Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erika:
Hát hallod eléggé durva,ez az egész bölcsis dolog.Tényleg ha nem veri ki az ember a balhét,akkor le vagy tolyva,old meg ahogy tudod.A lényeg a lényeg hogy van helye.melyik bölibe megy?Hát nem maradt sok időd a beszoktatáshoz.Kiváncsi vagyok mit találnak még ki a melóhelyeden...Meddig fogsz dolgozni,úgy értem 8-16 ig?És ha nem adják ki a szabid,akkor megkapod a lóvét?Az elöbb megint egyszerre írtunk :wink:

Angika:
Dorka épp most ébredezik,úgyhogy kajál,és megyünk a játszóra játszani veletek :lol: :wink:

Ági

Kép

Kép
ági01

Erika,
Tényleg nagyon érdekes a böli dolog, de az a lényeg, hogy lett hely! Most már csak a munkahelyeden ne variáljanak!
Igen, most új a hajam: más színű, rövidebb + be is volt csavarva!

Angi,
A Dr. Lenkei félét még csak nem régóta szedjük, egyenlőre kivárok, igazából nagy betegség nem volt azóta, de unom hogy folyik az orra...

Ági,
Gondolom, hogy aggódsz Dorka nem ivásával kapcsolatban. Próbáld akkor is sokszor mást nem tehetsz. Nekem imádják: Yupik cuclis fejű üdítő (nem 100%-os gyümis és édes), Intersparban visítanak ha arra tolom a kocsit (gyümileveknél van).

Megyik, megjött Dédi látogatóba...
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziaszttok!

Most jöttünk fel nemrég a játszóról. Találkoztunk Dorkáékkal is :) Dorka jól kipróbálta Julis mociját,Julcsi meg többnyire a lépcsön mászott fel-le. Szóval jól elvoltunk :lol:

Cirmike!
Nagyon jó lett a kerti sütötök :) Jobbulást kívánunk a gyerekeknek!

Erika!
Na,jól megkeverik ezt nektek! De gáz!
A babaszobán szoktam még írni,már vagy 1éve oda is. Jó kis társaság,tök jó volt Velük élöben is talizni. :) Meg Julis is élvezte a 6 fiú társaságát :lol:

Angi!
Inkább megkímélnélek gyönyörü hangomtól :wink: :lol: Tanítóhoz kellett énekelni. De remélem inkább az andragógiára vesznek fel. Azt jelöltem elsö helyne.

Edit!
Sok boldogságot kívánunk a fiúknak 2 szülinapjuk alkalmából :lol: Kép
angika

Sziasztok!

Lívia
Timinek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!

Puszi:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is! Látom volt termés bőven az elmúlt napokban :)
Mi sem voltunk itthon a hétvégén, elmentünk Zalaegerszegre egy kicsit kikapcsolódni. Voltunk Székesfehérváron, a Zoli cégénél családi nap volt, aztán onnan továbbmentünk Zegerszegre a rokonaimhoz, ahol élményfürdőben, "állatnézőben" :) és repülősnapon voltunk. Naagyon jól éreztük magunkat, már nagyon hiányzott, hogy elmehessünk valahova. Már teljesen zizisek voltunk indulás előtt.
Csak az volt a baj, hogy haza kellett jönni :). A Máté szuperül érezte magát, egész végig nem volt vele semmi gond, futkosott, játszott, produkálta magát egyszóval tündéri volt. Nagyon büszkék voltunk rá. Szerintem haza sem akart jönni, mert mikor hazaértünk akkor itt pityergett és panaszkodott :). Tényleg nagyon jó volt. Ráadásul a Zoli itthon van egész héten, ez csak hab a tortán. A Mátét le sem lehet vakarni róla, egész nap az apját hívja. :) Nem tudom mi lesz ha visszamegy dolgozni. :(

Örülök, hogy mindenkinek jól telt a hétvége.

Cirmike,
nagyon jó helyen voltatok már megint, az a sütő pedig tényleg nagyon szuper. Mi is imádunk sütögetni, egy ilyen kemencében pedig még finomabb lehet a kaja! :D :D

Erika,
nagyon gáz a meló ill a bölcsi téma. Én már biztosan idegbeteg lennék ebben a helyzetben. Tényleg milyen érdekes, hogy az önkormányzathoz kell fordulni, mert nem lehet megoldani a bölit!
Holnap sztem mi sem megyünk a CSS-be, mert a Máté egy cseppet szörcsög... folyik az orra már 3. napja. De semmi más hála istennek.

Hugi,
ha olvasod, a Virágnak utólag is nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk sok szeretettel! Láttam a képeket, nagyon jók. Jó kis party lehetettt :).

Ági,
köszike a számot, pénteken megpróbálok kimenni hozzá. Nagyon jó, hogy a Dorkának jó a pisije, reméljük a nyavaja is hamar elmúlik már! Ez tényleg jól elhúzódik. Az ivásra azt tudom mondani, hogy próbálj valalmi gyümilevet felhígítani, vagy csak egyszerűen letenni az asztalra hátha akkor iszik ha nem erőlteted. Kemény helyzet mindenesetre.

Lívi,
BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk a Timinek! A fogacska meg reméljük hamar kijön már!

Némi kép a hétvégéről:

Székesfehérváron nyomtam az ubit nagyon..
Kép

az élményfürdőben, szexi a gyatyó mi csajok? :)
Kép

jéé nyuszik. Az egyiknek jól meghúztam a fülét!:)
Kép

jéé itt a Juli-paci
Kép

focira is jutott idő
Kép

A repülőnapon menő csávó vagyok. Anya segíts felülni!!!!
Kép

Hmm ez meg micsoda?
Kép

na befejeztem
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk..beszámoló a hétvégénkről aztán majd vmikor jövök még...vissza kell olvasni stb.

Sopronban jól telt az idő. Kata is többet aludt. Éjjel 2óránként evett. A szieszta hotelben voltunk, (félpanzió) és minden kaja fini volt, svédasztalos. Kata jól viselte a tortúrát. Nem sírt sokat, evett nagyon jóízűen fél bébiételeket, csak lestem...2x volt etetőszékben, de kiabált, sokat gagyarászott, úgyhogy utána a babakocsiba vittük le és vagy aludt vagy elvolt...

2 nap Ausztriában voltunk. 1x Semmering -ben. Ott a játszótéren játszottam. :oops: Szép hely, kicsit hűvös volt (25fokban indultunk ott meg volt 15fok :shock:) 2óránként etettem, mert amúgy Mo-on meg a kocsiban írtó meleg volt. Kényelmes volt cicire dobni. Sőt leizzadt pedig csak egy h.u. bodí volt rajta 2x is át kellett öltöztetnem.

Aztán másnap reggel Nagycenken voltunk, 1felé pedig megint Ausztriába Puchberg am Schneeberg- be mentünk. Persze csak olyan helyekre ahol Gyurinak volt vonatfotózás + videózás :D A hülyéje a kocsiban kamerázott az autópályán meg a szerpentinen...

Na aztán az esti vacsorán a tejszines gombás husi + extra fura krémes betette a kaput és éjjel kitaccsoltam. K. sz@rul voltam, 4x hasmenés, Katát átpasszoltam Gyuri felé, alig éltem. Másnap reggelit kihagytam csak kiflit majszoltam + teát ittam. Még elmentünk a Károlyi kilátóhoz, felmásztam, azt jöttünk haza. A kocsi utat megszenvedtem. Itthon rázott a hideg, tök beöltöztem és sikerült du. 1órát aludnom és este is korán lefeküdtem.

Délutánra tej sem lett, meg lett az eredménye az egész napos koplalásnak, Kata sírt, úgyhogy csináltam tejpépet Gyuri etette meg. Aztán még este sikerült 2x megetetnem tejjel.
Amúgy összeségében jól éreztük magunkat. :D Dióhéjban ennyi.

Pusz: Edit (hamarosan jelentkezem újra :lol: ) (Ezeket hétvégén készítettük )
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Livi:
Timinek boldog névnapot kívánunk,sok puszit küldünk neki,

Dorka,Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ma voltunk utoljára babaklubban a CS-S-ben :cry:
4 gyerek volt+anyukák,biztos sokan plázáztak helyette :wink:
Vettünk végre fényképezőgépet!!!!!!Készítettem egy pár klubbos képet,mindjárt rakok fel belőlük.
Ma elég hideg volt ott,Viki is a vége felé kabátban játszott :shock: de azért jó volt elmenni,nagyon fog hiányozni :evil:
Reggel bementünk a bölcsibe megbeszélni a részleteket,hétfőn kezdjük a beszoktatást,remélem,hogy hamar beszokik Viki,mert nekem elvileg 14-én munkába kell állnom.......
Csibe csoportba fog járni,jele még nincs és szekrénye sem.
Hétfőn mindezek kiderülnek :lol:
10-11-ig leszünk ott,aztán majd nől az ott töltött idő hossza.
Mivel 14-én kezdek dolgozni,így a jövő heti beszoktatás játszóház szerűen fog zajlani,200 ft/óra díjjal :?
Ha már elkezdek dolgozni,kevesebb időm lesz ide is jönni,de majd igyekszem.....

Moncsi
Nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!
Hogy vagytok?

cseriviola

Aranyosak a képek Mátéról is és Katáékról is! :lol:
Íme pár mai kép a majálisról és a CS-S-ről :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És végül találtam egy nagyon aranyos oldalt:
http://www.bogyoesbaboca.com/

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok

Boldog szülinapot kívánunk mi is az ikreknek.

És köszönjük a névnapi kívánságokat.

Erika
Ez a bölis dolog a beszoktatással,ezért miért kell fizetni?Ez még nem tartozik bele a rendes bölis életbe?Hát eddig amit írtál a böliről nemigen tetszik,de sajna mi is ide fogunk járni majd januártól.(ha minden igaz). És tényleg te is 2 műszakban fogsz dolgozni,mert ha jól tudom az itteni sparban így dolgoznak.És melyik részlegen leszel?(jó sok kérdés).Egyébként eltaláltad aki tehette a plázában volt,köztük mi is :D .De én nagyon dühös voltam mert a tömegben nemigen taláktuk meg a liftet és babakocsistúl mentünk a mozgólépcsőn.Hát a bolygókerekeim elakadtak rendesen úgyhogy toltuk a sort,de hál istennek segítettek.
Játékon gondolkodok még,én xilofont akarnék rendelni,de még szombaton megnézem az itteni játékboltokba.Ha nem találok akkor én rendelnék a fakpoáncstól.

Cirmike
Nagyon jó a kertetek.Irigykedem nagyon,bár gondolom sok meló van vele. Gyerkőcöknek jobbulást. És jó lett a séród.Én is szeretnék újítani,de a rövidből annyira nem lehet.Úgyhogy lehet nem lesz türelmem várni és marad ahogy van.

Edi
Nagyon nagyot nőtt a Kata.Nem semmi hogy 2 óránként eszik
:D . Jó sok helyen voltatok. Kiheverted már a gyomorrontást. Együttérzek veled,általában én is szoktam így járni.

Zsanka
Nagyon vagány Máté gatyója.A hajáról nem is beszélve. :D Terep gatyóhoz mondjuk ilyen séró megy :D Ti is jó sok helyen voltatok.

Ági
Nem próbáltad hogy csak úgy kirakod az üccsit neki pohárba vagy üvegbe és iszik ha akar? Mondjuk én is állandóan szenvedek a Timi ivása miatt.Most a legújabb hogy rendesen üvegből akar inni. Vagy nem erőlteted neki.És mondjuk kevesebbszer kínálod meg és hátha akkor egyszerre többet iszik,mert szomjasabb.

Velünk minden ok.A motorral sem lett haragban a Timi.Fogak jönnek,remélem hamr túl leszünk rajta.
A majálison Timi pecázott,a hintára meg nagyon fel akart ülni,de mikor meg feltettem rázta a fejét h mégsem így szédülésig néztük :D

Na mentem,jó sokra sikeredtem.Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Erika,
Csibe csoport?! :) :) de aranyos... A Vikinek tetszik? Ismered a dadusokat? Reméljük minden rendben lesz a beszoktatásnál.
4en voltatok a CSS-ben? :) Akkor jó lehetett. Mi nem mentünk az orrfolyás miatt, helyette elmentünk mi is a pláázááába :) :)
jó volt, kevesebben voltak mint gondoltuk, el is költöttünk egy csomó pénzt :roll: . Persze a Máté kapta a legtöbbet, rövidnacit, játszós szandit, pólót stb. Jó cuccok vannak a CA-ban nekik. A Deichmann-ban is jó cipik vannak. Akinek kell ott megéri venni, 2 év gar is van rá.
Én is vettem magamnak 1-2 dolgot, kellett ,na.. :)

Játékügyben meddig kell jelezni? Még gondolkodom rajta...

Edi,
nagyon édes a Kata! Mennyit nőtt, és megváltozott. Jó hogy jól viselte a kirándulást, a gyomorrontás meg bosszantó lehetett nagyon. Hol találtátok a hotelt? Bababarát? Már lassan körül kéne nézni nyaralásügyben... tényleg valakinek valami ötlete? jól bevált hely? stb.

jó éjt
Zsanka

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Lívia
örülök a oks kérdésednek :D
azért kell fizetni a bölcsiért,mert a munk.igazolásomra a május 14-ei dátum lett ráírva,hogy akkortól állok munkába,ezért ha előtte szoktatom be a Vikit,azért fizetni kell,mivel az játszóháznak minősül.
Amúgy 14-től napi 264 ft lesz a bölcsi.
Nem olyan rossz a bölcsis élet,a gyerekek szerintem hamarabb belerázódnak mint mi :lol:
Aranyosak voltak a csoportban a gyerekek,símogatták Vikit,húzták/hívták be magukhoz játszani,remélem,hogy hamar összebarátkozik Viki a többi gyerekkel.
Olyan a terem és a wc+mosdó mint az ovikban,ezt mi most előovinak tekintjük :lol:
Dadus is szimpatikus így elsőre...
Még nem tudom,hogy hány szakban fogok dolgozni/2 szak van a boltban az igaz/,meg azt sem,hogy hány órában/gyes mellett 8 órában szeretnék a pénz miatt/,meg a hétvégi munka is kérdéses :roll:

Zsanka/Lívia
a fakopáncs rendelést szerintem max.jövő hét végéig összeírhatnánk,hogy ki mit szeretne.....

Jó éjt!
Erika

cseriviola

Sziasztok!

Edit:
Nagyon boldog szülinapot az ikrekek.Oli hogy van,Meg ti mindenki,rég írtál már.

Livi:
Próbáltam hogy odarakom az üveget,de akkor meg méginkább nem iszik.Régebben amiko rmég ivott úgy volt hogy délelött meg délután megivott 250-250ml.Meg amikor pelenkáztam akkor is mindig ivott(legalább nyugton volt).Már második napja úgy ahogy iszik.Cenrifugálok neki almát meg mendarint,és azt issza,kopp,kopp.Ti már teljesen elhagytátok a tápszert?Milyen tejcit adsz neki?Felforralod elötte ugye?

Edi:
Tényleg sokat nőt Kata.Az első képen nagyon aranyos ahogy mosolyog 8)

Angika?
Tegnap láttunk titeket a dm-nél :) ,Zolti a nyakában vitte Julist,és eléggé siettetek :)

Erika:
Nem tom mi van velem,de amiót írod hogy viki bölis lesz,azóta tök sokszor álmodok a melóhelyemmel,hogy vissza mentem melózni,Dorka nincs velem ,és a sok hülye ügyfél tök kiakaszt :? Nem tom mi lesz ha vissza kell mennem melózni :roll: De még szerencsére odébb lesz Dorka ugyi nem lehet bölis,az ovi is kérdéses a veséje miatt,de oda én úgy gondolom mindenképp kéne mennie a közösség miatt.

Milyen az új pálllzzaa??? 8) Mi is lehet ma megyünk ha a Bazsi időben hazaér,olyan 6,6-30 körül,sajna nála ez az időben :cry: .

Mentem hajat mosni :P ,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

FONTOS ÉS SÜRGŐS KÖRKÉRDÉS!!!!!!!!!!
Ha Viki még napi 2-szer szopik,akkor lemhetek-e tüdőszűrésre,nem lesz belőle bajom a későbbiekben???????
Munkahelyemre kéne vinnem be a papírt róla.....

Mi voltunk tegnap délelött a CS-S előtt a Plázába,tök jó érzés volt bemenni oda,szép!!!!!!!
Már nagyon kellett a városba egy ilyen bevásárló és szórakoztató centrum!

Lesznek gyerekprogramok:
pénteken:
-16.40-16.55-ig Majorette felvonulás
16.30-21-ig arcfestők,henna tetoválás,kézműves sarok

Szombaton:
10.10-10.45-ig Ricsi Bohóc gyerekműsor
-11-12-ig Bóbita együttes zenés gyermekműsora
-13-14-ig ír tánc show
-15-16-ig 100 Folk Celsius
10-21-ig arcfestők,henna tatoválás,picúr sziget,mini ugrálóvár

Röviden ennyi :lol:

Ági
én rendes friss dobozos tejet szoktam Vikinek adni,de nem forralom fel.Legjobban a tejet szereti vagy a Maci kávét :lol:

Mindenkinek kellemes hétvégét!
BOLDOG ANYÁKNAPJÁT KAVÁNUNK!!!!!!!!!!
Sziasztok:Erika és Viktória Lili

cseriviola

egy kis javítás: :oops:

lemhetek-e=elmehetek-e
KAVÁNUNK=KÍVÁNUNK

cseriviola

Sziasztok!

SZERDA DÉLIG KÉRNÉM A FAKOPANCS RENDELÉSEKET AZ E-MAIL CÍMEMRE ELKÜLDENI!!!!!!!!!!
LÉGYSZÍVES A JÁTÉKOK ALATT TALÁLHATÓ KÓDOT ,DARABSZÁMOT ÉS A LELŐHELYÉT ÍRJÁTOK ODA/PL.NÉPI JÁTÉKOK....../.
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!

Angika
Nagyon boldog névnapot kívánunk Julcsinak!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok

Boldog névnapot kívánunk mi is Julcsinak.

Ági
Én már teljesen elhagytam a tápszert.Timi reggelire meg vacsira kap kakaót azt imádja,és este lefekvés előtt azért még meghagytam neki a cumisüveges szertartást és akkor iszik simán meleg tejet ala natur.Ha kemény a kakija akkor meg karamellás tejet. Nem forralom fel és 2,8 as tejet adok neki. Szerintem ha tehetné egész nap tejet inna nagyon szereti.

Erika
Én most hétvégén megnézem itthon hogy lehet e xilofont kapni és mindenképp írok ha kell ha nem. Szerintem nem gond a tüdőszűrés,de azért kérdezd meg a dokit,vagy aki csinálja. Ma beszélgettem egy csajszival bölivel kapcs,és ők is most szoknak,de már lassan 2 hónapja,mert a gyerkőc állandóan elkap valamit.Azt mondták neki bent a böliben hogy ez akár egy fél évig is eltarthat míg "megszokja" az immunrendszere. Egyik ismerősömnek meg azt mondta a dokija mivel ő 2 éves kor előtt adja be a gyerkőcöt bölibe,hogy ad majd akkor neki immunerősítő inekciót vagy mit. Reméljük Viki jól állja majd a sarat és nem lesz ilyen probléma.

mentem mert tök fáradt vagyok jó éjt mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Hugi küldte nekem,gondoltam megosztom veletek is,eszméletlenül gyönyörűek!!!!!!!!!!!
http://www.mesetorta.hu/

Erika

cseriviola

Hello!
Még mindig nem olvastam vissza normálisan :oops:
A képeket viszont megnéztem:
Lívia: Timi nagyon édes „autóvezetés” közben :D boldog névnapot neki! Igen köszi, kihevertem a gyomorrontást, 1napig tartott, csak sajnos most Katával van vmi :(
Cirmike: szuper lett a kerti sütő. Nagyon jól néztek ki! A hajad világosabb lett vagy vörösebb ?(a képen így látszik), mindenesetre jól áll :wink: Jó lehetett a vidámparkban, biztosan élvezték a lurkók, mi is tervezzük az állatkerttel egyetemben…
Erika:Holnap küldöm a listát a fajátékokról :D
A kedvenc képed nekem is nagyon tetszik :) + amikor a CS-S ben fekszik Viki az ugrálón és mosolyog :)
Zsanka : hát…felvéve tényleg nagyon szexi az a gatyó :lol: , tök jók lettek a képek, nagyon édi bébi Máté az ubival :lol:
Szieszta hotel, nem bababarát…köztünk aludt Kata, de adtak volna vmi ágyat. Az ebédlőbe meg etetőszéket adtak, de csak 2x kértünk, utána babakocsival mentünk, úgy jobban elvolt.

Volt tegnap a doki, persze akkor Katának nem volt baja, vagyis ki gondolta volna, hogy lesz…Utána mondta anyukám nem meleg-e Kata. Magasabb hőemelkedése volt, délutánra kis láz. Adtam neki teát,C-vitamint bekentem a hátát baby loof-fal (picit néha köhögött)és jól betakartam, megetettem és elaltattam. Remélem ez csak vmi átmeneti kórság, 2hétig betegek voltunk nagyon nem kellene megint. Szegényke. Szerencse étvégya van, jó a kedve.
Ja és lehet, hogy egy hónap múlva már lesz fogunk, de lehet h. mégsem. Doki mondta már alakulgat vmi.
Ma késő délutánra is lázas lett, újra kúp stb. Most szépen alszik. Nem tudom mi a baja. Nyűgös, sírós. Nincs el egyedül a játszószőnyegen és ha nem lát akkor sír :(
Meglátjuk mi lesz.

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Nincs véletlenül olcsón, jó állapotban eladó kiságyatok matrac nélkül vagy jó állapotú kókuszmatraccal? Állítható magasság és teli fej és láb rész kellene a kiságyban.

Köszi

Szilvia
emeseanyu

Sziasztok!

Szilvi
1000 éve nem jártál itt!!!!!!!!DE jó,hogy újra jöttél,mégha csak egy kicsit is :lol:
Hogy vagytok?Csak nem babát vársz?????
Lányod mekkora már?
SAjnos a kérdésedet illetően nem tudok segíteni :cry:
esetleg itt nézd meg:www.babaszoba.hu

Ma nálunk jártak HUgiék,holnap vagy max.hétfőn teszek fel képeket.

Puszi:ERika

cseriviola

Jöjjenek a képek most :lol: :P

Kislányom :lol:
Kép Kép
Vértes Centerben Ricsi bohóc
Kép Kép
Bóbita együttes
Kép
Érdekes az előadás :wink:
Kép
Anyáknapi tortát készítettem :P
Kép
Édesen alszik Viki,még horkolt is hozzá :lol:
Kép
Hugi-Virág avagy anya és az ő Virágszála :lol:
Kép
megjöttek Hugiék
Kép
Pecázni csak komolyan lehet :wink:
Kép
Csoportkép
Kép
Kipróbálom a triciklit is
Kép
Fincsi pulcsi :P
Kép
Fújja a szél a fákat- mondókát játszuk
Kép
Barátnők
Kép
Viki direkt kiporoltatta a popóját :wink:
Kép
Virág "kismamaként" :lol:
Kép
Viki is "kismama" :lol:
Kép
Szeretek elmerülni :wink:
Kép
Viktória Lili Kép

Bocs,hogy hosszú lettem :roll:

cseriviola

Sziasztok!

Szilvi,
írtam privit.

Lívi,
nem forralod a tejet? Én igen, azt mondták hogy úgy jobb.. mindenki mást mond :)

Edi,
JOBBULÁST!! már nagyon rátok fér..

Segítsetek már egy kicsit. Már lassan 1 hónapja hajtom az új gyerekülést de nem találok megfelelőt. Ami jó lenne nekünk az olyan hogy 9-36kg ig legyen, lehetőleg levehető háttámla optimális lenne ha a fejrész emelhető lenne. Ugye a Máté egy kicsit nagyocska, és így előre kell gondolkodni. Namost ami minden kritériumomnak megfelel az a Pierre Cardin ülés, ami viszont marhára nem tetszik. Szeretnék vmi jobb minőségűt, de nem találok. Mondjuk Concord-ot, v Maxi Cosit. Van valakinek PCardin ülése? Engem már a névtől is kiráz a hideg, valahogy nem szimpi ez a márka.. Még a törésteszteken sem találtam róla semmit :(
Ma pesten voltam, ott sincs normális :( Lassan már kinőljük ezt és kellene másik.. ?(

sziasztok
köszi
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok
Ennyi telett tőlem. Jól vagyunk, beiratkoztunk a Szent Margit suliba,meg a Micimackó óviba. Mindenkinek Nagyon Boldog Anyák napját Kívánunk Angelika, Szabolcs és Én jó magam. A névnaposoknak és a szülinaposoknak sok boldogságott és jó egészséget.

Anyák napi köszöntő

Kicsi az én szívem, kicsike darabka,
Édesanyáméból úgy van kiszakítva.
Azért siet oda, azért szeret ottan
Ahol ez a két szív újból összedobban.

Fejem Édesanyám ölébe lehajtom,
Forró imádságom az égbe sóhajtom:
Akit két karommal átölelek itten,
Azt az édesanyát áldja meg az Isten!

Kép Kép

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi

Sziasztok!

Livi:
Hát kipróbáltam Dorkánál is a tejet,de nem szereti.Tegnap tettem bele kakaót is ,na kicsit többet ivott belőle ,de nem volt oda érte,viszont ha tejbegrínek adom neki akkor meg tök szereti :? Néha ha meglátja hogy kakaót iszok,akkor mindig jön kunyizni,és majdnem csak megiszza az egészet előlem :? Mondjuk én magamnak a kakaó mellé teszek még cukrot is 8) ,de neki nem akarok adni...Tejet nekem azt mondták hogy mindenképp fel kell forralni,azt nem tom hogy a veséje maitt,vagy amúgy is.De látom Zsani is felforralja.Anyu mondta hogy annó mi sem szerettük a tejet,de ma már annál jobban. :lol:

Erika:
Hogy sikerül Viknek a beszoktatása?Így kell hogy az anyuka az elején ott van vele végig?Én azt hittem hogy elviszem azt pár óra múlva megyek érte az elején,lehet én vagyok túl nem hozzáértő :wink: Szép guszta torta,hum de megkostolnám :lol: Mik azok a tetején? :P Első gondolatom az volt olyan mintha gömb alaku rágó lenne,de tom hogy nem az :oops: :lol:
Jajj,tök édi Viki a nyuszis jelmezbe,megzabálni való :lol:

Zsani:
Mi Reccaro autóülést vettünk(férjem ragszkodott hozzá).Ez olyan hogy 9-36kg -ig lehet használni.Csmó féle képpen állítható,és a végén ugyebár csak magasítónk ais hazsnálható.A fejtálmálja is magasítható.Sport ülés ez,és olyan angyon jó anyaga van,plüssös.Dorka imádja,nyáron viszont beleizzad,de sztem minden kisgyerek beleizzad az ülésbe nyáron,főleg Dorka eléggé izzadós is.Ha lenne légkondi a kocsiban... :wink: Könnyen kivehető a kocsiból is,és egyszerü a bekötése.Mi nagyon szeretjük.ára kicsit húzós,férjem 40ft-ért jutott hozzá,de amúgy 80e ft,aszem.Mi azért is ezt vettük,mert nagyon sokat autózunk vele ,és fő ugyebár a gyerek biztonsága.Csak ajánlani tom nektek.

Dorkának úgynéz ki megoldódtak az ivásos problémái.Ma már teljesen jól iszik,sőtt...
Képzeljétek bölcs lettem,kibújt a 4. bölcsesség fogam is :lol: Hát átéreztem szegény gyerekek bajait,a hülye fognövekedéssel kapcsoltaban.Viszketett,fájt,érzékeny volt,stb... :roll:

Szép napot mindenkinek,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,

Ági,
Örülök, hogy már iszik rendesen Dorka... :lol:
Tudom, hogy nem akarsz cukros italt adni neki, de ha minden kötél szakad és megint nem iszik akkor szerintem lehet, azt nagyon szívesen fogadják :wink:

Zsani,
Nekünk Concord van Rolinak, Rékának Römer (Rolitól örökölte), a 9-36-ig az ugye belső saját övvel ellátott???
A Römert (Quickfixes,) könnyű bekötni, de nem isofixes, ma már csak olyat vennék, azt aztán tényleg csak rá kell dugni az autó ülésre és nem kell kötögetni... persze ahhoz olyan autó kell, de pl.már a 3 éves Corsák is olyanok (barátnőmé és nagyon egyszerű ki-be tenni az ülést)
Concord az már az autó bizt.övvel rögzíti Rolit, állítható magasságú, ez már végig kitart Rolinak, de zavar, hogy nem lehet rögzíteni az autóba...

Erika,
Bennem is ébresztesz olyan dolgokat (persze nem rossz értelemben), hogy már mióta nem dolgozom és Rékával úgy tűnik maradok is 3 évig itthon, ami több mint 5 év kihagyást jelent majd. Sajnos a munkák amiket Andrásnak segítettem kimerültek, de jól elvagyok nélküle. Épp elegendő a gyerekek, gyógytornák, vizsgálatok, háztartás, vásárlás, kert, eljutni tornára, fodrászhoz.
Tudom, hogy te sem szívesen mész, de meglátod jó lesz megint nem csak babázni.... :D
Hiányozni fogsz, hogy kevesebbet leszel....

Edit,
Szép nagyot kirándultatok, mozgalmas lehetett!!!

Végre! Meggyógyultunk. Semmi bajunk nincs!!!! Megkapta tegnap Réka a kull.elleni oltást, még csak nem is sírt.
Mi is voltunk nyitáskor a plazaban: sokat jelentett a 20% nyitási kedvezmény a DM-ben, és persze a CA-ban is vásároltam nekik.
De szerintem a plazánk elég gyengécske, eddig ez a legsivárabb amiben jártam, persze tudom még nincs teljesen kész...

Réka felébredt...megyek...
Elmegyünk nagybevásárolni aztán gyógyszertár, ebéd, Roli, aztán gyógytorna is lesz, majd levezetésképp este spinningelek...
Holnap újból Pestre megyek egy ideggyógyászhoz Rékával, mert a múltkori szart sem vizsgált, ill. csak egy eszközzel, ami a logopédiához kell majd, igaz a dr.nő sem tudja elolvasni a kézzel írt szöveget.
Délután 2-re kell fent lennem az I.sz.gyerekklinikán aztán pont utána van időponotom 5-re a Babos Dokihoz itt Tbányán, hogy adjon a dózsakerti gy.tornához beutalót, mert azt a Rehabból nem kapok más helyre... :evil:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Hello!
Végre 2 nap után bejött ez a hülye babanet. Megvan az esti programom :D :D
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Cirmike
Egyetértek pláza ügyben,bár szerintem a győri az rosszabb eddig a tatabányainál.Mondjuk ha teljesen kész lezs ,pláne a mozi akkor lehet tényleg jól majd megítélni.
Örülök hogy jól vagytok,reméljük most kicsit hagynak pihenni titeket a bacik. Utálatos dögök.

Zsani
Egyik ismerősöméknek is olyan ülésük van mint a Dorkának,és ő is nagyon meg van elégedve.Igaz olyan 50 ezer ft volt,de teljesen végig jó amig kell nekik,mert annyira összetett,és korcsoportonként állítható,illetve szétszedhető.Ha érdekel megkérdem pontosan hol vették.

Mi voltunk ma 18 hós oltáson.Timi nagyon jól viselte,egy hangja nem volt. Le is "mázsálták" 10820 gramm,és 80 centi.

Na mentem kéne tanulnom,bár este már nemigen fog az agyam.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Hello!
Pláza ügy: én nem vártam sokat, úgyhogy nem csalódtam ...

Még sajnos nem sikerült kideríteni van-e mozgáskorlátozott Wc (ha babakocsival vagyok és nagyon kellene...én elég pisis vagyok :( :oops: illetve szopis helység van -e.

Amúgy van 1-2 bolt ami kifejezetten jó, mert nem kell Pestre vagy Győrbe mennünk (orsay, new yorker, C&A, MEdia Markt stb.)
A kínai kajáldának kifejezetten örülök, mert néha ha mentünk Árkádba Pestre csak ott tudtam enni, nyami nyami :D

Meg persze még nincs kész addig nem szidom a rendszert, mindenesetre örüljünk, hogy leagalább ez van.
Ha már egy rohadt strand nincs, pedig fontos lenne, na mindegy, megyeszékhely vagyunk... Szégyen gyalázat! :evil:

Hugival összefutottam C&A-ban. És Zsanettet is láttam. Tényleg ma Zoli beszélgetett anyukámmal. Meg hallom tegnap Gyurival is beszéltetek a New Yorker-ben :D
Holnap jövök, végre bejött babanet, ki kell használni, sokszor nem jó.
Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

sziasztok!

most elég sokáig nem tudtam jönni igy sokáig tartott a visszaolvasás.negyedéves zárás van melóba igy annyi a munkánk hogy abszolut nem volt időm netezni.

ha minden igaz jövő héttől lesz otthon is net,már beszoltunk jövő hétre igérték.remélem akkor több időm lesz gép elé ülni,bár igy is kezdek eléggé kimerülni.

Erika

köszi szépen Atika nevében a születésnapi köszöntést.

bülcsitémával kapcsolatban:azért szerintem elég gáz hogy a beszoktatásért is fizetni kell.Szerintem amilyen barátságos kislány Viki biztos nem lesz gond a beszokással.

a Pláza szerintem sem nagy szám de igaza van Edinek legalább van.kiváncsi vagyok a másik milyen lesz.

ha megengeditek teszek fel egy pár képet a gyerkőcökről.

Kép Ati
Kép

Kép Kép
Kép nagyfiu Kép ketten Kép Kép Kép Hanna Kép Kép Kép Kép

mindenkinek szép napot

sziasztok

Rita
lrita

Rita,
Nagyon szép képek készültek a gyerekekről... :lol:
Sajnos most a mi ovinkba nem jöttek (igaz húsvétkor voltak), de most nem sikerültek szerintem túl jóra... :?

Na, voltam fent Rékával Pesten. Háááát....
Kedves volt a doki, elmondta a lehetőséget, gondoljuk át, hogy kivizsgáltatjuk-e a Rékát. Többször fel kell menni, először már jövő hétfőn mehetünk 9-re és egy csomó minden általános dolgot is vizsgálnak (vér, vizelet, eeg), meg lehet várni az eredményt, és azt hogy mindezt végül megnézi, elemzi majd. Illetve egy másik alkalomra (kb.Június vége), kapunk időpontot MRI-re amit ugye altatásban végzenek... :cry:
Ettől nem fog meggyógyulni, de talán tisztább a kép, hogy miért van ez így.
Szakorvos kolleganője is megvizsgált, nem mondott rosszakat, szerencsés Réka, hogy ilyen szépen fejlődik, de továbbra is napi fejlesztés szükséges és esetleg betanulhatnék a Gézengúz alapítványnál (ez Pesten ill. Győrben van)... Nem elég heti 1-2 alkalom és csak gyógytorna sem elég. Háziorvos dokinőnk aki már eddig is konduktort szorgalmazott a Rehabban a helyi ideggyógyásznál, most körüljárja a helyzetet és ha kell akár magán úton szerez vkit. Akitől szintén betanulhatnék dolgokat és ő pedig kontrollálna hetente...
Rákérdezek a Háztűz-Őrzőkénél Tatán ill. a Tündérlakban Tbányán.
Majd jelentkezek a fejleményekről...

A Babos dokit lemondtam még Pestről a kórházból, mert nem értem volna haza addigra, kaptam új időponot péntekre, de néztem, hogy akkor meg anyák napi ünnepség van az oviban...

Nincs túl jó kedvem, és még a kocsit is meghúztam mikor tolattam be a garázsunkba (sajnos pici a hely és szorosan a fal mellé kell beszedni, miután a garázskapun már bejött a kocsi 2/3-d része... :roll: , bizti picit túl szűk szögben jöttem befelé és amikor rászedtem és ugye a tükörben a seggét figyelem mert az 5 cm-re van ilyenkor a faltól és nem az elejét, amit jól lekarcoltam :oops: )

Megy ma vki a CSS-be???
Most elviekben mehetnék, Réka jól van, csak én köhögök, néha nagyon rámjön... a szombati ballagáson nagyon átfagytam, mert itthon felejtettem a kabátom... most iszom a levét...

De legalább fodrászhoz megyek, hogy vmi jó is történjen és lehet átnézek a turiba is az Ofotért mellé :lol:
Bocsi, hogy sokat siránkoztam... ígérem legközelbb vidámabb leszek!

Erika,
Sikerült rendelni a fakopáncsból? Mikor fizessek?

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Végre van babanet!!!!!!!Azért tájékoztathattak volna minket,hogy nem lesz 2 napig :?

Hétfőn kezdtük a bölcsibe a beszoktatást,akkor 10-11-ig kint voltam Vikivel az udvaron.
Kedden 10-ebédig/11.30-ig voltam vele,szintén int az udvaron,de elugrottam a babaklubba 5 percre,semmi gond nem volt vele.
Ebédet nem kérte,pedig ott ültem mellette és akedvence vol/húsos tészta ketchuppal/,gondolom azért nem kérte mert korán volt még nek az ebédidő meg nemm spagettiből volt hanem kiskagylóból :roll:
Szerdán 1/2 10-ebédig volt,engem 10.40-kor elküldtek,hogy legyen egy kicsit egyedül.
Közben elmentem venni előkéket,visszamnetem a bölcsibe,hallom nagyon sír :evil:
Aztán leugrottam melóba,majd mikor visszaértem megint hallottam sírni a drágámat :cry: :cry:
Tegnap sem ebédelt meg teljesen/krumplifőzelék volt fasírttal meg banán/,főzeléken kívűl megevett mindent :P
Ma brokkoli főzelék lesz húspogácsával meg narancs....kíváncsi leszek.....
De az itthoni ebédből tegnap nem evett/paradicsomos húsgombóc/,ha ma megint nem ebédel a bölcsiben sem akkor éhesen fog aludni menni,tegnap is eljátszottuk ezt :(
Aranyosak a gondozónők,Csibe csoportba jár,virág a jele :lol:
A csopotjábna is aranyosak a gyerekek,elég vegyes az életkoruk,van 14 hónapos kisfiú is,meg vannak 3 évesek is.
Remélem,hogy lassan belerázódik Viki a bölcsödei életbe.
Jövő héten még szoktatás van,talán jövő csüt-pénteken már ott is fog aludni,meglátjuk.
Rólunk ennyit :lol:

Cirmike/Edi78
ma leadtam a fakopáncs rendeléseket,szerintem jövő hét elején megérkezik.
Fizetni majd utólag kell,ha itt van már a csomi,addig megelőlegezem nektek :lol:

Cirmike
minek kell Rékának ennyi vizsgálat?valahogy nem vagyok képben :oops:

Zsuzsi
köszönjük szépen a többiek nevében a szép anyáknapi verset!
Aranyosak gyerekeid a képen!

Ági
a bölcsibe beszoktatásnál azért kell fizetni,mert még nem dolgozom,a munkáltatói igazolásra amit dátumot ráírnak és hogyha akkortól kezditek a beszokást akkor napidíjas a bölcsi.
De mivel nekem most nem adnak szíbit ki,így kénytelen voltam fizetősre betenni,azon beszoktatni.
A torta epres vajkrémmel készült,franciadrazsé van a tetején dísznek.
Ha egyszer eljutunk talira akkor csinálok nektek ilyen tortát,persze felirat nélkül :lol:

Lrita
nagyon aranyosak a gyerekek a képeken!
Hol készítettétek a képeket?Jó hogy lesz otthon is netetek.

Lívia
Viki 2 évesen volt 87 cm és 10650 gr,keddi mérésnél pedig 11,5 kg és 90 cm :lol:
Timi is szépen fejlődik.

LOla
mi van veletek,nagyon eltűntél!!!!!!!!!!!!!!!
Nálatok anno meddig tartott beszoktatni Somát?Ő is sokat sírt?
Sokat volt beteg?

Teszek fel még pár bölcsi képet hétfőtről,aztán megyek a kislányomért a bölcsibe.
Szép napot mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola

Jöjjenek a bölcsis képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Evelin,Petra,Viki :lol:
Kép

cseriviola

Erika,
Köszi még egyszer a rendelést (és a tel.hívást) !
Szurkolok továbbra is a gyors beszokáshoz, szerintem sokat jelent, hogy sokat vitted klubokba, játszóra Vikit sok gyerek közé. :lol:

Rita,
Reggel persze amit írtam azt jelenti, hogy azok a képek nem sikerültek jól amit Húsvétkor Roliról készítettek. Kicsit kétértelműre sikeredett... :oops:

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike/Edi78

nemrég hívtak a fakopáncsból,ma feladják a csomit és hétfő,max.keddre itt van.
Sajnos lesz 1-2 hiánycikk:((((((((

cseriviola

Sziasztok!

Na végre bejött nekem is! Már vagy 100xpróbáltam belépni és írni,de nem engedte :twisted:
Kedden voltunk dokinéninél oltásért. Julcsi nagyon ügyes volt és csak a szuri után pityergett egy picit. Meg is mérték pelusban 11,55kg :D Most pont a szobájában nyafog :cry: Sajnos néhány napja nem akar elaludni egyedül,ha meg ott vagyok eltart vagy 1óráig is :cry: Nem tom mitöl van ez a nagy változás :(

Mi tegnap voltunk a Vcenterben. Julisnak vettünk 1-2cuccot. Szertintem tök jó,hogy végre van egy bevásárlóközpont. Így nem kell Pestre menni. És a kínainak mi is kifejezetten örülünk :wink: :lol:

Erika!
Ügyes Viki a bölcsiben :lol:

Ági!
Ha olvasod,szerintme mi nemsokára lemegyünk a játszóra,lehet,hogy a május 1 parkba. Aztán ide a házunk mögé is.

Na megyek a nyafkámhoz!
Szép napot!
angika

Sziasztok!

Erika,
ügyes a Viki, nagyon! Szerintem jól bírja. És te? Szopizik még a Viki? Biztosan hamarosan enni is fog a böliben. Jók a képek, jó kis játékok vannak.

Ma mi voltunk a CSS-ben, éppen arról beszélgettünk, hogy állítólag májusban értesítenek a módszertaniból, hogy felvettek-e minket. Hááát azóta az jár a fejemben... előre látom hogy engem nagyon meg fog viselni.. :(
Ráadásul a melóba is hívnak vissza szeptembertől, hogy olyan területre mehetnék dolgozni, amit szeretnék - eddig pénzügyess voltam - de nem tudom eldönteni. Szerintem az a pár hónap is sokat számítana. Fene tudja..

Az üléses ötleteket köszi, nem is hallottam a Recaro-ról, interneten sem nagyon találtam, de úgy néz ki megszültük a döntést és Concord-ot fogunk venni. Úgy hallottam az is az egyik legjobb, és remélem a Matyikám nem növi ki hamar. :) Ha igen, akkor szétvágom és újraépítem :).

Cirmike,
én úgy vettem észre a Réka jól fejlődik, de ezek szerint az orvosok nem elégedettek vele? Sajnálom. Ha esetleg gondolod, van egy ismerősöm akiknek szintén gyógytornára jár a kisfiuk, megkérdezhetem tőlük, hogy tudnak-e valakit akitől megtanulhatnád a gyógytornász "fogásokat".
Még azt szerettem volna kérdezni, hogy a férjed ugye cserépkályhákat épít? Apukám szeretne egyet és építőket keresünk éppen. :)

Edi,
tényleg összefutottunk a Nyorkerben a Gyurival, és megcsodáltuk a Katát :). Nagyon nagyot nőtt!! Hallottam nem bírja a kajáldákat :).
Tényleg szuper hogy van kínai, én is imádom. Amúgy a pláza szerintem éppen elég, nem egy nagy durranás, de kell ide nagyobb? Főleg hogy lesz másik is? :) Tényleg azok a márkák vannak itt, amikért BP-re is felmentünk.

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Angika:
Most olvsom hogy ma lennt lesztek,mi is készülünk ,csak pici lány még alszik édesen :lol: ,lehet hogy neki megint elhúzódik 16-30-ig is.Ma már megint 9 kor kelt 8) Egész héten 9,9-30ig alszik,és délután is olyan 3 órákat.Azon agyaltam már,ja és ha fennt van mindig ásitozik,hogy em e vérszegény,vagy mit tudom én de nagyon sokat alszik,nem?Ahogy nézem az órát,5-nél elöbb mi sajna nem érünk le :cry:

Gangi:Rég írtál már te is.mi van veletek?Vezetés hogy megy,vagy talán már le is vizsgáztál?

Erika:
Szerintem sem lesz semmi gond Viki beszoktatásával.Biztos sokat számít hogy mentetek klubbokba meg minden hova ahol sok gyerkőccel találkozott.Csak-csa fog enni,ha már nagyon éhes lesz,szegénynek muszáj megennie :?

Cirmike:
Hát tényleg nem semmi ez a sok vizsgálat,sok ide oda mászkálás.Én "csak"havonta visezm vesegondira,na meg fél évente Pestre.Na az utóbbitól mindig tiszta ideg leszek mit mondanak ott.A lényeg az hog ymeggyógyuktataok végre,remélhetőleg te is hamar abbahagyod a köhögést.Ha nem zavarlak vele,megkérdeznéd a fodrász csajszitól hogy mennyi időnként lehet daueroltatni? :lol: Kb 2 hónapja csinálta nekem,hát és eléggé kezd már kijönni belőle.2nap után olyan mint ha rasztásodni akarna :roll:

Zsanett:
Biztos jó az az autósülés is,azt nem ismerem.Szerintem is kicsit meg fog viselni amikor Matyi bölis lesz,de hát kit nem visel meg?Írtam Erikának,hogy engem már maga a gondolat is megvisel,mi lesz ha majd ovis lesz,és az ugye még odébb van :cry: ,de akkor is...

Ma megkapta Dorka is a 18 hós oltását.Hát tök ki voltam akadva.12-14-ig lehet menni,eléggé hülye időpont sztem,na mindegy.Odamentem Doresszal 12-re,ebéd elött még.2.volt.Azt sorra jöttek csak jöttek,és kérdi a védőnéni,hogy hányra van időpontunk,mondom nincs,eddig nem kelett,és nem is szólt senki hogy kell,még kiírva sincs.Hát sajna anyuka mostantól kell,Több mint 1 órát vártunk,már szegény Doresz tök éhes volt,meg álmos,kekszet evett azért.Azt a vége fele már morogtam,hogy mindenkit behívnak előttünk,erre közli egy anyuka ,hogy az ő fia 8 éves és még neki is kelett annó időpont :shock: ,na ez érdekes,én is oda hordom 4 hós kora óta,és soha nem kelett eddig,érkezési sorrendben ment be mindenki :twisted:
Na végülis megkapta az oltást,kicsit pityerget,de ő alapból sír ha lefogják(ezt köszönhető,Pestnek,és a műtéteknek)
10770g,és 84cm :P

Szép napot mindenkinek,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Angika:
Ma olyan 6 körül voltunk a játszón.Dorka sokáig aludt,17-30kor már felkeltettem,mert este nem fog aludni.képzeld 38,5 volt a láza.Levittem kicsit a levegőre,és mire hazaértünk már 39 volt,ja és persze kapott lázcsillapitót is.Estére hütőfürdő,és utánna is még mindig 38,7 :cry: Felhívta anyu keresztanyámat,és mondta hogy ez a legdurvább oltás az összes közül,ettől lázasodik be a legtöbb gyerek.De jó hogy nem közölte ezt a dokinő :twisted: EddIg mindig adtam neki kupot most az egyszer nem....

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági!
Jó fej a doki hallod! Szegény Dorka! Gyógypuszikák neki! Biztos azért is aludt ilyen sokáig. Mi fél 6kor jöttünk fel,bizti pont elkerültük egymást. Eöször kimentünk a május 1parkhoz. Ott jó volt,csak egy idö után nagyon sokan lettek és föleg nagyobbak. Volt egy-két kisgyerek aki 'bántotta' volna Julist :twisted: De én mindig a nyomában voltam! :lol:

Cirmike!
Jobbulást még neked! Örülök,hogy a lurkók meggyógyultak! Tényleg nem semmi,hogy ilyen sok helyre jártok és mégis kevésnek gondolják. De fö,hogy Réka ügyes kislány! :) és mindent be hoz idövel :wink: Szerintem is sokat fejlödött,bár már vagy 1 hónapja taliztunk. Aztóta meg bizti mégtöbb dolgot tud.

Zsani!
Nekünk is concord az ülésünk! Trimax vagy mi a neve. Mi használtan vettük. Szerintem nagyon jó kis ülés csak aludni enm lehet túl kényelmes. Mondjuk Julcsi nem is nagyon alszik benne,mert töbnyire csak Somlóig megyünk :)

Rita!
Nagyon szépek a gyerekeid :)
Atinak utólag boldog szülinapot! ;)

Remélem jövö 7en eljutunk a CSS-be!

Teszek Julisról képeket! :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép
angika

Sziasztok!

Tegnap Vikit már 2 óra hosszára hagytam ott a bölcsiben,mikor eljöttem már akkor sírt :evil:
Nekem "csak " könnybe lábadt a szemem :cry:
Tegnap elég sokat sírt,meg állítólag hisztizett is,mondjuk azt el tudom képzelni,mert mikor délben átvettem akkor eléggé be volt rekedve :cry:
Éjjel 2-szer volt fent,köhögött,be volt rekedve rendesen,de reggelre azért javult a helyzet.
Tegnap vacsinál és az uzsinál is,mondta,hogy Viki nem megy bölcsibe,nem jó ott :cry: aztán meg azt mondta/kérdezte,hogy anya,szeret.....majdnem elbőgtem magamat :cry: :cry:
Ma már 1/2 9-re kellett mennünk és megint ebéd után megyek érte.
Amikor elbúcsúztam tőle már elkezdett sírni,mondtam neki,hogy anya most megy dolgozni,de ebéd után jövök érte.
Ma bőgtem amíg kiértem a bölcsiből :evil:
Remélem,hogy jövő héten javul a helyzet........
Próbálok erős lenni,nem elbőgni magamat előtte,mert az csak rontana a helyzeten......
A másik amin kiakadtam,hogy a gyerekek alig kapnak inni napközben!!!!!!!!!!!!!
Reggel van 7.45-kor ott kapnak tejet/tejeskávét/kakaót,aztán talán egy kis teát,majd 1/2 10-kor gyümölcslét/teát,ebédhez 11.30-kor meg megint kapnak vizet.Nem egy nagy mennyiséget :cry:
Én vittem be Vikinek egy flakon teát,mondtam a gondozó nőnek,hogy adjon Vikinek,mert ő elég sokat iszik.
Remélem,hogy ad neki rendesen!
Mint kiderült tegnap kérdezte Vikit,hogy kér-e inni,erre ő azt mondta,hogy nem,ma mondtam a g.nőnek,hogy itassa,ne kérdezze,mert nekem is ezt szokta mondani aztán mégis iszik egy csomót.
Bocs,hogy kipanaszkodtam magamat :roll: :oops:

Zsanka
mint olvashattad a kérdésedre a válaszomat,hogy én hogyan bírom a bölcsit.....
Viki még napi 2-szer szopik,reggel és este.
Szerintem még hagyom ezeket egy darabig,mert megnyugtatja őt,főleg mióta bölcsizünk kell neki.....
Bocs,hogy a panaszkodásommal mindenkit elriasztok a bölcsitől,de jó nekem lelkileg,ha zavar benneteket,nyugodtan szóljatok ám rám!

Ági
én úgy tudom,hogy a 18 hós oltástól nem lehet semmi mellékhatás,nekünk sem volt és az ismerőseim körébne sem.
A 15 hósnál jönnek elő tünetek 7-10 nappal az oltás után.
Jobbulást Dorkának!

Angika
de tuti ezek a képek Julcsiról!!!!!!!!
A tejberizses elég durva :lol: egyedül sikerült így összekennie magát? :wink:
Az utolsó két kép nagyon tetszik!!!!!!!Igazi kis gyönyörűség!

Tegnap du.voltunk fent Hugiéknál,mindjárt teszek fel a csajokról képeket :lol:

cseriviola

Sziasztok!

EDi78/Cirmike

ezeket a játékokat jelezték vissza,hogy nem tudják küldeni:
EDi-604-DEV-04 színes naptár
Cirmike-a 3 ujjbábot
Nekem is hiánycikk 3 féle játék :cry:

gyors felteszem még a képeket aztán megyek főzni :P

cseriviola

Viki és Virág:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép

cseriviola

Sziasztok!

Cirmike/Edi78

ma délelött megérkezett a fakopáncsos fajáték csomag :lol:
Postaköltség 1590 ft volt,elosztottam,fejenként 530 ft lesz.
Részletezem,hogy ki,menyit hozzon majd magával ha jön a játékaiért :lol:

Edi78
húzogatós csiga 2650-
katicás metalofon 2480-
teknős puzzle 1380-
nyomogatós méhecske 480-
katicás pörgettyű 150-
várépítő montesszori 2250-
-----------------összesen:9390-+530 postaköltség=9920 ft lesz :lol:

Cirmike
vonatos golyóvezető 1880-
fűzögetős színes gyöngy 850-
--------------------összesen:2730+530=3260- ft lesz :lol:

Hétfőtől lehet érte jönni,de egyeztethetünk időpontot is telcsin:06204635276

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Erika,
fel a fejjel!!!! Reméljük hamarosan megszokja a Viki a bölit! Elhiszem hogy szomorú vagy - ez tök természetes - szerintem panaszkodj nyugodtan ha ez segít. Szerintem senkit sem zavar!

Angi,
nagyon aranyos a Julcsi! Főleg a fürdős képeken tetszik! :)

Ági,
mielőbbi jobbulást a Dorkának! Én eddig sohasem adtam be neki kúpot, de most a 18 hósnál igen, ezek szerint mázlim volt :).

na menek vasalni
olyan jó idő van!
puszi
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Nem tűntünk el teljesen, megvagyunk, jól vagyunk, csak ritkán vagyok otthon, mert Soma is inkább a szabadba, játszóra kívánkozik... estére meg hulla vagyok! :?

Erika!
Írtam Neked annó, hogy sok bölcsisnél úgy jött ki a "szembeszegülés" a bölcsivel-szülővel, hogy nem ettek, úgy "tűntettek". Elhiszem hogy sírtál, én is annó, nagyon. Szerintem az lenne a furi, ha nem, nem? Jobb ha sírsz, mintha magadba fojtod, de tényleg csak ha nem látja!
2 hétig sírt Soma is, utána imádta. Azt meg, hogy kérdezi, hogy szereted-e, az is tök természetes. Nekem is könnybe lábadt a szemem, mikor mondta a Soma a sárb. hídnál már, hogy ne hagyj ott anyukám, ne menjünk... hát NEHÉZ, az bizti. Majd Hugi is önt beléd lelket, ők már előrébb tartanak!
Szerintem mondd el neki sokszor, hogy büszke vagy rá, meg ilyenek, de hát úgyis tudod...
Mi lett a tüdőszűrőn, nem volt gond?

Szerdán megvolt az anyák napja az oviban, majd otthon teszek fel képeket. Ügyi volt Soma, mondta ezerrel a verseket, sokszor rám nézett, mosolygott. Én már az elején alig bírtam visszatartani a bőgéesemet, dehát minden anyuka sírt, persze. Olyan megható volt,Nekem ez volt az első ANYÁK NAPI MŰSOR, a bölcsiben nem volt! Jobban izgultam mint a gyerek.

Rita, Ati nagyon nagy fiú lett már képről is rég láttuk, nálunk is ugyanilyen stílusúak voltak idén az anyák napi képek, Nekem nagyon tetszettek.

Zsanka, Somának ugyanilyen terepgatyója volt mint Máténak az úszógatyója, csak sima rövidnaci, tök szerettük. Jól állt Neki!
Autósülés: Somának még mindig jó a 9-18 kg-os! Máténak meg már a 36 kg-os kell? Én azért húzódoztam eddig tőle, mert abban szerintem nem tud aludni a gyerek, nem? Vagy legalábbis ugye az fix, a 18 kg-os még lehet nekünk dönteni, Soma szokta is kérni, hogy döntsem le. Ha Ti messzebbre mentek, hogy fog aludni Máté?

Angi!
Micsoda szempillái vannak a lányodnak, odáig lesznek 10 év múlva érte a skacok!!!

Ági!
Dorka is nagyot nőtt, az oltás amit 18 hósan kaptok, mire való? Mi nem kaptunk ilyet még annó a 15 hós után csak a 3 éves volt, na de az szörnyű… Soma ma kapott a karjában kullancs ellenit, még csak az elsőt, 2 hét múlva a másodikat, nem sírt ügyi volt, büszkén tartotta magát, mikor kiértünk a rendelőből, azért mondta: Anya kicsit azért nagyon fájt!

Cirmike!
Egyetértek veled Pláza ügyben, jó a szó: SIVÁR. 1-2 üzletnek örülök, hogy nem kell 1-2 havonta feltétlenül Budaörsre, Outletbe, vagy a Corába feljárni, de a többség és maga az épület, elrendezése fantáziátlan. Kívülről k..va nagy, belülről meg olyan keskenyre hagyták a folyósót. A kajáldákon egyenesen ki vagyok akadva. Na a kínai jó egyedül, de minek ide még egy Meki, miért nem jött a konkurencia, vagy hol a pizza, görög (kedvencem…) főzelékfaló, gyerekbarátabb kaják???? Fúúú!
Megint idelöktek Tb-nak egy NESZE SEMMI FOGD MEG JÓL valamit, ami igénytelen. Az országban az elsők leszünk, akik megbuknak Pláza ügyben, az tuti.
Persze a C&A-nak én is örülök, Soma kapott is ott nyári cuccokat, Apa pólót, én meg megleptem magam egy felsővel az Anyák napi ünnepségre.

Na most ennyit, megyek haza, a hétre vége a melónak, már csak otthon kéne takarítani, de ma tuti nem fogok!
:oops: :D

lola77

Sziasztok!

Erika:
Nyugodtam panaszkodj nekünk,hisz arra vagyunk hogy megpróbáljunk segíteni :D Szerintem én is eléggé sokat panaszkodom és tök jól esik tőletek a bíztató szavak.Huu nem lehet könnyű ez a beszoktatás...Anyu is mesélte hogy én is utáltam bölibe járni,és én is sokat sírtam :lol: Sőt régebben amikor nem volt kedvem oviba,vagy később suliba menni,akkor olyan szinten be tudtam lázasodni,hogy ugye nem lehetett vinni,mire hazaértünk pár órára rá semmi bajom nem volt 8) Az eléggé gáz,hogy ilyen keveset adnak a gyerekeknek inni.Ha megkérdei és nem kér akkor sem kéne annyiban hagynia sztem sem.(mármint a dadusnak)Most jön a hétvége talán kicsit megnyugszik és hétfőn már könnyebb lesz neked.

Zsani:
Hát lehet hogy mázlitok volt az oltással kapcsoltaban,nekünk most nem volt.Nem baj már reggelre nem volt lázas szerencsére,és a következőt meg úgy tudom 6 évesen kapja.Éjjel még 1*kapott lázcsillapítot azt reggelre már csak 37,1 volt neki...

Ja nekem meg úgy mondta a dokinő hogy az eddigi oltástól nem lázasdhat be,csak ettől ,de ez sem jellemző :shock: ,na jó mi?Ahány doki annyi verzió van...

Angika:
Na akkor pont elkerültük egymást :? Ma is megpróbálunk lemenni időben,de hát ki tudja megint mikor kel fel a csajszi.Ma időben leraktam már 12-30kor aludt,de még mélyen alszik nagyon :) Remélem ma már összefutun valamelyik játszón.

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Na végre idejutottam. Tegnap felmentünk az IKEA-ba, elég későn értünk haza, és a fejem iszonyúan megfájdult…nem tudtam netezni :evil:

--Világosítsatok légyszi fel, hogy milyen amikor jön a foga a babának, vagyis milyen az ínye pontosan? Piros, duzzadt vagy fehéresen áttetsző? :shock:
--Mennyit isznak a gyerekeitek egy nap? Téma volt ez az ivászat…

Lívia!
Timi hogy áll a fogakkal? Kibújt már neki?

Erika!
Még egyszer köszi a fajáték intézést :wink: Te miket kértél Vikinek?
Nem jön a foga Katának, és vmikor kanalazik, de jobban szeret inni. De azért a főzit kanállal adom neki, eszik amennyit eszik (nem sokat).
8900g a hízással nincs gond, de szopi még van napi 7-8. Ebből vmikor csak szomjoltás van, vmikor többet eszik. Hó végére 2 szopit elhagyunk, akkor is marad 5-6. Ebből sajnos éjszaka 2. De majdcsak megoldódik ez is.
Jók a képek Vikiről és Virágról, mint mindig :wink:
A csipeszes játék nagyon ötletes :D
Viki meg csak megszokja a bölit, biztos sokat számít, hogy sokat jártatok klubokba. Szegényke sokat sír :( Szerintem pár nap és megszokik, a kisgyerekek szerintem könnyebben átállnak...nem?
Viki nyuszi jelmezben nagyon édes. Viki és Virág kismama :lol:

Hugi!
Tök jó, hogy Virág ilyen szépen beleszokott a bölcsizésbe. Melyik bölcsibe jár?

Zsanka!
Nem volt beteg Kata csak jelentkezett a hőemelkedés amit írtam. Szerencse már nincs. Néha köhög Kata, de szokott, lehet, hogy a száraz levegő miatt.
Anya mesélte, hogy mondta a Zoli neki, hogy a Máténak is ropogtak a csontjai. Na Katának a bal térde, de nem is ropog, hanem kiugrik neki, nagyon rossz hallgatni, meg látni. Doki azt mondta, hogy öröklött dolog, ízületi gyengeség, sokat kell hagyni magától mozogni, erősödjön, nem szabad semmit erőltetni és vagy kinövi vagy nem :shock: Nekem is ropog, ha legugolok, de nem ugrik. Tök idegesítő, hogy egy 7hós gyereknél jelentkezett…

Jaj, de fura lassan mki gyereke bölcsibe, vagy oviba fog járni :( úgy szalad az idő…Elég durva, hogy ilyen nehéz bölcsibe íratni a gyereket :(

Ági!
Gratula a bölcs. fogadhoz :D
Én is mindig gondolkodom nem-e vérszegény Kata...

Cirmike!
Na végre meggyógyultatok, ez jó hír.
Én sem vagyok teljesen képben, akkor mi az amit nem tud Réka, de a korához képest kellene? Ahogy olvasgattam nagyon szépen fejlődött, ez nem elég a dokiknak akkor?

Rita!
Nagyon szépek a gyerekeid!!! :)

Angika!
Julcsi nem semmi a kajás képeken :lol: Na azért megmosdatva sokkal szebb :lol: :lol: Most nézem milyen szép a szempillája (irigykedek, nekem rövid és nem ilyen szép ívelt). Hány foga van Julisnak?

Lola!
Anyák napja: voltam 1-2x a tesóm anyáknapi ünnepségén még oviban (9év van köztünk) és én már ott majdnem bőgtem, de hogy olvastam a soraidat és belegondoltam velünk mi lesz már könnybe lábadt a szemem...szerintem nagy bőgések lesznek nálunk...nagyon érzékeny vagyok, bár jól leplezem :shock:

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok,

Erika, kitartás, kitartás, kitartás....!!!!
Nagyon nehéz most mindkettőtöknek, mesélj nekünk nyugodtan. Meg lehet érteni szegény Vikit, biztos ezért nem is iszik-eszik rendesen.
Mi kedden megyünk a játékokért, majd felhívlak aznap. Köszi!

Ági,
Szegény Dorka... Én úgy tudom amióta külön van a 15 és 18 hós (Roli még egyben kapta), már nincs nagyon lázas tünet, legalábbis nekünk nem volt és ha igen akkor is 1 héttel később jönne elő (így mondta a doktornénink).
Megkérdeztem a fodrász Zsuzsit: még 1 hónapot várni kell (min. 3 hónap legyen) Nagyon nem jó már a hajad?

Angi,
Nagyon aranyos a maszatos Julis... :lol:

Lola,
Nekünk is volt anyák napja: Roli a főpróbán délelőtt szépen, hangosan mondott mindent, ügyes volt az ovó néni szerint. Aztán amikor délután lementünk együtt, meglátta a sok felnőttet, annyira sírt el sem akakrt mozdulni mellőlem. Aztán az ovó néni beállította, nagyon sírt, majd oda is jött hozzám. Talán majd jövőre...

Kép

Rékával holnap megyek Pestre a kórházba a kivizsgálásra, kell vizeletet vinni és 9-re éhgyomorra menni.
Voltunk a Babos dokinál is: ortopédiailag minden rendben, megnézte a leleteit, szerinte is mint ahogy a neurológus szerint is, oxigén hiány miatt kicsit sérülhetett az agy irányító központja, ezért a lemaradás (fél évnyivel), náluk piciknél ez könnyen regenerálódik még (ha nem nagy a baj, mint ahogy nálunk sem) és talán azért is nem lehetett észrevenni fél éves korban, mert nem akkora a baj, hogy ez akkor előjött volna.
Szóval most megnyugodtam, írt a beutalót a gy.tornára a bánhidaiba mert a gyerekorvosit már nem fogadják el csak a szakorvosit. De szerinte is ha van rá lehetőségünk, vigyük minél többször min. 3X egy héten vkihez. Most várom mint intéz a dokinőnk, de már én is találtam más lehetőségeket is.
Babos szerint is jó a kivizsgálást, hátha pontosabban rávilágít a problémára és akkor könnyebb dolgozni vele. Most már miután többen szóltak Réka ügyében (gyerekorvos, gy.tornászunk) a területi gyerekideggyógyásznak ő is mondta, hogy megcsinálnánk egy kivizsgálást, de ugyis csak a hó végére van időpontunk hozzá, itt Pesten pedig meglepő de rögtön fogadtak. Igaz MRI-re csak későbbre kapunk majd időpontot, ez altatásban lesz majd.

Most egy kicsit megnyugodtam, remélem az autót sem húzom meg újra, úgy bánt, hogy ügyetlen voltam, de mentségem, hogy aki eddig meglátta milyen pici helyre kell tök pontosan beállnom, mindenki megemelte a kalapját...

Szép napot mindenkinek, szép az idő, érezzétek jól magatokat!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy régebben irtam, de a párom 5 körülér haza, Én megyek a Dórival játszóra! Este teljesen kimerülten fekszem le és nincs már erőm netezni! Azért heti 1-2 alkalommal olvaslak! De ahogy nő a pocakom, egyre kevesebbet tudok a gép előtt ülni!

Eddig a dokik ugy látták az UH-n hogy kislányunk lesz! Most voltam csütörtökön a Rokaynál és addig nézte a babát mig rákérdeztem ,hogy valami baj van a kislányommal. Azt mondta, nincs semmi baj, mindene szép és egészséges, de legyen fiu nevünk is!!! Hát most már nem tudom mi lesz!

Sajnos itthon mindenünk sorba bedöglik! Az ágyunk akadozik, a sűtő megállt sűtés közben, de szerencsére csak egy vezeték égett el benne! De sajnos a hűtő az teljesen bedöglött és ki kellett csereélnünk! Mult héten vasárnap vettem észre, hogy a hátulja elkezdett nagyon jegesedni, és nem olvasztotta le, pedig eddig jol csinálta!
Utána már feltünt, hogy nem áll le a motor sem! Kihivtunk egy szerelőt aki a hőérzékelőt kicserélte! De nem állt le a motor! Másap visszajött, persze semmit se változott a jegesedés! Megnézte a motorrészét hátul és észerevette, hogy már hátul-kivül is elkezedett jegesedni!
Mehettünk nézni hűtőt! Még szerencse, hogy most nyilt a plázában a Média Markt! ott sikerült egy akcios gépet vennünk még csütörtökön, de sajna csak szombaton tudták házhoz szállitani!
Pénteken már az égő is kiment, é egyre hangosabb hangokat adott a motor! Szombaton hajnalban kikapcsoltuk és délben vitték a méhbe!
Hát remélem most már nem romlik el semmink!

Erika!
Sajnálom a Vikit! Szerencsére nekem még van bő 1 évem, míg a Dóri oviba megy, de már most félek! Sokszor ha elmegyek itthonról 2 orára és hazaérek nem lehet leszedni rólam! Mi lesz ha szülni megyek! Ha minden jol megy 5 napig kell kibirnia nélkülem! Meg nekem nélküle!

Ági!
Nekem azt mondták, hogy a 15 hos oltás a legdurvább!
A Dóri 1 hétre rá jol be is lázasodott ( 39,5 ) Alig birtuk levinni neki!
A 18 hos oltás az a Di-PER-Te. Nálunk nem volt semmi! Dehát ahány gyerek annyi variátio! Egyik ismerősöméknek becsomosodott a 18 hos szuri!
Mondjuk Náluk az öszzes di-per-ténél nagy csomok voltak! Az egyiket fel is kellett tárni, ugy begennyesedett!
A vérszegénységet ugy is meg lehet nézni ( régi tanárom mesélte) Hogy az alsó szemhéjat kicsit lehuzod és megnézed, hogy milyen piros a "börös" rész! Ha halványabb akkor bizti vérszegény vagy!!!
Probálj meg sok zöldséget, gyümölcsöt adi a Dorkának! Ugyis lassan kezdődik a szezon!

Cirmike!
Kitartást ehhez a sok vizsgálathoz! Remélem jol türi majd a Réka! Nem is tudom mi lenne, ha a Dórival kéne ennyi dokihoz mennem!
Utálja ha idegen helyre megyünk és rettentő erős! Multkor begyulladt a füle! Alig birtam lefogni, hogy megnézze drnő! Még sohasem hisztizet igy! Bár az orrszivo- porszivozás se semmi! Szinte rajta fekszem, annyira megfesziti magát!

Edi!
A Dórinak inkább fehér volt az inye, és a közepén egy kicsi fehér pont jelezte, hogy 1-2 nap és kint a foga! Kitartást hozzá!!

na lassan megyek mert eléggé rossz sokat ülni a gép előtt!! Kezd minden porcikám fájni!!
Mindenkinek jo pihenést!
Sziasztok!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?