Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap este be akartam tenni egy üres kazettát a videóba, hogy felvegyek egy filmet, de a kazetta nem akart "bemenni" a nyíláson. Belenézek, erre mit látok!? Azt, hogy az én drága fiacskám egyik játéka van benne!
Pedig mostanában már nem ólálkodott a videó körül, azt hittem, hogy már nem érdekli. (Azért a biztonság kedvéért minden reggel kihúzom a konektorból.) Felfordítottam a készüléket, erre a műanyag karika egyből kipottyant belőle, de sajnos a gondom ezzel nem oldódott meg, mert utána sem vette be a kazettát. Szóval minden bizonnyal elnyomorodott benne valami.
Eszter: Örülök, hogy Réka ilyen jó kislány. És biztosan nagyon jó testvére lesz a hugicának vagy öcsikének. Akkor ezek szerint itthon fogsz szülni. Már éppen kérdezni akartam, hogy a Bajcsyba mész-e, erre látom, hogy intéztél is hozzám kérdést ezzel kapcsolatban.
Majd írok privit. Ami a hazaköltözéseteket illeti, gondolom az egyik szemetek sír, a másik meg nevet. Hiszen a barátok ott maradnak.... Lesz lehetőséged itthon is úszásra járatni Rékát? Ami a mártásokat illeti, ismerek egy végtelenül egyszerűt, a Besamelt. Szerintem fincsi lenne a hússal és a tésztával. Úgy készül, hogy 5 dkg margarint felolvasztasz kislángon, félrehúzva apránként belekeversz 5 dkg finomlisztet, majd felöntöd 5 dl tejjel. Visszatéve a tűzre addig kevergeted, amíg egy kissé besűrűsödik. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítheted.
Ha más mennyiséget akarsz, csak az a lényeg, hogy egyforma arányban legyenek a mennyiségek.
Zsuzsi: Akkor azért lassan de biztosan haladtok a pakolással!
Nem is lehet könnyű dolog egy egész háztartást összeszedni. Az itthoni kipakolásra meg biztosan gondolni sem mertek! Sajnálom, hogy nem működik nálatok a net, azért tényleg szólj majd, mielőtt utaztok!
Julcsi: Lehet, hogy már túl is vagytok az útlevél-csináltatáson! Mesélj, hogy zajlott!
Fokhagymát még sosem tettem a bableves rántásába, pedig nem lehet rossz. Csak az a baj, hogy a férjem nem nagyon szereti.
Sancsi: Mi jóval töltötted meg a karajt? Jól hangzik!