Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

sziasztok
kicsit bealudtam ma reggel
sebaj fő a tea, sülnek a kis zsömlék, szaxizik egy csaj, mi meg nekiállunk szekrényeket össze- és felrakni
úgyhogy nem nagyon leszek ma

pocaknak jól estek a dicsérő szavak ;) igyekszünk hiába no :D

Timi, jó pakolást nektek is!

Marek! ne felejtsd el a sütőport!! az én muffinom mindig feljön. megkeressem neked a receptjét?

Jolka, te meg lazulj anyáéknél ;)

Kép
an°°di

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=7527
ezt a receptet nem lehet elrontani. turmixot ne használj hozzá!!!!
még Apuka is megbirkózik vele egyedül! 8)

no, megyek is, bedobom a magnéziumokat, mert ma reggel kissé keménykedve ébredtünk :roll:

Kép
an°°di

Csak kettő muffin égett meg, a többi jó lett. Nem baj, azt a kettőt majd megeszem én :D
Kenyér is kész, ebéd is... jöhet a család ebédelni... Már csak rendet kell vágni, mert itt voltak a barátok egy kétévessel.... :lol: :lol: Imádom!!!!
Na mentem is, délután még benézek, bár jön tanítvány is, aztán meg megyünk Szegedre színházba....
marek

Sziasztok!

Andi, Hajni, Marek: nagyon szép a pocitok és milyen vékonyak vagytok még mindig. Kicsit irigykedem. csinik vagytok, na :)

Timi, boldog 26. szülinapot neked, és kitartást a pakoláshoz.
A hajam már évek óta vörösre van festve, de most kb 2 hónapja nem volt, a terhesség miatt nem akartam gyakran festeni.

Andi: Jóvaan, csak én vok ilyen semmirekellő időmilliomos :))

Úgy látom, ma is szép napunk lesz. Remek fejfájós idő van. Már éjjel sem tudtam a fronttól aludni. Ha nem pisilni kellett, akkor arra ébredtem, hogy puffadok és bactat a savam, vagy a fejem fáj, vagy csak a saját nyöszörgésem zavart az alvásban.
Apa hál isten nem horkol, azt is csak én szoktam.
Nem is értem hogy tud velem aludni szegény.

Na, ma össze szedem magam és kitakarítom a fürdőt, aztán megint nyöszörgés a vegyszeres fejfájás miatt. Tök mind1, mitől fáj.
Húú, ma hisztis vagyok.

Jók legyetek, vmikor jövök majd

Kép
Kép
gabcii

Szijjasztok!

Húúú itt mindenki ilyen csinos? Miért csak én vagyok hízékony?
No megdöbbentés képpen én + 6 kg-nál tarok, de most úgy gondolom 1-2-től ideiglenesen meg kellene szabadulni, vagy 1, 2 hónapig nem hízni...
Melyik a kivitelezhetőbb? Azt hiszem nuku édesség, fagyi és meglássuk, a remény hal meg utoljára...

Jutta

KépKép
jutta

szevasztok
gyors bekukk, míg Apuka ezerrel csavaroz
muflonok nálunk is sülnek, már a nyers tésztának durván fincsi illata volt. biztos az ajándékba kapott házi narancslekvártól
nyammmm

Tontica, Gabcii, köszi. ;) így 78,5 kilósan minden dicséret duplán számít :lol:

Gabcii, tényleg remek időnk van fejfájáshoz. ;) bedobtam egy kávét rá, hátha... nemtom. :roll: majdnem rosszul lettem csavarvásárlás közben, a vérnyomásom sztem nem is volt mérhető :?
éjjel én is felébredtem milliószor. vagy pisilésre, vagy mellfájásra forduláskor :?

asszem, be kellene néznem a sütőbe
majd még jövök
szép napot! :D

Kép
an°°di

Sziasztok!

Na, a betervezettel mára végeztem. És a fejem sem vészes most a vegyszerezéstől.

Jutta: nyugika, én is kb 6 kilónál tartok, nem vagyok nádszálvékony hidd el, nade dagi sem azér ( ezzel bíztatom magam) :)

Andi: kérném a jelenlétemben nem beszélni sütikéről, csak gyümölcsről, meg mértéktartásról:)

Kép
Kép
gabcii

pöfffff
eddig dolgoztunk
elfáradtunk
mind a négyen asszem ;)
magnézium benn figyel már, mi meg lassan eldőlünk
nem is merem mondani, h jutalomképp még bedobok egy muflont :D

és holnap is kb ugyanez. de annyira de annyira klasszak a szekrények!!!! :D 8) :roll:
jó éjszakát mindenkinek!
:arrow:

Kép
an°°di

Én is megérkeztem, de gondolom ne nagyon számítsak senkire.
Színház megvolt: kortárs balett...jóóóó, viszont majd szétszakadt a derekam a sok ülésben.
Utána indiaiban bekajáltunk...naggggyon jóóóóóóóó (bocs Gabci)
Hazafelé akkora vihar, hogy majdnem ottmaradtunk. Nem láttuk az utat, csak amikor villámlott, de akkor bezzeg láttunk mindent. Egyszer szerintem pont mellettünk csapott le a villám, ráadásul épp levegőztem, lehúztam az ablakot... Majd be sz..tunk... félt a baba is...szegény!
Na most már lepihenek, talán kicsit megnyugodtam. Holnap jövök.

marek

jó reggelt!
tudom, korán van még... majd sziesztázom. most reggeli: maradék muflon és tejeskávé.
a hátfájásról olvastam sokat abban az ismert könyvben (Az a 9 hónap, emlékszel, ugye Marek? ;) )
szóval zanzásítom:
azért fáj a hát, mert ellazulnak a medence merev ízületei, és a nagyobb has felborítja az egyensúlyt. az ellensúlyozásként kitolt pocak tovább ront a helyzeten. (legjobb rá a megelőzés, hamár teherbe eséskor erősek a hasizmok ....ezzel mintha kissé elkéstünk volna, nem? :evil: ), de az is segít, ha nem tolod előre a medencédet, és nem tartod magad túl homorúan. és ne hízz sokat, és se alacsony se magas sarkú cipő nem jó, és ne hajolj le semmiért és emelj derékból, ne nyújtózkodj, ne álldogálj sokáig.
hát ennyi.
asszem, nekem nagyon erős lehetett a hasizmom, mert nem fáj a hátam. a talpam, az zsibog, de az nincs a könyvben. :roll:

Jutta, nem kell a rizsa a hízásról. :D lássuk azt a rekord-pocakot! (ha az enyémnél nagyobb lesz a végén, meghívlak egy koktélra szoptatás után ;) )

Gabcii, ugyanez rád is áll. mindenkit szívesen látunk, de egy kép azért alkalmanként dukál! 8)

Kép
an°°di

Gabcii, nektek mekkora a fürdőszobátok amúgy? most nézem, h órákig takarítottad. :shock: ugye nem pucoltad meg a fugákat???

tényleg, ti terveztek tisztító/sterilizáló festést/tapétázást, mielőtt megérkezik a gyermek?olyant kell? :roll:

Marek, belegondoltam a tegnap estédbe.. hát a kortárs balettet nem is tudom ( :? ), az indiai nagyon okés, de az a vihar... és olyan fura, én is annyira féltem a kis kölköket. pedig most vannak életük során a legbiztonságosabb helyen. ennél csak többet fogunk aggódni, mikor kijönnek.... jajj.

Kép
an°°di

Andi?
Nem vagy balett rajongó??? Pedig jó...
Köszi a tanácsokat hátfájásra, kb. használhatatlanok...de ezek az okos könyvek márcsak ilyenek....nem tehetsz róla (bár sok okosság is van bennük: lásd uborka, bukósisak :wink: )

Kérdésedre a válasz: én a gyerekszobát szeretném sterilizáltatni, főleg, hogy eddig egy másik gyerek használta (az uram). Most lehet, hogy kihelyezem szegényt a kazánházba az összes zsinórral, cd-vel, kütyüvel együtt...majd ellesznek a kutyával, elfér mindkettő :lol: :lol: Bár az egyik ismerősünk, aki nem gyerekrajongó azt javasolta az uramnak, hogy vegyünk valami Mickey egeres tapétát a kazánházba, aztán zárjuk oda a kölköt, úgyis csak üvölt..HÁÁÁT nem tudom!?!?
Szóval szeretném a szobát szépen kitapétáztatni, meg szőnyeget erre a randa parkettára, meg néhány bútort, ilyesmit.... meg kell még egy új radiátor is bele, mert egy az kevés. Addig amíg apuka akart megfagyni, nem aggódtam, de a gyerek az más ugye....!
Szóval tervezgetek, lassan szeretnék elkezdeni vásárolni is...csak kéne egy kis pénz... :(
A ház többi részét ugye nem kell sterilizálni? :shock: Majd nem viszem be a gyereket, hanem bezárom a steril gyerekszobába :D :D

marek

Most megyek viszek anyukámnak virágot, cserébe kapok ebédet...szerintem jó üzlet. Lehet, hogy ebéd előtt még ráugrok a mérlegre, mert utána már nem szeretnék. Bár lehet, hogy a tegnapi indiai megtette a hatását... Szerintetek nem árt a gyerkőcnek a csípős kaja? Jókor kérdezem, négy hónapja mást sem eszem...úgyhogy most már ne ártson!!!

Andi
Milyen szekrényeket vettetek? Ez már a gyerkőcé...?

Na megyek, mert lassan jó ebédhez szól a nóta....
Délután jövök...

marek

Sziasztok!

Pocifotó?.... hmmm, kíváncsiak vagytok mi? :))

Marek, elég kalandosra sikerült az utatok tegnap. nem irigyellek, max az indiai miatt nem hinném, hogy árt a csípős a babának, max a mama gyomrának, de ha te szereted, akkor segáz. Azt olvastam, hogy az intenzívebb ízek, mint pl a fokhagyma, bejut a magzatvízbe és ott a picike, értelem szerűen kóstolgatja.... majd ha megszületik, kérdezd meg tőle, milyen volt a csípős kaja hónapokig :D

Andi: mi nem sterilizáltatunk, mert nyáron lesz 1 éve , hogy beköltöztünk a lakásunkba és akkor kisfestettünk teljesen. A kisszoba színe még találó is lesz, mert szép középkék. Ha a 4D-n esetleg változik a picink neme és lánnyá alakul, akkor sem festetek, jó lesz neki így is.
A fürdőnk, olyan közép méret, nem csak azzal voltam el órákig :D
Akkor már az egész lakást átsuvickoltam és főztem is. Egyébként megfordult a fejembe, hogy a fugáknak is neki kéne állni, mert késöbb már nem fog menni a térden csúszás.
Mi még nem rendezzük be a gyerek szobát, sőt még semmit nem vettünk a picinek. Én júniusra tervezem a vásárlást.

Na egyenlőre ennyit. Mire jövök írjatok sokat, legyen mit olvasni.

Kér vki almát?? Nyamiii

Kép
Kép
gabcii

Már itt is vagyok...nem tudom, hogy hány kilót hízhattam :oops:
Most meg várom a tanítványt, mert tegnap nem ért rá, ezért ma jön. Hogy én mekkora egy marha vagyok! Szerintem el fogok aludni, ráadásul másfél órát marad. Lehet, hogy keresek valami jó hosszú olvasmányt, hogy sokáig elszórakozzon vele. De akkor meg végképp elalszom :( [/quote]

marek

Sehol senki? :( Ennyire azért nincs kiránduló idő!!! De tudjátok mit! Kiránduljatok, én meg majd olvasok...

Egyébként elment a tanítvány, nem ért rá másfél órát maradni...hurrá!!!

marek

nahát sokat én sem fogöok írni, mert még mindig dolgozunk
fúrni már nem merünk, mégis vasárnap van vagymi.. :roll:
nem minden szekrény a gyerkőcöké, csak kettő, de az majd csak lesz. igazság szerint fel kell áldoznunk a hálószobánkat gyerekszobának, és kétfunkciós nappalink lesz. így próbálunk egy kis időt nyerni a költözésre. mivel a szekrényekben eddig is éppen csak elfértünk, muszáj bővíteni a rakodóteret. úgy nézem, egész pofás és jó eredménnyel sikerül ezt kivitelezni.
most épp pihenőn vagyok, mert kissé beindultak a méhszalagok... az oldalam kissé "fáj"

Marek, nem tudom, szeretem-e a balettet, még sosem próbáltam. az operát sem. bunkó vagyok, no. :twisted: legtöbbször inkább a kortárs művészekkel általában van bajom: nagyon nyomik tudnak lenni szegénykék. főleg a táncosok hoznak ki a sodromból :twisted:

na, ideje felhívnom anyukámat. utazni most nem utazunk egy puszi kedvéért, így marad a távolsági anyáknapjázás

még lehet, h benézek

Kép
an°°di

én itt vagyok/lennék, de ég a pofám, h szerencsétlen pasim izzad a tiplikkel meg csavarokkal, míg én gépelgetek hüjeségeket. pl. elpanaszolhatnám, h nem esik jól a muffin.
Gabcii, igen, inkább almát kérek!
vagy leírhatnám, h rántott csirkét akarok enni vacsorára, mivel az ebéd csak maradék volt (tejfölös, tonhalas tészta...fincsi, de kevés)

de nem írkálok. inkább szolidarítok és elvacakolok néhány ajtóval vagy polccal. azokkal ülve is elbírok.
majd később...

Kép
an°°di

Nem hiszem el, hogy ti ilyen ügyesek vagytok... én akkor is villanyszerelőt hívok, ha ki kell cserélni egy égőt :oops: A párom semmit nem tud megjavítani, csak a számítógéphez ért, mivel csak az érdekli. Pedig milyen jó lenne, ha kicsit ügyesebb lenne. Most is elvitte az autót a szerelőhöz, mert nem égett az egyik lámpa. A szerelő meg kiröhögte :lol: :lol: :lol: De miért is???

marek

Sziasztok!

Marek, mi most költöztünk ki Bp-ről agglomerációba, férjemmel csodákat tett a dolog. Azóta fúr-farag, szerel... :D

Andi kérünk képet az új bútorokról, én is elkészítem már lassan azt az új pocifotót... csak lusta vagyok no.

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Andi, mekkora a szobátok, mert mi is gondoltuk, hogy térelválasztóval kéne megoldani a háló és nappali kérdést, csak nem tom , mennyire fogunk elférni...

Itt, a 21 hetes pocifotó:
Kép 21 hetes pocifotó

Kép
Kép
gabcii

na, megyek mert palacsinta lesz a vacsiii :))

Kép
Kép
gabcii

Szép has! A palacsintát meg nem kellett volna említened, mert úgy megkívántam! Azért se kezdek el, most palacsintát sütni!

Inkább befekszem egy kád vízbe és olvasgatok egy kicsit!

Nekem valami hihetetlenül fáj a derekam! Illetve a farom...vagy farkcsontom vagy mi. Mondtam is apának, hogy meg kellene masszíroznia a farkcsontom, de azt mondta, hogy vice versa. (eztet így mondják?) :lol: :lol: :lol: Most akkor mi legyen??? :?

marek

:? :cry: :( :x :evil:
kész vagyok
fáradt
most annyira utálom a szekrényt, h nem is csinálok róla képet. majd.. ha...
Gabcii, ha meglesz a kép, meglátod, milyen szép és klassz. a szoba csak 18 m2, de jó magas szekrényeket nyomtunk bele, de túl mélyet, h ne foglalja a helyet. én nem vagyok a térelválasztó híve, bár a kicsi panellakásnak sem vagyok híve, és mégis tessék... ez van. :x
az édességek pedig hidegen hagynak. rántott csirke lesz a vacsora paradicsommal. nagyon spártai módon étkezünk mostanában: szinte teljesen üres a hűtő ... hehe... majd ha anyuka leszek.. :wink:
olyan fáradt vagyok, h én semmi mást nem szeretnék, csak egy kis kaját, egy forró zuhanyt, és egy nagyon buta filmet.
holnap reggel nem akarok afp-t...mineeek?
na, kilépek, mert nem tudom biztosan, h terjed-e a nyűgösséges hisztisség a virtuális térben.. ?

(Marek, én a helyedben megígérném, h persze, h én is visszamasszírozom... aztán meg gyorsan elaludnék, v találnék fontosabb dolgot... a volt pasimmal ez mindig bejött...na jó, nem mindig, de 10szer igen. az meg elég ;) nem?)

Kép
an°°di

Andi
Kösz a tippet... :lol:
Most már valóban megyek megmártózni, addig amíg elférek a kádban. Holnap hosszú napom lesz, 8 óra...alig várom...mármint, hogy vége legyen. És már most azon parázok, hogy közte mit fogok enni (csak erre tudok gondolni). Valószínűleg kénytelen leszek rendelni egy pizzát a nyelviskolába :lol: :lol: Fő az egészség!!!

Jó pihit mindenkinek, még lehet, hogy benézek, majd kiderül.

marek

Szép estét!

Palacsintavacsi megvolt, hmm de jó volt.Csak álmos lettem.
Ez annyira megnyugtató, hogy nem csak nekem központi kérdés a kaja. 24 órából, 20-t tudnék evéssel tölteni.

Andi: ez a rántott csirke nem is volt rossz ötlet, jöhetne bár nagyon nem vagyok éhes.
Holnap mennem kell a védőnőhöz és a dokibácsihoz. Olyan jó lesz kivárni a sort. Mért mostanában jut eszébe mindenkinek babát tervezni. Na, jólvan, másoknak is lehet.

Jó éjszakát nektek, lehet hogy lefekszem szégyen szemre, álmi vagyok.

Kép
Kép
gabcii

Én is megyek.
Eddig lebegtem a kádban...ha ez lehetséges ekkora súllyal..
Most még megkockáztatok egy kis salátát és irány az ágy.

Jó éjszakát!

marek

sziasztok!
már csak két hét és kiderül mennyi egy ikerterhes apf-je. egy óra sorbanállás után a néni igaz, h megtalálta a vénámat (nagyon nehezen látszik), de sikerült egy ideget is elkapnia. így most az egész könyökhajlatom fáj, ami felsugárzik a felkaromba.
ja, és még mindig nyűgös vagyok.
és még mindig nincs kész az az esszé :( úgyhogy ma nem is nagyon leszek, csak ha nagyon megunom az írást.

Veletek mizújs? :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Én is nyűgös vagyok, és nem csináltam poci fotót...
Jobb elfoglaltságom volt a fürdőben :cry:

Tegnapi migrénem úgy elhatalmasodott, hogy este jót hánytam... :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Jujj, Jutta, nem viszed túlzásba a fogyókúrát? ;)
viccen kívül: már jobb? terhesség előtt is migrénes voltál? :shock:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Megjöttem a védőnőtől és a dokibácsitól. Ahhoz képest, hogy későn mentem, elöbb végeztem, mint aki időben ott volt.
Megkérdezték, hogy most akarom a vércukor terhelést, vagy 2 hét múlva...
MI ez kívánság műsor? Mert akkor semmikorse akarom.
2 hét múlva halasztottam, mert félek a vérvételtől, mint a tűztől.
A mérleg is érdekeset mutatott, hát nem mondom meg mennyire :evil:

Lehet, hogy kinyúvasztom picit imádott dögömet... leszedte a függönyt a konyhában

legyetek jók, majd még benézegetek.

Kép
Kép
gabcii

nem is fogyóztam, sőt...

Eddig is fejfájós voltam, de legalább tudtam rá gyógyszert szedni...
Ma felhívtam a védőnőt, mondtam neki, hogy mi volt, mondta, hogy kávé + legelső fejfájásra algopirin (elvileg az nem árt).

No innentől nem kínzom magam, heti egy algopirint inkább beveszek, minthogy 1 - 1 1/2 nap kínlódjak...

De miért pont hétvégén van ez nálam?!? :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Gabcii,

Hízni én is tudok... :evil:

Ne keseredj el! Majd szoptatás után leadjuk!

Jutta

KépKép
jutta

lehet, h megéreztem a vérvételt? olyan álmos vagyok, h ha másfajta széken ülnék, már eldőltem volna. 8)
vagy a megkésett reggeli és az összes vér a gyomromban?? nem tudom.
azt azonban igen, h hízni rendesen kevés mozgással lehet. ;)
le is fekszem egy picikét... még jövök, mert muszáj.

Kép
an°°di

Sziasztok!
Az én napom is jól alakult eddig...elbuszoztam tanítani(fél óra), kisétáltam(fél óra), tanítottam, visszasétáltam, két tanítvány lemondta, úgyhogy hazabuszoztam. Buszon tök meleg, meg büdös, majdnem elhánytam magam. És délután még visszamegyek, lesz még négy órám. De annyira fáradt vagyok!!!!
És a derekam szétszakad!!!

Azért nektek legyen jó napotok!

Majd még benézek, de most ennem kell, aztán pedig aludnom, mert bealszok az esti órán...

marek

ismét itt
nekem sokkal jobb a napom, most így egy félórás szieszta után :D
neki is látok a munkának!(mosás, teregetés, porszívózás már megvolt... juppííí)

Marek, érdekes ez a derékprobléma... nekem semmi ilyesmi nincs. viszont egy nagy furunkulus az államon, az van :evil:

Kép
an°°di

Na én is kipróbálom ezt a fél óra sziesztát, csak én kiegészítem még további egy-két félórával. Hátha én is rózsaszínben látom majd a világot utána.

marek

Lányok, kérdés: mikor kell nekilátni vásárolni? nem mintha lenne pénzem, de ma kaptam a nővéremtől ikerbabakocsis linket. korai ez még, ugye? hová rakom ugye, még 165 napig... meg hát a babona.... :roll:

Kép
an°°di

Hello csajok!
Csak egy rövid bejelentkezés: látom mind megvagytok... én meg a kutyának sem (vagy csak annak! :lol: )hiányzom!
Afp, genetikai uh okés. És ma ásítás közben megvillantotta, hogy lehet, hogy kislány! Hurrá!
De szerdán mennem kell hasbaszúrásra (csak a korom miatt! :cry: )! Reggel 8-ra! Hát, ha ráértek gondoljatok rám. Utána nem tudom mikor "jövök".
Jutta, köszi a jókívánságot, meg hogy eszedbe jutottam! Nekem a genetika alapján egy nappal fiatalabb a magzat. 10.04. most a dátum. Ez az apja szülinapja is! Hát jó nagy tortákat süthetek majd ezentúl minden október elején? :wink:
Ez van! Ja és beszereztem néhány holmit is! Mint mindenki...
Még leszek egy darabig, ha van itt valaki...
erMóni
ermoni

szia erMóni!
milyen igazságtalan lettél a távollétedben. igenis hiányoltunk. (vagy nem? :roll: mindegy.) a fő, h minden vizsgálat rendben van. (miért is ne lenne...éhes vagyok, hüjeségeket írok, bocs.)
nincsen fotó a cseresznyéről?
és eredetileg is lányt szerettél/-etek volna, vagy akkor is Hurrá! lenne, ha kukis lenne?

apropó torta... hol is az a beígért recept? bazsalikomos csokis... emlékszel?

Kép
an°°di

Hello Andi!
Elő kell keresnem, de megteszem és közzéteszem azt a csokitorta receptet!
Nem nagyon csinálok magamról fotót! Minek is?! De ha erre vetemednék, rakok föl képet a már nem annyira cseresznyemagról!
Aha, én borzalmasan lány-párti vagyok! Végülis tökmindegy, de egy kiscsajjal valahogy jobban boldogulnék. Azt hiszem! (Az apja is lány szeretne- legalábbis ezt mondja!)
Ja, kedden voltak nálam az 3,5 éves ikercsajok! Leírjam mi volt? Én nagyon bírom őket! :D
Vásárlás! Hát én még egy hónapig nem is nagyon akarom magam ezzel stresszelni! (Bár ma nézegettünk kiságyat és pelenkázót is!) De szerintem még semmiről nem vagyok lemaradva... Pénzt bármikor lehet költeni!
ermoni

:lol: kérem az ikres-sztorit... ma jó napom van (eddig biztos)

Kép
an°°di

Sziasztok!
Én is vagyok még egy darabig.
Móni
De jó,hogy lány! Én is lányt szeretnéknem tom miért, de ha fiú,az is jó persze :D :D
Vásárlás:
Én még csak gyűjtögetek, majd nyáron fogunk vásárolni, úgyse lesz más dolgunk...
Anyukám szerint még korai vásárolni...babona, pedig már rég vettem volna egy babakocsit. Egy ismerős ugyanis vett valami szuper babakocsit 90000-ért, de apukának nem tetszett, úgyhogy vettek egy másikat, ezt meg tök olcsón árulták. Gondoltam megveszem, de jó anyám azt mondta, hogy ilyenkor még nem veszünk babakocsit :( Pedig biztos jobb volt, mint amire nekem majd pénzem lesz :(

marek

Sziasztok!

Én sem vásároltam még és min. megvárom, amíg 2 számjegyű lesz a hátralévő napok száma, szerintem augusztusban fog tetőzni a babakocsi/babaágy őrület, szeptemberre taksálom a gyerkruci vásárlást.

Ja egyre valószínűbb, hogy megyünk januártól Németo.-ba, tehát szerintem én sokminden egyebet nem veszek, mert nem tudom, hogy visszük ki...

Addig is, nem tud vki egy ellenállhatalan vezető beosztású adószakértői állást a páromnak? Mert ha igen akkor maradunk Mo-on. :lol:
Ha nem akor júniustól felfrissítem igencsak megkopott - amúgy sem igen fényese német nyelvtudásom és bele az ismeretlenbe... :P

Jutta

KépKép
jutta

én használt babakocsit tervezek venni. eddig legalábbis. úgyis kinövik gyorsan. az ikrek meg különösképp. főleg azt, ami befér a liftbe 8)

Kép
an°°di

Szóval, ikres sztori: nekik két lombik között jött össze a két kis boszi! És nagyon sok olyan barátjuk lett, ahol ikrek vannak (van ahol 2x2 fiú! ez azért kemény lehet!).
A kiscsajok rajzoltak nekem, hát halálra röhögtem magam! Ja az egyik csak husikát akart enni, a másik csak nokedlit (mert azt nem adnak az oviban, és amúgy is lezsírozta velem, hogy legyen galuska-nokedli!). Ja és a macskámat üldözték, de a macska ügyesebb volt! Pedig elég kitartóan vártak rá! Ja, és olyan tájszólásban beszélnek, hogy Győzike hozzájuk képest kutyaf..a! Szóval vidékiek: számíthatunk rá, hogyha valaki nyírségi, Debrecen környéki, nógrádi, vagy vasi érhet meglepetés! (Ez azért érdekes, mert ha nem beszél a közv. környezetükben senki tájszólással, akkor is előfordulhat! Tudok még példákat!) Bár én is vidéki vagyok, de nekem a tót akcentus lehet az, ami bejátszik! Bozse moj!
Jutta, miért kell Németországba menni? Itt nincs meló? Egyáltalán milyen típusú céghez kell vezető beosztású adótanácsadó? Bocsi, én humánértelmiség vagyok- még mindig! :lol: (A férjem a mérnök, bár nem a szakmájában dolgozik, és az ő családja a könyvelő, könyvizsgáló és egyéb számokkal foglalkozó ág!)
Szóval lány-pártiakra akadtam! Pedig a fiú a "gyerek"! :lol: :lol: :lol:
ermoni

Móni, dehát ez nem is vészes... már felkészültem a legrosszabbra, :wink: ennél mi a tesómmal sokkal, de sokkal rosszabbak voltunk... :roll: bár lehet, h anyu memóriája nem za igazi már :P

Jutta, megkérdezzem a tanítványomat, aki az Apehnél dolgozik? ;) gondolom, vmi deloitte vagy ilyesmi érdekelné a férjed (?) ... (hű, remélem, nem írtam nagy baromságot.

én nem vagyok lánypárti. csak félig. jelen esetben. egyikük Huba lesz, akárki meglássa! ( :?: ) a másik legyen csajszi. a két fiú szerintem is kemény. egyszerre főleg.

megyek, főzök egy kávét, mert úgy felhúzott az egyik szúnyoghálót felszerelő faszi.... :evil: :evil: :evil: hogy azért pirosak az ajtók meg az előszoba, mert ez a politikai irányultságomat jelzi? kit érdekel a falszín kiválasztásánál az mszp vagy a fidesz máááááááááár? :evil: felhívtam a figyelmét a narancsssárga hálószobára. csöndben maradt a drága. egyemazuzájátneki. baromarcú. politika az ajtófélfán.

kávé. barna. az vajon jelent vmit? :twisted:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Móni!

Én is gratulálok a kis csajhoz. :)
Hiányolunk, ha még nem is írjuk.

Gabi!
Nem szeretnél bekerülni a táblába? Ma este megcsinálom, ha fiúk is engedik. :) Helyes pocid van.

Ja tényleg tábla, Hajninak volt egy jó ötlete egy másik oldalon. Ha valami változott az adatokkal, azt emeljétek már ki, így könnyebb a táblát javítani is. Tehát pl. ami bemehet a táblába, ezt írjátok más színnel. Ok, így? Köszi előre is.

Ciciméret szerencsére most kisebb, 2 hónapja nem szoptatok. De álmom újra a 75B, én ezt nagyon szerettem, de már sosem lesz olyan. Mostanival sincs gond, de tuti felcsavarós lesz a végén. :D

Mi még nem vásároltunk semmit sem. Manónál is az utolsó hónapokban vásároltunk, de közben nézelődtem, álmodoztam.
Én első gyereknél az újat támogatom. A picurka meg majd örökli, amit lehet a tesótól. Ma eldöntöttem nincs új babakocsi. Pedig megérdemelné a kicsilány is. De ennél jobbat úgy sem találnék. Egyszerűen elnyelte, amit ma vásároltunk, a luxuskocsik felét sem bírnák el, sőt még hely sem lenne benne. Két gyereknél, pedig több mindent kell majd venni. Autóval meg nem viszem a gyerkőcöket sétálni, ahogy apa tenné. :)

Andi!
Ismerősünk az ikrekkel még mindig babakocsival jár. Pedig ősszel lesznek 3 évesek. Hidd el, így könnyebb velük közlekedni, nem kell szaladni 2 felé. Nekik egymás mellett ül a két kis vagány srácok. Ja és nem 100 ezres kocsijuk van, sokkal olcsóbb.

Jutta!
Mi, kimennétek? Ennyire fontos a karrier? Vagy csak nincs munka?

Timi!
Mesélj, hogy sikerült a lambériázás?

Na mentem, tuti nem reagáltam mindenre, de most ennyire futotta.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

rájöttem a konyhában, h nem is (csak) ezzel húzott fel. vhogy kiderül, h terhes vagyok, oké. kérdezem tőle, neki van-e gyereke. van. ... kis gondolkodási idő. ... de az igazat megvallva, bár nem akar elkeseríteni, nincs az egésztől elragadtatva. mert mindig van vmi nyavalya.
hát baszki. nem mondod! anyád nem mesélt? :evil:

bocs, Lányok. leírtam, elmúlt, jobb... próbálom, visszafogni magam. mosolygós kismama leszek/vagyok. mosolygós kismama vagyok. :roll:

Kép
an°°di

Andi!
:D :D :D nyugi, ne is foglalkozz vele. Vedd át a munkafelügyelő szerepét... :) Dolgozzanak, ne beszéljenek.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?