Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hello Csajok!
Frankón fel tud bosszantani néha ez a Babanet... :evil:

Ha ne adj Isten egészen véletlenül mi is el tudnánk menni Tündiékhez (nem mondom biztosra így talán nem kell semmi hülyeség miatt lemondanom), akkor ki tudna kivinni magukkal? :oops: Beférnénk valakihez? Kik jönnek még?

Uramisten! Bettinánk már a 15 hós oltásnál tart... hogy rohan az idő. :roll:

Eszti! Annyira jól hangzik, amiket írtál az esküvői készületekről! Ilyenkor kedvem lenne újra férjhez menni! :lol: :lol:

Nagyon jók a képek tényleg! Jóevőkre most irígy vagyok, Pötyi éppen fogyózik... :roll:

Hős Botiknak gyógypuszi az ujjacskára, mikor lesz meg az eredmény?

Olgo, de jó, hogy rólatok is olvashattunk! Pár képet is dobhatnál! :)

Pötyiről itt megy egy friss kép... Mehetünk már megint fodrászhoz. :D Kép

Nyugodalmas jó éjszakát a még fenntévőknek. :)

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jó reggelt,

Este már nem jöttem, kidőltem :oops:

Eszti: Benyó nagyon ügyi az önálló evéssel, mi ettől még fényévekre vagyunk!
Szupi, hogy már ennyire jól álltok az esküvői készületekkel. Annyira izgi lehet :lol:
Alizt januártól szeretnénk bölcsibe íratni, nekem muszáj lesz visszamennem melózni a mani miatt, sajna a gyes annyira kevés :(

Cory: Nálam nem látszódnak a képek, csak egy kis kék kérdőjel mindegyik helyén :( Másnál???

Anita: Legalább ezen is túlvagytok! Téged jobban megviselt az egész, mint szegény Botust, hidd el! Nagyon szurkolok, hogy ne allergia legyen! Holnap már péntek, nem is kell olyan sokat várni :)

Bartika: Nagyon vagesz Pötyi a frizurájával :) Miért vágatjátok le neki? Annyira sztem nem is hosszú.

Tünde: Bettus bizti ügyike lesz az oltásnál! Majd mesélj, hogy hogy megy ez!
A tali időpontját bevéstem a naptárba :wink:

Aliz még kivételesen alszik :shock: , gyorsan legyűrök valami reggelit.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na, látom nemcsak a babanettel van gáz, hanem a kepfeltoltes.hu sem megy. Megpróbálom újra:
Liza mindent felvesz:

Kép
MINDENT
Kép
Vigyori
Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hú, csajok, én hétfőn se tudtam már belépni, csak egyszer. :evil:

Tünde, oké, megjegyezve, majd egy pontos címet dobjál priviben, aztán lecsekkolom az útvonalat.
Csomádnál tényleg a szántóföld felé menjek????? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anita, nagyon izgulok Botiért, akartam is már írni, hogy mi is túlestünk ezen OLivérrel,de neki negatív lett(ugyanezek a tünetek, fosti, piros foltok az arcon, foylamatos felső légúti hurutok, vashiány)
Aztán negatív lett, de folyatani kellett a diétát (humana sl tápi, sinlac, teljes tejmentes diéta) , sőt a nő még kitalált valami baromságot, (már nem is emlékszem, hogy mit, talán hogy fruktózmentes diétát csináljunk :shock: ), na azt nem voltam hajlandó csinálni, annyit tettem, hogy elhagytuk a vasat, aztán lám nem fosott többet. :D
Olvastam, hogy van akinél a vas szedése épp az ellenkezőjét váltja ki, nem szorulásos lesz, hanam fosik.
Ezért kínlódtunk egy csomót vele. :roll: :roll:
Remélem nektek sima ügy lesz. :)
Nekük akkor csináltak lisztérzékenységre utaló vizsgálatot is(mert unokahúgom az), de szerencsére az is negatív lett.

Cory, Liza annyira bájos, ahogy huzkodja fel a csokispapírt :D :D
Nagyon cuki, és hogy megnőtt a haja :D

Hú, de komoly frizkója van Pötyinek :D
Barti, Natika meg épp azt eszi meg, amihez kedve van, kicsit vegetál ő is, a hétvégén megint 2 újabb virágot kóstolt meg :D :D
A főzelékkel kicsit gondok vannak, de azért belenyomom.
Ha nem kell neki, akkor lefektetem üres gyomorral, aztán ha felébred,tök éhes, és úgyis megeszi. :?
Sajnos ez az új taktikánk :roll:

Na, puszkócska mindnekinek!!! :D
Eszti, éljenek a az esküvői előkészületek!!!! :D :D
vas

Hú, bakker, 10,53 van a hzs.-om mellett :lol:
(ezzel kínlódtak 3 napig??????) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

akkor töltöm az oldalt!! :D :D :D :D

Imádom a virágokat!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép

Kép
Kép

Megtaláltam Olivér kis johurtos poharát, és nem hagyhattam ki, hogy megkóstoljam.Ezek után tuttti nem eszem meg azt a főzeléket, amit anya tol belém minden nap :D :D

Kép

vas

átállítottam Londoni időre(most jó :D )

hú, nekünk meg valószínű lesz egy szájsebészeti műtétünk Natikával, elmondani nem nagyon tudom, majd megmutatom.
(megpróbálom) :Az a kis szar, ami a felső fogínyünkön van, be van szorulva a két középső foga közé, ezt kéne kimetszeni valahogy.
Értitek miről beszélek????
A két felső középső fog fölötti valami
(elég kusza vagyok :roll: :lol: )

majd megmutatom hétfőn a dokinak, aztán valószínű szájsebészet lesz belőle :roll: :roll: :roll:
vas

Ildi! :D
Én értem miről beszélsz! Nekem is meg kellett anno műteni. Már nem is emlékszem rá... :)
Lehet nekünk is meg kéne kóstolni a virágokat, lehet benne valami? Mert Pötyi is állandóan legel. :roll:

Cory! Liza valami tünemény kiscsajjá fejlődött! Annyira szép azokkal a kék szemekkel! Annyi lesz a pasiknak, még jó, hogy van két bátyja. :lol:

Na viszont esküszöm csajok a fórumozás nem nekem való. Bakker frankón elfelejtem amit még az előző oldalon olvastam. Tegnap már lusta voltam visszalépegetni a tali időpontért, mert nem emlékeztem e hét vagy a jövő hét a 18. :shock: Mert tuttira vettem hogy ez az a hét... Hát NEM! :evil: SZóval megint buktam, már le van beszélve, hogy Szolnokon leszünk egész héten, mert a szomszéd lakástfelújít.

Na megyek is, nem morgok itt magamban... :?
Indulunk fodrászhoz, ahova azért kell elvinnem, mert nem egyenletesen nő a haja, hanem van egy két csomó, ahol lóg, máshol meg kopasz... Állandóan égnek áll a haja... mert felül hosszú.

Szép napot mindenkinek!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Anita!

Csapkodó Boti és szegény apa :(
De nálunk sem túl rózsás a helyzet és én szenvedek. Boglárka ugyanis harap. De nem akárhogy
Kép

Valszeg aki lát az utcán azt hiszi, hogy apa ver, és nem azt hogy a lányom harapdál. És én sem tudok mit kezdeni a helyzettel.
Vendég

Meli: uhhh. brutálisan néz ki.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hú Meli, ez nagyon durva! És mikor szokott megharapni? Biztos nagyon fáj! :shock:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Elvesztem már megint, de most leginkább a babanet a bűnös!!! :evil:
Viszont most bepótolom, Word-ben, hátha megint nem lesz jó :D

Tünde!
Meséld el nekem a fogyimódszeredet, légyszi-légyszi! Kicsit irigyellek és nagyon gratulálok! :wink:

Lidke!
Keve nagyon ügyes! Eszti még csak azt mondja, hogy NEM meg azt, hogy DE! Ezeket viszont nagyon jól tudja alkalmazni feleseléskor :D
Ja, ha enni kell, még akkor van a nyam-nyam, de ennyi.

Ági,
Szorítok neked az államvizsgához!
Ja, holnap megy a csomi

Anita!
Eszti is elkezdte a csapkodást és ráadásul borzasztóan élvezi, mert TUDJA, hogy nem szabad. Nincs még módszerem, de bízom benne, hogy elhagyja magától.
Persze a keresztfiamat nem csapkodja, mert ő ellenfél és visszaüt, szóval egyelőre csak velem meg apával „nagylegény”.
:lol:
Ügyesen túl lettetek a vérvételen, szorítok, hogy ne legyen semmi komoly!

Cory!
Liza nagyon ügyes!
Szépen öltözködik.

Bartika!
Pötyi frizkója tökéletes!

Ildi,
Aranyos a kis botanikus!

Meli!
Nem irigyellek a harapások miatt. :( Engem egyszer harapott meg Eszti a vállamon (miközben azt mutatta, hogy hogy szereti anyát, jópofa) De ijedtemben akkorát kiabáltam, hogy halálra rémült szegény, és soha többé nem csinált ilyet.

Eszti 3 élszakája kibírhatatlan. Nem aludtunk összesen 1-2 órát csak. Látszólag semmi baja, fog a láthatáron sem, de úgy ordít, mint akit nyúznak. Persze csak az ágyban, ölben nem. Ebből gondolom, hogy nem beteg. De nincs ötletem, hogy mi a gáz :cry:
Az éjjel apával átköltöztünk a másik szobába, hátha csak már egyedül szeretne lenni és zavarjuk. Így éjféltől hatig aludt. Pedig még szipogós és köhögős is lett kicsit, mégis visszaaludt.
Remélem, jól gondolom, hogy csak az a bibi, hogy egyedül jobban megy a pihi.
A kis diktátor, jövő hónapban a zárat is lecserélteti :lol:

Képzejétek, egész héten bölcsi után jártam. Persze sikertelenül.
Annyira jó ez a vidéki élet, csak ne lennének dolgozó anyukák :(
Sajnos Hatvanban csak hatvani gyerek jöhet szóba 1,5 év fölött. Persze így is csak akkor, ha anyukának munkáltatói igazolása van arról, hogy dolgozik és mellesleg egyedülálló!
Hallottatok már ilyet? Az eszem megáll. :evil: :evil: :evil:
Max az aszódi bölcsi jöhet szóba, de akkor elég mókás lesz, hogy elindulok Nógrád megyéből, elviszem a gyereket Pest megyébe, hogy aztán mehessek Heves megyébe dolgozni. :lol:
Persze plussz 50 km, szóval idő is meg pénz is........

Próbáltam babysittert is keresni, de az meg pont a havi fizum lenne, szóval mindegy, hogy ha én maradok itthon.
De az meg nem lehet, mert kell a munkahely is. :?

Ilyesmi a 22-es csapdája? :wink:

Na, nem morgolódok, mert úgysem lesz jobb. Inkább küldök néhány képet vidámságul:

Anyának vettem!
Kép

De azért megkóstoltam, nehogy romlott legyen :wink:
Kép

Hívtam játszani, de nem jött :shock:
Kép

Aztán meg költözni akartam, csak még kerestem, mit is vigyek magammal :lol:
Kép

Kaptam ám enni, de azért meg kell néznem, hogy ebben mi lehet még :wink:
Kép

Na, eltűnök, mert sok lesz belőlem.
Majd jövök még később

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Meli, én is kékfoltos vagyok, na, de ez rém durva :shock: :(

Cory, Liza szebb és szebb. Nem semmi a csokispapír felhúzása :D

Natka a kis virágimádó! Jajj, de szeretnék majd én is egy ilyen kis szoknyás, kalapos bestiát :D

Edina, nem semmi ez a bölcsis mizéria... :? Csajod cuki nagyon!

Éljen a megkerült Barti, hurrrááá :D:D:D Pötyi nagyon édi. Boti is azért fodrászkodott már kétszer, mert össze-vissza nő a haja. Fent és a fülénél nő nagyon (idétlenül :D), meg hátul szokott nőni a hossza. Mikor már nagyon bundesliga-s, akkor viszem :lol:

További szép napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Éljen a londoni időszámítás :shock: :lol:

Ildi, a lisztérzékenység valszeg kizárva nálunk, mert Boti éppenhogy nem fogy :roll: :wink: :lol:
Nem semmi, hogy mit végig néztetek Olin. Vas fosiztat??? Uhhh. Boti csak Ceibon-t kap, meg egy-két homeos cuccot, semmi egyéb.

Tényleg, csajok, Vigantol-t adjátok még a babóknak? Nekünk dokinénink azt mondta, hogy ápr. végéig adjam, majd szept-től újra!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita:Boti egy kis hős!Remélem minden rendben lesz! :lol:

Tünde:köszi,megkaptuk! :lol:

Meli:hú,ez nagyon durva! :shock: Mikor teszi ezt veled?

Edina:az jó ha jön a csomag! Hú nem semmi ez a bölcsikeresés!Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagytok többen is közülünk! Én nekem is hasonló lenne a helyzetem,mert itt is 45 gyerekből 16-ot vettek fel.De én nem is adom be,ez a 3 év legyen csak a mienk!!Nagyon édes a lánykád!!!A kukázós nagyon ott van!!!!!Mintha Fannit látnám!Én is rózsát kaptam,csak vöröset!Úgy meghatódtam!

Bartika:hiányoltalak ám én is!!!Szerintem se vágasd Pötyike haját!Mit szólnál ha minden reggel így nézne ki? Kép De ezt a képet már láttátok!

Képzeljétek,nagyon nagy üzletet csináltam!Eladtam a babakocsinkat,amit 18-ért vettünk,eladtam 24-ért! Aztán másnap megrendeltem egy majdnem ugyanolyat,10-ért! Ma meg is jött,és még jobb állapotban van mint ami a mienk volt!!!!Párom büszke rám nagyon!Én is tudok már üzletelni! :lol: :lol: :lol:

Nem is mondtam szerintem még,MEGNYERTEM A MUNKAÜGYI PEREM!Jogtalannak tartották hogy táppénzen levő kismamaként kirúgtak!Hát még szép hogy jogtalan!!!!! :lol: :lol: Úgyhogy kapok egy kis elmaradt lóvét,meg nem is a pénz a lényeg,hanem hogy a képébe röhöghetek!!!!!!!!!

Ildi.Natika nagyon csinibaba!!!!!!Igazán szép kislány!

Cory:Lizának is igéző szemei vannak!!!

Nancsika:szerintem nagyon ügyesen csináltad Alával amit elterveztél!A psikkal meg tényleg nem érdemes törődni!Mindig felhúzom magam rajta hogy mennyire nem megértőek sokszor!!!Én a párom miatt nem halasztotta,azzt mondta sokat segít majd! (nem győzök unatkozni annyi a szabadidőm :roll: )

Tényleg nem tudja valaki hogy mi van Eráékkal?Már nagyon rég írt!

Kövecske:Köszi hogy gondoltál rám a kóddal kapcsolatban,de már kigyűlt!Köszönöm!

Faby:én sem kaptam még meg az első ajándékot sem!Még jó hogy a 6 hónapos gyerekeknek valót kértem! :lol:
Vendég

Hellósztok,

Anita, nekünk is csak szeptembertől kell újra a D vitamin. :) Na, remélem holnap kiderül, hogy semmi baja Botinak. :)

Meli, atyaég, ez nagyon durva. Vegyétek elő a régi rágókákat, hátha :)

Medike, milyen sok haja van Esztinek. Édes. :) Ez bölcsi dolog horror...

Cory, gyönyörű a csajod. :) Iszonyú huncut a nézése. Mondjuk két ilyen báttyal nemcsoda. :)
Vendég

Boscó, gratula a perhez, azért ez jó érzés lehet nagyon!! JUhhhhééé :)
Vendég

Köszi lányok!

Általában akkor harap meg, mikor az ölemben ül és pl. húzom fel a cipőt vagy mikor öltöztetem és felállítom, hogy felhúzzam a nadrágját stb. És érdekes mód, hogy apa hiába tartja oda a kezét hogy harapja meg, elfordul.

Rágókák korábban sem kellettek. Egyedül amit rágicsálni szokot az a cumi, de azt is csak percekig.
Vendég

Szasztok

Két napja írtam egy oldalt, de Levi bébim újra indította a gépet és elszállt az egész, :evil: aztán meg net nem volt.
:evil: Így most csak az utolsó oldalra reagálok.

Anita
Nagyon drukkolok Botinak, hogy ne legyen nagyobb baj.
Szegényt elképzeltem, ahogy lefogják, hát én is tuti sírtam volna. :cry:

Meli
Nem cserélnék veled kezet. :( Nem semmi a csajod.

Medike
Nagyon szép lányod van! :)

Tünde
Nekünk sajna a péntek nem jó, így nem tudjátok élvezni a társaságunkat. :wink:
Jó bulizást előre is. :D
Pedig nagyon akartunk menni. :(

Nancsi
Messzebb nem találtál munkahelyet? :wink: :D
Ennyire emlékszem az előző oldalakból. :oops:

Ildi
Haláli a csajod. Annyira csini! :shock: :D
Most tipikus csaj, nem lehet fiúnak nézni.

Eszti
Egész izgalomba hoztál. Lehet, hogy én is szervezek egy esküvőt!!!!!! :D :D

Cory
Liza is tündéri, tényleg nagyon huncut a mosolya! :D

Anna beszélt Erával, majd ő ír róluk.

Na azt hiszem ennyi, mert mostanra sikerült becsípnem és kezdem nem látni a betűket.. :oops: :D Apával iszogatunk és csapunk egy görbe estét, csak most lelépet fürdeni és van pár szabad percem.

Jó éjszakát mindenkinek! :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory: Most már nekem is mind a két hsz-ben látszanak a képek :shock:
Aztaaaa! Milyen nagy haja lett Lizának is! :shock: Elöl vágjátok neki, vagy ott ilyen rövid??

Tünde? Na mi volt az oltással???

Ildi: Natka igazi kis bombázó! Nagyon dögös a csini a rucijában :D
Nagyon sajnálom ezt a szájsebészeti műtétet :( Biztos, hogy nincs más megoldás?

Bartika: De kár, hogy most sem tudtok jönni a talira :(
Milyen lett Pötyi az új séróval? :)

Meli: Húúú, ez tényleg elég rondán néz ki :( Kéne valami védőfelszerelést szerezned :wink:

Edina: Ez a bölcsi ügy tényleg nem egyszerű :roll: Nem gondoltam volna, hoyg vidéken is ilyen rossz (vagy rosszabb) a helyzet :(
Eszter viszont bűbájos a rózsával, a kukázóson meg tök jót nevettem :D

Anita: Én adom folyamatosan a Vigantolt, nekem azt mondta a dokibánk, hogy 2 éves koráig kell. De majd rákérdezek, hogy nem elég-e ősszel folytatni, mert emlékszem, hogy Vincével sem kellett nyáron, mivel akkor úgyis süt eleget a nap.

Boscó: Nagy nagy gratula a perhez :D Húúúúú de megnéztem volna a nőci pofáját, mikor meghallotta az ítéletet ! :o
Nagyon ügyes vagy a bizniszeléssel is, ezek után majd tőled kérek tanácsot, ha adni-venni szeretnék :lol:

Többiek??? Angi, Melitta, Gyöngyi, Babetta, Annácska, stb ... Tessék jönni, már jó a babanet :wink:

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ok, Babetta beelőzött, lassú vagyok az írással :wink:

Mindenkinél a csütörtök este az iszogatós nap?? :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anita:
lényeg, hogy túl vagytok rajta!!
nem könnyű ezt szülőként végigélni, de hidd el, Boti már gér elfelejtette!!

Cory:
Nagyon cuki a kiscsaj, ahogy koncentrál, hogy felvegye a papírt a lábára :lol:

Bartika:
király a haja Pötyinek :D
majd szervezünk máskor is talit biztos!!!

Vali:
oké, apa számít másik apucira :)

Bettina meg sem nyikkant az oltásnál, olyan ügyi volt a doktornő, ahogy beadta, összehúzta a bőrét kicsit és oda szúrt, Bettina meg épp a falon lévő kutyaképpel beszélgetett :P

Ildi:
Nevetni fogsz, de mi már mentünk Csomád felé a szántóföldön keresztül, de Neked nem muszáj arra jönnöd... :lol:
Privi megy!
Nálunk is vannak ám virágok, újfajta ízekkel!! :lol:

Edina:
a 90 napost csinálom.
Minden délelőtt csak gyümölcs
1. nap: fehérje (ebédre - vacsira husi, tejtermék,tojás..), nyers saláták
2. nap: zöldség (fözve,párolva, sütve...)
3. nap:szénhidrát (pizza, tészták, sütik...)
4. nap: gyümölcsnap
ez megy 90 napig, ill. amíg fel nem adod :)
néha bűnözök :oops:

Meli:
szegény karod :(
valahogy meg kell vele értetni, hogy ez neked fáj...

Kinek írjam még le az útvonalat hozzánk??? :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Legyen máskor a tali, hogy ennyien nem tudnak jönni??

Ti mondjátok meg!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztök!

Végre be tudtam lépni, már napok óta nem sikerült! :twisted:

Tünde!
8-9 kiló! Az nagyon szép! Én még csak a második kilócskámnál tartok. De én is szoktam bűnözni, mert egyszerűen muszáj! :D Te mióta csinálod?

Kövecske!
Hát az a gáz, hogy Leeds-be megy, és még nem tudom, onnan hogy tud hazajönni, mert onnan csak átszállással lehet. Londonból hétvégéket is voltak itthon, meg egyszer egy hetet. Remélem, majd mi is ki tudunk menni egyszer. Bár az átszállással én is gondban leszek, mert nem beszélni britishül. :D

Melitta!
Sok Boldog Szülinapot! :D

Vanillka!
Ma voltam bent a cégnél. Hát nagy kakiban leszek, mert sorba mennek el vidékre meg nyögdíjba a népek, és akitől majd megtanulhatom ezt a fajta melót, az most van ott három hete. Szóval gáz lesz egy hangyányit. :shock:

Meli!
Hú ez nagyon csúnya! Hát nem is tudom mit csinálhatnál. Talán a hosszú ujjú ruha segít a dolgon, míg el nem múlik. :) A harapdálásra nincs jó ötletem.

Boscó!
Éljen az igazság! Gratulálok a perhez!

Rólunk: semmi érdekes. A keresztelőre alakulnak a dolgok. Bár a leendő keresztapuka még bárányhimlős, 40 fokos láza volt egy hétig. Most meg a hiúsága miatt vagyunk bajba, mert ő pörkös himlővel nem mer emberek között mutatkozni.
Drága kicsi lánykám fel tud mászni a székre két napja, ma meg az asztalon találtam meg, éppen könyvet lapozgatott. Ja és szeret midenbe belemászni. :D
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Vali! Itt vagyok! :) Mi van házügyben?

Tünde! Írtam privit!

Lidke! Én azért csináltatom az ágyat, mert tutira nem lehet ilyet kapni és elegem van a félmegoldásokból. Mi több babát szeretnénk, de nem tudom mi lesz belőle, mert picit el vagyok bizonytalanodva. Ugyanakkor vágyakozva nézem a pocakosokat és a piciket, de még nem merek belevágni. Talán ősszel...

Bartika! És nem zavar, hogy látom, hogy hogyan alakul a ciklusod és tudom, hogy bizonyos estéken miért nem írsz??? :lol: :lol: :lol: :wink:

Anita! Boti hogy van? Van valami újság?

Meli! Ez brutál. Nekem a cicimet szokta megharapni csupa jófejségből... néha olyan, mintha a szájában maradna... szörnyű fájdalom!

Jó éjt mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Melitta édes vagy! :lol: Jót röhögtem a beszólásodon... :P
Ha már itt vagy! Valahogy le tudod írni, hogy ekkora nagy babát, mint a mieink hogy kell felkötni kendőbe? Én csak kiskorában hordtam és most kengurúban próbáltam, de kisebb gerincsérvet kaptam 10 perc alatt. Pedig Pötyi még csak 9 kiló...

Na már itt sem vagyok, vár Apa! :wink:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ekkora hévvel hamarosan már nem is köthetsz súlyt magadra! :wink: :lol:
Én a hagyományos kengurus kötést használtam eddig elől, de mostanság már csak nagyon ritkán kéri ölbe magát, leginkább, amikor épp oda akar égni a rántás... ezért a hátamra szoktam kötni ugyanazzal a módszerrel. Az oldalkötés is nagyon jó, de abban nem vagyok gyakorlott. Nézd meg a nandu.hu-n a javasolt kötéseket és válassz egy szimpatikusat. Úgyis kicsit egyedi ez a dolog, pl. Vok és Vikó is kendőznek, de soha nem egyforma kötéseket használtunk. :) Hajrá-Hajrá! Nem is tartalak fel... :wink:

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Livi!
Tündi zabálnivaló a fiókban! :D Úgy néz, mintha ez volna a világon a legtermészetesebb tartózkodási hely! :D
Ez a különlét így aztán pláne nem hangzik jól! :cry: Az út biztosan nagy kaland lesz! (Már ha szereted a kalandokat!)

Anita!
Jó, hogy túl vagytok a vérvételen! Szörnyű lehetett! :cry: Holnapra megy a drukk, hogy minden rendben legyen!
A Vigantolt nekünk sem kell nyáron szedni.

Eszti!
A fütyi lehetséges gyulladását nekünk is mondta a doki. Nekünk nem biztos, hogy lesz metszés, az majd csak akkor fog kiderülni, ha már megcsinálta a fölhúzást. Lidocainos érzéstelenítésben akarja csinálni, és már most szólt, hogy fájni fog neki. :cry:
Esküvőtökkel nagyon jól álltok! A grillvacsi nagyon jól hangzik!
Benyó nagyon kis önálló! :D

Tünde!
Mi jövünk, sőt, ma telefonáltak, hogy a jövő heti üléssorozatot áttették egy héttel későbbre, úgyhogy mégis jó nekünk a többi nap is!

Cory!
Huncut Lizának nagyon jól áll Apa zoknija! Ha kinövi, nekem adja? :wink:

Ildi!
Hú, ez a szájsebészet nem valami biztató. :cry: Fáj is Natikának?

Meli!
Karod durván néz ki! Mióta csinálja ezt veled Boglárka?
Engem ma a Keve lefejelt, de úgy, hogy a szám földagadt, és tiszta véraláfutás. Holnap megyünk a sógornőm esküvőjére, majd azt mondom, ha kérdezik, hogy mi történt, hogy Attila megvert! :lol:

Bartika!
Milyen lett Pötyi új sérója?

Medike!
Utána kéne nézni, hogy a bölcsikre milyen törvények vonatkoznak! Csak van valami szabály erre!
Eszter annyira édes a virággal! Mintha átérezné az ünnep lényegét! :D

Boscó!
Ez aztán az üzlet! Jól meggondoltad ezt az óvónőséget? :wink:
Perhez gratula! Mit szólt a volt főnökasszonyod?

Edit!
A görbe este jól hangzik!

Rólunk:
Most már tuti a Szent Imrébe megyek a következő babával! Ma voltunk beszélgetésen a szülésznőkkel, rákérdeztem, és megoldható, hogy császár után ne vigyék el a babát!
Elmentünk ma hordozókendő tanfolyamra. Amíg a piciknek való megkötés gyakorlása volt, addig Keve jól elvolt, de mikor a minket érintő rész jött, olyan éktelen sivalkodásba fogott, hogy ki kellett őt vezetnem. :evil: Olyan dühítő! Soha nem szokott egyébként így ordítani!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok :)
Már azt hittem vége a babanetnek :evil:

Edina :)
Nagyon vagesz kis csajszi lesz Kiseszti :D
Jó kis diktátorotok van :D

Livi :)
Örülök, hogy megúszod az éjszakázásokat :)

Anna :)
Klassz, hogy hamarosan költöztök :) Remélem az idei szülinapi ajándék már az lesz :)
Hogy haladtok a lombikkal?

Boscó :)
Gratula az újabb sikeres vizsgákhoz :) Drukk az államvizsgához :)
A koktélpartit, akkor elnapoltuk nyárra :D
Egy üzletasszony veszett el benned :) Gratulálok a munkaügyhöz is :)

VokEszter :)
Szegény Hanna :( Petka is nagyon tud szenvedni a fogai miatt. De ezen is túl kell lenni és az élet amúgy sem habostorta :D

Nancsi :)
Ügyi vagy Ala altatásával :) Csak így tovább :)

Lidke :)
Akkor a tanfolyamon anyud az oktató szerepet kapja :D
Bár lehet, hogy a hetedik unokánál ő is belerázódik. Még csak 2 unokája van, de majd igyekszem :D
Bár a nagymamám épp a hétvégén akasztott ki, pedig ő 8 unokát és 3 dédunokát mondhat magáénak, mégsem értette meg miért nem akarok Petinek szilvával töltött karajt adni...
A kendőt én is mindig szenvedés árán kötöm fel, bár az okosoknak már nagyon megy :D
Keve tényleg zabálni való :D

Melitta :)
Nagyon boldog szülinapot :)
Kép
A kódokat szorgalmasan gyűjtögetem :) Bár pont ma veszekedtem x-edszer a Pampers-el, hogy miért nem küldik a játékot

Vali :)
A fék úgy látszik kezd üzembe állni, most már nagyon keveset esik :) Olyan jó nézegetni a kis totyogómat :D

Csilla :)
Szerintem te is telefonálj a Pampers-nek. Ma azt mondta a hölgy, hogy most kezdték el kiszállítani a problémás eseteket.

Gyöngyi :)
Nagyon kis helyes Lili ebben a ruhácskában :)
A pöttyei miatt :( Rég láttam már ilyet a saját gyerkőcömön :)

Anita :)
Örülök, hogy túl vagytok a vérvételen :) Remélem csak érzékeny a bőre és semmi komoly gondotok nem lesz :)
Nagyon kis okos Botika :)

Eszti :)
Örülök, hogy ilyen jól álltok esküvő ügyileg :) Nagyon jól hangzik a kaja, egyből megéheztem :)
Benyónak meg gratula az egyedül evéshez, iváshoz :)

Cory :)
Nagyon édes Liza :D Ahogy a csokipapírt húzza fel az csúcs :D

Ildi :)
Nati nagyon édes a virágokkal, még a végén kertész lesz :D
Joghurtos se semmi :D

Barti :)
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira :( Ki tudtalak volna vinni :) Majd legközelebb :)

Meli :)
Atyám! Nem semmi a karod :shock: Nekem annó a lában nézett így ki, mikor Annamari dög nehéz kocsiját cipeltem fel a másodikra.
Valahogy próbáld meg leszoktatni erről.

Tünde :)
Mi is mennénk, ha még kiadó egy hely nálatok :) Bár a péntek az nekünk is nehézkes. Talán szerda?
A fogyihoz gratula :)

Edit :)
Jó bulizást ma estére :D
Örülnék, ha nektek is lenne egy esküvőtök :) Lehet, hogy apa spiccesen megkéri a kezed
Remélem Era mielőbb ír :) Köszi az infót.

Remélem nem felejtettem el semmit :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Melitta!
Akivel az ágyat csináltatod, ő már egy konkrét személy, vagy még csak tervben van? Ha konkrét, akkor megadnád az elérhetőségét? Köszi!
Ciciharapás: Keve amint kibújt az első fölső foga, kipróbálta! Fölszisszentem, amitől ő nagyon megijedt, és azóta nem csinálta.
Baba-ügyben miért vagy elbizonytalanodva (ha tolakodó vagyok, akkor ne válaszolj, és bocs)?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Lidke :)
Örülök, hogy sikerült kórházat találni :)
Most már csak egy jó dokit kell és jöhet is a kistesó :)

Na akkor még egy kicsit rólunk is:
Annamari remekül tanul, zsinórban hozza haza a 100 %-os dolgozatait. Csak a magatartásával van még némi bibi, lerendezi azt aki nem úgy viselkedik mint ahogy ő szeretné :?
Petka egy hete nagyon szépen megy egyedül. Ma még a nagypapánál is körbesétálta a házat :) Nem fél semmitől, csak megy :)
Úgy vártam már ezt az időszakot :)
Újabb szokása, hogy mindet odaad. hol a konyhából pakol be mindent a szobába, hol fordítva :)
Alvásával nincs gond, éjjel is és napközben is szépen alszik :) Kajálása viszont lejjebb hagyott. Már nem eszik meg 4 decit ebédre, elég neki a 2- 2 és fél is. Csőrösből iszik egyedül, vagy ha lusta hozzá hozza nekem, hogy tartsam :D

A hétvégén nem tudom, hogy leszek, mert a suliból elhozzuk Annamari egyik osztálytársát is és itt lesz egész hétvégén. Azért majd megpróbálok jönni :)

Puszi, szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!
Köszi a hiányolást :-)))) és a születésnapi köszöntést!!!

Megvagyunk, csak az elmúlt hetekben elég depis hangulatom volt, nagyon összejött minden és úgy érzem a napi 24 óra, baromi kevés 1 napnak.
Folyamatosan, valami itthoni munka után loholok, mert ami volt sajnos megszünt, és a számlánk annyira mínuszba jutott, hogy nem tudom miből fogjuk kifizetni az -e havi hiteleinket.
:( Anyám terén sem változott a helyzet, még mindig szemétkedik!Én meg egyfolytában bénázom, pl. összetörtem a fényképezőt...

De, a tegnapi napunk forduló nap volt, 5 érdeklődő is jelentkezett a házunkra, bedolgozást is találtam, és szeptembertől lesz 3 gyerkőcöm, akiket suli után hazahozok és pár órát vigyáznom kell rájuk. Éjjel, meg ismét járok a volt munkahelyemmel rendezvényekre. Állandóra nem akarok vissza menni,mert akkor csak akkor fogom látni a Martint, amikor már alszik.
Szóval, talán vége a mélypontnak!!! :D :D :D

Martinom, nagyon beindult! 4 hét betegség után: 13 560 kg./85 cm
A járással egyre bátrabb, azt hiszi, hogy nincs akadály, akárhova eljuthat. A gyerekeket imádja, legfőképpen a lányokat! Öket ölelgeti és fut utánuk, mint az őrült. Apa azt mondta, erről leszoktatja :wink:
3 napja viszont kb. 1 óra mire megkajál. Minden más fontosabb lenne, de én nem hagyom magam, addig ül a székében amig nem kajál rendesen! :wink: Már a hajam égnek áll :evil:
Amúgy, egy kis szerelemtündér..., állandóan bújik, puszilgat, ölelget, de ennek ellenére nagyon össze tudunk vesszi, ha nem az van amit ő akar. Az alvókája, még mindig szupi este 9-reggel 9/10-ig alszik, persze velem együtt.

FONTOS Kérdés:
Éjszaka és hajnalban Martin 2x-3x felkel szopizni. Mivel, tudnám ezt helyettesíteni, ha nem vagyok itthon? Már apa próbálta cumis üvegből és csőrös pohárból is adni a lefejt anyatejet, rizstejet, vizet, teát, semmi nem kell csak a cici. A cumi alapban nem kell neki. Nekem meg néha, dolgoznom kellene az éjszakában! Tudtok valamit tanácsolni?

Később jövök a képekkel! És részletesebben is visszaolvasok, hogy képben legyek!

Tünde!
Ha minden igaz, nekünk is jó Martinnal a 18.-a! Beférünk még a csapatba?

ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Ja, előbb elfelejtettem írni, hogy Martin már bilibe is szokott pisilni!!!! :D :D :D

A képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok :)
Na mi van csajok. Mindenki kihasználja a nyári meleget :lol:

Era :)
Örülök, hogy jelentkeztél. Már aggódtunk értetek.
Nem könnyű az élet, de jó, hogy kezdenek rendeződni a dolgok nálatok :)
Ha sikerül eladni a házat hová akartok költözni?
Ha visszamész dolgozni, mit fogsz csinálni? Hoszteszkedsz?
Martinnak gratula a nagy beinduláshoz. Apa aztán le ne szoktassa a csajozásról :wink: Az a dolga :lol:
Petka is inkább minden mással akar foglalkozni a kaja helyett, pláne ha nem itthon vagyunk. Kitartás hozzá :) Ha éhes lesz úgy is eszik rendesen :)
Az éjszakai szopi helyettesítéshez csak egy tippem van, ami nálunk bevált. Mikor már elegem lett az újra "éjjel kétszer szopizik"-ból eleinte megpróbáltam csak vizet adni. Nem kellett neki, de mivel nem adtam cicit néhány nap alatt szépen leszokott róla és azóta se kel fel enni. Néha hajnaban iszik 2 korty vizet, de utána egyből alszik.
A bilizéshez külön gratula :D Milyen hatalmas Martin :shock:

Na megyek mert még egy csomó dolgom és végre Petka is alszik :)

Puszi, szép napot Mindenkinek :)

annácska

Sziasztok!

Tényleg csak apoén kedvéért felrakom a babakocsikat! Még mindig mosolygok magamon!
Ilyen volt:
Kép Kép
Ilyen lett!
Kép Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bosco!
Tényleg jó kis vásárt csináltál! :lol: Képzeld nekem is sikerült eladni a ROAN-t, a poén, hogy mindkét babakocsit barátok vették meg... :) Most már csak egy kis CAM Portofinom van, ami 5 kiló és imádjuk. Akkora kosara van, hogy egy egész heti bevásárlás belefér. :)
Kistesónak meg majd veszünk egy JANÉ-t, mert végre megnézhettem élőben is és hát sajnos szerelem első látásra. Élőben még szebb és még praktikusabb, mint képen. Az ára tényleg horror, de így hogy eladtuk mindkét kocsi, már majdnem kijön az árából.

Era! Én is csak azt tudom javasolni, amit Annácska. Nekünk is ez vált be. Három éjszakába telt, mert Pötyi is felébredt mindig 5-kor, szerintem túl korán volt, már bőven eszik nappal és este. Szóval ilyenkor bementem és visszasimiztem, kapott vizet, persze az nem kellett. És aztán egyszer csak már nem kelt fel. Így most reggel kap egy kis tápit, 7 körül, de még visszaalszik (amióta jár! :lol: kell az energia. :) ) Viszont így kimarad a 10 órai,mert nem éhezik meg, csak délben. Egy kis nasit kap csak ilyenkor a kettő között (kölesgolyó, sajt).

Annácska! Bárcsak láthatnám Petkát kolbászolni! :)

Pötyi új sérója nem látványos, mert csak az aljából vágtak, a fülénél és hátul, de legalább ingyé volt, tök rendi a fodrászom! :)

Most akkor lesz pénteken vagy nem tali? Lehetne hétfőn is!? :wink: :)
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Huhh, de jó, h 2 napig nem volt Babanet. Most olvashatok sokat.
Csak az uccsó oldalra van időm, sorry.

Tünde!
Mi mennénk, csak valamiért nem bírtam privit küldeni…:?

Anita!
Szegény Boti…. :( Biztos nagyon rossz volt neki. A szívem szakad meg… :(De a lényeg, h jól viselte utána.
Vigantolt még adom, amikor eszembe jut… :oops:

Cory!
Liza haláli.:) Nagyon cukker, és mekkora sérója van már.:)

Bartika!
Esetleg elmegyek értetek, ha megyünk Tündéhez, és a csajokhoz. ;) Jah, akkor stornó. Most olvasom, h nem lesztek itthon. :(
Pötyike zabbantanivaló a hajával. Fogzáskönnyítős akármi van a nyakában?

Vali!
Üdv a klubban, sorstárs. (melo)

Ildi!
Sajnálom, h Natika válogatós. Készíts neki Margaréta főzeléket, vagy mittom, ha annyira bejönnek neki a virágok! ;););););)
Enyém gyerek meg a komplett fél disznót benyomnná, ha le lenne turmixolva, és hagynám neki.
Nem toom hova teszi azt a rengeteg kaját, és nem is látszik rajta. Apjára ütött. Nah, majd Alex is, ha szerelmes lesz biztos hízni fog! :D
Édespofa a képeken! ;)
Műtétet sajnálom. :(

Meli!
Jáj, brutál a karod. :( Mérgében csinálja, vagy csak passzióból?

Medike!
Uhh, nem lehetett egyszerű az a 3 éjszaka!
Böcsivel dettó kakában vagyunk. 1 lenne itt Dunakeszin, ami tök jó, csak 7-17-ig vannak. Vagy találok valakit, aki elviszi, hazahozza a kölköm, vagy nem toom mi lesz.
Nagyon édes a Csajod. :)

Majd re, csak felkelt a Törpekiscsávóm!

Kép

Kép
nancsika

Megint én…

Bosco!
Nagyon jó üzletet csináltál a babakocsival :D
És még szép, h megnyerted a pert! ;)

Altatás már nagyon jól megy. 10 perc alatt bealszik Ala, csak még ott kell lennem vele, behajolva az ágyába, és cirógatni a kis arcát, és a haját (apját is kb 15 másodperc alatt be lehet így altatni) De az a 10 perc tömény ordítás. Meg van mikor sikerül a fürcsi utáni szopiba belealudnia, de akkor hagyom, nem zargatom.
Nem tudom, h az ágyba hajolgatás miatt, de tegnap délelőtt, amikor jöttünk vissza a bölcsinézésből, vettem ki az autóból, és mikor már félig kint voltam vele az autóból, jól becsípődött a derekam. Végigfutott az agyamig a fájdalom, Alexet majdnem elejtettem, nem bírtam kiegyenesedni. Azt hittem ott pisilem össze magam a gyönyörtől. Aztán valahogy felküzdöttem magunkat a lakásba. És most jön a poénos rész: Ala kakilt, én meg a fájdalomtól menni is alig tudtam. Kb., mint egy 65 hetes terhes, olyan tempóban közlekedtem. Ez a kis pöcsvirág meg szó szerint lehagyott. Nem értem utol. Vagy fél óráig üldöztem a lakásban. :D Aztán elbambult a TV előtt, én meg lecsaptam rá, és megtörtént a peluscsere. Kínomban nem tudtam, h nevessek vagy sírjak. Ma már szinte semmi bajom. Simán tudok mindent csinálni, csak lassított felvételben, nehogy megint úgy maradjak. :)

Edit!
Sajna már 99 óta ott melózok, és nem szívesen keresgélnék most másik melót. Túl jól fizetnek, h ugráljak, inkább utazok. Amúgy nem volt ennyire messze, csak a Soroksári út végén, onnan meg már egy ugrás Csepel. Aztán lehet, h az Infoparkban leszek, de ez nagyon képlékeny.

Livi!
Édes a csajod. A kis mászó bajnok. :)

Nah, most megint el, mert most meg pancsi.

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Visszaolvasnom reménytelen, így nem fogok mindenkinek tudni reagálni. Sőt amilyen káptalan mostanában a fejem, már azt is elfelejtettem kinek mit akartam írni.

Most hogy olvastam én sem adok akkor már Vigantolt Milánnak majd csak szeptemberben.

Boscó:
nagyon jó vásárt csináltál ügyi vagy! Én még mindig nem adtam túl egy vadi új babakocsin, amit "ajándékba" kaptunk a vásárolt Jané babakocsinkhoz. Egy 3 kerekű jogger babakocsi, nem is használtuk még. Ha érdekel valakit írjon. :roll:

Meli:
nem semmi a karod! Milán max. a vállamat szokta harapdálni de nem ekkora erővel.

Kövecske:
Tuti le vagyok maradva, de jól olvasom, hogy kisbabát vársz? :)

Lingerera:
nem semmi az alvókája Martinnak! Milán is jó alvó de nem ennyire, ő általában este negyed 9-től alszik reggel fél 8-ig, utána még fél 9-ig relaxál és csak utána reggelizik.

Tünde:
hogy bírod a fogyókúrát? Én tuti nem bírnám, szerencsére sosem kellett fogyókúráznom, most is inkább tornázom (has, comb, feszes popsi projekt) R. Rékára. Na ez maga a nagyhalál!

Nancsika:
gratulálok, ügyesen megoldottad az altatást! A derekadnak viszont jobbulást!

Ildi:
Biztos hogy műtét lesz? Lelkileg hogy viseled?

Kép

Kép
éca

Lidke!
Hűűű, izgi lehetett Keve előadása. :?

Cickómat nekem is szokta harapni Ala. Csak nem olyan durván ráharap, hanem mintha azzal is tartaná a szájában. Volt, h elszunyált rajta, és próbáltam elvenni a cicim, de nem akart kijönni. Mondom Gabinak, h nem toom mit csinál, de nagyon fáj. Aztán kivadásztam, és „körben” ott volt a foga nyoma. Jah, h azért fájt annyira.

Annácska!
Nagyon ügyik a gyerkőcök! :)

Era!
De jó, h előkerültél!
Kira a meló. Nem szeretnéd az én gyerkőcömet hozni, vinni a bölcsibe?:):):):):)
És abból az 5 érdeklődőből komoly valamelyik?
Én is félek, h lassan minden érdekesebb lesz az evésnél, de most még tartjuk a 10-15 perces normát.:)
A FONTOS Kérdés-re nem tudom a választ… :(
Képek nagyon jók!

Csajok!
Hol lehet tuti biztos valakit találni, aki válall gyerekszállítmányozást lakás- bölcsi viszonylatban? Adjak fel egy hirdetést? Vagy hol nézzek utána. Ötletem sincs… :(

Megyek. Joccaka!
Pasikáim szétszedték a mások szobát úgy hallom. Megy a hupákolás ezerrel, kacarásznak… :)

Meg jó 7végét!

Kép

Kép
nancsika

Szelivi:
Nagyon cuki Tünci a fiókban :lol:
Már túlvagyok a fogyi felén, tartottam 2 hét szünetet, most megy a másik 45 nap

Annácska:
enyém nagylánynak is a magatartása hagy némi kívánnivalót maga után a suliban. Tanárok szerint becsengetés után is nagyon fontos megbeszélnivalója van a többiekkel...
egye fene... :? :D

Era:
hú, jó sok minden történt körülötettek! Lényeg, hogy jól alakuljanak a dolgok!!

Boscó:
én is gratuálok a pernyeréshez!!!
Eladnád a mi babakocsinkat is? :lol:

Éca:
nálam a fogyókúra agyban dől el, úgyhogy bármit kibírok...
vannak napok, amikor tudom, hogy enni fogok mást is mint lehetne, de 90%-ban tartom magam az étrendhez

Jövő pénteken szénhidrát napom lesz, úgyhogy jöhetnek a sütik :D

Na, akkor most legyen pénteken a tali és legközelebb egy másik napon, így oké???

Ildi, Melitta, Lidke, Annácska, Era, Nancsika: írtam priviben

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Most én vagyok a hülye, vagy tényleg teljesen megkergült a babanet órája??? :shock: :shock: :shock:

Tünde: a te utolsó hsz-nél nálam szombat 0:00 szerepel ... :shock:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Bocsi csajok, de az elkövetkező napokban nem leszek valami aktív, eléggé felgyorsultak az események a lakásvásárlással kapcsolatosan :D
Elég sok az ügyintézni és az idegeskedni való, majd mesélek, ha túl leszünk a nehezén.

Olvasni tuti fogok, ki sem bírnám, ha nem kuksizhatnék be :wink: :D

Anita: Na mi lett az eredmény??? Sokat gondolok rátok, remélem minden okés Botival!

Mindenkinek további szép hétvégét, tök jó időt jósolnak az elkövetkező napokra :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jah ... és ha valakinek esetleg még kell Pampers vonalkód, szóljon, mi azt használunk, úgyhogy mindig akad pár.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Annácska,Bartika!
Köszi a tippet! Kipróbáljuk, de biztos nem lesz egyszerű... :(

Nancsi!
Majd, beszéljünk a részletekről Tündénél!
A derekadnak jobbulás!
Remélem, az érdeklődökből, legalább 1 "komoly" lesz! 2 tuti vevőnk van/lenn, csak 1,5 illetve 2 milliót kell összekaparniuk még.

Jó éjt

ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok lányok!

Látom, jó volt az idő a hétvégén... :lol: nem sokat írtatok.

Mi most jöttünk haza a Balatonról, szuper volt, és reggel majdnem elsírtam magam, hogy el kell jönni. Zazin reggel óta csak egy napozó van... ez még nyáron is ritka, hogy ilyen szuper strandidő van.
Tegnap voltunk termálfürdőzni. Találtunk a déli parttól nem messze egy kis aranyos strandot, nagyon kevés vendéggel :) és nagyon jót pancsiztunk. Zazi egyre jobban élvezi a nagy vizet.

Nancsika! Hogy megy az altatás? Szerintem a babaszobán nézz szét szitter-ügyekben... mármint útiszitterre gondolok :)

Megharapta a lábujjamat ez a kis öleb!!! :lol: :shock:

Vali! De azért pánteken eljöttök Tündéhez? Műr nagyon kíváncsi vagyok a lakás-sztorira. Drukk!

Era! Nektek is drukk, hogy el tudjátok adni!

Szép napot nektek!

Melitta

Kép
nyf

Hello!

Nem kellett sokat olvasgatnom.
Era, Vali,
dukk Nektek a lakás-ház dologhoz! Martinnak klassz homokozója van.
Medike,
Eszter csúcs a kukával. A rózsás képen olyan szépen néz.
Bartika,
jó Pöttyi haja. :D
Tünde,
jó bulit!! Mi pénteken vendégségben leszünk. Szuri? Mi hétfőn megyünk.
Anita,
van valami eredmény??? Hogy vagytok?
Vas,
a Te lányod meg haláli a joghurrtal. Micsoda csini szoknyája van! :D
Cory,
Liza cuki nagyon. Tök jók a képek. A kis huncut. :D
Annácska,
hogy ment a 7vége 3gyerekkel?

Mi péntektől Galyatetőn voltunk ismét. Nagyon szeretünk ott lenni. Király a hely. Jót wellneszeltünk. Lidi imádta a pancsit, bambi kuckót és a hatalmas kertet. Mindjárt dobok róla képeket.
Tegnap meg elmentünk még Egerbe és onnan jöttünk haza.

Kérdés:
nem tudja valaki hogy hol lehet nagy méretű vékony hálózsákot venni? Lidi abban alszik csak el este és ami van meleg már. Eddig meg csak 80as méretű vékonyat találtam.

angi79

Na mégegyszer, mert az előbb küldéskor elszállt :evil: Még jó, hogy rövid voltam ...

Angi: Én asszem a Kenguru Goldban láttam hatalmas (128-as méretig), vastag hálózsákokat régebben. Nézz szét hátha vannak vékonyak is, de az is lehet, hogy azok még nem érkeztek meg.

Szupi lehetett a hétvégétek, várom a képeket! :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Kép
Kép
Kép
Kép
angi79

Vali,
köszi a tippet. Hétvégén megnézzük. Remélem lesz.
angi79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?