Sziasztok!
Csajok, ne kérjetek már bocsánatot, ha sokat írtok, az a jó, szeretem olvasni.
Marek!
Egy kicsit nem későn csinálták ezt a rákszűrést, hisz már voltál dokinál, nálunk az első vizsgálatnál megcsinálják. Utána már csak a szülésnél lesz tapi.
Szegény doki, lehet, érezte, hogy feszült vagy, koncentrálsz, nehogy lepisild a kezét.
, ezért szeretett volna beszéltetni.
Andi!
Hétvégén Mutiék is tört a pohár. Egyszerűen mikor már nem kellett neki, földhöz vágta, utána előkerült a műanyagpohár.
Vöröskereszten , v. hasonlón már gondolkoztam, de igazi gyűjtögető vagyok, nehezen válok meg a dolgaimtól, talán egyszer még szükség lesz rá.
Talán belefogyok újra.
Timi!
Nekünk másfél szobánk van. Együtt leszünk mind a négyen a kisszobában. A nappalit képtelen vagyok felszámolni. Na meg ha odakerülnek az ágyak, olyan lenne, mint egy kaszárnya, Még vendéget sem lehetne fogadni. Költözés, napi téma, de nem akarok hitelt felvenni, addig semmi kép, míg nem megyek vissza dolgozni, bizonytalanba nem kezdek. Manó eddig is velünk volt egy szobában, persze a saját ágyában, féléve átalussza az éjszakát, 21,22-től reggel 8-ig. Este leteszem, ha elaludt, másik szobában nézzük a tv-t...
. A franciaágyunkat akarom felszámolni kis időre, míg nem költözünk, vagy míg a gyerkőcök nem kapják meg a szobát, rekamiét akarok beszerezni, ez nem foglal nagy helyet (éjszaka meg senki sem látja kihúzva), viszonylag kényelmes, na igen csak rugós jöhet. Szivacsos kanapén képtelen vagyok aludni, kényelmetlen.
Kocsi nálunk akkor tiszta, ha én mosom. De gyerek mellett bent egyszerűen förtelmes.
Marek!
Szerintem is nyugodtan menjetek a koncertre, csak ne az első sorba, valahol hátul, legyen menekülési útvonalad, ha páran egy kicsit elengedik magukat.
Gabi!
Gratulálok a tökös legényhez.
Apás szülés. Nálunk bent volt apa, mindig is be akart jönni. Eleinte én nem helyeseltem, nincs bent helye férfinak. Mi van, ha megundorodik tőlem, és többet nem akar hozzám nyúlni…De ez idővel megváltozott. Nem vagy elesett, nem érzed magad annyira kiszolgáltatottan, van melletted valaki, na és, ha baj lenne intézkedik, és figyel. Szerencsére viszonylag könnyű szülésünk volt, apa hősiesen viselkedett, végig telefonáltunk a szülőszobán, apa a bőrfotelben mellettem forgolódott, tehát elvolt.
Sziasztok