mert külföldön van fuvarban. Ha előkerül, megkérdem, hátha.
Sajnos a cégem bár fuvaros, de nem túl jótékony, a gyed utalásában is egy hónapos lemaradásban van általában. :(

Precious,
Csak ügyesen!!! Nagyon drukkolunk! :D

Huncut,
Hát így alig túl az 1 éven elég durva szemüveget adni a csöppre, nem tudom hogy viselné és hogy nem balesetveszélyes-e. Nem tudom mit tennék a helyedben... :?
Mi azért szemcseppentésileg elég jól állunk bár 2 emberes munka, de eddig mindkét kötőhártya gyulladásnál sikerült a kezelés.

Tündi,
Gyanús ez az ágy leszakadás. :wink:

Képzeljétek, Blanka már kapaszkodás nélkül feláll és már 2x is tett 1-2 lépést magától! Én ettől teljesen bezsongok :D :oops: , olyan édes! Ma ült mellettem, amyg gazoltam és szépn módszeresen kipakolászta a gazt a vödörből. :)

Jó éjt!
Prücs

prucsok

Sziasztok!

Prücs,
de jó lenne!A terveinkben máj.26-a szerepel,remélem a főbérlő is belemegy.

Pre,
szorítottam tegnap!Szerintem már túl vagy rajta! :wink:

Most megyek mert a fiam mesztelenül szaladgál! :roll:

PUSZI
timiban

Sziasztok!

Holnap itt leszek Pesten!Nincs kedvetek talizni???Tudom rövid az idő,de ha mégis lennének jelentkezők,én szívesen találkoznék veletek.Szerintem szép idő lesz,egy park ideális lenne.

Puszi

Timi
timiban

Abimami
Megmondom oszinten, en meg nem is hallottam olyanrol, h szulesre beutalo kell, igy bocs, h felre informaltalak! Hal' istennek, vannak nalam tajekozottabbak is... :wink: Erika13, kosz a korrigalast!

Tenyleg ujra kinyit a Margit?! Hogy lehet az?

Precious vajon vendegsegbol ment szulni :)?

Sziasztok, jo napos vasarnapot mindenkinek!!

Kép
boga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?