Új privát üzeneted érkezett!

JAj és ma Zsaninál fizettem,nagyon ügyes a csaj! :wink:
Vendég

Hát ezt a pacit egy éve kérlelte de nem akartunk bedölni neki. Csúnya is, giccses is, interaktív...stb. Aztán most beadtam a derekam. Rolandtól hallom is, "ilyen hülyeséget megvenni!"
Viszont szerintem ennek örült a legjobban. És engem ez boldogít. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Kriszta
teljes mértékben egyet értek veled !!Mi anyák kényeztessük csak őket,azért élünk! :wink: :D Szerintem szuper az a paci!(Hol vetted?)
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, Viol-micsoda helyes csajszik!!! A rózsaszín póni szerintem is jó ajándék, ha Mira annyira vágyott rá! Én Kincsőnek eddig nem vettem babát, most keresztelőre kapott egy rózsaszín-SZŐKE-rongybabát, imádja :lol:

Beus-van keresztszülő az evangélikusoknál, az öcsém lett az, aki katolikus...Egyébként az egész család katolikus, Kincső és a férjem evangélikus. Ő miattam keresztelkedett meg, mert én templomi esküvőt szerettem volna. De a katolikus egyház nem ismeri el a házasságkötésemet, állítólag :shock: .

Erika, Gyula mikor érettségizik? Annyit gondolok a holnap kezdődő érettségire, az első, amiben nem veszek részt... Biztos csúnya vagyok, de hiányzik a munka...Bár, mikor Kincsőt a héten többször majdnemmosthaanyósomra bíztam, majd a szívem szakadt meg. Szerintem, akkor is jó ötlet Ágfalva! A kiscsoportos oktatás a legjobb, és egy kisebb iskolában jobban tudnak foglalkozni a diákokkal.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
köszi a megnyugatatást!Mindenképp bemegyek abba a suliba,megnézem közelebbről is! :shock:
Én is ugy tudom,hogy a kat. egyház nem fogadja el más egyház szertartását!Sőt!Mikor mi szerettükl volna kereszteltetni a gyerekeket,akkor meg azt mondta a pap,mivel nem volt egyházi esküvőnk,mi TÖRVÉNYTELEN HÁZASSÁGBAN élünk!!!!! :shock: NA de azért megkeresztelte őket!
Az érettségi holnap kezdődik,most épp a Petőfi rádiot keregélem,hogy holnap tudjam hallgatni milyen tételeket kapott!Ugye ott lesz bemondva?????
S.O.S.!!!!
Vendég

Sziasztok!

Most is tök fáradt vagyok hozzászólni, de olyan aranyosak a gyerekek a képeken, hogy ezt azért le kell írnom :lol:

Anikó,
gratulálok az új lakáshoz meg a keresztelőhöz.

Rik,
én jókat hallottam az ágfalvi suliról, Réka biztos jól fogja magát érezni. Azonkívül ott az osztálylétszám sem lehet túl magas.
Holnap nálunk is érettségi, hú de fogom Őket sajnálni.

Kriszta,
kis Nononak elég huncut feje van, te is számíthatsz majd egy két nehéz pillanatra vele :lol:

Én szerdán megyek vissza Pestre kontrollra a kevés magzatvíz miatt. Izguljatok értem légyszi, hogy most már több legyen.

Kép

Kép
ábibaba

Rik, estire jár Gyula? Nekik nem az új érettségi rendszer van? Én csak a nappalit ismerem,ott tételeket, feladatokat kapnak az érettségizők, nem bemondják a tv-ben és a rádióban, mint nekünk régen.

Anikó

Kép[/url]
quito

Ábizsani
X-ben van a kezem holnap !!!!!!!!Minden rendben lesz!!!!
Vendég

Zsani, szorítok neked!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszi Anikó
én még a régi rendszerben vagyok :oops:
Jól van akkor nem hallgatok rádiot,hanem izgulok!Köszi a tájékoztatást!!Ja és igen estire jár,de nekik is ugyanugy reggel lesz a nappalisokkal együtt,ua. a tételsor!(régen ez is máshogy volt!!)
Vendég

Viol,
érted meg én izgulok, hogy megjöjjön már.

Köszi Rik, aranyos vagy. Holnap érettségizik a férjed?
Tök jó! Milyen rendes.

Kép

Kép
ábibaba

Zsani
ezt nem igen értem hogy "tök jo,milyen rendes"----a Gyula???
Vendég

Zsanett! Gondolok Rád szerdán!!! De nem lehet baj és kész! Mindig beijesztik a kismamikat.
Igen, kis Nono nem egy Mira típus. Valószínű Ő temperamentusabb lesz. :lol:
Én meg kívánok Nektek egy nyugodt kis bájos kiscsajt Ábi mellé. Nehogy kétfelé kelljen rohannod pár év múlva. :lol:

Rik! A Rákoczi utcában a Pinokkióban vettem a pónit de van a Tescoban, Intersparban is.

KépKép
KépKép
mirama

Tényleg Zsanett, mit szóltak az anyukák a fényképnek?

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
Már mi is összeraktuk tegnap az oviba az ünneplős holmit, délután fellépnek a kölykök :lol: :lol: :lol:
Lesz az ölemben három gyerek :lol: :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

kriszti,
ááá, de jól sikerültek!! :) látom noddy is jelen volt! :wink: nagyon aranyosak a gyerekek! :) ők unokatesók?

erika,
[quote]D írta:orka köszi,hogy leirtad a véleményed! :wink: :lol: :lol: :lol:

ezt nem annyira értem! :oops: :D

anikó,
ajjaj, dorkának már van vagy 5 babája... de minek??
fú, és akkor most ev. vagy kat. esküvőtök volt?

[quote="rik"]T írta:rikÖRVÉNYTELEN HÁZASSÁGBAN élünk!!!!! NA de azért megkeresztelte őket!

na ez az, hogy azt sem tudja az egyház mit tiltson vagy mit ne. ha meg megtilt vmit, akkor miért is az engedékenység... nem is értem...

zsani,
én izgulok értetek! :) biztosan több lesz a víz!!
nekem meg köszi, csak lesz vmikor piroska... :roll:

andi,
majd amikor ágnes is nekd dalol! :)

KépKép
viol81

Viol
azért irtam Dorkát,mert Te meg véletlenül Rékát irtál nekem :lol: (A lap tetején)

Gyulámnak megvolt a magyar.Azt mondja könnyü volt.Holnap matek,attol tart nagyon!

Gabó
itt olyan szuper idő van !Bizti ott is és csaviztok!!!
Én ma megjártam a hadak utját.Elmentem intézni a szoc.polt,aztán d.u. van csak ma.Igy nemsokára mehetek vissza!Okostojás Era! :|
Vendég

erika,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pedig amikor gondolkodtam hogy miért is írhattad, amit írtál, fel is tekrtem az oldalt, elolvastam mit írtam, hátha rájövök, de semmi különöset nem találtam benne! :lol: még akkor sem tűnt fel... :oops: :lol: bocsíííííííí!!!!!!!!! :lol:
te figyu, gyuládnak amúgy milyen végzettsége van, hogy érettségizni akart? és ezután mi lesz belőle? akar vmilyen sulit vagy tanfolyamot még?

KépKép
viol81

amikor dorka pakol és rumlizik...

Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol
ÉÉÉÉdespofa ez a lány!!!!Imádom amikor ilyenek!!!! :lol: :lol:
Gyulának sok végzettsége van,de mind iparik(pl.szakács,asztalos...)De mivel itt ahol dolgozik feltétel volt a felvételinél,igy aláirta hogy megcsinálja.Hát most ezzel nem lép előre,hanem ugyanott lesz.Jövőre akar felvételizni Vagy rendőrtisztire,vagy szoc.ped.-re.Avval akar feljebb jutni!40 éves korára talán lesz belőle valami! :wink:
Bárhogy dönt,én támogatom!

GAbó
hol a csudába vagy??? :roll:
Vendég

Sziasztok CAjok!!!
Van BAbanet Újbol végre!!!!
Olyan dühös voltam,hogy nem jött be,Ti is?
Vendég

erika,
[quote]4 írta:0 éves korára talán lesz belőle valami!

gyulád már most is valaki! :)

itt sem volt babanet...

KépKép
viol81

Sziasztok!
Nekünk gépünk sem volt, de nem maradtam le semmiről :lol: :lol: :lol:
Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Na végre an net!!!!!

Minden gyerkőc gyönyörű Mira szülinapi képei nagyon jók tetszik a tortája!a barbiház miatt lettél "leszúrva"?Pedig egy lánykának mi más lenne való pláne ha boldoggá is teszi!Átlag mi is így vagyunk én amit meglátok megveszem Levinek és mikor hazamegyünk apa meglátja néha feleslegesnek tartja,de én nem a gyerelsem ő örül neki és ez a fő és nem az apa véleménye ebben az esetben!
És utólag nagyon boldog szülinapot Mirának ha még nem tettem volna meg!

beus!Talán Vivi hamar kivöni ezt az ájulásdit!
Festőként és egyéni vállakozóként megy ki!Most várjuk az Erkölcsijét aztán megy a többit intézni!Eddig úgy van,hogy Bécsbe megy ki és csak hétvégén jön haza!Én is hallottam a családipótlékosról,de kint kell,hogy legyen bejelentett lakcíme ami nem lesz!Szal marad az itthoni összeg,de azért még utánna járunk majd!

Viol!Nem akarjátok Dorka haját levágni?Nem azért ám csak olyan hosszúnak tűnik!Ezt az autót honnan szalajtottátok?Tök muris! :) :)

Anikó!Kik lettek a keresztszülők?Lehet írtad ám csak figyelmetlen vagyok!

rik!Épp tegnap jutott eszembe Gyulád.Hogy sikerültek neki az írásbelik?
Vendég

Nálunk tegnap volt kint az értékbecslő puff 30.000pénznek!Aztán még nincs vége a kiadásoknak! :x :x :x :x :x
Vendég

Basszus most számoltam össze eddig mennyi lóvénél tartunk vezetés ügybe!
Hétfőn kell fizetnem a +7 órámat meg a városiból 10-et meg amit eddig befizettem szal most tartunk 72500pénznél és ebben még nincs bent a két viszgadíj + a másik 10-óra városi!
Simán meglesz a 100.000pénz! :x :(
Vendég

Hát Viol a Levi teljesen oda van Dorkáért! :D :D
Szal ha megyünk haza feltétlen lejutunk hozzátok valahogy!
Ha nem zavarunk!
Vendég

Ági!Na számolod már a napokat?Mikor is jöttök pontosan?
Vendég

Látom magammal beszélgetek megyek is!!!! :( :( :(
Szomorú vagyok!!
Vendég

Szia Gabó!!!
Mikor jöttök?

KépKép
kola2

Mirának boldog szülinapot!!!!!
Nagyon jók a képek :P Virágnak is tetszik ez a paci.Mondjuk nekem nem,tényleg olyan giccses :? Viri is 5nap múlva 4-éves lesz.Csak úgy rohan az idő :P
Zsani!Mi volt tegnap a dokinál?Rendbe van minden?

KépKép
kola2

kola!Szia úgy néz ki nem megyünk.Nincs rá keret iszonyú sok kiadásunk lesz még a ház miatt ez már nem fér bele.Épp most számolgattam még mennyit kell fizetni+ a vezetésemet is.Szal legkkorábban június elején megyünk!
És mit kap Viri szülinapra?Ja meg jön a Levi szülinapja is be kell vásárolni a bulijára+ajándék meg egyebek!Kész anyagi csőd,de majd csak túljutunk rajta!
Vendég

Sziasztok!!!!
Ábizsani
IRJ!mi újság?Mi jót tudtál meg?

Zsani
huha,várja már,ugye?Oviba is megtartják?

Gabó
olyan régen nem voltál,de látom le vagy foglalva teljesen!Szerintem ha itt vezettél volna még többe jönne! :wink: De az eredmény a fontos!Ne nézd az összeget!
Megvan nekünk is minden pappirunk,pénteken leadjuk a maradékot,aztán fizetjük mi is a maradék költségeket!De várom! :D

Tegnap nekünk is volt anyáknapja!Nagyon szép volt,minden szülő utána odament gratulálni a tanárnak,hogy milyen szinvonalas műsort állitott össze!!!Rég voltam iylenen!Még kis Petrám is csendben volt,és hallgatott! :shock:
Réka nagyon ügyes volt,megtanulta a versét,énekelt is! :wink: :P
Vendég

Gabó
köszi,Gyulámnak ugy néz ki sikerült eddig minden.Jővő héten lesz Kémia,meg Föci.Na arra még tanulnia kell!De szerintem fellélegzett,azt mondja rosszabbra,nehezebbre számitott!

Nekem az időnél 19:00 mutat,pedig 17:00 van.Meghülyült a Net?
Vendég

Sziasztok!

Köszöni Mira a köszöntést! :-)

Új vonalzót is kell gyártanom. Megy az 5 felé. Hihetetlen.......

KépKép
KépKép
mirama

rik!Akkor már ti is célegyenesben vagytok!Hurrá!!
Fényképeket csináltál?
Nálunk apa épp most tervezi mi hol lesz!
Gratula Gyuládnak(eddig)......!Kéz és lábtörést a többihez!! :) :)
Vendég

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Viol!Mi volt a dokinál?
Vendég

Jó reggelt!

Ma nagyon szép idő lesz megint!! :lol: :lol: :lol:
Én tegnap 2-órán keresztül fűvet nyírtam este tisztára fáj mindenem!
Vendég

Jó reggelt!
Gabó
nem csináltam fényképet,mivel nincs gépem.De igéretet kaptam az egyik szülőtöl hogy kapok tőle.(Remélem)
Szép idő van itt is,Rékám egy szál pulcsiba ment suliba,20 fok van.De estére már megint zuhét mondank. :(

Többi Cajok,mi ujság?
Ábizsani jelentkezz!!!!!!
Vendég

Gabó
a másik háznál majd nem kell ennyit nyirnod :wink:
Vendég

halihó,

gabó
minek erkölcsi bizi? azért ment kint dolgozik? nem is hallottam...
dorka haját nem akarjuk levágatni, mert szeretném, ha megnőne kicsit, és fürtös hajú kislány lenne belőle. meglátjuk hogy boldogulunk. amúgy mikor jössz sopronba??
az autó gábor öccséé volt, aki most 16, szóval jó régi darab! :)
egy jogsi meg tényleg bent van annyi maniban!! :?
ja, most látom, hogy jöttök majd ide is!! :) Jól van, úgyis mondtam volna, mert múltkor elmaradt...
akkor június eleje?
múltkor én is füvet nyírtam!!
dokinál voltam kedden, ma kezdem használni a tapaszokat - hormontapaszok - 10 nap után meg tapaszt és gyógyszert egyszerre. aztán ha még ezekre sem jönne vérzés, akkor kell visszamennem.

kriszti,
jók az új vonalzók! :) látom noelnek is jár! :) vagy csak a kép új? a kis tüsike! :wink:

KépKép
viol81

Viol
milyen tapasz?Nem is hallottam.MIlyen hormont tartalmaz?ÉS milyen gyogyszer???És mit mondott a doki,milyenek az eredményeid? :shock:
Vendég

rik!Hát a másiknál tuti nem kell ennyit!!Remélem nem nyírtam le anyós cuccait!Majd ha sipákol akkor igen!! :lol: :lol: :lol:
Hallottam tegnap,hogy még jégeső is lehet! :( :( :(

Viol!Egyéni vállakozóként megy ki ezért kell!
Igen csak júni elején megyek,mert most amit elutazgatok meg költök az másra kell! :( :( Anyu jön majd le a Levi szülinapjára!
Jó kis autó még nekünk is volt a bátyámmal olyan lábbal hajtós!
Ilyen tapaszról még én sem hallottam!És mit mondott mitől lehet?
Vendég

Na mi lépünk csavarogni szép napot!
Vendég

sziasztok,

Beus,
kedden voltunk csípő uh-n, de annyian voltak én meg olyan zavarban. Ugye jól láttam, hogy nem voltatok?
Amúgy azt mondták minden rendben.

Mirának utólag is boldog szülinapot!!

engem megint elkapott ez a hőemelkedéses cucc takonnyal és torokfájással. Nem tudom, miért tér vissza, most már harmadszor. Vince meg elkezdte igazi hisztikorszakát.
Délutáni alvások körül akár fél óráig is bírja.

Most is ez megy.

Viol gyönyörű ez a leányka. Szurkolok, hogy megjöjjön.

Érdekes, mennyien költöznek az idén. Most a disznó éve van, ekkor a család van a központban elvileg, de nem hittem volna, hogy ennyire ténylegh működik ez a dolog - márnmint ez a horoszkóposdi.

szép napot Nektek.
e

KépKép
KépKép
esztermami

erika,
hormontapasz, estraderm a neve, természetes ösztrogén hormon pótlására van. ma tettem fel az elsőt. pici, kör alakú, átlátszó dolog. kétnaponta kell újat feltennem, 10 nap után kell emellett a norcolut-ot szednem. aztán ha ezekre sem jön vérzés, akkor kell visszamennem. a vérképem amúgy jó lett, minden érték ref.tart.-on belül van.

gabó,
ja, akkor már értem. de aztán ha belegondolok, tesóm is intézett mostanában ausztriai melóhelyet, de neki is kellett erk.bizi. pedig csak alkalmazott lenne. akkor bizti külföldi melónál mindenképp kell...
a vérzésre nem mondott konkrét dolgot, azt mondta még nem állt vissza a szervezet, még "csak" 6-7 hete nem szoptatok. csak ugye én meg fogigátlót akarok szedni, ahhoz meg kell vérzés is... :?
akkor júniban várlak titeket! :) aztán lehet én is beszabadulok egy este sopiba, aztán elmehetünk bulizni. esztit is elcsaljuk!!! meg aki még akar!! :)
meddig leszel? beleesik hétvége is?

eszter,
jobbulást neked!!!! én is ettől szenvedek, igaz külön-külön. torkom már nem fáj, most van a taknyos rész. dokinál voltál, hogy miért tér vissza mindig?
hűű, akkor van most dolgod elég vincével... dorka még csak lightos, nemtom mi lesz, ha ő is belejön. de olyan akaratos amúgy is, hogy nem igaz! a kezét alig engedi fogni! ma gyógyszertárban folyamatosan ki akart menni, vagy én, vagy más tartotta vissza. de nyugis volt, mindig elég volt kicsit eléállnom, hogy ne lógjon meg. aztán amikor én következtem, és nem tudtam annyira figyelni rá, oda akartam magam mellé állítani, amíg beszélek, fizetek, stb. ááá, lehetetlen volt. fel kellett vennem az ölembe, mert nem engedte fogni a kezét. boltban ugyanez. nézelődik okosan, csendben, de ha menni kell, húzza vissza magát. anyu szerint én tökugyanez voltam. ez van, enyém. :D de imádom! :wink:
ezt a horoszkóposat még nem is hallottam. de ezek szerint tényleg lehet benne valami! :)

KépKép
viol81

szia Eszter.
jol láttad,nem voltunk,mert Máté beteg lett.hörghurutja van :cry: és nem akartam hogy szenvedjen ott meg a többi gyerköc is elkapja.sajnos eléggé belekeveredett,
örülök hogy mindent rendben találtak Jankánál :D
neked meg jobbulást,gyogyulj meg hamar.
Vincéhez meg kitartást.detto ugyanez van még nálunk is,pedig már közel vagyunk a 3hoz.remélem ovira kinövi mert iszonyat ahogy tud hisztizni :x

KépKép
KépKép
beus22

csajok!!!!!sehol senki??????????????

itt volt egy kisebb fajta vihar,jol betojtam..huu utálom ha dörög meg villámlik :?

unatkozok,nem jön valaki ide?
Vivi elment mamázni,papázni,Máté alszik..
nem tom mit csináljak.
na mindegy.majd lesz vmi.
ti mit csináltatok ma?

KépKép
KépKép
beus22

tud valaki avatarképet feltölteni,vagy cserélni,nem birok rájönni hogy kell.nem tom akkorára lekicsinyiteni. :twisted:

KépKép
KépKép
beus22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?