Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük Cincerke!
Én is KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK NEKED! És jó pihenést!
Szonja
Szonja

Szonja!

arra gondoltam,hogy meg kene probalni a Fokuszt felhivni,ott is megmondjak!vagy nem hangzott el a riportban a neve?En is a multkor felhivtam oket amikor az a zsirmasszazs volt,de akkor annyian telefonalhattak,hogy mar az automata bemondta a tel.szamot.Ma este nagyon keson erek haza de holnap megprobalom felhivni,es lehet,hogy a dokit is probalgatom keresni.Mar regebben volt szo arrol,hogy Ausztriabol hozatunk be vmilyen gyogynovenyt de en elvesztettem a papirt amire feljegyeztem a nevet.Nem emlexel?Akkor en felhivtam a Pharmafutart es lezsiroztam veluk a szallitast,meg is beszeltuk,hogy ha nekem most sem jon ossze akkor paran egyutt rendelunk ebbol a csodaszerbol.Ezt is megprobalhatnad.Neked akkor meg hormonszinteket sem neztek?Hova jarsz dokihoz?
Na most mar befogom a kezem...

Kriszti
kriszti

Mariann, Beja!

Köszönöm a segítséget, de a gépem valamiért nem akarja letölteni az oldalt. Majd otthonról megpróbálom.

Pusssssssssz: Laura
Laura

Kriszt!
Én is a Fókuszt hivtam eloször, de rögtön átirányitottak a MÁV-ba, és hiába kérdeztem, hogy valaki más nem tudná megmondani a kapszula nevét, azt mondták, csak a doki tudja a választ... Kép
Hú most nem jut eszembe annak a cseppnek a neve amit rendelni akartunk valami Agnumsen... (barátcserje kivonat) Majd mindjárt visszaolvasok (egyszer, tudod bemásoltam róla egy hosszú ismertetot) Ha esetleg még sem lennél babás akkor szeretnék veled társulni ez ügyben! Kép
De nézték a hormon szintjeimet, majdnem havonta októbertol. Azért is kaptam a Closty-t mert az októberi véreredményem nem lett jó!
Szonja
Szonja

Szonja!

Penteken reggel mar tudni fogom,hogy lakik-e bennem valaki,ha nemKépakkor maris rendeljuk a cuccot.Viszont a bibi a dologban az ,hogy el kell vinni szemelyesen a schillinget Budafokra a Pharmafutarnak,de akkor ezt majd penteken lezsirozzuk.
javitott a Closti a hormonjaidon?

kriszti
kriszti

Laura, néha lassu az az oldal, van, hogy nekem sem sikerül! Biztos lassú a szerverük...
Beja

Kriszti!
Akkor majd péntek megbeszéljük a dolgokat! Kép
A Closty-s kérdésedre a válaszom: is-is.
Amikor az elso adagot beszedtem álom szép volt az eredményem (de abban a hónapban még nem próbálkozhattunk) Aztán decemberben és januárban már nem volt eredményes, ezért felemelték az adagot 5x3 tablettára. Két hete voltam újra vérvételeken, de azt csak Húsvét után tudom meg, hogy most milyen eredményem lett.
Szonja
Szonja

Lányok!

Rohanok haza. Holnap jövök ismét.

Sok sikert a csíkokra vágyóknak.
Remélem, holnap lesz már kinek gratulálni.

Puszilok mindenkit!

Sziasztok

Éva
Éva

Szonja!

Nekem Mr Spock a Clostirol azt irta,hogy minden honapban emelni kell a dozist kulonben nem er egy kalap ...-t sem.Hat az en dokim ezt egy szoval sem emlitette,ezert is megyek el masikhoz is jovo heten.De holnap du meg visszamegyek es remelem ha megvizsgal talal odabenn valakit.De nem hiszem,hogy igy leszKép

kriszti
kriszti

Kriszti!

Akkor val. nem olyan érdekes az autó, csak a két gyerek után arra készültök, hogy esetleg dupla jön össze-bõl számoltam, nekem 4 jött ki. 3 bent ülõ gyerekkel (abból kettõ iker) plusz cuccokkal (egy hónap nagymamánál), dupla babakocsival (két távol keleti házilag készített össze-ill. szétszerelhetõvé tevõ alkatrésszel), nos mindez remekül befért a Wartburgba (ja, még egy mikró is volt a kocsiban, gyerekek meg többnyire autósülésben). Viszont 4 gyerek legális utazására (azaz bekötve, ülésben stb) nem tudok egyelõre ideális megoldást, ezért érdekelt.

Fog.gátló -kontra baba. Lányok, mondta nektek orvos, amikor belekezdtetek a fog. gátlóba, hogy szép és jó, de ténylegesen megnehezítheti majd a dolgot? Mert nekem semmi ilyenre nem hívta fel a doki a figyelmem, és most azt látom, hogy sokaknak okoz problémát. Ma úgy van beállítva a tabletta, hogy lám az egy korszerû, veszélytelen dolog, legtöbb esetben nem okoz utána gondot a teherbeesés, én meg egyre több esetrõl hallok, ahol ez nem igaz. Én most 3 éve szedek, nehezen szántam rá magam (borzasztó rövid ciklusaim voltak akkoriban, kb. 23-24 naposak és aztán 6-7 napig tartott, egyszerûen már rém kényelmetlen volt), és most egyre inkább kezdek félni, hogy még megbánhatom a dolgot, mégse kellett volna beleavatkozni a testem saját mûködésébe.

Ildi
Pethes Ildikó

Ildi!

4 gyerek legalis utaztatasara csak es kizarolag a kisbuszok alkalmasak,ezek alt 5-7 ulessel rendelkeznek.Viszont baromi dragak,akkor eri meg ha esetleg le tudod irni az adodbol.A tesomek is azert vettek ilyet mert leirjak.Mi a Skoda Octaviat neztuk ki,oriasi csomagtartoja van.
Ja a fog.gatlo ilyen hatranyarol engem is elfelejtettek tajekoztatni csak azt hallottam mindenhonnan,hogy a mai gyogyik mar milyen jok.Mellesleg nekem egy szep nagy ciszta is van a mellemben,az orvos szerint 99%,hogy a fog.gatlotol van.Mindig voltak ciklus zavaraim azert dontottem en is a tabletta mellett,spiralom 6 hetig volt le kellett venni,zoknit huzzanak a tinik,tobb megoldast nem is merlegelteem.

kriszti
kriszti

Sziasztok Csajok!!!!!!!

En mar holnap nem vagyok (de jo nekem) szoval csak Kellemes Husveti Unnepeket szerettem volna kivanni!!

Hetvegen jelentjuk be a szuloknek VEGRE!!!

Udv
PK
petrakovacs50

Ildikó!

Fogamzásgátló még egyszer:

Én kb. 8 éve szedtem tablettát, akkor is csak három hónapig. Azért kezdetem el, mert akkor volt egy barátom, de babát még nem szerettünk volna, és egyszer nagyon sokáig nem jött meg. Akkor nagyon megijedtem, és elmentem egy dokihoz, aki mindenáron le akart beszélni róla, mondván, hogy o nem szívesen ajánl semmiféle hormonkészítményt. De én az ijedtség miatt (akkor még nem akartam babát) ragaszkodtam a tablettához, és így a Marvelon-t ajánlotta. De már csak 3 hónapig szedtem, mert aztán szétment a kapcsolat, és azóta nem vagyok hajlandó ilyesmit szedni senki kedvéért. A párom sem pártolja a dolgot.
Lehet, hogy ha változó korban leszek, akkor majd igen, de amíg babát szeretnék, addig nem.

Na, ennyi.

Puszillak: Laura
Laura

Sziasztok!

Ma nem voltam gépközelben eddig, örülök, ogy hiányoltatok!Kép
Ma szokott a leggyakrabban megjönni és még semmi, csak a mellbimbóm érzékeny, szóval semmi gyanus. Ma már csak 37,1 volt a höm. Vasárnap nagyon magas volt, addig csak felfele ment, de hétfö óta ingadozik.

Nadin,
semmiképpen nem vagyok hajlandó felvenni a próbálkozók listájába, mivel neked sikerült!Kép A testvéremnek elöbb látszott UH-on, mint teszten! Úgyhogy tényleg menj el orvoshoz, 8 hetes babát már látni fognak, söt már a szívdobogása is lehet, hogy hallatszik!Kép

Orsi,
nagyon örülnék, ha már minél elöbb én is lekerülhetnék. Kép

Zsófi,
te sem vagy egy "matuzsálem"!KépKép A forró zuhany, a szex, a tánc mindig meghozza a menzimet, ha valamiért nem akar megindulni. Én úgy vagyok vele, ha nem vagyok terhes, akkor minél elöbb menzizzek, hogy újra kezdhessük a próbálkozást. De ígérem, ha vasárnap reggel sem jön meg, akkor tesztelek.Kép

Szonja,
na csak várjál!Kép Most te leszel soron! Most én fogom a babát beléd beszélni!Kép

Éva,
örülök, hogy szorítasz értem, de szerinte még magadért is szoríthatsz. Amíg nincs menzi, addig nem elkesedeni!Kép Én is elkámpicsorodtam múlt csütörtökön, mert 100%-osan biztos voltam benne, hogy pillanatokon belül megjön. Azóta eltelt 6 nap és még sehol semmi!Kép Különben nekem is hozzád hasonlóan semmilyen tünetem nincsen! Csak a mellbimbó érzékenység, úgyhogy te se add fel, amíg én sem! Jó? Kép

Boglárka, Erika,
veletek mi a helyzet?

Ma nem is volt lista, ha jól emlékszem. Na, most utólag:
Rony: 3 c 43 cn 28 ou Vidék 29 év ? Rony jelentkezz, légyszi! Semmi értelme, hogy vég nélkül hosszabítsuk a ciklusod és közben ki tudja mi van veled.

Jázmin: 24 c 32 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 31 cn 15 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 31 cn Románia 27 év
Boglárka: 3 c 30 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 29 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1c 27cn 13ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Lotti: 3 c 27 cn Budapest 31 év
Andi 2 c 27 cn Budapest 27 év
Rita 6c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Anna: 5 c 13 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Monika: 7c/9hó 12 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 10 cn Videk 29 év
Szonja: 55 c 8 cn Budapest 27 év
Mamacica: 1 c 3 cn Szolnok 27 év

Puszi
Jázmin, aki még reménykedikKép
Jázmin

Fogamzásgátló:
én is Laurával értek egyet. Nekem sem mondták, hogy a fogamzásgátló gondot okoz, de öszintén szólva erre magam is rájöttem. Ha valami úgy alakítja benned a dolgokat, hogy a legaapvetö dolgot, a teherbeesést akadályozza meg, akkor az igencsak durva beavatkozás. Én addig jutottam, hogy vérvételre kértem papírt -hasonló ok, mint Laura, akkor csak 17éves voltam és egyszer 40.napra jött meg, majd szörnyet haltam addig az ijedségtöl. Már akkoris a párommal voltam és amikor elbizonytalanodtam, akkor azt mondta, hogy mégse menjek el a vérvételre, ne kérjek fogamzásgátlót. Nem is tettem és akárki kért is volna rá, nemet mondtam volna, tegye ö tönkre a szervezetét. Ez is olyan dolog, amit a férfiak találtak ki, hogy nekik könnyebb legyen.Nem az ö szervezetük roncsolódik és még a felelösség sem az övék. :-|
Jázmin

Jázmin!
Jó, hogy végre jelentkeztélKép Nagyon örülök, hogy nem jött meg neked. Nagyon nagyon szurkolok, hogy baba legyen a dologban illetve bennedKép

Sajna én már nem reménykedem, egész nap érzem hogy meg fog jönni, úgy mint ahogy máskor is szokott. Szerintem holnap tuti megjön, ja és volt egy kis rózsaszín árnyalat a h.váladékomban, úgyhogy nekem már tuti lőttekKépKép

Én most éppen arra várok, hogy már jöjjön meg, mert akkor jövő hónapban nagyon tutira lesz akció, hempergés, úgy ahogy leírtátok. Már így is megérte ez a hónap, hogy megismertelek titeket, tippeket adtatok.... Azért még nagyon szurkolok nektek: Éva, Jázmin.
Ja és nem utolsósorban Szonyának, Mamacicának!!! Az április és a május a mi hónapunk lesz, igaz-eKép

Pussz mára Zsó-fi
Zsó-fi

Sziasztok. Jó jósnö vagyok, pláne magamról. Ma nem a ciklus 27. napja, hanem az új ciklus 1. napja van nálam. Mert megjött, ahogyan azt én mondtam, ma.

De sebaj, új hónap, új remények.

Sziasztok.
lotti

Zsofi,

Mi volt a "saját károd"?Bocs,ha már mondtad,de olyan sokunknak volt rossz élménye,hogy már nehéz követni.
Igazság szerint nem akartam dokihoz menni,csak ha nem jön meg(jövö pénteken),de lehet,hogy engedek a rábeszéléseteknek.Én is szeretnék biztosat tudni,de ha a doki azt mondja,hogy nincs baba, abba beledöglök.ha várnék,amig meg(nem)jön, legalább reménykedhetnék még1 hetet...
Viszont a höm emelkedik,már inkább 37 felett van, mint alatta.
A rozsaszines trutyi miatt még nem kell elkeseredned,emlékszel mit irtam ezzel kapcs.?

Beja,
jo lenne,ha CSAK azért lenne halvány a csik,mert nem a reggeli elsöböl csináltam(már én is gondoltam erre,de nem birtam kivárni a másnap reggelt).

Orsi!
1.teszt:MonoTeszt(-) 23.nap
2. :-"- (+) 41.nap
3. :Medilab (+) 47.nap
4. :Ministik (+) 52.nap
És vmivel több folyadékot iszom,mint szoktam. Veletek mi ujság? Kép

Éva!

Azt hiszem, a többiek is egyetértenek ha azt mondom,hogy mi minden tölünk telhetöt megteszünk a babáért. Nyilván te isKép

Kriszti,Szonja,PK,Laura,Mariann,Jázmin(olyan jo,hogy ennyin szántok idöt a hülyeségeimreKép )

Még alszom rá 1et,de azt hiszem holnap meglátogatom a dokimatKép

Mariann!Hogy vagy?Kép Végül melyik doki/korház mellett döntöttél?

Esélyes lánykák!!!!!!!! Ti mikor teszteltek ill.mentek dokihoz? Kép

Hu,jo hosszu lettem.Bocsi
Nadin
Nadin

Sziasztok lányok!
Már rég olvastalak beneteket de végre gép közelébe jutottam.Nekem a 29. napra megjött, irto fájdalomma, majd legközelebb talán sikerül,annak is örülök hogy természetes modon megbetegedtem.

Orsi!
/b{ GRATULÁLOK }!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta,Én is a clostit szedem 2 hónapja ,de nekem sem emelte a doki az adagot,úgylátszik mindenkinek máshogy hat.

Drága Jázmin!
Szivből remélem ,hogy a teszted pozitív lesz!!!!!
Amúgy aránylag jól vagyok , csak megvisel a mensi.

Mindenkinek kellemes ünnepeket, ha nem találkoznánk addig !!!!!!!!!!

Boglárka
Boglárka

Sziasztok! Szeretnék kérdezni valamit!
Én csak Clostilbegyt mellett tudtam teherbe esni és most a 10. hétben vagyok. Az orvosom azt mondta, hogy genetikai vizsálatot fog végezni a 12. hétben ultrahanggal, később pedig amniocentézissel. Azt olvastam viszont, hogy genetikai vizsgálatot csak azoknál végeznek, akik elmúltak 35 évesek (én 22 vagyok, vagy fennáll a veszélye, hogy a születendő gyermeke génproblémával fog születni. Nekem a doki azt mondta, hogy minden rendben van (most). Szerintetek akkor miért van szükség a genetikai vizsgálatra? Lehet hogy azért, mert csak gyógyszerrel estem teherbe?

Léci, aki tud valamit erről, az nyugtasson meg!

Köszi előre is!
helga (helga)

Nadin!

Biztos, hogy pocakos vagy!!! Rohanj az orvoshoz, aztán gyere hozzánk a pocakos topicba!! Kép
Várunk Téged is, és sorban mindenkit! KépKépKépKép

Sziasztok!
BGabi
Bánhidi

Sziasztok!
A fogamzásgátlóról jut eszembe, hogy 20 évesen nagyon-nagyon csúnya pattanásokkal lett tele az arcom, és nem akart elmúlni. Elmentem egy klinikára és azt mondták, hogy felborult a hormonháztartásom (mitol, én nem csináltam neki semmit! Kép )Szóval az a lényeg, hogy fogamzásgátlóval orvosolták a problémát. És én hülye évekig szedtem...Kép
Jázmin!
Én nem bánom ha belém beszéled a babát, de csak akkor teheted meg ha garantálod az eredményt! Kép Én ugyanis, nem felelotlenül beszélem ám beléd a bébit! Kép
Zsófi!
Amig nem jött meg addig a pocak fájásod jót is jelenthet! Asszem Viráganya volt az aki annyira görcsölt, hogy már gyógyszert akart bevenni Kép
Lotti!
Örülök, hogy igy fogod fel a mensid megjövetelét! Lehet újra próbálkozni! Hajrá! Kép
Kedves Helga!
Döbbenten olvasom soraidat! Az amniocentézis elég veszélyes dolog, és tényleg nem indokolt nálad!
A Closty pedig nem egy hormon, csak arra készteti a saját hormonjaidat, hogy ébredjenek föl, és dolgozzanak!
Szonja
Szonja

Jo reggelt!

Bocs este nem tudtam elkoszonni,a ferjem megjelent a ziroda ajtoban es mar rohantunk is haza a gyerekekhez.

Nadin!

Te tonkre teszel engem idegileg,nana,hogy babas vagy!!!!KépKép

Helga!

En nem ertem miert kell ezt a vizsgalatot elvegezni nalad,de ha az orvostol megkerded o biztosan megmagyarazza hiszen az irasos beleegyezesed nelkul nem vegezhetik el.Feltetlenul faggasd ki a dokidat es ne engedd meged lerazni!Viszont engem nagyon erdekelne,hogy MIERT,tehat ha mar tudod kerlek ird meg itt.

Boglarka!

esszem ez nem szemelyre szolo,hogy kinek kell emelni kinek nem,nekem egyertelmuen azt valaszolta Spocki,hogy ha nem emelik a dozist akkor nem hatasos.

Lotti!

Tokeletes a mottod.Kép

Jazmin!

Nagyon biztatoak a jeleid!Telleg csak vasarnap akarsz tesztelni?Ebben az esetben ragaszkodom egy SMS-hez,mert szerdaig nem jovok dolgozni,nna addig bizti belepusztulok a tudatlansagba!!!

szonja!

Ma du. megyek dokihoz,mar nagyon izgulok! Most megint ugy erzem,hogy mingya megjon de semmi.Akkor penteken lebeszeljuk a rendelest.

Mindenkinek pusszzz kriszti
kriszti

Helga!

Jól mondja Szonja. Az amniocentézis statisztikailag százból egyszer vetélést okoz. Kérdezd meg az orvosod, hogy miért szükséges ez a vizsgálat. Ha jó oka van rá, akkor természetesen meg kell csinálni, de arról Téged is tájékoztatnia kellene, hogy miért.

A pocakfájásról annyit, hogy amikor meg kellett volna jönnie, akkor kb. 2 napig elég komoly, de nem elviselhetetlen fájdalmaim voltak, ugyanúgy, mint amikor megjönne. De nem jött, és azóta is fájdogál a hasam többé kevésbé.
Bízzatok Magatokban!

Sziasztok!
BGabi
Bánhidi

Sziasztok!
Hát sajna én is csatlakozom LottihozKép. Nekem is ma van a ciklus 1. napja és nem a 28.
Baromi rossz érzés, mert most először úgy beleéltem magam. Na azért még nem bőgtem el magam. Ez is valami.

Jázmin és Éva! Értetek ugye lehet még izgulniKép?

Nadin!
Amikor beléptem a topicban, leírtam a sztorimat. Csak neked most mégegyszer. Bocs a többiektől, nekik ez OFF!
Tavaly juni 27-én volt mensim, aztán a júliusi kimaradt. Augusztus 1-jén a 36. napon volt vérzésem. Addig furának tartottam, hogy ennyit késett, de nem gondoltam babára. De mivel csak 1 napig tartott 10-én elmentem dokihoz, aki megállapitotta az 5-6- hetes terhességet. Én meg erőlködtem, mint Jázmin, hogyha akar, akkor jöjjön már meg: én hülye. Ha előbb tudom, vigyáztam volna. Sajna 10. héten elment a baba. Ezért mondtam, légyszi, minél előbb tudd meg biztosan, mi történik bennedKép

Boglárka, Lotti és Mamacica!
Tök jó, hogy mi most egy húron pendülünk. Legalább nem ürül ki a topicKép

Pusssz egy szomorú de bizakodó Zsó-fi
Zsó-fi

Szonya!
Ja képzeld, ma megjött és nekem se ment le a hőm. Ugyhogy igenis van ilyen. De fogalmam sincs, hogy miért és mit jelent ez?

Aki okosabb, az írjon valami erre.

Zsó-fi
Zsó-fi

Figyusszatok, járok akupunktúrára, mert kicsit fogyni szeretnék, és már tavaly is megfigyeltem, hogy 2-4 nappal lerövidíti a ciklust. Szúrnak valami hormonpontot, azzal.

Ez csak azért jó, mert gyakrabban van esélye az ember leányának a babára. Nem kell olyan sokat várni. Éves szinten 2-vel többször van peteérés (legalábbis nálam).

Alapvetöen csak a mensi elött vagyok depressziós, hormonális okból, sírok is meg minden, de ha megjött végre, elmúlik.

Tehát most csak arra kell vigyázzak, hogy ne tudja a párom, mikor hol tartok, mert szegényke nem bírja a teljesítménykényszert. Kép

Most mélyen hallgatok még a fájdalmas görcsökröl is. Jobb a békesség.

Sziasztok. Én is örülök, hogy maradtok néhányan itt velem, azoknak is örülök, aki jó példaként járnak vissza közénk.

Puszi nektek.
lotti

Lotti!

Hova jarsz akupunkturara?mar en is gondolkoztam rajta,van 5-6 kilo amit szivesen ledobnek.Azt lehet csinalnia ha mesis terhes vagy de meg nem tucc rola?En nem hinnem!

Kriszti
kriszti

Lotti: 4 c 2 cn Budapest 31 év
Mamacica: 1 c 3 cn Szolnok 27 év

Kimásoltam ezt valahonnan, de nemtom melyik napról. Kép Így csak a sajátomat mertem javítani. Nem vagyok júl jó adminisztrátor. Kép

ne haragudjatok.
lotti

Lotti: 4 c 2 cn Budapest 31 év
Mamacica: 1 c 4 cn Szolnok 27 év

Én is csak az enyémet javíottam.

Lotti, Zsó-fi, Boglárka és Szonja!
Meglátjátok, májusra, mire jön a legszebb tavasz, már új élet kezdődik bennünk! Erősítsük egymást és legyünk vidámak, jó? Nektek mikor várható a peteérés?

Puszi mindenkinek!

Mamacica
Mamacica

Mamacica!
Bavallom, hogy most már fogalmam sincs, mikor lesz a peteérésem. Már a hőgörbémen sem igazodok ki. Lehet, nekem is célszerű lenne a hőmérőzés helyett valami ovul. tesztet beszerezni.
De úgy vagyok vele, hogy várok még júniusig, ha addig sincs eredménye a "természetes" szerelmes együttléteknek, akkor nyáron elmegyek a dokimhoz egy kivizsgálásra.
Remélem nem kerül rá sorKép
Én is bizakodó vagyok Mamacica, szerintem csak így lehet és érdemes csinálniKép

Pussz Zsó-fi

Ui.: Miért, neked mikor lesz a peteérés?Kép
Zsó-fi

Zsó-fi drága,

A peteérés jelzőt jónak mondták itt a csajszik. Talán valóban ki kellene majd próbálnod, főleg, hogy a dokik is kérni szokták.
Az én ciklusaim általában 28 naposak, szabályosak, ezért 90%-ra tudom, hogy 22-23.-án lesz peteérésem. Viszont még nem tudom a véreredményemet, így egy kicsit nyugtalan vagyok. Remélem húsvét után meglesz..

Puszi,
Mamacica
Mamacica

Lotti, Mamacica,

ez nagyin nem jó így. Két nappal ezelötti listába írtátok be a mai adataitokat. Úgy kell csinálni, hogy mindig a tegnapi listát bemásolni és MINDENKI adatát átírni, vagyis a ciklusnaphoz és az ovuláció utáni naphoz hozzáadni egyet. Ha két nappal azelötti lista van, akkor meg kettöt.
Jázmin

Sziasztok Lányok, jó reggelt/napot mindenkinek!

Kedves Nadin! Hadd ne ismételjem már folyton magamKépKépKép Légyszives... KépKépKép KözkívánatraKép

Kedves Lotti! Új hónap, új erõ, új esélyek! Ezt sose felejtsd el! Csak optimistánKép

Fog. gátló: Uuuuuuutálom a fogamzásgátlókat!!! Szinte teljesen meg vagyok arról gyõzõdve, hogy aki sokáig szedte, vagy egyáltalán csak szedte valameddig, annak elaltatja a szervezetét ez a vacak, és bizony idõ kell, hogy kiürüljön a szervezetbõl... Én 6 évig szedtem Tri-regolt, és úgy látszik, nekem 8 hónap kellett, hogy megszabaduljon a szervezetem végre ezektõl a mesterséges nyavajáktól. Soha többé nem fogok bevenni egy szemet sem fog. gátlóból.

Legyetek jók, cuppppp mindenkinek
Beja
Beja

Itt dumálok, én meg elküldtem a lista nélkül. Kép

Jázmin: 24 c 33 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 32 cn 16 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 32 cn Románia 27 év
Boglárka: 3 c 31 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 30 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1c 28cn 14ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Andi 2 c 28 cn Budapest 27 év
Rita 6c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Anna: 5 c 14 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Monika: 7c/9hó 13 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 11 cn Videk 29 év
Szonja: 55 c 9 cn Budapest 27 év
Lotti 4c 2cn Budapest 31 év

Ja és ciklusnap szerint van sorrendben.
Ha valakinem változik az adata, akkor legyen kedves a többiekét is kijavítani, mert csak nagyobb lesz a keveredés. Én se bánnám, ha más is csinálná.Kép
Na, most vissza olvasom miröl maradtam le eddig.
Jázmin

jazmin!

Koszi a listat edes vagy.nem is tudok dolgozni rendesen ugy izgulok mi laesz ma este a dokinal,remelem mostmar mindenfele vizsgalatokat fog kerni.
A listarol azt gondolom be kene osztani melyik nap ki javiccsa es akkor nrm lesz kavar.Szoljatok ha hulyesegeket beszelek
pussssszzzz Kriszti
kriszti

Jázmin,

Bocs Kép szivesen kijavítottam volna mindet, de nem tudom mit jelent a "c" és a "cn" ?

Puszi,
Mamacica
Mamacica

mariann!

Mi van veled olyan ritkan jossz?!

kriszti
kriszti

Boglárka: 3 c 31 cn Györ 24 év
Zsófi: 2c 1cn Lappeenranta-Finnország 25 év

Sajnos én kijavítottam az adatomat!Kép Jázmin! Gondolom te is eljutsz nemsokára a mai rossz híremhezKép

Nem írtad, hogy veled mi vanKép?

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Köszi a sok kérdést!Kép Értem még lehet izgulni, még sehol semmi és 37,1 volt ma is a höm. Elkezdtem én is reménykedni!Kép A mellbimbóm változatlanul érzékeny, de semmi más "bajom" nincs. Néha ég a gyomrom és fagyit eszek olyankor, de nem túl hatásos, de legalább hideg.

Az új (nem éppen vidám Kép) adatok tudtában még egy frissítés. Kép

Boglárka: 4c 2 cn Györ 24 év
Zsófi: 2c 1cn Lappeenranta-Finnország 25 év

Boglárka, Zsófi,
jók így az adatok?

Zsófi,
Annyira kedves vagy!Kép Sajnálom, hogy új ciklust kezdtél, de ez újabb esély!! Jövö hónapban majd én bíztatlak a tesztelésre, hidd el!Kép

Nadin,
mondtam, hogy te aztán nem kerülsz erre a listára!Kép Még jó, hogy terhes vagy! Ha megszületik, akkor majd elhiszed? Kép

Boglárka,
Sajnálom. Kép Ez nálam is így szokott lenni, ha reménykedek nagyon és megjön, akkor még cefetül fájdalmas is. :-/ Én meg azt remélem szívböl, hogy ez a hónap sikeres lesz neked.Kép

Szonja,
tudod mit? Legyen igazad!Kép Már engedném, hogy belém beszéld!Csak sikerüljön is ám!Kép

Kriszti,
Ennyire izgulsz értem? Ez tök kedves!Kép Ha megadod a számod én szívesen megírom SMS-ben. E-mail címet beírtam a mailemet. Kép

Éva, Erika,
ti hogy vagytok? Mi a helyzet veletek?
Jázmin

Lányok,

Nagyon izgulok ám én is értetek bár ritkán írok ide, de mindig olvasom a történéseket.
Nadin, légy szívesKép)
Jázmin,Kriszti, Erika, Boglárka,Zsófi, Andi,
Hú de sokan vagytokKép) nektek is nagyon szorítok hogy ne jöjjön a várva nem várt mensi, hanem helyette a gólya...
Kedves Többiek,
Értetek is és hangsúlyozom hogy nagyon kedvező behatások vannak, az elmúlt hét történéseit alapul véve, úgyhogy rajtaKép

A fogamzásgátlóról... Nekem nincsenek vele negatív tapasztalataim, én is Tri-regolt szedtem mint Beja meddig is? Hat évig. November elején fejeztem be, februárban kezdtünk "komolyabban " akciózni s most nagyon úgy tűnik hogy márciusban talán tényleg sikerült. De mindez igazán csak ma derül ki az orvosnál.
Tehát a sok negatív tapasztalat ellenére azért van néhány pozitív is, tehát ne adjátok fel erősítsétek a kivételtKép

Puszi,
Évike
Évike

Zsófi, Boglárka,

Úgy tünik elbambultam és nem olvastama híreket. De akkor is szorítok NektekKép) Max most nem a közeljövőben esedékes pozitív teszt hanem a sikeres akciózás miatt. Kép
Évike
Évike

Hogy én ma milyen hülye vagyok!Kép
Most meg elfelejtettem beírni az email címem. Kép
Bocsi, ma úgy látszik ilyen leszek.Kép

Mamacica,
a c= hányadik ciklus amiben próbálkozik. Ezt csak akkor kell átírni, ha valaki új ciklust kezd, akkor ez is nöl eggyel.
A cn=ciklusnap, hogy hányadik napon tartasz. Ezt minden nap eggyel kell növelni, meg az ou= ovuláció óta eltelt napok számát is. Kép
Bocs a "ledorongolásért", nem egészen úgy akart hangozni, én már csak ilyen heves vagyok.:-*

Kriszti,
én is izgulnék a helyedben!KépTudod mit a helyedben izgulok is!KépMost tényleg odaírom az e-mail címet.Kép

Zsófi,
hát tényleg eljutottam odáig. Kép Inkább ne kellett volna!Kép
Jázmin

Evike!

sajnos attol tartok te vagy a ritka kivetel fog.gatlo teren,nagyon orulok,de asszem telleg az a jellemzo,hogy tejjesen tonkrevagja a hormontermelest.

Udv,Kriszti
kriszti

Jazmin!
Emil ment!

Szonja!

Tudtal telefonalni?Nagyon kivancsi vagyok.

Kriszti
kriszti

Mamacica!
Úgy emlékszem már egyszer kérdezted a peteérésem várható idopontját... De lehet, hogy tévedek! Szóval nekem 17-21. között valószinü. Neked pedig 22-23 ugye? Akkor mi most nagyon egyidoben izgulhatunk! Kép Jaj, annyira optimista vagyok! Bár némi aggodalomra ad okot, hogy Zoránt idézem: "Ne várd a májust!" Kép
Zsófi!
Az én hom teljesen megbuggyant! Leirom neked, hogy mit produkáltam ebben a ciklusomban: 37,1 (amikor megjött!), 37 (2. nap), 36,5 (7. nap), 36,5 (8. nap), 37 (9.nap) Na erre varrjál gombot! Kép
Erika! Veled mi van???
Szonja
Szonja

De lukas az agyam!
Kriszti!
Nem telefonáltam, mert kiakadtam! De ha van egy vállalkozó személy, akkor itt a név és tel. szám:
Páczel Tamás
475-2600
Holnap gondolok rád! Kép
Szonja
Szonja

Szonja!

Lecci ma gondojj ram 1/25 korul!!KépKép
megprobalom felhivni,de van egy olyan erzesem,hogy most rengetegen erdeklodnek.Szerintem maraggyunk a z osztrak cuccnal.
Lanyok!

Most ebedelek de szaladok vissza hozzatok!:0

pusszz Kriszti
kriszti

Lányok

ÍRJATOK! Ki hogy van?Kép
Tessék válaszolni a kérsésekre!Kép

Kriszti,
megkaptam, nem feledkezek el rólad.Kép

Szonja,
te már be is vagy táplálva a telcsibe!Kép Mail is ment.Kép
Jázmin

Kedves Lotti!

Örülök, hogy ilyen optimista tudsz lenni. Kép Meglátod, a hozzáállásod nemsokára meghozza a gyümölcsét! Kép

Puszi: Laura
Laura

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?