Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lehet, hogy nálad a Chemical brothers lesz a nyerő...azzal is próbálkoztam, de arra nem mozdult meg a drágám....jazzben viszont nem tudok tanácsot adni, olyan műveletlen vagyok...csak hallgatom, amit apuka megszerez, általában nem tom, hogy mi szól :oops: :oops: Vagy bekapcsolom a jazzrádiót...most is elég jó sztem...bár én nem értek hozzá...

marek

Sziasztok!

Igazából nem sokat írtam közétek, de most búcsúzni jöttem. A múlt héten vérzések miatt volt egy ellenőrző UH vizsgálat, ahol megállapították, hogy meghalt a babám, aztán volt egy kis kóürház, ahol a tehességet befejezték. Most lábadozom, és a jövő héten már megyek dolgozni.

Nektek további jó pocakosodát! Boldog babavárást kívánok!

Ermoni!

Innen ismersz, de írj oda is nyugodtan sok tapasztalt anyuka van ott is! És nagyon rendesek!

Gabi
paga

Jaj, Paga. jaj :cry: nagyon sajnálom

Kép
an°°di

Nagyon sajnálom... :(
marek

szakad rólam a víz, pedig akkus csavarhúzóval nyomom a melót
jaj, miért is nem figyeltem jobban technika órán az általánosban?? ha tudtam volna, nem engedem meg, h apu csinálja meg a kishajót, meg a faragott kulcstartót. :evil: ha a tutajt is átengedtem volna, 100% reménytelenségbe süppednék...
fenn van az utolsó fogantyú, most ruhaakasztót fúrok...phűűűű. délben abbahagyom, ha kész van, ha nincs, és mesét nézek feltett lábakkal

Kép
an°°di

Csak gratulálni tudok, az uram nem tudná megcsinálni (én sem). Ha kész van dobsz egy képet?

marek

perszehogy fel
mosolygós kismama vagyok, nem utálom az ikeát, mosolygós kismama vagyok :wink:

Kép
an°°di

Kép Kép
hű, de ferde a második. mindegy. a valóságban egyenes :D
szóval majd ezen a kanapén alszunk. még nem. és még lesz egy polc a kis szekrények alatt. meg kis képek, h nem legyen ilyen unalmas.
és mi tettük fel. egyedül. egy rendszergazda és egy angoltanár. olyan büszke vagyok magunkra :D

Kép
an°°di

na, megnéztem Nóci (azt sem tudom, ki ő, csak az indexen volt rajt') playboyos képeit. kisgyerekes anyuka. khmkhm. sosem volt ilyen alakom. asszem, nem is lesz.
no, megyek, megnézem, le tudok-e zuhanyozni csukott szemmel :? utána a magamnak beígért mese és pihenés. vagy vmi jó kis csajoknak való film.... :roll: :wink:

Kép
an°°di

sziasztok!

nem olvastam még vissza, csak a képet láttam.

Andi, IKEA? Ez a bútor nekem is tetszik, van egy hasonló színű bababútor is, főleg akkor érdekes, ha egymásból nyílóak a szobák, vagy egy-két bútorféle ide is, oda is kerül! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, aha, ikea. melós egy bútor volt :?
a gyerkőcöknek nemtom még milyen lesz. lehet, h vmi színes. megvesszük kezeletlenül, én meg lefestem. imádok barkácsolni, csak nem tudok.. hehe

Kép
an°°di

Tök jó! Ügyesek vagytok! Erre mi nem lennénk képesek! Majd két komódot akarunk venni az Ikeában a gyerkőcnek, de szerintem hívhatjuk az asztalost, hogy rakja össze :( Ki fog röhögni....Mondjuk már megszoktuk...
Most megyek pihenni, meg jó lenne egy kicsit jógázni is, mindig csak halogatom, szörnyű! De most inkább alvás szerintem!
Majd még jövök...

marek

Ezt elfelejtettem:
Andi
Ti is gyerekbarát színeket választottatok! Nekünk is fehér az ülőgarnitúránk...háát, lehet hogy gond lesz vele :(

marek

Nem hiszem el, hogy mindig akkor hív fel valaki, amikor sikerül elaludnom :( Ennyit a délutáni pihenésről..... :(

marek

Sziasztok!

Andi!
A fehér kanapén nekem is megakadt a szemem. :D :D :D Nekünk fekete textilbőr, de már fehér, a sok danoninótól. :)
Nagyon ügyesek vagytok. Informatikus férjemre nem bíznám. :) :wink: Pedig mind a kettőnk másik szakja a technika, de a barkácsolás mindig rám marad.

Paga!
Nagyon sajnálom. :(

Az egy gyerekeseknél is megnyúlhat a bőr. Ismerős ikres anyukának nem volt ilyen gondja. Nagyon csini anyuka, lapos pocakkal. Tehát, Andi nálad sem lesz gond.

Marek!
a 3kg tényleg jó, nekem is ezt mondta a védőnő. :)

Gabi!
Babázás, jó is az, főleg, ha más gyerekét nyúzza egy kicsit az ember. Gyakorolsz legalább, de ami a lényeg, nem neked kell, felkelni éjszaka hozzá. :)

Móni!
Pihenj sokat! Fájt a szuri? :?

Pattanás hát? Mi apával megállapítottuk, akkor szokott lenni, ha keveset bújunk össze, tehát csak hajrá .:D

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Marek, igazad van, de veszünk jó sok színes takarót. mindent le lehet takarni ;)
a szőnyeg lesz gázos, sztem. de azt meg úgyis unom. szerzünk vmi mintást, h ne látszódjék rajta a trutyi 8)

Lányok, ennyi volt a nagy öröm, h van Babanet? :D

Kép
an°°di

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Én még vagyok. A gép előtt sziesztázok. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Én is vettem a fehér ülőkékre szép kék ikeás ágytakarót... de akkor minek is kellett a fehér? Eredetileg feketét akartam, de lebeszéltek...a fehérről már nem lehetett. Majd bezárom az ajtót....gyereknek oda tilos. Vagy nem így szokták???

marek

én már az ajtóra szerelhető rácsot nézegettem a hirdetésekben ;)
meg nekem bejön a pacthwork is. danoninoval még ugyan nem próbáltam, de annak is eljön az ideje. :D

Jolka, köööösziiii. a dicséretet is és a biztatást is. természetesen nálam sem lesz gond. olyan lapos lesz szülés után a hasam (nem egyből persze), mint előtte se. erre fogok gondolni minden este elalvás előtt, hátha segít ;)
mondjuk szerintem az egész genetika. jó, ha nem is az egész, de 80% biztosan. a maradék 20% pedig, az étkezési és sportolási szokások. már látom magam ahogy a gyerekek után/előtt futok.. :roll:a kanapé pedig nem fehér. csak világos. elb*sztuk, oké, már tudom, de akkor még nem terveztünk gyereket... gyorsan halad előre a mi kapcsolatunk. :lol:

Kép
an°°di

hé, jó ez a táblázat? Marek, te már 18 hetes vagy??? csinálj mán vmit azzal a kiselefánttal! teljesen félrevezetsz! :roll:

Gabcii, tök jó név a Gellért!

Kép
an°°di

18+3.... bizony...a kiselefánt már így marad, ez csak egy dísz legalábbis nálam, mert én nem tudom kijavítani, már próbáltam, de tudjátok, hogy én a képpel is meddig küzdöttem!

marek

Sziasztok!!

Újra itt én is!!

Szombaton megvolt a temetés... :cry: :cry: :cry: ,dehát az élet megy tovább!!

Mivel nekünk szinte minden megmarad Meliről a picinek,leirom,hogy nekünk miből milyen van!!

Kiságy:Brendonban vásárolt kombi kiságy...szóval egybe van a pelenkázóval!!Én nagyon szeretem,csak az a baj ha azt egy helyre leteszed,utánna mozditani se lehet!!Később ággyá alakitható,de mi tuti nem fogjuk arra használni!!Ára 2 éve 60ezer volt.

Babakocsi:Ez is Brendonban vásárolt,Graco.Van hozzá mózeskosár és autósülés is.Mindkettő beleilleszthető a babakocsiba.Jó tágas is,bár nem a legkönnyebb,de nem is a legnehezebb.Ja és nagyon könnyen tolható!Ára:120ezer volt.

Itt megjegyzem,hogy a kiságyat és a babakocsit is ajándékba vették nekünk...én tuti nem adtam volna ennyi pénzt értük!!!!

Légzésfigyelő:nekünk van és csak ajánlani tudom mindenkinek aki nyugodtan akar aludni!!Először gondolkodtunk,hogy kell-e,de mikor megszültem és a kórházban egyfolytában azt néztem,hogy lélegzik-e Meli akkor a páromat gyorsan elküldtem megvenni!!
Mi az Angel Care márkájút vettük!!Hallottam olyan márkákról amik sokszor tévesen is berisztottak, ez hálistennek nem!!

Külön szoba:én mikor terhes lettem Melivel,már akkor eldöntöttem,hogy külön lesz!!És ezt a mai napig nem bántam meg!!Tudja,hogy neki ott a helye és a világért se aludna velünk.Pedig már próbáltam vele aludni,de azt játéknak fogta fel!!
Szerintem annyi intimitás kell egy párnak,hogy külön szobában legyenek!!
Ha megszületik a pici,övé lesz a Meli szobája és Meli megkapja a mi hálónkat...mi meg addig amig nem lesznek egy szobába addig a nappaliban leszünk!!
Meli mióta nem cicizik...1 éves kora óta átalussza az éjszakát!!! :D :D
Hihetetlen volt számunkra is,de egyik napról a másikra úgy döntött nem kel fel!!Általában este 8-8.30 között fekszik és reggel 7.30-8-kor kel!!!Ezért se akarom most még egy szobába tenni őket,hogy ő hagy aludjon nyugodtan!!!

Autó:nekünk egy 7 személyes Renault Espase-ünk van!!IMÁDOM!!!!! :D :D Ezt is tele tudjuk pakolni!!! :wink: :wink:

ancsi26

Babakocsi kép:
Kép
Kép

Kiságy:
Kép
Itt jobban látszik a vége:
Kép

Ezt meg csak úgy! :D A párom festette:
Kép

ancsi26

Jolka!!

A tábliba beleirnád a névhez,hogy MOLLI!!! :D :D
Lesz második neve is,de még nem tudjuk hogy mi!!

ancsi26

Vagy ott a járóka, ami még meggátolja a gyereket, de nálunk nem vált be. Viszont az ajtórács, a nagyon jó ötlet. Sajnos nálunk nincs külön gyerekszoba, hálószoba kicsi játszótérnek, így marad a nappali és az egész lakás. :D
Marek!
Nyugodtan el lehet zárni a szobákat a gyerek előtt, sőt ajánlott, én itt ba..tam el anno, az egész lakás a gyereké. Pedig a Mutim megmondta, hogy nem lesz jó ötlet.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Én nem akarok 120 ezres babakocsit venni!!!! Meg nem is tudnék, ez az igazság! :( Akinek van tapasztalata az írja meg légyszi, hogy milyen a jó babakocsi, mert nekem gőzöm nincs! De ennél azért olcsóbbat szeretnénk? Ugye létezik olyan is?
marek

szaisztok

Paga
nagyon sajnálom :-(

Marek
gratula a z afphez :-)
hétvégre jó időt mondanak,nem fogtok fázni :-)
3 kiló tényleg tök jó
Jolka
babó minden ellen tiltakozik,ha ülök ha fekszek :-)állni azt szabad.
Szoba készül,ma szíja magába az olajat a lambéria aztán holnap lakk,aztán holnapután is és kezdődik a falcsiszolás.Éljen jó sok por lesz :-)

Tontica
haha az orvos még nem hallot olyat hogya multigravidák már akár 13-14 hetes korban is érzik a bát,én is.
Én is azt olvastam jobb az önbarnító beis szeretztem egyet. :-)

Andi
a kinyúlt hasbőr nem csak az ikresek kiváltsága elég hozzá egy gyerek is ,sajnos
Bocs de te gravidiaDUO vagy :-)
címet küldj és küldöknek cserébe sok szép szakadt ,sárga vászonlepedőket is,sőt vannak csini igazi RETRO ruhák is,de ha már csomit küldök elküldöm az Alexet is (ő a kutya) mege gy pár (60) galamot jó????

én közlekedési szakközépbe jártam,még kalapácsot is csináltam,meg dobozt heggesztettem,tök jó volt :-)

Ügyesek vagytok :-)szép a bútor,huzat miatt ne aggódj ha sötét lenne az is tiszta retek lesz pár hónap múlva,gyereknek midegy.Nekünk a szőnyeg sötétkék,dehogy az hogy néz ki,áhh ezenmár minden van,de amíg a kicis is ilyen maszatolós lesz addig nem cseréljük ki.

Ancsi

örülök hogy itt vagy :-)

légzésfigyelő szerintem se hülyeség,nkeünk álomvirág volt ,van 23.000 ft körül van és nagyon jó

külön szobához olyan gyerek is kell,aki ezt igényli,Maja a szoros testközelséget igényelte nonstop vagy két hónapog,választhattam vagy rajtam van vagy bőg.

Gabi
jajaj de jó is más gyerekével babázni :-)
sajáttal is,de az egész más :-)
Vendég

Ancsi, ez annyira okos dolog... és eszembe sem jutott!!!
Ajándék! hát perszehogy. meg is írom, mire van/lesz szükségünk, és beszélek a nagymamákkal, a nagymamámmal (aki már beszerzett két pólyaszerű izét.. azt sem tudjuk, mire való), meg cuki kispárnákat (egyik kutyusos, másik baris). ehelyett vehetne babakocsit, ha annyi pénze van a dédunokáira, nem? (még ha haragszik is, h házasságon kívül jönnek a gyerkőcök)

Kép
an°°di

Marek
én sem adnák ki 120at egy babakocsiért,nagyon jókat lehet kapni újonnan kevésbé márkásat 30.40-000 ért.Én olyat vennék amilyen van is :-) Elsőnek nagy kerekű vízszíntesig dönthető egy rápatentolható bigyó teszi olyanná mint a mózeskosár,aztán a másik része a sportkocsi rész aminek az ülése dönthető több fokoztaba.Én bírom ha nagy a bevásárlóháló,nem nehéz a kocsi,kis helyet fogalal összecsukva,átfordítható.Aztán úgyis vesz az ember egy kis esernyőkocsit vagy fullosabb bevásárlós,lábzsákos drágább faját ami majdnem vízszintesig dönthetőt vagy vannak a totál egyszerű kiskocsik.

a mélykocsiról nem tudok képet rakni ,mert anyuméknál van darabokba,de a másik két kocsinkat megmutatom Kép Kép

szal én inkább 3at vennék az egyáráért :-)
Vendég

Timi :lol: küldöm a címet. majd kiválasztok gondosan egy nagyon utált embert... heheheeeeee. a kutyával nem lehetne megetetni a galambokat. két legyet egy csapásra... hm?

mindenki ajánlja a légzésfigyelőt? mi tuti csődbe megyünk. (lehet, h csak most érzem így, h átutaltam egy vallag pénzet járulékba basssz?)

Marek: ajándék! kérjél ajándékba dolgokat te is!

asztaaaa, Ancsi, ez a fal! én is gondoltam, vmire, csak úgy, szórakozásképp... feladom. kicsimazsola vagyok én ehhez! baromijóóóóó a tiétek!

Kép
an°°di

:shock: :shock: :shock: három babakocsi gyerekenként, az kettőnek 6 darab :lol: :lol: :lol: költözünk...hehe

Kép
an°°di

A kiságy nekünke is ajándék lesz...dédi veszi....de most hogy mondjam neki, hogy 60ezer?!! Pedig én pont ilyet szerettem volna! Most már szerintem jó lesz nekem egy sima mezei kiságy...de nehogy megkövezzetek érte.
Megyek is, mert lekésem az órám....De nem ám beszélni rólam a hátam mögött!!!

marek

Szia Ancsi!

Jaj, de jó, hogy jöttél. Azt hittem, nem leszel még egy darabig.
Az ágy u.ilyen a miénk is. Most akciós volt a Brendonba 49eft volt. Mi 2 éve 40eft-ért vettük, nem a Brendonba. Tehát meg lehet venni olcsóban. Mi, kiságyként is használtuk, csak most esett szét. :wink: De még javítható, nyom nélkül. :)
Babakocsi, nem rossz, én is ilyet néztem most. De most ezekkel a felszerelésekkel 98eft. Nem tudom, hogy az ismerős hogy vehette 120eft (nem akarok kötekedni, félre ne értsd), mert anno csak 70-80eft volt.
Mi csak aludni járunk a halóba, intim dolgokra ott a másik szoba. :wink:
Légzésfigyelő. :) Nekünk is volt, nem rossz, de minek. Én ugyan úgy felébredtem, és megnéztem szuszog-e, be van e takarva. Még most is...:) Baby kontrol van nekünk, egyik legjobb, legolcsóbb, és a legnagyobb érzékelő-felülettel. Csak azt nem tudom, mit csináltam volna, ha baj lett volna, mert mentőt riasztani legtöbb esetben már késő. :( Jó persze mindent megpróbáltam volna, de akkor is. De csak pozitívan kell hozzá állni, és nem lesz semmi gond.
Párod nagyon ügyes, én is valami hasonlót akarok, de inkább poszterbe nyomtatom ki, tapétára nehéz lenne festeni. :)
Én erre gondoltam. :)
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

nézzétek ez tök jó és jó áron
szerintem
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Jolka
tök jóez amamutos kép
na ja légzésfigyelő volt ,jó volt szép volt,csak két hónapig én voltam a légzésfigyelője a kisasszonynak.

Andi
Alexnek nemlenne gond a galambok elpusztítása de amit utána kapna...na nem tőlem.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... irdmenu=86

hm?még a brendonba is kilehet fogni,szerintem vannak szépek :-)jók
Vendég

Javított

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi, ezek baromi jók! köszi a linket! ;) és tényleg nem vészes az áruk (jó, van amelyiknek, de a nagyja korrekt). a hármasikres tetszik nagyon. az bevásárolni is jó lenne..

Kép
an°°di

Andi!

Fel van adva a lecke. :) Lehet válogatni a második linkből.
Retrus babakocsival az a bajom, hogy kicsi a bevásárló kosara és nyenge kocsi, mármint a váza, a többi ideállis.

Mi kocsink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A mi kocsink lemaradt. :D

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka.

Dehogy veszem kötekedésnek!! :wink:
De tényleg annyi volt.Én is ott voltam mikor vette!!És azért volt ennyi,mert mikor vettük nem volt úgy hogy egyben lett volna hozzá a mózeskosár és a hordozó is,ezért a hordozót külön kellett megvenni és ezért drágábbra jött ki!!

Köszi,hogy beirtad a nevet!! :D

ancsi26

Húú mamám, elültem a sejhajom, most már megyek főzni.

Ancsi!
Szívesen. Na a hordóra nem gondoltam. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

no, én is léptem
még aludnom kell egy félórát az órám előtt
majd benézek ma v holnap
sziasztok!
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok csajok!
Már nem bírok feküdni, és szerintem aludni sem fogok éjjel, mert már annyit aludtam!
Na csak boncolgassátok még ezt az ágy, babakocsi témát, mert lassan aktuális lesz!
Pestiek vagy Pestre járók: az RS-ben egész sok és jó kiságy van. Jó áron! Kb. egy hónapot kell rá várni, szóval nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni!
Ma ajánlottak fel nekem egy babakocsit (ernyö vagy mi), 2 hónapig használták! Szerintem elfogadom és veszek még egy normálisat is. Mivel a "nagyszülők" (már csak az enyémek élnek :( ) is akarnak valamit az első unokának (szóval aranyba lesz öntve a kaki is!), így a felét kifizetik. Ezért én kicsit bátrabban nézegetem a babakocsikat.
Ha valakit érdekel:
www.impakt.hu
Az unokatesóm, aki a napokban szül innen vette az övékét! Jónak tűnik!
Na , újra vízszintbe rakom magam!
Paga, már a másik topikban is írtam: tényleg rettenetesen sajnálom, ami történt! És nagy szeretettel küldök neked egy nagy ölelést! És veled vagyunk (látom sokan!)!
Na csevegjetek, mert olvasni tudok! :wink:
erMóni
ermoni

Jolka,
ha már minden oké lesz ezzel a magzatvíz vizsgálattal, akkor majd a táblázatba is be akarunk kerülni. De addig inkább várok! Megértessz?
És nem fájt a szuri jobban,mint egy sima vérvétel! Az afp-s vérvétel jobban fájt- komolyan! Ha valaki erre a sorsra jutna mint én (rengeteg fiatal csaj is volt ott, mert a genetikai uh-on mindenfélét találtak a magzatokban, vagy rossz volt az afp-jük! de nem ijesztgetni akarok, sőt, nyugtatni! én ott fehér hollónak számítottam a leleteimmel, meg hogy csak a korom miatt kellett!), akkor kérdezzetek. És ne olvassátok a pánikolós csajok rémtörténeteit itt a babaneten! Én is majd be sztam, az előző este itt pityeregtem a férjemnek, szegény nem győzött vigasztalni! Az I. Klinikán a Papp Csaba docens profi, velem végtelenül figyelmes és kedves volt! (És tudom, hogy országosan elismert szaki is!)
Szóval engem kérdezzetek! :wink:
ermoni

Persze csak akkor lehet majd nagy a pofám, ha minden lelet oké, és semmi gáz nem történt!
De nem fog! Minden oké lesz!
ermoni

kukkkkk..

Végre műxik a babanet. :))

Visszaolvasni még nem tudtam, mert hétvégén esküvőre megyünk, így egész du a várost jártam,mivel SEMMI nem jó rám. :(
Vettem 2 szövetnacit (3/4-es), 1 fehér térdgatyót, 1 fehér farmerszerű 3/4-es gatyót és 3 felsőt. :lol: :lol:
Most tiszta boldog avgyok, főleg, h egyik sem terhescucc, hanem ilyen nagyon csípő, így elmegy a hasam alatt.
:wink: ÉS S.es. Tehát nem híztam máshova csak a hasam brutálnagy. :lol: :lol:
Apró örömök az életben. :lol: :lol: :lol:
Bár ha arra gondolok mennyi pénzt elkúrtam, az öröm is alábbhagy, így inkább nem gondolok rá. :))

Na, hozok magamnak cserit és átrágom magam. :)
Vendég

Móni!

PErsze, hogy megértem. Az eredmény csak jó lehet, ilyen csini kismaminak. Pocaklakó, hogy van? Mozgolódik már?
Megnéztem a linket, eddig nem ismertem ezt a fajta kocsit, de nekem nagyon bejön, pratikus megoldásai vannak. :)

Hajni!
Másik csini kismamink. :) De jó, hogy ilyen jól sikerült a vásárlás. Rám is jók még a saját cuccaim, de nem S-es méretben. :oops: Nagyfiú is emgy veletek a lagziba? Rá mit adsz?
Cseri? Már nálatok van, vagy bolti? Mi a héten hazai eperrel laktunk jól, túlságosan is, most pár napig nem eszünk, mert Manó nem ismer határokat. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Újra itt vagyok!
Egész órán ezen a babakocsi témán gondolkodtam. Olyan nincs, hogy mi ennyi mindent meg tudjunk venni és még kajára is maradjon! Csak legyen tejem, hogy legalább a gyerek ne haljon éhen. Velünk meg majd lesz valami!!!
Most már nagyon elkezdek spórolni, hogy a gyerekünk ne a földön aludjon.

marek

Na, eddig olvastam, Marci meghiusította a terveimet. :))

Felére már nem emlékszem, így csak ami megmaradt. :))

Babakocsi:
nekem ilyen hiperszuper maxicosi cabrio volt potom 160 ezres kocsi, na nagy szar. Kb fél évesen eladtam. Soha többet. :evil: :evil:
Azóta ( mióta ül. ) sima egyszerű esernyőkocsink van, megfogadtam, h most max 40-50 ezreset veszek.
Ilyen volt:
Kép
Kép

Jolka:
táblához: csak Lilla lesz. köv doki 05.25. köszi

paga:
sajnálom. :((

Ancsi:
nagyon jók a képek. :)

Légzésfigyelő:
nekünk nem volt és nem is lesz, hacsak nem lesz orvosi indok.
Több ismerősöm frászt kapott tőle éjjel, meg ha nem tudsz újraéleszteni ( én nődokim szerint az a tanfolyam pénzlehúzás) akkor ha baj van sokra mész vele,h sípolt. :?

Mi amugy külön szobába tettük Marcit első naptól, tesó is külön megy rögtön.

Marek:
gratula az afp-hez. :)

Andi:
ikea. :) Én meg a kikát nem szoktam utálni. :lol: :lol:

No, most ennyi.
jocakka
Vendég

Ne idegesítsetek 160ezres babakocsikkal, mert engem is újra kell éleszteni. Ebben már volt navigációs rendszer is, vagy mi???????????

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?