Sziasztok!
Nem tűntünk el teljesen, megvagyunk, jól vagyunk, csak ritkán vagyok otthon, mert Soma is inkább a szabadba, játszóra kívánkozik... estére meg hulla vagyok!
Erika!
Írtam Neked annó, hogy sok bölcsisnél úgy jött ki a "szembeszegülés" a bölcsivel-szülővel, hogy nem ettek, úgy "tűntettek". Elhiszem hogy sírtál, én is annó, nagyon. Szerintem az lenne a furi, ha nem, nem? Jobb ha sírsz, mintha magadba fojtod, de tényleg csak ha nem látja!
2 hétig sírt Soma is, utána imádta. Azt meg, hogy kérdezi, hogy szereted-e, az is tök természetes. Nekem is könnybe lábadt a szemem, mikor mondta a Soma a sárb. hídnál már, hogy ne hagyj ott anyukám, ne menjünk... hát NEHÉZ, az bizti. Majd Hugi is önt beléd lelket, ők már előrébb tartanak!
Szerintem mondd el neki sokszor, hogy büszke vagy rá, meg ilyenek, de hát úgyis tudod...
Mi lett a tüdőszűrőn, nem volt gond?
Szerdán megvolt az anyák napja az oviban, majd otthon teszek fel képeket. Ügyi volt Soma, mondta ezerrel a verseket, sokszor rám nézett, mosolygott. Én már az elején alig bírtam visszatartani a bőgéesemet, dehát minden anyuka sírt, persze. Olyan megható volt,Nekem ez volt az első ANYÁK NAPI MŰSOR, a bölcsiben nem volt! Jobban izgultam mint a gyerek.
Rita, Ati nagyon nagy fiú lett már képről is rég láttuk, nálunk is ugyanilyen stílusúak voltak idén az anyák napi képek, Nekem nagyon tetszettek.
Zsanka, Somának ugyanilyen terepgatyója volt mint Máténak az úszógatyója, csak sima rövidnaci, tök szerettük. Jól állt Neki!
Autósülés: Somának még mindig jó a 9-18 kg-os! Máténak meg már a 36 kg-os kell? Én azért húzódoztam eddig tőle, mert abban szerintem nem tud aludni a gyerek, nem? Vagy legalábbis ugye az fix, a 18 kg-os még lehet nekünk dönteni, Soma szokta is kérni, hogy döntsem le. Ha Ti messzebbre mentek, hogy fog aludni Máté?
Angi!
Micsoda szempillái vannak a lányodnak, odáig lesznek 10 év múlva érte a skacok!!!
Ági!
Dorka is nagyot nőtt, az oltás amit 18 hósan kaptok, mire való? Mi nem kaptunk ilyet még annó a 15 hós után csak a 3 éves volt, na de az szörnyű… Soma ma kapott a karjában kullancs ellenit, még csak az elsőt, 2 hét múlva a másodikat, nem sírt ügyi volt, büszkén tartotta magát, mikor kiértünk a rendelőből, azért mondta: Anya kicsit azért nagyon fájt!
Cirmike!
Egyetértek veled Pláza ügyben, jó a szó: SIVÁR. 1-2 üzletnek örülök, hogy nem kell 1-2 havonta feltétlenül Budaörsre, Outletbe, vagy a Corába feljárni, de a többség és maga az épület, elrendezése fantáziátlan. Kívülről k..va nagy, belülről meg olyan keskenyre hagyták a folyósót. A kajáldákon egyenesen ki vagyok akadva. Na a kínai jó egyedül, de minek ide még egy Meki, miért nem jött a konkurencia, vagy hol a pizza, görög (kedvencem…) főzelékfaló, gyerekbarátabb kaják???? Fúúú!
Megint idelöktek Tb-nak egy NESZE SEMMI FOGD MEG JÓL valamit, ami igénytelen. Az országban az elsők leszünk, akik megbuknak Pláza ügyben, az tuti.
Persze a C&A-nak én is örülök, Soma kapott is ott nyári cuccokat, Apa pólót, én meg megleptem magam egy felsővel az Anyák napi ünnepségre.
Na most ennyit, megyek haza, a hétre vége a melónak, már csak otthon kéne takarítani, de ma tuti nem fogok!