Atan,
én nem tudtam megnyitni sem a történetet, sem a képet ( amit, azt írtad csatolsz...de nem...
). Nem tudom miért nem tudom olvasni Ivett történetét.
Lányok , megpróbálja esetleg valaki továbbküldeni nekem, akkor lehet, hogy menne....
Ez a megütött sztori nálunk is megy...hahh a nyolcévest az egy!!!
( De van amikor tényleg....)
Én a játékokkal azt csináltam, hogy vettem Balázsnak két kincses dobozt. Ebbe beletette azokat a játékokat amikkel Zsófi egyáltalán nem játszhat. Ezt tiszteletben tartjuk, hogy az övé! De a többit megnézheti Zsófi is...Zsófinál is így van, van , ami kincs, van ami nézegethető. Hátha bejön nálatok is....
Véda, a 6. lombik is finanszírozott? Nem mintha ezen törném a fejem...elég volt a négy. Ha tudtam volna, hogy ilyen kedves-cserfes kismanó talál ránk nem mentem volna ennyire sem. Ezt nem azért írom, mert nem értem meg, hogy megpróbálod....nagyon is...hogy megéri-e az úgyis utólag derül ki. Mindenesetre szurkolok!!
Moncsi, Csabikának utólag is boldog szülinapot!
Tudod, mindig az jut eszembe, amikor tavaly áprilisban együtt álldogáltunk és tanakodtunk megkérdezzük-e Gabikát a sorszámunkról. Aztán megkérdeztük és kiderült mindketten 150 körül vagyunk, asszem egymás után.
Most mindkettőnk gyermeke egyéves.
Nekünk szerencsét hozott a 150. sorszám. Kívánom mindenkinek!
Megyek , mert egy büdi baba
rángatja a nadrágomat....
jA, ÉS SOK NAPIG NEM JÖTT BE NEKEM A BABANET. nEKTEK IS?
bOCS, EZ zSÓFI VOLT....AKI ÁTÁLLÍTOTTA.