Sziasztok!
Ma nem voltam gépközelben eddig, örülök, ogy hiányoltatok!
Ma szokott a leggyakrabban megjönni és még semmi, csak a mellbimbóm érzékeny, szóval semmi gyanus. Ma már csak 37,1 volt a höm. Vasárnap nagyon magas volt, addig csak felfele ment, de hétfö óta ingadozik.
Nadin,
semmiképpen nem vagyok hajlandó felvenni a próbálkozók listájába, mivel neked sikerült!
A testvéremnek elöbb látszott UH-on, mint teszten! Úgyhogy tényleg menj el orvoshoz, 8 hetes babát már látni fognak, söt már a szívdobogása is lehet, hogy hallatszik!
Orsi,
nagyon örülnék, ha már minél elöbb én is lekerülhetnék.
Zsófi,
te sem vagy egy "matuzsálem"!
A forró zuhany, a szex, a tánc mindig meghozza a menzimet, ha valamiért nem akar megindulni. Én úgy vagyok vele, ha nem vagyok terhes, akkor minél elöbb menzizzek, hogy újra kezdhessük a próbálkozást. De ígérem, ha vasárnap reggel sem jön meg, akkor tesztelek.
Szonja,
na csak várjál!
Most te leszel soron! Most én fogom a babát beléd beszélni!
Éva,
örülök, hogy szorítasz értem, de szerinte még magadért is szoríthatsz. Amíg nincs menzi, addig nem elkesedeni!
Én is elkámpicsorodtam múlt csütörtökön, mert 100%-osan biztos voltam benne, hogy pillanatokon belül megjön. Azóta eltelt 6 nap és még sehol semmi!
Különben nekem is hozzád hasonlóan semmilyen tünetem nincsen! Csak a mellbimbó érzékenység, úgyhogy te se add fel, amíg én sem! Jó?
Boglárka, Erika,
veletek mi a helyzet?
Ma nem is volt lista, ha jól emlékszem. Na, most utólag:
Rony: 3 c 43 cn 28 ou Vidék 29 év ? Rony jelentkezz, légyszi! Semmi értelme, hogy vég nélkül hosszabítsuk a ciklusod és közben ki tudja mi van veled.
Jázmin: 24 c 32 cn Pécs 22 év
Kriszti: 8 c 31 cn 15 ou Galagamacsa 29 év
Erika: 12 c 31 cn Románia 27 év
Boglárka: 3 c 30 cn Györ 24 év
Eva: 19 c 29 cn Nyíregyháza 26 év
Zsófi: 1c 27cn 13ou Lappeenranta-Finnország 25 év
Lotti: 3 c 27 cn Budapest 31 év
Andi 2 c 27 cn Budapest 27 év
Rita 6c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Anna: 5 c 13 cn Hamburg/Szolnok 35 év
Monika: 7c/9hó 12 cn Budapest III. 27 év
Jutka: 36 c 10 cn Videk 29 év