Új privát üzeneted érkezett!

Mondom, nekem felírta, csak kiváltani nem lehet még.
Úgy lehet akkor is, hogy rá kell majd írni a nevét és a születési dátumát, és a tajszámhoz az én tajszámom kerül, de úgy, h. elé egy 8-ast kell írni. Ennyi.
Szóval a receptek itt vannak, majd Feri kiváltja szülés után.

Orrszívó? Hát én most vettem olyat, amit porszívóra lehet csatlakoztatni. Az orrcseppel tök jogos amit írsz, valóban nem jó hozzászokni...
Az orrszívást meg szerintem nem fogjuk tudni elkerülni, egyszerűen megkönnyíted majd Tarek levegővételét és nem fogod hagyni szipogni meg szenvedni szegénykét...szóval szerintem szerezd be. Aztán majd meglátod.

Kép
niki30
 
 


FATIMA, holnap Andi is csatlakozik. Beszéltem bele.
Bocs, h. nem priviben izentem. :oops:

Kép
niki30
 
 


Miért lenne baj, hogy nem priviztél? :) Nem titokban talizunk... :lol: :oops: :lol:

Orrszívó - anyukám konkrétan megtiltotta, hogy vegyek! :) Azt mondta, hogy arra semmi szükség és majd ő megmutatja, hogy mit kell tenni, ha taknyos lesz tarek. No, majd meglátjuk....

Bakker Niki!!!! Most néztem rá a vonalzódra!!!! Te 19 nap múlva szülsz!!!!!

Tényleg! Te jársz be a kórházba CTG-re meg NST-re? Csak mert nem hallottalak arról mesélni?

fatima
 
 

 
 

Sziasztok!

Orrszívó porszívó - mi sem vettünk, egészen addig, amíg Márk olyan náthás nem lett, hogy már mindennel kiszívtuk (kézi, elektromos) és még mindíg nem kapott levegőt. Ez kb. 9 hónapos korában volt. Addíg elég volt a kézi is, ill. csak néha az elektromos. És amikor megláttuk mik jönnek ki (bocsi), és hogy ez ha benn marad mehet a fülére, akkor nem bántuk meg. Amúgy egy ilyen nátha pár nap, egy hét alatt elmúlik. A vége felé meg már elég reggel, este szívni. És a szívás amúgy az orrfújással egyenlő, tehát annyiszor lehet szívni, ahányszor mi felnőttek is fújnánk az orrunkat - én ezt olvastam.
És még egy érv - sokkal gyorsabb, mint a kézi, vagy az elektromos - mert Márk ezektől is hatalmas üvöltésbe kezd még most is. És a porszívóssal ez kb. 1 perc a két oldal, addig a kézivel és az elektromossal sokkal több idő.

Ezek a mi tapasztalataink, hátha mások is leírják.

Sok puszi nektek, vigyázzatok magatokra és élvezzétek a pocakosodást!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Jah, csak azért írtam, mert hátha valakit zavar, h. a privi randinkat itt beszéljük meg. No jól van:)

Bizony 19 nap múlva. Te meg bakker 39 nap múlva. Az sem túl sok, hidd el. És pikk-pakk elszalad.

Igen, járok be. Épp ma voltam. Múlthéten a dokim ügyelt (30.án), és így hozzá mentünk fel a szülőszobára, ott csinálták meg. Ott jelezte már a gép a méhkeményedéseket. De a mai sík egyenes volt, semmi méhtevékenység.
36. héttől Te is mész majd. :wink:

Kép
niki30
 
 


Most olvasom, hogy van akinek értelmezhetetlen az előző hozzászólásom. Fatimának szól. Az utolsó bekezdés pedig a ctg-ről.

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Mi is elkezdtünk beszélgetni a párommal a nevekről. Nálunk nem tól bonyolult a helyzet, mert a fiú nevek közül mindkettőnknek a Bence tetszik. Lányneveknél már vannak különbségek, mert nekem a Lili tetszik nagyon, Attilának már kevésbé. A Laura és a Bianka azonban mindkettőnknek nyerő.

Hűűűűűűű, Niki de izgi lehet, hogy már csak 18 nap a szülésig!!!! :D

Evu - én is küszködök időnként hasonló migrénnel. Azelőtt sosem volt, most viszont hetente-kéthetente kínoz. Pedig amúgy se hányingerem, se émelygésem nem volt eddig a terhesség elején.
A védőnő homeopátiás bogyót ajánlott, de azt mondta, hogy ha beveszel egy fél szem Algopirynt az még nem árthat.
Nekem már van egy kis pocim, neked is kidudorodik már egy kicsit?

Kép
bvica
 
 


Sziasztok!

Lányok, aki tud és van kedve, tegyen fel pocakos képet majd!
Oksi?

Niki

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Orrszívót mi mindenképpen készülünk venni, mert a pici biztos nem tudja kifújni az orrát másképp, csak azt nem tudjuk, hogy milyet vegyünk? Elektromosat vagy kézit, netán porszívósat?! Azt mondjátok, a porszívós a legjobb?? :?:

Ma remélhetőleg lesz babakocsink, már úgy várom!!! :lol:

Úgy látom mindenki jól van!
Evu, mi van a fejfájással?
Niki, hogy bírod?

Zsu

Zsu
svs
 
 


Zsu, köszi szépen. Minden okés.
Tényleg, Te nem jársz a kórházba szülésfelkészítőre? Mi Fatimával, Andival ma megyünk a szoptatásra. Nekem ez az utolsó. A többin már túl vagyok.

Kép
niki30
 
 


Hello Mindenkinek!

Ma nagyon rohangálós napom lesz, így tutira nem tudok jönni írni.

Niki! - Akkor 3-kor! :wink:

Mindenki másnak szép pocakos vagy babás napot kívánok!

Fatima

fatima
 
 


Sziasztok lanyok!

nem tudtam idaig belepni :( es elvonasi züneteim voltak :D

köszi mindenkinek az erdeklőést, jól vagyok, nem fáj a fejem :D


Vica, akartam felrakni képet a pocakomról, de túl nagy felbontású :(

ma vagyunk egyebkent 15 hetesek :D

vigyazzatok magatokra, remelem mindenki jól van!!!
szép estét!
Vendég
 


lányok orrszívó porrszívó (mert scak az a jó)

fatima arra gondolsz h ha a gyerek náthás mert mondjuk elkap vmit akkor nem szívod ki az orrát? akkor mi lesz vele? mert ha te sem fújsz orrot akkor a takony a homloküregbe "ürül" és olyan gyulladást kapsz h csak na! a gyerekeknek is muszáj leszívni az orrát pl azért, h kapjon levegőt! csak úgy nem kell szívogatni az orrát nyilván! de orrot fújni nem tudnak így aztán muszáj. de kérdezd meg a védőnőt, gyerekorvost!
kb 20 mp alatt le lehet szívni, samu nem is sír alatta. én nemtom máshogy hogy lehet egy makacs influenzával, vírussal v náthával megbírkózni? szal kell az orrszívó és csak a porrszívós a jó! (sztem)
kerekpocak
 
 


Sziasztok Pocakosok!

Mi volt ma? Annyiszor próbálkoztam fellépni, de nem sikerült, csak üres lap jött fel? Hogy van mindenki.
Az utolsó kérdésbe belefolynék, bár még nincs meg Eszterke, DE a bátyámék már túl vannak két gyerkőcön és tapasztalatból tudom ( mert segítettem ebben a témában Nekik) az orrszívó porszívó a legjobb. Mindent kiszív és megelőzi a homlok és az arcüreg gyulladást, ha lehet ezt vegyétek meg. DE: a keresztlányom, nagyon félt a porszívó hangjától, így nála egy kicsit macerásabb volt a dolog... :oops:
Én megörököltem ezt a cuccot, ÉN ESKÜSZÖM RÁ!!!!
Zsu, látom Nektek is Emmátok lesz, utólag is boldog névnapot nektek.
Hogy haladtok a szoba berendezéssel?
Babakocsi megvan? Milyet vettetek???
Ma a tv-ben volt Czeizel Endre, és elmondta, hogy Magyarországon van egy új teszt, amivel már 6 hetes korban ki lehet mutatni a baba nemét. Ledöbbentem... :shock:
Örülök, hogy mindenki jól van.
Sok puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea
 
 


Helló!

Jó sokáig nem működött a babanet, olyan bosszantó volt! :evil:

Ma voltunk orvosnál, Emma továbbra is medencefekvésű, de az hagyján...lábtartással. Vagyis épp guggol a drága. Szóval mindenképp császár lesz.
Doki azt mondta, 24.én befektet és 25.én akkor megcsászároz.
Ja, és Emma most olyan 3 kg körül van. Nem lesz nagy babó:)

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Na végre működik a Bnet! :)

Na szóvalk azért írtam, hogy nem szívesen használnám az orrszívót, mert az anyukám (aki védőnő volt) azt mondta, hogy az csak fokozza a takonytermelést. Azt még nem kérdeztem, hogy akkor hogyan kell a kisgyerekek orrát kitisztítani, de majd megírom hamarosan, ha ezt a kérdést is kitárgyaltuk végre.

Amúgy igazad van Zsófi, de azért azt a kérdést nem árt feltenni magunkanak, hogy vajon amikor mi voltunk gyerekek, akkor mit hazsnáltak a szüleink!?! Mert tutira ilyennel nem találkoztak akkoriban vagy még jóval az előtt. :roll: :?

Amúgy velünk minden OK. Holnap megyünk a dokibához és megnézzük Tarek babát. :P Ilyenkor mindig úgy bezsongog! :)

F.

fatima
 
 


Sziasztok!

Tényleg jó sokáig nem engedett be engem se. Mi lehetett vele!!!

Orrszívó: nem tudom, nekem még nem volt, de nekem olyan brutálisnak tűnik. Viszont a gyereknek tényleg jó lehet, mert ugye fújni úgysem tudja. Viszont, én újszülöttnek, vagy kicsi korban semmiképpen nem használnám. Úgy érezném, az agyát szívom szegénykémnek.

Evu, mi is fejfájósak voltunk a terhesség alatt. Minden héten, hétfőn migrénes fejfájásaim voltak. Főleg a munka vége felé jött elő, és reggelig el sem múlt. Az segített néha, ha meleg vizes zuhanyt vettem, és a tarkómra folyattam. Legalább egy órán keresztül. :cry: Aztán volt, hogy az sem segített, és én is egy fél algopírin vettem be. De csak végszükség esetén. De jó hír, nekem egyszercsak elmúlt, a terhesség vége felé teljesen. Már nem is emlékszem rá, pontosan mikor, de soha többet nem jött elő.
Szorítk, hogy neked se jöjjön elő!!!!!! Borzalmasan rossz. Én is úgy voltam vele, hogy talán akkor többet ártok a babának, ha majd egy napig sírva fetrengek, mintha beveszek egy fél gyógyszert.

Niki: igen, igen, légyszi küld át azt az oldal címét. Én nagyon szeretem ezzel a kézzel készített cuccokat. Olyan jó érzés amíg csinálod, és utánna is nézegetni, vagy másnak elmondani, hogy én csináltam. Nem is lehet olyan szépet vásárolni, mint kézzel csinálni. Előre is köszi. Szóval 25-e Emmácska nagy napja????? De izgi!!!! Milyen érzés, hogy tudod a napját?? Gondolom izgulsz egyébként is, de most hogy tudod?????

Üdv Mindenkinek: Andi

Kép

Kép
b79andi
 
 


Sziasztok.

Niki: ez nagyon izgi lesz, pont Eszter napon mész be a Jánosba. Ez egy nagyon jó nap!!! :lol: :lol: :lol:
Szóval Emmánk guggol, nem baj, tanulja a helyes pisilési formát!!! :lol: :lol: :lol:
Csajok abban igazatok van, hogy újszülött korban még csak kis pumpás ortisztítóval tisztítható az orrocskája (tényleg ne szívja ki azt a picúrka kis agyát).
Van egy barátnőm, akinek a kislánya, ha érzi, hogy tele van az orra már megy is a porszívóhoz, rácsatlakoztatja az orrszívót és saját magának kiszívja. khm, ezt azért már két--három éves kora felé nem engedném, de mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
Fatima: kíváncsi vagyok anyukád véleményére, majd írjál róla.
És várjuk a holnapi helyzetjelentésedet is Tarekről.
Andi: én ilyet még nem is hallottam. FEJFÁJÁS?! Nagyon durva lehetett. És erre semmi gyogyót nem vetél be? Le a kalappal!!! :shock:
Jó éjszakát, holnap folyt. köv.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea
 
 


Sziasztok!

Próbáltam többször belépni, de nem volt jó az oldal!

M-l-andrea: Igen, megvettük, gyönyörű! Bergont vettünk, mert elég masszív, de könnyű és jó árban volt! Köszi a névnapos köszöntést, bár mi nov. 24-én fogjuk tartani majd!

Niki30: Húha, 25-e mindjárt itt van, izgi, izgi!!! :lol: Járunk mi is felkészítőre, csak összevissza. Jövő héten pl. szeretnénk eljutni, elvileg nincs is más betervezve! Melyikre érdemes menni szerintetek?

Fatima: drukkolunk a holnapi dokihoz, majd írj!

Lányok, az őssejtlevételről mit gondoltok? Mi teljesen tanácstalanok vagyunk, pedig ideje volna már döntenünk?!

Na, jó éjt, remélem holnap jó lesz az oldal!

Zsu

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Niki: Milyen gyorsan repül az idő! Nagyon drukkolok nektek, de a dokinál jó kezekben leszel és hidd el nem baj, hogy előre tudod azt, hogy melyik nap fog Emmácska megszületni. Nekem egyáltalán nem volt rossz, sőt igy nem rohanvást mentünk be a kórházba és még volt egy napom a kórházban arra, hogy lélekben még jobban felkészüljek és ne csináljak semmit csak pihenjek.
Nagyon szép Emmácska kuckója!! Érdekes, hogy mennyire más ez a szekrény egy lányos környezetben, mint nálunk, de persze gyöngyörű. Jó ötleg a díszítés. Látom minden készen áll már. Hányszor nézed meg egy nap? Én folyton bámultam az üres helyét és elképzeltem milyen lesz ha majd benne fekszik a babánk.

Fatima: én is nagyon kiváncsi vagyok, mit tanácsol anyukád! Olyan pici a fiam, nem is merném orrszívóval kiszivni a trutyit, ha most megfázna. Viszont fontos a tisztítás. Szegény barátnőm kislányának a fülét is fel kellett vágni annyira begyulladt, na a kistesónál ő már vadul porszívózik folyton, de én nem akarok ha van jobb megoldás.

Zsu: én is sokat gondolkodtam az őssejt levételen, de végülis nem vettük le, mert nagyon sokba kerül és nem tudtunk volna rá előteremteni. Szerintem egyelőre nem áll olyan szinten a dolog, hogy használni tudják. Lehet, hogy egyszer bánni fogom, de ha olyan használható lenne akkor biztos jobban reklámoznának. Mondjuk ha lett volna rá többszázezer forintunk akkor levetetem. Szóval ha beleféra költségvetésetekbe akkor csináljátok, vesztenivalótok nincsen.


Vigyázzatok magatokra!
Felteszek pár képet a gyönyörűségemről, akit nagyon imádunk.

Puszi

Viki

Kép

Kép
viky30
 
 


Beni imád aludni, még pelenkázás közben is képes végig szunyálni.

Kép

Andi és Zsebi! Képeket ti is tesztek fel még? Danikát még nem is láttam :-(

Kép
viky30
 
 


Sziasztok Lányok!

Igen, nagyon izgalmas, hogy tudjuk a születési dátumot.
Viki, valóban jó ez így, hogy nem ér váratlanul és lelkileg is fel tudok rá készülni. Apa már beígérte, hogy a befekvés napján addig marad ott velem este, amíg csak lehet. Ne egyedül izguljam már végig az estét/éjszakát. :roll:
Remélem is, hogy Serfőző dokinál jó kezekben leszek. Én nagyon bízom benne.
Szobácska, hm, hát igen, sokszor gyönyörködöm benne, az biztos.
Benike nagyon szép baba, kis szivecskéje, milyen nyugodt:) Vicces, ahogy félig kibújva a rugiból alszik a pelenkázón:):)

b79Andi, akkor küldöm az oldalt. Szerintem nagyon jópofa. Remélem lesz időd kreatívkodni Maja mellett.:)

http://kreativotlethaz.uw.hu/

Fatima, írd meg mindenképp, mi volt ma a dokinál, jó?!

Andi, igen Emma guggol, már most szarik a világra! :D Tényleg, Eszter napja lesz 24.én:)

Zsu, szerintem mindegyikre érdemes elmenni (felkészítő). Ha van rá lehetőséged, használd ki. Még úgyis van pár heted.

Mindenkinek szép napot! Még jövök!

Niki

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!!

Porszívós orrszívó kelllllllll!!!!!!!!!! Ne féljetek tőle! Borinál mi sem vettünk, mert valahogy féltem,hogy túl radikális eszköz az én pici csöpp lánykámhoz, kapott is olyan középfülgyuszit,hogy 1 hétig kórházban voltunk, ahol óránként szívták a füléből-orrából a trutyit :cry: .
Marcinál a kezdetektől fogva használjuk és soha semmi komoly problémája nem volt. Én nem tapasztaltam,hogy szaporítaná a trutyit a gyakori szívás, sőőőőőt, sokkal jobban tudott utána levegő venni, meg szopizni. Nekünk kimondottan javasolta Borcsi orr-fül-gégésze a porszívós orrszívót.
Fatima, aztán lehet, hogy Anyud valami csodapraktikát tud. :wink: .

Niki, Emma-szoba szupper, gyönyörű, nagyon szépen berendeztétek.

Beni baba egy tündér, csudaszép kisfiú!

Szépe napot Nektek, puszi,Zsóka

KépKép
logi
 
 


azt azért nem árt kihangsúlyozni h az orrszívóra rácsatlakoztatható orrszívó nem úgy szív ugye, mint a porszívó! abszolút nem szív iszonyat erősen, teljesen normális. ha valamivel letakarod a porrszívót akkor a hangja se vészes. de az elektromos, meg a kézi 1/4 annyira se szívnak jól mint a porszívós. az kiüríti a trutyit és éjjel alszik a gyerek és nem fuldoklik. pl.
kerekpocak
 
 


Lányok, Zsebi megkért, hogy tegyek fel képeket róla és Dánielról!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
niki30
 
 


Sziasztok Anyukák!

én már az Anyukás topikba járok, és bocs hogy beleszólok az orrszívós témába.

Mindenképpen kell, mert a baba nem tud orrot fújni! És takony ugye nem csak megfázáskor van...Nekünk sajnos elég poros a lakásunk (nem azért mert nem takarítok :wink: ), és ezért Julinak (majdnem másfél éves) sokszor van cucc az orrában (legtöbbször nagyobb darabok, nem folyékony - de inkább nem részletezem).

Egyébként nekünk az elektromos (LivingLab) nagyon bevált, mikor egyszer-egyszer taknyosabb volt, hát ne tudjátok meg miket kiszedett és főleg hogy milyen mélyről...

Szóval nekünk ez vált be.

Régen olyat használtak, ami gumuból van, össze kell nyomni és ahogy elengeded a vákum kiszívja a nózitrutyit. Ilyet most is lehet kapni és ez is hatásos csak nem olyan gyors.

Puszi és drukkok a szüléshez (akinek még hátravan)!!

Klári

Klári
Kép
ganti
 
 


Sziasztok!

Niki30:Szorítok neked,hogy egybe maradjatok 25.-éig!Jobb ha tervezett a dolog.Jobban rá tud készülni a műtős gárda.Ne félj semmitől!Csak utánna rossz egy kicsit 1-2 napig.
Olyan furi,hogy így elszaladt az idő.Mindjárt te is anyuka leszel :D .


Orrszívó:Hát én olyat vettem a mi mellszívó+orrszívó egyben,de tuti veszek porszívósat,mert iszonyat rossz.Ilyet ne vegyen senki!Fél óra szenvedés mire kibányászok valamit.

Kép

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok!!

Köszi Niki az oldalt, már nézem is, mit tudunk belőle megcsinálni. :D Remélem, Maja hagyja a mamáját kicsit bütykölni. Bár napközben eléggé nyugi, éjszaka alszik. Csak hát akkor én is. :D :D

Evu, az jutott még eszembe fejfájás ügyben, hogy nekem még a levendula illat is bejött. No nem akkor, mikor már nagyon fájt, hanem mikor éreztem, hogy kezdődik. A halántékomra kentem, és az orrom alá, hogy jó erősen érezzem az illatot. És persze nyugtatólag is hat, ami egy kismamának sosem árt. :lol:

Hát, kíváncsi vagyok mikor merem először kiszívni Maja orrocskáját az orrszívó porszívóval. De ha először lesz rettentően taknyos, biztosan bevetem.

Fatima, engem is érdekel naaaaagyon anyukád praktikája. És ha tud még bármiről valami praktikusat, az is. De jó, hogy ilyen titkos segítséged van/lesz neked. Irigykedek.

m-l-Andrea, hogy vagytok? Keményedések? Remélem, mintha sose lettek volna. Bár ahogy látom, lassan meg már itt az ideje, hogy legyenek. :D Persze nem törvényszerű. Hát igen, nagyon keméyn volt a fejfájós időszak. Azért néha néha bevettem egy egy bogyót, de a papa ilyenkor nagyon mérgesen nézett, és csak a végső kétségbeesésben merészkedtem el odáig, hogy kibírjam a fejfájást és a mérges pillantásokat egyszerre. :D

Viki, na jóóóó, ha annyira kéred, teszek fel én is képet. :P :oops:

Kép

Kép

Kép
b79andi
 
 


Andi, amennyit látok a babaszobából, nagyon szép!
Nekem is ez a fehér bútoros stílus jön be.
Ez a kiságy nem ikeás? Ilyesmi a mi szekrényünk is:)

Maja megtalálta a kezecskéjét! :lol:

Timi, köszi a drukkot!

Mi is orrszívó-porszívót vettünk, ezt ajánlották sokan. Remélem nem kell majd túl sűrűn használni. De ha muszáj, akkor muszáj. Inkább bevetem, minthogy fel kelljen majd szúrni Emma orrát.

Kép
niki30
 
 


Niki, de igen, ikeás a kiságy. Mivel én nem rendelkezem túl nagy méretekkel, ez volt az egyetlen kiságy, ami mellett nem éreztem magam liliputinak. A bútorok is tetszettek, de kaptunk két szekrényt, így nem kellett venni. Nekem is nagyon tetszik a fehér, olyan tiszta érzése van az embernek. Igaz, egy kisbaba mellett, bármilyen színnel tiszta érzése van mindenkinek. :D
Köszi, hogy tetszik a szoba. Majd csinálok képet róla ,és felteszem. Igaz nem sok kézzel csinált dolog van benne, de majd lassan. Mivel a papa nem akarta tudni a baba nemét, így nem is vihettem túlzásba a díszítést. Na de most.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi
 
 


Sziasztok!

Látom megoszlanak a vélemények az orrszívóval kapcsoltban. Holnap jön az anyukám és akkor kifaggatom, hogy szerinte hogyan kell egy kicsi gyereknél (legyen az akár csecsemő) kiszedni a nózi trutyit. Higyjétek el, ha nem lesz meggyőző a módszere, akkor nyílván én is kénytelen leszek használni ilyen vagy olyan segédeszközt, de amíg nem muszáj, addig alapból kerülném. :)

Niki! - Annyira tudtam!!!! Mondtam is Andinak, hogy tutira "időben" fog érkezni Emmácska, ha már úgy alakult, hogy csaszi-szülésed lesz!!!
Gondolom még most is hihetetlen az egész! Még így is, hogy már tudod, hogy mikor fogtok találkozni Emmával. :) Nagyon drukkolok!!! De hát addig még úgyis beszélünk! :)

Benike, Dani és Maja igazi kis tündérek!
Milyen kis picik!!! :)

Csajok! Vágjátok, hogy lassan jön a következő bébi bumm???

Először Niki, aztán elvileg én és Andi, aztán meg Zsu!

Vajon kinek lesz meg hamarabb??? (persze Nikit leszámítva!)

fatima
 
 


Sziasztok.

Andi, Zsebi, nagyon szép babáitok vannak. Gratulálok.
Most már minden rendben, a keményedések nem olyan gyakoriak, mint annak előtte, de azért még megvannak. Most már érzem, hogy egy-egy nagyobb vásárlás, sétálás után kifáradok.
Az új étel mániám most az eper, Ti nektek nincs ilyen őrületetek??? :oops:
Végre most már én is itthon vagyok és készítgetem Eszter kuckóját, hétvégén a párom összeszereli a kiságyat, rátesszük a baldahint és szinte már jöhet is picúr.
Bár még a babakocsi témával hadilábon állunk, úgyhogy szombaton megyünk azt is nézegetni.
Én is ma megyek dokihoz, beutalóért, állítólag az utsó nagy labor viszgálat és azt hiszem meg is nézeget, hogy hogy áll Eszterem.
Látom az orrszívó téma, mindenkinél nagy kérdés. :D
Mi is gondolkodtunk az őssejt levételben, de szerintünk is, ha olyan jó lenne, akkor már mindenki ezzel gyógyítaná a picurkáját és önnmagát. Amíg nem találják fel a legdurvább betegségek ellenszerét, addig nem lehet mit tenni. Sajnos.
De aki úgy gondolja és ad esélyt, az is jól teszi, mi ehhez a párommal egy kicsit pesszimistán állunk hozzá.
Puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea
 
 


Fatima.
Nem csinálunk egy licitet, hogy kié lesz meg hamarabb? :lol: :lol: :lol:

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea
 
 


niki30:a számomat emailben küldtem,mert megint nem akarta elküldeni.Megkaptad a privit?

Kép

Timi
tftimi
 
 


Andi! - CSINÁLJUNK!!! Tök nagy poén lenne???

Na csajok! Benne vagytok????

fatima
 
 


Hihetetlen, hogy milyen sokáig elvileg nem született babuci, most meg újra jönnek a bébik. Már várjuk, várjuk!!!!!! Mindegyik picurról a beszámolókat. Olyan jó olvasgatni.

Ja, még egy jutott eszembe. De a felkészítőn mondták, hogy vigyünk magunkkal popsi krémet. Mivel mi sem tudtuk kiváltani a gyógyszertáriakat - sőt nekünk még bianko receptünk sem volt :( ezért én is a sudocremet vettem emg. Tényleg drága, de nem kell belőle sok, és Majával már lassan egy hónapja - te jó ég!!! - használjuk, és a fele fogyott el. Pedig a papája keni rendesen a kis fencsijét, nehogy valami kisebesítse. :D :D Szóval, én is tudom javasolni, tényleg jó. Semmi baja a popsijának. Pedig van cucc rendesen mindig. :oops: :oops:

Lányok, izgi ez a licit dolog. De szerintem ha nem is egy nap szültök, de tutira találkozni fogtok a kórházban. És már bocsi, de szerintem, Andi fog hamarabb szülni. A lányok pontosabbak mint a fiúk. Úgye mamik???? :D :oops:

Timi hogy vagytok? Fú de nagy babád van már neked is. Hihetetlen, most született. Telik az idő rendesen!!!

Hajrá pocakosok! Niki élvezd ki minden percét a pocakoskodásnak. Jó darabig nem lesz benne részed. :D

Andi, az eper nekem is bejött. Igaz, én az elején ettem, de szinte csak azt. Eper turmix, eper leves, eper joghurt, eper ital stb. Mindegy volt, csak eper legyen. Persze ez télen direkt jó volt! :lol: Fincsi is ám az. Viszont úgy hallottam, a szoptatás alatt inkább nem kéne enni, az apró magok miatt. Hasfájást okozhatnak, szóval most egyél annyit, amennyit csak bírsz!!!! :P

Hova tűntek a többiek???????

Üdv: Andi

Kép

Kép
b79andi
 
 


Licit? :D :D :D :D :D :D :D
Azért az marha jó lenne ha Ti (Andi, Fatima) együtt feküdnétek bennt.
Cooool!


Timi, igen, köszike, megkaptam. Válaszoltam is:)

Kép
niki30
 
 


Mi is vettünk sudocremet, állítólag az tényleg marha jó a popsira. Én is azt viszek be, mivel a gyógyszertárit még nem tudjuk kiváltani. :roll:

Kép
niki30
 
 


Még egy kép, bocsi. Ez az egyik kedvencem, a sok sok közül. :oops: :oops:

Kép
Kezek :)

Kép

Kép
b79andi
 
 


Nekem is az az érzésem, hogy Andi Esztere hamarabb lesz meg. A fiúk olyan ráérősek! :) De azért tényleg jó lenne, ha együtt lennénk bent a kórházban! Igaz Andi??? Jókat röhögnénk olyanokon, mint fejvíz!!! :P :D :P

Képzeljétek! Ma volt nálam az "új" védőnő és azt mondta, hogy az itteni (XIV ker) dokinéni és szerinte is nem olyan jók a gyógyszertári fürdetők. Állítólag tök sok babának van tőle ekszcémája (így kell írni???). Azt mondta, hogy felírják minden további nélkül, de javasolt egy Dalli nevű szappant, amit a DM-ben lehet kapni és állítólag az nagyon jó.

Hallottatok már erről????

Ja! És micsoda mázlim van???? A dokinéni állítólag nem egy gyógyszeres orvos. Mármint nem nagyon szereti a gyógyszereket és többnyire a gyógyhatású készítményket ajánlja, ha baja van a babának. Ő is nagyon candida szakértő. Asszem őt emlegette az apósom. Ismerik egymást! :)

Jó, mi???

fatima
 
 


Andi ez a kép tényleg fantasztikus!
Nekem régen volt egy hasonló képeslapom, amit sokáig őriztem, mert annyira megfogott.

Kép
niki30
 
 


Andi! - Tényleg nagyon szép a kép! Milyen picur Maja újja! :)

fatima
 
 


Niki, már csak pár nap, és nem kellenek a képeslapok, csináltok ti is a pici Emmácskáról édeseket. :D :D :D
Tényleg, mit mondott a doki, picike lesz?? Hülye kérdés, minden baba pici :? , de ahhoz képest.
Már alig várom az első fotókat. Te ugye teszel fel majd róla??? Remélem!!!!
Mindenki lázban ég! Jön a baby bummmmmm!!! :D :D :D

Kép

Kép
b79andi
 
 


Pici kezek és pici körmök! Már 3x vágtuk a kezén a körmöt. Hát lányok, az nem semmi. Én beszari mami vagyok, az apja vágja neki. :D :oops:
És nem kell szerintem a körömvágó olló, mert mi csipesszel csináltuk, és tök jól beválik. Ollóval nem is látom mit csinálok. És gyorsabb!!! :D

Kép

Kép
b79andi
 
 


Csáó!

Olyan kis tündéri praclija van Majának. Lehet, hogy én sem merem majd vagdosni a kis körmeit, főleg hogy olyan kis picurkák. nagyon jóóó neked!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Fatima: tudod, amit megbeszéltünk, majd dolgozunk az ügyön, hogyha nem lesz meg időben nyomjuk apával. :oops: :oops: :oops:
Tényleg, most vettem csak észre: jön a BÉBI BUMMMM!!!!! De jó lesz!!! Már alig várom, hogy én is feltegyek képeket. :D
Én nekem is mázlim van a gyerekorvossal, Ő sem szereti a gyógyszereket... Ez megnyugtatott.
Dali szappan? Én még nem hallottam róla, de lehet, hogy ma megnézem, milyen is az!
na puszi csajok, megyek dokihoz.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea
 
 


sziasztok lányok!
nagyon szépek vagytok pocakosan is, meg babával is!

Viki, nagyon megható volt a történeted! :) :)

még egy régebbi témához: nekem a szopizás elején egy picit fájt a mellem, és én a tejcsivel kentem, és jó volt, semmi krémet nem hazsnáltam, szerintem ez is cici függő! :)

popsikrém: unguentum infantum ami nekünk bejött, szimtén gyógyszertári.

Andi, az elején én is féltem körmöt vágni, de már simán megy, az elején apa vágta :lol:
mangó
 
 


Érdekes, hogy köröm vágás ügyben ezek szerint a papák bátrabbak. :D :D

Még azt akartam írni, hogy képzeld Niki, veled álmodtam. Pontosabban veletek. Valahogy találkoztunk a kórházban, és pont mentél szülni, de előtte megengedted, hogy megsimogassam a pocidat. És Emmácska akkorákat rúgott!!!!! MAjdnem kirúgta a pocakod oldalát. Olyan jó élmény volt.

Nem tudom miért álmodtam veletek, biztosan azért, mert annyira be vagyok már sózva a baba bummmm miatt!!!

:D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
b79andi
 
 


Andi, persze, hogy teszek fel majd róla képeket, hiszen én is egy büszke anyuka leszek! :D :D
Jelenleg 3 kg körül van, szóval nem lesz egy óriásbébi:)

Ne viccelj, hogy velünk álmodtál? Ez aranyos:)
Szóval megsimiztél minket? Hát ez tök jó!
:) :) :) :)

Kép
niki30
 
 


Nem úgy értettem Niki! Persze, hogy büszke anyuka vagy!!! Hanem ,hogy nálatok nincsen ellene a családból valaki, hogy felkerüljön a piciről ide kép. De örülök, és már alig várom.
Fú, nem is mondom többször, mert gondolom te is be vagy már sózva. Én biztosan másra sem tudnék gondolni.
Pihenj sokat, már ne szaladgálj, kell az erő.

Puszi Mindenkinek: Andi

Kép

Kép
b79andi
 
 


Andi :) :) :) :)
Senki sincs ellene a képfeltöltésnek!:)
Már alig várom, hogy megmutizzam Nektek!
Meg már én is kiváncsi vagyok rá.

Kép
niki30
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?