Sziasztok!
Amíg Villő porszívózik,gyorsan írok
!
Köszi a gratukat
!
Athiz
Örülök,hogy minden rendben
:)!Szt ezt a fránya frontot éreztétek Ti is meg,mert még a nem terhes emberek is bangák voltak tegnap,meg tegnapelőtt...
Tegnap olyan fejfájásom volt egész nap (pedig nagyon nem jellemző,még a frontérzékenység sem),hogy azt hittem,falnak megyek
.
Te kis későn érő
!Nekem is volt,de nekem a vesém miatt,mert a bal osztott üregrendszerű és ott pangott a pisi és felszaporodott.Én iskolás voltam,amikor kiderült,pedig hosszú ideje volt már...
Nekem is sokáig kezelték,de a vesém miatt is.Neki elvileg az UH szt minden rendben,így nem tudom,hogy szedte össze
...
Ancsa
Most azért ugrottak,mert van egy kérdőív,ha tesznek fel kérdéseket és válaszolok,akkor adnak plussz szavazatokat.
Szl most tényleg voltak plussz pontok
!De amikor múltkor írtad,akkor még nem volt ...ott csak a szavazatfeltöltés miatt lehetett...
és még mindig kösziiiiiii!
:)
Kriszti
Ja,Normaflore mindig van itthon
...biztos,ami biztos
!Hát most kelleni is fog...
Pláne,hogy Augmentint sikerült venni,bár nem azt írták fel,de uaz a hatóanyag...
Örülök,hogy minden rendben!!!!!
:) Húúúú,lassan esedék tényleg az AFP,aztán a genetikai!
Én biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz
!
Ja,Villő a 10. oldalon van asszem...és köszi
!
Tontica
Én is nagyon szomorúan olvastam(
a Kális topikot mindig nézegetem),hogy mi történt.
De azért neki már előtte is voltak problémái,már volt kórházban,hematóma volt a méhében,szl elég komplikált volt a helyzet...
A Te terhességed egyenlőre abszolút eseménytelen,nyugodj meg és ez így is marad...egészen a végéig
!Akkor aztán lesznek események
.De beszélj csak velük,hiszen Te vagy az anyjuk
!