csajok, remélem nem omlik össze a babanet...két napig hibát jelzett és már agódtam...
pandi, ez döbbenet, 22 petesejt...el sem tudom képzelni mit érezhettél a leszívás előtt, rohadtul feszíthettek odabent
de most akkor indul a bakterház...hajrá lombikosok, előre
kata neked is szorítok, hogy símán mejnen a dolog, húú majdnem egyszerre van a lombikotok pandival
mindjárt leszívás, aztán beülti...csak úgy peregnek az események!!! nagyon szurkolok!!!
ilonka, ne félj, a tüsző minden nap nő kb 2mm-ert, nálad is így van úgyhogy pénteken már '20-asok lesznek ami már tuti jó az inszemhez, minden rendben lesz ne aggódj
akkor most szorítok ezerrel
többiek? moni, orsika, babszim, reni, andi olyan régen jelentkeztél, ni van veled?????????????
húúú sapé, tényleg ne hogy elkapd ágotától, ha valami betegséget szedett össze! vifógyázz magdra!!! köszi, fáradtan vagyok, minden nap olyan mintha éjszakáztam volna..na majd pénteken minden kidarül
zelem? na sikerült megbeszélni valamit???????
odry, de jó, hogy itt vagy! köszi a drukkokat! akkor lehet, hogy nem is kell az ágyat nyomnod?????de jó lenne..ügyes vagy, minden okés lesz
dávid baba ilyen aktív? és milyen érzés amikor mocorog, olyankor tudod elképzelni leginkább hogy a pocakodban van ugye?
pénteken megyek uh-ra izgulok, hogy ne egy üres petezsákot találjon a doli, vagy méhen kívülit...de próbálok pozitív lenni