Új privát üzeneted érkezett!

Kép

[/img] Kép összecsukva

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1178179462.17.jpg[/img] fekvőfelület

[/img] Kép használat közben:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

A képek Anyóséknál készültek, így hely szűke miatt nincs, amin jobban látható :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

ühüm , így már értem. Jó kis fejtörés ez a téma. :wink:
bbilona

Sziasztok!

Látom a babakocsi a téma :lol: !Én az első 3 hónapban mózeskosarasat használtam, majd Bergon típusút vettünk (macisat). Ágota imádott benne utazni. :lol:

Boris!
Bevallom nem érzek semmi különöset, de előfordul, hogy csipkedést érzek.Hányan vannak úgy, hogy észre sem veszik, hogy teherbe estek, csak amikor már 2-3 hónaposak.Te érzel valamit? Kitartás, te is kibírod legalább vasárnapig!
sapé

Reni!
Bevallom alig várom hogy tesztelhessek, de idő előtt semmi értelme sincs. Ha sikerült akkor úgy is pozitív lesz!

Kata!
Köszi, hogy szorítasz nekem és Borisnak!Remélem sikerül!

Lányok!
Van híretek Zelről?Hogy van?
sapé

sapé, naponta egyszer-kétszer érzem egy nagyon-nagyon picit az alhasamat, de igazából nem érzek semmit, a cickóm kezd feszülni (legfőképp a bimbóknál) de ez ugye lehet a mesi közelségétől is....
köszi a bíiztatást, tényleg összeszedem magam, mert nekem elvileg keddig kellene kibírnom, akkor van a 33. nap....................nehéz lesz...
szért tesztelhetek egyet vasárnap szerinted?

zelről nem tudok én sem, remélem már túl van a dolgon, most ébredezik és hamarosan otthon lesz :lol: :lol: :lol:

tizu, megvan a kismama magazin?
kicsiboris

K.boris :)
Megvan a kismama magazin, de igazából nem sok hasznát veszem. Egyébként nincs rossz ízlésed, mert a Quinny Buzz felszerelve (mózes + hordozó) kb. 220.000 ft felett lenne. Amit én szeretnék az "csak" 160.000 ugyanilyen felszereltségben. Ha mózes és hordozó egybennel (ez nagyon nehéz) lenne, akkor 135.000, csak hordozóval meg 115.000. De a Peg Peregoban már olyan 120-130 ezer körül is találtam ilyen felszereltséget, csak az több, mint 10 centivel hosszabb és már nem biztos, hogy befér a kocsimba.

Mágnes :)
Hát ez a kocsi tényleg nagy lenne nekem. A képen egyébként tök jól látszik.

Ilona :)
Én is dobtam egy hátast az áraktól, de én azért annyira nem sajnálom a babakocsira a pénzt, mert szerintem fontos, hogy jó legyen.

Sapé, K.boris :)
Nem kell érezni semmit. Tökre izgulok, hogy mi lesz veletek, úgy drukkolok.

Zelről semmi hír. Mondtam neki, ha kiengedik hívjon fel és ha tudok elmegyek érte, de még nem csörgött. Remélem jól van.

Kép
Kép
tiza

tiza, akkor bocsi a 'fülesért, de azért a kismama magazint talán tudood majd hasznosítani..
kicsiboris

zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel??? Kép

Kép
kicsiboris

Zel jól van, de mégsem tudott hazavezetni, úgyhogy eljöttek érte a tesójáék. Egyébként mindent rendben találtak nála. Talán nem haragszik ha elkotyogom. Sajnos nem sokat tudtunk találkozni, mert siettek, de talán a legközelebbi pécsi látogatásnál összejöhetnénk.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Szép a méhem belseje, minden rendben van.
Annyira nem féltem, mert volt néhány uh az elmúlt időben és ha valami elváltozás lett volna, talán látszott volna már ultrahanggal is. Illetve ezzel elég jól megnyugtattam magam. Így szokásomhoz híven a szoba többi lakójában próbáltam tartani a lelket. :oops:
Az altatás nem, csak az éhezés viselt meg k....ra.
Igazad volt Kicsibé arany szívem, olyan körül vittek kukucskára, amikor írtad. Kicsit előbb. Aztán felébredtem, megkeresett a dokim, megbeszéltünk mindent, és hazaengedett. Én még ledőltem kicsit alucizni, de levágták a kórházi szalagomat, így szerintem töröltek az étlapról is. így csak 6 körül tudtam ma enni. Tényleg rosszul voltam már miatta.

Tizus! Köszi, hogy tudósítottál rólam, egyáltalán nem bánom. Köszönöm a parkoltatást is mégegyszer. És képzeld, feltett szándékom volt a vezetés, simán ment is volna ( egy kávé és egy hamburger után), de ezek a pöcsök, mint az öcsém és férjem letiltottak.. De legalább vettek nekem egy csomó kaját. Úgy jött értem mindenki, hogy akkor tudtam meg, amikor már Pécs határában voltak. Szép kis család! :lol: Ha legközelebb megyek megkereslek mindenképp. Olyan jó volt veled beszélni pár szót. Jó lenne folytatni! Nyugisabb körülmények között!

Lányok! Tiza nagyon szép kismama! Remélem mi is olyanok leszünk majd!

Kicsibé! Itt vagyok! Tesztelj egyet szombaton vagy vasárnap, addig csak kibírod?! Ha pedig gondolod, ugorj el hozzánk, én majd visszatartalak! Szorítok, még a lábujjaim is ökölben vannak!

Drágáim! Köszönöm mindenkinek az aggódást. Meghat. Szívesen megölelnék mindenkit!
Remélem egyszer nekünk is sikerül öszehozni egy topic-talit, és akkor meg is tehetem az ölelést!

Puszika, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Jaaaj! Tényleg öregszem.
Domo!
A hiszteroszkópiát már a lombikprogram miatt csinálták. ((Ezzel a vizsgálttal megnézik a méh belső felületét, nincs -e polip, mióma, sövény, bármi ami akadályozhatna az embrió megtapadását, vagy a kihordásban veszélyeztetne.)) Sőt a zárójelentésen is az áll, hogy az IVF programkeretében blablabla. Megkaptam a lombikos csoport telszámát, így holnap, vagy hétfőn beszélek velük, hogy mik a következő teendők, mikortól csapunk végre a lecsóba!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

Már én is nagyon aggódtam,de örülök hogy nincs semmi baj!!!
Mostmár ezerrrel belevághatók a lombik programba!
Sok puszi neked!
m. reni

zel, drága egy mami, Kép
de jó, újra itt vagy a topikban, úgy izgultam érted :!: :!: és ne haragudj, későn olvastam, csak a parkolási dolgot,
meg sajna tényleg messze lakom kicsit a városhoz :cry:
akkor minden ok! jól van, na ezt is vártam, most akkor ezerrel beindul a lombikprogi, örülök nagyon :lol: :lol: :lol:
pihengess egy kicsit most! semmi vezetés meg takarítás, legalább ma még ne 8)
hát igen, sapé hétfőn tesztel, nem biztos, hogy bírom addig, nekem kedden kéne megjönnie, de vasárnap tuti tesztelek egyet :lol: :lol:

na csók!

tizu, köszi az előinfót :lol: hogy vagy?
és babakocsi ügyben sikerült előre lépned?

sapé, hogy bírod?????hogy vagy??én már tesztelnék simán....de most hőőőőős leszek...ja, és szerintem az utrótól lehet, hogy fájdogál az alhasam (remélem), a cickóim beindultak mint atom, a párom meg is 'viccelt, hogy 'tuti a mensitől', na jól leszídtam, hogy ilyenekkel idegesít...

csajok annyian eltűntek...: andi, odry, moni, orsika, tamar, ilona is ritkábban ír, gyöngyikével mi lehet..., és még sokan mások...hol vagytok??????????????????????

Kép
kicsiboris

zöldi?????? mi lehet vele????
kicsiboris

zöldi?????? mi lehet vele????
kicsiboris

Sziasztok lánykák!
Bocsi, hogy nem irtam nektek, de azért olvasgattalak amikor tudtam.
Sapé, Kicsiboris nagyon szoritok nektek.
Kicsiboris szerintm várjál a teszttel te is hétfőig. És jelnek nem feltétlenül kell lennie.
Zel örülök, hogy minden rendben van.
Babakocsi téma:
Tiza ha esetleg van valaki a családban szülők vagy leendő keresztszülők akkor hátha megveszik nektek ami tetszik kocsi. Nekünk is anyósék vették Peg Perego 4 funkciós aminek elég szép ára volt 162.000 forint. Ha nekünk kellett volna kifizetni akkor nem hiszem hogy azt vesszük. amugy mi a Mini Manóban vettük. És az egész kocsi 6 kg. Teljesen szét szedhető és az alja összecsukható és befér a kocsi csomagtartójába is.
Amugy mi is néztünk olcsóbbat de az nagyon nehéz volt és nekünk nem mindegy mert a harmadikon lakunk lift nélkül. Még igy is nehéz felcipelni egy 7 kg lánnyal együtt.
bgyöngyi

zel, de jóóóó :D Ugye azért nem tűnsz el közülünk :? Vigyázz magadra!
bbilona

köszi gyöngyike, jól van meglátom majd meddig tart a 'vasakaratom... :shock:

ilonkám véled mi újság drága aranymanógyöngyöm (hihihi) :?:
kicsiboris

naaaaa, kihalt a topik?????????????????????
kicsiboris

Zel :)
Örülök, hogy jobban lettél. Annak idején az éhezés engem is kikészített. Én reggeli nélkül mentem a kórházba, utána vacsit már nem kaptam, reggelit sem, műtét dél körül volt, így azt is megspórolták. Délután telefonáltam a férjemnek, hogy sültcsirkét, kenyeret és savanyúubit hozzon, de iziben. Sajnos nem is tudtam vele beszélgetni, mert rosszul lettem és vissza kellett mennem a kórterembe. Azután fekve megettem a kajcsit és már rendben is volt minden.

Gyöngyi :)
Sajnos a családban már nem sokan vannak. Apósom 4 éve, apu 3 éve halt meg. (Ők mindketten örömmel megvették volna a legdrágábbat babakocsit is.) Anyósom kiságyat és pelenkázót vesz, anyu meg nem keres olyan jól, hogy ilyen drága dolgot kérjek tőle. A bátyám az USA-ban él, évente jön haza, a sógornőmékkel pedig nem szoktunk ilyen drága dolgokat venni egymásnak. Egyébként lenne rá pénzünk, csak a férjem sóherkedik. Nekem is az a véleményem, hogy olyan 160 ezer körül lenne egy normális kocsi, de erről hallani sem akar. A mózeskosarat mindenáron meg akarja spórolni, de én félek, hogy az fontos.

Én biztos nem bírnám ki hétfőig.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

beszéltem a lombik laborral!!!!!! Máj. 29-én kell mennünk egy beszélgetésre, de ha csak közben valaki ki nem marad. akkor csak októberre tudnának bevállalni. Hát remélem, addig valaki csak úgy terhes lesz és bevesznek a helyére!

Van egy kis dolgom, de nemsokára jövök! Addig írjatok sokat!!!!

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Zel! Nagyon örülök, hogy minden rendben volt, és nagyszerű, hogy indulhat a lombikprogram. Én is azt szeretném nagyon! Akkor már te is végig csináltál 6 inszemet?
Amilyen gyorsan megy az idő az október mindjárt itt lesz! És az is lehet, hogy te leszel az a valaki, aki addig csak úgy terhes lesz!

Ilona! De azért már elkezdted a tüszőnövelőket szedni, szúrni? Mikor kell menned először UHra? Nekem az mindig a 10. napon volt, és a 12.en az inszem.
Plusz egy kérdés: a BMCbe kértek tőletek házastársi vagy élettársi papírokat?

Kép
domo

Kicsiboris! Érted nagyon szorítok! A jó hírt, mert úgyis az lesz, nagyon gyorsan írd meg nekünk! Ugye hétvégén is tudsz jelentkezni (vagy hétfőig izgulhatok?)

Tegnap voltam utolsó nap a cégnél: összepakolni és elszámolni. Még mindig dühös vagyok rájuk, így nem is volt nehéz!

És még egy: képzeljétek a húgom babát vár! Már UHn is volt, látható a szívhang is. Próbálok vele örülni, csak olyan nehéz...

puszi mindenkinek

Kép
domo

Zel,
ezek nagyon jó hírek! Örülök! Tényleg nagyon klassz csaj vagy!

Domo,
nagyon értem mire gondolsz, hogy nehéz a húgoddal együtt örülni. Vacak ez az egész, de hamarsoan mi is babásak leszünk! Muszáj!

Boris, Sapé,
kitartás, még pár nap és kiderülnek a dolgok! Remélem nagyon jó hírek lesznek! :wink:

Ilona,
ugye nem vagy depis mostanság?

Én továbbra is fejfájósan. :( Már felhívtam az asszisztenst, hogy ez normális-e, azt mondta van akinek semmi tünet, valakinek meg fáj a feje végig. Kérdem, mit tegyek, erre ő, vegyek be gyógyszert.Mondom már vettem be, vegyek be többet.. :roll: Ma már 2-tőt bevettem, de még midngi fáj. Mintha egy kicsit enyhébben, de fáj. :? Ma estekezdem a stimus szurit is, abban bízok, az majd segít valahogy és elmúlik tőle...

Puszi
katata

Kép
katata

Zöldiről olvastam régebben egy másik topicban, hogy szeptemberben lesz a következő lombikja. De ez elég régi infó...
katata

domo, ne irigyellek, nincs munkád, és még a tesód is gyereket vár :wink: Jó hír a javából, mégis olyan nehezen viseli az ember leánya. De imádni fogod, ha megszületik, mert meg kell őket zabálni olyan aranyosak, amíg mi felnőttek le nem rontjuk őket :D
Persze, persze szerda óta hasbaböki van esténként, kedden kell visszamennem, majd meglátjuk.

katata, jó a kérdés köszi, de igen nagyon depis vagyok. Utálom az egész világot, azért nem is nagyon jelentkezem. Majd csak elmúlik :?

zel, október :shock: atyavilág :shock: Jó hogy nem jövőre, frankó egy helyzet, de úgy látom nem lepett meg a dolog, és jól viseled. Persze mit is lehetne csinálni mást. Klassz csaj vagy!

kicsiboris, pusszantalak, olvasgatlak benneteket jelentkezem, ha történik valami, vagy belekotyoghatok valamibe :D

gyöngyi, veled mi újság, hiszen arról elfelejtettél írni :roll:
bbilona

Ilona,
sejtettem, hogy ez van,mert nagyon csöndben vagy mostanában. Ne add fel kérlek!!! Nagyon soknak épp az utolsó inszem lesz sikeres. Neked is bíznod kell benne!!
Örökbefogadással hogy álltok? Ha külföldről (Románia, Ukrajna,stb.) szeretnétek örökbe fogadni, akkor nem lenne gyorsabb?
katata

katata, hááát :cry: nem könnyű. Igazából nemtudom mi bajom van, azt hiszem besokalltam :( .

Örökbefogadás hm, kellene a tanfolyam ami, havonta egyszer van eddig 3* lemondtuk, mert olyan későm szólnak, és egymás után 2 szombat szabadon ritkaság nálunk.
Lehet keresni kellene egy alapítványt ahol szintén megcsinálhatnánk,de ehhez aztán végképp nincs kedvem.

A tempó nem baj hogy lassú, a férjemet így is nehezen győztem meg, hogy tanf. ide vagy oda rajta vagyunk egy listán, és haladunk előre. Ő ugyanis annyira reménykedik a 6-ban, hogy még halogatnáezt az oktatást. Én meg pörgetném, hogy történjen már valami.
Most derült ki az is, hogy ő a lombikot nem akarja, hátha nem is kell. Érdekes hogy azt gondolja az ember a másik is ugyanúgy képzeli, és kiderül hogy mégsem. Bár ő már mondta, ha neki kellene magát szúrnia ő bizony nem csinálná :)
Külföldről, ezen nem gondolkoztam, de azt talán nem, azt a 2-3 évetmég kibírjuk valahogy, ha más nem lesz.

Agonizálunk rendesen, és közben tudom én, hogy sokkal nehezebb sokaknak, hallom én meg látom körülöttem, de ez nem vígasztal.

Na most megint jól kirinyáltam magamat, bocsi. :oops:
bbilona

Értem Ilonkám,
az én férjem is így volt, de belátta, hogy kell a lombik, mert az mégiscsak jobb, mint örökbe fogadni. Egyébként azt tudjátok, hogy hanyadikok vagytok a listán?
A lombik is minket, nőket visel meg sokkal jobban. Ennek ellenére a férjem még mindig rágódik a dolgon, észreveszem némely megjegyzéséből. Szóval a mai napig nem tetszik neki, hogy lombikozunk,de nincs jobb ötlete, így kitart mellettem. Egyszerűen nincs más megoldás, egyelőre, hogy gyerekünk legyen. Nagyon reménykedem, hogy sikerrel járunk. Bele sem merek gondolni,hogy nem sikerülhet. Sikerülnie kell!!!
Ne légy depis, nektek is lesz gyereketek, vagy így vagy úgy de lesz! Férjed is megértem, a pasiknak még nehezebb felfogniuk, hogy ennyi bonyodalommal jár,hogy apukák lehessenek. Mi nők erősebbek vagyunk. Nem is tudom mi lenne, ha rájuk lenne bízva... Sok kisbaba nem születne meg az biztos.
Kitartás! :wink:
katata

Ilona!
Persze, hogy szeretni fogom, ráadásul én leszek a keresztmama.

Csak hát most nekem is csak rinyálni van kedvem! Olyan hihetetlen felfogni, hogy ez az egész miért pont velünk történik meg.

Amikor az orvosok vigasztaltak, hogy ne legyek elkeseredve az elzáródott vezetőim miatt: mi akkor voltunk a legboldogabbak. Megkönnyebbültünk, hogy van egy ok végre, és van rá egy jó megoldás, a lombik. És amikor az orvosok vidáman közölték a műtétem után, hogy hát mégsincs semmi baj: akkor viszont értetlenül bámultam rájuk, és újra jött a kétségbeesés. Akkor mégis mi van?

Nálunk a párom az, aki nem hisz az inszemben, csak muszáj csinálnunk. Közben pedig várunk a csodára, na meg a lombikra. Csak hát egyre nehezebben viseljük, és most látom rajta, hogy kezdi elveszteni minden türelmét.

Hát ezért a kis kifakadásért is bocsi!

Kép
domo

Kata! Nekem még az inszemes gyógyszerektől is szétment a fejem, együttérzek veled! én még fájdalomcsillapítót sem mertem bevenni.
Amit a pasikról írtál, teljesen így van. Néha hihetetlen, hogy legszívesebben üvöltenék kétségbeesésemtől, de nem tehetem: benne is tartom az erőt. Igen, a nők sokkal erősebbek.

Szerintem is sikerülni fog most nektek, nagyon szurkolok!

Kép
domo

Domo,
aranyos vagy! Köszi,hogy szorítasz! Még nagyon nem izgulok,mert relatíve soká lesz, de majd, ha közeleg!! :roll:
A férfiakról annyit, hgy a párom még jobban ki van akadva a fejfájásomtól, mint én. Mert ugye azért nem olyan vagyok,mint ha nem fájna. Vicces nem? Mit szóljak akkor én akinek még fáj is :?: :?
De hát ez van, a pasik már csak ilyenek!! 8)
katata

katata!

Ez a lombik jó téma!
Én nagyon szeretném ha sikerülne!
Olyan hangulatingadózásom van,hogy csak na.
Most olyan sírhatnékom van.
szegénykém bizotos rossz lehet,hogy fáj a fejed.
nekem meg a szúritól,ilyen még nem volt de teljesen bekékült a hasam.
bennem csak az a kétség van,hogy ne hogy leesen az ösztrogén szintem.
Mert a második inszemnél leesett,és le kellett állítani az inszemet.
m. reni

Sziasztok!

Zel!
Örülök, hogy mindent rendben találtak! :lol: AKkor mostantól ti is izgis napok, hónapok elé néztek.De jó sokára kerülhettek lombikra!Ilyen hosszú a várakozás?Nem is gondoltam volna.

Boris!
Bírd ki ezt a pár napot!Legalább vasárnapig várj!Én ma vettem meg a tesztet, de csak vasárnap vagy hétfőn fogom megcsinálni.Most bevallom nincs időm szinte semmire, mert Ágotának az ovit intézük, mert ahová beírattam áprilisban, oda nem vették fel hely hiányában, így ma egy másik oviba irattam be.
sapé

Reni,
ez tök normális.Én is ingadozom, le-fel. Néha azt érzem, ez sem fog sikerülni, néha meg azt, hogy tuti, hisz ikereket szeretnék, és mikor lenne rá jobb alkalom, mint most a lombikkal? :)
Hú, ez a bekékülés elég gáz lehet. Nekem a combomba kell, ott csak pontocskák szoktak lenni, a tű helyén a sebecskék. De parányiak.
Miért esik le az ösztrogén??? Ehhez nem értek... :roll:

Sapé,
nem értem, már egyszer beírattad,most meg azt mondták, hogy nem fér be???? :shock:
katata

Katata!

Igazából én sem tudom mitől esik le az ösztrógén! :roll:
Tudod Én is ikreket szeretnék! :D
Reméllem nemsokára eggyütt nézük az iker babakocsikat! :D
m. reni

Csajok!

Pandácskával mi lehet? :D
pedig elég gyakran szokott írni!
m. reni

Csajok!

két napja egyfolytában vásárolók!
ez már betegség??????
m. reni

reni, akkor ez az injekciózás sem egyszerű...ha nekem bekékülne a hasam kiakadnék, mert imádok napozni, strandoloni..és ugyebár így nem igen lehet..kitartást :!:

domo, nagyon köszönöm, hopgy izgulsz értem, ari vagy :!: :!:
mindenképpen jelentkezem ha bűnözök és hamarabb derül ki valami :lol: hát én értem a te érzéseidet is, gondolj arra, hogy a húgod is mennyire veled lesz amikor te fogsz babát várni, most szüksége van a nővérére :lol: és te sokat tudsz neki segíteni :lol:

kata, hipp -hopp és már nem kell várnod, a pasikat meg sajnos nekünk kell erre az időre őket is istápolnunk,...néha nagyon nehéz...
az én párom meg rendszeresen az inszem előtti este fakad ki, hogy tuti nem lesz jó az anyaga, és ha nem jön össze szarik rá..............................................................na ezek után összevakarni....

sapé, de jó neked, hogy elterelődik a figyelmed....de ha ma megvetted a tesztet.........na meglátjuk meddig bírod :P :P :P :P :P :P

Kép
kicsiboris

Kata!
Ez úgy van, hogy meg van adva egy évben hányszor és mikor lehet az óvodás korú gyereket beíratni. Az egy dolog, hogy te beíratod, de egy bizottság dönt arról, hogy az adott intézménybe felveszik e a gyereket. Sok szempont szerint döntenek, így pl: hogy jár e oda testvére, vagy körzetileg oda tartozik e meg ilyesmi. Ezek szerint mi nem fértünk ebbe bele, de amikor beírattuk rá is kérdeztem, hogy oda tartozunk e, a válasz egyértelműen igen volt. Igazán én sem értem, és nagyon meglepődtem rajta. Szerintem más is lehetet a háttérben pl: egy ismerős gyereke, egy kis protekciós gyermek, és minket kiraktak, na de mindegy ezen túl kell lépni. A határozat szerint 15 napon belül lehet fellebezni az óvoda vezetőjénél, de én inkább hagyom. Tudod én már szívesen nem is vinném ezek után oda a gyereket. Van egy másik ovi ahol szívesen várják a lányomat, és délelőtt be is írattam oda.Nem egyszerű az élet a gyerek születése után sem. Előtte szenvedünk, hogy összjöjjön, utána meg hogy hová írassuk be, hol van jó helye amíg a szülő dolgoznak.
sapé

Reni,
akkor majd együtt nézünk ki valami tuti ikerbabakocsit! Benne vagyok!! :wink:
Miket vásárolsz mindig?
katata

Sapé,
értem. Nem tudtam, hogy ilyen bizottságosdi van. :shock: A lényeg, hogy találtál neki egy másikat, és végülis úgyis lutri az egész.
katata

Boris!
Én kibírom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sapé

katata!

Ruhát,cipőt,stb
m. reni

Igen Reni, akkor ez már betegség! :lol: :lol:
katata

Zel,
Örülök hogy mindent rendben találtak és drukkolok hogy valaki babás legyen és hamarabb legyen a lombikod :wink:
Vendég

Pandácska,
neked holnap nézik meg hány tüszőcskéd nőtt meg? Jujj ez nagyon izgi! :lol: Majd jelentkezz a hírekkel!
katata

Kata,
Igen holnap szerintem már megtudom hogy mikor lesz a punkció legalábbis remélem! izgulok rendesen :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?