Új privát üzeneted érkezett!

sapé, óóóóóóóó pedig milyen szuper eredményeitek voltak. Lelkesítsen, hogy statisztika szerint a 3-4. inszem a legsikeresebb, ki tudja mit hoz a következő! A lelki feltöltődés kell, hát minden szépet, jót hozzá!

kicsiboris, no ezt elhiszem :D
bbilona

Ilonkám,
hogy vagy így az uccsó inszem előtt?
katata

Sziasztok!

Kicsibé! puszikállak! nem beszélek a héten még senkivel. A férjem telefonált Pestre a dokinak, aki a spermavizsgálatot csinálta, hogy mikor mehetünk a múltkori vérvétel+katonák eredményéért. Mondtam neki , ugyanmá' kérdezzen rá erre dokira, ő mit ajánlana lombikkal kapcsolatban, és csodák csodájára a drágám rákérdezett!!! Éééés a doki azt mondta, jövő hétfőn menjünk és akkor megbeszéljük a lombikot is. Remélem, tud segíteni. Nem akarok bekeverni semmit, így lehet, hogy a jövő héten telefonálgatok csak. De még nem tudom. Olyan bizonytalan vagyok, meg kétségbeesett, és ki vagyok borulva. És ki vagyok akadva, mert a szomszéd kislány is megszült, és a gyereknek azt sem tudják, ki az apja. 17 éves, és 6 lehetséges fiút írt apának. A picit az előző abortuszok miatt már meg " kellett" tartania. Ilyenkor kérdezem én: Isten kancsal?

Sapé! De kár... :cry:

Bbilona! Látom, hogy 9. napon tartasz, de mi a havi programod? Inszem? Vagy pihizel?

Pandácska! Nagyon drukkolok!

Puszi mindenkinek...

Kép
Kép
Kép
zel

Kata!
Több oka is van!Az egyik, hogy festetni szeretnénk, és a következő inszem pont akkor lenne, így nincs értelme belevágni.Pakolás, rámolás nem tenne jót akkor!A másik, hogy pihenni kéne a szervezetemnek.Ágota is úgy sikerült, hogy folyamatosan csináltunk 3 inszemet, majd a nyári szabik miatt 1 hónapot(kényszerűségből) kihagytunk, és utána összejött!Talán jót is fog tenni egy kis pihi, remélem!

Ilona!
Nekem Ágota a 4.re sikerült, így ha azt nézem van még időm!De én szerintem ebben a hónapban az injekció sem volt igazán jó.Gonal f-et kaptam amit eddig nem, és szerintem a 10.nap után nem reagáltam jól rá, nem nőttek a tüszőcskék elég nagyra, hiába láttak 3 a 10. napon.

Zel!
Sajna most így alakult.

Boris!
Bevallom, ezt az eredményt jó pár napja sejtettem, mivel nem éreztem olyan jeleket-tüneteket, mint amikor a lányommal terhes lettem.Aranyos vagy!Várom, hogy péntek legyen és gyere az eredménnyel!Érzel valamit?
sapé

zel, ne ess kétségbe kérlek! fontos, hogy legyen hited, és te olyan klasz csaj vagy, mindig erős voltál, tessék most is annak lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és akkor most az is lehet, hogy pesten lesz a lombikod? a pécsi az jó későn lenne igaz??

sapé, az előző hónapban én is éreztem a sikertelenséget, most viszont valahogy leges-legbelül azt, hogy van itt valami ami más...de nem tudtam mi az...a fémes íz a számban folyamatosan megvan, ill a cickóim fájnak, és délelőtt volt egy kis szédelgésem, aokat pisilek, meg kicsit olyan enerváltnak érzem magam....hát ezek vannak, de remélem pénteken nem lesz minden máshogy..... :cry:
kicsiboris

Sapé,
Sajnálom a nega tesztet :(
Vendég

Zel,
A babák sokszor oda mennek ahol nem várják őket de biztos ennek is van oka csak mi nem tudhatjuk...(még) :roll:

Mindenkinek köszönöm a drukkokat :D
Vendég

pandácska akkor neked most jó mozgalmas heted lesz, de ez annyira
közel van a célhoz :lol: :lol: :lol: :lol: sok sikert majd holnap!!!!! Kép

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Sápé:én is sajnálom, bár tudom, ez ilyenkor max kedves gesztus, de az ember mindig letörik egy kicsit. Szerintem is jót fog tenni a pihenés. Mi is azt fogjuk tenni, ha ez a hónap is sikertelen.
Pandácska: szorítok én is.
Zel: kíváncsi vagyok, mit fog mondani a doki.
Ilona: mikorra várható az inszemed? Mennyire szétcsúsztunk egymástól! Az előző hónapban még egyszerre vártuk szinte az eredményt. Persze nekem most 22 napra jött volna meg, csak az utro miatt nem tett így. Bár a nővérke szerint így is megjött volna. De nem tette. Ha nem sikerült, én megint megérzem majd a 22 -dik napon. Fáj a derekam, vagy nem?

Na, pusszancs nektek!
kabócabobár

Sziasztok!
Sapé sajnálom, hogy nem sikerült!:(
Ági másik Anna baba hogy van?
Ilona kérdésedre: Mi jól vagyunk köszönjük. Anna már 7 kg és 64 cm. Kis huncut csaj. Mostanában folyamatosan emelgeti a lábát és próbálja bekapni a lábujját. Ez csak meztelenül sikerült eddig neki.
ODRY??? Rég jelentkeztél. Hogy vagytok? Ugye nem dolgozol sokat? Hogy van a picurka fiatok? Sokat rugdossa anyukáját?
Pandácska sok sikert holnapra!!
bgyöngyi

Pandácska!

Nagyon fogok érted szúrkolni holnap! :wink:
Vigyázz magadra,és ne izgulj!
:D
m. reni

Sapé!

Nagyon sajnálom,de tudom,hogy nemsokára kistesevére lessz Ágotának! :wink:
m. reni

Köszönöm mindenkinek a drukkokat :D nagyon aranyosak vagytok!

Zel,
Ma feladtuk a dvd-t holnap elvileg meg kell érkeznie.
Vendég

Pandácska,
drukkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!
katata

Panda! Már akartam volna kérdezni, nehogy a postást kasztráljam! Csak nem akartam tolakodónak tűnni. Meg gondoltam, annyi fontos dolog történik most veled! Vagyis, na, érted...

Kicsibé! már minden lehet... Csak legyen már. Pest, Győr Szeged, vagy Debrecen? Miiiiindegy!
Próbálom tartani magam, de néha szerintem majdnem muszáj kiborulni. Akkor egy csomó feszültséget, felhalmozott és jó mélyre letapadt stresszt, meg ilyen sz@art ki lehet magunkból bőgni. Na én megtettem. Lényegesen jobb. Köszi, hogy ilyeneket írsz, gondolsz rólam, hogy klassz, erős. Kell ám anyátoknak is a támogatás!!!! Sőt, a babádnak már az öreganyja leszek! :lol:

Kabóca! Gondolhatod én milyen kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki. Galád, számító módon abban reménykedek, van egy jó ismerőse, vagy egy telefonszáma, vagy ilyesmi, ahol, vagy akinél kicsit hamarabb sorra kerülhetünk, mint október. Ettől még nem leszek rossz, ugye?

Puszika!
És további drukkok, Pandus!

Kép
Kép
Kép
zel

Kép

Nem aludtam éjszaka semmit! izgulok :lol: Amint lehet jeletkezem!

Zel,
Ha ma nem érkezik meg akkor kasztrálhatod :wink: :lol:
Vendég

pandi, jujj de szorítok, jelentkezz mihamarabb :lol:

zelem, hát mindegy is, igazad van....akárhol csak már lássuk azt a pozitív tesztet igaz :?: :?:

gyöngyike, milyen édi lehet amikor próbálja bekapni a lábújjait :lol: :lol:

ilonkám 5 nap múlva inszem?????
kicsiboris

Sziasztok!

Nagyon sajnálom , de annyi a dolog, hogy 1-2 alkalommal benéztem, de nem írta, mert arra sem volt idő és energiám.
Minden rendben van.... túl vagyunk a cukorterhelésen, voltam a dokinál és nagyon meg lettem dicsérve, mert azt mondta egy fokkal jobb a méhszájam , mint 1 hónapja. Ennek én nagyon örültem, tehát érdees volt az ágyat nyomni és megfontoltan mozgolodni. Dávid baba nagyon sokat mozog és énekelek neki, amit nagyon szeret.

A házikónk közben épülget. A tető a jövöhétre teljesen kész a válaszfalak, már állnak és a vízes csinálta meg az alapszerelés egy részét. Aztán szépen , talán leállunk, bár ezt is már mondtuk egy párszor.

Sapé!
Sajnálom, de lehet, hogy igazad lesz és tényleg a nyarat hanyd ki.
A festés amúgy is sok nehézséggel jár és tényleg kell a fizikai terhelés az idegről nem is beszélve. Te amúgy is öszi párti vagy!? :)

Kisboris!
Jól olvasom, hogy e hét péntekre lesz eredmény? Drukkolok!

Babszi?

Mindenkit köszöntök, aki új ebben a topkiban! Vissza kell olvasnom pár oldalt, hogy képben legyek :oops:

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Végre be lehetett lépni. Mindenféle hülye üzeneteket írogatott ki a gép.
Pandácska: na, mi újság? Mesélj!Szerintem mindenkit nagyon érdekel, hogy mi volt.
Kicsiboris: hogy vagy? Minden rendben?
Zel: alakul a lelked? Legalább egy kicsit? Nem vagy egy cseppet sem rosszabb, mint bármelyikőnk. Mi is ugyan ilyenek lennénk, és vagyunk is.
Ilonka: régen jelentkeztél már. Növögetnek a tüszőid? Több is van? mekkorák már?

Többieknek is pusszancs!
kabócabobár

Sziasztok!
22 petesejtet szívtak le tegnap de mára csak 6 termékenyült meg. Holnap még telefonálnom kell hogy lettek-e többen! köszönöm a drukkokat sajnos nem vagyok jól.
Vendég

Sziasztok!!

2 napja nem tudtam bejelentkezni, de a termésből ítélve másnak sem sikerült! Remélem most már működni fog!!

Pandácska,
hogy sikerült a leszívás??? mennyi petesejt lett?? Ha jól gondolom, akkor már holnap lesz a transzfer?? Mennyi termékenyült meg? Neked ICSI volt? Nagyon izgulok, írj amint tudsz, nagyon szorítok!

Többiek??? Mi van veletek???

Nekem nagyon feszül a hasam, növögetnek a kis drágáim rendesen. Ma voltam vérvételen, pénteken reggel kell mennem uh-ra. Akkor derül ki hány tüszőm növöget. Már nagyon közeleg a lombik!!!

Puszi!
katata

Kata
beültit még nem tudomvolt ICSI is
Vendég

Panda,
miért nem vagy jól? Fáj? Vagy mi a baj?
Mennyi volt ebből ICSI és mennyi normál? És melyik fogant meg?
katata

Kata,
Ezeket még nem tudom majd személyesen meg még várni kell. Fáj nem is kicsit.
Vendég

Panda,
értem. Remélem hamarosna enyhülnek a fájdalmaid. Azért nem semmi 22 petesejt!!!! És most mi lesz? Mikor kell telefonálni?
katata

Holnap 11. És akkor talán kiderül a beülti napja.
Vendég

Nagyon szorítok továbbra is!
Mi is szeretnénk ICSI-t is meg normálisat is, de még nem tudjuk melyikből mennyit? Nehéz eldönteni, meg nyilván függ attól is, hogy mennyi petesejt lesz. Ti hogy csináltátok? Mit mondtatok milyen arányban legyen ICSI és sima?
katata

Izgis lesz akkor a holnapi napod, napotok is. Sajnos valószínű, hogy csak este leszek holnap netközelben, de gondolok majd rád!!!

Úgy tűnik ketten vagyunk! Többiek?????
katata

Kata
Ezt a doki dönti el ha nem indokolt akkor az elsőnél nem is csinálhatnának elvileg. persze a doki al ényeg de nem te kéred nem te döntöd el.
Vendég

Kata,
Nálatok mi a baj?
Vendég

Nálunk semmi baj, de itt kint alapból, azonnal ICSI-t csinálnak, mert az egész cécó nagyon drága és nem akarják kockáztatni,hogy nem termékenyülnek meg. Így nekünk azt kell külön kérni,hogy legyen sima is. Mi azért szeretnénk olyat is, mert tudni akarjuk, hogy ICSI nélkül is megtermékenyülne-e. Szóval a mi esetünkben mi dönhetjük el, hogy mennyit hogy szeretnénk.
katata

Kata,
Így már értem.
Vendég

Miután felébredtél az altatásból azonnal fájt? Már enyhült kicsit?
katata

Azonnal fájt és nem igazán enyhült de az én esetem egyedi hiszen érthető hogy 22 petesjet után fáj. Remélem nálad normális mennyiség lesz!
Vendég

De akkor előtte is már, több nappal fájt, feszített igaz?
Nekem már elég rendesen feszül, szurogat a hasam kétoldalt. :?
katata

Nem nem fájt nem feszült. Az hogy feszül nem jelent semmit normális esetben feszül stimu alatt szóval ne ijedj meg minden okés lesz :wink: mikor mész uh-ra?
Vendég

Péntek reggel.
Neked hány nap stimus injekciód volt a tüszőrepi előtt?
katata

Sziasztok!
Na végre, hogy be lehet lépni!Mi lesz, ha egyszer csak nem lesz babanet?Hová fogunk menni?
Képzeljétek a barátnőm hétfőn este megszült. Ma mentünk megnézni őket. Hát valami tünemény kislánya van.
De sajnos Ágota hazafelé hányt az autóban, és azóta is kétszer. Nem tudom milyen éjszaka elé nézünk.

Panda!
Holnap remélem jó híreket mondanak neked!22 petesejt nem semmi!

Boris!
Hogy vagy?
sapé

Sapé,
reméljük nem valami hányós vírust szedtetek össze!! :? Szegényke!
katata

Kata,
7 nap.

Sapé,
Én is remélem!
Vendég

Pnadácska,
7???Nekem ma adjuk be a 6-at! Lehet,hogy péntek este már a tüszőrepi lesz?? :shock: Jajj, ez izgi! Ugye a tüszőrepi után nem másnap,hanem harmadnap lesz a leszívás? Akkor lehet, hogy már vasárnap lesz nekem?
katata

Sziasztok!
pandácska:
Húúú akkor a nehezén már túl vagy?? 22 petesejt???? Mindig ilyen sokat szoktak?

bgyöngyi:
Hát mi is jól vagyunk, Panna rájött, hogy milyen klassz dolog is sikítozni..:) Most ezzel ébreszt, mi meg jót röhögünk:) Végre elvolt hason is pár percet, eddig utálta, már kezdtem aggódni. El is bőgtem magam, hogy sikerült! Te hogy állsz a pelenkázással? Nekem képtelenség normálisan pelusozni, annyira icereg, forog, dübörög, rugdos..:)

kicsiboris:
van valami hír? tünet? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
Nem ezt túlstimunak hívják.

Kata,
ha lesznek érett tüszők akkor lehet vasárnap lesz :wink:
Vendég

sziasztok, jól megbolondult a babanet :x Látom van egy kis időeltolódás :roll:

Lombiklázban ég a topik, pandácska hogy lehet ezeket az izgalmakat kibírni? Jobban vagy már?

katata ugye nem is olyan egyszerű, mint ahogy az emberek kimondják lombik, beültetik és kész. Mennyi minden van mögötte, ha tudnák! Felpörögtek az események, mindjárt babások lesztek. Most kell csak igazán nektek az erő!

odry, de jó hogy minden rendben. Az építkezés nem túl egyszerű dolog, remek stresszhelyzetek vannak, de biztosan klassz, hogy épül a fészketek :wink:

zel, nagyon drukkolok, hátha kaptok valami elfogadható időpontot :? Az az október hajmeresztő!

Én kedden voltam uh-n, 13, 14mm tüszőimet pénteken nézi meg újra a doki, talán hétfőn inszem, de én nem vagyok az a villám tüszőnövesztésben, így még akár később is lehet :?

kabócabogár, 22 nap, hát naná hogy elcsúsztunk egymás ciklusától, nekem normál állapotban is 33-35 nap (meg így is) :wink: Erősen drukkolok, hogy a gólyák hozzánk is ellátogassanak végre :D

Jó éjszakát lányok!
bbilona

Ilonkám,
akkor együtt uh-zunk pénteken!! :) De jó, hogy két tüszőcskéd is van! :) Nekem mindig 1 volt extra stimu nélkül. Szóval az esélyeid duplák!!! :wink:

Boris,
merre vagy? Jól vagy?

Zel,
sikerült már ügyeskedni valami jobb, közelebbi időontot?
katata

bizony kata, most én is bizakodó vagyok már végre. Remélem sok szép érett tüszőt találnak nálad, és hamarosan kukikat és puncikat keresgélünk az ultrahangos képeken a tüszők helyett :wink: :oops:
bbilona

Ilonka,
örülök nagyon, hogy végre bizakodó vagy, meglátod segíteni fog!!! :lol: :wink:
Puszi!
katata

Sziasztok Csajszik!

Én is teljesen babanet függő vagyok!

Bbilona!

Tudod fő a pozítiv hozzáállás. :wink:

Katata!

mikor lessz a punkció?

Zel!

Ne tűnj el!

Pandácska!
szerintem nemsokára enyhűlnek a fájdalmaid!
És ott lessza pocakodban azok a győnyörű babócák!

Boris!

Hogy van az újdonsült kismama?

MAGAMRÓL!
Én már a legkisebb Gonal adagót szúrom,75mgot.
Nekem is nagyon sok tüszőm van kb 15-16Db nagyjából egyforma méretű.Nekem minden másnap uh-és vérvétel,ne hogy túl legyek stimulálva.Bár még mindig vannak kétségeim ,ne hogy leesen az ösztrógénem,Nekem ha minden jól alakul hétfőn lessza leszívás.
Képzeljétek 2hónap útán megjött az eredmény az ántsztől voltam bari himlős és rubeólás is.
Hála az égnek.A kaáliba van egy új tanúló aki veszia vért ,minden alkalommal megküzdünk,már elegem van a karom tiszta tüszúrás,sose találja el.Puszi mindenkinek !!!!!!!!ne tünjetek el!!!!!!
m. reni

csajok, remélem nem omlik össze a babanet...két napig hibát jelzett és már agódtam...

pandi, ez döbbenet, 22 petesejt...el sem tudom képzelni mit érezhettél a leszívás előtt, rohadtul feszíthettek odabent :cry: de most akkor indul a bakterház...hajrá lombikosok, előre :!: :!: :!: :!:

kata neked is szorítok, hogy símán mejnen a dolog, húú majdnem egyszerre van a lombikotok pandival :lol: mindjárt leszívás, aztán beülti...csak úgy peregnek az események!!! nagyon szurkolok!!!

ilonka, ne félj, a tüsző minden nap nő kb 2mm-ert, nálad is így van úgyhogy pénteken már '20-asok lesznek ami már tuti jó az inszemhez, minden rendben lesz ne aggódj :lol: :lol: akkor most szorítok ezerrel :lol: :lol: :lol:

többiek? moni, orsika, babszim, reni, andi olyan régen jelentkeztél, ni van veled?????????????

húúú sapé, tényleg ne hogy elkapd ágotától, ha valami betegséget szedett össze! vifógyázz magdra!!! köszi, fáradtan vagyok, minden nap olyan mintha éjszakáztam volna..na majd pénteken minden kidarül

zelem? na sikerült megbeszélni valamit???????

odry, de jó, hogy itt vagy! köszi a drukkokat! akkor lehet, hogy nem is kell az ágyat nyomnod?????de jó lenne..ügyes vagy, minden okés lesz :lol: :lol: dávid baba ilyen aktív? és milyen érzés amikor mocorog, olyankor tudod elképzelni leginkább hogy a pocakodban van ugye?
pénteken megyek uh-ra izgulok, hogy ne egy üres petezsákot találjon a doli, vagy méhen kívülit...de próbálok pozitív lenni :lol: :lol:
kicsiboris

Reni,
Hmm hát kitartást és tessék kevesebb tüszőt termelni :wink: ne legyél ennyire szorgos. Amúgy az hogy hány tüsző van nem jelent semmit mert vannak üre tüszők csak azt is meg fogják szúrni és bizony ez a rossz benne az a sok szúrás.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?