Sziasztok!
Hú, de sokat írtatok. Máskor ez a mennyiség 2 nap termése
Paga , sajnálom ami veletek történt.
Ermóni, csak pihengess, vigyázz magatokra, bár úgysem lesz semmi baj veletek, ez biztos.
Andi: tuti kis szekrényt vettetek, így talán helyetek is marad a lakásban. Sztem tök mind1 milyen színű a kanapé, ha a gyerek össze akarja koszolni, sikerülni fog neki. A miénk vajszínű, kék virág mintával. Nem foglalkoztat, hogy retkes lesz, mert édesanya ( ugye én leszek az) otthon lesz egy darabig, ganyézzon csak
Köszi a dícséretet a Gellértel kapcsolatban, rajtad kívül egy embernek tetszett csak. Apa először rábólintott, mostmeg semmiképp sem akarja, merthogy csúfolni fogják, csak azt nem tom hogyan...
nekem mindenesetre a szívem csücske és nagyon szeretném, ha így hívnák a picit.
Jolka: köszi, hogy betettél a táblába.
A babakocsitok nagyon tetszik, főleg hogy keki színű.
Timi: nagyon nem irigyellek az átalakítás miatt. Nekem elegem volt az ilyesmiből egy időre. Kb 1 éve volt benne részem.
Lányok, nem féltek, hogy az önbarnítót olyan jól sikerül felkenni, hogy foltosak lesztek?
És akkor babakocsi téma: Timi, én asztem elég egy babakocsi egy gyereknek, ami több funkciós. Nem ám 3...
Mi biztos nem veszünk "beszélő kocsit" és nem is a legnagyobb márkát,mert nekünk is csak a közepesendrágára futja. Apa hiába keres jól, az én táppénzem kevés és a kiadásunk meg sok. Már említettem , hogy 1 éve evettünk lakást, természetesen részletre. szal van mit fizetni. A kocsi is viszi a pénzt, nameg én is az étvágyammal, mert nekem kell az 1000 forintos eper is ha arról van szó.
Szal, én olyan kocsit szeretnék, ami sportkocsivá is alakítható, legyen masszív, ne túl nehéz. A babahordozót megveszem külön, a mózeskosarat is, meg ami még kell. Amiket láttam azok kb 40-45eft- ba kerültek, persze márkátlan. Nálunk kb ennyi az ára.
Légzésfigyelőt szeretnék, mert parás vagyok és tuti nem tudnék nyugodtan aludni .