Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

kávé, goran bregovic, csendes izzadás, most esszé, később Apuka focimeccse
lesz*rok minden hüjét (elmentek végre)

Jolkának, azaz a táblába infó: doki 2007. május 21-én
hát, asszem, nálunk nem lesz, aki örököljön cuccokat... ;) de jó a koncepció

Kép
an°°di

Hát engem hív a konyha, valami kaját kéne főzni! Spenótos gnocchira vágyom, de nincs spenótom!
Még a boltba is el kell ugranom!
Esetleg később!?
Ha itt lesztek!
Andi, nem mindenki ősanya és ősapa típus! (Be kell valljam: én sem vagyok az!) De ha neked ez nem szimpi, mi a francnak húzod fel magad ezen! Meg minek kell mindenkivel dumálgatni? (Bár én is ezt teszem!) Velem ma úgy beszélt az asszisztencia az I. Női Klinikán, mint egy utolsó bolhás kutyával! De komolyan, csak röhögtem rajta! A kis hülllllye repedtsarkúja!
Aztán egy telefon a megfelelő orvos rokonnak és egy órán belül mindennel végeztem! A csaj rám sem mert nézni, de nagyot köszönt kifelé!
Ezért vannak a rokonok! Vagy nem?!
:lol: :lol: :lol:
ermoni

Móni, tuuuudoooom. tuuuudooom ;)
csak a hormonok... :D
gyorsan jön, gyorsan megy. ez jó. ősanya-ítpus sztem én sem vagyok. meglátjuk.
én is lépek, dolgoznom kell ezen a hozzáállás-javításon. :D meg lefárasztott a kávé :roll: meg mennem kell a meccsre. illetve akarok, nem kell.
esetleg később én is leszek. de nem biztos ám, h mindenkivel szóbaállok ...
hehe
;)
:arrow:

Kép
an°°di

sziasztok!

Apu nagy multi cégnél dolgozik és régóta pedzegeti ezt a "menjünk ki külföldre" témát. Eddig mindig leráztam a "mi lesz az én mh-emmel" dumával, na ez a "fegyver" így terhesen kihullott a kezemből" :lol:
Jött a "te úgy is gyesen/gyeden leszel" duma.
Ráadáaul a külföldi anyacégnél is tárt karokkal fogadják, ami mondjuk elég hízelgő. No meg álítólag a karriejének is jót tesz hosszú távon (ezt mondjuk el tudom képzelni)

Igazából nem is tudm, hogy örülök neki vagy sem...
Tényleg jobb időpontot úgy se találnánk! Én is akartam volna külföldön élni vmikor, csak ez a kicsi babával egyedül kint - mármint ismerősök nélkül - nem tudom, hogy milyen lesz.
Majd meglássuk!

Hormonok: tegnap Duna TV-n volt egy adás a terhességről:
9 hónap alatt annyi hormont termel a szervezetünk mint normál esetben 150 év :!: alatt. Tehát párki bőg, vagy túl happy, van oka rá!

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok
látom mindenki nyüszizik,akkor nyüszizek én is kicist

Jolka
lambériázás hm 10től egyig kipakolni a szobát közbe főzni ebédet ,vacsorát,plusz 3 gyerek,hát köszönöm szépen marha jól elvoltam.Amikor már a szekrényekből sírva ráncigáltam ki a dög nehéz cuccokat elkezdtem veszekedni is apával,hogy mi a f.szért nem lehetett ezt elöbb megcsinálni miért kell odázni mindig mindent.Erre kirgángatta a kezemből,néha azt hittem megver :-)én meg hősi áldozatként pakoltam tovább,ő meg rángatott ki mindent a kezemből,marha jó volt.Végül kaja finom lett,lambéria majdnemkész.A drága cég agitől vettük a lambériát két szállal kevesebbet adott így még ma lett hazahozva a maradék két szál.Most jön az olaj,lakk rá.Aztán sikerült összevesznünk még jó pár dolgon,szép az élet :-)

Jutta
hova mentek külföldre ha mentek?Hát ja kétélű a dolog,egyrészt beszéled e a nyelvet?Meg tényleg néha kell segítség egy barátnő,rokon személyében.

Andi
a te pocidat megse dícsértem:-)nagyon szíp.
Ez ahülye ember meg mit akar politizálni?valami elvakult ember lehet ,de én az ilyeneken max. röhögök.

Jah a plasztikai sebészre visszatérva
szóval van a seffer aki plasztikai sebész ő és a testvérei csináltak egy magánklinikát van itt mindenféle
http://www.plastic-world.com/index.php? ... etosegeink

na idemegyünk május 24én és nagyon remélem hogy szétteszi a lábát a kisboxbajnokom.

ErMóni
örülök,hogy jöttél és a jó eredményeknek.Bökinél drukkolok neked ,minden rendben lesz :wink:

Timi
Vendég

jól van tietek a kislányok,én fiút akarok:-) de csak egy kicist jobban:-) (ezért lesz lány)

Andi
szerntem ha jó áron látsz babakocsit nyugodtan vedd meg.

Vásárlás hát én azt mondom ha valaki olyat lát meg ami jó áron van és tetszik meg minden vegyétek meg ezen úgysem múlik semmi.Mi a nagy dolgokat örököltük ügyebár,de ami leszmost kocsi még a pociba sem volt a baba már a mienk vlt mert anyukám nagyon jó áron megvette.Majával is amikor voltak leárazások minidg vettünk egy két dolgot aztán szépen elraktam,majd a 30ik hét után kimostam vasaltam a kiscuccokat,elrendeztük a szobát és mégis mindig volt valami amit venni kellett.Nekem nem volt nagy hasam mégis az utolsó hetekbe már fél óránként kellett pisilni nem bírtam sorba llni meg ilyenek ,én örültem hogy a végére csak pár apróság kellett,36ik hétre kész volt meg volt nagyjából minden :-)Én most is így szeretném :-)

Timi
Vendég

Timi, jó a hétvégi sztori :D már megbocsáss, de baromi jókat röhögök a kifakadásaidon. majdnem annyira jókat, mint a sajátaimon, ha véletlenül visszaolvasom őket :lol: biztos a hormonok miatt vagyunk ám ilyen viccesek! :roll: :wink:

Jutta, nekem tényleg csak az egyedüllét nem jött be, mikor külföldön éltem. pedig csak fél évet. de az egyik barátném Németországban lakik, sok ott a magyar, és hát ugyan hiányzik a nagymama, aki besegít, de ugyanennyire hiányzik a nagyi a Pesten élő barátnőmnek, akiknél mindkét nagymama dolgozik és vidéki.

én hisztis vagyok. meg kicsit paranoid. ez a mai diagnózisom. sztem ma este bedobok egy maréknyi magnéziumot, és rávetem magam Apukára. nem bíírom én az életet szex nélkül :?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Küldöm a pocifotót:

Kép

Üdv,

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jutta!
Nagyon édes a pocid. :) Igazi pocak. Ezt már nem lehet összetéveszteni mással.

Timi!
Kitartás. :) Lelki szemeim előtt látom a pakolást. :)
Én héten fogom átrendezni a szekrényeket, de hova teszem a ruhákat, ami már nem kell, fogalmam sincs. Még a pincébe is pakolni kellene. Ez mind rám marad, apára nem bízom, nem bízok a férfimunkába, csak összecsapná.

Mi nem csinálunk nagy festést a lakásba, Manó előtt volt. De a kisszoba tapétázását, és a fürdő festését nem ússzuk meg. :( Nekem is pénzt kell még szereznem. :D

SZép estét

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jutta
nagyon szép kis gömbölű a pocid :-)csak nem kislány a lakója? :lol:

Andi
na igen ,azért nem is írtam mert mindig csak panaszkodni tudok,de hát mindegy:-) Jolka kérdezte milyen volt alambériázás ,hát ilyen :-)
még vár ránk egy jó kis tapétázás,aztán szőnyeg,szekrény vissza és bepakolni Majci cuccait hát nem kevés van.DE anyéknak lefogom passzolni Maja kisasszonyt amíg bepakolunk,,meg lehet tapétázásra is.Múltkor is úgy válogattam akkijnőtt rucikat hogy Mjaa segített khm hát pakolt mindent mindenhova.Komplett szobarendezést veel inkább köszönöm nem.

jóhogy mondod a magnéziumot ma még nem is vettem be abogyóimat

Jolka
nálatok hogy lesznek a picik?egy szobába vagy veletek?mindkettő?vagy csak a nagy?vagy apici?
Tényleg Manó végig alussza az éjszakát?
Majci csak szökőévente.Egy kezemen emgtudom számolni hányszor aludtam át az éjszakát (két éve)

Timi
Vendég

jaj, Timi, ugye ott van az a :) ? imádom a stílusod. de komolyan. abba ne hagyd. panaszkodj, mert így teljesen normálisnak érzem magam a saját kis rohamaimmal :lol:

Jutta, ez a pocak nekem nagyon tetszik! :wink: alig várom, h nekem is ilyen nagy legyen.... (de ne sokkal nagyobb ám! háhháááháááá) gyönyörű! na erre nem mondaná a dokim, h csak kicsit kövérnek nézel ki. :D

Jolka, most mondta a tesóm, h kell pénzt szerezni... jajj, nem jut eszembe a szakszó. de vmi vajákosság. a lényeg, h a pontos összegre kell gondolni. például: nekem lesz 30 millióm. és lesz. előbb vagy utóbb :lol: szólok, ha működik azért, mielőtt elköltözünk :lol:

Kép
an°°di

Na megvolt a vacsi- jó lett a spenótos gnocchi!
Jutta, én bátortalan voltam 10 éve, amikor arról volt szó, h esetleg Barcelonában kéne 2 évet lehúzni. Nincs megbánás, de a következő életemben kipróbálom. Bár egy bébivel... Nem lesz könnyű, de megoldod!
Timi, ez a lambéria... Mi tavaly nyomtunk egy laza kifestő, renováló projektet... hogy én mennyit gályáztam. Mert mi ketten csináltunk mindent! Lambériáztunk is! De a férjem nagyjából ezermester és az örökölt bútorokat (van amelyik 100-150 éves!) én is elég jól fel tudtam újítani! (Festék leszedés különböző technikákkal, csiszolás, fatapaszolás, újrafestés! Negyven fokban! Ha le akartam hülni, akkor bejöttem a házba, magamra kapcsoltam a klímát a leghidegebb fokozaton, a legnagyobb légárammal! Esküszöm lobogott a hajam! :lol: ) Így az idén egy kis "házbővítés" van betervezve! Nem tudtok egy jó tervezőt Pesten? Főleg fiatalt keresünk, mert elég bonyolult a feladat! És van egy sejtésem: csak jövőre lesz kész a "bababirodalom". Addig "nyomorgunk". Nem kicsi a ház, de nem is nagy! De kinőttük már gyerek nélkül is, ez tény!
Jolka! Ha van tuti pénznyerő helyed, szólj! Megyek én is!
Hát csajok, voltam a Brendonban! (Tele van kül.bandázzsal, ha valaki még érintett!) Kaptam katalógust! Hogy abban mik vannak! Nagyon jól szórakozom! Árak nincsenek, így az infarktus nem kerülget!
Hát a babakocsik között találtam olyat, hogy szerintem még a Tátrába is fel tudnám tolni, túrista ösvényen! :lol:
Andi, az ikerbabakocsikról annyit, hogy a két kisbanya ahogy tudott járni, nem volt hajlandó kocsikázni! Csak rendes autóban! De azt bírják a kölkecskék általában!
Csajok, gyakoroljátok a vezetést, mert szerintem nagyon megkönnyíti az életünket! Nem kell senkire várni! Én azt nagyon rühellem! Én ha dolgom van, kocsi és már léptem is! Gondolom gyerekkel is ezt fogom tenni!
Bocsika, ez is kisregény lett!
ermoni

vacsi... nem is vagyok éhes. talán mert megittam egy liter tejet? :roll:

Móni, a Brendon katalógus első alkalommal számomra teljes döbbenet volt. hogy mekkora piac a gyerek! olyan cuccok vannak benne... csecsemőpizsama. khmkhm... nem egész nap fekszik? :roll: és mikor megkérdezte a barátnőm, h mi a különbség e között és a rugdalózó között.. semmi. azt hiszik, semmi. hehe :lol: úgyis átöltözteted ezerszer egy nap.
a vezetéssel kapcsolatban meg ja.. totál igazad van. veszünk pikkpakk egy kocsit, a ház földszntjén van autóssuli...veszek néhány leckét miután meghosszabbíttatom a jogsim.

Kép
an°°di

Andi!
Autóról annyit, h nekünk sem volt mindig ilyen nagy, kényelmes autónk! (Én trabin tanultam vezetni! Mondtam már, h 180 cm vagyok! Minden váltásnál térden bsztam magam! :lol: És nem volt benne fűtés- most meg digit klíma... :lol:) A kedvencem a zastawánk volt! Azzal megjártuk még Dubrovnikot is! Hát csodálkoztak is a határon, de mindenhol barátkoztak velünk a volt jugoszláv tagállamokban! És hazahozott bennünket, csak itthon esett szét! :lol: De már minden nyekergését ismertem,tudtam h mi baja van!
Most meg szól az autó, ha kifogy a benzin! Vagy ha nem kapcsoltam be az övet, ha úgy hagytam a kéziféket, stb... persze angolul! Szóval nyelvlecke is egyben! Vagy "nájtrájder"? :lol:
ermoni

Szép estét!

Jutta, szép pocakod van. Hát átvertél teee. Nem is vagy dagiii:P

Jolka, a táblázatba persze, hogy szeretnék bekerülni. Milyen adat is kell pontosan hozzá?

Ennyi lány párti között, szeretném közölni, hogy itt nálunk, valószínűleg "gyerek" lesz :D
Kislány párti voltam, de miután megtudtam, hogy fiú, szoktattam magam a dologhoz... nem is volt nehéz.

A hormonok nálam is túltengenek, mert folyton elérzékenyülök.
Nem voltam én kifejezetten bőgős, de most hacsak meglátok 1 ari kisbabát, vagy beszélek vmi szép dologról, már tudnék.

Andi, neked is ikertesód van?
Jutta: Én tuti nem mernék belevágni, dehát én fospisztoly vagyok. :D

Kép
Kép
gabcii

:lol: :lol: én is olyan (milyen?) nagy kényelmes autót szeretnék. de beszélgetni nem akarok vele. technofób akarok maradni! :lol: (vajon lehet még Zastavát kapni?? :roll: ) hehe

no, én asszem lelépek. álmos vagyok. meg lehet, h mégis éhes is (e már nem kajálok). beugrom Apuka mellé kicsit a kádba dumálni.

Jolka, tényleg, poharakkal hogy álltok? ;) én fölös ruhákat mindig Vöröskeresztbe.

mindenkinek további szép estét!

Kép
an°°di

Egy kérdés: Pénteken nagyon szeretnék elmenni egy Kispál koncertre, de valaki most azt mondta, hogy ne menjek, mert nem jó a babának a hangzavar. Állítólag ezt mondták tegnap a Dunán, de azt a műsort én is láttam és nekem nem így jött le. Most akkor el lehet menni, vagy ártok vele a gyereknek???? Nagyon szeretnék, de nem szeretném, ha a baba sérülne miattam! Tudtok erről valamit? Andi? Megnéznéd a mindtenttudó nagykönyvedben?
Köszi!

marek

csak még egy szó: Gabcii, nincs ikertesóm. másfél év van köztünk. anyu szerint az majdnem ugyanaz. :roll: rosszaságban mindenképp... :lol: de az elmúlt

szasz

Kép
an°°di

Marek, most mondta a tesóm, h ahhoz, h a gyerek hallja a zenét, minimum 90 dB kell. tehát a koncert a minimum. ;) és különben is, most még nem túl vékony a hasfal. a barátnőm szerint akkor már nem biztos, h szeretik. de az a 9ik hónap körül van.
könyv most porosodik, mert hüjeség. menjél Kispálra.
én meg a kádba

Kép
an°°di

Jolka
Május 18. uh

A hormonok velem is szórakoznak...mindig bőgök....bemondják a rádióban, hogy szép idő lesz és én úgy elérzékenyülök, hogy még.
Vagy nyer Győr és én elkezdek zokogni, pedig alföldi vagyok és azt se tudom milyen sportágban nyert. Brühühü
Szerintem baromi vicces.

marek

Azt hiszem megyek, mert apuka megmasszírozta tegnap a farkcsontomat...

Jó éjszakát mindenkinek!

marek

Mi még semmit nem vettünk és semmit nem pakolódtunk a gyerek szobában, sőt még pofátlan módon lakjuk is és még a macska is bejöhet (aki tuti nem toxoplasma hordozó)
Timi, ti nagyon ügyik vagytok. Mi meg majd tuti kapkodni fogunk.
Dehát apa szinte sosincs itthon és hát nem csak az én elképzelésemnek kell megfelelni.
Nameg marad örök vitánk a név választás, de úgyis az lesz amit én akarok. Úgy döntöttem. Tőle értelmes nevet még nem hallottam.
Gondolom ő is ezt gondolja rólam :D

Télleg, ti apás szülést terveztek, vagy apamenteset? Tudom, korai még, de érdekel.

Kép
Kép
gabcii

ErMóni
szép is a sk. lakásfelújjítás.Amikor idekerültem a szobánknak nekiálltunk lambéria,én is nyáron a 100 fokba kentem a lenolajat még a bugyogómba is folyt,mindezt kétszer majd jött a lakk,na elegem volt belőle,monsjuk tapétázni szeretek,bár ha sok a cső akkor nem annyira,én most azt a mű lambériát akartam,de a párom ragaszkodik a fához,de kijelentettem hogy én nem fogom napokig kenegetni.

Brendon katalógusoknak a hátulján szokott lenni árlista,jó kisbetűvel :-)

Autó:hát van jogsim,de nem merek vezetni,féltem az autót,tavaly nyári Lancer a drága ,szószerint

Marek
szerintem irány Kispál :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszike a poci dícséretet!

Móni, elkaptad a lényeget: konkétan a bátortalan jelző a jó...
Gimis korom óta pedzegetem ezt a külföldre kiruccanást fél - 1 - 2 évre, de valahoyg mindig úgy alakítottam, hogy "sajna" nem jött össze...

Na most nagyon úgy néz ki, hogy összejön. Napersze, hiszen nem én intézem...
Úgyhogy most jött az alkalom így 3 hónapos babával a karomon. :roll:

Amúgy a legviccesebb az, hogy egy diákszervezetben az egyetemen én voltam a "cserés". Azaz én cseréltem külföldre a diákokat. Másokat tök jól be tudtam lelkesíteni, hogy miért is menjen ki fél évre - évre külföldre, és annyira profin intéztem a külföldiek dolgát is itt Mo-on... De ha rám került volna a sor vhogy az életben, akkor aktívan félreugrottam, persze nagyon sajnáltam hogy nem jött össze... :lol:

Timi, azért te tényleg vicces lehetsz, amikor ilyen kirohanásaid vannak... Én nem pattogok, hanem bőgök, meg elérzékenyülök.
Párom inkább elviselné, ha néha inkább osztanám őt, minthogy pityergek neki, "mernemisszeretigazán".... (hogy ezt abban a pillanatban miből vezetem le, azt én sem tudom, tiszta pillanataimban magam se értem magam :oops: :roll: )

ErMóni - te és a Trabi, hát vicces lehetet. Te neked milyen kocsid van, hogy külföldiül pofázik vezetés közben? Ez olyan ami a kötelező szervízekhez magától bejelenkezik a szalonba?

Marek, azért ne csodálkozz, ha a koncert alatt a gyerek tiltakozik... De lehet, hogy most alapozod meg egy életre a zenei ízlését! :!:

Andi, azért a kádban ne heveskedj, ha jól tudom téged eltiltottak aputól orvosilag... vagy eddig bíztad :?: :D

Gabci, popsira is híztam... kg-t, centiket nem írok.... de örülök, ha a képeken ez annyira nem látszik!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Jutta
Az én párom is állandóan külföldre akar költözni...néhány nyarat már eltöltöttünk Angliában, meg voltam egyedül egy évig, úgyhogy szerintem nem lesz gáz. Mostanában is mondja, de így gyerekkel már asszem kihagynám. Valahogy én úgy érzem, hogy az elején kell a mama (vagy valaki) segítsége. De szerintem egy életre bánni fogod, ha nem vágtok bele. Mire hazajöttök nemcsak te, hanem a gyerkőc is kétnyelvű lesz!!! :lol: :lol: :lol:

marek

Reggelt!
ma reggelre 4 dolog nőtt rajtam/bennem észrevehetően: a mellem, a hasam, a furunkulus az államon (igazságtalan, h mindenkinek kitisztul a bőre terhesség alatt, nekem meg pöttyösödik, pedig sose volt ilyen! :evil: ), ja és az életkedvem.
az orvosi utasítással ellentétben bevállaltunk egy laza kis szexuális aktust tegnap éjszaka. hát olyat jót aludtam utána, és olyan kisimult vagyok! nem hiszem el, h ez árthat a babáknak. (nem akarom elhinni, oké.) :oops: :oops: :oops: tudom, önző dög vagyok, de már tényleg mindentől eltiltott az orvos (bicaj, torna, jóga, túrázás, vásárlás, emelés, cipelés, szex, fürdés kádban, napozás vagy napon levés (jujj)). sztem ennyi jár. heti egyszer. :? nemtom. inkább a hajamat festetném, mi? messzebb is van tőlük..
8)

Gabcii, az apás szülést megmondani még korai sztem. Apuka még vacilál (ezt így írják?). de a névválasztáűsok engem nagyon érdekelnek.
Jolka, ez is benne van a táblázatban?
(jajdehosszúlett... bocs)

Kép
an°°di

Egy gyors reggeli bejelntkezés!
Jutta! Én amúgy erről a külföldi dologról azt gondolom, ha menni kell menni kell! Mondjuk én, ha kicsit nagyobb lesz ez a gyermek akkor szívesen kimennék angol nyelvterületre egy kis időre. Konkrétan a gyerek miatt! Na meg anglomán vagyok! De a németek... szerintem az kemény lesz. Én csak közvetett példákat tudok: a férjem német partnerei alapján! Ha Te mint magyar hibázol, akkor: nálunk ez nem szokás, mert ezek a kelet-európaiak ezt szokták meg negyven év alatt, de nálunk ez nem szokás stb.! Ha ők hibáznak, akkor meg széttárják a karjukat: mi is emberek vagyunk!
Na és persze egyáltalán nem olyan pontosak, precízek, ahogy a legenda tartja!
Szóval én ezt nehezen emelném be! De van akinek ez a mentalitás fekszik!
Ja és ne feledd, a német babaápolási termékek állítólag nagyon szupik! (Állítólag a Herbaházban nálunk is kapható!)
Az autóról: van benne egy beszéd szimulátor! Hozzá lehet szokni! :lol: És már egyáltalán nem új! De minket, engem már nagyon sok helyre elvitt. És kényelmes... És ugyan jobb lenne egy fiatalabb, de egy ilyen tudású autó igencsak nem fér bele a költségvetésbe! (Amikor legutóbb néztem 7-8 millánál kezdődött! Van aki lakást vesz ennyiért!)
Mennem kell lányok! Ez van, hív a meló! És lehet, hogy már nem is tudok jönni ma!
Hát szorítsatok holnap reggel, amikor ledöfnek! :cry:
Szép napot!
ermoni

A mi autónk nem beszél :( viszont koszos...ugyanis az autótakarítás apa dolga. Ennyit az apákról.... Amikor megvettük, azt mondta, hogy ez majd csillog-villog, az előző azért volt olyan mocskos, mert úgyis randa volt és régi....ehhez képest most van egy új autónk és ugyanolyan mocskos, rossz beleülni. Márpedig én nem szoktatom rá apát, hogy még ezt is én csináljam....Nincs igazam?

Megyek, összepakolok egy kicsit, mert lassan ideér a védőnő az afp eredményemmel. Már nagyon várom, főleg mert a doki szerint egy kicsit korán voltam.

Képzeljétek voltam rákszűrésen...fönn fekszem azon az igazán kényelmes széken, a doki mindenféle rudakkal (lehet, hogy ez túlzás, na) turkál bennem, nagyon koncentrálok, hogy ne pisiljem le a kezét, erre megkérdezi: "hogy van az anyukája" én meg majdnem mondtam, hogy "a te anyád". Komolyan ezeket el kellene küldeni az urológiára...nemtom akarna e beszélgetni miközben matatnak benne.

marek

Marek, rákszűrésen? most? :? és a védőnő elviszi hozzátok az apf eredményét? :shock: hogy mik vannak ?! :roll:

Kép
an°°di

Miért te mikor voltál? Nekem a másik terhességnél is csináltak rákszűrést...
A védőnő máskor is beállított az eredménnyel, tehát várható. De most tisztaság lesz!!! Már nem tud akkora meglepetést okozni :lol: :lol:

marek

Kép

Ha rossz az adat, vagy változás van szóljatok.
Gabi Hiányzó adatokat megadod majd? Móni, Te nem szeretnél bekerülni?
Többiek Ti merre vagytoK? Betsy (tudom az augusztusi mamákhoz írsz), Ancsi (sajnos igazoltan van távol), Zsuzsóci, lollypop, Ciripke, Memo(tudom sok a malo a ház körül és a gyerekekkel),Tontica, Snezsanett, orsi(nagyon rég voltál).

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hurrrrááááá!
Van babanet!
Már hiányzott. :)
Küldöm a tegnapi hozzászólást, ami elszált, még szerencse, hogy előtte vágólapoztam, már megszokás. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Csajok, ne kérjetek már bocsánatot, ha sokat írtok, az a jó, szeretem olvasni. :)

Marek!
Egy kicsit nem későn csinálták ezt a rákszűrést, hisz már voltál dokinál, nálunk az első vizsgálatnál megcsinálják. Utána már csak a szülésnél lesz tapi.
Szegény doki, lehet, érezte, hogy feszült vagy, koncentrálsz, nehogy lepisild a kezét. :D, ezért szeretett volna beszéltetni. :)

Andi!
Hétvégén Mutiék is tört a pohár. Egyszerűen mikor már nem kellett neki, földhöz vágta, utána előkerült a műanyagpohár. :)
Vöröskereszten , v. hasonlón már gondolkoztam, de igazi gyűjtögető vagyok, nehezen válok meg a dolgaimtól, talán egyszer még szükség lesz rá. :D Talán belefogyok újra. :)

Timi!
Nekünk másfél szobánk van. Együtt leszünk mind a négyen a kisszobában. A nappalit képtelen vagyok felszámolni. Na meg ha odakerülnek az ágyak, olyan lenne, mint egy kaszárnya, Még vendéget sem lehetne fogadni. Költözés, napi téma, de nem akarok hitelt felvenni, addig semmi kép, míg nem megyek vissza dolgozni, bizonytalanba nem kezdek. Manó eddig is velünk volt egy szobában, persze a saját ágyában, féléve átalussza az éjszakát, 21,22-től reggel 8-ig. Este leteszem, ha elaludt, másik szobában nézzük a tv-t...:D. A franciaágyunkat akarom felszámolni kis időre, míg nem költözünk, vagy míg a gyerkőcök nem kapják meg a szobát, rekamiét akarok beszerezni, ez nem foglal nagy helyet (éjszaka meg senki sem látja kihúzva), viszonylag kényelmes, na igen csak rugós jöhet. Szivacsos kanapén képtelen vagyok aludni, kényelmetlen.

Kocsi nálunk akkor tiszta, ha én mosom. De gyerek mellett bent egyszerűen förtelmes. :)

Marek!
Szerintem is nyugodtan menjetek a koncertre, csak ne az első sorba, valahol hátul, legyen menekülési útvonalad, ha páran egy kicsit elengedik magukat.

Gabi!
Gratulálok a tökös legényhez. :)

Apás szülés. Nálunk bent volt apa, mindig is be akart jönni. Eleinte én nem helyeseltem, nincs bent helye férfinak. Mi van, ha megundorodik tőlem, és többet nem akar hozzám nyúlni…De ez idővel megváltozott. Nem vagy elesett, nem érzed magad annyira kiszolgáltatottan, van melletted valaki, na és, ha baj lenne intézkedik, és figyel. Szerencsére viszonylag könnyű szülésünk volt, apa hősiesen viselkedett, végig telefonáltunk a szülőszobán, apa a bőrfotelben mellettem forgolódott, tehát elvolt. 

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

nekem is hiányzott, asszem. viszont egy csomó más dolgora volt időm ;)
most pedig keresek egy esti filmet
holnap jövök polcszerelés és próbafordítás közben
jók legyetek ja, és híztam 1 kilót...azaz az eddigi összesítés alapján +4,5nél tartok. és pocakban kezdem lehagyni Apukát! :twisted:

Kép
an°°di

Andi!

Én is behoztam itthona lemaradásomat :)

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jóccakát :D

Kép
an°°di

sziasztok
na végre van babanet :-) má nekem is hiányzott :-)

Mint multigravidia kijelenthetem,hogy a 2ik gyermekem szerintem hiperaktív lesz,egész nap ütvág,de komolyan :roll: jó is mert érzem,hogy okés minden bent,de kényelmetlen is amikor a 20ik ütést-rúgást kapom az alfelembe.

Jutta
hát szerintem nem vagyok olyan vicces amikor kiborulok,elég nagy a tűrőképességem.De most komcsi képzelj el egy szobát ahol évek óta tároltok mindent,gyerekcuccot,apa cuccot (nagy elektronikai szaki beltérik,telefonok,számítógép,kábelek minden tököm) megmozdulni alig lehetet abba a szobába ,én meg mindig kérdeztem mikor pakoljuk ki?áh ráérünk,nyugi meglesz minden időbe,erre puff bele 4óra alatt pakolj ki mindent ,plusz csináljak kaját plusz 3 kölök.Van még egy feszültség forrás a szekrény ami ott van tele volt (van) ősrégi anyóscuccokkal (ükmama lepedői,függönyei,anyósom leánykori bundája,szép türkiz öltönyök)hát én meg mondtam hogy nekem kell a hely sorry,most fele már zsákba van az abédlőbe másik fele meg még a szekrénybe lapul,elvileg megválogatja és ellesznek pakolva,máshova,hát nagyon remélem.

Andi
nyugi én is ragyásodom terhesség alatt,akkora volt most a hátamon,mint állat,de már félig eltűnt :-)
Majával nagyon gázhelyzet volt,telis televolt ahátam,dekoltázsom arcom pattanással.

ERMóni
remélem jól vagy és minden oké,de miért ne lenne :-)

Beszélő autótól az istenmentsen,az olyantól mint a milyenk legalábbis,végülis nem az autóra haragszom hanem a PDAra,van rajta olyan program,hogy mondja merre menj,menj 200 métert majd tarts jobbra stb,egy annyira únszimpi nő beszél ,hogy eleve égnek áll tőle ahajam,pláne miután Horvátországba tavaly később szólt aluvnya hogy térj le a kijáratnál és kb 2 órán keresztül küldött minket jobbra balra miremegálljt parancsoltam és kézzel fogható térképet :evil: Most meg Pécsen felvitt minket a Mecsekbe olyan helyreahol már nem mert elmenni a párom mert félt,hogy felborul az autó,áh nem voltam kicsit se pipa. (amikor genetikára mentünk)

Marek
nekem azzal indít a dokim,hogy a rákszűrés a belépő a kismamák körébe,első alkalommal nézi.Én se bírom amikor így beszéltetnek,meg amikor szét tett lábakkal fekszem a habtestemmel.

Jolka
hétfőn megyek dokihoz vizsgálatra,24ik 4 d
nevek:Bíborka,Jánoska

Mit nem adnák egy kénelmes ágyért,nekünk 3 szobáánk van a mienkbe alszunk kinyithatós kanappén,pic szoba Majáé az les most a babáé és raktárból lesz Maja birodalom.

Gabi
nálunk apás lesz,elsőnél nem akart bejönni,de mostmár kinem hagyná. :D

Timi
Vendég

Én is hazaértem, tegnap annyi jó hírem volt, de nem tudtam megírni.

Pl. jó lett az afp!!! Hurrá!! És ennek örömére megmozdultunk...a jazz volt ilyen jó hatással a babára, pénteken meglátjuk mit szól a Kispálhoz! :lol: :lol:

A többit elfelejtettem, nem vagyok már a régi.

Megyek is lefeküdni.

Egyébként holnap megyek mázsálásra, már most remeg a lábam. Ugyanis rájöttem, hogy ÓRIÁSI a seggem. Eddig azt hittem, csak hasra híztam, azzal nincs is gond, erre ma felhúztam egy nacit, gondoltam jó lesz a kismamaövvel és majdnem elsírtam magam. Rögtön előkotortam a Légy bombajó kismamát és nekiugrottam. Gondolom most már sokkal jobb :D :D :D

Jó éjszakát mindenkinek, remélem holnap már jobb lesz a rendszer, bár az tény, hogy időmilliomos voltam eddig. :lol:

marek

Sziasztok!!!

Marek!

Gratulálok az eredményedhez!!!:)

Timi!
ááá, nem lesz az hiperaktív. :) CSak lehet, egy kicsit sokat dolgoztál mostanábban, biztos tiltakozott. Pihenj, ha tudsz. Szoba, hogy halad?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Olyan rossz volt babanet nelkul! :(

Marek: gratula a jo Afp-hez!!!!! Szupi hogy erzed a babat!!!

Andi: Te kerdezted /csak azt hiszem a masikon/ hogy csinalnak-e itt is Afp-t es megneztem /mivel mar nem emlekeztem ra/ a fiammal csinaltak 15 hetesen most pedig meg se kerdeztek hogy akarok-e szoval nem tudom miert de nem csinaltak most meg mar keso! :roll:
Te miert vagy igy eltiltva mindentol? Engem az egvilagon semmitol se tiltottak el pedig ha ugy nezzuk en veszelyeztetettebb vagyok mint Te mert volt egy kesoi vetelesem ezelott, szerintem nem kell ezt annyira komolyan venni. Bar a legtobb dolgot amit irtal igy is betartok, a furdokadban furdesrol, napozasrol, sportrol lemondok de a szexet meg gyurjuk! :lol:

Kedden voltam dokinal, csinalt uh-ot es minden rendben a babikkal,, kepzeljetek azt mondta hogy 17 hetesen meg lehetetlen erezni a magzatmozgast :shock: /en mar tobb mint egy hete erzem/ felkeszult egy doki volt! :roll: Vettek vert is es vizeletvizsgalat is volt, majd 2 het mulva lesz csak eredmeny.

Mas: vettem magamnak barnitokremet es nagyon szupi, olyan szep barna lettem /ugye ez nem karos a babakra?/ es vettem 3 gyonyoru kismamafolsot. :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Nem árt a babáknak a barnítókrém, állítólag jobb mintha napoznál. Ezt a kismama írta.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hello lányok!
Csak gyors bejelentkezés!
Tegnap megvolt a magzatvízvétel! (Mondtam a "csepplyánynak", hogy bújjon el jól, kapaszkodjon, és kucorodjon össze és akkor semmi bajunk nem lesz!)
Szóval most feküdnöm kell és úgy még a laptopon se nagyon megy a gépelés! :cry:
De olvasni tudok- ha üzennétek!
Márha épp van babanet!
SZép napot! Mindjárt itt a hétvége! :wink:
erMóni
ermoni

Sziasztok!
Most jövök a védőnőtől...eddig 3 kilót híztam, azt mondta ez tök jó...ő tudja :shock:
Meg azt is mondta, hogy csak akkor menjek koncertre, ha szabadtéri..szerencsére az, legalább megfagyunk :( :(

Kedves uram reggel nagyon siethetett, mert olyan mocskot hagyott maga után, hogy az valami hihetetlen. Megvan a mai program :(

Délután meg munka :(

Most megyek is, megpróbálok rendet teremteni a házban (de jó, hogy nem nagyobb!!!)

Még jövök...

marek

sziasztok
mizújs?
én már túl vagyok a reggeli sokkon: találkoztam a könyvelőmmel, aki szintén ikerterhes volt. hát mesélt dolgokat: kinyúlt hasbőr, amit plasztikáztatni kellett, stb. nem is akarom részletezni :shock:

Tontica, nem tudom, miért tiltott el a dokim mindentől. a szex nem ártott meg a babáknak, ez tuti. nem volt görcs, nem volt fájás, se barnaság, semmise, így gondolom, azért heti egy nekem is belefér. :oops:
ha a vérvételed eredménye csak 2 hét múlva lesz kész, akkor az nem afp-vizsgálat véletlenül?

Marek, gratula. :wink: bár tudtuk, h jó lesz az eredmény, nem? és milyen jazzre indult be a baba? hátha az enyémek is szeretnék és mozognának. egyelőre a mozgást a növekedésre korlátozzák. az utóbbi négy napban elkezdtem ugyanis bálnásodni. a mellemről nem is beszélek. tuti, h a most felszedett másfél kilóból egy a bal mellem :roll:

Timi, ha adok címet, elküldöd a türkiz öltönyöket? :lol: :lol: multigravida pedig, már megbocsáss, de ÉN vagyok 8)

Kép
an°°di

Szia Móni!
Pihenjetek szorgalmasan!!! Máskor úgyse jut ilyesmire időd!! :wink:
Egyébként meddig kell feküdnöd?

marek

Szép napot, sziasztok!

Végre működik a babanet.
Valóban időt spórolnak nekünk, ha nincs, nade ilyet azért nem lehet mégsem...
Már a boltban kéne lennem és az aranygaluskához kéne összeszednem a cuccokat, de ezt még megírom nektek.
Tegnap babáztam és olyan nagyon jó volt :D
A barátnőmnek van egy 2 hónapos kisfia, őket látogattam meg.
Nagyon kis cukorfalat. Először bátortalan voltam, pláne mikor csak úgy oda lett adva, hogy" fogd meg kicsit"
Hát, megijedtem, na. Nekem akinek ritkán van a kezébe kisbaba...
De azért elboldogultunk egymásal. Ő jól a fülembe ordított hogy éhes, én meg észrevettem a sírások közti külömbséget. Télleg van.

Nézegettem pár baba cuccot, bár még vásárolni nem akarok.
Nagyon vagány kisgatyákat láttam és baba kendőt. A miénknek is tuti lesz, nagyon tetszik :D

Andi: én csak irigyelni tudom azokat a kismamikat akiknek szép lett a bőrük terhesség alatt, mert az én hátam, katasztrófa. Nem is a pattanások, inkább a barna hegek miatt. Elég égő lesz nyáron

Tontica: hát, sztem 17 hetesen simán érezheted a babamozgást, nem meglepő egyáltalán.
Marek. neked is gratula a babamocorgáshoz. A rákszűrést meg én is úgy tudom, hogy elöbb szokták elvégezni, az első vizsgálaton.

Kép
Kép
gabcii

Andi!
Néha nagyon jó a jazzrádió...elkaptunk egy jó napot és gyerkőc is észrevette. Érdemes már idejében formálni az ízlését.....most kiderült.
Szoktam is neki felolvasni a Kalevalából...vagy ez hülyeség?

Egyébként most hogy van: bal mell 3kg, jobb mell 1kg? :shock:

marek

jajj, míg el nem felejtem: tábla

27 éves vagyok, baba neve: Gellért / Dávid , szülés ideje: szeptember 10, szülés helye: Kaposvár, testvér -

Kép
Kép
gabcii

:lol: :lol: nehéz a melleimet külön-külön lemérni, ezért a kavarodás folyton. boccs. 8) (de a bal tényleg nagyobb, jujj)
Aretha Franklin szted jó? keresek ella fitzgerladot meg louis armstrongot is...ma oldschool napot tartunk! reggelire már megvolt a chemical brothers.... hadd szeressenek mindenfélét. épp ebből a megfontolásból ma reggelre erőspaprikát is kaptak. meg egy kis csokit, h tudják, milyen az íze (nem esik jól az édesség, no)

Gabcii, én is járok babázni. barátnő, két hónapos gyerkőccel. dettó. már lecsulázott. :? az anyja erre tanítja, hiába :lol: szerintem ez azt jelenti, h bírja a fejemet. :wink: szerintem menj gyakran. jót tesz. felkészülésnek sem utolsó. nálatok is első baba, ugye?

na, egy kis szerelés, aztán megmutatom, h néz ki nálunk a másfél szobából a nappali, úgy, h nem kaszárnya jellegű.

Móni, üzenem, hogy ... mit lehet ilyenkor üzenni? :roll: olvasgasd a születés hete programokat. a tegnapi nagyon vicces volt. el se mentem a programra, pedig lett volna időm. bárkit érdekel, a születéshete.hu-n megtalálja. bioanyukáknak jó szívvel. szkeptikusoknak is, csak másképp :twisted:

Kép
an°°di

Kezd nagyon elegem lenni a babanetbol, irtam egy hosszut es eltunt! :evil: :evil: :evil:
Most meg mennem kell! Hogy az a ... :evil: :evil: :evil:

Tablahoz adatok: UH. maj. 29. Vedono maj. 30. Nevek: Szofia/Anna, Alexander/ ?

Andi: nem Afp volt mert azt elobb megkerdezik hogy akarok-e! Nekem leirhatnad a konyvelod remsztoriait akar privibe ha akarod!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?