Sziasztok!!
Újra itt én is!!
Szombaton megvolt a temetés...
,dehát az élet megy tovább!!
Mivel nekünk szinte minden megmarad Meliről a picinek,leirom,hogy nekünk miből milyen van!!
Kiságy:Brendonban vásárolt kombi kiságy...szóval egybe van a pelenkázóval!!Én nagyon szeretem,csak az a baj ha azt egy helyre leteszed,utánna mozditani se lehet!!Később ággyá alakitható,de mi tuti nem fogjuk arra használni!!Ára 2 éve 60ezer volt.
Babakocsi:Ez is Brendonban vásárolt,Graco.Van hozzá mózeskosár és autósülés is.Mindkettő beleilleszthető a babakocsiba.Jó tágas is,bár nem a legkönnyebb,de nem is a legnehezebb.Ja és nagyon könnyen tolható!Ára:120ezer volt.
Itt megjegyzem,hogy a kiságyat és a babakocsit is ajándékba vették nekünk...én tuti nem adtam volna ennyi pénzt értük!!!!
Légzésfigyelő:nekünk van és csak ajánlani tudom mindenkinek aki nyugodtan akar aludni!!Először gondolkodtunk,hogy kell-e,de mikor megszültem és a kórházban egyfolytában azt néztem,hogy lélegzik-e Meli akkor a páromat gyorsan elküldtem megvenni!!
Mi az Angel Care márkájút vettük!!Hallottam olyan márkákról amik sokszor tévesen is berisztottak, ez hálistennek nem!!
Külön szoba:én mikor terhes lettem Melivel,már akkor eldöntöttem,hogy külön lesz!!És ezt a mai napig nem bántam meg!!Tudja,hogy neki ott a helye és a világért se aludna velünk.Pedig már próbáltam vele aludni,de azt játéknak fogta fel!!
Szerintem annyi intimitás kell egy párnak,hogy külön szobában legyenek!!
Ha megszületik a pici,övé lesz a Meli szobája és Meli megkapja a mi hálónkat...mi meg addig amig nem lesznek egy szobába addig a nappaliban leszünk!!
Meli mióta nem cicizik...1 éves kora óta átalussza az éjszakát!!!
Hihetetlen volt számunkra is,de egyik napról a másikra úgy döntött nem kel fel!!Általában este 8-8.30 között fekszik és reggel 7.30-8-kor kel!!!Ezért se akarom most még egy szobába tenni őket,hogy ő hagy aludjon nyugodtan!!!
Autó:nekünk egy 7 személyes Renault Espase-ünk van!!IMÁDOM!!!!!
Ezt is tele tudjuk pakolni!!!