Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

korábban akartam jönni, de nem tudtam, most meg már nem fog az agyam... :?

Klári, én olvastam vhol, h. a gyerekeknél van egy időszak, amikor rájönnek, h. ők nem azonosak Anyával, hanem egy külön álló személyiségek. kinél előbb, kinél később... és amikor ezt felismerik, akkor kezdenek direkt mást csinálni, meg ellenkezni, meg dacoskodni, h. igenis bizonyítsák, h. ők szuverén lények, és nehogymá' u.azt kelljen csinálni, amit Anya mond. {u.akkor, Apára stb hallgatnak, meg szófogadók, ami persze nem Apa érdeme.. :lol: csak velük szemben nincs mit bizonyítani.}
nem lehet, h. Julinál most van ez a korszak?
{bocsi ha okoskodásnak tüünt :oops: }

Reni, welcome back !
fotókat légyszi !
Niki nem ébresztette fel Anyudat éjszaka? minden simán ment, h. tőletek külön aludt?
tök jó, h. ki tudtál kapcsolódni, kell is az néha.. :wink:

Edus, köszi az érdeklődést, jaja, 2 hét múlva kezdek járni heti 2x4 órára, azt júniustól meg 5 x 4 órára.
mindezt du, amikor Laura alszik. szerencsére még mindig megy a napi 1 alvás, érdekes, h. ahhoz ez itt a fórumon téma volt, átállt ő is.. :lol: remélem marad is így.
te hogy vagy? mire mindenkinek reagálsz, magatokra nem is marad idő..
Imi nyomatja már az oroszokkal?

Vera, nagyon csini vagy, és a fiúk is nagyon édesek ! nem tudsz jönni gyakrabban?

Niki, mi Vanishezünk, jó párszor átöblítve. sajna nem csak a szilárd kaja hagy majd foltot, hanem az anyatejes kaki is elég makacs.. no majd meglátod nem sokára te is.. :wink:
naptej nekünk tavaly Sebamed 28-as faktorú volt, gyógyszertárból, idén is ezt használjuk. amúgy gondolom nem vinnéd napra, de nekünk is azt mondta a védőnő, h. árnyékban is kell kenni.

amúgy nekem Lauránál ez a kedvenc korszakom ami most van. ez a 10-12 hónapig. lehet már vele kommunikálni, poénkodni - nagyon jó a kiscsajom humora, figyel dolgokra, igényli, h. újat lásson, próbál utánozni dolgokat, meg kérni is {sose hittem volna, h.én vha szavak nélkül értek, de mégis.. :lol: }. ahogy nézem nem lesz az a megülős fajta ráadásul, aminek nagyon örülök {egyelőre}.. :lol: nem semmi mennyit pörög.
szal most nagyon élvezem a dolgokat.

Zsófi, nagyon ügyi Samu ! 2 hónap alatt mindent behozott ! amúgy szerintem megállt a vonalzód, legalábbis én úgy látom.
én 9 hónaposan 2x szoptattam, reggel és este, de este már Sinlac-kal pótolva. {mostmár a reggelit is}.

ja holnap megyek egy lánybúcsúba este, de semmi kedvem.. :?

M.

Marcsi

KépKép
alon

miért nincs kedved?
köszi a szoptatásos választ!
többiek, 9 hónapos korában a gyermeknek hányszor szoptattatok?

mircike?? merre vagy??
kerekpocak

Sziasztok!

Most csak gyorsan (Márk már ébren, éjjel is elég sokat fenn voltunk és evett is :lol: )Zsófinak válaszolok, remélem este már tudok jönni hosszabban is.

Mi azt hiszem már csak este szopiztunk az elalváshoz, aztán egyszercsak kiköpte és elaludt, azóta nem szopizunk.

Puszi mindenkinek

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok! Jó reggelt!

Köszönjük szépen a szájpenészes tanácsokat, és a megnyugtatásokat. Naaaaagyon sokat segítettek. Igen, azt hiszem, nekem jobban fáj kezelni, mint neki. Majd megedződöm - gondolom!! :D :D

És a meghívást is köszi, jövünk ide is, ha időnk engedi. :) Bár egy szavam sem lehet a lányomra - le ne kopogjam - egész jól vagyunk. Éjszaka alszunk, nappal meg fenn vagyunk. De ez így van jól. Bár aludhatna többet is nappal. :oops:

Édesek itt a babák. A legtöbb meg már olyan nagy. :) Jó, hogy ilyen tapasztalt mamik vannak itt.

Mindenkinek szép napot, a borongós idő ellenére is: Andi, Maja

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Most csak gyorsan... :oops: ,de jövök még:

Zsófi, én nagyon sokszor szoptattam 9 hósan :roll: ,reggel,délelőtt,ebéd után, délután,este=6x :!:
Borcsit még többször 8) . Viszont egyik sem ivott semmi mást (Marci a mai napig csak anyatejet iszik, minden mást elutasít :shock: ).

puszi

KépKép
logi

[quote="kerekpocak"]m írta:kerekpocakiért nincs kedved?

mert nem ismerek ott senkit 1 lányon kívül+akit búcsúztatunk :arrow: nehezen oldódom, plusz innom sem lehet :arrow: még nehezebben oldódom.. :lol:
plusz nem vagyok ráhangolódva most az olyan "poénokra"?, mint kvízkérdések egy rongyrázós helyen, és olyan ajándékokra utána mint nagymami bugyi, meg óvszer, meg füüzős fehérnemüü,meg portörlő.. :? plusz 7-kor kezdődik, mint egy babazsúr.
no mindegy, ált. az olyan bulik szoktak jól sikerülni, amihez nincs kedve az embernek.
meg biztos a nyálkás idő miatt is vagyok ilyen savanyú.

M.

Marcsi

KépKép
alon

Kép Kép Kép Kép

ÉS KIJÖTT AZ 5. FOGUNK IS!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Talán a Vanish lesz a befutó.
Napra persze nem akarom majd vinni, de gondoltam azért nem árt, ha az árnyékban is védjük a bőrét. Majd valamilyen gyógyszertári cuccost nézek.

Mégegyszer ezer köszönet!
Nemsokára valóban ide is tartozom már! Juhéjjj!

Zsófi, Samuról tök jó ez a sorozat! Édes szive! Csak nehogy kibukfencezzen! :)

Panni, Márk is nagyon szép kisfiú! Jó csávó lesz szerintem belőle.

Puszi

Niki

Kép
niki30

sziasztok,

megvagyunk, itt vagyunk, néha olvasok is csak írni már nem jut idő... :wink:

sajna nem túl jól, nagyon megfázott Lizi (hol?? hogy??? na miindegy...) meg én is elég náthás vagyok, de iszom a brutál coldrex mega izét és nem jön elő jobban a takonykór.. bár utálok ilyeneket inni, és nem is szoktam soha már egy jó ideje, gyógyszert se nagyon szedek, de most Lizi miatt nem engedhetem meg h 2 hétig küzdjek vmi kórsággal... :evil: :? úgyhogy majd max ha jól leszünk, méregtelenítek egyet.

Lizunak taknya-nyála-könnye egybefolyik, de a drnő szerint nem komoly, tüdeje tiszta, stb... "csak" megfázás.

már elég ügyes a gyerek hogy az orrszívót kitépje a kezemből :wink: meg is lepődtem mekkora erő lakozik benne :lol:

Andi visszatérve a szájpenészre, nekünk 2 hónapig volt, mindig elmúlt 2 napra és visszajött, aztán egyszer már nem jött vissza.... de ez sem volt gáz a doki szerint szal télleg no para...

tegnap du. 3 órát szunyáltunk Lizivel összebújva a nagyágyban, olyan jó volt!!!
ja, és most már szinte mindig velünk alszik :wink: :wink: annyira imádom!!!
elvan simán a saját helyén is,elalszik egyedül meg minden, de én odaveszem magunk közé éjjel :wink:
már megszoktam és hiányzik ha nincs ott :lol: :lol: :lol:

MINDENKINEK HATALMAS CUPP, bocsi h most csak magunkról, de nincs erőm másra :oops: , megyek kicsit összepakolni mert ellep a ... káosz :wink: aztán lefekszem én is.

jujjj mielőtt kimarad: gratula Samunknak a felálláshoz!!! ezel illett volna kezdenem!!!!!! :roll: :oops: :oops:
lmkata

Sziasztok!

Vagyok is meg nem is. Csajok, nagykisfiúk dolgozós anyukája már egyszerűen nem képes követni.
Elolvasom, megpróbálom behozni. Sajnálom, hogy nincs időm, hogy nem tudom kivel mi van, ki mit tud éppen, kinek mi a bánata éppen. Jól éreztem itt magam, nagyon rossz érzés, hogy már nem tudok itt lenni eleget.

Farkas szülinapjára utólag is gratulálok!!!!!!
Mindenkinek mindenhez gratulálok [ezdegáz... :)]

Egy egész darab képet le bírtam kicsinyíteni, a tortáról.

Kép

Puszi mindenkinek. Jövök ahogy tudok, de valószínűleg ennyit tudok :)
M.
mircike

de jó torta!!!

mircike ne reagálj, csak írd meg h mi van veled! ez pont elég lesz!
munka? bölcsi? szopi? mirkó? hogy s mint?
kerekpocak

ééééééééééééés körbement a járókában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

egy részlet:::

Kép Kép Kép
kerekpocak

Sziasztok!

Ma ballagáson voltunk. Jót nosztalgiáztam. Milyen szépek voltak a fiatalok!

Samu milyen ügyes! De a fotográfus is! Ilyen pillanatokat elkapni, nem semmi!

Mircike - torta szupi! Tényleg csak legalább annyira gyere, hogy mi van veletek!!!

Kata - jobbulást!!! Takony még nálunk is van és tényleg hatalmas erővel bírnak - orrszívás.

Mennem kell, felébredt! Puszi képek jönnek!

Panni

Kép Kép
panni_30

Zsófi - már akartam kérdezni, hogy miért kérdezted a szopit? Samu hányszor szopizik még?

Akkor a mai kép - végre készült egy közös kép

Kép

Puszi mindenkinek, szép estét és jó éjszakát!

Panni

Kép Kép
panni_30

de jók a képek!! már az előzőt is akartam dicsérni!!nagyon szépek vagytok!!! márk meg irtó helyes a fenti képen!! hány foga van már?

samu még 4x szopizik, de úgy érzem, h megviseli kicsit a szervezetemet (állandóan farkaséhes vagyok) és gondoltam 3ra csökkentem most már. érdekel(t) h ennyi idősen mi szokott lenni? kb 1 éves kora körülre el szeretném választani.
kerekpocak

Sziasztok!

Ma ballagáson voltunk, képzeljétek a keresztlányunk már ilyen nagy. :lol: Ákos végig üvöltötte a napot. :? :? Kész vagyok tőle. :cry: :cry: Most aludt el. Minden este Ákos koncert van, de ma Mega koncert volt. :roll: :roll: Hihetetlenül elfáradtam. Mindig csak szopizott. Kipróbáltuk Kecskeméten a főtéri szoptatást is, :roll: meglepődtem magamon, hogy milyen rugalmas vagyok a kérdésben. :lol:

Samunak nagy puszik és gratula!!!!! Nagyon ügyes!!! :lol: :D
Márk nagyon kis huncut! :D :lol:

Lizus, Kata: Mennek a gyógypuszik cup-cup-cup……………………………… :) :) :) :)

Bezzeg amikor hazaértünk már semmi baja nem volt, :? igaz csak a fürdetés idejére, :? :? aztán folyt. köv…
:evil: :evil:
Bizonyíték:
Esti torna
Kép

Süss fel nap a kedvence, úgy tátog, mintha énekelné. Nagyon érdekes!
Kép
Kép

Az est fénypontja:
Kép

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Szilvi - Ákos nagyon édi! Ezek az esti tornák nagyon ismerősek! De azért jó, hogy a fürdés gyógyír mindenre.

Zsófi - Márknak még mindíg 7 foga van. Most egy ideje szünet van, de lehet, hogy ez a nátha jelent valamit. Mert nagyon dörzsöli az orrát, nyála is folyik, de nem látok, érzek semmit.

Ja és az még lemaradt, hogy Márknak is nagyfiús autósülése van már! Sikerült egy Concord ultimaxot lőni a neten fél ár alatt (60e Ft-ba kerül az új). Annyira jó, mert már nagyon szűkösen volt a hordozóban.

Puszi mindenkinek

Kép az autósülésről

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!

GRATULA SAMU PRODUKCIÓIHOZ, emlékszem Zsófi mennyire izgultál, hogy Samu le van maradva, remélem már nem izgulsz. :lol:

Panni! Márk csuda helyes kiskrapek, jól néztek ki együtt nagyon!

Ákos nagyon ari, olyan komolyan néz! Meg kell zabálni!

Már jó régen nem raktam fel képet, ma apa csinált párat, ha van közte jó (még nem láttam) teszek fel.
Ma Pátyon voltunk a barátnőnknél, előtte meg megnéztünk pár lakást, mert a fejünkbe vettük, hogy költöznénk kicsit nagyobba, ha találunk megfelelőt. Ma nem találtunk. :cry:
Nem hiszem hogy sokat fogunk nézegetni, elvileg elférünk, de nem túl jó a lakásunk beosztása. (nincs elég hálószobánk, viszont nagyon nagy a nappalink) Még futunk pár kört aztán leállunk, időnként elkap minket a lelkesedés. :D

Puszi Mindenkinek!

Nóra és a csajok

Kép
Kép
Kép
anaci

sziasztok!

tök jók télleg a samus sorozatok, és ahogy Panni írta a fotós is :wink: :wink: :wink:
na meg Samu h hagyja magát fotózni! sőt még pózol is a lelkem! :wink: :lol: :lol:
Liza ha megérzi rajtunk a gondolatát annak h elővesszük a fényképezőgépet, leáll!!!!!!!!!!!! mindennel. főleg ugye nagy mosolyokat és nyelvkiöltéseket, stb lehetetlen lefényképeznünk :cry:

Panni dejó végre új közös kép rólatok! :wink: így már nem is mondhatjuk hogy nem is így nézel ki az avataron , mi? :wink: :P :lol:

jajjj télleg! mostanában vannak a ballagások! már el is felejtettem....

hát mi elég taknyosan vagyunk :? Lizu talán jobban van mint én :? remélem nem adom át neki az én nyavajám, mert sztem én nem csak megfáztam, a torkom is nagyon fáj és neki az meg nem is volt piros még pénteken amikor nézte a drnéni....

apájával fent szunyálnak kiterülve az ágyban, én meg leosontam orrot fújni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
már hajnal 5-kor túl voltunk neki is az orrszíváson... :? de visszaaludt, annyira cukor, úgy rötyögött rám mikor felkeltem hozá és megsimiztem a pociját :lol:

Szilvi nagyon cukkancs Ákos ahogy tátog!!
olyan szép baba! és olyan okosan néz azokkal a nagy szemekkel! :lol:

Lizuval mi halacskázunk: én cuppogok neki, ő meg mozgatja rá a kis száját. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kinyitja-becsukja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon viccesek vagyunk ilyenkor :lol:

képzeljétek, lehet hogy mégis genetikai ez az egész betegsége...
most egy időre elsikkadt, hogy mitől is lett ilyen a buksija, hiszen a görcsök kerültek előtérbe, de a drnéni nagyon beleásta most magát a témába. még kell genetikussal beszélnie, hogy tart e már ott a tudomány hogy kimutassák!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
ha az amire gondolnak, akkor a VILÁGON!! 500 !! eset van .................
no comment. :? :shock: :roll:
de mondjuk csak azért érdekel hogy mi ez, mert ha genetikai, akkor a tesónál oda kell figyelni majd. egyébiránt magasról letojom hogy mit találnak ki rá..már elnézést :oops: :oops: :oops: :wink:

puszák!

ui.: Zsófi hogy halad a terved????????
lmkata

Kedves János kórházas és tiszteletbeli János kórházas anyukák!

Boldog Anyák Napját ! :)

M.
mircike

Bölcsi végülis jó, most már rutinos, szereti, ha már ott van. Viszont amíg beérünk, végig mondja, hogy "anya ne gozik, anya ne gozik". Próbálkozik, hátha. :)
Munkahely nagyon rendes, nyolcra nem nagyon érek be, viszont négy előtt öt perccel már kiesik a ceruza a kezemből és rohanok a gyerekért. Szóval a nyolc óra még véletlenül sincs ki. De cserébe néha otthon is agyalok vagy konkrétan dolgozom valamit.
Szopi még mindig kettő. Reggel-este. De már nagyon gáz.
Zsófi, ha egy évesen el akarod választani, akkor már most csökkentsd nyugodtan a nappalikat. Aztán vagy az estit, vagy a reggelit hagyd el, amelyikhez kevésbé ragaszkodik. Mert különben úgy jársz, mint én :)
Most azt tervezem, hogy nyáron leszoktatom valahogy.
Szilvi: jó, hogy leírtad az iskolás élményeket, én örömmel olvastam.
Többieket még pótolom :)
Pusz mindenkinek!!! M.
mircike

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT KÍVÁNUNK!

Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

samu anyáknapi meglepije az volt, h felült!!!!!!!!!!!!! elmentünk sétálni, s mikor visszajöttünk egyfolytában felült. a hétvége mérlege: korrekt 4kézlábas felállás, cirkálás a járókában éééés FELÜLÉS!!!!! Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Kata: még minidg jobbulást! Feltétlen írd meg, ha a doktornő talált valamit. Te mire gondolsz, hol találtad? Nagyon érdekel!

Samu mindennap megörvendeztet minket valami újjal!Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrá!!!!!! Nagyon ügyes! :lol: :lol: :lol:

Gabó fényképezte a mobiljával.Bocsi, kicsit homályos.
Mosoly1
Kép

Mosoly2
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

húúúúúDE CUKI!!!!!!!!
kerekpocak

Halihó!

Na megint itthon vagyunk pár napig :lol: Aztán irány Prága :lol:

Samu naaaaaaagyon ügyiiiiiiiiiii! Gratulálok az új tudományokhoz!!!

Ákos nagyon édesen nevet!!!!!

Panni, nagyon szépek vagytok a fiaddal!!!!!

Mírkó tortája nagyon vagesz!!! Kár, hogy ilyen ritkán tudz jönni Mircike :(

Marcsi
Szerencsére nem volt gond este, hogy anyu volt Nikivel (de azért izgultam nagyon!!!). Most volt először, hogy elmentünk így valahová, ő meg otthon csucsuzot :roll: , de tényleg szupi volt!!!!!

Lizu cuki lehet ahogy halacskázik :D Rég raktál már fel képet!!!

Niki,
a naptejjel kapcsolatban épp most olvastam. Még ha nyári a baba sem szabad azonnal kivinni, csak pár hetesen, és akkor is szoktatni kell a levegőhöz. Csak a beton véd meg a sugaraktól, szóval még árnyékban (fa alatt) sincs biztonságban... Szerintem is a gyógyszertárban kérjél valami naptejet..

Nagyon jó volt a lakodalom, vagyis Niki nagyon élvezte!!! Úgytűnik egyre kevésbé zavarja a tömeg, vagyis nem olyan szégyenlős. Kikellett vinnem a polgári szertartás végén, mert annyira pörgött, hogy féltem, hogy rendbontást okoz :lol: :lol: Így is folyton elől ohangált :lol: Ja, és kérem BEPASIZOTT a lányom :roll: :lol: Szerelem volt első látásra! (anyósom csinált róluk jobb képket is, csak az még nincs letöltve) És a parkett közepén táncolt :D

Na de a képek majd mesélnek az elmult 1-2 hetünkről! Előre is bocsi a rengeteg kép miatt :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
A cégnél

Kép
Angolon!

Kép
Niki első saját napszemüvege :lol: !

Kép

Kép
Én a dobozban szeretnék utazni!

Kép
Utközben. Lenyúltam anya hajráfját :lol: !

Kép
Vásárolunk!

Kép
Az erdőben!!!

Kép

Kép

Kép
Háttérben a palicsi tó!!!

Kép
Niki háza! (Én építettem 8) !)

Kép
Tánc a lakodalomban!

Kép
A szerelem... :lol: !

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Hú, ez egy kicsit tényleg sok lett :oops: :oops: :oops: bocsi, bocsi, bocsi... :oops:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Kata,
Mi is taknyosak vagyunk Nikivel :( Jobbulást nektek!

Meg hasmenése is van, de nemtudom mitől :shock: Lehet, hogy a foga miatt.. Kibujt a felső középső kettő, és mellettük is már szinte átlátszanak a fogak..

Megyek aludni, mert az ete kb 4 órát sikerült :roll:

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

zsófi,
Samu használja a bogyóhúzogatót?

KépKép
Kép
szuvajdzsity

isteniek a képek reni!!
most már gyere többet! hiányoztál!
kedvencem a napszis meg az erdős képek!
milyen csini volt niki az esküvőn! hihettelen!!
és fanatsztikus kis háza van!!

reni kicsit ekllentmondok :) :) samu augusztusi és már 5 naposan sétáltunk ám vele! a nyári babáknál nem kell több hetet várni. ha nem esik, fúj, dörög, tűz a nap, fel van öltözve megfelelően akkor én kivinném (kiviszem) mint a sicc.
de, én ilyen szempontól ultra laza vagyok.
kerekpocak

hosszaan gondolkodtam h mi az a bogyóhuzogató?? aztán rájöttem h az ikeás játékra gondolsz a képen! igen szereti. néha elteszem majd előveszem és akkor napokig megint szertei.
kerekpocak

Jövök ahogy tudok!!!

Most olvastam vmelyik kismamás ujságban a levegőztetéssel kapcsolatban...

Nálunk más volt a helyzet, mert nagyon hideg volt, ezért csak az ujságban írtakat írtam le!

Para mami, meg laza mami :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Nekünk csak egy kicsi ilyen játék van, és gondolkodtam, hogy beszerezzek-e egy komolyabbat, csak nem nagyon érdekelte eddig...

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Ááááá, mostmár elalszom!!!

Jó éjt!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

képeket megcsodáltam!

Márk+anyája, Samu - akinek gratula - , lagzis Niki és nem utolsósorban mosolygós Ákos 1től1ig csodaszépek!!!! :D :D

Kata, írd meg,h mire juttotak a dokik, engem is érdekel! :)

Szilvi, írtam neked választ! Remélem, így már megkapod! :)
mazsolák

Marcsi buli??!!! :roll: 8)

Mirkó torta is nagyon klafi!igazi kispasis! :D
mazsolák

csak összeszedem... :oops: :oops: 8)

Reni, még nincs repjegyem, de amint meglesz, írok, válaszolok! :)

Pihenj, és pusszok+Mindenkinek! :)
mazsolák

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi gratulációkat!

Élünk, bár...

A múlthéten megkíséreltem, hogy utolérjelek titeket, de reménytelen. A tali óta még csak olvasgatni sem volt időm. Csak rá-rápillantottam a topikra. Átgörgettem, s megnéztem a képeket és rohantam is tovább. Szerda este, mondván, hogy behozom lemaradásom, csak a 131-es oldalt tudtam átolvasni, meg kijegyzetelgetni, aztán annyi. Egyszerűen semmi időm. Bala mellett lehetetlen gép mellé ülni, meg nem is akarok, hiszen akkor tőle veszem ele azt a kevés időt is, amit vele tudok tölteni itt a zűrzavaros időszakunkban. Az esték pedig pikk-pakk elszállnak és hulla vagyok. És akkor most tanulás szintjén még csak nem is aktiváltam magam két hétig :? Pedig már negyon rá kellene feküdnöm a dologra, nem kellene az utolsó pillanatra hagynom. Reggelenként mindig olyan optimista vagyok, hogy óó milyen hosszú még a nap, mi mindent meg tudok majd csinálni. Aztán ... Így, hogy legkevesebbett itthon vagyunk, itthon szalad minden. Képtelen vagyok utolérni magunkat. A pakkjainkat már ki sem pakoljuk, mondván két nap múlva úgy is megyünk vissza Anyuékhoz vagy Anyósomékhoz. Pénteken háromszor fordultam Balával zuhogó esőben a kocsihoz a 4. emeltről, hogy minden lekerüljön a kocsiba, amit magunkkal akartunk vinni. Mire mindent bepakoltam hulla voltam, Bala meg nyűgös. És erre a "mi autónk" nem indult. Meg sem nyekkent. Az aksija feladta a szolgálatot. Ekkor volt 10:30 és nekem 12:00-re kint kellett lennem a cégnél, úgy hogy közben Balát átadom Anyumank. Alig voltam ideges. Szegény Anyumat kellett beugrasztanom értünk, hogy mozdulni tudjunk valahogy. Balát 3/4 órát szórakoztattam a kocsiban, hogy ne üvöltés legyen a várakozásból. Még jó, hogy volt nálunk egy cicabáb meg egy ugrálós kacsa. Zuhogó esőben a kocsiban különféle storykat kitalálva báboztam, énekeltem más-más hangokon Lelkemnek vagy 1/2 órát, s közben azon izgultam, hogy kiérek e így időben a céghez. Hát nem, 1/2 órát csúsztam, de nem volt gond belőle (megjegyzés: nem dolgozás miatt mentem). Bala pedig végig kacagta a várakozás idejét, s utána egy jót aludt :)

Tündéri minden Mackó, Tesó, Anyuci és Apuci a képeken!
Elnézést, de most csak így utólag mindenkinek Boldog Szülinapot és Boldog Szülinapocskákat!

Balázsnál kb. egy hete volt egy korszakváltás. Mintha három gyerek energiája bújt volna bele. Először azt hittük, hogy egy kivételes állapot azon a napon, hárman is kevesek voltunk rá. De nem. :D :roll: :shock: Állandósult az állapot! Egész nap pörög, de olyan fordulatszámon, hogy az hihetetlen! Olyan dolgokat tud kitalálni a huncutságával és a rosszcsontságával, hogy néha nem hiszek a szememnek. Ő pedig süket alakot játszik állandóan. Hiába szólunk rá, hogy Bala neeeeeeeeeeeeeeeem! Csak csinálja tovább, s közben huncutmód kinevet, s próbálj meg ilyenkor következetes lenni! Nagyon nem egyszerű! :( Néha már teljesen kétségbe esek, hogy most mit tegyek? Laposra nem verhetem, ellenkezik az elveimmel. Azt nem mondom, hogy nem kapot már taslit a kezére, mert kapott (pl. amikor furulyával kergeti a macskát és ha a macska nem elég gyors, akkor simán koppan a fején a pikula :? :roll: ), de ilyenkor is csak rámnéz és simán kiröhög. Nem maradt más, hogy felvittem a kiságyába és betettem gondolkodni, s ott hagytam. Szegénykém ekkor döbbent rá, hogy Anya nem viccel. Üvöltött rendesen, míg én msogattam. Aztán amikor elhallgatott, s csak hüppögött, felmentem hozzá és átbeszéltük a dolgot. Akkor úgy tűnt van foganatja a dolognak. De sajna nem. 1/2 óra múlva ugyanúgy kergette a cicát. :evil: :roll: Egy héttel későbbi alkalommal pedig jön hozzám üvöltve, hogy bántotta a cica (rendesen megkarmolta a könyökét). De ebből sem tanult. :( :shock: Mindenkinek mutogatja, s eljátsza a mimikával, hogy a cica morgott rá és megkarmolta.
A cicákat leszámítva nincs gondunk, bár huncutságok és a határaink feszegetése folyamatosan megy, de hát valahol ez a dolga most, hogy tanuljon és fejlődjön. :wink: Csak a nap végére én teljesen lemerülök. 8)

Legújabb hóbortunk, hogy ha meglátunk egy nénit, akkor visítunk, hogy "Néniiiiiiiiiiiiiiii". Mindez aranyos (nénik mosolyognak, hogy "De aranyos!"), mindaddig, amíg a néni nem jön be az ajtón, vagy míg el nem megy mellettünk. Mert akkor Balám hiszti rohamot kap és üvölt, hogy "Neeeeeeeeeeeem!" Plusz, ha elhalad mellettünk a Néni, akor megpróbáljuk sípcsonton rúgni. :shock: :? :roll: :evil: :arrow: :?:

Enni nem eszünk, csak egy-két megszokott dolgot. A múlthéten is próbálkoztam egy-ét újdonsággal, de naív voltam. :evil: Marad a menün az almaleves, a rizs, a kukorica, a sültkrumpli, a rántotta. kakaó és a virsli. Kb. ennyi, amit megeszünk. Újdonságokra abszolút nem nyitott a lelkem. Na mindegy, néha vannak fellángolásaim és próbálkozunk.

Egész nap be nem áll a szánk :D , bár megértéséhez külön szótár kell! :wink: Én értem 95%-ban, vagy ha nem, akkor is elmagyarázza, hogy mire gondol, de másnak már gondja van a Balanyelvvel.

Csütörtökön pupillatágításos szemvizsgálatra megyünk. :? Már a múlt héten mentünk 1x, de a dokinő rossz időpontott adott meg nekünk, így potyára mentünk. :evil: Oka: Bala üvölt, ha süt a Nap. De nem kicsit! Már vettem neki egy napszemüveget, amit szerencsére hord is, ha süt a Nap, de megnézik, hogy mi lehet az oka. Plusz a szeme fehérjén van egy szürke folt, ami nem múlik. Remélem nem lesz semmi komoly gond. Egy kicsit parázok.

Jelenleg amúgy tiszta taknyosak vagyunk mind a ketten, Apa tartja csak a frontot az egészség terén.

A házikónk halad. :D Már majdnem teljesen kivakolva. Csinálják a mennyezetet, majd a padlófűtést és jöhet az aljzatbeton. Addig nekünk ki kell találnuk, hogy hova milyen burkolóanyagot akarunk. Úgyhogy most jön a rohangálós része. S ettől már előre félünk. Kint voltunk a Construmán, s láttunk szépeket, meg jókat, de hihetetlen árakon. :( :evil: Úgyhogy valszeg kompromisszumokra leszünk kénytelenek. Álmok vannak, de hát ... De azért nem féltem magunkat. Szépen lassan, de szépek leszünk, csak az ideg esz meg minket az árak miatt. Na mindegy. :x
Kertészkedtem is már, bár lehet, hogy a tegnapi eső kimosta a magjaimat. :? Nem mertem ma átmenni, s megnézni. Egyelőre úgyis csak kísérleti alapon ültettem egy pár dolgot, hogy mit szólnak a taljhoz. A nagyobb kertészkedés majd csak akkor, ha már kint leszünk.

Úgyhogy ennyit rólunk.
Elnézést, hogy ilyen hosszú lettem és hogy reagálni nem reagálok, de azt hiszem feladtam, hogy utolérjem magam a tali óta. És még csak azt sem tudom ígérni, hogy majd mostantól követlek titeket. Azért remélem nem felejtetek el minket.

(Ja: fogyi: közelítek a -6kg-hoz! :D )

Puszi: Timi

Ui1.: Edus! A talis "tesós" kép fantasztikus a fiúkról!

Ui2.: Balababaportal a napokban frissítve lesz, mégha hajnalig ülök itt, akkor is! Úgyhogy aktuális képeket majd ott találtok rólunk. http://gportal.hu/portal/balababa/

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!!!

Hááát, jó ide feljönni. Egyik kép szebb mint a másik a babákról. Hihetetlen milyen dolgokra képesek. És milyen nagyok!!!!!

Köszönöm, vidám lesz ez a mai nap, ilyen sok csuda édes kép/baba láttán!!!!!!!!!!!!

Üdv: Andi

Kép

Kép
b79andi

Halihó!

Kicsit zűrösen telt a hétvégénk, egy perc megállásunk nem volt. Bori két buliba is hivatalos volt, ami ugyi a mi délutánunkat is igénybe vette --odavinni--közben bevásárlás--majd elhozni másodmagával (egy kis barátnőjét is mi vittük-hoztuk).Szombaton vendégek voltak, sütöttünk főztünk, szóval elvoltunk.

Képek nagyon jók, Panni gyönyörűek vagytok Márkkal, eszméletlen a hasonlóság köztetek.
Samu hihhhhetetlenül ügyes, egyik napról a másikra csinál mindent.
Mosolygós Ákos zabálnivaló. Annyira cukkancs!! Mikor mentek uh-ra Szilvi?
Niki szokás szerint hozza a formáját, olyan,mint egy kis topmodell :D .Az a ruhaköltemény eszméletlen. Gondolom megcsodálták az esküvőn. Szuperjók a fotók. Látom Ti sem unatkoztok Reni, jó utat Prágába (jaj de jó Nektek...).
Nekünk is Ultimaxunk van :wink: . Ez a nyári huzat Reni?? :roll:
Mi tegnap megfordítottuk az ülést menetiránnyal egyező irányba, mert már nagyon kucorgott marcipánó, nem fért el a lába:lásd kép::
Kép

Pusszantások, megyek behabarom a főzeléket....

Két fotó:

Borcsi a buli után (kidőlt a csaj :) )
Kép

Marci egész nap ennél a széknél ácsorog. Valamiért nagyon tetszik neki. :D
Kép

KépKép
logi

Reni,jól látom,hogy Niki már angolra jár?? :D 8)

KépKép
logi

Jaaaj csajok, pont a lényeget felejtettem el,ezzel akartam kezdeni:
Marci mostmár egyértelműen szavakat mond!!!! :D Ha meglátja apáját vagy ha csörög a telefonom,mondja,hogy apa :) .(apa szokott beszélni vele telefonon :P ). Meg borcsira mondja,hogy boji,a kutyára egyértelműen va-va-va :) . Olyan kis ügyes. Busz=bu stb
Rám semmit nem mond :roll: , menni meg nem akar. Elveszi a sok energiát a beszédtanulás :D .

KépKép
logi

Merre vannak mostanság az anyukák??? :roll: :? :(

fatima

Zsókám, gyönyörűek a gyerköcök! :D Ezek a szemek! Eszméletlen! Bulizós Borcsa is annyira édes, ahogy kidőlt! Olyan, mint egy kis hercegnő! :D Akartam már korábban is írni, h nem semmi, ez a bulizós korszak! Marcipán meg tök ügyi, h már ennyi mindent mond! Az én fiaim nem kezdenek/tek el korán beszélni, bezzeg, ha egyszer beindulnak, nincs megllás. :roll: :oops: 8) :wink:

Marcsinak is szerettem volna írni,h tök ari lehet Laura, ahogy próbálja felhívni magára a figyelmet! :) :)

Meg Lizunak sem gratuláltam,h már ennyi mident tud! :) :)
mazsolák

Timcsi, tök jó, h jöttél, és írtál! Hát akkor a te Balád is olyan, mint az én kis ördögeim! Nem is csodálkozok a -kghoz!!! Kitartást! És tök jó, h így halad az építkezés! :) :)
apa hív, gebasz van! :oops: 8) :lol:
pusszok, még megpróbálok jönni! :)
mazsolák

NA VÉGRE!!!!
kerekpocak

Éljen! Hipp-hipp hurrá! Éljen! Éljen! :lol: :lol:

Panni

Kép Kép
panni_30

na ha már van babanet akkor hadragadjam meg a lehetőséget és kérjek tanácsot!!

amióta samu áll, azóta a marcsi és laura féle sír az ágy végében és nem akar aludni.. a ringatáson és járkáláson a lenyomom amíg el nem alszik me a 10 percenként bemegyek és lefektetemen kívűv van vkinek bármilyen ötlete?
ezzel párhuzamosan szinte a minimálisra csökkent az alvásideje is- ami egyértelműen nem elég neki mert sokat nyafog és látványosan majd' elalszik - de ha leteszem akkor persze áll... éjjel max 9 óra napközben max 2 de akkor az egy jó nap. és állandó nyűglődés a lefektetésnél.

valamint képzeljétek bár tegnap tök ügyin próbálgatta a mászást, ma már azon kívül, h reggel megmutatta a tudományát csabának semmi... szóval akkor mégiscsak kimarad?? olyan mintha azt gondolná: jó jó kipróbáltam, a kúszás sokkal egyszerűbb- én annál maradok :( :( .

most is 3/4 órája nem alszik. pedig korán letettem annyira hisztis volt. pl a kádban szinte elaludt. de az ágyba érve állni akar.....

marcsi ill vki ötlet????????
kerekpocak

így ebédelünk:

Kép
kerekpocak

HURRÁ!

Zsófi - Julinál ugyanez volt, amikor felállt és mégegyszer mikor elindult. Egyszerűen nem bír magával, hulla fáradt, de annyira odavan az új tudománytól, az új nézőponttól (30 centiről most 70 centiről látja a világot!!!!) hogy nem akarja abbahagyni. Olyan, mintha a rácsok az ágyában vonzanák arra hogy felálljon.

Mivel minden csoda csak pár napig tart, ő is megszokja hogy mostantól ez már mindig van, és amikor már nem lesz annyira izgi akkor fog aludni. Baja meg nem lesz attól hogy nem alszik, lehet hogy pár nap múlva meg rekordidőket fog aludni hogy behozza.

Sztem a legtöbb amit tehetsz hogy a szokott időben mindig lerakod aludni, hagyod, és vagy elalszik, vagy nem. Lehet hogy sírni is azért sír mert egyszerre nagyon fáradt és ugyanakkor ácsorogni akar és ettől aztán kétségbe esik a drága.

Mászni meg fog, de most annyi minden újat csinált hogy nem lehet mindent egyszerre.

Kitartás!!!

Klári

Klári
Kép
ganti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?