Új privát üzeneted érkezett!

Na és akkor magunkról egy kicsit:

Köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok ránk! Néhányatoknak már írtam, hogy elmúlt Juli fura időszaka, most megint teljesen OK. Valószínűleg feszegeti az érzelmi határokat magánál és nálam is :?
Na meg én is érzékenyebb vagyok a szokásosnál, kicsit sűrűek a napok. (Nővérem esküvője nagyon közeleg, tanulnom is kell, házidolgozatot írni, nyaralást szervezek, stb.)

És egy kép:

Kép Egy hölgy fűnyíráskor is hölgy

Klári
Kép
ganti

kösz Klári tökre megnyugtattál, h nálatok is volt ilyen. vajon meddig tart? és szted fog mászni? még akkor is ha kipróbálta és úgy tűnik inkább kúszni akar?

JULI IRTÓ ÉDES!!!! tényleg milyen csini!!!
kerekpocak

Hát hogy meddig tart - ezt nem tudom de azért pár nap, max. másfél hét alatt lezajlik...

Tuti fog mászni, mert okos fiú és rá fog jönni hogy úgy sokkal gyorsabban tud haladni mint kúszva. (Amúgy Juli 9 hónaposan állt fel és beletelt egy hónapba mire mászott).
Egyszer majd azt látod, hogy kúszás közben kicsit felemeli a fenekét (tök vicces lesz) és maga alá húzza a lábát. Aztán ő is rájön hogy mit csinált kipróbálja még párszor és rájön hogy így is lehet haladni. Nem is akárhogy!!

Hidd el, mikor pislogsz egyet ő meg már a lakás másik felében van, majd azt gondolod bár kúszott volna még egy picit....

Klári
Kép
ganti

ja még az is eszembe jutott hogy írtad hogy kipróbálta a mászást de inkább kúszni akar - lehet hogy még nem elég erős a karja hozzá (azért rohadt fárasztó lehet), mert a felállással inkább lábra gyúrt. Mikor az már jól megy, akkor jön a karizom!!!

Klári
Kép
ganti

sziasztok!
csak nagyon gyorsan bejelentkezem itt is!
nem tüntem el (remélem még emlékeztek rám) :lol: :lol: :wink: :wink: :oops: :oops:
majd jövök, csak most apa dolgozni akar a gépen!
puszi!!
minden baba tündéri!!!!!!
mangó

had legyek rémes:

the blog must go on (áááááááááááá)

www.szeder.blogspot.com

(samu állmányairól- élmény hehehehe) ír.
kerekpocak

Sziasztok!

Juli nagyon csini!!!!!!!!!!!

Gyönyörűek vagytok a képen Samuval!!!! Nagyon jó kép!!

Nálunk még mindég tart az "állok inkább nem fekszem".... Úgy tudom lerakni napközben, hogy ölelem "lefogom" kezét lábát, hogy ne kalimpáljon. Kb max 5 perc és alszik.

Nem akarom elkiabálni, de javulgatnak az estéink alvásügyileg!!! Kb 1x-2x ébred fel. Ja és leszokott a hajnali szopiról kb 2hete! Egész simán ment :D ! Most az estit szeretném lassan abbahagyni :oops:

Edus, pocakos képet légyszi tegyél fel!!!!!!!!

Zsóka, igen, Niki angolra jár már lassan 3 hónapja 8) :lol:

Gyere mangó ha tudsz!!

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Én is eltűntem, de a babanet eltűnéséhez képest ez semmi. Mindig akarok írni, de hullafáradt vagyok sajna, ha meg délután vki vigyáz Farkóra akkor meg fatal error van itt....:(

Sajnos úgy tűnik én lettem a rossz hír hozó...: Marcsi írt ma smst, hogy vasárnap óta a Heim Pálban vannak, Laura elkapott vmi vírust, infúzión volt stb. Már azért jobban vannak, de még mindig bent....

Mi is betegek vagyunk:orrfolyás+köhögés. nem komoly, de Farkó olyan hisztis és nyűgös, hogy lassan megőrülök.
Amúgyis nagyon nehéz vele mostanában, ha vmi nem tetszik neki brutálisat harap, vagy tépi a hajamat, vagy pofán vág. :roll:
Olyan ingerült csapkod, dühöng. ez normális szerintetek?

A képek fantasztikusak! Egytől egyig! Olyan jó nagyok már a babák. :)

Sajna visszaolvasni is csak kapkodva tudtam, úgyhogy reagálni se tudok nagyon mire.
Zsófinak tudnám írni a ringatást, de nem írom mert úgy tűnik sosem tudom leszoktatni róla, igaz nem is próbálom. Nagyon nehéz, de az amilyen képet most feltettél az a pillanat iszonyat jó érzés!(mármint amikor elalszik rajtad, nem? )

Meg Fatima neked írnám, hogy nekünk a gyógyszertári posikenőcstől olyan kiütéses lett az első héten Farkó feneke, hogy áttértünk a sudocremre. DRága, de azóta azt használjuk és nagyon jó. Amúgy én is a gyógyszertári híve vagyok, de nekünk nem jött be. De a fürdetőkrém igen.

Na eldugulok, mindenkinek sok puszi!!!

Nóri

(bocs, hogy összevissza voltam..)

Kép
nóri8

amikor kicsit csúnyább samu popsija akkor én is sudocremet használok! horror az ára de nagyon jó!!

JOBBULÁST LAURÁNAK!!!!!!!!!!
kerekpocak

Szegény Laura!! Jobbulást!!

És persze Farkasnak is!! Nóri sztem tök normális a viselkedése sajnos... ILyenkor nagyon nehéz, de próbálj meg következetes maradni. Ebben a korban ez lehet attól, hogy egyre jobban jön elő az én ill. öntudata, és egyre kevésbé akarja, hogy irányítsák. Csakazértis ellenkezik, csakhogy "neki legyen igaza".
De ha kitartasz és higgadtan kezeled (ami szörnyen nehéz, az én angyalarcú kisördögömnél is voltak hasonlók) akkor hamar rájön hogy Anya nem ellenség, de hülyére venni sem szabad, és ilyen akciókkal nem sokra megy.

Jaj lányok, az elején még azt hittük a szoptatás a nehéz. Aztán a szilárd kaja. Aztán hogy mászik. Aztán hogy megy. MI JÖHET MÉG???

:twisted: 8) :lol:

K

(ma én vagyok az észosztó :? )

Klári
Kép
ganti

Halihóó, sziasztok, végre újra a megszokott kerékvágás :D :wink: !!

Sok-sok puszi Laurának és Anyukájának, mielőbbi gyógyulást kívánok Nekik!!! Jaaaaaj ezek a dög vírusok..

Képzeljétek, tegnap telefonált férjem unokatesója-- ők voltak nálunk a hétvégén vendégeskedni--hogy a kislányuk (akivel Bori egész nap játszott) bárányhimlős lett :cry: :( . Szóval nálunk is várható 2-3 hét múlva..
Pedig jún.10-re lefoglaltunk egy szobát Bükfürdőn.....Jaaaaaaaaaaaaaaajajjjajajaaaaaaaaajjjjjjjaj nemá, tudjátok,múltkor sem jött össze ez a Bükfürdői pihi, Marcival onnan mentünk kórházba. Na mindegy, nem sopánkodok előre...
Ha 21 napig nem jön ki, akkor már nem jön ki?? :roll:

Zsófi, szerintem túlpörgi magát Samu. A sok új mozgás meg az ezek által szerzett új élmények nagyon lefárasztják ám őket. Marci a mászás kezdetekor volt ilyen nyügi, de csak pár napig tartott. A kép eszement jóóó, annyira éde Samu ahogy durmol a válladon :) .

Reni, ez a nyári huzat könnyen levehető az ülésről? Gondolom egyszerűbb mosni,mint a "rendes" huzatot.
Hogy megy az angol Nikinek? :D Már ilyen pici korban is lehet őket tanítani?

Julika gyönyörű és nagyon csini. Örülök,hogy már nincsnek nyűgös napok :wink: .

KépKép
logi

Edu, fiú lesz a 4. bébi (a 3 lány után). Nagy az öröm, minden kékben úszik :D . Mikor jöttök haza? Hogy vagytok? Pocid mekkora már? Nincs új fotó??

KépKép
logi

Sziasztok! :D

Örülük, h müxik a rendszer!!!!HIPPHIPPHUURRRÁÁ!!!!!! :D

kép majd lesz vmikor ígérem, ma nem tudom, tudok-e jönni, mert "parent rota"zok az oviban! Majd Zsófi elmondja mi az, mert nekem pakolnom+rohannom kell! 8) :wink:

LAURÁNAK, FARKONAK JOBBULÁST!

Zsóka tök jó nekik! Bár le a kalappal, h merték vállalni a 4.-et. Engem is ezzel fárasztanak, h lesz-e 4., ha most ő cerkás lesz ismét..., de én egy darabig nem. Talán később.., de akkor meg már vénasszony leszek. :oops: :oops: 8)

na rohantam!CSókok Minden Babának, anyának! :D

Katáék???!!!! :oops: 8)
mazsolák

Zsófi, gyönyörűek vagytok! :D :D És sztem is túlprörgésről van szó, de erről írtam anno Marcsinak, ha érdekel... :oops: 8)

na már itt sem vagyok! 8) :wink:
mazsolák

Kép

Kép

Kép

Kép
lmkata

Sziasztok Anyukák!

Először is sok-sok gyógypuszi Laurának és Farkónak! Gyógyuljatok mihamarabb!!!!

Zsófi, Klári! - ezekszerint igaz a mondás, hogy soha nincsen megállás onnantól, hogy az embernek gyereke van!?! Előre "rossz" belegondolni, hogy hamarosan már azon kell majd izgulnotok, hogy hová megy a kamasz gyereketek és kikkel találkozik. Talán most értjük meg igazán, hogy miért féltett bennünket is az anyukánk mindentől. :) Nem???

Amúgy Klári én még nem is láttam fotót a te drága Julidról. Kell mondanom, hogy nagyon szép kislány???? :)

Edus! - Írtad, hogy talán meglátogatsz, ha Tarek időben érkezik. Miért mikor jössz terhelésre??? Csak hogy úgy alakítsam a dolgot! :D :wink: Olyan jó lenne talizni! :)

fatima

Hűűűűű! Micsoda képek Lizácskáról és anyukájáról!?! Nagyon nagy a harmónia!!!! :)

Tényleg Kata! Mizujs mostaság Lizuval?

fatima

Laurának és Marcsinak sok sok drukk!!!!

Zsóka, csak nem lesz semmi és tudtok menni pihikézni!

Zsófi, annyira cukik vagytok Samuval!!!!

Kata, Lizivel nagyon de nagyon gyönyörűek vagytok!!

Márk és Panni is szuperek!!

Nikikez meg megint nem találok szavakat!!! nagyon NŐ!!!!!!

Ákos mosolya nagyon csábos!!!

Nóri, :oops: :oops: :oops: nagyon nagyon boldog szülinapot Farkónak!!!!!! annyira gáz vagyok, hogy nem köszöntöttem a nagyfiút!!!! (bocsánat)

Edus drága írj ha van időd!! mikor érkezel???

Klári, Julika, tényleg nagyon elegáns!!!

Képzeljétek Bende nem kúszik, hanem forog a tárgyakért, játékokért amiket el akar érni! nagyon cuki!!!!!!! és állandóan lejön a habtapiról! :)

Nóra, mesélj Lizáról!
Julcsi hol vagy????

puszi mindenkinek!
mangó

Kép

Kép

Kép

Kép
lmkata

Fatima, még Neked akartam írni, hogy mi a :arrow: Unguentum infantum popsikenőcsöt használjuk és ebből van mosdókrém is, szerintem nagyon jó, ezt is dokinéni írja ki. a popsikenőcsben csukamájolaj (sőt egy ideig még a kezemet is azzal kentem, amikor nagyon száráz volt) van és nagyon jó a popsinak, az elején egy picit büdi, de aztán már nem is érzed.
mangó

jaj de cuki!!!!!!!!!
a kádas a kedvencem!!!!
mangó

na itt vagyok csak gyorsan feltettem a képeket mielőtt elfelejtem...
régebbiek is vannak közte, nem túl frissek... :)

Juli annyira cuki abban a ruhácskában!!!!!
és milyen nehéz idők voltak felétek???
mikor lesz a tesód esküvője?
nyaralni én is szeretnék menni, most h már nem kell heti 2-3* kórházba járni, egy Balcsit megkockáztatnék :)
már évek óta nem voltam ott 2-3 napnál többet, és nekem hiányzik nagyon mert 2 éves korom óta mindig ott nyaraltam...
hát Klári akkor te is pörögsz mostanság! :wink: :wink:

MangóAnzsi :wink: magácska is ritkán jár errefelé, akárcsak én :wink:
de jó hallani Bendéről is :wink: édes lehet nagyon ahogy pörög!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

LAURÁNAK NAGYON SOK GYÓGYPUSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jajjj szegénykém hol szedte ezt össze??????????
remélem Marcsi mihamarabb hazamehettek !!!

Köszi Fatima :wink: :wink: hááát igen, elég nagy a szerelem Lizuval, ahogy rám néz mikor nem lát már mondjuk egy ideje (alvás után pl.) akkor az leírhatatlan.... de hamarosan ezt Te is átélheted már!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Mindenkit puszilunk, most már mennem kell!!!!!!!!

Edusom!!! írok!!! megkaptam az üzid :wink:
lmkata

Jaj de nagyon édes és szépséges Lizus!! nekem a 2.kép a kedvencem, ahol felnéz rád ez a csöpp kislány. Mint egy Istenre :D :wink: . Ééééééédes. meg a kendős is haláli :lol: :wink: :D Meg a pancsis is....stbstb :P

Csináltam ariás fotókat, íme:
Egy baj van csak, nem bííírom összecsukni. :roll: :x Elfelejtettem megkérdezni,hogy hogyan kell. :roll:

Kép Kép

KépKép
logi

zsóka hívj fel, elmondom!
kerekpocak

Bende 2 órát aludt!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Megjöttünk, jól elfáradtam, így bővebben csak délután. 8)

Kata gyönyörűek vagytok Lizuval! Nekem is nagyon tetszenek a képek, meg tök jó, h ezen a pár fényképen is látható, h milyen jól áll neked a szőke, a sötétbarna, a göndör, a sima, az is tök jó, ahogy az ágyban vagytok összebújva!(mintha magunkat látnám :oops: 8) ) Nagyon jól áll az a haj is. :)

Julcsi behalás, és valóban egy igazi nő, ahogy a csini rucijában füvet nyír! Tiszta apája, igazi kiskertész! :D

Zsóka, Marcipán is nagyon édes, és látszik, h tetszik neki az új babakocsi. Sztem eccerűbb, ha zsófival kommunikálsz! 8) :wink:

Anzsi és többiek, ígérem, próbálok még írni! Meg képet feltenni, de most el kell mennem erőt gyűjtenem. 8)

Nóri, tök jó, h te is jöttél! :D

Remélem, Marcsiék mihamarabb hazamehetnek. (Érdekes ezt már megfigyeletm a baráti körömben, amikor anyuka megy vissza dolgozni, akkor vmi tuti lesz a babákkal. :shock: :oops: :evil: )

na pusszok, legyetek jók, megyek, mert összeesek... 8)
mazsolák

Zsoka!

Kép

Imi
mazsolák

Nagyon köszönöm Imi!!!!!!!!!!!!!

Zsófi, bár már a babakocsi miatt nem aktuális, de nem találom sehol a telcsiszámod :roll: Megírod majd??

pusszok :wink:

KépKép
logi

sziasztok,

köszönjük 8) :oops: :lol: :lol:

Anzsi, Bende nem szokott ilyen sokat aludni?? azt hittem csak éjjel nem szokott... :roll: :wink:
télleg azokkal hogy álltok? az éjjelekkel?

Lizunál rájöttem az van, ha későn alszik el, ez 22-23 közti időpontot jelent, akkor átalussza az éjszakát!!!!!!!!!! hajnal 5-6ig
ha előbb rakom le, akkor egyszer ébred ilyentájt (22-23 közt) és hajnal 4 körül megint, aztán alcsi reggel 8-9ig. :? :? :?

annyira másképp állok már hozzá dolgokhoz hogy csak na!
úgy értem mindent úgy csinálunk, ahogy adja magát. tegnap este 7-kor kelt fel a délutáni szunyából! na bumm.
23kor aludt el mellettem az ágyban. én előbb :P :lol: :lol: :lol:
ő meg tök jól elmatatott mellettem :lol: :lol: :lol:
szal ilyenek..... és szinte mindig jobban jön ki a lépés, ha hagyom az ő ritmusa szerint, mintha órát nézek vagy számolgatok hogy mikor alszik / eszik, akármi..... na értitek....

de mondjuk Lizu imád aludni, és tud is hosszasan! :wink:
apjalánya :wink:

Zsóka akartam neked is írni az előző körben csak már időhiányom lett... szal hogy annyira cukkancs ahol Marcipán áll a széknél!
és télleg képes ott hosszasan álldigálni? hűűű nagyon szupi hely lehet számára! :shock: :lol: :lol: Borcsa drágám kiütötte a sok dajdaj! :lol: hát és gondolom hogy itt a nyár, meg a jóidő, egyre több party meg barátnőzés jön :roll: de ez tökjó.
már jobban elvan nélküled??

Edusom, mi ez a vukkolás már megint??????????? :roll: :? :wink:
vigyázz ám magadra!! remélem a köv. hsz-ed max csak este jön, addig meg alszol! :wink: :lol: :lol: :lol:
mindenklépp írj ha már van konkrétum a picúr neme ügyében.... tudod.....:wink: :wink: :wink:

Zsófi akartam már kérdezni hogy haladtok a lakással??? már rég adtál hírt róla :wink: :wink:

Nóri? Ti kipakoltatok, elrendeztétek magatok??

Jajjj Reni!!! neked sem írtam hogy haláliak a képek!!!!!!!!!
hát az a lila habosbabos báliruha Nikin!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
jó lehetett az erdős kemoingezés, én imádom az ilyet... de sajna nem nagyon van alkalmunk rá :roll:

megint mennem kell, nehari ha valaki megint kimaradt volna :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
eccer pótolok mindent :wink:

gyorsan még a hintázós fotó - tud élni a kiscsaj, az tuti!!!! :wink: :wink: :wink: drágaszerelmem:
Kép
pusszok!
lmkata

bocsi a hibákért, meg etcetera de sietek már mennünk kell...
de most legalább tudtam érdemben jönni kicsit! büszke vagyok magamra! :wink:
lmkata

sziasztok,

csak beköszönök, h. hazaengedtek ma du. minket. nagyon köszönjük a drukkokat és Nóri neked meg a hírhozást !

rotavírus volt amúgy a tettes.. :? elég durva egy dolog, majd beszámolok bővebben a kálváriánkról.

Laura nagyon sokat fogyott 4 nap alatt {nem is tudom miből}, saját ruhái most kb.2 számmal nagyobbnak tüünnek rajta.. stb . egyágyas szobában voltunk, amúgy szerintem segített benne sokat, h. ilyen hamar hazajöhettünk.
remélem itthon hamar visszazökkenünk, és visszakapom a régi Laurát.
majd igyekszem visszaolvasni, meg up-to-date lenni, csak a képeket pörgettem át.

M.

Marcsi

KépKép
alon

Szia Marcsi!!!!!

De jóóóóóóóóóó hogy már otthon vagytok!!
!! A rota vírus iszonyat kegyetlen, Borcsinak háromévesen volt, amikor a tüdőgyuszijával voltunk bent a kórházban(valószínű ott szedte össze). Szóval nagyon brutál egy vírus :? . Édes kicsi Laura, biztos jól legyengítette. Gondolom semmi nem maradt meg benne. Eszeget már valamit? Melyik kórházban voltatok?
puszi Nektek!!!!

(csajok, ahogy így szóba kerülnek a betegségek, ilyenkor döbbenek rá, hogy Borcsival mennyi kálváriánk volt anno :? :shock: )

KépKép
logi

Zsóka elhagytad az 1000. hszt és meg se gratuláltalak! csak mi ketten??

Marcsi de jó h újra otthon! írd meg ha már van időd, h mi volt!

nálunk horror nap, viszonylag sok alvás után kelt 8kor (6kor kaja 7ig alvással való próba, 7-8ig alvás) és innen estig 50 perc alvás....

du csaba vigyázott rá én suliban voltam és mesélte h 1 órán át sírt mint állat és semmi nem használt, járkált vele stb. már lila volt. erre (mivel atom álmos volt) leraktuk már f8kor . na azóta műsor van. tehát no alvás....

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
kerekpocak

Édes drága babák anyucijai, lenne egy kérdésem. Szájpenész persze, mert nálunk ez a legnagyobb probléma. Ha már nme látom fehérnek a nyelvét, akkor abbahagyhatom a kenegetést, vagy azért a biztonság kedvéért kenjem még egy két napig?

Édesek a képek egytől egyig. Olyan jó ilyen sok aranyos babát nézegetni.
Én is kedvet kaptam feltenni egyet. Olyan jó mutogatni. Bocsi! :))

Kép

Első puszi féle :))))

Kép

Kép
b79andi

Jó reggelt :?: Mindenkinek!

Kata- Lizus képek irtó jók!! nagyun cukorka a kisasszony!!
Juli napokig nagyon furán viselkedett velem, mondhatni egyszerre lógott rajtam és utasított el. De túl vagyunk rajta.
Nővérkém esküvője jövő hét szombaton (most meg lánybúcsú), és azért is izgi mert a vőlegénye német így jön egy halom germán :arrow: nekik szállás, olyan zenekar aki nem csak magyart játszik,, stb. Ja a tolmács is én leszek, merthogy a polgárin ez kötelező. Tegnap végre sikerült ruhát is vennem.

Mi évek óta Horvátországban nyaralunk, most is oda készülünk majd augusztusban.

Andi- már miért lenne baj hogy képeket teszel fel???? :twisted: Mindannyian büszkék vagyunk a gyerkőceinkre még szép hogy mutogatjuk. És olyan jó mikor dícsérik!!! :oops:

Fatima
a kamaszkortól egyelőre csak az Apukája félti, már többször közölte hogy ez a lány aztán nem mehet sehová és senkivel. :lol: 8) 8) Na persze azelőtt nem volt ilyen erkölcscsősz :lol:

Marcsi jobbulást Laurának!!! Sokat gondoltam rátok!! Gyógypuszik mennek!

Reni - HOL VETTED EZT A LILA RUCIT NIKINEK?? Ezerrel vadászok valamit Julinak az esküvőre....

Edus - a kertészkedésről csak annyit hogy tegnap muskátlit ültettek az apjával.... :lol:

Mangó - elfelejtettél képet csatolni :twisted: :lol: :wink:

Puszi mindenkinek!!

Klári

Klári
Kép
ganti

Fú, most olvastam Samu bloggját!!! Tök jóóóóó!! Olyan édesen ír Samu.
Mikor adja ki könyv formájában? Én leszek az elős vásárló, de csak ha dedikálja is. :))

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!!

Gyönyörűűű idő van, de jóóóóóó!!!!!Mindjárt ki is megyünk kicsit Marcival. Borcsit elhozom ebéd után, mert ez volt a kívánsága reggel :arrow: utána játszótér. :wink:

Andi, én még kenegetném pár napig Maja nyelvecskéjét, max nem olyan intenzíven. A kép szuper, annyira nagyon édesek vagytok!! :wink:

Klári, imádom Horvátországot. Hova mentek? Mindig ugyanoda?? Kocsival?

Zsófi köszi :wink: :) .Hogy telt az éjszaka?

Lepedőben hintázó Lizu hihhetetlen cukkancs. Édes kicsi drága :D ,meg kell zabálni azt a pocakot :D :wink: :) .

Angi, képek terén elmaradásban vagy, tessék pótolni :D .

Edu, ahogy olvasom, nem unatkozol. Azért gyere, ahogy tudsz.

Na indulunk...pusszok :mrgreen:

KépKép
logi

MARCSI, LAURA WELCOME HOME!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIELŐBBI GYORS HUSIKA ÖSSZESZEDÉST A KICSILÁNYNAK, HOGY AZ 1 ÉVES SZÜLINAPJÁN MÁR RÉGI FÉNYÉBEN POMPÁZHASSON !!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
PUSZIK
lmkata

Andi! sztem is kenjed még 2-3 napig! mert visszajön simán, olyan alattomos dög ez a szájpenész!
(én anno amúgy azért küzdöttem vele 2 hónapig sztem mert nem voltam túl következetes, na meg amint elmúlt megörültem és nem kentem... holott tudtam h kéne csak hát annyi minden volt akkor még hogy ez volt aztán a legeslegkisebb bajom...........)
szal kend! :wink: :lol:
nagyon édi a kép! tegyél még fel nyugodtan!!!! :lol:

Jajj Klári előre "rosszul vagyok" milyen cukkancs lesz Juli is ilyen habosbabosban mint Niki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma télleg szép idő lesz, bár nálunk fúj a szél persze :lol:
de kiteszem Lizi szűrét.

ma jön barátnőm, Rómában volt 3 hónapot és kitanulta hogy kell echte igazi fincsi olaszos tésztákat csinálni és ő főz ma rám :lol: :lol:
az estére tervezett züllés = borozás és cigizés :oops: elmarad, mert én nagyon ramatyul vagyok egyébként, sztem arcüreggyulladás, de orvos nem látott.... :? :? tegnap konkrétan majd leesett a fejem úgy fájt minden rajta, de hát muszáj volt még este is mennünk a dologra...........

SamuBaby-nek mielőbbi visszazökkenést a megszokott kis rendszerébe! vagy egy új rendszerbe! :wink:
Zsófi nem válaszoltál :cry: :cry: :arrow: lakás?

Zsóka, hol vettétek az ariát???
mi kenguruba járunk mindig, de ott nincs persze :evil:
mondjuk kinéztem ott is egyet, valami baby design cucc, de még vissza kéne menni Lizivel éber állapotban, hogy kipróbálhassa, elvileg neki lesz :wink: :wink: de az is nagyon szimpi nekem: kartámlás, kicsi, szuperkönnyű, azért fektethetős is, olcsó, stb :wink:
de mindenképp tesztelném az ariát is élőben :wink:

na megyek, még lehet h bekukkantok :wink:
PUSSZOK
lmkata

Kata, cserberéltünk egy barátosnémmal :arrow: hozzájuk megy a mi újszülött kortól használható pegperegónk és mi megkaptuk az ő pici ariájukat. :wink:
De nézegettem, és egész jó áron lehet kapni használtan is szuper állapotút (20ezer körül a 38 ezres ariát).
Szerintem is próbáld bele Lizut,mielőtt megveszed a kocsit, úgy látszik igazán, hogy kényelmes-e neki, meg azért neked is könnyű legyen vele bánni.. :wink:
pussz

KépKép
logi

sziasztok!

Andi, nagyon cuki a pici lány, tegyél fel sok-sok képet!! nekünk is van hasonló képünk :)

Klári! kitartás!!! biztis nagyon szuper lesz az esküvő!

Kata, hát napközben nem szokott ilyen sokat aludni Bende, vagy mégis? :) az éjszakák mikor milyenek.... alakulgatnak. Azt olvastam, hogy ha a baba 23-tól reggel 5-ig alszik az azt jelenti, hogy átalussza az éjszakát :), de nálunk még ilyen nem volt, bár én már nem nézem az órát :lol: :lol: :lol: (megkaptad az üzeneteimet?)

Marcsi!!!! gyógyouszik mennek Nektek, gyere majd ha tudsz!

Zsófi, hogy vagytok, milyen volt az éjszaka?

Zsóká, hát én is nagyon remélem, hogy jó idő lesz du. is, mert megyünk csavarogni :), ja és nem írtam még, gratulálok Marcipáno szavaihoz!!

és akkor egy kép :)

Kép nyálacska
mangó

Annyit írtatok, h nem is bírom követni! :roll: :oops: 8) :wink:

Lizi nagyon édes, és látom, nagyon jó dolga van a kisasszonynak!!!!!!!! 8)

Bende gyönyörű!!!!!!!!!!!!Anzsi, mért titkolod elölünk ezt a gyönyörű kispasit!!!!!!!!! Akkorát tudnék neki cuppantani!!!! 8)

Ezzel illet volna kezdenem: Marcsi, de jó, h már itthon lehettek!!!!! További gyógypuszik Lolonak, de sztem minden ok lesz, és visszaszedi seperc alatt a leadott súlyokat. :) Mintha éreznék a gyerköcök, h ilyenkor enni kell!!! Csak talán az a baj, h egy amúgy is vékonyka baba, könyebben tud veszíteni a súlyából, és arányaiban jobban látszik - sajna tapasztalatból tudom - :oops: :( . De nem lesz semmi! Igen ezezk a rotavírusok nagyon kellemetlenek tudnak lenni!!!! :cry: :(

Zsófi?! tervek? Lakás, Samubébi???!!! :)

Klári, sztem is minden rendben lesz! És milyen ügyi vagy,h mindezt tanulás, gyerköc mellett megszervezted! Gratesz! Ja és habosbabos képet követelünk ám a kiskertész lánykádról!!!!!!! :) :D :lol: És tök jó,h visszakaptad a régi Julcsit!!!! :D

Andi, ti is nagyon szépek vagytok ám!!!!és én is kenném, még 1-2 napig a bizti kedvéért! :D

Katám ariat vinnék neked haza, mert itt - korábban Zsókának, meg Zsófinak is írtam - h szinte feleannyi ráadásul esővédővel, bundazsák, pelenkázótáskával, meg még nem tudom mivel - és ha mindez nem kell, csak a babakocsi, el is tudod adni a tartozékokat -, csak mire tudnám neked vinni, aug, ti meg most használnátok.... :roll: :oops: :(

Merre vagytok: Timcsi, Julcsi, Mircike, Nóra, Nóri, Melba??!!!! :roll: :)

Reni, milyen volt Prága??!! Én nagyon szeretem, sztem tök szép kis városka. :D

most megyek, lecsekkolom az "ebit", ahogy Zsigem mondja. 8)

Ja tegnap agyon mószerolták a kiscsajok Zsombeszt -ez tényleg a génekben van..., majd meg zabáltam őket -, persze az én fiamat jobban érdekelték a játékok, meg a csúzda....ja és ma reggel sírt, h ő is ott akar maradni..., ja és hazajönni sem szeretett volna, ott kergetőztem vele. 8)

mindenki élvezze a jóidőt, jó kis sétákat!!!!Sajna itt vacak az idő... :oops: :( :cry:

na még megpróbálok jönni, pusszok:e 8) :wink:

ja és Horvátországot én is imádom!!!!!!! :D :D :D
mazsolák

sziasztok,

köszönjük a jókívánságokat mindenkinek, nagyon jól esnek!
ma már tök jó a kedvem-kedvünk, mert Laura a régi. szó szerint. tartja a kórházban ultrán borult napirendet {eddig}, átaludta az éjszakát, és el tudott egyedül aludni. juhhhéj !
ettől nagyon féltem, mert bent végig együtt aludtunk, egy ágyban, volt, h. a karomban v. a mellkasomon volt képes csak elaludni, meg szegénykém egyfolytában a nyakamban csimpaszkodott, annyira félt mindentől. ez alapból szintén nem jellemző rá, inkább megy és rombol.. :lol: . tegnap egy kicsit -érthetően- össze volt még itthon zavarodva, de a fürdetés már jól sikerült, és a kiságyban is simán elaludt.

szóval:
szombat este mentem lánybúcsúba, ami egész jól indult végülis, de 9-körül írt apája sms-t, h. Laura kihányta fürdetés alatt az 5 órás főzelékét, nem vacsizott, és elaludt, de ne izguljak, nincs semmi baj.
én azért izgultam, és 10-kor hazajöttem. itt matekoltunk mi legyen, végülis éjfélkor kivettem Laurát megszoptatni, h. vmi folyadék legyen benne legalább. evett egy picit, de nem akart visszaludni, nyüüglődött, és a végén kihányta a kiságyban. :cry:
aztán a karomban :!: aludt el, nem engedte magát letenni. gyanús volt, h. vmi nem stimmel..
reggeli sinlacot szintén kihányta, majd később a gyümölcsöt is, irány Heimpál ügyelet. közben amúgy elég jó kedvüü volt, ezzel nyugtattam magam, h. semmi komoly. próbáltuk itatni, az benne maradt. az ügyeletről hazaengedtek egy rakás jó tanáccsal, de mondták, ha még 1x hány, irány a kórház, befekszünk.
ebéd kihányva, mentünk vissza. én semmi cuccot nem vittem úgy rohantunk, csak Laurának pelenkát meg takarót.
ott megvizsgálták 3-man, meg mellkasröntgen - ezeket elég jól viselte Laura. aztán vért vettek, meg bekötötték neki a branült, meg vettek pisimintát. a szúrkálásnál nagyon eltörött neki a mécses szegénykémnek, nem értette miért bántják.
kiszáradásközeli állapotban vették fel.
szóval első este ment neki az infúzió, ami állandóan leállt. én végig tartottam az ölemben, meg a mellkasomra fektettem, mert csak úgy maradt meg. az volt a gáz, h. állandóan leállt, ahogy megmozdultunk, csengő a szobában semmi, és mindig kiabálnom kellett a nővérnek, h. igazítson rajta. közben megint hányt Laura, mert próbáltunk neki egy picit enni adni. Apája egy darabig ott volt velünk, addig ő szólt, majd olyan éjfél körül elment. egész éjjel bambultam azt a szart, mert a felénél már tényleg 2 percenként állt meg. a leggázabb reggel volt, amikor Laura felébredt, és le kellett fogjam őt, mert hát mászni infúzióval nem lehet. de mindegy, túl vagyunk rajta.
szegénykém nagyon kikészült idegileg már az első nap ettől, mindentől-mindenkitől félt, csak lógott a nyakamon. hétfő délután és este egy-egy irtó nagyot és büdöset kakilt, szó szerint nyakig. kedd reggel megint. na ekkor végre elküldték tenyésztésre, aztán mondták, h. rotavírus. és mi meg maradjunk karanténban, ergo 3 x 3 méteres szobában egy mászó babával. :? na ez volt a legnehezebb. mondjuk du. nem bírtam és kikéredzkedtünk sétálni babakocsival, azt lehetett.
állandóan figyelni kellett, h. mit és mennyit eszik és diktálni a nővéreknek. kedden szerintük nem evett-ivott eleget Laura, {szerintem igen} megint infúzió. ekkor nagyon megkínozta őt egy brutálköcsög éjszakás nővér, és 1,5 óra kínzás után ordítottam vele, h. ezt MOST hagyja abba, mert a gyereknek többet segít, ha alszik, mint ez a szar. de tényleg Laura annyira sírt már, h. elpattantak a hajszálerek az arcában, és tisztára el volt torzulva.
ahogy kiment, Laura szegénykém beájult, aludt végre. az lett a megoldás, h.ez kínzómajom nővér lehívott vkit a fenti belgyógyászati szintről, aki érdekes módon úgy kötötte be az infúziót, h. Laura nem ébredt fel, és érdekes, a csepegés sem állt le.
aztán még szerdán is nyakig fosta magát egy párszor, de már csökkent mennyiségben és számban az előzőekhez képest, meg kapta a Normaflor-t, és "eleget" evett-ivott. végül csütörtökön hazajöhettünk végre.

amúgy ezen a brutálszemétládán kívül mindenki irtó kedves,aranyos és segítőkész volt, nővérek és orvosok is.
mondjuk mi privát szobában voltunk, nem zavart senki, szerintem sokat segített, h. nem kattantunk be teljesen.. :lol: és viszonylag hamar hazajöhettünk, bár nekem egy örökkévalóságnak tüünt a nem alvás, meg az, h. az én barátkozós, mosolygós babám 4 nap alatt idegroncsnak tüünt. szerencsére ennek már ma nyoma sincs :lol: már csak hízókúra vár rá.

hát kb. ennyi, kicsit hosszúra sikeredett, de a lényeg a lényeg.. :wink:

amúgy megdöbbentő, h. voltak bent anyukák akik ilyen 5 ágyas szobában voltak, ahol anyának nincs ágy, és széken ültek egész éjszaka. volt aki már 1,5 hete bent volt.
mondjuk ez is tök jó, h. anya ott lehet, mert amikor mi kicsik voltunk még üvegfallal volt elválasztva anyuka a gyerektől, pl. amikor kivették a mandulámat.

mindjárt reagálok a többi dologra is.

M.

Marcsi

KépKép
alon

ja még annyit akartam, h. szerintem az volt a szerencsénk, h. a hányás és hasmenés nem egyszerre jelentkezett, és ezért nem száradt ki teljesen Laura.
a másik, pont vmikor írtam, h. Laura még sosem volt beteg - most ez volt az első, és jól bele is csapott a lecsóba. :?

Zsófi, nálunk megoldás nem volt erre a kiságyban felállásos dologra. illetve annyi, h. egy idő után ez nem volt rettentő érdekes, nem akarta még alvás helyett is ezt gyakorolni, és egyik napról a másikra minden visszatért a régi kerékvágásba.
amúgy meg gratula neki, nagyon ügyi !

Mangó, gyönyörüü a kispasid ! többször visszatekertem megnézni ezt a mosolygós képet !

Timi, úgy se olvasod, de azért leírom, h. tök jó, h. bejelentkeztél. én speciel nagyon jót mosolyogtam Bala csínytevésein. pedig tudom, h. valszeg ránk is ez vár.. na akkor majd nem mosolygok ennyit.
szemvizsgálathoz és eredményhez pedig drukk !!

Edu, anyukám pont u.ezt mondta, h. majd figyeljem meg, h. a gyerekkel mindig akkor történik vmi, ha a munkában vmi fontos tárgyalás, döntés stb van, v. az életben vmi nagy változás készülődik.
hol macerálták a kiscsajok Zsombeszt? asszem a távollétem miatt lemaradtam vmiről.

Reni, eszetlen jó a Niki sorozat, gyönyörüü a kiscsajod ! a napszemüveges és habos-babos esküvős nekem is kedvenc !

Kata, én azért drukkolok, h. ne ti legyetek az 501-ek ! {te jó ég, így írják?}
miért nem jó a meglévő babakocsitok? emlékszem, h. raktál fel képet még pocakosan, és nekem nagyon tetszett.
Lizi-sorozat is eszetlen jó, látom sikerült neki kendőt kapni :wink:

arcüreggyuszival meg ne vicceskedj szerintem, az azért elég komoly dolog. jobbulást kívánok ! és egy orvost, h. lásson :wink:

Klári, tök jó, h. visszakaptad a régi Julit :D
biztos jó buli lesz az esküvő, mi 19-én megyünk, de csak a szertartásra.
füünyírós kép eszetlen jó ! olyan kis formás-szép arcocskája van Julinak ! ő is kis kopirnyó, mint Laura.. :lol:

Zsóka, drukkolok a bárányhimlőhöz, illetve ellen !
én amikor Julcsiéknál kijött, és mi egy autóban jöttünk haza, akkor itt olvastam utána, h. mennyi a lappangás stb:
http://www.baranyhimlo.hu/hml/himlo/betegseg

buli után kidőlt Borka annyira cuki !

remélem összejön nektek a pihi gond nélkül !

olyan édi, ahogy beszélhet Marcipán ! istenem ! én is szerintem majd elolvadok ! olyan jót nevettem, ahogy írtad, h. "rám semmit nem mond" :lol: :lol:

Szilvi,
Ákos gyönyörüü ! és az a mosoly !!

ha vmit, vkit kihagytam bocsánat !
M.

Marcsi

KépKép
alon

ja még azt akartam, h. légyszi ne kérjen már senki bocsánatot, ha felrak képet, akkor sem, ha sokat.

meg el akartam dicsekedni Laura új tudományaival:

rázza a fejét, ha vmi nem. annyira cuki vele !

a másik, h. újabban mindennek a tetejét szeretné visszarakni. bébiételes üveg, mikrós doboz, cumisüveg.. és marhára élvezi, ha sikerül.

na megyek, mert velem telik be az oldal.

M.

Marcsi

KépKép
alon

ja még azt akartam, h. légyszi ne kérjen már senki bocsánatot, ha felrak képet, akkor sem, ha sokat.

meg el akartam dicsekedni Laura új tudományaival:

rázza a fejét, ha vmi nem. annyira cuki vele !

a másik, h. újabban mindennek a tetejét szeretné visszarakni. bébiételes üveg, mikrós doboz, cumisüveg.. és marhára élvezi, ha sikerül.

na megyek, mert velem telik be az oldal.

M.

Marcsi

KépKép
alon

M. = Michelle az ellenallastol :wink:

[quote]t írta:ervezett züllés = borozás és cigizés elmarad, mert én nagyon ramatyul vagyok egyébként, sztem arcüreggyulladás, de orvos nem látott....

Mezes palinka. Dr Marhas
mazsolák

jaaaaj Imi azaz Dr Marhás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
logi

BENDE FANTASZTIKUSAN GYÖNYÖRŰ!!!!!!

KépKép
logi

Mangó, Mangó!!!

Akinek ilyen szép fiacskája van ne rejtegesse!!!!!

Klári
Kép
ganti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?