Na végre, hogy be tudtam lépni. Két napja éppen visszaolvastam és már írni akartam, amikor lehalt a bnet.
K.boris
Hatalmas gratula! Tényleg nagyon örülök és szurkolok, hogy a pénteki uh-n már lássanak valamit. De ha nem látszik semmi, akkor se keseredj el, én csak a ciklus 35. napján voltam és a 13-on volt az inszem. Terhes tűnetek? A fáradtság jó jel, néha olyan érzés volt az első hetekben, mintha egész éjjel vagont raktam volna. Kitartás, ez elmúlik, még most is tele vagyok energiával és úgy röppenek fel a harmadikra, mint azelőtt. Meg is jegyezték a minap, hogy milyen fürge vagyok.
Zel
Remélem találsz valami intézményt, ahol hamarabb megcsinálják a lombikot. Az október tényleg rohadt messze van, különösen ha az ember lánya már olyan régóta vágyik valamire. Megértelek, hogy mindent megteszel a megsürgetéséért.
Pandácska
Nem semmi, 22 tüsző. Nem csodálom, hogy fáj a pocid. A hat megtermékenyült az elég, abból még lefagyasztani is lehet. Megy a drukk ezerrel.
Kata
Neked is nagyon szurkolok. ICSI-vel nagyobb az esély a megtermékenyülésre. Hú, olyan izgi lett most a topic.
Reni
Az a 15-16 db szerintem pont jó, mert afelett már nagy az esélye a hiperstimunak. Szerencséd, hogy ilyen jól reagálsz a Gonalra, így nem kell belőle sok. Először én is 75-öt szúrtam az inszemekhez, de 12 nagy petesejtem lett (meg néhány kicsi is), ezért levették az adagot 37,5-re, azzal 3-5 db volt.
Neked is nagyon szurkolok.