Kislibus! Nagyon megértem amit most érzel! Olyan nehéz elfogadni az embernek, hogy miért vele történt meg mindez! Én úgy voltam vele, hogy velem ilyen tutira nem fog történni. A családban még nem volt ilyen, miért éppen velem lenne. És mégis megtörtént. Február 20-a lesz az a dátum, amit bevéstem a szívembe, sajnos nem pirossal, hanem feketével! Sírj, ha nincs is miért, az sokat segít. Meg kell gyászolnod a babádat, csak akkor fogod tudni elengedni, mert elfelejteni azt soha nem fogod. Ne sűrgesd magad, ezen nem lehet csak úgy átlépni, idő kell hozzá! Tudom, hogy közhely, de az idő minden begyógyít! Ahogy telnek a napok én is egyre jobban érzem magam. Igaz még van, amikor előjön az érzés, de már nem nézek rossz szemmel a terhes kismamákra, inkább örülök, hogy nekik sikerült.
Majd meglátod, ha már élesbe megy a dolog, akkor az egy kicsit eltereli a figyelmedet! Hamarosan pedig visszatér az angyalkátok, ebben biztos vagyok!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként a 6 hónap szünetet lelki okok miatt szokták javasolni, ami szerintem hülyeség. Vagyis én inkább akkor fogok megnyugodni, ha újra terhes leszek, és nem bírom a várakozást! Nézz be a
www.nlcafe.hu-ra. Ott van egy doktornő, aki azt mondja, hogy elég 1 hónapot kihagyni a műszeres befejezés után is, mert teljesen mindegy, hogy 1 vagy 3 hónapot vár az ember. A szervezet úgy is tudja, hogy mikor áll készen egy újabb babára. Nekem eddig mind a kétszer elsőre összejött a baba, és látod most az első éles hónapom nem sikerült. Valószínűleg a szervezetem még nem állt készen rá.
Gyászold el a babádat, de tudd, hogy ránk mindig számíthatsz, és nyugodtan elmondhatod nekünk amit érzel. Itt nem csak peteérésről, és terhességről lehet beszélgetni!
Öllelek
Little