Új privát üzeneted érkezett!

Ez a tegnapi hozzászólásom:

Sziasztok!

Denni! Nagyon-nagyon gratula! Én mondtam, hogy gyanús vagy!!!! :lol: :lol: :lol:

Ildi! De jó fej a kisfiad, én kis mimóza lélekn rögtön összeszaladt a könny a szememben.
Az anyáknapi verest is amit feltűraktam elmondzűtam eanyukámnak és az utolsó két sort alig bírtam elmondani, mert úgy potyogtak a könnyeim. Én nagyon kis érzékeny lélek vagyok, minden kis apróságon elpityeredek.
Nagyon jól alakul a hőd!

Na nekem zuhanórepülést vett a görbém. Ma vagyok a 15. DPo-n, eddig 16 volt a legtöbb, szóval holnap vagy holnapután meg kéne jönnie, de már megint k...a hosszú a ciklusom. Mondtam én , hogy júliusuűig már csak 1x fogok valamikor júni végén menstruálni, aztán irány a doki. Brrrrrrrrrrrrrrrrrr most mérges vagyok!

Ja ma már volt egy kis barnám,de még enm jött meg, pedig rögtön a piros jön és úgy mint a gyorsvonat, ráadásul nagy görcsök közepette. Görcsök meg sehol!

Ja képzeljétek szombaton voltunk az öcsém ballagásán, délutánra meg felfáztam, szörnyen szenvedtem, de anyós adott egy csodaszert:

Felfázásra nagyon jó, de csak orvos írja fel: MONURAL 3g ez egy por, amit 2 dl vízbe kell belrakni és meginni, és 3 napig hat. Amiután megittam 1 óra múlva már semmi bajom nem volt.
Vendég

Denni!

Én nem gondoltam semmi rosszra. Én is mindig azt mondom, hogy egyedül leszek. És tényleg nem lesz segítségem, mert a szüleink 30-40 km-re laknak tőlünk.Szóval még egy gyerekkel is elég lesz.

Zsu

Kép
bvigh

Lányok!

Meri,és Erzsi merre van? Mi lehet velük?

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Meri írt a másikba, de magáról semmit nem ír, ide nem szokott jönni!

Erzsivel nem tom mivan, de nagyon hiányzik!

Te hogy vagy?
Vendég

Na én megyek aludni! Kép

Kép

Kép
ancsa03

Végre!!!!!!!!!!!
Nálam semmi változás! A barna elmúlt, de még mindig úgy érzem, hogy meg fog jönni, már a cicifeszülés is elmúlt. Lehet, hogy az a késés oka, hogy az e vitamin kicsit helyrerakot, és a luterális fázisom beállt 14 napra. Ha így van, akkor holnap már meg kellene jönnie. Elhatároztam, hogy szombatig nem tesztelek! Baromi nehéz megállni, de inkább ne lássak tesztet, minthogy csak egy csíkot lássak rajta! Viszont egy idegbeteg picsa lettem. Úgy bepörgök percek alatt, aztán tök gyorsan le is nyugszom, és még meg is jegyzem, hogy milyen hülye voltam az előbb. Tehát vagy terhes vagyok azért van, vagy meg fog jönni és azért. :lol: Még jó, hogy van mire fogni. :lol: :lol:
Egyébként a lefekvés utáni ölelgetések azóta is minden este meg vannak. Lefektettem, és egy negyedóra múlva kiabál, hogy meg akar szeretgetni mert ott a kistesó a hasamba. Már arra is gondoltam, hogy álmodott ezzel kapcsolatban valamit és azért mondja.

Denni! A hasad a vérbőség miatt is lehet most nagyobb. Ilyenkor már szorít a nadrág, rossz ha nyomja valami. Bár alkati kérdés, lehet, hogy hamar látszani fog a baba. Azt mondják, aki vékony, azon előbb látszik. Hát ez egy baromság. Én nem vagyok/voltam soha kövér és a terhességemet az 5 hónapig simán el tudtam volna titkolni, mert csak akkor kezdett el nőni a hasam. Addig a rendes ruháimat hordtam, nem volt szükség kismama ruhákra. Most meg majd vehetek, mert a második már előbb fog látszani az tuti!

Kriszti! Akkor neked most megjött???
Vendég

SZiasztok!

Már hiányzott a babanet nekem is.
Nálunk is lassan akciódús napoknak kéne jönni, erre pont most van mosolyszünet apjával....olyan hülyék a férfiak!!!!!!!!!!

Mindenkinek jó éjt!!
Vendég

Szép álmokat Ancsa!

Erzsi! Remélem csak sok a hülye utas és azért nem jössz, meg ugye nem volt jó net!
Vendég

Kacika! A kibékülés még édes lehet! :lol: Egyébként egyetértek, tényleg hülyék a férfiak. Persze ők ugyanezt mondják rólunk. :lol:

Erzsi biztosan a téglát adogatja a házuk építésénél! :lol: Legalábbis remélem, mert más indokot a hiányzásra nem nagyon tudok elfogadni! :lol:
Vendég

Húúúú....megjvult a babanet,és nem győzlek olvasni Titeket!!!
Örülök,hogy mindenki jól van!!!!!

Nálunk PÉ időszak van.Éppen a bal petefészkembe tunkolják a kést.Tojás is előkerült,úgyhogy ma este dógunk lesz :wink:

Erzsi: kérünk életjelet,mert megszüntetem az utaztatást!!!!
vedresandi

Sziasztok Lányok!
Csak mosolyogtam magamban, hogy ilyenkor már mindenki aludni szokott :D , de látszik, hogy nemcsak én vagyok függő :D Kriszti a legfüggőbb különben!! az iwiw-en megoldotta a problémát!!
Jó lenne valami alternatíva, ha legközelebb is bedöglene a babanet!!
Ildi hátha jó megérzése lesz a fiacskádnak, nagyon aranyos!! Én is így vagyok a teszteléssel már csak a pozitívat szeretném látni, de olyan kíváncsi vagyok!!! :D bárcsak most sikerülne, most nagyon belelovaltam magam!!
Denni neked tényleg nagyon hamar jeletkeztek a tünetek!! ezt már csak akkor tudom meg, ha lesz baba a dologban, mert Annánál én nem éreztem semmit mensi ideje előtt! mármint szembetűnőt, kis émelygés, hányinger, megszédülés, hőhullám nekem amúgyis van mensi előtt.
Én most fogom elkezdeni a hőmérőzést, mostmár talán meg tudom csinálni pontosan (Anna átalussza az éjszakát és kb 7-kor kelünk, a hőmérőzés miatt persze nem fogok korábban felkelni!!sajnos elég feledékeny vagyok, márcsak ezzel kell megbírkóznom!! :D ), de nem bízok annyira benne!! Szerintetek az tuti?? és ha pl két pé van, azt is meg lehet látni rajta?? bár nem gondolom, hogy ez annyira gyakori lenne :D :D

Krisztinka én el sem kezdek anyunak verset szavalni, mert szerintem el sem tudnám kezdeni, nemhogy a végére érni!! :D :D
pusz jó éjszakát!!

Kép, Kép
nemen

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!

ZSU!
Ha beállitanád akkor,kedden jött meg!!!!
Köszi!!!!

Ildi!!!
Mi van veled??????

A délelőtt jelentkezem,készülök dolgozni!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok lányok? Nekem valahogy nincs kedvem dolgozni....gondoltam beszélgethetnénk, ha van kedvetek.
denni

Szia Denni!

Én itt vagyok!

Hogy vagy???
Vendég

Nekem még nem jött meg rendesen, de már fáj a pocim, így már csak órák vagy percek kérdése és itt a piri.

Én most nagyon nagy reménnyel fogom kezdeni ezt a hónapot, mert júliusig már csak 1X mensizek szerintem, és ha meg fog akkor jönni, akkor mennem kell a dokibácsihoz.
Van 7db ovu tesztem is azt is ellövöm mjad, remélem sikeresen, azaz tudok majd pozitív ovutesztet produkálni.
Vendég

Szia krisztinka 79: szorítani fogok, és miért kell dokihoz menned?
denni

én jól vagyok, ha a hivatalos módszer szerint számolok akkor most vagyok az 5 hétben, jövő héten 6-ik és akkor pénteken kell mennem megint ultrahangra....jól volnék nagyon ha ez a hányinger nem lenne na meg étvágyam lenne, de most valahogy nagyon nincs.
éjjel erős folyásom volt, és tegnap mondta is a dokim hogy elég sűrű bévül ezért sem lehet rendesen látni, hogy mi is van, de hogy van valami az bizti, na most ez kijött, remélem a jövő hétig letisztul.
denni

Sziasztok!

Én is itt vagyok....
Mi újság?

Hogy vagytok?

Kép

Kép
ancsa03

Denni:A hatodik héten már tuti látszik a babó.....

Kép

Kép
ancsa03

Szia Ancsa!

küzdök a nem akarok dolgozni gondommal...ma valahogy nincs kedvem, pedig bőven volna dolgom
denni

és Te hogy vagy?
denni

Sziasztok!

Én is itt!!!

Látom mindenki egyben negérkezett!!!Nekem is hiányzott a babanet.

Kacika: a kibékülés mindig jól végződik!Nem hülyék a pasik,csak nem női aggyal gondolkoznak.

Ancsa: örülök,hogy jól vagy!

Krisztinka: remélem azért még lehet ebből baba!!!!

Denni:babás tünetek már jelentkeztek???

Kriszti: ne dógozz sokat ma sem.....hajrá új ciklus!!!!

Zsu:nálad minnyá hónap közepe!!!!Hajrá!!!!!
vedresandi

Már betegácsiba vagy,vagy még dolgozól?
Én már itthon vagyok,mert veszélyeztetett vagyok a cukor miatt,meg az előző vetélés miatt.
Szinte egész nap tudnék aludni.....A hányinger az nálam is megvan,de az előző terhességhez képest ez kánaán....

Kép

Kép
ancsa03

DEnni! Azért kell menni , mert voltam nála márciusban és mondtam neki, hogy szeptember óta dolgozunk a kistesón és semmi. Azt mondta most még nem piszkál meg engem és júliusig kaptunk haladékot a bebabásodásra. Közben apának volt kiskatona vizsgálat, ami jó lett. Szóval nálam van valami bibi. Ha júliusig nem lesz pocaklakóm, akkkor kapok valami bogyót, meg gondolom előtte kivizsgáltat.
Vendég

vedresandi: vannak tünetek ha ezek már azok, remélem nem más az oka, hányinger, nincs étvágyam, máskor meg mindent képes lennék megenni, na meg már picut nagyobb a hasam ( tök lapos vagyok egyébként, na már csak két nadrág kényelmes )

krisztinka 79: akkor nagyon szorítok hogy júliusig összejöjjön, bocsi de ezt a részét bizti nem olvastam vissza.

ancsa: pihizz egy picukát, jót fog tenni
denni

SZiasztok, megbékéltünk egymással apával, de már csak reggel, akkor meg nem volt már édes kibékülés, talán majd este.
Az előbb a wc-n jó kis nyúlósat találtam , mindjárt megnézem pg-vel is.
Én amúgy reggel képtelen vagyok sex-re, szerencsére a férjem sem híve a reggeli akciónak. Nálam délutántól lehet róla szó, előbb nem vagyok rá alkalmas.

Amúgy tényleg jót nevettem én is amikor megláttam Kriszti üzenetét az iwiw-ről, gondoltam hogy rossz a babanet :lol:
Annyira aranyos!

Péter bő egy hét alatt a majd 3 óráról, 1 órára redukálta le a délutáni alvását . Különben ha hagyom tovább, este 10 kor még símán rodeózik a szobák között.
Vendég

Szia Kacika!

Akkor ma este lesz egy kis "munka".....remélem jó nyúlós lesz addigra....
denni

Sziasztok!!
Nekünk is elég változatos Anna alvása!! sosem tudom mire számítsak, néha zokon is veszem, ha nem úgy történik, ahogy tegnap vagy tegnapelőtt, mert a rutinműveleteimet nem tudom beosztani :D
Kacika, akárcsak magunkat hallanám, ha tuti napok vannak biztos van valakinek valami baja (apának hányingere van a lángostól, mert megülte a gyomrát :D , Anna este 11 kor alszik el és egész nap nyügi volt, maminál recseg az ágy...) Megcsináltad már a páfrányokat? A pg53 leírás szerint hány tuti nap van?
Kész a Krisztinka féle karaj, hát remélem jól sikerült!!jól néz ki!! Krisztinka, akkor a következő hónapban hajtsatok rá, bár titeket nem kell félteni!! :D :D bocsi!!Ha mégis valami bogyi a megoldás, akkor engem az sem érdekelne!! Én ezt nem bírom felfogni, hogy ha valaki családot tervez, miért nem lehet már az elején megvizsgálni?? tüszőnézés, vérvétel..nem rögtön a beavatkozásra gondolok, csak egyszerűen megvizsgálni, az túl drága lenne??
Ha megjön én is felhívom a dokimat és ráköltöm a konyhapénzemet!! :D :D

Ildi nálad van valami újság?? remélem semmi piri!!!hátha a kicsi fiadnak van igaza!!

Szegény Anna-nak a mindjárt-tal voltak rémálmai a múltkor (felült és szerintem alvás közben mondogatta, hogy mindjárt, mindjárt..), neki mindig csak ezt kell hallgatni, hogy mindjárt jövök Anna, mindjárt csináljuk Anna... :D

Denni sajnálom a hányingert, de a 12. hétre el fog múlni, de hátha hamarabb is, azért eszegessél apró falatkákat, kis kekszet ilyesmiket szoktak írni, nekem nem segített semmi :? Te mikor éreztél tüneteket először? már a mensi időpontja előtt is, ugye?? és ez a krémes folyás mikor indul meg? beágyazódás után??

Kép, Kép
nemen

Kriszti azért ne dolgozz túl sokat!! gyere néha egy pár szóra!!
Erzsi remélem tényleg nem a sok utas tart fel ennyire, máskor tessék bejelenteni, ha lelépsz egy hétre a Bahamákra!!

Hogy is hívták a csiga-bigás kismamánkat?? már régen nézett be hozzánk és tett fel nekünk uh-os képeket!! :D :D remélem minden rendben van vele!!

A múltkor olvastam egy cikket miszerint, babát nem akaró (rendesen védekező) nők szexuális szokásait vizsgálták és kiderült, hogy akkor van a csúcs, amikor a pé, tudatosság nélkül :D szóval ezek szerint ne aggódjunk!!

Kép, Kép
nemen

Hát Nemen már valahogy kibírom addig, mert ha azt mondom, hogy csak 1 mensit kell kivárni, akkor nem is tűnik olyan soknak. De ha tudom, hogy ez a ciklus is 2316576468797 nap lesz, frászt kapok.

Azt nem tudom mennyibe fog kerülni, de ha sokba a párom kiakad, mint az ingaóra. Remélem nem minden vizsgálatot magánrendelésen fog majd csinálni, hanem a kórházban is és akkor nem megy rá a gatyánk. Egyébként 1 vizsgálat 8000. De most több lesz, mert rákszűrés is lesz, akkor gondolom 11ezer, mert tavaly még csak 7000 volt a vizsgálat és 10ezer a rákszűréssel. Hát nem olcsó.

Erzsi! Hol vagy már??? Mi van veled?

Többiek!!!!!
Vendég

Ja Enik! Néztem a képeket a kis Annádról CSuda édes. Tiszta csaj!!!

Képzeld a hétvégén az én manómat meg lekislányozták, pedig fiú. Pedig csupa kékben volt, és szerintem fiúsan volt felöltöztetve.
Ja és a kalapján még egy autó is volt.
Vendég

nemen: igen és már a menzi előtt is már éreztem fura dolgot, elzsibbadt a hasam és szerintem akkor ágyazódott be, ezt két - három napig éreztem időközönként. Elég kellemetlen érzés volt, de közben olyan nyugtató is. A folyásom utánna olyan lett mint a nívea krém, sűrű fehér.....majd e hét elején tök száraz érzésem van..... most megint van folyásom.....éjjel nagyon erős volt, de erről figyelmeztetett a doki tegnap hogy amikor megvizsgált, nagyon sok volt bent a folyadék és ezért nem látott még semmit, ha a menzi utolsó napját veszem ahogy a dokik is számolják akkor most vagyok az 5 hétben éppen ma.

most éppen kekszet eszek, kicsit jobb de nem nagyon

ja és amúgy ultrahanggal megmondta azt is hogy a jobb petefészkemben volt peteérésem, amúgy nekem a ball felem az érzékeny
denni

Denni:Nekem is a bal felem érzékenyebb.Annyira,hogy bal oldalon fél hason már nem is tudok aludni,a jobb oldalon viszont igen.

A hányinger ellen próbálj meg többször kevesebbet enni,azt mondják,hogy az jó.Nekem az elsőnél nem vált be.A 16.hétig borzasztó volt.Volt,hogy fel se birtam kelni.

Krisztinka:nagyon szoritok,hogy ne kerüljön sor a dokira,hanem sikerüljön nélküle..

Kép

Kép
ancsa03

Denni:Nekem is a bal felem érzékenyebb.Annyira,hogy bal oldalon fél hason már nem is tudok aludni,a jobb oldalon viszont igen.

A hányinger ellen próbálj meg többször kevesebbet enni,azt mondják,hogy az jó.Nekem az elsőnél nem vált be.A 16.hétig borzasztó volt.Volt,hogy fel se birtam kelni.

Krisztinka:nagyon szoritok,hogy ne kerüljön sor a dokira,hanem sikerüljön nélküle..

Kép

Kép
ancsa03

Na ez kétszer ment bocsi.......

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Végre itthon vagyok!
Végre holnap péntek!!!!!!!!!!!!

Ildi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irjál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi van veled????????????
Köszi,hogy állitottál a vonalzón!!!!!!!

Mindenkit puszilok,most egy kis munka itthon és jövök!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Lányok!!!!!

Már van babanet,eddig az volt a baj,hogy nem volt,most meg Ti nem vagytok??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én itt,csak befejeztem a főzést,meg elpakoltam a husit a fagyasztóba..................Kellene vasalnom,de ahoz már lusta vagyok,pedig az időmből kitelne..

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Most értem haza, de egy 109 oldalas forgatókönyvet meg kell szerkesztenem word-ben.Gép előtt leszek,fél szemem rajtatok!

pusszantás
vedresandi

A vasalás nálam is nehezen megy.
A lányom szokott vasalni,de most nem terhelem,mert a vizsgákra is tanul.
Én ma délután nem főzök,van levesem,holnapra,másodikat pedig akkor csinálok ha haza érek,pénteki nap hamarabb elengednek!!!!!!

Andi!
Most én mondom neked,ne dolgozz sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!
Nem dolgozom sokat...de nálunk ilyenkor indul be a szezon.1 hónap múlva kezdünk egy nagy filmet forgatni, 30-40 napig.Ergo nem sokat láttok majd :(
vedresandi

Andi!
Hiányozni fogsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De legalább pörögnek a napok,elterelődnek a gondolataid!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: azért nem hagylak parlagon benneteket...amikor csak tudok itt leszek.Dzerintem csak napközben nem leszek,mert este tudok majd jönni!!!
vedresandi

Na azt hiszem erőt veszek magamon,és nekilátok a vasalásnak..............
Andi:Azért ne nagyon hajtsd túl magad.........legyen erőd másra is :oops: :oops:

Kép

Kép
ancsa03

Csak egy gyors bekukk!

Már reggel éreztem, hogy meg fog jönni, ezért úgy döntöttem, hogy egy kis vásárlással rendbe teszem a lelkemet! Persze tampon társaságában indultam neki, amire útközben szükség is volt, mert délután megjött! De már kész az e havi akcióterv! Úgy döntöttem, hogy most csökkentjük az akciók számát, hogy a kiskatonák jobban megérjenek, és fittebek legyenek! És nézzük a dolgok jó oldalát, az eddigi 10-11 napos luterális fázisom 14 napos lett ebben a ciklusban! Hurrá!
Vendég

ILDI!
Sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Újra egy cipőben járunk 2 nap különbséggel
Annak én is örülök,hogy 2.hónapja 30 napos lett a ciklusom!!!!!!!!!
Nekem az első clostys napom,reméllem semmi mellékhatása nem lessz!!!
19-én kell ultrahangra menni.
Vendég

Ja! és azt nem is meséltem, hogy reggel kértem Bencét, hogy szeressen meg, erre azt mondta, hogy nem, mert már nincs kistesó a hasamban! :shock: :shock:
Vendég

És erre Te mit tudtál mondani??????????

Nekem már nagyok a gyerekek,de ugyan olyan csalódottak ilyenkor mikor megjön mint én!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Úgy látom nincs nagy tolongás,nem nagyon ir senki!!!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT KIVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Litte! Sajnálom, hogy nem jött össze a baba! De igazad van, midíg a dolog jó oldalát kell nézni!
kislibus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?