Sziasztok!
Kicsibé! Nagggyon gratulálok! Kismama vagy! Végre! Naná, hogy érdekelne az Uh is! Tessék feltenni, mint Pandácska is tette! hadd lássuk a Pöttömöt! ( Csak karikózd be te is!
))) Pihenj sokat!
Még nem mentem nyaralni, csak 19-én indulunk!
Ma Pécsen voltam vérvételen, a 21. napin. Juhéjj... A citológiám P1 lett, ennek nagyon örültem. Viszont a hormonok. Minden Ok, csak a prolaktin esik a ref. tart. alá. 4 felett normális és nekem 0,39-es. Na ilyenkor mi van? Nem tudtam a dokimmal még beszélni, csak a jövő héten. Nem tudjátok véletlenül, a túl alacsony prolaktin-szint befolyásol-e valamit? Ja és erre napi 2X1 bromot szedek, mert anno nagyon magas volt. Jól levitte!
Panda! Bementél egyedül, és hárman jöttél ki? Nem semmi vagy! Komolyra! Neked is gratulálok! Remélem beszéltél a Pici Pandákkal, hogy jó erősen kapaszkodjanak! Mondd meg nekik, hogy te vagy az anyukájuk, és nagyon várod őket, úgy viseljék magukat! Te is pihenj sokat!
Bbilona! Szerdáig még nagyot fognak nőni tüszőkéid. Ha meg nem, akkor nézd meg Kicsibét! Mi itt paráztattuk a mérettel, és nesze nekünk, ott a babóka!
Kata! Tök poén lehetett tényleg. Nem volt asszisztens, aki írhatta volna? habár szinte mindegy. Legalább jó hangulatban telt az Uh-d.
Sapé! Egy kis pihi biztosan nem fog ártani. Nekem minden 2. inszem után volt egy pihis ciklus,mert a dokim nem akarta beterhelni a petefészkeimet. Jó volt a nyugis hónap. A festéssel vigyázz. Amikor a párommal utoljára a házat festettük, én olyan ínhüvelygyulladást kaptam, hogy két hétig gipszben volt a kezem, meg egy hónapig csuklórögzítőt kellett hordanom. Igaz, mindent mi festettünk, falat, csövet, nyílászárót... Szép lett. Színes minden.
Puszika mindenkinek!