Sziasztok!
Szép a méhem belseje, minden rendben van.
Annyira nem féltem, mert volt néhány uh az elmúlt időben és ha valami elváltozás lett volna, talán látszott volna már ultrahanggal is. Illetve ezzel elég jól megnyugtattam magam. Így szokásomhoz híven a szoba többi lakójában próbáltam tartani a lelket.
Az altatás nem, csak az éhezés viselt meg k....ra.
Igazad volt Kicsibé arany szívem, olyan körül vittek kukucskára, amikor írtad. Kicsit előbb. Aztán felébredtem, megkeresett a dokim, megbeszéltünk mindent, és hazaengedett. Én még ledőltem kicsit alucizni, de levágták a kórházi szalagomat, így szerintem töröltek az étlapról is. így csak 6 körül tudtam ma enni. Tényleg rosszul voltam már miatta.
Tizus! Köszi, hogy tudósítottál rólam, egyáltalán nem bánom. Köszönöm a parkoltatást is mégegyszer. És képzeld, feltett szándékom volt a vezetés, simán ment is volna ( egy kávé és egy hamburger után), de ezek a pöcsök, mint az öcsém és férjem letiltottak.. De legalább vettek nekem egy csomó kaját. Úgy jött értem mindenki, hogy akkor tudtam meg, amikor már Pécs határában voltak. Szép kis család!
Ha legközelebb megyek megkereslek mindenképp. Olyan jó volt veled beszélni pár szót. Jó lenne folytatni! Nyugisabb körülmények között!
Lányok! Tiza nagyon szép kismama! Remélem mi is olyanok leszünk majd!
Kicsibé! Itt vagyok! Tesztelj egyet szombaton vagy vasárnap, addig csak kibírod?! Ha pedig gondolod, ugorj el hozzánk, én majd visszatartalak! Szorítok, még a lábujjaim is ökölben vannak!
Drágáim! Köszönöm mindenkinek az aggódást. Meghat. Szívesen megölelnék mindenkit!
Remélem egyszer nekünk is sikerül öszehozni egy topic-talit, és akkor meg is tehetem az ölelést!
Puszika, jó éjt mindenkinek!