Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

giga,murphyke,nircee!
Köszi szépen!Valóban nagyon büszke vagyok Zsanira!!!!!!! :D
Meglátjátok,hogy nagyon hamar eljön ez az időszak nállatok is!!!! :wink: :P

nircee!
Ne hidd,hogy már eljött az idő az elválasztásnak!Ezt honnan veszed????????Nekem már jó pár hónapja ,hogy rendszeres a mensim! :? :oops: Még mindég szopizunk!!! :D (éppen most is ünnepelek!) :lol: :lol: Igaz ilyenkor kicsit csökken a tejcsi mennyisége,de ahogy elmúlik,úgy vissza is jön a tejcsi(valamikor még több is)!!! :D :wink: Nyugi!Vagy ezt te határoztad ell?????? :roll: Akkor viszont bocsi,hogy így okoskodtam!!! :oops: :?

Szép állmokat mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Egy pár kép!Zsani hintázott!
Kép
Kép

Nagyon tetszett neki!! :lol: :D

Kép
Kép
Kép
tiop

sziasztok!

Úgy emlékszem itt még senki sem járt könnycsatorna tisztításon. (?) Szerencsére. Képzeljétek, ma beszéltünk egy szemészorvossal, aki biztosra mondta, hogy Dóri váladékozásának biztos, hogy könnycsatorna elzáródás az oka. Mindig csak a jobb szeme és kb. 2 naponta 1 napig folyik neki váladék és könny is. Ha kimentünk levegőzni, akkor tutira jelentkezett ez a dolog nála. Ezért én a szélre gyanakodtam, dehát ki tudja ??
Tud valamelyikőtök erről a dologról többet ?? Biztos tünetek, esetleg gyógymód?
A doki annyit mondott, hogy még 2 hetet várjunk, maszírozgassam neki a csatornát, de ha nem javul, akkor át kell mosni, ami elég kellemetlen és én nem szeretnék ide jutni.

Segítsetek okosnak lenni. :roll:

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Tiop,Murphyke,
Nagyon jók a képek! :lol:
Lili nagyon édes ksi hajasbaba, Zsani is egyszerűen imádnivaló ahogy hintázik! :D

Sajnos Levinek ma megint bevérzett a szeme,de most csak a bal,nem mind kettő!
Kapott szemcseppet,attól most megnyugszik neki,de holnap viszem úgy is orvoshoz,majd megtudom mi a baj! :(

Hallottátok a légváras dolgot?
Én pont légvárat szerettem volna venni Levinek itthonra,persze csak egy kisebbet,de így biztosan nem fogok venni! :(

Jó éjszakát mindenkinek!
Kati és Levi

Kép
mano83

Sziasztok!

Tüccs!
Én is csak a maszírozást tudom ajánlani! :( Nekünk az segített!
Remélem rendbe jön Dóri és nem kell átmosni!

Anita!
Hogy vagytok????Régen láttalak!Már nincs sok hátra! :D

Cs1!
Nagyon éééédes ez a Lilla baba!!!!!! :D :D :D :D :D

Mano!
Jobbulást Levikének!

Minden baba csoda szép!!!Gratulálok hozzájuk!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, kezdődik a vizsgaidőszak, minden kis csepp szabadidőmet hasznosan kell töltenem, és tanulnom kell...:(

Most is csak bekukkantottam, néha átfutom, miket írtatok, de ne haragudjatok, hogy most nem írok személy szerint.

Csak annyi, hogy Tiop, Zsani nagyon édes a hintában!!Az a fogacskás mosoly :lol: ( Nemsokára Sárikának is kibújik az első, már nagyon meg van dagadva aaz ínye, nyűgös is miatta szegénykém)

Kati, Levi még mindig nagyon szép, egyre szebb!! :D És milyen ügyesen áll már négykézlábon!! Megy is már, vagy kúszik?
Remélem minél hamarabb meggyógyul a szemecskéje!!

Jó éjszakát mindenkinek!!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Jaj, Márkot és Lillát kifelejtettem a másik oldalról, pedig bennük is gyönyörködtem ám!! :lol: :lol:

Murphyke, Lili is mennyit nőtt! Szépek vagytok együtt! :D

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Kép

Mano,ichtus,ancsa!
Köszönöm a dícséretet!! :D

Tüccs
Már hallodtam a dologról!Nekünk is sokat könnyedzett,és váladékozott a szemünk Zsaninak! :( Kb úgy 2 hetes korától mindég visszajött úgy 2-4 naponként!Mert mikor elmúlt(1 hétig csepektettem)akkor mindég visszajött rá 2-4 napra.és nekünk is mindég csak az egyik szemünk!Nekem egy öreg néni mondta ,hogy minden reggel langyos vizes vattával töröljem át a szemét(kintről-befelé)és közben finoman maszírozzam!A csepektető nem használ semmit(állítólag)Töbször naponta ezt a folyamatot megkell ismételni,mert a váladék bentragad!Azért én mindég csepektedtem,tedd te is!!!!!(szerintem avval nem áértunk nekik)
Remélem nemkerűl az átmosásra sor!!!! :roll: :( :? Nem írok rolla semmit!!!!!!Majd ha esetleg oda kerűl a sor akkor ha akarod írok rólla,hogy milyen!(nekem is csak mesélték)De nem kell tölle megilyedni!!! :? :)

Mano!
Jó lett a vonalzós és az avatar képed!!!! :D
Nagyon ügyes a fiad!Látod nállatok is eljött ez az időszak!!! :P
Innenstől már úgy jönnek az új dolgok,hogy észre sem fogod venni!Remélem mostmár kiderűl,hogy mi okozza Levinek a viszketést és a bevérzést!! :( :? Mindenféleképpen írd meg!!!

Katica!
Sok sikert a vizsgáidhoz!!!!!!
Remélem nemszenveditek meg a fogacska előbújását! :wink: :)
Nagyon könnyű fogzást kívánok nektek! :wink:

Csajok hétvégén ANYÁK NAPJA!
Én ilyenkor ziszta lelkis szoktam lenni!Minden ovodai előadást végigbőgtem eddig! :lol: :oops:Nagyon szeretem ezt az ünnepet,de mindég szívembe markól!! :oops:
Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Murphyke!
Lili is utált hason lenni. Aztán egyik napról a másikra megfordult. Azóta állandóan forgolódik. :lol:
Nagyon jól néztek ki a közös képen! 8)

Tiop!
Ez a Zsani zabálnivaló! Annyira aranyos kis mosolya van! :lol:

Tüccs!
Ebben én sem tudok segíteni! Remélem nem lesz szükség az átmosásra. :?

Manó!
Jobbulást Levinek!

Ichtus!
Nagy kalappal a vizsgákhoz! Aztán majd szólj, hogy milyenek lettek az eredmények! :wink:

Tiop!
Ez tök szép vers! Szerintem felhasználom anyák napján.

Apropó!
Nem is tudom már, hogy ki volt az aki tenyérlenyomatot csinált a Manójával. A kérdésem az lenne, hogy milyen festékkel?
Köszi!

Kép
Kép
giga1

Köszi a dicséreteket csajok, jól esett ám :lol:

tüccs: mi voltunk könnycsatorna átmosáson. nagyon-nagyon féltem tőle, sőt már kint a váróban bőgtem, hogy mi lesz. nem is mertem bemenni a férjem vitte be Lilit. aztán kijöttek és Lili csak aludt tovább mintha mi se történt volna. a férjem azt mondta csak kicsit sírt nem volt vészes. (pedig lefogták kezét-lábát-fejét). azt is mondták, hogy lehet meg kell majd ismételni, de szerencsére azóta nagyon minimálisan és ritkán csipás a szeme (kop-kop).
Én nagyon vacilláltam, hogy mi legyen, mert sok rosszat hallottam. minden orvos mást mond, hogy szükség van-e rá vagy nincs. (a babaszoba.hu-n is olvastam róla).
én is próbáltam a masszírozást és a vattás mosogatást de nekünk nem használt.
ja és mi a heim pálban voltunk.

tényleg hétvégén anyák napja, de fura, hogy már én is anyuka vagyok :shock:

ichtus: egy kalappal a vizsgákhoz! egyáltalán hogy tudsz tanulni Sárika mellett? én nagyon gondolkozom, h elkezdjem-e a sulit szeptemberben (ráadásul debrecenben).

Mano: jobbulást Levinek! Remélem nincs komolyabb baja a gyönyörű szemecskéjének és gyorsan helyrejön. Szegényt úgy sajnálom, tök rossz lehet neki, hogy viszket.

tejcsi dolog: én ezt nem értem. a bal mellemben egész jól van tejcsi, a jobban viszont alig. és abból Lili se szeret szopizni, így nem is tud termelődni se :? na mindegy nem vagyok elkeseredve, az elején még azt se gondoltam, hogy egyáltalán eddig fog kapni valamennyit.

szép napot mindenkinek

murphyke

Kép
murphyke

Sziasztok!

Andi, sajnálom, hogy rossz tapasztalataid voltak az első szülésnél. :(
Remélem most ebben a kórházban csak jó élményeid lesznek.

Csajok, 79-benszülettem, tehát hogy akkor miért apasztották el a tejet... fogalmam sincs. Bár Anyu azt mondta, higy nem kicsit volt bedurranva a melle, hanem úgy hogy az amúgy inkább kicsi/közepes mellű jóanyámra a kórházi zöld pólókból a legnagyobb sem volt jó. Tehát lehet, hogy ez akkor is vmi extrának számított.
Na mindegy, leginkább azért írtam, hogy Dettinek jelezzem, én tápszeres voltam és Anya szerint nemvoltam egyáltalán beteges.

Köszi Lindáról az infót! Majd gondolom, ha meglesz a babó, akkor bejelentkezik.

Ma voltam a kórházban genetikai UH-n. Az AFP-m jó lett és most sem volt semmi gond. Ha jól gondolom (mindenféle számot öszeadva) 18,5 cm a gyerkőc. Azt hogy fiú vagy lány sajna nem mutatta meg.

Szép napot!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Tiop,
jaj, én nem akarom elválasztani, sőt!!! Nem úgy értettem, hogy azonnal itt az ideje, hanem, hogy csak közeleg! Remélem, ez még odébb lesz, de lassacskán bekövetkezik. Egyre kevesebb a tejem, persze azért még mindig van, és remélem, igazad lesz, és mensi után még több is lesz, mint előtte! :wink: Egyébként Cica szerencsére nem hisztizik, ismét kiderült, hogy ha kaja, kkor jöhet bármi. Ugyanolyan lelkesen szopizik, csak most tényleg kevesebb a tejecske. :(

Ichtus,
kalappal!!! Tényleg, hogy van neked erre még időd???? Én esténként szoktam kicsit ráérni, hogy Cica elaludt, de akkor már olyan fáradt vagyok, hogy sokszor 1-1 mondatot többször el kell kezdenem, mert már megfogalmazni sincs erőm. :(

Giga,
én csináltam, temperával. az sűrűbb, mint a vízfesték, de utána azonnal le kell mosni!!!! (nem egyszerű, de megéri!) :wink:

Tüccs,
szerencsére én sem tudok segíteni, de drukkolok, hogy ne kerüljön rá sor!

Hát igen, mint mindennel kapcsolatban (gátmetszés, epidurál, kuki húzogatás, oltások stb..), itt is 2 tábor van a dokik között. Okos nem lehetsz. Szerintem minden beavatkozás mellett és ellen is vannak érvek, dönteni nehéz, de sokszor muszáj. :?

Tényleg, most már én is anyuka vagyok!!! :D :D :D

Mano,
jobbulást Levikének! Olyan gyönyörű szemei vannak, kár értük! :(
én nem hallottam a légváras dolgot, meg tudod írni, mi történt :?: :?: :?:

Na, most már én is felteszek pár képet Cicáról, nem akarok lemaradni! :lol:

Kép Pancsi

Kép Újabb pancsi

Kép Huncut mosoly

Kép Szunya

Kép Napszemiben

Kép Olvasás közben

Kép Hello!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek,remélem én is,hogy nem lesz komolyabb baj!
Mára megint szebb a szeme a szemcsepptől,de ez nem megoldás rá! :?

Nircee,
Marci már kész nagyfiú! :lol:
Nagyon szép fiad van neked is! :lol: :lol: :lol:
A légváras sztori:
valahol május 1. alkalmából rendezvényt szerveztek és volt légvár is!
Hirtelen nagy szél támadt és felkapta a légvárat benne jópár gyerekkel,az egyiket életveszélyes álapotban vitték kórházba és többen kisebb-nagyobb sérülést szenvedtek.
Szóval nem kell nekünk légvár! :twisted:

Szép napot mindenkinek!
Kati

Kép
mano83

Sziasztok! :D
A segítségeteket szeretném kérni! Ismeri valaki Cseh Erika doktornőt? Én mindenképpen női nőgyógyit szeretnék. Meg Róla azt hallottam,hogy ért a PCOS-hez is. Én PCOS gyanús vagyok,így nem kellene külön endokrinológushoz mennem.
Tudtok segíteni?
Előre is köszönöm!!! Sziasztok! :lol:
bell

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam,mert dolgom van! :(

Giga!
Köszike!! :D Azért tedtem fel,hogy megérintsen mindenkit,az anyaság szele!(mégjobban) :D Szerintem is nagyon szép,mindent elmond!!!!! :P

nircee!
Gondoltam ,hogy nem akarod abba hagyni a szopizást!Nem olyan fából feregtak téged!! :wink: :lol: Nyugi ez nem aszt jelenti,hogy közeleg a szopi vége!Csak azt,hogy mostmár a tested kész egy újjabb baba fogadására!!!!!! :wink: :P
Tündéri a kisfiad,és az a mosoly,na meg ahogy okosan figyel!!! :P :wink:

Mano!
Ezt én is hallodtam,tegnap a férjem mesélte este!Szerintem nem vólt jól rögzítve azért kaphadta fel a szél!Örület,hogy mik vannak!Rolijék nagyon szeretik a légvárat,ha olyan helyen vagyunk ahól van akkor mindég belemennek! :? most már félve fogom beengedni őket! :oops: :shock: Vagy be sem mehetnek!!!! :evil:

Szép napot mindenkinek!Majd jövök késöbb,mert mesélni akarok valamit,ami miadt nagyon mérges vagyok! :twisted: :evil:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Nircee!
Köszi a tippet, megpróbáljuk majd. Gondolom kb.minden festékes lesz utána. :twisted: :lol:
Nagyon jók ezek a képek Marciról. Hol vettétek azt a frankó napszemcsit? Én is akarok Lilinek! És mennyi volt?

Szia Bell!
Én sajna nem tudok segíteni, de azért üdv köztünk! :D

Tiop!
Vajon min húzhattad fel magad ennyire?

Kép
Kép
giga1

bell: PCOS: Ha jól emlékszem Kovács Réka volt az aki egyszer pont amikor ott voltam valakinek terheléses inzulint is kért (legalábbis valakinek az ő aláírásával csinálták)... olyat szerintem általában PCO miatt szoktak kérni (na ez nem biztos, de azt hiszem)... (mellesleg az olyan doki aki hajlandó terheléses inzulint kérni ritka minta fehér holló és meg kell becsülni :)...)

Én egyébként a külön endokrinológust javasolnám inkább (a PCOS.hu-n találsz dokikat... dr. Tüű-t szokták mindenkinek javasolni)... már csak azért is inkább egy endokrinológus mert a PCO kicsit komolyabb annál, minthogy egy nőgyógyász kezelje ... ráadásul nem is nőgyógyászati probléma... (endokrinológusból is csak olyanhoz menjél aki metforminnal kezelne a megfelelő kivizsgálások után - pl. pajzsmirigy stb.) Ja... én a Sote-ra járok az egyik profhoz és ott se kell fizetni... csak 3-4 hónap a várakozási idő egy-egy időpontra...
Vendég

nircee: tündéri baba :)) és milyen fotogén :)))))
Vendég

Szia Csakegy!
Köszönöm az infót az endokrinológus ügyben. Én is egy terheléses inzulin vizsgálatot szeretnék kijárni.
Dr Cseh Erika a hipofízis.hu-n is fent van mint tanácsadó. Azért gondoltam,hogy két legyet ...
bell

Sziasztok!

Ebben a topicban új vagyok. Gerő doktorúrról várok véleményeket. Ide is lehet, de e-mail címre is: budaagnes@dunaweb.hu
Minden érdekel!

Sziasztok
Ági
Ági76

bell: azért készülj fel rá, hogy baromira nehéz lesz kijárni a terheléses inzulint... lehet, hogy olcsóbban megúszod ha azonnal egy fizetős laborba mész... (ha kiszámolod, mennyi hálapénzt kell adni stb. - akkor már inkább könyörgés nélkül számlára...)
Vendég

sziasztok!
Giga!
Történetem amit mesélni akartam!
Reggel elindúltam a gyógyszertárba a két lánnyal!Ott közölték velem,hogy nincsen ,csak megrendelni tudják(mindég ez van)!Gondoltam átmegyek Fótra busszal!Az oda út még jó vólt a gyógyszert is kiadták,de egyikért így is a férjem ment vissza!Na még ez is elviselhető vólt,de ami utánna következett az maga vólt a pokól!Kiránduló busz vólt amin haza kellett jönnünk4Hárman kínlódtuk fel a buszra a kocsit,de csak úgy ment,hogy a Zsdanit kivedtem,átadtam egy nőcikének,a soförrel pedig összecsuktuk a kocsit!Vagy 10 percig szenvedtünk,tiszta röhej vólt az egész!Fogytam vagy 2kg!Zsani egész uton más ölében vólt mert én fogtam a kocsit!Anett az jól el vólt,de tiszta idegesítő,és szégyen,hogy így kell utazni egy gyerekes nőnek!Múltkor ezmiadt nembírtam ármenni anyuékhoz!Na mindegy katasztrófális vólt a mai napom! :cry: :oops:

El is köszönök,mert Zsanit fürdetjük!
Sziasztok jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Köszönöm Marci nevében is! :wink: :P

Tiop,
sajnálom, hogy így jártál, egyszer már írtam, hogy az én szememben hős vagy, mert én ezt biztos nem csinálnám! Le a kalappal előtted! És teljesen érthető, hogy fel vagy háborodva, tényleg szégyen, ami itt megy a gyerekes anyákkal!!!!

Giga,
én a helyi gyógyszertárban vettem, Baby Banz a márkája, ausztrál, 3700 Ft volt. A hivatalos márkakereskedésben ennél drágább!!! Van sok színben, itt találod róla a bővebb leírást:
http://www.dealtech.hu/babybanz.htm

Mano,
köszi az infót! Ez tényleg szörnyű!!! :( :( :(

Kép
Kép
nircee

Szép jó reggelt!

Tiop!
Megértelek! Én a múltkor a Klinikákhoz mentem be (bár én hordozókendővel és egy gyerekkel). Hát nem semmi volt az se, mondjuk én inkább csak elfáradtam mint bosszankodtam. De az tuti hogy ha babakocsival megyek be, akkor lila fejjel jövök haza... :evil: :x

Nircee!
Köszi az infót, megnéztem és szerintem veszünk is egy napszemüveget, meg egy kalapot is. Nyárra kell... 8)

Csajszik!
Jól tudom, hogy van valami babákkal kapcsolatos akció a dm-ben, vagy a rossmannban? Nem tudom melyikben és hogy mi? Ha valaki tudja leírja nekem? Köszi!!!

Kép
Kép
giga1

Szia Giga!

Én a DM-es Bababónusz programról tudok. Ki kell tölteni egy jelentkezési lapot (interneten is megtalálható), leadni egy DM-ben anyakönyv másolattal. Kb 1 hónap múlva kapsz egy kuponfüzetet és egy tanácsadó füzetet. A tanácsadó füzetet fél évente küldik.

Üdv Mali

Mali
Kép
Kép
mali

Sziasztok!

Katica,
még neked tegnap akartam válaszolni! :oops:
Levi már mászik és nem kúszik! :lol:
Nemrég felfedezte,hogy van keze is,és talán jobb lesz azt rakosgatni,mint hogy a feje kopjon! :wink:
Annyira aranyos és persze gyors!Alig érem utol! :wink:
Tegnap anyu hozott neki egy cipőt (már tényleg rengeteg van belőle ) és abban olyan ügyesen lépeget 2-3 lépést,utána meg ugrál! :D
Sárika miket csinál már?

Tiop,
Tényleg le a kalappal előtted!
Én biztos nem mernék elindulni úgy,ahogy te tetted!

Giga,
Ahogy előttem Mali is írta, DM-nek van egy bababónusz akciója,és nagyon jó,mert van benne pelenka kupon,sőt az én kedvencem a C&A kupon,mert az 50% kedvezményre jogosít 1 db ruhánál!
Én így vettem tavaszi kabátot 5500 helyett 2750 ért! :roll:

Csakegy
Lilla is annyira édes!
Milyen ügyesen fogja azt a kis plüss játékot! :D

Kép
mano83

Sziasztok!

Ancsa! Köszi az érdeklődést, mostanában nem igazán jutok géphez, Viki nagyon anyás lett, amikor meg tudok akkor pihenek.
Egyébként jól vagyunk, csak már elég kényelmetlen így pocakosan. De lehet hamarabb meg fog születni, a héten voltam dokinál, már 1 ujjnyira nyitva a méhszáj, és elég sok keményedés meg jóslófájás van. Hát kíváncsi leszek mikor akar kíbújni... Mindenesetre már összepakoltam a kórházi cuccot hogy ha bármikor indulni kellene. :lol:
És veletek mi újság?

Láttam beszéltetek a felborult légvárról. Aznap mi kint voltunk a hungaroringen és ott is hirtelen egy akkora forgószél támadt hogy felkapott egy hatalmas pavilont és pont felém sodorta. Teljesen egyedül voltam, mert épp a mosdóból mentem vissza megkeresni a többieket. De szerencsére pont el tudtam szaladni. Aztán megláttam a párom, elindultam felé, erre visszafele indult meg az a nyavalyás pavilon, de gyorsan odarohant kb 6 férfi és időben megfogták. Hát képzelhetitek hogy megilyedtem... Aztán este halottam a híradóban a légvárról, hogy megsérültek többen, köztük gyerek meg kismama is. Hihetelen mik vannak... :shock:

Na megyek mert elaludt, addig takarítok.
Szép napot mindenkinek!

Kép

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Mali, Manó!
Köszi a felvilágosítást! Szerintem meg is csinálom a jövő héten.

Anita!
Tündéri Viki! Ahogy mutogatja a fogait... :lol: Nem semmi!

Kép
Kép
giga1

Teszek fel képeket erről a kis nőciről.
Kép

Néha hason is boldogok vagyunk ám...

Kép

Minden fürdésnél megcsókolja a békát, de csak nem akar herceggé változni. Azt hiszem vissza kell vinnem a boltba, "hibás áru" címen. :lol:

Kép

Csend és nyugalom.

Kép

A béka feneke alatt (szó szerint) kacsasültet ropogtatva. Nem is olyan rossz... :wink:

Szép napot nektek!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

tüccs: Mi sajnos nem úsztuk meg a könnycsatorna tisztítást, Lucának 2 hete kora óta folyt a szeméből zöldes váladék, a szemcseppek csak néhány napig hozták rendbe, azután mindíg visszajött, kaptunk beutalót. Kistarcsára vittük, több mint egy hétre tudtak csak időpontot adni, mert hogy sokan vannak a betegek. Nem akarlak megijeszteni, de minket be se engedtek vele a vizsgálóba, kinnt hallottuk az ordítását, azt mondták csak két hónapos koruk után szokták megcsinálni, de nekünk nem jött volna rendbe állítólag, szegény nagyon sírt, pedig nem sírós baba.
Mikor kihozták azt mondták ne ijedjek meg ha vérzik az orra, mert nagyon el volt záródva a csatorna, egy kicsit tényleg vérzett, de azt nem mondták hogy véreset fog büfizni kaja közbe!!! Elég rossz volt így látni, viszont azóta semmi baja a szemének nem kellett visszavinni, remélem ti elkerülitek nagyon rossz volt hallani a sírását!!!
Bocs ha megijesztettelek!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép

Képzeljétek a Luca most volt két hónapos és szinte átalussza az éjszakát este fél tíztől reggel 5-ig 6-ig alszik nyösszenés nélkül, akkor eszik és visszaalszik! Régen aludtam ilyen sokat egyszerre, remélem nem fog megváltozni a helyzet!
pekom

Sziasztok!

Anita!
Nagyon tündéri a kislányod! :P Ahogy vigyorog!!!! :lol:
Szörnyű amit leírtál!még jó,hogy nem lett semmi bajod!!!! :( :?

Mano!
Köszi szépen,de a muszáj az nagy úr!!!!! :) :? :wink:
Levi szeme hogy van????

Giga,Nircee!
Mára már nyugi vagyok,de oltárian kiakadtam!! :evil: :oops:
De sajna nincs mit tenni,ilyenkor!NYELNI kell nagyokat!!!!
Magamra vagyok utalva nagyon,nincsen kocsi,úgyhogy mennem kell nincsen mese!!!! :wink: :? :lol:

Giga!
Tündéri a kis Lili!Szép szemei vannak neki is!A legjobb kép amikor a kiságyban van!Tényleg olyan nyugis az egész kép!!!!!! :) :wink:

Pekom!
Tartsa meg jó szokását a picurkád!!!!! :D
Utólag is BOLDOG HÓFORDULÓT LUCÁNAK!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Nemreg koltoztunk Kistarcsara, es nagyon ugy nez ki, hogy emiatt dokit fogok valtani. Sajnos, aki idaig foglalkozott velem, nagyon messze van, igy innen nem olyan egyszeru eljutni hozza.
Sajnos a dologhoz az is hozzatartozik, hogy masfel eve probalkozunk babaval, igy kulonfele vizsgalatokra kene jarnom, illetve jarok is, de az oda-visszaut jo 2-2 orat elvesz a napombol.

Szoval tok jo lenne, ha tudnatok valakit ajanlani, de lehetoseg szerint olyat, aki azokkal is lelkiismeretesen tud foglalkozni, ahol meg mindenfele vizsgalatra is szukseg van.
kalacs

Sziasztok!

Giga,
nagyon szép a kiscsaj!!! Szerintem jól áll majd neki a szemüveg és a kalap! Kicsit szoktatni kell majd hozzá, de idővel megszokja, és szerintem nagyon hasznos! :wink:

Anita,
Viki nagyon cukimuki!!!! Milyen kis vidám!!!!!!

Megyek, mert kezdődik a híradó, és volt valami túszdráma az OTP-ben a Széna téren, kíváncsi vagyok a részletekre. :shock:

Kép
Kép
nircee

Köszi-köszi a dicséreteket! Átadom a csajomnak. :lol:

Nircee!
Marci mennyi idő alatt szokott hozzá a szemüveghez, és milyen volt, amikor először ráadtátok?

Kalacs!
Üdv köztünk. Én ilyen oldaláról nem ismerem a dokimat, mert én későn kerültem hozzá (31.héten), de ha gondolod megadhatom az elérhetőségeit. Dr. Szabó László főorvos.

Kép
Kép
giga1

Giga,
Még mindig szoktatjuk, igaz, eddig csak 3x próbáltuk ki! :lol: Szóval először elkövettük azt a hibát, hogy azonnal ráadtuk, így persze elkezdtett sírni, és le akarta szedni a fejecskéjéről.
Aztán rájöttem a tuti megoldásra - legalábbis nálunk: jól belakatom Marcit, hogy nyugis legyen, majd beültetem a pihenőszékébe. Aztán elkezdek én játszani a szemüveggel, odateszem a szemem elé, és közben mindenféle idióta fejet vágok, és hangokat adok ki. Így felkeltem az érdeklődését, jókat nevet rajtam. Ezután odateszem az ő szeméhez is, és közben folyamatosan vágom a fejeket és beszélek hozzá, így rám figyel, és észre sem veszi, hogy ott a szeme előtt a szemüveg. Ezt eljátszom még párszor, aztán ráadom a szíjat is a fejecskéjére, és így egyáltalán nem sír, hanem vígan nézelődik. Így elvan egy ideig, majd elkezd sírni, de egyre hosszabb ideig viseli el magán.
Elég bonyolultnak tűnik, de az egész, amit leírtam nincs több 1-2 percnél, hosszabb leírni, mint megcsinálni. :wink:
Aztán minden baba különböző. Lehet, hogy Lili észre sem venné. :D

Kalacs,
üdv köztünk! Én nyugodt szívvel ajánlom a dokimat, dr. Fábián Istvánt, nagyon lelkiismeretes, végtelenül higgadt és nyugodt, a nehézségektől sem riad vissza (nekem volt pár), és mindamellett nagyon jó szakember - mint a kórházban szinte az összes doki. Viszont csak magánrendelése van, nem tudom, ez mennyire számít. Itt találsz bővebb infót: http://www.matyasfoldklinika.hu/index.php?link=kollegak/fabian.htm

Végre esik az eső!!!!!

Kép
Kép
nircee

Kalacs,
még csak annyit, hogy ő nem az a haverkodós fajta, nagyon kedves, ha kérdezed, mintent kimerítően elmagyaráz, ha ideges vagy, megnyugtat (az én lelkemet kb. 2 mondattal helyre tudta rakni többször is), de bratyizást ne várj tőle. Igaz, én egy orvostól pont ezt várom.

Kép
Kép
nircee

Nircee!
Tegnap voltunk Decathlonban. Ott is van babanapszemüveg. Feltettem Lili fejére, és hát egyből görbült a szája, rángatta a fejét ide-oda (azért ehhez hozzá kell tennem, hogy már 2. napja ilyen volt). Szóval lehet, hogy ő is nehéz eset lesz, de végül úgyis jobb lesz neki. Most látom, hogy csömöri vagy. Ottani gyógyszertárban vetted? Mert én az kistarcsaiban nem kaptam. Csak néztek rám nagy szemekkel, hogy mit is akarok én már megint... :roll: :D

Kép
Kép
giga1

Giga: a Decathlonos napszemüveg milyen? A férjem látott, de nem merte megvenni... én is gondolkodom rajta, de mindenképp ki akarom próbálni, mielőtt megveszem, hátha Lolo se bírja elviselni magán, akkor meg minek?! :)
Hmm... ha ilyen idő lesz, lehet, ma a Decathlonba megyünk sétálni. :)
Vendég

Na sziasztok!
Látom a napszemcsi a téma!

Tegnap Roli megkapta az agyvelőgyulladás elleni védőoltást!Felíradtam Anettnak is,ő majd csak jövőhéten kapja meg!Zsaninak csak 1 évesen adja be a doki az agyhártya ellenit !Azért akkor mert akkor elég csak eggyett kapnia.és így még ólcsobb is lessz! :) :wink:

Nállunk nagyon rossz idő van,egész éjjel esett az esső!Úúúútálom! :evil: :evil:

Kalacs!
Üdv köreinkben! Kép
Ha gondolod adhatok több infót a dokimról!Itt mindenki úgyis a saját dokiját fogja ajánlani!(ami tök normális)Vannak képeim is ha érdekel!Dr Erdélyi Zsolt-nak hívják!

Szép délutánt mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Lányok!
Ha érdekel valakit van egy felesleges pampers vonalkódgyűjtőm!!! :lol:
De még most szóljatok, mert ha nem kell felteszem a vaterára.

Kép
klmaria

Verna!
Hááát... Nekem nem tünt túl masszívnak az a napszemüveg. Amit Nircee is vett Marcinak annak tök jó széles a hátsó pántja. Ami még nem tetszett nekem benne, az hogy nem takarja igazán a szemét. Oldalról nagyon besütne a nap neki. Hm... :?

Kép
Kép
giga1

sziasztok!

Apa végre hazajött a kirándulásból, így újra együtt a család. Hirtelen felindulásból el is mentünk Dórinak játékot venni, mert már annyira élvezi a zenélős-csilingelős dolgokat, és csak 1 ilyen plüss csillagunk van... Szóval elköltöttünk 1 rakás pénzt, de valahogy rá nem sajnálom. Majd csinálok képeket a csajról ahogy élvezkedik az új játékaival. :D
Ja és Apa kedvéért vettünk egy kengurut. Hááát én erősen kételkedem hogy megérte-e, de legfeljebb eladjuk ha mégsem.

Tusi , ti vettetek már ??

Lányok mit kell ezen a pampers akármin gyűjteni ?? És mit lehet nyerni ?? Én még sehol sem kaptam vagy láttam leírást erről az akcióról , pelusunk meg már egy csomó elfogyott. :roll:

KépKép
tüccs

Sziasztok!
Na nekem is van már oldalam de még nincs teljesen kész!Folyamatban van még!De akit érdekel megnézheti!
http://zsaniasszony.spaces.live.com/?lc=1038

Remélem tetszeni fog mindenkinek!Még nagyon kezdő vagyok! :oops:

Tüccs!
Majd póstán fogsz kapni levelet!Abban lessz vonalkódgyüjtő,és leírnak benne mindent!Ha a korházban kaptál csomagot akkor ezt is várhatod!!Egyépként a vonalkódokat kell gyűjteni (megadott pelusokról)És beválthatod játékra!Nagyon jó én kihasználtam mond a három gyerkőcnél!Fisher -Price játékok közűl választhatsz!A vonalkódoktól függően!

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok, köszönöm a kedves fogadtatast. Egyébként a magánrendelés sem gond, most is arra járok, mert a kórházban órákat kéne várnom. Megprobalok majd utánanézni a dokiknak, addig is olvasgatlak benneteket lelkesen, szimpi társaság vagytok. :-)
kalacs

Sziasztok!

Kalacs,
Üdv közöttünk! :D

Giga,
Nem semmi Lili! :shock: :D
Mekkora már Ő is! Nagyon szép szemei vannak! :D
Nekünk is volt ilyen cumink,de Levi kivégezte,már ott tartok ,hogy 1-2 hetente cumit kell vennem! :evil:
Moondjuk ezzel is megjártam:nem a gyógyszertárban vettem eddig a NUK cumit,hanem a bababoltban,modván a gyógyszertár drága! :roll:
Közben meg legutoljára anyukám hozott a gyógyszertárból és ott 345 forinttal olcsóbb volt,mint a bababoltban! :twisted:
Hát ez van,ilyen az én szerencsém!

Tiop,
Köszönjük,Levi szeme most jól van,a szemcsepptől nem viszket neki annyira,de remélem jövő héten választ kapunk mindere! :roll:
Tetszik az oldalatok! :lol: :lol: :lol:
Én még Leviével nem készültem el,nincs rá időm,csak a sajátom volt kész,de most már azt is át kell alakítani,de mióta Levi kis sajtkukac,azóta nincs időm semmire! :D

Ma egész nap beszélegetett,kiabált,egyfolytában mondja,hogy dádádá :)
annyira édes,igazi kis pasis hangja van!

Na megyek!
Jó éjszakát mindenkinek!
Kati és Levi

Kép
mano83

Tényleg!
Heni,
Merre vagytok?

Katica,
És Ti?

Klmaria,
Nektek hogy telnek napjaitok?
Alexa is nyüzsög folyton,gondolom.... :D

Kép
mano83

Tiop!
Tök jó az oldalatok! Nagyon tetszik. Végig néztem. Akartam is írni a vendégkönyvbe, de nem igazán világos, hogy hogyan lehet. :oops:
Ezt a vonalkódosdit én sem értem. Ez a csomag amiről írtál a Felicitas? És kb mikor kell kapni azt a vonalkódgyűjtő bigyót, mert mi még nem kaptunk... Áááá, tényleg nem vágom. :x :oops:

Manó!
Köszi a dicséretet! Levi a fogai miatt pusztítja a cumikat?

Boldog anyák napját Mindenkinek!!!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Giga,
Igen,Levi a foga miatt végzi ki sorra a cumikat,bár még nincs egy foga sem,de az ínyével annyira erősen szorít,hogy felér egy fogsorral!
A vonalkódos dolog meg mindjárt lejár,a beküldési határidő május 15.
A pelenkákról kellett össze gyűjteni a vonalkódot annyit,amennyit ér a kiválasztott játék és ha vissza küldöd,megkapod a játékot.
Én a héten adtam föl egyet és a jövő héten fogom a másikat.
A babaszobán szereztem egy csomó vonalkódot,cserével... :roll: :D

További jó pihenést mindenkinek.... :D
Kati és Levi

Kép
mano83

Sziasztok!

Mano,giga!
Köszi szépen a dicséretet,de ahogy írtam még nincsen teljesen kész az óldal!Még csak pár napja keztem az egészet!

Giga!
A vendégkönyvbe,úgy tudsz beírni,ha (bal óldalt vannak felsorólva,hogy:blog,üzenet stb.......)Ott van a vendégkönyv is!Rá kell klikkelned,és követed az utasítást! :wink: :)
Előre is köszike!!!! :D

Mano!
Kíváncsi vagyok nagyon,hogy mi a fene lehet Levike szemével!!! :roll:
Egyépként nekem sincsen sok időm,Zsani mellett,most alszik éppen!!!Állandóan utánna kell mennem,mert leszed mindent mindenhonnan,kigyomlálja a virágaimat stb........! :shock: :oops: :lol: :lol: Nekem egy fokkal könnyebb mert itt van Roli és sokat segít!!!!!!!! :D
Örülök,hogy Levike is ennyire fejlődik!!!Gratula!!!!!!!! :D :wink:

Giga!
Még neked akartam írni,hogy mostanában kell kapnod Pampers vonalkódgyűjtőt!Postás fogja hozni!!!!!De ezen az oldalon is megnézheted,hogy mi a dörgés!Itt a babanetten!Óldalt reklámozzák magukat! :wink: :)

Megyek mert Zsani felkelt!Ebédelünk!
BOLDOG ANYÁKNAPJÁT MINDENKINEK!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Mano!
Csak nekünk jár le!!!Nekünk már nagyobb a babónk azért!!!!De giga még szerintem most fogja megkapni a gyűjtőt!!(szerintem)

Kép
Kép
Kép
tiop

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?