Sziasztok!!
Nekünk is elég változatos Anna alvása!! sosem tudom mire számítsak, néha zokon is veszem, ha nem úgy történik, ahogy tegnap vagy tegnapelőtt, mert a rutinműveleteimet nem tudom beosztani
Kacika, akárcsak magunkat hallanám, ha tuti napok vannak biztos van valakinek valami baja (apának hányingere van a lángostól, mert megülte a gyomrát
, Anna este 11 kor alszik el és egész nap nyügi volt, maminál recseg az ágy...) Megcsináltad már a páfrányokat? A pg53 leírás szerint hány tuti nap van?
Kész a Krisztinka féle karaj, hát remélem jól sikerült!!jól néz ki!! Krisztinka, akkor a következő hónapban hajtsatok rá, bár titeket nem kell félteni!!
bocsi!!Ha mégis valami bogyi a megoldás, akkor engem az sem érdekelne!! Én ezt nem bírom felfogni, hogy ha valaki családot tervez, miért nem lehet már az elején megvizsgálni?? tüszőnézés, vérvétel..nem rögtön a beavatkozásra gondolok, csak egyszerűen megvizsgálni, az túl drága lenne??
Ha megjön én is felhívom a dokimat és ráköltöm a konyhapénzemet!!
Ildi nálad van valami újság?? remélem semmi piri!!!hátha a kicsi fiadnak van igaza!!
Szegény Anna-nak a mindjárt-tal voltak rémálmai a múltkor (felült és szerintem alvás közben mondogatta, hogy mindjárt, mindjárt..), neki mindig csak ezt kell hallgatni, hogy mindjárt jövök Anna, mindjárt csináljuk Anna...
Denni sajnálom a hányingert, de a 12. hétre el fog múlni, de hátha hamarabb is, azért eszegessél apró falatkákat, kis kekszet ilyesmiket szoktak írni, nekem nem segített semmi
Te mikor éreztél tüneteket először? már a mensi időpontja előtt is, ugye?? és ez a krémes folyás mikor indul meg? beágyazódás után??