Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hajny
Örülök, hogy veletek minden ok. :) Beugrottam ám még akkor megnézni, láttam írtál, csak írni nem volt időm. Szegény kisfiú...borzalmas :(

Roz
Meggyógyultatok?

Pille, Thymi, Timcike
Kicsit megkésve... :oops: de nagyon happy névnapot! :)

Cukker
Adri most ősztől bölcsibe megy? :shock: Mész vissza dolgozni? Adri miért nem ment veletek?

Nyhk
Szerencsére itt nálunk nincs lépcső, de anyukáméknál van...anno az egyik legnagyobb félelmem az volt, hogy leesek Danussal a kezemben. :(
Szerencse hogy manóknak nem lett bajuk. Sajnálom hogy Te megütötted magad, :( de ekkorát esni.... :( :( :(

Seriff
Most gondoltam bele, h visszamész dolgozni :( mármint ez azt jelenti nagyon ritkán fogsz (gondolom) írni nekünk. :(
Nagyon hiányozni fogsz! :(

JAJ megint összevesztek!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Valakinek ígértem az élelmiszeradalékokat,melyik milyen hatású.Az E betüsök és a többi.Ide bemásolni sok,ha érdekel valakit akkor emailben átküldöm.Jósok minden van rajta mi a jómi okoz hasfájást,ilyenek.

Kattic
bejelöltelek Skypen,remélem te leszel az.

Thymi
attól hogy februártól szeretnéd vinni,szerintem felveszik.Annát én sem szeptemberben kezdtem vinni.Remélem sikerül.

Cuki
úgyis felveszik Adrit,bízni kell és sikerül.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntöt még egyszer és a sok drukkot! A vizsga eredményét csak a hétvégén tudom meg,majd e-mailben megirja a tanár.Elég kemény volt,nem erre számitottam,minden az ő jóindulatán múlik.Nagyon remélem,h.sikerült... :oops: :roll: De mint,irtam,nagyon nehéz volt.... :?
Hajni-ha sikerült biztos lehetsz benne,h.megünnepeljük. :wink: Bizzunk benne.Habár én félek,már előre is reszket a kezem,ha a holnapra gondolok,h.megnyitom a mailem,és ott lesz a tanár mail cime.Meg se merem majd nyitni... :oops:

Puszi mindenkinek!És kellemes hétvégét!!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Seriff,

Mész vissza dolgozni? Az olvastam, hogy ősztől kinderovi minicsoport, de ezt valahogy nem kötöttem össze azzal, hogy visszamész. Tényleg hiányozni fogsz!!!! (A priviben hülyeséget írtam, de csak utánna jöttem rá. VIII IX-es és nem IX X-es ) :oops:

Roz,
privit mindjárt írom! Skype-hoz ragaszkodj :)

Köszi mindenkinek az együttérzést lépcsőcsúszás tekintetében. Szerencsére tényleg semmi komoly, az én lábam is csak bekékült, és egy kicsit bedagadt. Sajna lépcső van, igaz megpróbáltuk minden eszközzel biztonságossá tenni, gyerek magaságban korlát, fent és lent is lengőajtó. De hát az én bénaságom ellen nincs mit tenni. Akárki viszi le a gyerekeket mindíg árgus szemekkel figyelem (kivéve apát), hogy le ne essen. MAgamban meg olyan biztos voltam, és tessék. Na mindegy túlvagyunk rajta.

Kép

Kép
nyhk

Thymi,
akkor hajrá, ha mindenképpen szeretnétek kistesót, akkor kár lenne várni. Ha terhesen mész vissza, ki sem rúghatnak.

Kattic,
nekem általában nem dologzik a párom hétvégén, most sem dolgozik, vagyis csak a privát munkájához megy apukámmal helyszínelni. Én mentem volna vele, csak Lilire pont most nem tud senki vigyázni. Pedig kirándultunk volna egy jót.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni

Nem kell menned a DM-be mostanában? Nekem kellene már, csak hiányzik két pontunk a 15-höz. Azért írtam, hátha olvasod, aztán holnap megdumáljuk.
Csak bevált az öko pelus, jó olcsó. Vettem ma 100-at.

Nana

Azért nem vittük Adrit, hogy végre csak Bencével lehessünk, és ne folyton Adriról szóljon a nap. Nagyon jó volt kicsit nélküle, és ő is nagyon jól érezte magát a maminál. Amúgy sem szeret utazni, 5-10 percnél tovább nem bírja egy helyben. Nem is tudom hogyan megyünk így nyaralni. Több napra már nem hagynám itthon.

Jó sokszor összefutunk mostanában. :)

Ser

Ebbe még én sem gondoltam bele, hogy mindjárt itt az ősz és mégy vissza dolgozni. Nagyon fogsz itt hiányozni!!
Ma voltam abban a bizonyos turiban. Szépségek voltak jó áron, csak sajna már zárás volt. Vettem egy 4-5 évesre való farmer ruhát. :) Rögtön találkoztam is a sógornőmmel, átadtam a Bettikének.
Merre jársz? Hanna és az ágya hogy vannak? :)
Futás holnap 5-6 körül?

Lina

Jövő héten nem jöttök el Lilivel?Aztán elmehetnénk játszóterezni. Hajni is biztos társulna Annával, na meg Erszényes Janával. Hm?

Andi
Kép
cukkker

Lili kismama te is hiányzol!

Andi
Kép
cukkker

Aranyosak vagytok, h máris hiányoltok :D , de még 3hónapig boldogítalak Benneteket,és azért utána is igyekszem majd be-benézni, meg aztán ha már dolgozom, többet tudok majd segíteni(bár ne kéne, ne lennének betegek a gyerekeink),jobban benne leszek a dolgokban! Tegnap délután egy előadáson voltam, hátőőőőőőőőő eléggé megfájdult a fejem, de jó is volt kollégákkal találkozni,meg kimozdulni.

Cuki, okés, ha nem esik, próbáljuk meg ma du,majd még addig jelentkezek,meg elküldöm püben a számomat,meg Te is a Tiédet! És én pl. még azért nem futottam bent,mert elfutni odáig és vissza az kb 4.5 km,és elég. :wink: Ja,és mindjárt megnézem, h beragasztottam-e, de vsz nem,és akor viszek 2 dm-es pontot is! A Dobó krt-n is nyílt egy turi(lehet,h már rég),ott is voltam szerdán, de azért az jó drága....Ügyes vagy,tegnap volt árucsere! Hanna jól van, néha akaratos, de hát ez az a kor.
Most a legújabb,h mégsem kell tapasz, de én már teljesen tanácstalan vagyok, h ez biztos-e :? .

Timci, mi volt a mailben?

Kép
seriff

Sziasztok!

Mivel holnap nem leszek gépközelben,most kívánok minden Édesanyának és a kismamáknak is Boldog Anyák Napját!Illetve a köszönet és hála az Édesapákat is megilleti!

Nincsen a gyermeknek
Olyan erős vára,
Mint mikor az anyja
Őt karjaiba zárja.
Nincsen őrzőbb angyal
Az édesanyánál,
Éberebb csillag sincs
Szeme sugaránál.
Nincs is annyi áldás
Amennyi sok lenne,
Amennyit az anya
Meg ne érdemelne.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Don:
Tegnap téged láttala a auchanba Donáttal?Nagyon tepertetek :D

Dettus:
És ha bentmaradsz Lencivel amig elalszik?Fogod a kezét stb.akkor is sír?
Köszi a köszöntést,viszont kivánom neked is :)

Hajni:
tegnap este mire kimentünk az auchanba már elfogyott a függőszék.azt mondta a csaj,hogy jövő héten lessz.Kb 3000Ft.Megtennéd,hogy szólsz ha van?Vagy esetleg megvennéd vagy eltennéd nekem?Nagyon tetszik :D
Vettünk a lányoknak olyan színes kisasztalt paddal.Nagyon bejön nekik,azóta ott esznek,rajzolnak..... :lol:

Nyhk:
Tegnap egy csomó kockásfülűs cuccot láttam,egyből ti jutottatok eszembe :)
A lépcsős dolog elég ijesztően hangzik :shock:
Mi is mind leestünk már(Larit kivéve),de mi is mindig megúsztuk.
Én terhesen rettegtem mindig attól,hogy felfelé előreesek.
kazi

seriff-még nem kaptam választ a tanártól.Dse azt hiszem ma meg se fogom nézni,nem merem,legaláb a hétvégét töltsem el nyugiba. :oops: Mert félek az eredménytől. :cry:
Pussz nektek és boldog anyáknapját holnapra!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Csajok!!!

Lenne egy oriási kérésem hozzátok,már akit érint a téma!Sajnos nem sikerült a vizsgám,és emiat szeretném azok a csajok segitségét kérni,akik jártasak a környezetgazdaság-ban.Öt féle feladat van,intenzives,extenzives és 3 ábrás.Sajnos egyedül az intenziveset tudom megoldani,és pont nem azt kaptam,de van még egy lehetőségem pénteken,h.ujrapróbálkozzak.Nagyon hálás lennék,ha valaki aki érti ezeket a feladatokat eljönne hozzám,és egy kis időt szánna rám,h.elmagyarázza a feladat menetét.Mert ha valaki rávezetne a logikájára,biztosan sikerülne megoldani és akkor sikerülne a vizsga.Ami számomra életbevágó.Ettől a vizsgától függ a jövöm.Sajna...Nagyon várom válaszotokat.Előre is köszönöm! :oops:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ser

Köszi a pontot illetően, aranyos vagy. De te nem gyűjtöd? Időközben vásároltunk Hajnival, de, ha nem gyűjtöd, elfogadjuk, aztán meg veszünk neked is mindent, ami kell.
Megy a számom priviben.
Remélem nem lesz nagyon saras a terep. Gondolom te bicóval jönnél odáig. Le tudod zárni belül is.

Attól tartok a petőfi sándor utcai turiban ez csak vevőcsalogató ár, és ideiglenes.
Egyébként a babaszobán feldobtam egy topikot, hogy mit szeretnék venni Adrinak, és nem győzök válogatni a szépségek között. Tegnap meg vettem a Malomban egy 19-es Boby cipőcskét 2790-ért. Le volt árazva. Rendes áron is 5-6000 körül vannal és szépek is. És, ha valakit érdekel, volt még belőle nagyobb méretben is. Barna, tépőzáras, és elől kicsit nyitott.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Dettus
a múltkor kérdezted,elfelejtettem válaszolni,Anna imád táncizni,és igen,ha zenét hall,akkor általában táncizik.
Szép verset írtál,köszi szépen.Én ma kaptam már meg Annától a virágot.Pénteken meg a böliben kaptam töle ajándékot.Könnybe is lábadt a szemem,naon jól esett.

Timci
sajnálom hogy nem sikerült,majd jövöhéten,és majd akkor bulizunk.

Erszényes
mizu veled?Jana is jól van?

Kazi
szólok apának hogy nézzen már utána,mi is vettünk tavaly,de még nincs felszerelve.Hová teszitek?Mi még nem tudjuk.De szeretnék már ülni benne.

Én ezt a versikét kaptam Annától:

Ameddig csak élek,
szívem érted dobog.
Élj nagyon soká,
és légy nagyon boldog!

Kívánok mindegyikötöknek Boldog anyák napját!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dettus,
még neked akartam írni, hogy nem rohantunk annyira múltkor, néztelek is én is, csak reggel Lili hányt, a barátnőm meg ugye terhes, nem akartunk felmenni, végül kiderült, hogy csak anyós beetette...
De legközelebb ígérem csörgök...

Cukker,
a jövő hetet nem tudom megígérni, most, hogy tanítok nagyon sűrűek a hetek. Hétfőn megyünk az oviba délelőtt, délutánra hívott Mino is, kedden megyünk a Madarászba kontrollra, szerdán ugye tanítok, csütörtökön megyek be Liliért, de akkor meg apu főz nekünk. Egyenlőre a péntek szabad, bár már ugye Katticnak is ígérkeztem... Utána hét talán lazább, akkor csak a szerda húzós, mert megyünk reggel vese UH-ra, és ugye délután meg Piliscsaba.
Amúgy szeretek menni a srácokhoz, nagyon kedvesek, az egyik kimondottan udvarol :D

Timci,
én közgazdász vagyok, de környezetgazdaságtant nem tanultunk, most már láttam, van a tantervben.

Na Lili nem hagy tovább írni, majd ha alszik...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Timci
Sajnálom :cry:
Én is közgazdász vagyok, de nem emlékszem ilyen tantárgyra...pedig szívesen segítenék

Csajok
Olyan zuhé volt nálunk :shock: tiszta fehér a fű a sok jégtől :evil: , Ennyit az idei termésről :cry:

Kép
Kép
Kép
thymi

Nálunk csak eső volt. Anyu mondta, hogy náluk a Baumaxnál is elég nagy jegek estek, a vevők takargatták az autóikat.

Thymi,
te hol lettél közgazdász?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Félelmetes volt a vihar. Még nem néztük meg az autónkat.

Ser

Hát most sem jött össze. :( De nem adjuk fel. :)

Andi
Kép
cukkker

Timci: sajnálom a vizsgát nagyon... :( :( , pedig úgy készültél rá...
Segítenék én ha tudnék de nekem orosz volt amit írtál... :roll:

hajny: köszi jól vagyunk. Jana még fogzik, remélem már nem sokáig mert így baromi nehéz mindkettőnknek... :roll: szegényt úgy sajnálom..:(
éééééééédi volt Anna a bicis képen, köszi köszi!!!! :lol: :lol: :lol:

thymi: mi nem messze vagyunk tőletek de itt meg csak eső volt, olyan mázlink van mert tuti nálunk is szétvert volna mindent... :roll:

Lili: el vagy tűnve..., hogy vagytok?

Dettus: nagyon szép a versike! :wink: :lol:

Én is kívánok mindenkinek Boldog Anyáknapját ha nem jönnék holnap! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Kép

Kép
seriff

Seriff,
ez nem semmi...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Elég rémisztő volt tényleg...

Kép
seriff

Komolyan, mintha havazott volna...
Nekünk is ilyen a kerítésünk, csak a hosszabbik oldalán van a ház :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kazi, boldog első szülinapot kicsi lányodnak!! :D

Hát ez a vihar :( Anyukámnál is mindent elvert (szintén Petőfi város, mint Ser) nála veteményes, gyümölcsfák, szőlő, virágok bánták. Azt mondta, még Orsinak való tépkedni való virág sem maradt :(
Mi Kiskőrösön vagyunk, itt csak eső volt éjszaka, de őrült nagy villámlással. Mintha folyamatosan a szemembe vakuztak volna.

Lina, milyen egy menős csajszi vagy Te. Nem sokat vagy egy helyben. :) Minóék jól vannak?

Timcike sajnálom a vizsgát. Sajnos ilyen területen nem vagyok jártas.

Dettus, kedves vagy, hogy gondolsz a topic anyukáira :)
Neked is és minden anyucinak boldog anyák napját kívánok.

Kedden lesz az oviban az ünnepség, nekem is kell verset tanulnom :roll: Jön anyukám is, és együtt mondjuk el neki Flórával.

Geli, Janka, Lili, Dóri és a többiek akik régen írtak, mi van veletek?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Köszönjük, hoyg hiányoltatok, aranyosak vagytok! Itt vagyok, majd most kezdek magamhoz térni. :D Már jobban vagyok, a 12. héten járok, úgyhogy remélem elmúlik ez a dolog...... Hétfőn megyünk 4D-re, aztán kedden vérvételre, csütörtökön meg dokihoz. Ja, szerdán pedig megkapom a kiskönyvemet is. Sűrű hetem lesz. Remélem most már sűrűbben jövök majd. :)

Kazi, boldog első szülinapot Larinak! :)

És minden anyukának nagyon boldog anyák napját! Tegnap Solton voltunk, a nagyikat megköszöntöttük.

Szerencsére a vihar nálunk nem tett tönkre semmit. Itt nem volt már jég.

Timci, sajnálom a vizsgádat, remélem sikerül a jövő héten. Én sajnos nem tudok segíteni. Pedig szívesen tettem volna.

Cukker, hogyan keresel szépséges rucikat? Ez engem is érdekel! :roll: :wink: Zsófit imádom öltöztetni.
Örülök, hogy jól telt a visegrádi napotok. Apa gondolkodott nálunk is, hogy bobozni elmenjünk-e, de énsztem még Zsófi nagyon pici hozzá. Zsófi sem szeret autózni. 3mondókás kazettával, szintén mondókás könyvekkel szoktunk elindulni itthonról. Vagy akkor indulunk, mikor éppen az alvás ideje van. A Visegrádra menetelt is úgy oldottuk meg, hogy odafelé is meg vissza is aludt. :)
birolili

kazi: Nagyon Boldog első szülinapot Larinak!!!! :)

Lili: örülök, hogy rendben vagy! Tényleg sűrű heted lesz akkor. Látom, ti is megúsztátoka jeget mint mi... :)
Már a múltkori talink óta el akarom kérni tőled annak a fini almássütinek a receptjét amit ettem nálatok (almáskuglóf??) Megtennéd h elküldöd nekem? :lol: :lol:

KépKép
erszényes

ser: nagyon durva a kertetek.... :shock: :shock: :shock: , nekünk csak eső volt, szakadt meg sok sok villám de már attól megrémültem.... :roll:

KépKép
erszényes

Ma az én napom van, lazítok, kihasználom. :)

Kazi

Larinak nagyon sok boldog első szülinapot kívánok! :)

Lina

Hát ez tényleg jó sűrű hétnek tűnik. Utána meg én nem leszek itthon, suli.

Lili

12. hét. Hát az tényleg fordulópont. :) Reméljük most jön a kellemesebb része a terhességnek.
Úgy keresek ruhát, hogy indítottam egy topikot.

Gyorsan egy tegnapi kép.

Kép Anna és Adri (és Hajni)

Andi
Kép
cukkker

Sajnos ez van.Bizok benne,h.pénteken jobban fog menni.Valahogy csak összeszeem annyira magam,h.sikerüljön.A feladatot,hátha intenzivest kapok,hisz a tanár látta,h.azt vágom,és ha annyira szeretne segiteni rajtam,akkor olyat fog adni.Már csak reménykedni tudok.De ha sikerül,nagy bulit csapok.Nagyon szomorú voltam tegnap miatta,de mára hejrepattantam,látom nincs értelme siránkozni,megtanulom mégjobban és akkor minden ok.
Teszek föl én is a tegnapról képet.Oriási volt,éetemben ilyen jégesőt nem láttam.

Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ezek a rohadékok lelopták az összes disztárcsánkat :evil: Nem tudjuk,ki volt,de ha megtudnám,jaj neki!Hogy lehet valaki ennyire szemét?Mikor mentem a védönömhöz,nézem,valami nem stimmel...ez nem a mi kocsink,de nézem jobban,hát nincs rajta disztárcsa...hát nem tudom...még otthon se lopkodják,azt hittem itt civilizáltabbak kicsivel,de ugy látom tévedtem,sajnos.Éppen mondtam a páromnak,hamarosan Flinstone's kocsink lesz. :lol:

Látom sokatokat pont úgy ért a vizsgahir,mint engem,ne busuljatok,sikerülni fog,sikerülie kell most pénteken.Köszönöm,h.együttéreztetek velem. :oops:
Puszi nektek és boldog "anyák napját"!!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kazi,
kislányodnak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Lili,
jó, hogy újra itt vagy!

Timci,
sajnálom a vizsgát, és bár én is közgazdász végzettségű vagyok, nem tudok segíteni, mi ilyet nem tanultunk.

Brutális volt a tegnapi jég, szétverte a gyümölcsfáinkat, pedig olyan gyönyörűek voltak a meggy- és barackfák :( :cry: . Ennek ellenére jó napunk volt, délelőtt ünnepeltünk az oviban (10 éves), aztán este koncertre mentünk. Hazafelé ronggyá áztunk :shock: .
balim

Kazi,
sok boldog szülinapot kívánunk Larinak mi is!!!

Pille,
sokat nem beszéltem Minoval, csak a pici lányom hiányolta. Mikor nemrég náluk voltunk, megtanulta, hogy Noémi, aztán valahogy eszébe jutott tegnap reggel pelenkázás közben, végig mondogatta, meg a fényképek között kereste :D
Hát tényleg nem vagyok az az egy helyben ülős, bár néha jól esik azért otthon maradni. Lilivel olyankor kicsit nehezebb, ő is menne folyton.

Lili,
pénteken láttalak titeket háromasban (na jó, négyesben :D ) a tűzoltóság előtt. Mi még az út túloldalán voltunk.

Cukker,
azért majdcsak összefutunk :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Miskolci Egyetem

Kazi
Istenke éltesse kicsi lányodat!!!

Kép
Kép
Kép
thymi

Kazi
Larinak sok-sok boldogságot szülinapja alkalmából!

Timi
Sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgád! Én tanultam, sőt szerettem is a közgazdaságtant, de csak rémlik valami, nem vagyok bizti benne. Nem egy több koordinátarendszerben ábrázolható dologról van szó és egyikből lehet átvezetni a másikra? Ha látnám, lehet hogy beugrana, de így nem tudok segíteni!

Dettus
Te hogy altatod Lencsikét? Én Nándi mellett vagyok, amíg elalszik. Kb 15-20 perc, eközben sokat forgolódik, néha felül, de visszafektetem. Ezt csinálom éjszaka is, ha felébred, mostanában hajnali 2h-kor. Szerintem fogzik ezerrel és attól szenved, 2 napja alig eszik, rengeteget iszik és nagyon nyűgös. Jobb alsó 4-es rágó kint van és mintha felül is láttam volna valamit, de be van dagadva mind a 3 rágó fog! :(

Ser
A mi kertünk is ilyen volt, csak még nem töltöttem le, száradt a lencse, mert vizes lett.

Megtréfál minket az időjárás! Ekkora jégesőt!

Tegnap apa hozott nekem Nándi nevében virágot anyák napjára, de a legnagyobb ajándék az a mosoly, amivela fiam fogad, ha éppen el kell mennem és hazaérek! Mostanában nagyon anyás és 4 napja megtanulta a nemet mutatni, gyakorolja is sűrűn. Sajna a cicire is, 2 napja nem szopizik 1x se, lehet, hogy ennyi volt?

Azt vettem észre Nándi alvásával kapcsolatban, hogy szeret bújni valamihez, szerintetek adhatok neki lapos nagy párnát? Olyan valami kellene, ami ahhoz hasonlít mikor a hónom alá bújik ( így szopott anno éjjel), mert az nagyon megnyugtatja. Most támasztékként van egy nagypárna (leesésgátlóként), ahhoz bújik, de így az ágy szélén alszik. Plüss állat nem jött be, vizipaci is mellőzve van, pedig egy ideig kedves volt neki hálótársként!

KépKép
kattic

Kazi,
Kicsi lányodnak sok-sok boldog szülinapot!!!!!

Roz,
Merre vagy?

Szerintetek mit érdemes megnézni Szegeden? Kedden megyünk és lesz vagy 5-6 szabad óránk. Remélem esni nem fog. Szóval ötlet? Két kisgyerekkel merre menjünk?

Katonatelepen is volt jégeső, de nálunk nem volt olyan vészes. Szerencsére a gyümölcsök megmaradtak, és talán kár sem lett. De úgy látszik, hogy már Liliékig nem ért el, pedig nem sokkal laknak arrébb.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a köszöntést Larina nevében is!
A szülinap jól telt,Lari örült a tortának,ajándékoknak,vendégeknek.... :)

Reggel mikor Larival jöttünk le a lépcsőn,Mira meg apa ott álltak és elkezték énekelni az Orgona ágát ,virággal a kezükben....olyan édesek voltak. :D Apa felkelt korán,hogy hozzon virágot(meg Larinak tortát) :shock: :D .

A mi kertünket is szétverte a jég..... :cry:

Kattic:
Nem lehet,hogy Nándi a fogzás miatt nem akar szopizni?Lehet,hogy csak szopisztrájk és 1-2 nap múlva elfogadja.Már ha szeretnéd még ciciztetni.

Hajni:
A Nagy diófánk alá szeretném a függőszéket akasztani :wink:
Már elképzeltem,hogy a lányok szépen homokoznak,hintáznak én meg a székben olvasgatok,lógatom a lábam......aztán felébredtem :lol: :lol: :lol:
kazi

Sziasztok!

Kazi!

Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánánunk Larinak!!! :D :D :D
Igen,bizti minket láttál,tényleg végigrohantunk,azt a pici pados asztalkát vettünk nekik,ami az újságban volt.Tündéri színes meg masszív darab.6990.- volt,a neten 18.000.- alul nem is láttam.Igaz,az chicco,de szerintem Nekik tökmindegy min rajzolnak.Milyen jó szemed van :lol: Hogy ismertél meg?Én sokszor ismik mellett is elmegyek :(

Ser!

Nálunk is így nézett ki a Luther udvar,le is fotóztam,nem semmi volt.Csak a rengeteg növényért kár :(
Vendég

Roz!

Merre vagy??? :D Ma láttam tuti aszalót a Metroban,olyat,mint aminek a képét felraktam ide,csak Hauser márka,7188.- ért.Nagyon jó ár,s nem lenne szállítási díj sem,mint ha a netről vásárolnád.
Vendég

Úgy izgulok, két óra múlva megyünk az oviba. Remélem jó benyomásaim lesznek....
Végül nagy számolgatás után úgy döntöttünk, hogy hivatalosan szeptembertől visszamegyek, ha addig nincs tesó, mert akkor decemberig még nagyon lazán szabival ki lehet húzni, és Lilike is fokozatosan menne egyre többet majd az oviba...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi csajok,h.próbáltok segiteni.A szándék a fontos.Nem gond,valahogy csak megoldom,remélem. :roll:

Pussz nektek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

kattic-sajnos nem az amire gondolsz,az nemzetből volt,meg mikroból,ez telyesen más.Itt csak egy koordináta rendszer van.Amit kiszámoltál a feladatben,azokat a pontokat kell ábrázolnod,meg összekötnöd,bonyolult,dehát ez van.Majd elleszek valahogy,de köszi. :oops:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Kazi,Larinak Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk így utólag!

Timci sajnálom,hogy nem sikerült a vizsgád,segíteni sem tudok sajna.A dísztárcsáinkat nekünk is elcsórták,tényleg marhára bosszantó :evil: .

Kattic,Kazi már jobb az elalvás,továbbra sem fogadja el már este a cicit,viszont letesszük és kicsi (öt perces) sírdogálás után már alszik.Az nála nem működik,hogy bent vagyok,mert akkor feláll és torka szakadtából üvölt.Kattic szerintem nyugodtan adhatsz Nándinak párnát,aranyos lehet,ahogy bújik :) .

Nekünk is jó volt a hétvége nagyon,megható :) .És képzeljétek,Lencike megajándékozott azzal,hogy egyedül is lépeget :lol: !!Viszont a virágaimat nekem is teljesen szétverte a jég.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Kazi
Nagyon boldog elsö szülinapot Larinak!Tellik ám az idö.
Apa szól ha van függöszék,remélem hamarosan lesz.
Ari meglepi volt a párodtól és Mirától.

Lina
Lilinek bizti be fog jönni az ovi.olyan barátságos.Mi anyukák sokkal jobban izgulunk mint a gyerekek.

Kattic
szerda jó lenne a DM-be?Délelött.Cuki most szólt hogy kapott a DM-töl ,a babaprogramtól 21% -os kedvezményes vásárlást,úgyhogy még olcsóbban vásárolhatunk.

Jönne velünk még vásárolni?

Én is fotóztam ezt a jégzuhit,durva volt.

Lefotóztam ahogy Anna és Adri ölelgette egymást.

Kép

Anna már szárítja a haját,viszont a hajmosás még üvöltéssel jár.

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
örülök hogy kezded magad jól érezni,már itt az ideje,ne csak az a fránya hányinger legyen.

Dettus
gratula az elsö lépésekhez! :lol: Nagyon szép ajándék.

Kattic
szerintem nyugodtan adhatsz neki kispárnát,Anna is egy ideig kérte,majd talált magának egy ari hóember kabalát és azzal alszik el sürün.

Timci
végre egy kis pozitív gondolkodás,sikerülni fog.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Don,Dettus,Hajni:
Nektek is köszi a jókívánságokat :)

Donoé:
Előtte való nap néztem a képed az iwiwen.szerintem azért ismertelek meg.
Mi is vettünk olyan színes padot,de ezt már írtam picit feljebb.

Hajni:
Előre is köszi,hogy szólsz!!!
Édesek a lányok a képen,látszik ,hogy menyire szeretik egymást! :)

Lina:
Na milyen volt?Lili mit szólt?Óvónénik?
kazi

Hajny,
Szerda de. lehet esetleg csatlakozni a DM-es csapathoz? Mikor mentek?

Kazi,
Larinak Boldog szulinapot kivanunk :lol:

Ser,
ha lesz arboretumozas irj,
Mi is szeretnenk kimenni.

Lili,
Hat igen most jon a kellemesebb resze a varandossagnak :lol: Talan most nem leszel annyira faradt mint az elejen. Meg egy teazast is osszehozhatunk :lol:
Mult heten voltam teazni Szilvivel. Jot dumaltunk. Neki mar jo nagy a pocija.

Tenyleg nem semmi az a jegeso... Ayosomek udvaraban meg tegnap este is allt a jeg...
mvirag

Hajny, Kazi
Lilinek nagyon bejött az ovi, alig tudtunk hazajönni. Óvónénik is nagyon aranyosak voltak. 19-en vannak most az egész oviban, 5 éves a legnagyobb, 3 körül lehet a legkisebb. Egyszerre nem nagyon van ott mind, most is 15-en voltak. 3 óvónő van, most még egy gyakornok is volt velük. Oda jár a vezető óvónéni 2 unokája is, meg van neki egy 3. ő egy hónappal idősebb, mint Lili, ő is ott volt most, Lilivel már fogták egymás kezét, adtak egymásnak puszit, szóval jó volt. A nagyobbak egyből pártfogásba vették, még a fiúk is.
Hétfőn reggel megyünk újra. Úgy beszéltük meg, hogy amikor van időnk, menjünk be egy kicsit játszani, hogy szokja Lili a környezetet. Most az udvaron voltak, hétfőn úgy megyünk, hogy reggel, hogy bent is legyen, ott is játszon a többiekkel.
Ki kellett próbálni az összes kismotort, traktort, lovacskát, meg mindent, ami volt.
Van egy csúszda is, ami Lilinek még elég nagy, viszont nagyon tetszik neki, de mondta az Éva néni, hogy a kicsikkel úgy szokták, hogy egyikük a lépcsőn felsegíti, a másikuk csúszdáztatja.
Azt is mondták, ha Lili nem bírja még ki ebédig, akkor megebédeltetik korábban, és aludhat előbb, nem kell feltétlen a többiekkel. Azt láttam, hogy nagyon odafigyelnek rájuk, az udvarra is hoztak ki innivalót nekik egy óra után, vizes lett a ruha a homokban, már cserélték is le...
Szóval így elsőre meg vagyok nyugodva, jó lesz ez.
Csak az eljövetellel volt egy kis gond, ahogy próbáltunk a kapu felé menni, Lili rögtön dobta el magát, nem akart jönni, főleg, hogy a csúszda pont ott van a kapunál, mindig azt akarta.
Jól kifáradt, most nagyot alszik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Huh mekkorát csavarogtunk :D :D :D Jó volt végre kimozdulni kicsit, ezer éve nem voltam a városban. Cipőt is sikerült találni GYopnak. Apám az a hiszti, amit levágott a boltban :shock: Ráadtam a cipőt és rázta a lábát h vegyem le, meg toporzékolt üvöltve :?

Bea
Te aztán tudsz közlekedni :D A főtéren jól elmentél mellettünk :wink: Ágival Janával meg GYopárral voltunk. Mire mutattalak Áginak h nem te vagy-e már ciki lett volna utánad kiabálni :oops:

Kép
Kép
Kép
thymi

Mielőtt olvasnék:

Kazi, Larinak Boldog Szülinapot!!!!(egész tegnap eszembe voltatok, csa nem votl netünk)

Kép
seriff

Nyhk, Szeged:Vadaspark/ kert nagyon szépen meg van csinálva, és a Kárász utca, Virág cukrászda előtti tér, vagy a Széchenyi tér, vagy a Dugonics tér nagyon szépek még, és gyerekekkel is jók,nem járnak autók, szőkőkutak vannak (a D. téri zenél is).

Kazi, szóval eszemben voltatok, csak nem volt netünk. Hidd el, lesz még láblógatos napod a diófa alatt! :wink: Micsoda egy férjed van!

Kattic, nyugodtan adhatsz lapos nagypárnát Nándinak!

Dettus, gratula a lépésekhez!

Virág, ezt nem én szervezem, nem rajtam múlik, csak feldobtam a kérdést, bár most még biztosan angyon vizes az Arborétum, de szerintem csütörtök jó lehet. Többiek??

Cukker, Hajny, csajszik ranyosak a képen, és Cuki az avatarod is új igaz? Szépek vagytok!

Lina, csak kell egy csúszda Lilinek otthonra, tőlünk sem akart elmenni,emlékszel? :wink:

Balim, Ákos koncerten voltatok? Jó volt?

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?