Sziasztok!
Tiop,
jaj, én nem akarom elválasztani, sőt!!! Nem úgy értettem, hogy azonnal itt az ideje, hanem, hogy csak közeleg! Remélem, ez még odébb lesz, de lassacskán bekövetkezik. Egyre kevesebb a tejem, persze azért még mindig van, és remélem, igazad lesz, és mensi után még több is lesz, mint előtte!
Egyébként Cica szerencsére nem hisztizik, ismét kiderült, hogy ha kaja, kkor jöhet bármi. Ugyanolyan lelkesen szopizik, csak most tényleg kevesebb a tejecske.
Ichtus,
kalappal!!! Tényleg, hogy van neked erre még időd???? Én esténként szoktam kicsit ráérni, hogy Cica elaludt, de akkor már olyan fáradt vagyok, hogy sokszor 1-1 mondatot többször el kell kezdenem, mert már megfogalmazni sincs erőm.
Giga,
én csináltam, temperával. az sűrűbb, mint a vízfesték, de utána azonnal le kell mosni!!!! (nem egyszerű, de megéri!)
Tüccs,
szerencsére én sem tudok segíteni, de drukkolok, hogy ne kerüljön rá sor!
Hát igen, mint mindennel kapcsolatban (gátmetszés, epidurál, kuki húzogatás, oltások stb..), itt is 2 tábor van a dokik között. Okos nem lehetsz. Szerintem minden beavatkozás mellett és ellen is vannak érvek, dönteni nehéz, de sokszor muszáj.
Tényleg, most már én is anyuka vagyok!!!
Mano,
jobbulást Levikének! Olyan gyönyörű szemei vannak, kár értük!
én nem hallottam a légváras dolgot, meg tudod írni, mi történt
Na, most már én is felteszek pár képet Cicáról, nem akarok lemaradni!
Pancsi
Újabb pancsi
Huncut mosoly
Szunya
Napszemiben
Olvasás közben
Hello!