Sziasztok!
Elvesztem már megint, de most leginkább a babanet a bűnös!!!
Viszont most bepótolom, Word-ben, hátha megint nem lesz jó
Tünde!
Meséld el nekem a fogyimódszeredet, légyszi-légyszi! Kicsit irigyellek és nagyon gratulálok!
Lidke!
Keve nagyon ügyes! Eszti még csak azt mondja, hogy NEM meg azt, hogy DE! Ezeket viszont nagyon jól tudja alkalmazni feleseléskor
Ja, ha enni kell, még akkor van a nyam-nyam, de ennyi.
Ági,
Szorítok neked az államvizsgához!
Ja, holnap megy a csomi
Anita!
Eszti is elkezdte a csapkodást és ráadásul borzasztóan élvezi, mert TUDJA, hogy nem szabad. Nincs még módszerem, de bízom benne, hogy elhagyja magától.
Persze a keresztfiamat nem csapkodja, mert ő ellenfél és visszaüt, szóval egyelőre csak velem meg apával „nagylegény”.
Ügyesen túl lettetek a vérvételen, szorítok, hogy ne legyen semmi komoly!
Cory!
Liza nagyon ügyes!
Szépen öltözködik.
Bartika!
Pötyi frizkója tökéletes!
Ildi,
Aranyos a kis botanikus!
Meli!
Nem irigyellek a harapások miatt.
Engem egyszer harapott meg Eszti a vállamon (miközben azt mutatta, hogy hogy szereti anyát, jópofa) De ijedtemben akkorát kiabáltam, hogy halálra rémült szegény, és soha többé nem csinált ilyet.
Eszti 3 élszakája kibírhatatlan. Nem aludtunk összesen 1-2 órát csak. Látszólag semmi baja, fog a láthatáron sem, de úgy ordít, mint akit nyúznak. Persze csak az ágyban, ölben nem. Ebből gondolom, hogy nem beteg. De nincs ötletem, hogy mi a gáz
Az éjjel apával átköltöztünk a másik szobába, hátha csak már egyedül szeretne lenni és zavarjuk. Így éjféltől hatig aludt. Pedig még szipogós és köhögős is lett kicsit, mégis visszaaludt.
Remélem, jól gondolom, hogy csak az a bibi, hogy egyedül jobban megy a pihi.
A kis diktátor, jövő hónapban a zárat is lecserélteti
Képzejétek, egész héten bölcsi után jártam. Persze sikertelenül.
Annyira jó ez a vidéki élet, csak ne lennének dolgozó anyukák
Sajnos Hatvanban csak hatvani gyerek jöhet szóba 1,5 év fölött. Persze így is csak akkor, ha anyukának munkáltatói igazolása van arról, hogy dolgozik és mellesleg egyedülálló!
Hallottatok már ilyet? Az eszem megáll.
Max az aszódi bölcsi jöhet szóba, de akkor elég mókás lesz, hogy elindulok Nógrád megyéből, elviszem a gyereket Pest megyébe, hogy aztán mehessek Heves megyébe dolgozni.
Persze plussz 50 km, szóval idő is meg pénz is........
Próbáltam babysittert is keresni, de az meg pont a havi fizum lenne, szóval mindegy, hogy ha én maradok itthon.
De az meg nem lehet, mert kell a munkahely is.
Ilyesmi a 22-es csapdája?
Na, nem morgolódok, mert úgysem lesz jobb. Inkább küldök néhány képet vidámságul:
Anyának vettem!
De azért megkóstoltam, nehogy romlott legyen
Hívtam játszani, de nem jött
Aztán meg költözni akartam, csak még kerestem, mit is vigyek magammal
Kaptam ám enni, de azért meg kell néznem, hogy ebben mi lehet még
Na, eltűnök, mert sok lesz belőlem.
Majd jövök még később