Kazi
Larinak sok-sok boldogságot szülinapja alkalmából!
Timi
Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád! Én tanultam, sőt szerettem is a közgazdaságtant, de csak rémlik valami, nem vagyok bizti benne. Nem egy több koordinátarendszerben ábrázolható dologról van szó és egyikből lehet átvezetni a másikra? Ha látnám, lehet hogy beugrana, de így nem tudok segíteni!
Dettus
Te hogy altatod Lencsikét? Én Nándi mellett vagyok, amíg elalszik. Kb 15-20 perc, eközben sokat forgolódik, néha felül, de visszafektetem. Ezt csinálom éjszaka is, ha felébred, mostanában hajnali 2h-kor. Szerintem fogzik ezerrel és attól szenved, 2 napja alig eszik, rengeteget iszik és nagyon nyűgös. Jobb alsó 4-es rágó kint van és mintha felül is láttam volna valamit, de be van dagadva mind a 3 rágó fog!
Ser
A mi kertünk is ilyen volt, csak még nem töltöttem le, száradt a lencse, mert vizes lett.
Megtréfál minket az időjárás! Ekkora jégesőt!
Tegnap apa hozott nekem Nándi nevében virágot anyák napjára, de a legnagyobb ajándék az a mosoly, amivela fiam fogad, ha éppen el kell mennem és hazaérek! Mostanában nagyon anyás és 4 napja megtanulta a nemet mutatni, gyakorolja is sűrűn. Sajna a cicire is, 2 napja nem szopizik 1x se, lehet, hogy ennyi volt?
Azt vettem észre Nándi alvásával kapcsolatban, hogy szeret bújni valamihez, szerintetek adhatok neki lapos nagy párnát? Olyan valami kellene, ami ahhoz hasonlít mikor a hónom alá bújik ( így szopott anno éjjel), mert az nagyon megnyugtatja. Most támasztékként van egy nagypárna (leesésgátlóként), ahhoz bújik, de így az ágy szélén alszik. Plüss állat nem jött be, vizipaci is mellőzve van, pedig egy ideig kedves volt neki hálótársként!