Hihetetlen, hogy milyen sokáig elvileg nem született babuci, most meg újra jönnek a bébik. Már várjuk, várjuk!!!!!! Mindegyik picurról a beszámolókat. Olyan jó olvasgatni.
Ja, még egy jutott eszembe. De a felkészítőn mondták, hogy vigyünk magunkkal popsi krémet. Mivel mi sem tudtuk kiváltani a gyógyszertáriakat - sőt nekünk még bianko receptünk sem volt
ezért én is a sudocremet vettem emg. Tényleg drága, de nem kell belőle sok, és Majával már lassan egy hónapja - te jó ég!!! - használjuk, és a fele fogyott el. Pedig a papája keni rendesen a kis fencsijét, nehogy valami kisebesítse.
Szóval, én is tudom javasolni, tényleg jó. Semmi baja a popsijának. Pedig van cucc rendesen mindig.
Lányok, izgi ez a licit dolog. De szerintem ha nem is egy nap szültök, de tutira találkozni fogtok a kórházban. És már bocsi, de szerintem, Andi fog hamarabb szülni. A lányok pontosabbak mint a fiúk. Úgye mamik????
Timi hogy vagytok? Fú de nagy babád van már neked is. Hihetetlen, most született. Telik az idő rendesen!!!
Hajrá pocakosok! Niki élvezd ki minden percét a pocakoskodásnak. Jó darabig nem lesz benne részed.
Andi, az eper nekem is bejött. Igaz, én az elején ettem, de szinte csak azt. Eper turmix, eper leves, eper joghurt, eper ital stb. Mindegy volt, csak eper legyen. Persze ez télen direkt jó volt!
Fincsi is ám az. Viszont úgy hallottam, a szoptatás alatt inkább nem kéne enni, az apró magok miatt. Hasfájást okozhatnak, szóval most egyél annyit, amennyit csak bírsz!!!!
Hova tűntek a többiek???????
Üdv: Andi