Új privát üzeneted érkezett!

Enik!
Mióta dolgozok,este kell főznöm!!!
A délelőtt,jól eltelt,volt munka.
A délután,kapkodás,haza megyek rendet teszek,elmosogatok,ha kell,mosok/vagyis a gép mos/de ha van az erkélyen ruha beszedem,mint ma is ,elinditottam délután a gépet,most rakom mindjárt ki,most fogok főzni,vacsit csinálni,fürödni,és utánna ágyba esek,
Közben a függőséggel küzdök.nem tudom megállni,hogy lene üljek a gép mellé.
Vendég

Nemen! Én úgy tudom, hogy ha nem mész vissza minimum 180 napot dolgozni a két gyerek között, akkor a szerződés szerinti béred lesz az alapja a 2. gyerek utáni ellátásoknak. DE!!!! Amennyiben a szerz.szerinti béred több mint a minimálbér kétszerese, akkor azt veszik alapul /mármint a min.bér kétszeresét/

Egyébként ha táppénzen leszel a 2 babával, és apa napi 8 órában dolgozik, akkor munka mellett kaphatja még pluszban a gyest is. Te is kaphatod elvileg a táppénz mellett is, de akkor a táppénzed alapja nem a munkabéred, hanem csak a minimálbér lesz, az pedig nem jó, hacsak nem minimálbérre voltál amúgy is bejelentve. Hú, remélem érted, mert kicsit bonyolult!

Mi eredetileg 2 gyereket terveztünk, de most szóba jött, hogy mi lenne ha három lenne....... Megmondom őszintén csak akkor vállalnám, ha a 3 gyerek nem egynemű lenne, mert az tapasztalataim szerint nagyon nem jó. Tehát ha most lányunk lesz, akkor 80%, hogy bevállaljuk a harmadikat is! :wink:
Vendég

Enik!
A lángossal kapcsolatban:nem tudom mennyi lett belőle,de ahogy Zsu-nak is irtam,fele adagot is csinálhatsz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én is délelőtt szoktam főzőcskézni, sajnos minden nap :evil: , meg pakolgatni is. Így ebéd után alvás /én akkor végzem el az amit a Bence mellett nem lehet/, és utána mehet a játék! Tegnap és ma én is lefeküdtem aludni, amikor Bence is aludt. Olyan jól esett és alig bírtam felkelni.

Képzeljétek! Az előbb ittam egy pohár vörös bort! :shock: Annyira megkívántam! Bár ez nálam nem jelent semmit, mert alapból baromi kívánós vagyok! Nagyon ritkán iszunk, még szerencse, hogy a párom valakitől kapott ajándékba egy üveg bort, már vagy egy éve, és volt itthon! Meghülyültem volna ha nem ihatok!

Holnap itthon lesz a párom, és rábeszéltem, hogy menjünk el kínait enni! Annyira imádom az illatos-omlós csirkemellett jó kis csípőskáposztával. Nyam-nyam..........

A múltkori terhességemnél rávettem /bár baromi fínyásak vagyunk/, hogy rendeljünk kaját. Úgy is kapja a meleg étel utalványokat és azt nagyon nem tudjuk itt a környéken felhasználni, a kaja futárnál meg lehet. Nem mondom, hogy baromi fincsi volt a kaja, de legalább nem kellett főznöm, és a lényeg amit nagyon utálok utána összepakolni a konyhát. És minden nap ugyanaz a menet.....kicsit unalmas volt már. Persze nem rendeltünk minden nap, így volt egy kis házi koszt is a heti menüben. Ha újra terhes leszek szerintem megint rátérünk a dologra! :wink:
Vendég

No most ömlesztve: A délutánom sz@r, sírógörcs jött rám. No comment.

Életkor: 23
Próbálkozunk : 2006. december
Gyerek még nincs, egyébként 4-et szeretnénk
Ciklus: eddig 27-29 nap hogy most mikor fog megjönni?
aktuális: missed ab. művi befejezéssel,
DE VÉGRE NEM PIROSKÁZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ápr. 9-én kezdtem)
Jelenleg 3-6 hónap szünet.

Igen, vagyok wiwen V-né Vasas Viktória néven.

És el vagyok keseredve :cry:
Nem is tudom miért.
kislibus

Jaj és ne aggódjatok, nem komolyan írtam azt a lellettem szavazva dolgot!

Hajrá Litte, hajrá Deni, hajrá mindenki!
kislibus

Kislibus!
Miért vagy elkeseredve???????????????????????
Vagy titok??????????????
Mit kezdtél ápr 9-én???
Megyek az iwiwre jelöllek!!!
Vendég

Csak rámjött a sírhatnék. Vissza szeretném kapni a babát. Hülyeség és absz. lehetetlen, de ezt érzem. Mindenki másnak minden ok, nekem miért nem lehetett? Asszem kicsit visszestemem a gyászfolyamatban, ami normális, csak jó lenne, ha befejeződne végre.
Szeretnék végre tényleg megnyugodni.
Ápr. 9-én kezdtem vérezni. És tegnapelőttig tartott.
Asszem megyek, mert nem vagyok önmagam, csak valami árnyék, ami nem tetszik. Helyre teszem magam, aztán vissza jövök ide közétek!

Addig is minden jót!
kislibus

Kislibus!
Igy nem talállak az iwiwen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kislibus! Nagyon megértem amit most érzel! Olyan nehéz elfogadni az embernek, hogy miért vele történt meg mindez! Én úgy voltam vele, hogy velem ilyen tutira nem fog történni. A családban még nem volt ilyen, miért éppen velem lenne. És mégis megtörtént. Február 20-a lesz az a dátum, amit bevéstem a szívembe, sajnos nem pirossal, hanem feketével! Sírj, ha nincs is miért, az sokat segít. Meg kell gyászolnod a babádat, csak akkor fogod tudni elengedni, mert elfelejteni azt soha nem fogod. Ne sűrgesd magad, ezen nem lehet csak úgy átlépni, idő kell hozzá! Tudom, hogy közhely, de az idő minden begyógyít! Ahogy telnek a napok én is egyre jobban érzem magam. Igaz még van, amikor előjön az érzés, de már nem nézek rossz szemmel a terhes kismamákra, inkább örülök, hogy nekik sikerült.
Majd meglátod, ha már élesbe megy a dolog, akkor az egy kicsit eltereli a figyelmedet! Hamarosan pedig visszatér az angyalkátok, ebben biztos vagyok!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként a 6 hónap szünetet lelki okok miatt szokták javasolni, ami szerintem hülyeség. Vagyis én inkább akkor fogok megnyugodni, ha újra terhes leszek, és nem bírom a várakozást! Nézz be a www.nlcafe.hu-ra. Ott van egy doktornő, aki azt mondja, hogy elég 1 hónapot kihagyni a műszeres befejezés után is, mert teljesen mindegy, hogy 1 vagy 3 hónapot vár az ember. A szervezet úgy is tudja, hogy mikor áll készen egy újabb babára. Nekem eddig mind a kétszer elsőre összejött a baba, és látod most az első éles hónapom nem sikerült. Valószínűleg a szervezetem még nem állt készen rá.

Gyászold el a babádat, de tudd, hogy ránk mindig számíthatsz, és nyugodtan elmondhatod nekünk amit érzel. Itt nem csak peteérésről, és terhességről lehet beszélgetni!

Öllelek

Little
Vendég

Ezt most találtam. Halottatok már róla? Én még nem, de holnap majd utána nézek, mert ma már nincs kedvem.

Termékenyítő tea
Gyógyteával is besegíthetünk a természetnek: a barátcserje (Agnus castus) női hormonszerű hatása elősegíti az ovulációt és helyreállítja a progeszteronszintet. Mindez zöldteával és a belső nemi szervek vérkeringését fokozó arginin aminosavval keverve növelheti a teherbeesés eshetőségét.

Jó éjszakát mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Kép

Kép, Kép
nemen

JÓ REGGELT!!!!!!!!!!!!!

Csak egy gyors beköszönés,megyek dolgozni,maj jövök!!!!!

ENIK!!!!
Nagyon szép kislány ANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kis tündér!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt Kispajtások!!!

Én is beköszönök...mert dolgozom,vagymi :? :shock: :lol:
Azért bekukk hozzátok :lol:

puszmák mindenkinek!!!
vedresandi

Sziasztok, jó reggel mindenkinek!

nemem: nagyon szép kislányod van, olyan kis aranyos. az iwiwen megtalálsz Deni alatt.

Ma reggel nyuszi voltam, nem mertem megcsinálni a tesztet, féltem hogy negatív lesz és elmegy az egésznek a varázsa. Majd hétvégén ha addig nem jön meg ... :? , remélem hogy nem :shock:

még mindig tompa "fájdalom" van a bal petefészkemnél, vagy ez akkor is lehet hogy ha beágyazódott?

de a cici bimbóm :oops: most nem fáj :!: annak nem állandóan kéne, vagy érezni kéne :?: mondjuk csak a melltartó az ami zavar...

na kíváncsi vagyok, de a jövő hét végén megyek dokihoz ha addig nem jön meg....
denni

Szia Denni!!!
Állitólag beágyazódásnál is fájhat!!!!!!!!!!!!!
Ne koncentrálj mindig a fájdalomra,csak arra,hogy SIKERÜLNI fog!!!!!!!!!
Drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én most semmit nem érzek,csak a melltartó nagyon szorit,este ahogy leveszem,úgy megkönnyebbülök.
Most már a derekam se fáj mint tegnap.
Hanyadik napon tartasz?
Vendég

Szia!

5 napja már biztos, ha a leghosszabb ciklustól számolom, de még ha rá is számolok +-ban akkor is már 3 napja.....a folyásom olyan krémes a melltartó engem is zavar olyan mintha kicsi lenne rám, pedig nemrég vettem és a derekamba is sajog, olyan minta fejbe csaptak volna, csak aludnék....

Na és Te hányadik napon tartasz? De jó volna ha összejönne.....
denni

Sziasztok!

Denni! Te kis gyáva!!! Na megértelek én is csak a sokadik napon fogok majd tesztelni, ha eljön majd az az idő.
De akkor is gyanús vagy!!! Remélem baba van a dologban!!! De jó is lenne!

Ancsa! Remélem már hazajöhetsz a kórházból és minden rendben lesz! Sok-sok puszika neketek!!! Kitartást és már majd jöhetsz is hozzánk dumcsizni! Hiányzol ám Nekünk kismami!

Kép

Nemen! Nagyon gyönyörű a kislányod! Igazi kiscsaj! Képzeld már az én Manóm is kezd ezt azt mondogatni, az apát nagyon szépen tisztán mondja, meg papa, mama, NA,OTT, AZT, az anya még nem igazán megy, de valami hasonlót mondogat. Meg néha mintha azt mondaná adjál meg azt, hogy ejnye.

Zsu! REmélem ma már többet írzs nekünk.

Na dobok egy teljes hoszzúságú görbét:
Kép

Szép Napot Mindenkinekű!
Vendég

Sziasztok!

krisztinka 79: a görbét bizti szuper, de én nem tudok hozzászólni mivel nem görbézek.
Ha most nem jönne össze a jövő hónaptól fogok. Hát igen gyáva vagyok :) , bezzeg most nem nagy a szám .... csak csendben bízok benne :oops: :) , a kedves párom minden reggel jön utánnak a wc-be hogy na van valami :?: , pedig a tervem az ha összejön, hogy valami nagyon szuper módon fogom neki bejelenteni, vacsora, majd a desszert és sütiből készült kiscipő, vagy a párnéja alá egy kiszoknit teszek...na még pontosan nem is tudom, de minden nap jön utánnam, hogy a fenébe tudom majd ezt megcsinálni :?: :!:

na most szürnyű hányingerem van, ettem egy pogit most meg teát iszok......

azt hiszem holnap tesztelek..... ma már a csempéző bejezei a konyhát hétvégén takarítok....és a jövő héten dokihoz megyek.... már alig várom....

ha most összejönne akkor januárban születne a vizsgaidőszakom előtt, de legalább az államvizsgánál már 5 hónapos lenne....
denni

Denni!
A vonalzóm mutatja a 26-ik napon!
Most én rajtam is egy számmal nagyobb meltartó van,de ez is szoros!
Olyan jó,hogy péntek van,holnap megint megyünk Szlovákiába.
Úgy szeretek autózni,és kirándulni,reméllem jó idő lessz!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia!

Remélem,hogy jó lesz az idő, mert most pont esik, sőt szakad :( , és hát holnapra is esőt mondanak, de azért bízok benne hogy szép idő lesz.

a ciklus.hu szerint 26-án meg kellett volna már jönnie, mert hát ő azért pontos adatok szerint számolja ki....

én holnap takarítok....rakodok....de remélem legalább hétfőn eljutunk valahová vagy kedden, mert nálunk kedd az állami ünnep és mi a hétfőt is megkaptuk kötelező szabinak. Annyira csiped a hátamba vagy a jobb felembe...hogy nem bírok ülni, lehet elaludtam?
denni

Mindenki ebédel? :( egyedül vagyok?
denni

Hello!

Nálunk még süt a nap, de én már hoztam esernyőt. Holnap megyünk ballagásra, úgyhogy tuti rossz idő lesz.
Hát a héten jól elhanyagoltalak titeket, de nem tehetek róla. Ma is itt van a kiskervezető, este meg még el kell mennünk vásásolni anyáknapjára.

Zsu

Kép
bvigh

Szia!

Már nálunk sem esik, de a nap nem igazán süt. Nincs kedvem dolgozni.....inkább csak aludnék!

Te mit csinálsz?
denni

Sziasztok!!!
Itt jó idő van,meleg,eső nincs láthatáron!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméllem holnap sem lessz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mi asszem 2 gyereket szeretnénk, de majd az élet hozza, nem vetetnék el egyet se.
Most feküdt le Peti. Eddig nálunk is mindig elaludt egyedül, soha nem volt ezzel gond. Most kb 2 hete jött rá, hogy velünk akar este lenni. Viszont mire elalszik, és átvisszük a saját ágyába, szobájába, mi már sokszor fáradtak vagyunk a szexhez.
Úgyhogy nem tudom hogy lesz majd kistesó.

Ma délután megyünk fürdeni, imádja a vizet, és ott jól el is szokott fáradni :wink:

Denni! Tuttti babás vagy. És ha tényleg,akkor ki is fogja már mutatni a teszt. Nekem Petit 2 nap késéskor már erősen mutatta.
Úgyhogy hajrá, tesztelj :lol:

Anna nagyon aranyos!!!!!!!! Én is szeretnék kislányt!
Vendég

kacika: Gondolod? de jó lenne...magam se hiszem el hogy esetleg összejött...olyan jó hogy bíztattok.... csak legyen is igazatok....azt hiszem holnap megcsinálom a tesztet.

Jól teszitek hogy mentek fürödni, legalább este lesz időtök a pároddal egy kis hancúrozni :D , csöppség aluszkál majd, Ti meg .... :wink:
denni

Denni!
Nagyon drukkolok a teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vasárnap akarok!!!!!!
Vendég

t.kriszti: szerinted jobb ha vasárnapra hagyom? több idő, az jobb? úgy olvastam hogy ha az első babáról van szó nehezebben emelkedik a HCG hormón, ezért sem mutatja ki a teszt.

Úgy ég a gyomrom hogy megbolondulok...hányingerem is van...talán a jövő héten hétfőn vagy pénteken megyek dokihoz.
denni

Denni!
Ezt neked kell eldönteni mikor szeretnéd!
De minnél később csinálod annál erősebb lessz a 2 csik!!!!
Hogy,hogy emelkedik a hcg első babánál nem tudom,de szerintem nincs köze hozzá,hogy első,vagy hanydik.
A hcg emelkedés,ahogy a terhesség halad előre az úgy emelkedik.
A gyomrom nekem is ég,egyél háztartási kekszet.
Csináljuk egyszerre a tesztet,vasárnap.
Mit szólsz hozzá?
Ildi is akkor tesztel!
Vendég

Ok benne vagyok, de csak délután tudok a nethez jutni, mert festetünk....nagy a kupi a lakásban....
denni

Akkor vasárnap reggel,én 7 óra körül, csinálom.
Vendég

Rendben én valószínű hogy később, de amint tudom mi a helyzet jelenkezek.... már várom a vasárnapot.... neked nincs napközben olyan érzésed mintha meg akarna jönni? Fáj a hasam de semmi....de nem is úgy fáj mint anno...midig rohanok a wc-re hogy csaknem jött meg.... de ennyi kimaradás után remélem nem is jöm meg.... csak olyan apró csipedést érzem a bal petefészkem körül...jelent ez valamit?

ha már nem írnák ma akkor mindenkinek kellemes hétvégét, pihenést na és kirándulást, meg fürdést

:D legyetek jók és hát hajrá .... ebéd után csak alszanak a csöpségek :lol:
denni

Ezt minden Anyának és leendő Kismaminak és Anyának küldöm:

Nagy Ferenc: Édesanyám

Van egy szó, van egy név ezen a világon,
Melegebb, színesebb, mint száz édes álom.
Csupa virágból van, merő napsugárból.
Ha ki nem mondhatod, elepedsz a vágytól.
Tisztán cseng, mint puszták estéli harangja,
Örömében sír az, aki e szót hallja.
Ártatlan kisgyermek, csöpp gügyögő hangja,
Amikor gőgicsél, mintha volna szárnya.
Amikor a szíved már utolsót dobban,
Ez az elhaló szó az ajkadon ott van.
Mehetsz messze földre, véres harcterekre,
Ez a szó megtanít igaz szeretetre.
Bánatban, örömben - ver az Isten vagy áld,
Hogyha elrebeged, már ez is imádság.
És ha elébed jön könnyes szemű árva,
E szóra felpattan szíved titkos zárja.
Drága vigasztalás ez a szó, ez a név,
Királynak, koldusnak menedék, biztos rév.
Te vagy legboldogabb, nem gyötörnek gondok,
Ha keblére borulsz és el kinek mondod?
S ha szomorú fejfán olvasod e nevet,
Virágos sírdombon a könnyed megered.
Van egy szó, van egy név, valóság, nem álom,
Nekem a legdrágább ezen a világon.
Ez a legforróbb szó, az én legszebb imám,
Amikor kimondom: anyám, édesanyám.

Kép

Nagyon Boldog Anyák napját!
Vendég

Denni!
Nekem egyáltalán nem fáj a hasam,nagyon ritkán,vagyis 1 nap 1x fáj,de pont ugyan ugy,ahogy te mondod.
Nekem inkább a derekam,most 1 órája a jobb oldalon a fenék fölött kb.10 percenként belenyilal,hogy mitől lehet????
Én nem beszélem be magamba,hogy terhességi tünetek,mert bármikor megjöhet,persze én nem várom,tehát ezek a tünetek bármitől lehetnek,majd vasárnap kiderül.
Ha már nem irsz:JÓ HÉTVÉGÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/De azért ne erőltesd meg magadat!!!!!!!!!!!!!!!!/
Pihengess is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRISZTINKA!
Igazán jól esik mindenkinek ez az anyáknapi kis vers!!!!!!!!!!!!!!
Köszönjük szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOLDOG ANYÁKNAPJÁT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Halika!!
Tegnap már késő volt, de már nem hagytam magam végre sikerült feltenni egy képet, amúgy ez a lagzis szerkója volt :D tiszta csajos :D
Krisztinka nagyon szép a vers, de már a végét nem láttam, mert elhomályosult a szemem :D én olyan gagyi vagyok és érzelgős :? :D
Az 1%-os felajánlásomat is végigsírtam, mert mindig beteg gyerekeknek szoktam elküldeni, meg folyton sírok, ha valami ilyesmi van, szerintem nem is lenne erőm egy betegséggel megküzdeni, mármint ha Anna lenne beteg, az enyém nem érdekel.

Kacika hová mentek fürödni? valami termál fürdőbe vagy élménybe? Anna is imádja a vizet a barlangfürdőben is diktálta, hogy most oda, arra, majdnem 2 órahosszáig voltunk benn :D a sötét medence nagyon tetszett neki.
Denni, Kriszti és akkor Ildi is szorítok a pozitív vasárnaphoz!!!majd írjátok meg minél hamarabb a feljeményeket!!
Ma találkoztam egyik munkatársammal 14 hetes terhes...2. baba, végre nekünk is bele kellene húznunk!!!de valaki mondja már meg, hogy eddig mi volt a baj?!

Kép, Kép
nemen

Ma olyan jó gyerek volt Anna nem is ismertem rá, bár tudom, hogy a foga miatt nincs türelme semmihez, annyi a bibi, hogy most 1/4 5-kor aludt el :D , de egész nap semmi hiszti, mást akarás...el voltam ámulva, szóval nagyon jól telt a délelőttünk és aranyos emberekkel találkoztunk ráadásul :D ezt betudom Anyák napi ajándéknak.
Itt Debrecenben hétvégén Mihály napi vásár lesz elég nagyszabású, azt próbáljuk megcélozni két eső között :D :D és meglátogatjuk a nagymamikat vasárnap, valamint Flóriánt köszöntünk :D
Most vacsira lesz a lángos, elég jól megkelt :D :D szerintem fél adag is sok nekünk, nem baj majd a szomszédot is meghívom!! :D
Kép
Miskolc-Tapolcán a kis vagány :D

Kép, Kép
nemen

Enik!
Lehet,hogy a fejünkbe van baj.
Nem kellene rágondolni,mert pont akkor fog jönni,mikor nem várjuk.
De nagyon várjuk,nem tudunk nem gondolni rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legalábbis én mindig azon törpölök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Enik!
Nagyon szép az ANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kislibus nagyon sajnálom, hogy nem vagy túl még a dolgon, persze az idő mindent begyógyít és remélem mihamarabb sikerül egy másik baba, akinek majd nagyon örülhetsz!!! Ha úgy érzed ide mindíg leírhatod a bánatodat, mert már az is sokat segít!!Mi is így vagyunk ezzel, én sem akarok a közelemben lévő embereknek állandóan nyafogni, így hát nektek kell ezt elviselnetek!! :D szegény Ti!!!

Kép, Kép
nemen

Képzeljétek pedig úton-útfélen lekisfiúzzák, akármibe öltöztetem, igaz még nincs fülbevalója és hosszú haja, a csatot rögtön kiveszi, de akkor is...irrgum-burrgum.. :? :D
Szerintem erre csak úgy lehetne nem gondolni, ha nem tudnád, hogy szeretnél :D , de ha már nem védekeztek, akkor nem tudod magad becsapni, becsúszósat meg elég nehéz csinálni, nekünk 8 évbe telt, ennyi erővel bármikor lehetett volna korábban is.., de a sors útjai kifürkészhetetlenek ez nagyon költői volt!! :D
Kriszti Szlovákiában mit néztek most meg? Krasznahorka várára én is kíváncsi lennék, csak festményt láttam róla, nagyon tetszett, Igló vára és környéke is nagyon szép, bár az Szlovénia?
Hány óra volt az út nektek??

Kép, Kép
nemen

Ja a lényeget kihagytam, hogy majd tegyél képet róla (Krasznahorka-ról), ha lesz érkezésed!!

Kép, Kép
nemen

ENIK!
Innen Ózdról,70km nyugis tempóba 1 óra hossza.
Igen a Krasznahorka várat,a Betléry kastélyt,a Dopsinai jégbarlangot.
Nagyon szép minden!!!!!!!!!!
Vendég

OKÉ!!!!
Vendég

Ez nagyon jól hangzik Kriszti!! erről a jégbarlangról már én is hallottam szivesen megnézném azt is.
Még egy kedvenc képem, ne haragudjatok :D :D Kép
Megyek is, mert Anna felébredt!!
puszi mindenkinek!!

Kép, Kép
nemen

Húú Kriszti nagyon fincsi lett a lángos, az elején kiderült, hogy jól ki kell húzgálni, mert úgy megdagadt sütés közben és a többi nagyon fincsi lett, a szomszéd sajnos nincs itthon, úgyhogy lemaradt a tutiról :D
Anna különben még mindig alszik, visszaaludt még az előbb, nem tudom felébred még a mai nap vagy csak reggel!? :roll:

Kép, Kép
nemen

Enik!
Örülök,hogy jó sikerült a lángos!!!!!!!!
Jók a képek Annáról,különben tegyen fel szemüveget aki azt mondja fiú,nagyon is kislányos,pláne az a ruhás kép az a kedvencem többször is megnézem,olyan aranyos,kis balerina!!!
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a kedves szevakat, igazán jól esett!!!
Most már jobban vagyok. Asszem az a baj, hogy haza jöttünk a Balcsiról és itthon meg minden arra emlékeztet. A 6 hónapot szerintem én se fogom kivárni, mert ahogy a férjem szokta volt mondani abba belehülyülök. Nem haragszom ám a kismamákra, ha jönnek be, akaratlanúl is fülig ér a szám, csak amikor elmennek kezdek el agyalni és magamat sajnálni (undorító szokás).

Nemen! Én mestere vagyok a lányok fiúnak és a fiúk lánynak nézésének, de szerintem Annára még én se mondanám, hogy fiú, annyira csajszis! Nagyon szép kislány!

Denim és tesztelő társai! Annyit fogok értetek a hétvégén szorítani, hogy még a végén szorulásom lesz !!! :lol:
Aztán gyorsan megírni ám a teszt eredményeket! A halovány kétcsíkost meg ismételni tessék két nap málva, mert akkor már duplája lesz a HCG és sötétebb a második csík :)

T. kriszti! Korábban írtad a neved, megpróbállak én megkeresni, mert én a nevemet vetüről betüre írtam, még a kötőjel is ok.

Elgondolkodtam ezen a gyereket akarok, de nem olyan direktbe dolgon.... Mit szólnátok hozzá, ha gumit vennénk és kijukasztgatnánk? Csak egy tűszúrás. Mondjk hímzőfonálhoz való tűvel :twisted:
Ez az aberráltabb énem.

No pussz mindenkinek, hétvégén csak vas. este leszek.
kislibus

Sziasztok lányok!

Itthon vagyok,ha minden ok.akkor mostmár végleg.Nagyon jól esett,hogy hiányoztam nektek.Köszönöm szépen!
Valamenyire megpróbáltam visszaolvasni,de majd még pótolom a hiányzást.

Kislibus:Ha nem nagy tapintatlanság,megkérdezhetem,hogy mi történt veletek?Biztos,hogy irtad,csak vagy nem olvastam vissza eléggé,vagy elfelejtettem.

Az iwiw-en Kiss Gáborné(Ancsa)vagyok.Ha nem találtok,keressetek meg Andinál.

Kép

Kép
ancsa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?