Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! :lol:

Annácska!
Hol lehet ilyen kölesgolyót kapni?
Az nem túl kicsi?Tudja a baba csócsálgatni?

Juca!
nagyon örülnék a b.piskóta receptnek! :lol:

Évi!
Én tudatlan azt hittem ezek teljesen semleges ételek! :oops:
Képet holnap dobok! :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!

Mondjuk van benne cukor meg tojás, de legalább tudod mit raksz bele. Én még nem sütöttem, állítólag nagyon fincsi.
http://domesticgoddess.freeblog.hu/arch ... bapiskota/

tjuca

Pupy!

Ma nekem is megjött, de ha azt nézem ez a harmadik, és mindháromszor 31 napos ciklusom volt, ami nálam páratlan. Most ennek próbálok örülni.

tjuca

Pupy: nem is írok inkább semmit....Hajrá következő ciklus!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Jó hír, hogy kicsit jobban van a derekam, nem vettem be semmit.
A dolgommal is haladok, bár mehetne gyorsabban.

Kevésbé jó hír, hogy szerintem ez a hónap nem az a hónap. Viszont nyugisabb számomra, mint az előző.

A kölesgolyót azt én is szeretem, veszélyes... :)

Üdv, lilia
lilia

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk, ma délben engedtek ki minket. Ez a pár nap szörnyű volt, nem kívánom senkinek! :cry: :cry: :cry:
Hétfőn megyünk vissza kontrollra.
Visszaolvasni még nem tudtam.

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok

Timi!
Örülök hogy otthon vagytok, jobbulást kívánunk Kristófnak!

Lányok!
Az ígért kép babáról most elmarad :oops: , ígérem pótolni fogom!
Egy hétig nem tudok jönni, elutazunk Hajdúszoboszlóra :lol: , addig is mindenkinek sok puszit küldünk.

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Timika
mielőbbi felépülést kívánok Kristófnak! :D Most már túl vagytok a nehezén.

Anikó
már nagyon vártam, hogy jelentkezel. Örülök, hogy minden rendben. :D

Pupy, Tjuca
sajnálom az 1 cn-ot. :(

syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Anikó!
Egy kicsit megkésve :oops: , de annál jobban gratulálok Nektek :D !!!
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok mind a négyőtöknek!

Timika, Timcsa!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok Nektek :D !

Évi!
Köszi, hogy érdeklőttél, nagyon jól esik.
Köszi jól vagyok. Most nagyon sokfelé kell szakadnom, és így a netezésre egyáltalaán nem marad sem időm sem energiám, de amint egy kicsit nyugibb lesz körülöttem az élet, újra gyakrabban jövök majd.

Timika!
Sajnálom, hogy Kristófnak ilyen hoszadalmas lett ez a mandulaműtétje :( , de örülök, hogy már otthon vagytok! További jobbulást kívánok Neki!

Lányok!
A babócák egyszerűen tündériek, és már bizony nagyon sok csemete nem is annyira babóca, mint inkább kis-nagy lány/fiú :D !

Ne haragudjatok rám, hogy megint csak képet és táblát néztem :oops: és nem írok Mindenkinek személyzerint :oops: , de drukkolok Mindenkinek akinek éppen szüksége van rá!!!

Pupy!
Ma van a 3. napom, javítanál légyszi.

dido
dido

Mécs László: A királyfi három bánata

Amikor születtem, nem jeleztek nagyot
messiás-mutató különös csillagok,
csak az anyám tudta, hogy királyfi vagyok.
A többiek láttak egy síró porontyot,
de anyám úgy rakta rám a pólyarongyot,
mintha babusgatná a szép napkorongot.
Maga adta nékem édessége teljét,
úgy ajándékozta anyasága tejét,
hogy egyszer földnek bennem kedve teljék.
Isten tudja, honnan, palástot kerített,
aranyos palástot vállamra terített,
fejem fölé égszín mosolygást derített.
Ma is úgy foltozza ingemet, ruhámat,
ma is úgy szolgál ki, főzi vacsorámat,
mint királyi ember királyi urának.
Amerre én jártam, kövek énekeltek,
mert az édesanyám izent a köveknek,
szíve ment előttem előre követnek.
Amíg ő van, vígan élném a világom,
nem hiányzik nekem semmi a világon,
három bánat teszi boldogtalanságom.
Az egyik bánatom: mért nem tudja látni
egymást a sok ember, a sok-sok királyfi,
úgy, ahogy az anyjuk tudja őket látni?
A másik bánatom: hogyha ő majd holtan
fekszik a föld alatt virággá foszoltan,
senki se tudja majd, hogy királyfi voltam.
Hogyha minden csillag csupa gyémánt volna,
minden tavaszi rügy legtisztább gyöngy volna:
kamatnak is kevés, nagyon kevés volna.
Hogyha minden folyó lelkemen átfolyna
s ezer hála-malom csak zsoltárt mormolna,
az én köszönetem így is kevés volna.
Hogyha a föld minden színmézét átadom,
az ő édességét meg nem hálálhatom,
ez az én bánatom, harmadik bánatom.

Kép
rolly

Rolly!
Köszönjük :D

Timika!
Szegénykék, sajnálom, hogy így kellett lennie!!
Mesélj, ha szeretnél, és így könnyebb....

Évi77, Panka!
Köszönjük jól vagyunk. A lányok igen élednek, forgolódnak sikongatnak.
Most igen benne vagyunk a költözésben, már dobozolunk, pedig még van 1,5 hét, de már nagyon várjuk az első napot ott kint :D

Sok puszit mindannyiótoknak.
Nosztalgia: tavaly ilyenkor éppen kórházban feküdtem hányás miatt..... :roll: :shock: :lol:

Puszi: Nárcó

Kép
narco

Sziasztok Csajszik!

Tele van a mai nap ünneppel a számunkra!

Ma van az 1. házassági évfordulónk és ma van az 1. Anyák napjám! :)

Kaptam Apától egy szép gyűrűt! :)

1 éve még csak remélni tudtam, hogy az 1. évfordulónkra már 3-an leszünk ...

És tessék, itt van mellettem Bömbilla, aki most a világ minden kincséért sem akar alukálni és mindig akkor bukik, amikor új ruci van rajta. :lol:

Úgyhogy lépek is, mert kezdek halláskárosodást szenvedni!

kacsa14

Na, Bömbilla belefáradt az ordításba és elaludt!

Megkezdtük az ismerkedést a játszószőnyeggel:
Kép

Kacsa Kiskacsája kacsás body-ban:
Kép

kacsa14

És még egy aranyos kép:

Yoda :lol: :lol: :lol:
Kép

kacsa14

Sziasztok!

Timika!
Örülök, hogy már otthon! :D Gyógyulgassatok.

Nárcisz!
Jó költözködést, elhiszem, hogy már nagyon várjátok!

Anyukák!
nagyon boldog anyáknapját kívánok Minden Anyukának!
És kívánom, hogy a leendő Anyukák jövőre már szintén ünnepelhessenek! :wink: Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!
Egy percnyi időm sincs visszaolvasni, mert futunk haza befűteni és fürdetni. Végre rájöttem, hogy anyuék gépéről hogy lehet képet kicsinyíteni, így egyetlen képet tudok most feltenni a kis Sziszkóró, és egyet-egyet apával és anyával.
Majd jövök még, de hamarosan otthonról a saját netünkről.

Minden anyukának nagyon BOLDOG ANYÁK NAPJÁT kívánok!!!

Kép

Kép

Kép

Puszó,
Angie
Vendég

Angie, Kacsa: csodálatosak a picikék!!! Nagyon boldog anyák napját minden anyukának!!!

Angie: köszönöm :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

(mar a mobilrol) -- Kacsa! Eskuszom, mi is Yodahoz hasonlitjuk neha a fiunkat :)
Vendég

Angie
Nagyon helyes Szilárd baba, milyen sűrű fekete haja van!!!!!!! :D

Kacsa
Timcsa is nagyon édi, a Yodás kép nagyon tetszik. Nemsokára egy hónaposak lesztek!! :D

Panka
ezt az anyák napi képet te szerkesztetted?

Most hallottam a tv-ben, hogy az Anyáknapját 1910-ben egy amerikai hölgy találta ki. Szép hagyomány lett belőle.
Képzeljétek Apától ma kaptam egy doboz bon-bont (pöttyös túrórudisat, a dobozosat :) ) azt mondta Máté nevében Anyák napjára kaptam! Ari nem?
Mindenkinek Boldog Anyáknapját és aki még nem az, mihamarabbi babásodást!
syry

Kép

Kép
syrynx

Syry! Koszonjuk. En is kaptam egy szal gyonyoru rozsat a kisfiamtol (apa vette). Le is fenykepeztem hogy orokre megmaradjon az emleke.
Vendég

Sziasztok!

Pupykám, lécci toloncoljál le a tábli aljára, ma van a 2. cn :( Köszi! Jó kis rövid ciklus volt ez, 24 napos. Szerintetek ez nem baj? Mondjuk egyébként is csak 26 napos :roll:

Rolly!

Köszi a verset, jól megbőgettél :) Hogy vagy?

Nárcisz!

Jó, hogy te is írtál kicsit :) Jó dobozolást!

Kacsa!

Boldog évfordulót nektek! Kis Bömbilla csúcs édes a kacsás szerkóban :)

Angie!

Szilárd baba egyszerűen bűbájos a nagy fekete hajával :) Jól sikerült kis kölök, na :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ja, és holnap megyek 3. napi vérvételre :) Remélem nem lesznek nagyon gáz eredményeim :roll: Egyenesen a doktornő kapja majd meg az eredményt, őt kell majd hívnom. Tőle tudom majd meg az "ítéletet". Nem mondom, hogy nem f*s*k :)

Még egy képet had dobjak a nokedliről, aztán dugó benyel :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Syry!
Nem, találtam a neten. :D
Képet mikor kapunk Rólatok?

Évi!
Jaj de gyönyörű kis pofika a Dórika! :D Puszika neki.
Remélem minden rendben lesz a hormonokkal!

Angie!
Nagyon aranyos a kis Szilárd, tiszta apja. :lol:

Kacsa!
Boldog évfordulót Nektek!Szebb ajándékot nem is kaphattál volna! :wink: Kép

Kismamik merre vagytok???Hogy vagytok?

Jucmuc!
Hoyg vagy?Mikor lesz a beülti?

Kép
pankaa

Tapasztalt Anyukak! Mikor lehet elkezdeni az orrszivast? Hallom hogy Szilárdnak tele az orra es latok is benne cuccost, de nem merek meg nekilatni ennek halatlan feladatnak.
Vendég

Angie!

Ugyan nem tudom, mennyire vagytok "taknyosak", de Timcsa is hangosabban szuszog ls cuccos is van az orrában.

Dokibá telefonon azt mondta, hogy fiziológiás sóoldatot )gyogyitárban, ampullálban kapható, nekem fel volt receptre írva)csöppentsek be neki 2-3 cseppet, attól fellazul és utána a védőnőtől ellesett módon 2 db steril mull lapot csücskösre hajtogatok, azt csavarom be az orrába, mintha egy csavart csavarnék a falba, igaz Manó tiltakozik, lefogom a fejét és az szépen kiszedi a cuccost". Szerintem, ha nem folyik az orra látványosan, akkor felesleges szívogatni. Meg, ha igazán taknyos, orrfolyós, akkor jobb, ha látja doki vagy legalább telcsin beszélsz vele. Meg, ha szopi közben nem zavarja, akkor nincs is eldugulva és akkor igazán nincs is mit kiszívni.

Persze, én még nem vagyok tapasztalt mami. De mivel Timcsa is hangosan szuszog (mint, akinek el van dugulva az orra) már én is mindent felkutattam + nézem, hogy szopinál nem-e zavarja + ugye dokibácsit is megkérdeztem, szóval ezek alapján én addig nem szívóznék, amíg nem folyik, csak cuccosos az orra.

Na, ezt jól körbecsámcsogtam. :)

kacsa14

Csak ezt akartam aláhúzni:

2 db steril mull lapot csücskösre hajtogatok, azt csavarom be az orrába, mintha egy csavart csavarnék a falba

Na, megyek vasalni, mert Timcsát elnyomta a buzgóság.

kacsa14

Sziasztok!

Csak gyorsan az orrszívós témához szólnék hozzá.

Nekünk Pesztonka van, Évi77 ajánlatára :D (Köszönet neki érte).
2 naponta leszívom nekik, ha látom benne a tejkicsapódást, akkor gyakrabban, mert szedtem már ki nekik 3 napos zöldet is (bacival be volt fertőzve, ez azt jelenti). Ha szörcsögnek, akkor azt jelenti, hogy mélyebben van a fehér kis trutyi. Ezek az anyatej fehérjéinek kicsapódásai a garatban, tehát mélyebben vannak. Ha látom a göböt, akkor kiszedem, amíg simán elérhető. Az orrba nyúlkálást nem díjazom, mert az nekem sem jó. Másrészt felnyomni akár 1 csepp bármilyen vizet is az orrba szerintem nem túl jó ötlet, nekem is fizikai fájdalmat okoz, ha víz megy az orromba. Akkor szoktam csak szívni, ha előtte pár könnycseppel sírnak, mert már attól fellazul, ezzel a pesztonkával csak 1 perc és túl vagyunk rajta. (Saját magamon is kipróbáltam, csak az ijedtségtől sírhatnak, meg a rezgéstől :roll: ). Szóval mindig igaz, hoyg csak azt csináld a gyerekeddel, amit magaddal is megtennél....

Remélem segítettem. Puszi mindenkinek: Nárcó

Kép
narco

Szia Narco!

Nem akarok vitatkozni, de ami az orrba nyúlkálást illeti, ha náthás vagy és beszáradt cucc van az orrodban, akkor azért Te is bekotorsz zsepivel, én legalábbis bekotrok ...

De persze mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik. Én csak azt írtam le,a mit a védőnőmtől lálttam és a gyerekorvosomtól hallottam. Ez utóbbi pedig absozlút bababarát idős doki, tehát nem mond olyat, amivel szadizom a gyereket.

----------------

A Babé koszmós samponját hogy használjátok (egy 20 Ft-os nagyságú heleyn szerintem az jelent meg és elejét akarom venni a nagyobb terjeszkedésnek)? Addig OK, hogy tegyük a fejre és hagyjuk ott pár percig. De mikor lemosom, bekerül a fürcsi vízbe. Nem árt a kis teste bőrének a sampon?

kacsa14

Narcisz! Kacsa! Koszonom a tanacsokat. Nekem is pesztonkam van. A mellszivo resze brutal, az orrszivot meg nem probaltam. Ilyen pici babanal is lehet hasznalni, vagy varjak meg par hetet? Olyan picike meg a kis orrjarata. -- Lanyok! Annyira hihetetlen hogy itt szuszog mellettem ez a csoppseg. Csak nezem nezem es neha meg a konnyem is elered. Egy eve meg azon aggodtam h. nekem nem lesz gyerekem.
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Sajnos anyuéktól nem tudtam írni, de így utólag is szeretnék minden kedves anyukának, és kismamának nagyon boldog Anyák Napját kívánni!!
Nekünk egész jól telt a hétvége, jó volt a ballagás nagyon, fini volt a kaja az utána következő ebéden, voltunk este focimeccsen is, szóval jól éreztük magunkat. :lol:
Vasárnap sajnos eltört nálam a mécses, de már jobban vagyok. Ott kezdődött a baj,h. Apu kapott a barátaitól egy játék babát, ami olyan,mint a csecsemő. Mikor megláttam felkaptam,h. milyen aranyos, és erre jött a válasz,h. már jöhetne az igazi baba is. :( Majd anyu kifejtette,h. lehet,h. nem jól próbálkozunk. :evil: Mivel anyák napja volt, nyeltem egy nagyot és nem szóltam semmit. Vasárnap reggel elmentünk apu bisztrójába, ahol ott voltak az uncsimék a 1,5 éves kisfiúkkal. Apukám össze-vissza ölelgette, puszilta stb. Az uncsimék meg azt ecsetelték,h. hát már lassan jön a második baba is. :(
És a hab a tortán. Ezek után elmentünk a sógoromékhoz, ahol ott volt a sógorom tesója a 1,5 hónapos gyönyörű kislányával. És az anyósom úgy szaladt elém a bejárathoz,h. gyere Ancsa itt a kisbaba; Bemenetem, megláttam a picit, annyit még tudtam mondani az anyukának,h. gratulálok (akinek egyébként ez a 2. terhesége volt, mert az első babát elvesztette), majd halkan távoztam és a lépcsőház lépcsőjén már nem bírtam visszatartani, iszonyú zokogásba kezdtem. :cry: A másik sógornőm akkor jött ki (egymással szemben laknak) és behívott. Nagyon rendes volt, beszélgettünk,így kicsit megnyugodtam. Úgy szégyelltem magam,mert ez nem az újdonsült anyuka és a baba ellen irányult,hanem ismét felszínre tört az a mérhetettlen bánat,ami a szívemben van.
Ne haragudjatok,h. ilyen sok voltam most, de le kellett írnom.

Juca!
Nagyon köszönönm,h. megmutattad a görbéd, és egyáltalán nem bántottál meg, teljesen értem,h. mit akartál ezzel. :D És igazad van. A fertis honlapon ez a 12. hónapom, ezt még végig mérem, aztán abbahagyom egy időre..nagyon édes Kinga a képen. :lol:

Panka!
Remélem,próbálok türelmes lenni.

Norwell!
Köszi! Bizti nagyon fini kenyeret fogtok csinálni a géppel!! :wink:

Csibe!
Javítva. :wink:

Annácska!
Ígérem hamarosan sort kerítünk rá!! :lol:

Maci!
Nagyon köszönönm, és megpróbálom. Örülök,h. tetszik a tábla, igyekszem. :wink: Ma már elvileg otthon is lesz net,úgyhogy este tudom felrakni. Milyen volt a ballagás?

Junko!
Köszi! Nagyon sokat jelent a bíztatásod! :wink: És nagyon tetszik a "vonalzód" :wink:

Lili!
Én is előfizettem már egyszer, de nekem így előfizu nélkül is megteszi.

Virág!
Este felrakom a linket, ahonnan az aláírásom van. http://www.glitteryourway.com/
Igen, nekem szokott ilyen vizes lenni a nyákom, azt olvastam,h a magasabb ösztrogén szint okozza.

Anikó!
Nagyon örülök,h. már otthon vagytok és mindedn rendben Veletek! Én már nagyon várlak vissza! :lol:

Linda!
Üdv. Közöttünk! Kép Pontosan milyen teszterre gondolsz??

Timi!
Végre otthon vagytok, nagyon örülök. Elhiszem,h. mennyire rossz lehetett, de a lényeg,h. már túl vagytok rajta,mostmár minden rendben lesz.

Dido!
Javítottalak! És pontosan tudjuk,h. mindenkinek drukkolsz!!

Rolly!
Nagyon köszönjük az idézetet, és Neked is nagyon Boldog Anyák napját!!!

Kacsa!
Boldog Házassági Évfordulót kívánok!! :D Gyönyörű ajándékoto lett!!

Heni!
Látom a vonalzódról,h. jól vagytok!! Rettenetesen örülök Neki!!!! :D

Angie!
Végre tettél fel képet!! :D Nagyon jó, gyönyörű szép babátok van és mennyi haja van!! Elgondolkodtató amit írtál, és valóban, 1 éve még tényleg arról beszéltünk, emlékszel? Nagyon boldog vagyok,h. ott van melletted Szilárd!! :D

Nárcisz!

Jó pakolászást, Nekem is olyan kedvet csináltál hozzá!! :wink:

Évi!
Szorítok a holnapi dokihoz!!Kép Tündéri ez a nokedli!!

Jó éjt Mindednkinek!!
Kép

Ja és a nap jóhíre!!! :lol: Jövő héten már nekem is lesz végre szemüvegem. Voltam ma optikusnál és majdnem egy órán keresztül próbálhgattuk a lencséket, mert sajnos annyi fénytörés van a szemenben, de végülis sikerült, és jövő hétre kész lesz! :lol:
Vendég

Pupy
nagyon sajnálom és megértem, hogy így megviseltek ezek a találkozások a hétvégén. :( De talán segít, hogy most leírtad és a sógornőd is megértő volt ezek szerint. Tavaly én is jól kibőgtem magam, mikor megtudtam, hogy a Húgom terhes, persze örültem neki, de ugyanakkor szomorú voltam, hogy nekünk miért nem jön össze :( , aztán kevesebb mint két hónap múlva nekem is pozitív lett a tesztem. Nagyon -nagyon szorítok neked, hogy hamarosan újra babát várj és 9 hónap múlva a kezedben tartsd a kicsikédet. :D

Évi77
drukkolok a holnapi (mai, már átléptük az éjfélt) vérvételhez. :lol: Dóri baba, mint mindig most is nagyon csini.

syry
(én még mindig nem tudok képet felrakni, pedig már 160 körüli kép van a fényképezőgép kártyáján, szombaton megyek a tesómékhoz, ott megpróbálom átmenteni és akkor lesz kép.)

Kép

Kép
syrynx

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Rollikám!
Gyönyörű a vers! :wink:

Évi, Tjuca!
Tovűbbra is hajrá tesó baba. De fej-fej mellett haladtok. Maradjon is így a babásodásban is.

Dido!
Sok munka után pihenésként várunk!

Anikó!
Téged is várunk. Mesélj, milyen otthon a két gyerkőccel. Mit szól a nagyfiad a helyzethez?

Sziszka!
:?:

Angi!
Édes hajas baba fiad van.

Kacsa!
Klasszak a képek, de nekem akkor is az UH-s kép a kedvencem, amin ugyanúgy tartja a kis száját mint a "kinti" képen. :)

Pupykám...

Néha kell az ilyen kiborulás. Tudom hogy utána kicsit könnyebb. Hétvégén az én nagymamám is kikészített. Megszületett unokatesóm 3. babája, meg a másik unokatesómnak is van már egy. Jól be is szólt, hogy már csak mi vagyunk lemaradva, rosszalló fecsóvóválások közepette. Véleménye szerint nem imádkozunk eleget... :? ezek a dolgok már úgy peregnek le rólam mint a borsó...Tudják is ők. Sajnos kevés embernek fejlett eléggé az érzelmi inteligenciája, most nem bántani akarom őket de sajnos így van. Tudom ugyanakkor azt is, hogy nem bántani akarnak...a jobb szemöldököm ugyan egy kicsit megmozdul, de nem érdekelnek.

De tarts ki, ha egyszer sikerült másodszor is sikerülni fog és olyan szép babád lesz, mint amilyenek a szüleik. :)
Vendég

Sziasztok!

Angie!
Hát igen, én is gyakran meghatódom, főleg, ha ha rámmosolyog, és gügyög nekem. :D
Emili kitüsszögi a cuccost, ha vna az orrában, vagy ha már nagyon kilóg", akkor kitörlöm, de csak úgy,mintha orrot fújnék neki, nem nyúlok bele az orrába.

Syry!
Köszi az sms-t, néztem, érdekes volt. :D

Pupy!
Hát valóban nagyon roszul érezhetted magad, régebben én is hasonlóan reagáltam az ilyen helyzetre, főleg, ha közeli barátnőnél jött a baba, utánna én is otthon sopánkodtam.
De látod, előbb-utóbb mindenkinek lesz itt kisbabája, ez egy ilyen topik, nincs mit tenni. :lol:
Képet kapunk az új szemüvegről?

Szép napot!

Kép
pankaa

Pupy!

Annyira megértelek, mert én is ezt csinálom. De vegyük rá magunkat, hogy ne akarjuk ennyire görcsösen. :)
Nálunk a családban még nincs ekkora baba-özön, de a baráti körben..... :shock:
A közvetlen családom éppen azzal küzd, mint mi. Már 1-2 éve próbálják, de senkinek semmi. Már ez is kezd aggasztani, hogy ez valami genetikai izé, vagy csak véletlen?
Uncsitesóméknál semmi, pedig nagyon rá vannak állva a témára, a sógornőm, szegény, meg folyton elvetél. :(
Mi ugyebár meg semmi csíkos tesztet nem tudunk felmutatni :cry:
De majd nemsoká :D Tudod, ez a termékenység éve :D :D :D Akkor mi sem maradhatunk ki :D :D :D
Egyébként meg próbáljunk meg abban hinni, hoogy semmi sincs véletlenül, és a baba akkor fog jönni, mikor itt az ideje! Tudják ezek a kis Tünemények, hogy mikor kell nekik érkezni, hogy a mamik-papik a legboldogabb emberek legyenek. :D
Ne szomorkodj, de ha sírni kell, sírj! Énis szoktam. Az ember megkönnyebbül tőle, és utána kicsit új erőre kap :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!!Újra itt vagyok veletek (köztetek!) :lol:
De szégyen szemre nagyon-nagyon lemaradva!!
Igyexem pótolni a lemaradásaimat!!
Addig is mindenkinek puszi!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Tegnap próbáltam bejutni és semmi.... Nem tudom, mi történt....

Kacsa
Gratula az évfordulóhoz! Nincs is szebb ajándék, mint 1 baba. :)
Az új ruha miatt ne aggódj. Pár év múlva Timcsa áll a szekrény előtt és kérdőre von, hogy miért nincs 1 ruhája, amit felvehet. :D

Pupy
A zuram szombat délután ért haza, így lemaradtunk a ballagásról. Azt mondták, hogy jobb is, mert elég szörnyű volt. 3 órásra sikeredett, semmi zene, semmi ballagási ének, az igazgató nem tudott rendesen olvasni... Egyszóval szörnyű volt.
Az ebédből azért maradt. :D Nagyon jó volt. A ballagási ajándék még beszerzés alatt.
Majd, hogy kerek legyen a világ, vasárnap este összerúgtuk a port, azóta mosolyszünet van. Tegnap ment el dolgozni.....
Nagyon sajnálom, hogy ennyire kiborultál és megértelek. Ne csüggedj, tavasz van, csiripelnek a madarak, tobzódnak a hormonok... :D Sikerülni fog!

Angi
Tüneményes fiad van!
Vendég

Pupy!

Légyszíves tegyél a tábla aljára kérdőjellel.

Szombaton megjövögetett, aztán pár napig olyan utolsó napos volt pirkó. Tegnap éjjel csináltam egy tesztet halvány +. Elrohantunk a dokihoz, kaptam utrót. Ma megint csináltam egy tesztet még halványabb +. Szóval nem jól kezdődik, nagyon rossz érzésem van, szinte biztos vagyok benne, hogy vetélés lesz a vége. Ezzel együtt jól összekavarodik a ciklusom, ami tök jól beállt. Úgy látszik nekem ez a sorrend, egy vetélés egy gyerek. Most várok. Nincs jó kedvem, nem is netezek, meg jön a védőnő is.

tjuca

Sziasztok!
Örülök, hogy meggyógyult a babanet! :D Már kezdtem aggódni.

Bea!
Örülök,hogy visszatértél! :D Képet kérünk Ádiról!Hogy vagytok?

Kép
pankaa

Juca!
Nagyon sajnálom. :( Lehet még nem készült fel a szervezeted? :roll:
Azért remélem nem ez lesz a sorrend!Hátha jól alakulnak még a dolgok.Ugyanolyan tesztet csináltál?

Nárcisz!
Mikor költöztök?Lesz egyből netetek? :D

Nomibogár :?:

Tina!
a féjem olvasta minap, hogy lehet a babáknak olyan belsőfül gyulladáuk, hogy nem lázasak, nem kapkodnak a fülükhöz, tehát én nem veszem észre, de nyűgös, étvégytalanabb, nem akar rendesen enni.Te mit tudsz erről?Mert én még ilyet nem hallottam. :roll:

Kép
pankaa

Timika!
Hogy van Kristóf?

Anikó!
Hogy vagytok?Képet szeretnénk! :D Miylenek a napjaitok?Milyen baba Ágoston?(hogy becézitek?)Gondolom Marci is elégedett a kistesóval. :D

Brill!
Erik még mindig olyan kis nyugis baba?Remélem!Mert Emiliről ez nem mondható el, ő nagyon hamar nyűgös lesz,ha nem a kedve szerint alakulnak a dolgok, de már kezdem kiismerni. 8)

Bocsi, hogy ilyen darabokban írok, de mikor hogy enegedi időm,meg Emili. :lol:

Kép
pankaa

Juca
Sajnálom, de azért ne add föl!
Vendég

Sziasztok!

Ez a babanet, két napig nem enged be. :evil: A táblát majd este hozom, az otthoni gépről!!

Juca!
:? :roll: nem tudok mit mondani, sajnálom nagyon, leteszlek, de azért bizzunk benne!!!!!!

Junko!
Olyan szépet írtál!! Nagyon köszönöm, annyira jól esik!!!! :D

Panka!
:lol: Igen,persze,h. kaptok, amint meg lesz a szemüvegem, lefotóztatom magam és már rakom is...

Eszter!
Nagyon köszönöm, az együtt érzésedet, igen én is így érzem,mikor sírni kell, akkor sírni kell. Tudod, minden mensinél eltervezem,h. nem is akarom annyira majd, de aztán a végére úgy beleélem magam. :oops: Hajrá termékenység éve!!!! Dokinál voltatok már?

Bea!
:lol: Nagyon örülök,h. ismét köztünk vagy!! Írtam privit is! :wink:

Maci!
:( Sajnálom a mosolyszünetet, azért remélem hamarosan rendeződik köztetek, bár szerintem ez a legjobb családban is előfordul. Tobzódjunk!!!!!!!!!! :lol:

Brill?? Hogy vagytok???

Anikó!
Ágoston baba? Tejci? Marci? Remélem mindedn rendben Veletek!! Hiányzol nagyon!!! :lol:

Puszi, rohanok dolgozni!!
Vendég

Pupy
Üdv az üvegszemcsisek között! :D
Majd igyekszünk helyretenni a dolgokat. Időnként ennyi kell. Utána édes a kibékülés. :D
Vendég

Pupy!

Nem, nem voltunk még dokinál emiatt.
Én ugyebár járok rendszeresen, és megbeszélem a doki bával, hogy mit mikor szeretnénk. Tudja, hogy mióta nem szedek gyógyszert, és mióta próbálkozunk.
Azt mondta, hogy ne stresszeljek. Legutóbb azzal engedett el, hogy májusban ha nem vagyok terhes, akkor viszont menjek vissza, mert akkor elküld egy-két vizsgálatra, hogy lássuk minden ok-e?!
Lacinak van két lánya-ez a doki szerint jó ajánlólevél, hiába 11,14 évesek.
Ti voltatok már orvosnál emiatt? Ha igen, mit mondott?
Én azt sem tudom, milyen vizsgálatokra lehet számítani ilyen esetben... :oops:
Jó lenne, ha május végén nem a vizsgálatok miatt kéne mennem, hanem azért, mert + a tesztem. :lol:

Juca!

Sajnálom a dolgokat :cry: , de remélem, minden jóra fordul rövidesen :)

Maci!

Remélem, már kezd oldódni a hangulat, és hamar visszaáll a rend. Olyan pocsék a mosolyszünetes állapot :? Nekem épp tegnap mesélt valamit a barátnőm, és meg is állapítottuk, hogy nem szabad haraggal elválni, lefeküdni este,...
Jobb az, ha minden kiegyensúlyozott és boldog az ember körül.
Olyan rövid az élet, minek töltsük morcogással. :) (Na jó: ez a rövid az élet túl közhelyes lett-bocsi! De igaz :) )

eszter82
Budapest

Vegre meggyogyult a bbnet! :) :) :) Brillek jol vannak csak nm tudott jonni par napig, amikor pedig raert volna, nem engedte be a bbnet. Majd jon :) Vegul kiszivtam Szilard orrat mert szegenykem nagyon szorcsogott. Az elejen csak bamult, de be volt szaradva neki, es tovabb tartott, ugyhogy vegul eltort a mecses. Tegnap voltunk vedoneninel. 6 nap alatt 220 gr-t gyarapodtunk. Meg lettunk dicserve.
Vendég

Eszter
Igazad van. Próbálkoztam többször is, hogy beszéljük át az egészet, de elsőnek nem szólt semmit, legutóbb meg .....
Inkább hagyjuk. Majd holnap este küldök neki egy SMSt, hogy min is kellene elgondolkodnia.
Vendég

Angie
Ügyesek vagytok! Örülök, hogy a szopi is rendeződött.
Vendég

Ugyesen szopizik, bar nem mindig eszi meg az adagjat, de ugy latszik eleg taplalo a tejcim es eleg neki a kevesebb is. Ma ugy nez ki h. bekotik a netet itthon. -- Timika! Hogy van Kristof? -- Juca! Hivtalak tobbszor, pont emiatt. Nagyon sajnalom, bar en meg remenykedek. -- Bea! Orulok h. itt vagy. Hogy vagytok? Kep Adikarol? -- Aniko? Veletek mizujs? Nagyon kivancsi vagyok Agostonra. Kepet kerek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?