Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc!
Dobjá' máááá' egy linket, mert nem tudom hol kell szavazni! :wink: :lol: :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Na itt vagyok már

Nincs baba ... volt, de már nincsen. Nem vagyok elkenődve én valahol érztem ezt. Most kaptam receptet, és ovulációtól rakni kell az utrot. Amúgy minden rendben van, nem maradt benn semmi.
kokusz

Kókusz,
az jó, hogy nem vagy elkenődve, de azért sajnálom, hogy nincs baba :( :(

Megkérdezhetem, hogy miért biztos, hogy volt? :oops: Úgy értem mi alapján mondta a doki?
angel37

Kókusz, ez nagyon szomorú, de egyben tök jó is, mert tuti, hogy a most köv. ciklusodban bebabásodsz, és meg is marad, legalábbis megfigyeléseim szerint így kell lennie!

Bocs mindenkitől, hogy nem írok, de valamiért reggel óta fáj ill. görcsöl a hasam, és többnyire fekszem. Teljesen olyan, mintha meg akarna jönni... hát remélem, még nem szülök meg!!!
Légyszi szurkoljatok értünk!

Puszi mindenkinek, és drukkolok a háttérből!
Vendég

Angel néztek hcg-t ... még volt egy kevés ...

Athiz, a próféta szóljon belőled :)
kokusz

kókusz együttérzek veled!

Athiz drukkok szállnak feléd!
Vendég

robcsi nagybáty :cry: grat a 100 naphoz! :lol:
Vendég

Kókusz,
aha, értem.
Akkor abból elég biztosra meg tudják mondani, hogy volt-e v. csak biokémiai volt.

Akkor most nézz előre a következő ciklusra, és ez most már igazán a te hónapod lesz!!! :D
angel37

Kokusz!

Nagyon jó csaj vagy hogy így állsz ehhez az egészhez. Hidd el meglesz a jutalmad hamarosan. :wink:

Angyal!
Ugye nem baj hogy beelőztelek ezzel a lombik dologgal. Kicsit lelkifurcsim van hogy neked meg Ancsának, mondtam nembaj majd nyáron. Könnyen beszélek már úgy hogy látom a kezdést. :oops:

Anyapoc!
Kérlekk rúgj majd s*be ha alább hagy az optimizmusom. Még tart...
Vendég

Junko,
ne őrülj már meg! :lol:
Mióta vársz te is már valami igazi történésre!!!
Egyébként meg ha úgy nézzük, le vagy maradva, én már 3 beültivel előtted járok! :mrgreen:

Minden hónapra kell, hogy jusson valami, nem?

Május Kókuszé, június a tied, július-augusztuson megosztozunk Ancsával! 8) Jó lesz így, csajok?
angel37

:(

Livi

bali78

Ja jóvan te nyertél. :mrgreen:
Mondom én hogy a hülyülés útjára léptem...
Tetszik a cselekvési ütemterv. :wink:
Vendég

Ismerős az érzés! :wink: Ennyit tesz a fogi, akkor képzeld a szurikat! :lol: Tényleg az ember elragadja, hogy IGEN, sikerülni fog! :lol:
angel37

Sziasztok!

Kokusz: nagyon izgultam Erted, sajnalom de ezek utan mar tenyleg konnyebben fog menni, vagy beteg volt a baba vagy nem tudta jol befeszkelni Magat szoval valami nem volt rendben, most az utro miatt a hormon legalabb rendben lesz! Nagyon szurkolok!!!

Robcsi: irigyellek a nagy rugas miatt, en is akarok mar! En csak kicsiket erzek /es annak is nagyon tudok orulni/ ma ebed utan a nyugisabb babat ereztem 3-szor egymas utan, legelabbis azon a helyen ahol multkor az uh-on az alvos baba volt. Tegnap este pedig egy nagyobbat ereztem a masik baba helyen, ez a rugdalozosabb baba. :lol: Hu, de orulok Nekik, en is akarok mar 25 hetes lenni!!!

Athiz: nyugi, biztos nem lesz semmi baj, pihenjel le es igyal egy korty bort vagy valami alkoholt az ellazit! Azert gondoltam ra hogy csinalhatnank mar egy sms-lancot ha valaki bekerul a korhazba tudjunk rola. MIT SZOLTOK CSAJOK?
:lol:

Anyapoc tenyleg dobjal fol egy linket mert amit multkor felraktal megnyitottam es nem tudok rajta kiigazodni, vagyis nem latom rajta Villo kepet, bena vagyok. A fiadra is szavazok ha folrakod a linket!!

Junko: szerintem egyszeruen szuper hogy igy allsz hozza es maradj is ilyen optimista, a parom munkatarsaeknak elsore osszejott es egy volt ismerosomnek is!!!

Angyal: nagyon tetszik a nyari terved, legyen ugy!!!! Izgi lesz a nyar, nagyon, nagyon szoritok Ertetek!!!

Bali: irto nagyfiu mar Nandi, nagyon szepek, jo testverek? Gergo segit Neked?

Ancsa: Neked is nagyon szoritok mert most mar nagyon itt lenne az ideje hogy osszejojjon Nektek, sokat vartal es szenvedtel megerdemled hogy sikeruljon!!!

Kriszti: merre vagy? MInden ok?

Csajok, most a ball oldali babatol kaptam egyet, olyan jo erzes!!! :D :D :D Miyen gaz hogy meg mindig nem tudom hogy szolitsam Oket csak ball oldali meg jobb oldali babanak! :oops: :roll: Amugy a lanynevek mar megvannak, megbeszeltuk apaval, a Szilvia nem tetszett Neki igy: Szofia/Anna, fiunevekben meg nem allapodtunk meg. Ja, a spanyol hercegno most szulte meg masodik kislanyat es O is Sofia lett, ellopta a nevemet! :twisted: :lol:

Rakok egy ujjabb balnakepet magamrol, hat mit ne mondjak megremulok!!! :shock: :shock: :shock: :lol:
Kép
A fenekem is jo nagy lett /lehet ott is van meg ket baba/. :cry: :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Robcsi van Neked ekkora hasad 25 hetesen? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica a múlt héten tettem fel képet, az 24 hetes, azt hiszem a 87. oldalon van.

Neked viszont most tényleg látványosan sokat nőtt a pocakod. Nagyon szép formás a hasad és örülök, hogy már így érzed a mocorgásukat.

Tényleg elképzelted már milyen lesz amikor azt sem tudod honnan jön a rúgás? :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: a 86. oldalon van es hat, szerintem az enyem is van akkora mint a tied :lol: en mar alig varom hogy azt se tudjam honnan jon a sok rugas! :lol:

Mi van Tobbiek, elijedtetek?

KépKép
KépKép
tontica

Kókusz

Egyik szemem sír, a másik nevet :(:)!Nagyon drukkolok a következő ciklushoz!!!!

Junko

OK,számíthatsz rám :wink:!Én örök optimista vagyok :D!De csak reálisan... :roll:

Athiz

Drukkolok,remélem,nem lesz baj :).Talán mégsem kellett volna a málnalevél tea ilyen korán :roll:.... edd csak a magnéziumot dögivel!!!!

Tontica

Van ám pocak!Na de 2 baba,az két baba.Hülyén is néznél ki lötyögő gatyával :lol: !Tegyek fel én is pocakfotót? :lol: 8)

Bali,Tontica

Linkek :)!

Villő itt:
http://www.bastiano.hu/index.php?todo=s ... rszam=1296

Bulcsú Itt:

http://www.bastiano.hu/index.php?todo=s ... rszam=1319

Ha esetleg itt nem találjátok,előbb,vagy visszább egy oldallal :)!

Nektek is köszönöm,így legalább nincs lelkiismeret furdalásom,mert sajna nem tudok most olyan sűrűn jönni :?...nyakamon az érettségi és a vizsgaidőszak :roll:

anyapoc

Angyal!
:D
Neked már teljesen tuti hogy augusztus???

Tontica!
Nagyon édi a pocakod!!!!! :D :D
Köszönöm hogy így gondolod! :D

Athiz!
Pihenj sokat!Gondolok rád!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Köszönöm a szorítást, még egyben vagyunk, de még ma sem múlt el a pocifájás. Egyszerűen nem tudom, mi lehet, de mindenesetre ma felhívom a dokit, ha nem múlik, és valószínűleg behív majd vizsgálatra.

Anyapoc, nem iszom ám a málnalevélteát, végülis úgy véltem, majd később próbálkozom vele. De Szilivel ittam anno elég korán, mégsem volt semmi gond ezzel. :roll:

Tonti, szép vagy pocakostól együtt! És hát kell a hely a piciknek! :wink: Küldök privit!

Robcsi, gratulálok, innen majd lassabban telik az idő! :)

Drukkolok a babára váró társulatnak, remélem, teljesül a vágyatok, és sikerülnek a tervek!

Puszi mindenkinek, megyek tovább szenvedni. :?
Vendég

Athiz

Majd jelentkezz,ha a dokival beszéltél!Akkor nem a málnalevél,bár tudod,egyik terhesség sem egyforma :wink:!
Reméljük,csak nagyot nő a babácska a pocidban és az húzza :rooll:!

anyapoc

Sziasztok!

Athiz, mindenképpen beszélj a dokival, aztán írjad meg, hogy mit mondott. Tényleg tudsz majd valakit értesíteni, ha megvan a baba?

Anyapoc, remélem nem fogsz megharagudni, de én is beneveztem Rékát :wink:
Ha esetleg valaki rá is szavazna megteheti itt:
http://www.bastiano.hu/index.php?todo=szepseg_galeria&lapoz=45&kat=2&kep_sorszam=3027

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Ancsa,
elég tuti! :D
Hamarabb nem, későbbre meg már nem tolom, amennyiben csak rajtam múlik! 8)

Tontica,
szépen alakulsz hasilag! :lol: Azért a bálnától még messze vagy!

Athiz
++++++++++++++++++++++++++++

Anyapoc,
szegény, akkor munkailag összejött! :roll:
De úgyis jössz, amikor tudsz! :D
angel37

Athiz: remelem minden rendben van es nem fogsz meg szulni bar mar nem lenne semmi baj de azert jobb Alennek odabent meg egy darabig! Hogy faj a hasad? Osszehuzodasok? Lehetnek joslok is, nekem azok is nagyon erosek voltak /igaz masnap megszultem/ :lol: Figyusz, Neked milyen telcsid van mert en csak pannonrol tudok sms-t fogadni es arra kuldeni se a Vodafon se a T-com /vagy mi a szosz/ nem jo valamiert.

Anyapoc kerunk pocakfotot!!! :lol:
Ne legyel szigoru szegeny diakokkal emlekszem meg az erettsegimre, iszonyatosan izgultam. :roll: A vizsgakhoz meg drukk!!!
Villore nem enged szavazni, Bulcsut meg nem talalom! :(

Angel: akkor meg csak egy bebibalna vagyok de leszek en meg igazi nagy balnamama is! :lol:

Robcsi: szavaztam! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Gyönyörűűűűűű poci!!! Viseld büszkén! :lol: :lol: ...de a csíkossal csak óvatosan... :wink: :lol:

Livi

bali78

Robcsi

Dehogy haragszom :wink:!Akartam szavazni,de beelőztek... :roll:

Tontica

OK,majd csinálok :lol: ..antipocak lesz a címe 8) .... :?
Bulcsú nekem bejön azon a linken,amit fönt beraktam.... :roll: Bulcsú Veszprém felirattal :).
Ááá,nem vagyok szigorú,csak következetes és igazságos :roll:!

Angel

Hát össze,a fene vinné.Jövő héten egyfolytában felügyelek,meg még utána is,aztán talán lesz nyugi.... :roll:

Na megyek,van még egy órám,aztán értekezlet du :?...

Pusszantás mindenkinek!!!!!

anyapoc

Anyapoc megvan mindket szepseges gyermeked de meg egyszer se tudtam szavazni! :D Kaposak!
Antipoci; hat, ma talalkoztam az uram munkatarsnojevel es olyan szep kis vekony hogy megirigyelltem. :lol:

Bali: koszi, Neked mar biztos ujra kockas a hasad! :D Csikos; hat igen lassan be kell vasarolnom lenge terhesfolsokbol is de meg nem volt ra idom.

Csajok, ma egyfolytaban rugdosnak a picik mindket oldalrol, ugy orulok! :D

KépKép
KépKép
tontica

Csak egy gyors üzi,hogy még élek! :D
Egész nap tanulás,és így is piszkosul el vagyok maradva :oops: Jövő héten meg ezer ZH lesz,és le kell adjak 3 házidolgozatot. :evil: :evil:
Holnap megyek védőnőhöz,meg talán UH-ra is bekérezkedem,mert hétfőn,az utolsó munkanapomon estem egy jó nagyot.Kicsit izgulok,jól van-e a baba. :roll: :oops:

Tontica
Édes a pocakod!!!!Látom már túl a 16. héten.Remélem már fellélegeztél! :lol:

Kokusz
Nagyon sajnálom!!! :( :( :cry: :cry: :cry: Lehet a progi kellett volna hamarabb :?: :!:

Anyapoc
Szavazok! :D

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!
Látom most sem jöttem hiába, olyan jó ide benézni mindíg...

Kokusz szorítok a köv. hónapra! szuper a hozáállásod! :wink:

Tontica szerintem nagyon csinos vagy!!!! :lol:
Okrisz,baba, suli , munka, hogy bírod???
katica_75

Megvolt az első szerenád,tök aranyosak voltak,jó érzés volt,jönnek a többiek,majd jövök :D!

anyapoc

Na mi van ,mindenkit így elijesztettem???? :shock: :shock: :shock:

Azért sziasztok :)!

Túl vagyok a vizsgán,sikerrel,úgy néz ki,de a tanár... :? Az első fél órában csak arról volt szó,hogyan csináljuk meg a fedlapot a dolgozathoz( :shock: :shock: ),meg hogy mit hova írjunk stb...Uátna már a kérdéseket is elmondta :D!

Tegnap telefonáltam Villő pisije ügyében,Coli bacit tenyésztettek ki neki,szl mégsem vagyok olyan hülye,hogy a pisi nem pisiszígú volt :D!Kapott antibiotikumot,beszedés uátn pár nappal ismét viezeletvétel...Szl megint lesz egy jó reggelem :roll:.Na de legalább végérejártunk a dolognak :).

Kriszti

Köszi :).
Neked is nagy kalappal,látom benne a sűrűjében :)!!!!
Bizti nincs a babácskával semmi gond,de azért vigyázz magadra4És UH után jelentkezz!!!!

Tontica

köszi,köszi :)!
Antipocak :D!Na azért nekem van egy kis helyeske :).Bár lennék inkább megint lufi :D!Na de ami késik... :wink:!

Na lépek,csinálok megint vmi beadandót... :?
Nehogymáááá unatkozzak :D!

anyapoc

elfoglalt anyapoc! :lol:

miért ijesztetted volna el topiktársaid? nem te énekeltél! :lol:
Vendég

Anyapoc!

Gratulálok a vizsgádhoz. Én ma megfutamodtam...
Na csak megvan a pisi relytéj.

Tonti!
Szépen alakulgattok. :)
Sztem nincs gyerkőc a fenekedben. Nem is olyan nagy...:)

Kokuszkám!
Ugye jól vagyol?
Vendég

Az aláírásom olyan kinezizés dolog.
Vendég

Boni

Nem ,de ahogy tegnap írtam,mindenki szétrebbent :D!

Junko

Tuti az aláírás :D!kinezizés meg főleg :D!Én is majdnem nem mentem,de rábeszéltek a csoporttársak és nem bántam meg :).
Te mikor mész???

anyapoc

Helló!

Okr, ne rémisztgess bennünket, és pláne ne magadat! Próbálj meg jobban vigyázni magatokra, emlékszem, hogy jó múltkorjában is volt egy popóraesésed (akkor még nem ezzel a babócával). Most hogyan estél el? Remélem, nem lesz semmi aggasztó az UH-on, és szépen növekszik a picikéd!

Robcsi, szavaztam. :)

Tonti, ti holnap lesztek 17. hetesek, én meg 32. Tök jó, már haladunk! :wink:

Anyapoc, grat a vizsgához! Nekem is volt Coli bacim, igaz, már felnőttként, furcsálták is, de ez van, mindig is későn érő voltam. :lol: Sajna nekem nagyon hosszú idő volt, mire elmúlt, és egy halom különböző antibiotikumot szedtem be, mert mindig elmúlt, majd kis idő múlva kiújult a szenyó. Remélem, a bébid hamarabb kigyógyul majd!

Amúgy köszönöm az értem drukkokat, rendesek vagytok, én is viszontdrukkolok kinek babához, kinek vizsgához, stb.
Szóval hála az égnek már tegnap jobban voltam, ma meg már kutya bajom, úgyhogy a dokinak nem is szóltam, jobb a békesség, és nem szeretném, ha feleslegesen macerálná az alsófelemet. :lol: Baba is mocizik rendesen, de azért most már úgy tűnik, kevesebb a helye, meg többet csucsukál, mert nem annyira intenzív, viszont tegnap szegény pl. kétszer is csuklott.

Na puszilok mindenkit!
Vendég

Anyapoc
Csak Bulcsúra sikerült szavazni :) ,Villőt nem találtam :(
Coli irtásra fel!Az a baj,ilyenkor máshonnan is pusztul,így aztán egyetek sok joghurtot,vagy normaflort.
Dolgozathoz drukk,vizsgához gratula!

Athiz
Örülök,hogy jobban vagytok!

Junko
Tuti az aláírás,még aki olvassa arra is jó hatással van! :)

Voltam védőnőnél,meg UH-n.Minden O.K!Mocorgott a babám! :D AFP után pedig mehetünk genetikára rögtön.Bár a doki azt mondja,olyat még sosem látott,hogy egy nőnél a nyitott gerinces baba megismétlődne.Hát legyen igaza! :lol:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Anyapoc!
Csak nekem tűnik úgy hogy hirtelen nagyon előrébb jutottak a gyerekek??????? :? Lehet mégis jár plusz pont?

Kép
Kép
ancsa81

Kriszti nagyon orulok hogy minden rendben van a babaval!!!

Anyapoc hat en most nagyon kivagyok Kiscsillag miatt, eszembejuttatott mindent es ujre elojottek a felelmek, nem tudom hogy fogom kibirni amig megszuletnek! Kesz kinlodas lesz addig! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Most megyek lefekszem es megbeszelem Veluk hogy maradjanak a pocimban amig en nem kerem Toluk hogy jojjenek ki!!! Kiscsillag napra pontosan annyi idos terhes volt mint en! :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Amíg Villő porszívózik,gyorsan írok :lol: !

Köszi a gratukat :)!

Athiz

Örülök,hogy minden rendben :):)!Szt ezt a fránya frontot éreztétek Ti is meg,mert még a nem terhes emberek is bangák voltak tegnap,meg tegnapelőtt... :? Tegnap olyan fejfájásom volt egész nap (pedig nagyon nem jellemző,még a frontérzékenység sem),hogy azt hittem,falnak megyek :(.
Te kis későn érő :D!Nekem is volt,de nekem a vesém miatt,mert a bal osztott üregrendszerű és ott pangott a pisi és felszaporodott.Én iskolás voltam,amikor kiderült,pedig hosszú ideje volt már... :roll: Nekem is sokáig kezelték,de a vesém miatt is.Neki elvileg az UH szt minden rendben,így nem tudom,hogy szedte össze :?...

Ancsa

Most azért ugrottak,mert van egy kérdőív,ha tesznek fel kérdéseket és válaszolok,akkor adnak plussz szavazatokat. :) Szl most tényleg voltak plussz pontok :D!De amikor múltkor írtad,akkor még nem volt ...ott csak a szavazatfeltöltés miatt lehetett... :roll:
és még mindig kösziiiiiii! :):)

Kriszti

Ja,Normaflore mindig van itthon :?...biztos,ami biztos :D!Hát most kelleni is fog... :? Pláne,hogy Augmentint sikerült venni,bár nem azt írták fel,de uaz a hatóanyag... :roll:
Örülök,hogy minden rendben!!!!! :):) Húúúú,lassan esedék tényleg az AFP,aztán a genetikai! :) Én biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz :)!
Ja,Villő a 10. oldalon van asszem...és köszi :)!

Tontica

Én is nagyon szomorúan olvastam(a Kális topikot mindig nézegetem),hogy mi történt.
De azért neki már előtte is voltak problémái,már volt kórházban,hematóma volt a méhében,szl elég komplikált volt a helyzet... :roll: A Te terhességed egyenlőre abszolút eseménytelen,nyugodj meg és ez így is marad...egészen a végéig :D!Akkor aztán lesznek események :).De beszélj csak velük,hiszen Te vagy az anyjuk :wink:!

anyapoc

Sziasztok

Anyapoc átom nem unatkozol :) Örülök hogy kiderült a pisiügy ... mostmár biztosan rendbejön a kiscsaj.
Jó lehet ez a szerenád dolog :) mindig irígyeltem a tanárokat ...

Junko jól vagyok köszi :) én is optimista vagyok mint te :) legalábbis igyekszem.

Okr örülök hogy nálad is minden oké :) vigyázz magarda a sok tanulás meg meló mellett. Ada hogy van?

Tontica nyugi nyugi minden rendben lesz veled és a bébikkel. De ez a beszélgetős dolog is tetszik :) mond csak nekik hogy jók legyenek odabenn :)

Athiz klassz lehet érezni ahogy csuklik a bébi :) én már alig várom. Örülök, hogy jól vagy. Szili várja már a tesót?

Ancsa jó hogy téged is látni errefelé :)

Na szóval én jól vagyok, néha megnézem a tesztemet .... nem is én lettem volna ha nem velem történik ez meg ... komolyan, csodálkoztam volna ha minden simán megy. :roll: és egyben túl szép volt hogy igaz legyen .... na azért néha elkap a pesszimizmus.
kokusz

Helló!

Okr, na látod, minden okés bébikével, örülök nektek!

Ancsa, hogy vagy? Kitartást még egy kicsit!

Tonti, ugye megnyugodtál, hogy beszéltél a csöppségeiddel? Szépen megnőnek a pocidban, és ha megszületnek egészségesen, majd jó sok dolgod lesz a 3 kópéval! Nem lesz semmi baj! :wink:

Anyapoc, valószínűleg tényleg a front okoz nálam rosszulléteket, mert most, hogy süt a nap, mindjárt jobban vagyok. :)
Éjjelente viszont kb. óránként járok pipilni, úgyhogy reggel mindig fáradtabb vagyok, mint mikor este lefekszem. :twisted:

Kókuszka, gondolom vegyes érzések töltenek el a teszted láttán, de hidd el, ezek után már csak rád is szép dolgok várnak! A köv. + teszt mindjárt meglesz, és aztán a szép és hosszú, aggodalmakkal teli 9 hónap is!
Szili meg várja ugyan, hogy a tesó megszülessen, de én meg azon izgulok, mi lesz vele, míg én kórházban vagyok. Még sosem váltunk el egy napra sem! Dehát majdcsak kibírja valahogy, meg talán én is! :P

Felteszem nektek a vadiúj babahordozónk képét, remélem, tetszik:
Kép Kép Kép

A kiságy még nincs felállítva, lehet, hogy már csak babástól fogjátok látni a fotóját. :wink: :lol:

Puszpusz
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc: tenyleg jo lehet tanarnak lenni de hatalmas felelosseg is, kepzeld en mindig szerelmes voltam az aktualis jokepu tanarjaimba ugyhogy vigyazz a fiukkal! :lol: Kiscsillagnak nem a hematomaja miatt mentek el a babak, nem tudni miert. En tegnap ota kicsit szomorkas hangulatban vagyok, ma reggel is sirva kertem az uramat hogy vigyen el a dokihoz nezzek meg a babakat minden rendben van-e de azert ez mar tulzas, nincs semmi bajuk hisz rugdosnak innen-onnan!

Kokusz: en megertelek de majd tul leszel rajta, en mindig vesztesnek ereztem magam, pesszimista voltam, kislany koromban azt hittem nem fogom megerni a felnottkort aztan hogy nem fog senki sem szeretni aztan meg hogy nekem ugysem lehet gyerekem es vegul szep sorban jott minden es en nagyon halas vagyok Istennek ezert a szep es szerencses eletert amit kaptam /remelem igy is marad!!!/ nehez atallni es elhinni hogy velunk akar szep es jo dolgok is tortenhetnek de ha egyszer elkezdodik az eleted szerencses es boldog szakasza majd hozzaszoksz a gondolathoz hogy Te is "kivalasztott" vagy! Nem tudom ertheto volt-e amit leirtam, remelem ertesz mit akartam mondani!

Athiz: vegul nem mentunk kirandulni mert Apa megbetegedett /hasmenes :roll: / igy itthon doglunk, en nem merek egyedul elmenni sehova, tiszta nyuszi lettem a babak miatt.
Nagyon szep a hordozo, nekem nagyon tetszik foleg a szine, tudod en is aggodtam a fiamert amikor 4 napot a korhazban voltam es O a rokonokkal de vegulis jol vette az akadalyokat pedig akkor meg kicsi volt, Szili mar nagyfiu, nem lesz Vele semmi baj!!!
Kulon szobaja lesz a kistesonak vagy egyutt lesznek?

KépKép
KépKép
tontica

Ma reggel irtam a Noklapjacafe nogyogyaszanak es mar valaszolt is,ha nem baj megosztom Veletek, kivancsi vagyok a velemenyetekre.

Kedves Doktorno!

17 hetes ikerterhes vagyok, az elozo terhessegem 16 hetesen szakadt meg egy fertozes miatt ezert erthetoen sokat aggodom ezekert a babakert. Egy problemamentes terhessegem es szulesem volt 3 eve abbol egy fiam szuletett.
Sajnos a napokban egy ugyancsak 17 hetes ikerterhes ismerosom vesztette el a babait meg nem tudni milyen okbol egyszeruen csak megindult a szules es mar nem lehetett tenni semmit.
Kerdesem ilyen elozmenyekkel es egy ikerterhesseggel /veszelyeztetett terhesseg/ mik azok a jelek amik jelezhetik a vetelest, mi az amire rogton be kell mennem a korhazba, hogyan elozhetem meg, mi az a maximum amit megtehetek azert hogy egeszseges gyermekeim szulessenek. Mennyi az eselyem arra hogy megint valami baj legyen?
Valaszat elore is koszonom!

Valasz:Sajnos ennyi negativ tapasztalat után hiába mondom, hogy legyen optimista és gondoljon a pozitiv esetekre, mint az ön sikeres szülése és a világban létező sok egészséges iker gyerek.
Ha a terhesgondozást rendesen végzik, mint vér és hüv-váladék vizsgálat, akkor sokkal többet nem tud tenni. Nincs értelme süriteni a vizsgálatokat sem. Ha sokáig foglalkozik az ember szülészettel, elkezd hinni a sorsban, mert van teljesen rendben lévő eset, amikor mégsem a várakozás szerint történnek a dolgok és van nagyon zűrös, sőt reménytelen, amikor minden sima lesz végül. Már kb sem próbálom megjósolni egy terhesség lefolyását, netán egy szülését. Talán a lelki tényezőket emelném ki, melyek végig kisérnek és hogy ez ok vagy okozat, de egy édesanya ösztönösen érzi, ha hagyja magát, hogy mi is kell neki.
Természetesen a betegségeket kezelni kell, a legnagyobb gondosság elve szerint kell eljárni, erre vannak a szakmai protokollok, de ezen tul ismeretlen pálya következik.

Igazabol en azt szerettem volna megtudni hogy mik azok a jelek amik meg idoben jelezhetik a vetelest de erre nem kaptam valaszt. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, szerintem azért nem írt olyat a doki, mert nem mindig van előjele a vetélésnek, sőt, a legtöbb esetben teljesen váratlanul következik ez be, mint ahogyan ezt kifejtette.
Amennyiben vannak előzmények, tehát valamit kimutatnak vérből vagy kenetből, és idejében kiderül, akkor valószínűleg azt kezelni tudják, és a vetélés elmarad, ill. csökken a kockázata.
Mivel jársz UH-ra, és a többi vizsgálatot is megcsináltatod, valamint vigyázol a babákra amennyire tudsz, más egyebet úgysem tudsz tenni. Vagyis igen, bízol és imádkozol, és beszélgetsz a bébikkel, hogy kapaszkodjanak erősen, és mikor jöhetnek ki. Pihizz amennyit bírsz, de azért ne tunyulj el, mert az sem jó.
Nekem ez a véleményem és tanácsom, sajnos jobbat nem tudok. Viszont tényleg próbálj pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, hogy igenis végigcsináljátok együtt a harmincvalahány hetet a babákkal! :wink:

Sajnálom apusodat, jobbulást neki, nálunk meg zuhog az eső alaposan, így valszeg mi sem megyünk sehová. :evil:

Először a mi szobánkban lesz elhelyezve kistesó pár hónapig, aztán meglátjuk, mikor tud átköltözni Szilihez. :)
Vendég

Tontika biztos nem lesz semmi baj a te pici babáiddal!

sajnálomkiscsillagot :?

athiz drága nagyon tetsz a babahordozó!

kókusz én is pesszoimista voltam, de mostantól nem. Igenis most sikerült! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Elhiszem,hogy aggódsz,de ennek így tényleg semmi értelme. :roll: Athiz is írta,nem lehet csak úgy jeleket keresni.vannak dolgok,amikkel lehet problémát megelőzni,de jelek,amik a vetélésre utalnak....akkor már késő.Szl ilyet ne is várj.Vagyis ha a vetélést jelzi valami,akkor már hiába az "időben"....Nem tudom,ez érthető-e...Nyilván,ha a pocak túl sokat keményedik,akkor az jel,akkor lehet orvoshoz fordulni,de akkor sem biztos,hogy tudnak csinálni bmit is.Szl kicsit nyugodj meg,mert ez sem tesz jót a terhességednek!
Tudom,hogy most nem a hematóma okozta a problémát Kiscsillagnál,azt csak arra írtam,hogy voltak már problmái akkor is,szl nem volt eseménytelen és egyszerű a terhessége.
HAsmenés :?...remélem,ti nem kapjátok el...
Tanárság:óóó,nekem is vannak hódolóim :wink:!De lassan kikerülök ebből a korból,jönnek a fiatalabb kollégák :wink:!

Athiz

Nagyon jó a bébihordótok :).Apró örömök :).

Kokusz

Aranyos vagy ezzel a teszttel :).Hát csak nézegesd,mert pár hét múlva ismét látsz majd ilyet :wink:!

Boni

Akkor neked is lehet drukkolni :)!

anyapoc

anyapoc drukkból sosem elég! :wink:
melyi suliban tanítasz? írhatod priviben is :lol:
Vendég

Boniko

Óóóó,nem félek,az Ipariban :).Ha ez mond valamit... :roll:
Akkor drukk megy,nem is kevés :wink:!

anyapoc

ahaahaaha :wink:drukkokat elraktároztam :lol:
Vendég