erika,
hormontapasz, estraderm a neve, természetes ösztrogén hormon pótlására van. ma tettem fel az elsőt. pici, kör alakú, átlátszó dolog. kétnaponta kell újat feltennem, 10 nap után kell emellett a norcolut-ot szednem. aztán ha ezekre sem jön vérzés, akkor kell visszamennem. a vérképem amúgy jó lett, minden érték ref.tart.-on belül van.
gabó,
ja, akkor már értem. de aztán ha belegondolok, tesóm is intézett mostanában ausztriai melóhelyet, de neki is kellett erk.bizi. pedig csak alkalmazott lenne. akkor bizti külföldi melónál mindenképp kell...
a vérzésre nem mondott konkrét dolgot, azt mondta még nem állt vissza a szervezet, még "csak" 6-7 hete nem szoptatok. csak ugye én meg fogigátlót akarok szedni, ahhoz meg kell vérzés is...
akkor júniban várlak titeket!
aztán lehet én is beszabadulok egy este sopiba, aztán elmehetünk bulizni. esztit is elcsaljuk!!! meg aki még akar!!
meddig leszel? beleesik hétvége is?
eszter,
jobbulást neked!!!! én is ettől szenvedek, igaz külön-külön. torkom már nem fáj, most van a taknyos rész. dokinál voltál, hogy miért tér vissza mindig?
hűű, akkor van most dolgod elég vincével... dorka még csak lightos, nemtom mi lesz, ha ő is belejön. de olyan akaratos amúgy is, hogy nem igaz! a kezét alig engedi fogni! ma gyógyszertárban folyamatosan ki akart menni, vagy én, vagy más tartotta vissza. de nyugis volt, mindig elég volt kicsit eléállnom, hogy ne lógjon meg. aztán amikor én következtem, és nem tudtam annyira figyelni rá, oda akartam magam mellé állítani, amíg beszélek, fizetek, stb. ááá, lehetetlen volt. fel kellett vennem az ölembe, mert nem engedte fogni a kezét. boltban ugyanez. nézelődik okosan, csendben, de ha menni kell, húzza vissza magát. anyu szerint én tökugyanez voltam. ez van, enyém.
de imádom!
ezt a horoszkóposat még nem is hallottam. de ezek szerint tényleg lehet benne valami!