Sziasztok!
Móni!
Én is gratulálok a kis csajhoz.
Hiányolunk, ha még nem is írjuk.
Gabi!
Nem szeretnél bekerülni a táblába? Ma este megcsinálom, ha fiúk is engedik.
Helyes pocid van.
Ja tényleg tábla, Hajninak volt egy jó ötlete egy másik oldalon. Ha valami változott az adatokkal, azt emeljétek már ki, így könnyebb a táblát javítani is. Tehát pl. ami bemehet a táblába, ezt írjátok más színnel. Ok, így? Köszi előre is.
Ciciméret szerencsére most kisebb, 2 hónapja nem szoptatok. De álmom újra a 75B, én ezt nagyon szerettem, de már sosem lesz olyan. Mostanival sincs gond, de tuti felcsavarós lesz a végén.
Mi még nem vásároltunk semmit sem. Manónál is az utolsó hónapokban vásároltunk, de közben nézelődtem, álmodoztam.
Én első gyereknél az újat támogatom. A picurka meg majd örökli, amit lehet a tesótól. Ma eldöntöttem nincs új babakocsi. Pedig megérdemelné a kicsilány is. De ennél jobbat úgy sem találnék. Egyszerűen elnyelte, amit ma vásároltunk, a luxuskocsik felét sem bírnák el, sőt még hely sem lenne benne. Két gyereknél, pedig több mindent kell majd venni. Autóval meg nem viszem a gyerkőcöket sétálni, ahogy apa tenné.
Andi!
Ismerősünk az ikrekkel még mindig babakocsival jár. Pedig ősszel lesznek 3 évesek. Hidd el, így könnyebb velük közlekedni, nem kell szaladni 2 felé. Nekik egymás mellett ül a két kis vagány srácok. Ja és nem 100 ezres kocsijuk van, sokkal olcsóbb.
Jutta!
Mi, kimennétek? Ennyire fontos a karrier? Vagy csak nincs munka?
Timi!
Mesélj, hogy sikerült a lambériázás?
Na mentem, tuti nem reagáltam mindenre, de most ennyire futotta.
Sziasztok