Új privát üzeneted érkezett!

reni, de jó hogy jöttél :D Úgy látszik ez a pár nap a petesejteké, izgulhatunk a leszívásért, megtermékenyülésért :D
Kitartás, mindjárt célba érsz!
bbilona

Ja és az altatástól senki ne féljen az tényleg kellemes volt :lol:
Vendég

Boris,
leszvás elött semmit nem éreztem de utána... hát :(
Vendég

Katata!

Köszönöm a drukkot,és én is nagyon gondolok ám rád! :wink:

Pandácska!

Nem tudom,hogy a doki honnan látja ,de azt mondta,hogy mindbe van.Amit üresnek mondanak az sem üres csak elment androgén irányba,el van öregedve,és ezért nem lehet őket megszúrni!
Kitartás ez a fő mottónk és meg lessz az erdménye! :wink:
m. reni

Na végre, hogy be tudtam lépni. Két napja éppen visszaolvastam és már írni akartam, amikor lehalt a bnet.

K.boris :)
Hatalmas gratula! Tényleg nagyon örülök és szurkolok, hogy a pénteki uh-n már lássanak valamit. De ha nem látszik semmi, akkor se keseredj el, én csak a ciklus 35. napján voltam és a 13-on volt az inszem. Terhes tűnetek? A fáradtság jó jel, néha olyan érzés volt az első hetekben, mintha egész éjjel vagont raktam volna. Kitartás, ez elmúlik, még most is tele vagyok energiával és úgy röppenek fel a harmadikra, mint azelőtt. Meg is jegyezték a minap, hogy milyen fürge vagyok.

Zel :)
Remélem találsz valami intézményt, ahol hamarabb megcsinálják a lombikot. Az október tényleg rohadt messze van, különösen ha az ember lánya már olyan régóta vágyik valamire. Megértelek, hogy mindent megteszel a megsürgetéséért.

Pandácska :)
Nem semmi, 22 tüsző. Nem csodálom, hogy fáj a pocid. A hat megtermékenyült az elég, abból még lefagyasztani is lehet. Megy a drukk ezerrel.

Kata :)
Neked is nagyon szurkolok. ICSI-vel nagyobb az esély a megtermékenyülésre. Hú, olyan izgi lett most a topic.

Reni :)
Az a 15-16 db szerintem pont jó, mert afelett már nagy az esélye a hiperstimunak. Szerencséd, hogy ilyen jól reagálsz a Gonalra, így nem kell belőle sok. Először én is 75-öt szúrtam az inszemekhez, de 12 nagy petesejtem lett (meg néhány kicsi is), ezért levették az adagot 37,5-re, azzal 3-5 db volt.
Neked is nagyon szurkolok.

Kép
Kép
tiza

Tiza,
köszi :D
Vendég

pandácska, mi fáj, feszül a pocakod, vagy hányingered van? Egyáltalán ilyenkor otthon van az ember lánya betegállományban?
bbilona

Illona,
Első nap nem feszült hanem görcsölt meg nyilalt de úgy hogy állni nem tudtam és hánytam is. Második nap nyilalt meg feszült. Ma meg feszül de ez a túlstimu miatt szóval normál esetben már ilyenkor nem szokott fájni. Mivel csak fekve jó állni egyenesen nem tudok ezért otthon vagyok az ágyikóban :D
Vendég

pandácska, akkor lassan enyhülnek a fájdalmak.
Azt hiszem amikor majd felváltva alszanak az ikrek, és nemtudod mihez is kezdj, erre a fájdalomra már emlékezni sem fogsz :wink:
bbilona

Ilona,
Az biztos :lol: viszont azt már nagyon várom :wink:
Vendég

jaj pandi akkor tök szar lehetett neked, ismerem azt amikor az ember vacakul ébred, nekem a lapar után volt szar, kiugrottam az ágyból és annyira megszédültem, hogy mindjárt vissza is estem...szóval tarts ki, hétvégére már sokkal jobb lesz :lol:

tizu, köszi!! hát még nagyon az elején járok és most ezen a héten attól rettegek, hogy nehogy kirostálja a természet, vagy csak úgy felszívódjon, vagy méhen kívüli legyen....annyira rettegek a vetéléstől..te is így voltál ezzel? tünetek vannak, ma egy kis émelygést éreztem, de a legrosszab az állandó pipilés, meg az, hogy kb 2 óra utántól teljesen 'leépülök, este meg csak fekszem mint egy béka..úgy izgulok mi lesz holnap, szurkolj:o)))) és ti hogy vagytok? jó babát várni? vannak félelmeid?? puszó

reni, akkor nálad sem telt ez a pár nap tétlenül, szurkolok, hogy minden jól klappoljon!!!
kicsiboris

Sziasztok!

ÚÚÚÚÚÚÚgy hiányoztatok!

Tegnap késő éjjel tudtam végre belépni, olvastam, de eltettem magam mára. Most meg győzöm olvasni, amit írtatok!

Panda! Nagyon ügyi vagy. Most már minden rendben lesz!
Filmet megkaptam, köszönöm szépen. Érdemes lenne ráírni: csak erős idegzetűeknek, sok pézsével.

Kicsibé! Jaaaaj!!! ha ott lennék, biztosan megráznám a vállad, hogy ne gondolkodj már hülyeségeken. (a helyedben tutti én is ezt tenném :lol: ) Nem lesz üres, vagy méhenkívüli. ott lesz a petezsák és nemsokára szívhangot is találtok!

Bbilona! Csak így tovább! Optimistán, pozitívan! Hogy állsz most? Inszem? Tüszők, stimu?

Katata, Tiza! Bevallom az őszintét, még nem telefonáltam sehova. Meg szeretném várni a pesti doki véleményét, meg tényleg hátha tud segíteni. Most kicsit lazítottam. Úgyis hétfőn megyünk hozzá, utána akár okosabbak is lehetünk.

Kabóca! Köszi. megnyugtattál, már kezdtem magam kicsit rosszul érezni, hogy akaratos vagyok, vagy ilyesmi. De ha belegondolok, mindenki ezt csinálja, bármilyen más téren is.

Reni! Dehogy tűnök el! ÉÉÉn? Amikor babanet-függő vagyok? Szorítok ám neked is!

Most egy kicsit dicsekedhetek is? 9 nap múlva elmegyünk "nyaralni". Egy egész délen lévő horvát szigetre. Anyósomékkal néhyen. Már alig várom.

Puszikálok mindenkit!

Kép
Kép
Kép
zel

Ezek a félelmek ugyanúgy megvoltak nálam is, sokáig még aludni sem tudtam emiatt. Főleg a 12. hétig attól rettegtem, hogy nehogy elmenjen a baba, de még utána is. Kb. a 20. hét körül váltam nyugisabbá, amikor már a genetikai uh és az AFP megvolt és elkezdett mocorogni a babó. Most attól félek, hogy egészséges legyen és a szülésnél nehogy történjen valami, de ez már nem emészt annyira. Amúgy nagyon jó babát várni, különösen úgy, hogy olyan nagyon zavaró terhes tűneteim nem voltak. Nem sokat kellett változtatni az életmódomon én nagyon feldobott vagyok általában, viszont könnyebben megsértődöm dolgokon, jobban a szívemre veszem, ha valaki megbánt.

Kép
Kép
tiza

Holnap 12.30-ra megyek kettő babáért :D
Vendég

Pandácska!

hej hej huj jé!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És kettőt ültettnek vissza?
Én is én is!!!!!!

A dokim mondta,hogy sok túrót kell enni!
Én betározok túróból neked is ezt ajánlom!!!!!!!!
m. reni

zel!!

én is én is!!
megyek veled nyaralni!

CSAJOK MI IS BEVEZETHETNÉNK MIT A MÁSIK TPOICBA?KIKERESNÉNK EGYMÁST AZ IWIWEN!!!JÓ LENNE NEVEKHEZ ARCÓKAT KÖTNI!!!! :lol: :lol:
m. reni

bbilona!!

Összekevertelek katatával :oops:
Nagyon köszönöm a drúkkot neked édes vagy!!!
Én is drukkolok!!!! :wink: :wink:

Csajok én olyan fáradt vagyok!!! :roll:
Egyszerűen ülő helyzetbe aludni tudnék!!!
m. reni

Reni,
már napok óta túrót eszem. Igen kettő babáért és marad még négy remélem őket letudják majd fagyasztani.
Vendég

tiza, hát igen, mindig kell valamin idegeskedni egy kicsikét, de akkor ez nálam is 'normális. jól van:o)) akkor most te a szülésre készülsz leginkább már. nem mentél el a születés hete rendezvényekre? ma például pont a vízben szülésről van egy előadás, én babonából még nem járok ilyenekre :lol: :lol:
(www.szuleteshete.hu, itt megtalálod a programot ha érdekel:o)pussz

reni, én nem ivivezem, azt hogy kell?

jaj zelem, már én is beijedtem, hogy nem jössz többet, jjjóóó nekünk az a függőség... :P na akkor majd hétfőn már okosabbak leszünk :lol: :lol:

pandácska, ez nagyon izgallmas, akkor holnap nagy nap lesz!!
kicsiboris

pandácska, de jó :D Akkor ma sem lesz alvás :wink: Jó anyukájuk leszel :D Na én már picsogok is, de örömömben, na azért csak kicsit irigykedem.

kicsiboriska, mostantól ez lesz, te leszel az aggódó anyuka amíg élsz. Most már mindegy :D :wink: El tudom képzelni, hogy milyen rémeket lát ilyenkor az ember, de te csak vigyázz magadra mi meg küldjük az pozitív energiát, mindennek rendben kell lennie. Szurkolok!

zel, ugye hogy mindenkinek most beindultak az események :wink: Hátha Pesten jobb a helyzet, és karácsonykor már 4-5 hónapos pocakkal főzöd a halat :D

kabóca, hogy vagy?

jucmuc, ugye jól vagytok?

Szép napot lányok!
bbilona

ilona, köszi, igaz!!! eléggé aggódós vagyok, és hidd el ezt el sem tudtam képzelni, hogy így lesz....., azt gondoltam, ha összejön egyszer akkor csak
Kép
boldog és vidám leszek, aztán itt van nnnnni. teljesen transzban vagyok, hogy az édes picuri megmaradjon.....és ne legyen baja, most ezerrel küzdenem kell magammal......hát ez sem egyszerű, tiza is tudja...
kicsiboris

ilonkám neked hamarosan inszemed lesz??????
kicsiboris

reni, ha kíváncsi vagy rakhatunk fel képet is.
Kicsiboris kérjünk neked meghívót? Megtalálhatsz ismerődöket, osztálytársakat stb.
bbilona

Ilona,
:D

Boris,
Igen izgalmas már most azt várom hogy két héttel késöbb legyen :roll: :oops: :wink:
Vendég

boriksa, talán hétfőn, majd holnap reggel megtudom. Honap az ultrahang napja lesz itt nálunk, úgy látom sokan megyünk kukucskára, kinek tüsző, kinek babóca :D
bbilona

bbilona!

Én fáncsi vagyok!!!!!
Zelt,pandát,mágnest,tizát,sapét,már láttam fótón!

KICSIBORIS !ILONA! KATATA! titeket nem tudlak elépzelni,csak gondoltban....hihi

Én nem tudok képet kisebbíteni,valami van a fotó shoppal!!

akit érdekel az iwiwen meg tud nézi email alaján
molnar.attila65@chello.hu

Kicsiboris!

küldjek neked meghívot?
Küld el az email címed!!!
m. reni

reni, megpróbálom az ivivet akkor: diana_k@freemail.hu
kicsiboris

reni, megpróbálom az ivivet akkor:
diana_k@freemail.hu

ilona, tényleg milyen jó kis uh nap lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

és hogyan kell belépni az ivivbe?
kicsiboris

Sziasztok!

Panda ez nagyszerű! Izgalmas lesz a holnapod, és utána már két kis pandácska növekszik a pocakodban :lol:

Kicsiboris! Nagyon várom, hogy holnap jó hírekkel gyere! Én is biztos szétizgulnám magam, de neked csak annyit mondok: úgyis minden rendben lesz :lol:

Ilona! neked is minden jót a holnapi tüszőnézőre :lol:

Reni, Kata! Nagyon közel vagytok, szurkolok!

Kép
domo

boris!

Elküldtem a meghívót!

Domo!

Köszönöm szépen! :wink:
Állás ügyben mi újság?
m. reni

domo köszönöm :D

Elfelejtettél írni magadról, mi újság van veled?

reni: Bujdosó Baranyi Ilona, ha nem találsz akkor hozok holnapra fotót.
bbilona

Reni!
Eddig szomorkodás volt, de már jól vagyok és elindult a keresés!
Hát nem vagyok egy kapkodós típus...

Kép
domo

Ilona!
Velem semmi különös nincs, most spontán próbálkozunk. Most nem nézi senki, de már jönnek a jelek, hogy közeledik a peteérés...
és már egész jó a hangulatom is :lol:

Kép
domo

Én is fent vagyok iwiwen, Lászlóné Molnár Ágnes néven.:)
bbilona: megtaláltalak! :)
Na megyek,oltáson voltunk, alszik, aztán nagybevásárlás dm-ben..

pandácska:
nagyon drukk!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

domo, ennek igazán örülök, a jókedv és az optimizmus ragadós, gyere kicsit sűrűbben :D Minden jót ehhez a hónaphoz!

reni, megnéztelek. Ugye milyen jó volt menyasszonynak lenni, nem is meséltél milyen volt az esküvő? Remélem nem kevertem össze semmit :?
bbilona

Te is megvagy mágnes, nem is lakunk messze egymástól, sőt a férjem Harasztin dolgozik.
Nem vagyok ott túl ismerős, de egyszer szívesen megnézném a kiscsajt! Úgy 5 körülmegyek általában a férjemért. Van az Alsónémedi úton egy újnak látszó szép nagy tér, ennek a közelében dolgozik az emberem, ha mond ez neked valamit. Mit szólsz?
bbilona

bbilona:
tér?? ott van dm, posta? Meg padok? :) Na ezt jól betájoltam:)
Hol dolgozik a férjed?
Ha ez az a tér, mi minden nap arra sétálunk 5 körül:)
Szívesen találkoznék veled:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, nemtudom ennyire még nem néztem szét (padok,fekvőrendőrök vannak), de megérdeklődöm aztán jövő hétre megbeszélhetünk egy randit :D Már alig várom :D
bbilona

bbillona!

Igen szerintem engem láttál! Két mennyaszonyi kép és egy a férjemmel.
Az esküvöm szép volt jó nagy!280-an voltak.
de már sajna rég volt!
m. reni

Zel :)
Juj, de jó neked. Én is úgy mennék nyaralni, de azt hiszem ezt most egy évre elfelejthetem. De jövőre már szeretnénk elvinni a picúrt. Jó nyaralást.

Mágnes, Ilona :)
Bejelöltelek benneteket az iwiwen.

Pandi :)
Akkor tényleg izgulhatsz és még ikreid is lehetnek simán. Drukk hegyek!!!!!

Tulajdonképpen már az egész életünket végig aggódhatjuk, de egy szülőnek ez a dolga.

Kép
Kép
tiza

Reni :)
Szép menyasszony voltál. Az esküvő tényleg jó dolog, mi is nosztalgiázva emlékszünk rá. Kár, hogy ami jó olyan hamar végetér.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Bbilona, Mágnes! Jelöltelek iwiwen!

Most kicsit lustizok, mert sokat dolgoztam ma. De este visszajövök!!!!!

Pusszantás!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Pedig írtam, de nem tudom, hova tűnt.... :shock:

Bbilona, Mágnes! jelöltelek iwiwen.

Ja, és most lustizok kicsit, mert sokat dolgoztam ma, de este visszajövök.

Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Nézd, má, most meg mind a kettő megjelent....

Kép
Kép
Kép
zel

Tiza!

Köszönöm..
Neked az egyik képen menyecske ruhában vagy ugye?
te is nagyon szép vagy,és Rendkívül szép kismama!!!!! :wink:

Mágnes!
Téged is jelöltelek ám!
ez a babuci olyan gyönyörű!!!!!

Kicsiboris!
Már csak téged és katatát nem láttunk!
m. reni

bbilona:
a fekvő rendőrök ott vannak, akkor egyről beszélünk! :) A jövő hét jó, még semmi programom nincs. Tök jó lesz! :) holnap megyek babatalira egy másik fórumból:)

na megnézem már az iwies bejelöléseket, kíváncsi vagyok:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Hogy bírtatok egy nap alatt ennyit írni? Alig győztem visszaolvasni. :lol:
Pandácska: remélem egyre kevésbé fájdogálsz. Tényleg elképesztő a 22 petesejt! Ikrek. De jó! Már mi is azon gondolkodunk, hogy kettő vagy három picit érdemes visszarakatni? Látom Ti a kettőt választottátok. Szorítok nagyon.
Zel: szerintem is felesleges még telcsizned. Majd ráérsz a konzultáció után. Hátha nem lesz rá szükség! Szerintem a dokik ismerik egymást, és ha akar tud segíteni egyik a másiknak.
Kicsiboris: most még könnyen írom azt, hogy ne izgulj, mert tudom, hogy én is így lennék a helyedben. Holnap már nyugodtabb leszel szerintem.
Ilonám: több tüsződ is volt? Szuper! Tényleg több esély. Nekem is így sikerültek az ikrek tavaly. Hátha....
Én semmit nem érzek. Nem fájt semmim inszem után. Most még a cicim sem annyira érzékeny. VISZONT: kiállhatatlan hárpia vagyok. Szerintem a gyerekek mától utálni fognak. Nem tudom türtőztetni magam. Mindenért üvölteni tudnék.

Na, pusszancs!
kabócabobár

zel:
a kolleganőm/barátnőm is nagyatádi :)

m.reni: a mi westink is üdülni van sajnos... Hiányzik nagyon !

tiza:
az a ruha az esküvőn valami gyönyörű!!!

hú lányok! Tök jó, hogy tudok arcot kötni hozzátok :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Na végre erre is tudok egy kicsit jönni.Sajnos elég rossz éjszakánk volt, Ágota többször hányt, hajnalban pedig lázas is volt.Kapott Nurophent, majd egy kis hűs tejcsit és el tudott aludni utána.Reggeltől nem hányt szerencsére, de a déli alvásból sírva, lázasan ébred, és az ínyét fájlalta.Most pedig vidám és virgonc, remélem csak ennyivel megúsztuk!

Reni!
Ez az iwiw-es dolog jó ötlet, mert ha esetleg nem működne a babanet akkor is tudunk beszélni egymással.
Engem a kacicca@citromail.hu-n keresztül lehet elérni az iwiwen.Képet még nem tettem oda fel, de igyekszem!

Panda!
Holnap nagyon szorítok neked!Pihizzél sokat, és vigyázz magadra!

Boris!
Holnap rád is gondolok majd!Ügyi legyél ám!
Képzeld nem jött meg, és nem is érzem úgy hogy megjönne, pedig a gyógyszert hétfőn hagytam abba.Érdekes mi?

MOst megyek gyerköcöt rendezni!
sapé

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?