Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok :D

Kabóca,
Mivel hármas ikreket nem szeretnék és fiatal vagyok így kettőt fognak javasolni és szerintem is elég annyi. Legalább lesz nekik hely bőven :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!
Én is fenn vagyok az iwiw-en.Bíróné Csorba Gyöngyi
Majd bejelöllek benneteket, de most valami gond van nem nyitja meg.
Ágnes ismerem ezt a sikitást Anna is csinálta őrületbe kergetett minket vele. De már elhagyta.
Pelenkázás egyre nehezebb, mert már össze vissza forog.
Kicsiboris mikor mész holnap dokihoz? Majd utána irj, hogy mit láttál.
bgyöngyi

Mágnes, Gyöngyi
bejelöltelek titeket :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok,
tegnap nagyon zűrös napom volt...
Pandácska,
akkor, ha jó láttom ma már terhes leszel!!! :lol: Biztosan minden rendben lesz. Ugye már nem fájdogálsz?
Reni,
akkor lehet, hogy egyszerre érünk a finish-be? :wink:
Boris,
nagoyn szorítok,és biztos vagyok benne, hogy jó hírekkel jössz!! 8)

Most rohanok, megyek vérvételre és uh.-ra, amint tudok jövök, hogy mi volt.

Szép napot !
katata

Jaj Ilonkám,
neked is szoritok az uh-a ám!!!! :lol: :wink:

Pandácska,
és végül, hogy fogant a 6 babó? Volt ICSI????
katata

Kata,
Részleteket még nem tudok. Arra keltem hogy görcsöl a hasam :?
Vendég

Sziasztok!
Látom azért nagyjából mindenkivel minden rendben.
Én ezt nem mondhatnám el magamról. Elég sokat keményedek, költözéskor is el kellett anyósomékat hívni, mert nagyon rosszul lettem előtte. Befektetést még mindig megúsztam, mivel fekvésre elmúlik a keményedés. Egész nap feküdnöm kellene, de ki bírja azt???
Rengeteg a savam a Diaphyllintől, sokszor hánynom is kell. Nagyon kellemetlen. Még két hetet kell kibírnom, mert a 36. hét végéig kell szednem. Utána már akár meg is szülhetek.
A kellemetlenségeket leszámítva élvezem a kismamaságot, jól érzem magam.
Majd képeket is teszek fel, ha lesz időm!
Mindenkit üdvözlök!

moni

móni, vigyázz magadra, csak tessék feküdni amikot teheted, utána már bánhatod nem lesz rá időd! Jaj de jó már alig várom, hogy babafotókat nézegethessünk :D

kabóca, örülök, hogy jól vagy :D

mágnes, célozzuk be a kedd 17-17.15-öt. Igyekszem úgy intézni a dolgaimat, hogy minden rendben legyen, és találkozhassunk.

Uh-sok hajrá, várjuk a jó híreket!

Én szerdára csúsztam a 6-kal, dupláztuk a Merionalt, mert nem nőnek a tüszőim, pedig apait anyait beleadok, lehet nem ezen múlik.

Puszóka, szép napot!
bbilona

Na megjöttem az uh-ról!
Képzeljétek, úgy volt az uh., hogy miután felültem a székbe a doki a kezembe nyomott egy papírt meg egy tollat , felírta, hogy egyik oldalra a bal oldalt,a másik oldalra a jobb oldalt írjam, majd amit diktál, a tüszők méreteit. :lol: Vicces volt. :lol: Végülis jobb oldalon van 11 db, bal oldalon meg 6 db tüsző, ami megindult, a méretük 7-12 mm között vannak. Tehát összesen 17 db, ami miatt kicsit megrémültem, hogy akkor ez is túlstimulálás, mint neked Pandácska, de azt mondta, hogy ez teljesen jó, nyugodjak meg, mert nem fog mind megnőni, lesz, ami visszahúzódik. Szóval teljesen megnyugodtam, hogy jól reagáltam én növesztek sok tüszőcskét. :D Viszont nem lesz még a punció a következő napokban, mert még nőniük kell. Majd ma délután tudom meg, mikor lesz a következő vérvétel és uh., a doki szerint kb. jövő hét végefelé lesz a punkció.
katata

Ilonkám,
és mekkorák azok a tüszőcskék??? Ne izgulj, minden rendben lesz!!!
katata

Boris, Pandácska, Reni,
mi újság veletek?????? Várjuk a híreket!!!
katata

Sziasztok!

Na végre megjött, de semmi görcsölés, fájdogálás meg ilyesmi. Nekem még ilyen nem is volt.
Ágota jól aludt éjszaka, remélem továbbra is minden rendben. Most már szépen issza a folyadékkot, igaz étvágy mint egy hangyáé, de az a fontos, hogy jól van.

Lányok!
Néztétek reggel a TV2 Mokka c. műsort?Én is csak véletlenül kapcsoltam rá. A Danubius rádió gyermekre vágyó párokat keres, 10 párt választanak ki, és állítólag nyugis környezetben tölthetnek el ....valamennyit. Azt pontosan nem tudom hol és mennyit, mert nem hallottam a teljes riportot.Ha jól vettem ki akkor lombikos párokat várnak.Azért szólok, ha érdekevalakit ez, tudjon utána nézni, és akár jelentkezni!

Moni!
Vigyázz magadra!Amennyit tudsz, pihenjél, még az a két hét rengeteget számít a babának.

Panda!
Szorítok neked!Vigyázz magadra!

Ilona!
Szerda is lehet egy szerencsés nap!Szorítok neked, hogy minden rendben legyen, vigyázz magadra!

Kata!
Várjuk az eredményt!Remélem jó híreid lesznek.

Gyöngyi!
Hát ez a pelenkázás már csak ilyen, sőt lesz még olyanabb, amikor majd felül, és végül elindul. Tudom nektek még ez odébb van. Nekem állandóan el akart szökni a peluscserék elöl, de én voltam a gyorsabb ,ügyesebb.Nekünk még az esti alvásokhoz kell, és most már segít is!Ennyit változnak.
sapé

Kata!
Ez akkor jó hír!Most már közel a cél, nem igaz?Csak növekedjenek azok a tüszőcskék.
sapé

Sapé,
örülök, hogy megjött végre, ha már így alakult. Most mi a következő lépés?
Igen, közeleg a cél, már nagyon várom! :)
katata

Kata!
Most ezt a hónapot kihagyjuk, mert festetni fogunk.De juniusban szeretnénk folytatni.Remélem jót fog tenni ez a kis pihi.
sapé

Kép

móni, akkor még valahogy tényleg vészeld át ezt a két hetet,
mondjuk megértelek, mert én sem vagyok az a megülős, elfekvős fajta, de hát most nektek agy a legjobb, hadd gyarapodjon még a babód, puszi kitartást!!!!

kata, vicces a dokid :lol: akkor most csk várni kell türelmesen, szépen, ezek nagyon jó infók!!! növeszd csak a tüszőket!!!

ilonka, ne aggódj, ami késik nem múlik!!! sok - sok folyadék, tudod a méhnyálkahártya miatt is, én is zeltől tanultam és bejött!! nekem a 13. napon 10mm-es volt a mny-tyám :wink: mindent bele tüszőcskék!!!

2 körül tudok majd jönni, mert 1-re megyünk uh-ra.

zeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllll????? már nyaralsz is?? puszó!!

Kép
kicsiboris

pandi, na mi újság??? most néztem csak milyen jó kétcsíkos képecskéd van:o))))) talán már így is lesz hamarosan :lol: :lol: :lol:
kicsiboris

Jaj Boris, nagyon izgi, alig várom már, h gyere a hírekkel!!! :lol:

Jucmuccal mi lehet? Remélem túl van a lombikon!! JUCMUC!!!!! Gyere és mesélj nekünk!!!
katata

katata!

9db 18-22mm van meg több kisebb!
nekem hétfőn lessza punkció!
nem tudom de olyan furcsa kedvem van.
:cry: magas az ösztrógénem lehet emiatt vagyok ilyen .....
m. reni

KATATA! BORIS! :D

LÉGYSZI RAKJATOK MAGATOKRÓL FOTÓCSKÁT!!!!!!!
mÁR CSAK TI HIÁNYOZTOK AKIKHEZ NEM TUDOK A NÉVHEZ ARCOT KÖTNI! :wink:
m. reni

Reni,
hétfőn, az tök jó! Már mindjárt itt van!

Engem hívtak a rendelőből, hétfőn kell mennem újabb vérvételre és uh-ra. Már igulok elég rendesen, de most azért a hétvégére még lenyugszom egy kicsit! :lol:
katata

most jöttem meg, van egy petezsákocskám :lol: azt mondta a dokim: "ott van, nézze csak!" .......és meg is mutatta képernyőn az iciri-piciri pöttyöcskét :lol: :lol: :lol: :lol: ezek szereint én egy kismama vagyok :?: :?: :?: :?: :?: :?: lányok kimondhatom végre?????

kata, ez nagyon izgimizgi, akkor hétfőőőő!!! majd gondolok ám rád!!!

reni, ez csodás, mindjárt babás leszel :lol: :lol: :lol: szerintem lehet fura érzésed a magas ösztrogéntől, meg azért ez az egész amin túlmentél az sem semmi, ezek összeadódhatnak :roll: kitartást!!!

csajok, itt a melóhelyen nincs képen, majd hétvégén rakok képet
kicsiboris

meg majd hétvégén felrakom az uh képet is, ha érdekel bennetelóket :wink:
kicsiboris

Boris,
hurrááááááááá!!! :lol: De jó!!! Hát persze, hogy kismama vagy!!!!Mi más lennél!! És persze, hogy tedd fel az uh.képet!!! Nagyon örülök ésmost már tényleg tessék merni örülni!!! :wink:
Köszi, hogy szorítasz,majd jövök hétfőn is az újabb számlálás után, hogy mennyi tüsző is lesz végül.
katata

Boris!
Gratulálok! Igen kismama vagy , de a dokik akkor szokták biztosra mondani amikor már a szív lüktetése is látszik.Vigyázz nagyon magatokra!Mit láttak az ultrahangon?
sapé

köszi csajok!!!!!!!!

csak petezséák látszik egyenlőre, borsószem nagyságú kb.,
és ami rossz, van egy miómám 1 cm-es, a dokim szerint nem befolyásolja a terhességet, és azt mondja ne izguljak, de azért ez
idegesít.....
kicsiboris

Boris!
A mióma miatt ne izgulj!Attól még a babó szépen fejlődhet.Már csak tényleg a szikhólyag és a pici szív lüktetése vár rád!Vigyázzál magadra!Mostantól tessék kímélni magadat!
sapé

Boris,
hogy nem látták eddig a miómát???
katata

Boris, egyébként az nagyon picike, tuti nem fog semmi bajt okozni!!!
katata

Boris !

patakokba folynak a könnyeim! :D

nagyon nagyon gratúlálok!!!!!!!!!!
Vigyázz ám magadra!
Bocsi,de kicsit érzékeny vagyok! :cry:
m. reni

Boris!

A sógórnőm mind kétszer úgy esett teherbe,és ugy hordott ki két gyögyörű két kisbabát,hogy több nagy miómái voltak,és jelzem semilyen gondott nem okozott a terhessége alatt!!

Köszönöm a biztató szavakat!
sajnos a férjem nagyon türelmetlen vele,! :oops:
m. reni

reni, nagyon édi vagy. köszönöm neked. vettem egy kiscipőcskét, a legkisebbet, ma este vacsorázni visz a párom, ott szeretném odaadni neki, remélem jól sikerül :lol: :lol: neked is ilyen szuper napot kívánok, mint amilyen nekem van ma :lol: :lol: :lol: :lol:

kata, most én is megnéztem interneten, mert berezeltem....de megnyugodtam kicsit, tök érdekes, a megemelkedett ösztrogéntől is lehet mióma, és gyorsan ki tud alakulni (nekem valszeg magas az ösztr-nem..)de a szülés után visszahúzódik általában, remélem nálam is így van...lesz
kicsiboris

Értem Boris,
akkor szuper!! Szépestét, vacsit nektek!!! De jóóóóóóóóóóóóóó! :D
katata

Megjöttünk :D most már hárman vagyunk és nagyon boldogok :D
kettőt gyönyörűséget kaptam vissza 8 éas 10 sejtesek a doki szerint csillagos ötösök :D Láttam őket és hasonlítanak rám :lol: hihihi dugdosnom kell 3*2 utrot és szednem 3*1 Duphastont. A doki szerint is jók az esélyink :wink:
Vendég

és lett 3 fagyibabám is :D
Vendég

Pandácska!

NAGYON ÖRÜLŐK!!!!! :D :D :D :D

TESSÉK MAGATOKRA NAGYON VIGYÁZNI,ÉS PERSZE PIHENNI PIHENNI PIHENNI::::::::::::::::::::

NEKED KELL TESZTELNI,VAGY MENNI KELL VÉRVÉTELRE??
m. reni

Kata,
gratula nagyon ügyi vagy csak így tovább :wink: tényleg ne ijedj meg mert lehet nem mindegyik fog megnőni! mindjárt célba érsz te is :wink:

Reni,
neked meg nagy drukk hétfőre :wink:

Boris Kismama,
Nagy gratula :D
Kép
Vendég

Reni
13 nap múlva megyek vérvételre.
Vendég

Panda!
Hát ez szép eredmény!Vigyázz magadra te is!Kis pandácskák hajrá!!!!!
sapé

lányok!
Szép hétvégét mindnkinek!
sapé

pandi Kép
ez nem semmi, nagyon-nagyon-nagyon örülök, szuppppperséges ami ma történik itt a topikunkban!!!
nem rég még leszívás volt, most meg már pocakban a babókák!!! nagyon kívánom neked, hogy így is maradjon :lol: :lol: :lol: :lol:
hűűűűű 13 nap, és mindenki örülhet kicsipandiknak :P :P
pihengess a hétvégén, puszó!!

csajok, én is nagyon klassz hétvégézést kívánok mindenkinek, aki ritkán jön az jöjjön ám :lol: :lol:

zel, ha visszajönnél a nyralásból, puszi neked, írj, mi újság!!
kicsiboris

Pandácska!
:lol: :lol: De jó!!!!! Nagyon örülök én is! Mit mondott a doki, kell feküdni? Vagy csak pihenni? Vagy mi a teendő??
katata

Dicsekszem :oops:
Kép

Kata,
Én 3-4 napot fekszem utána meg óvatosan élem az életem. Nem mondtak csak annyit rengeteg folyadék és fehérje!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat :D
Vendég

Sziasztok!
Kicsiboris Gratulálok neked! Nagyon vigyázz magatokra. Ja és várjuk a képet!!
Pandácska te is vigyázz magadra pihenj sokat.
Gyöngyi
bgyöngyi

Sziasztok!

Kicsibé! Nagggyon gratulálok! Kismama vagy! Végre! Naná, hogy érdekelne az Uh is! Tessék feltenni, mint Pandácska is tette! hadd lássuk a Pöttömöt! ( Csak karikózd be te is! :)))) Pihenj sokat!
Még nem mentem nyaralni, csak 19-én indulunk!
Ma Pécsen voltam vérvételen, a 21. napin. Juhéjj... A citológiám P1 lett, ennek nagyon örültem. Viszont a hormonok. Minden Ok, csak a prolaktin esik a ref. tart. alá. 4 felett normális és nekem 0,39-es. Na ilyenkor mi van? Nem tudtam a dokimmal még beszélni, csak a jövő héten. Nem tudjátok véletlenül, a túl alacsony prolaktin-szint befolyásol-e valamit? Ja és erre napi 2X1 bromot szedek, mert anno nagyon magas volt. Jól levitte!

Panda! Bementél egyedül, és hárman jöttél ki? Nem semmi vagy! Komolyra! Neked is gratulálok! Remélem beszéltél a Pici Pandákkal, hogy jó erősen kapaszkodjanak! Mondd meg nekik, hogy te vagy az anyukájuk, és nagyon várod őket, úgy viseljék magukat! Te is pihenj sokat!

Bbilona! Szerdáig még nagyot fognak nőni tüszőkéid. Ha meg nem, akkor nézd meg Kicsibét! Mi itt paráztattuk a mérettel, és nesze nekünk, ott a babóka!

Kata! Tök poén lehetett tényleg. Nem volt asszisztens, aki írhatta volna? habár szinte mindegy. Legalább jó hangulatban telt az Uh-d.

Sapé! Egy kis pihi biztosan nem fog ártani. Nekem minden 2. inszem után volt egy pihis ciklus,mert a dokim nem akarta beterhelni a petefészkeimet. Jó volt a nyugis hónap. A festéssel vigyázz. Amikor a párommal utoljára a házat festettük, én olyan ínhüvelygyulladást kaptam, hogy két hétig gipszben volt a kezem, meg egy hónapig csuklórögzítőt kellett hordanom. Igaz, mindent mi festettünk, falat, csövet, nyílászárót... Szép lett. Színes minden.

Puszika mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

KicsiBorcsa, Panda, nagyon nagyon gratulalok nektek!!! Remelem eled majd a topic. En nem meselek, inkabb titeket olvasgatlak :))
babszi

Babszi,
miért? Na mesélj már te is!!!! :wink:
katata

Zel,
Sokat beszélek hozzájuk :lol: :oops:

Kata,
hogy vagy? Hasad?
Vendég

Sziasztok, igazad van babszi csak úgy nyüzsög a topik.

Pandácska, hogy ez milyen klassz:-) Egyébként már minden ok? Elmúlt a hasfájás rosszullét? Jöhet a hányinger?

zel, na szuper, most lerághatod a körmeidet az eredméynek miatt. Kíváncsi vagyok milyen időpontot kaptok hétfőn :wink: Szurkolok egy koirábbihoz!

sapé, köszi a biztatást. Nekem igazából olyan érzésem van, hogy túl sokat várunk ezzel a szurizgatással, és elöregszenek a petesejtek. Pénteken már olyan jó hüvelyváladékom volt, azt mondtam most vagy soha. Erre mit kapok 14-15mm-es tüszöket. Ami kicsiborisnál elég volt, az az én dokimnak nem az. Pedig, hmmm ki tudja ezt.

katata, lazíts persze nem lehet könnyű, hiszen akkor a jövő héten már lehet hogy te is kismama leszel :D

kicsiboris, tényleg sírni kell örömmel, és bánattal keverve. Szuperjó, talán kösd be a szemedet (így nem látod a porcicákat) és felejtsd el a felmosófa napi használatát :wink:

Jó hétvégét!
bbilona

Ilona,
Nem múlt el és a doki azt mondta hogy lesz ez még roszabb ha sikerül a terhesség mert akkor jön ki igazán a túlstimu. De ha ez az ára hát tárt karokkal várom :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?