Sziasztok!
Sajnos anyuéktól nem tudtam írni, de így utólag is szeretnék minden kedves anyukának, és kismamának
nagyon boldog Anyák Napját kívánni!!
Nekünk egész jól telt a hétvége, jó volt a ballagás nagyon, fini volt a kaja az utána következő ebéden, voltunk este focimeccsen is, szóval jól éreztük magunkat.
Vasárnap sajnos eltört nálam a mécses, de már jobban vagyok. Ott kezdődött a baj,h. Apu kapott a barátaitól egy játék babát, ami olyan,mint a csecsemő. Mikor megláttam felkaptam,h. milyen aranyos, és erre jött a válasz,h. már jöhetne az igazi baba is.
Majd anyu kifejtette,h. lehet,h. nem jól próbálkozunk.
Mivel anyák napja volt, nyeltem egy nagyot és nem szóltam semmit. Vasárnap reggel elmentünk apu bisztrójába, ahol ott voltak az uncsimék a 1,5 éves kisfiúkkal. Apukám össze-vissza ölelgette, puszilta stb. Az uncsimék meg azt ecsetelték,h. hát már lassan jön a második baba is.
És a hab a tortán. Ezek után elmentünk a sógoromékhoz, ahol ott volt a sógorom tesója a 1,5 hónapos gyönyörű kislányával. És az anyósom úgy szaladt elém a bejárathoz,h. gyere Ancsa itt a kisbaba; Bemenetem, megláttam a picit, annyit még tudtam mondani az anyukának,h. gratulálok (akinek egyébként ez a 2. terhesége volt, mert az első babát elvesztette), majd halkan távoztam és a lépcsőház lépcsőjén már nem bírtam visszatartani, iszonyú zokogásba kezdtem.
A másik sógornőm akkor jött ki (egymással szemben laknak) és behívott. Nagyon rendes volt, beszélgettünk,így kicsit megnyugodtam. Úgy szégyelltem magam,mert ez nem az újdonsült anyuka és a baba ellen irányult,hanem ismét felszínre tört az a mérhetettlen bánat,ami a szívemben van.
Ne haragudjatok,h. ilyen sok voltam most, de le kellett írnom.
Juca!
Nagyon köszönönm,h. megmutattad a görbéd, és egyáltalán nem bántottál meg, teljesen értem,h. mit akartál ezzel.
És igazad van. A fertis honlapon ez a 12. hónapom, ezt még végig mérem, aztán abbahagyom egy időre..nagyon édes Kinga a képen.
Panka!
Remélem,próbálok türelmes lenni.
Norwell!
Köszi! Bizti nagyon fini kenyeret fogtok csinálni a géppel!!
Csibe!
Javítva.
Annácska!
Ígérem hamarosan sort kerítünk rá!!
Maci!
Nagyon köszönönm, és megpróbálom. Örülök,h. tetszik a tábla, igyekszem.
Ma már elvileg otthon is lesz net,úgyhogy este tudom felrakni. Milyen volt a ballagás?
Junko!
Köszi! Nagyon sokat jelent a bíztatásod!
És nagyon tetszik a "vonalzód"
Lili!
Én is előfizettem már egyszer, de nekem így előfizu nélkül is megteszi.
Virág!
Este felrakom a linket, ahonnan az aláírásom van.
http://www.glitteryourway.com/
Igen, nekem szokott ilyen vizes lenni a nyákom, azt olvastam,h a magasabb ösztrogén szint okozza.
Anikó!
Nagyon örülök,h. már otthon vagytok és mindedn rendben Veletek! Én már nagyon várlak vissza!
Linda!
Üdv. Közöttünk!
Pontosan milyen teszterre gondolsz??
Timi!
Végre otthon vagytok, nagyon örülök. Elhiszem,h. mennyire rossz lehetett, de a lényeg,h. már túl vagytok rajta,mostmár minden rendben lesz.
Dido!
Javítottalak! És pontosan tudjuk,h. mindenkinek drukkolsz!!
Rolly!
Nagyon köszönjük az idézetet, és Neked is nagyon Boldog Anyák napját!!!
Kacsa!
Boldog Házassági Évfordulót kívánok!!
Gyönyörű ajándékoto lett!!
Heni!
Látom a vonalzódról,h. jól vagytok!! Rettenetesen örülök Neki!!!!
Angie!
Végre tettél fel képet!!
Nagyon jó, gyönyörű szép babátok van és mennyi haja van!! Elgondolkodtató amit írtál, és valóban, 1 éve még tényleg arról beszéltünk, emlékszel? Nagyon boldog vagyok,h. ott van melletted Szilárd!!
Nárcisz!
Jó pakolászást, Nekem is olyan kedvet csináltál hozzá!!
Évi!
Szorítok a holnapi dokihoz!!
Tündéri ez a nokedli!!
Jó éjt Mindednkinek!!
Ja és a nap jóhíre!!!
Jövő héten már nekem is lesz végre szemüvegem. Voltam ma optikusnál és majdnem egy órán keresztül próbálhgattuk a lencséket, mert sajnos annyi fénytörés van a szemenben, de végülis sikerült, és jövő hétre kész lesz!