Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Halihóóóó :D

Ildi, olyan szép család vagytok, hogy nem győzök gyönyörködni meg irigykedni :lol: A "férfigyermekeid" egyenesen szívdöglesztőek, a csajodról meg már ne is beszéljünk :wink: Na, és persze, amilyen bomba vagy 3 gyerkő után, már végképp sokkol :D:D:D Imádom, mikor írsz, mindig feldobsz :D
Én is vettem farmerrövidnacit (csípő :lol:), igaz nem az a nagyon csípő-csípő, és az is igaz, hogy nem is vagyok bomba, de azért nem áll olyan rosszul, sztem :oops: :lol: :D:D:D

Angi, épp az ominózus gatyeszt vettem magamnak Botival. És (nem meglepő módon :wink:), detto, mint Lidi, ki-be szaladgált a fülkéből (függönyös módszer), na meg jól betekerte magát a függönybe, teljesen kész voltam, mert én meg ugye szál bugyiban :twisted: :D

Anna, ja, tök jól írtad, gézengúz és nagy hóhányó már most. Meg hisztigép, de azért imádom :D
Szegény Petka, remélem, nem is lesz semmi baj! Háááát, nem csodálom, hogy behalt a meglepitől a pincér :D, detto, mint az Ildi, túl csinike vagy kettő bébike után :wink: :D

Meli, részvétem :(

Scullyx, drukk Nektek!

Tényleg írhatnának az eltűntek!

Na, és nem haragszom ám, hogy nem igazán körvanalazódik a szombat. Majd talán nyáron odaérünk megint egy összeröffenésre. Eszti, még kereslek, hogy megyünk-e így egyáltalán. Na, meg nem is akarjuk zavargatni uracskádat!

Szép napot mindenkinek! Nem tudom merre, milyen idő van. Itt iszonyú szél van, de azért voltunk kinn kicsit több mint másfél órát!

Ja, és befürödtem egy nagy csomagos Libero UP&Go-val, 9-14 kg-ig. Kicsi lehet, mert egymás után két éjszaka ázott át Boti. (Hétvégén mértük digi mérlegen anyóséknál, pelusban 13,2 kg... :oops:, nem tudom, mennyire valós, de a pelus alapján valószínű) 2700 volt, 4 db hiányzik, így még 38 db van. Mondjuk 1500-ért vkinek??? Ha megyünk egyáltalán, meg használja vki!!! Ha nem, lehet, beviszem vmi bölcsibe, vagy nem is tudom (ott talán nem szeretik a bugyipelust)... pedig ott morfondíroztam magamban, hogy lehet, a nagyobbat kellene venni... :twisted:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jajjj, de szépséges Fannika :D
Boscó, hajrá tanulás, nem sokára túl leszünk rajta! :wink:

Edit és Boscó barátnőknek nagy-nagy gratula!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok

Jajj, annyit kellett visszaolvasnom, hogy biztos a társaság felét kifogom most hagyni (annyira gyagya vagyok :D )

Vali:Szegény Aliz, sajnálom a lázat. Neked meg boldog névnapot, kicsit megkésve :oops: . Mi is kb. fél éve készülünk moziba, de még vagy 1 évig nem fogunk szerintem eljutni

Babetta: Hogy van Levi feje? Látszik még valami rajta? Gondolom, hogy megijedhettél

Anita: Az udvarlős képek negyon jók :) Képzeld nekünk még mindig csak 4 fogunk van

Eszti: Benyóról is nagyon jók a képek (asszem már nekem is kéne felrakni)

Cory: Sajnálom, hogy rossz lett előszőr az eredmény Lizának, de látod most már minden okés. Te se vagy semmi, nekivágsz 3 gyerkőccel :) , irigylem a kitartásod

Boscó: Fannikának utólag is boldog szülinapot

Tünde: Nekünk sajna nem jó az 5-e (ballagás), de azért jó bulizást mindenkinek a talin

Livi: Örülök, hogy túl vagytok már a hányásos-hasmenéses nyavaján

Vok: Nem irigykedem az anyósod miatt, hogy birtad eddig?
A Lili is a műcsontra pályázik állandóan :)

Annácska: Nem lehet, hogy a foga miatt lázasodik be Petka? A Lili például folyamatosan taknyos. Nincs semmi más baja, csak az orra folyik állandóan, azt mondták, hogy lehet a fogzás miatt

Na eddig tartott a memóriám, ha valakit kihagytam, bocsi

Kép

Kép
pgyöngyi

Anita, melyik férfigyerekem szívdöglesztő???? :wink: :wink: :wink:
A legnagyobbat nem adom :wink:
Pont mondtam is neki, mindig azt mondom, hogy 3 gyerekes anya vagyok, nem is igaz, mert van még egy negyedik állat nagy fiam is, így négy gyerek anyukája vagyok. :lol:
Na, de má' ne dícsérjetek annyira, nem írok többet ide, akkor oké??
Ne már rólam szóljon mindnen :shock:
És akkor is hájas a hasam :wink: :lol: :lol:
És akkor is felveszem a gatyót(de képet nem kaptok direkt :wink: ) , ja vettem egy miniszoknyát is :oops:

Boscó, nagyon jók a képek, Fannika annyira édes, és a hisztis tök cuki.Édes ruhácskája van neki is. :D

Na, azért Annával ne elmelessetek egy napon :wink:
Van köztünk cirka 10 kilócska :lol: :lol: 8)
Anna, és apa ott volt, mikor a pincérbácsi dícsérgetett???? :lol:
Hízott a mája , mi???? :wink:
Mi is gondolkodtunk a repülőnapon, de nem akartam kimenni, hátha elszáll valami repcsi, erre nem volt valami hőlégballonos baleset??? :shock:

Pedig Anita, jó lenne már talizni hétvégén!!!! :D :D
Pelust lestopizim, ha nem kell senkinek!!! :wink:

Angi, Anita, nekem Olivér csinálja ezt a próbafülkében, izgi látvány szokott lenni, gondolom :oops:

Boscó, gratula a te barinődnek is!!!! :D

Meli, akkor oké :D :D :D :D

most gondolkodtam, hogy le kéne fektetni Olivért, de kéne előtte egy kávé (vagy inkább utána)

Az oviba még nem jutottunk el, nem volt kedvem kimenni, fúj a szél itt is.
Még jövő hétvégéig vannak a beiratkozások
vas

Ildi, nehogy mán ne írj :D, akkor inkább azt mondom, szeretnék én is ilyen hájas pockót, oks ? :lol:

Pelus ok. Na, még péntek estig várom a jelentkezőket! :wink:

Gyöngyi, rakhatnál képet bizony! Tényleg lehet taknyos a fogzás miatt Lili. Jó, hogy írtál, na, de azért sokat nem tudtunk meg rólatok :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Oké, Anita, akkor megmutatom , aztán már nem is biztos,hogy szeretnél ilyet :lol: :lol: :lol: :lol:
pelust köszike :D :D

Eddig hányan vagyunk szombatra?
Eszti, Anita, Tünde??, Én

hú, Olivér mindjárt leszédül a fotelből, felviszem, aztán ottfelejtődök én is az ágyban :D

Gyöngyi, képeket Liliről!!!!
vas

Csajok majd jövök még...

Mi lesz szombaton??? Énisénis??? Lécciiii! :)

Kép

Kép
nancsika

Fúúú, akkor lehet, mégis lesz vmi szombaton??? :lol: De jóóóóóó lenne! Hol tudunk hétvége lévén nyugisan talizni?

Ildi, eredetileg úgy akartam írni, hogy a pasijaid szívdöglesztőek, de látom, így is magyarázkodhatok a végén :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vikó is mondta, hogy talán... :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok köszi a segítséget! Bemutatom a fiamat:

Ő Milánó :)
Kép

Evés közben:
Kép

Este jövök, de most rohanok.

Kép

Kép
éca

Fannikának utólag boldog szülinapot!!!!!

Hát, a szombat nekünk nem jó, mert ebédre anyuhoz kell mennünk, délután meg apukám jelentkezett be.

később írok bővebben is...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Boscó: fúúú, múltkor majdnem vettem egy ilyen ruhát Lizának :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Na itt vagyunk megebédelve :)
Petka röpke 3 és fél órát aludt, így délután tuti nem fog :D

Ági :)
Nagyon jók a képek :) A katicás tortát te sütötted? :shock: Nagyon ügyi vagy :)
Nem csodálom a meghatódságot :) Nagy dolog az anyaság :)
Hidd el sokszor én is úgy éreztem, hogy feladom a harcot, de megérte :) Most már tudja Annamari is hogy ki az úr a házban :lol:

Anita :)
Egy kis hiszti még a fiúknak is belefér :wink: Pláne, hogy még mondani nem tudja mit akar :)
Igyekszem majd meghízni, de csak pocakra gyúrok :wink: , a fenekem maradhatna ekkora :lol:

Gyöngyi :)
Gondoltam én is fogára, de csak baromi dagadt az ínye a foga meg csak nem akar kibújni :?

Ildi :)
Akkor is csinin vagy és kész :D
Apa ott volt :D Bár azt nem látta, mikor a kezemet kezdte el csókolgatni :oops: De ezt csak miután eljöttünk akkor mertem neki elmesélni :) Tuti kiszedte volna a pult mögül a pasit :lol: :lol: :lol:
Annamari és apa repültek is egyet, én meg lentről szemléltem őket. Hőlégballonozást nem is láttam hétfőn. Még jó, hogy nem arra akartak felmenni apáék :roll:

Szombatra mi is nevezünk :)

Éca :)
Nagypon kis helyes Milán :)

Na léptem :) Puszi :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anita, Ildi, nekem még mindig áll a szombat. Szerintem ha már ennyien vagyunk, és Nancsi is ennyire nagyon, akkor csak kéne valami talit rendezni!! :)
De hol?? És hogy legyen? Jó idő lesz?

Éca, szép a fiacskád. :)

Képzeljétek, mi meg haladtunk esküvői ruha ügyben, de részletek majd csak akkor árulok el, ha meg lesz az egész, de annyit elárulok, hogy megvan a szoknyám. :)
Igazán olyan, amilyet elképzeltem, és már csak a vállpántos felsőt kelle megvenne, de azzal még várok, mert ugye most fogyizom ezerrel. :)

Anita, atyaég, 13,4.....Nekem is jó lenne a pelus, de azért Ildivel nem szeretnék összekapni :wink: :wink: , így maradhat az övé. :)
Én egyébként éjszakára tépőzárasat adok Benyóra, így is többször átenged, de az upandgo tuti mindig. Próbálj esetleg azt. :roll:

Boscó, nagyon cuki a csajod. :) Úgy látom, többeknek bejött ez a banános torta. :)
Vendég

Ildi
Köszi, majd végig nézem őket. :) Elvileg van szállás valami magyarnál és még olcsó is. Pontosat még nem tudok, mert az egyik haverunk volt ott és vele kell megbeszélni a részleteket.
Na azért dobhatnál egy képet a hájadról! :D :D

Névnaposoknak utólag Boldog Névnapot ! Mindig elfelejtem :oops:

Meli
Nagyon kíváncsivá tettél ,remélem nem én, vagyok az, aki megbántott. :? :)

Angi
Múltkor Levi egy csajhoz ment be és nem akart kijönni onnan. Ott leste, jót nevetett a csajszi. :D

Anna
Eger is jó hely és közelebb is van a 2 órás induláshoz. :wink:
Nox-ra irigy vagyok. T :oops: :) eljesen kiment a fejemből.

Boscó
Ez tényleg muris, hogy egy napon születtek. :)

Anita
Sajna nekem nem jó a szombat. :( Ez lesz talán az első, amiből kimaradunk :wink: .
A pelenkát napközben el tudod használni én is ezt csináltam. Mi a nagyobbat használjuk már 2 hónapja éjszaka, de most már nappal is.,pedig csak 11 kiló a Levi.

Gyöngyi
Kicsit sűrűbben és többet írni magatokról!!! :wink:

Erának senki nem tudja a számát? Nem szokott így eltűni. :(

Levi feje jól van, nem látszik semmi, csak horzsolta. De arik vagytok, hogy szíveteken viselitek a bukóját. :D
Ja.:Levikém is kezd hisztizgetni ,k..rvára örülök neki .Remélem nem nagyon jön bele. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bosco,
Fanni baba nagyon szép. Képzeld, már én is alkottam Lidinek 2 copfot és a 7végén fejpánt volt a hajában. Türte. :D
Annácska,
jó volt a 7végétek. Hova készültetek amúgy? Szalajka völgybe? Képek?
Eszti,
ez szupi. Biztos nagyon klassz!!! A fogyihoz meg drukk és kitartás!
Anita,
én odaadtam Lidinek a táskámat és azt pakolta, amíg én próbáltam. Amúgy apa is ott volt. De én már megfogadtam, hogy a gyerekkel nem veszek magamnak semmit, mert ilyenkor gyorsan döntök és általában rosszul... Kár, hogy nem tudunk találkozni.
Edit,
Levi se semmi. :D :D

Csajok,
nem ismertek valami jó magán bőrgyógyászt? Meg kellene nézetnem az anyajegyeimet.
angi79

Cory
Beírnád a táblába az 1 éves adatainkat?
Köszi

8100 g, 80 cm, 2 fog

KépKép
KépKép
scullyx

Halihó! Mi még mindig fenjük a fogunkat egy szombati talira! Csak ne egy picurka lakásban legyen, mert megőrülünk a sok öntudatos egyévestől egyrakáson :wink:

Anita :) Én nem bírom ezt a termést végigolvasni, dobjál MNS-en egy sort, ha jöttök, jó?

Puszi mindenkinek

ui. nekünk a szívszerelmünk a Margitsziget és a Városliget - utóbbi szombaton elég zsufi, Margitszigeti játszón sok homokozó meg füves rész van.

indianyo

Ááááá lányok, annyira, de annyira sajnálom, hogy itt felfokoztam a kedélyeket. Milyen az élet kisgyermekkel??? Na ná, hogy kiszámíthatatlan. Boti a délutáni alvása óta már 3x fostizott. Foghatnám a fogára is (bár ennyit nem szokott attól sem), ha nem kellett volna tegnap nekem is rohangásznom :oops: :roll: (én gyomorrontásra fogtam).
A torkom is kapar... szóval lehetséges, hogy lappang bennünk vmi :twisted: :twisted: :twisted:
Mivel addig már csak 2 nap van, nem vinnénk tovább a vírust... :?

Kicsit elszomorít, dehát ez nem volt kalkulálva :cry:

Miért is vagytok mind olyan messze???????? :(

Jövök még, csak közöltem a hírt...

Vikó, pedig milyen jó lett volna. Nyáron remélem, mindenképp vmikor :wink:

Adogatnám Botinak a Humana Elektrolyt-t. Egy egész tasakkal kell feloldani??? Jó lenne, ha éjszak bekortyolná. Normaflore-t már ivott. Kell még ilyenkor vmi?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annácska:
Jobbulást Petinek! Nem lehet, hogy a foga miatt lázasodott be? :?

Boscó:
Nekem is ez jutott valamelyik nap eszembe, hogy Milán mellett is remélem majd egy szép magas lány fog állni!
Ahogy olvasom egy cipőben járunk, nekem is július 2-14. között lesz az államvizsgám, addig még 6 vizsgát kell letennem (pénteken kezdem)!
Édes nagyon a kislányod, ez a hisztis kép csúcs, mintha Milánt látnám! :lol:

Meli:
Részvétem a dédid miatt!

Ildi:
Néha én is úgy érzem két fiam van, Milánó és a férjem! :roll:
Milyen tápszert adtál nekik 1 éves koruk után? Nálunk a Beba Ha 2 aktív megy még, de jobb lenne valami 3-as azt hiszem… Valószínű maradunk még a sima tápszernél, mert ha tejet tettem a tápszerbe nem ette meg az egészet vacsorára. Nem erőltetem, ha nem akarja még.
A képeket nézve nem úgy nézel ki, mint akinek hája volna! Úgyhogy jöhet az a csípőgatyás kép! :)

Vanillka:
Aliznak jobbulást! Minket jobban megvisel, hogy kevesebbet eszik a gyerek mint őket. :roll:

Szelivi:
Nem semmi, hogy végig ment a családon ez a fránya vírus! Kiütött benneteket rendesen.

Lányok akkor én inkább nem szólok semmit, mert Milán még egy kukkot sem szól. Egyszer mondta ki, hogy tata azóta se többet. Illetve az unokatestvérének a nevét, hogy áááddá (Ádám). Mivel az apja is 2 éves múlt mire megszólalt, így nálunk is megvan az esély erre. Ezért is próbálkozom a babajeleléssel. :)

Kép

Kép
éca

Sziasztok!

Alig győztem végigolvasni ezt a sok termést! :)

Meli! Őszinte részvétem! Én sem értem amit írtál, remélem semmi közöm hozzá és nem a felvágottas őrületre céloztál, mert az még mindig nyomaszt.

Lidke, Livi! Nálunk a takarók és a vasalnivaló kap helyet benne... de hamarosan szétszedetem kiságynak, hátha úgy tetszeni fog. Az apát Zazi kb. egy hónapja mondja, s a következő evolúciós folyamaton esett át: "atya"-"ata"-"papa"-"apa" Édesapa mindegyiknél hízott 4 kilót... :)
Egyébként imádni fogja, ha a telefonban hallja majd! :)

Kinga! Drukk, hogy együtt mehessetek!

Vali! Nektek pedig a házhoz drukk! El sem hiszem, hogy Alíz nem eszik... nem a foga??? Zaza akkor nem eszik...

Anita! Ne fossatok már!!! Ez nem igaaz! :( :lol:

Annácska! Zaza is lázas volt fogzáskor...

Boscó, Éca, Csillus! Hajrá vizsgaidőszak! Grrr! Nekem május végén lesz az első. Már rosszul vagyok...

Én is mondom az egyéves adatokat: saccperkábé 12 kiló, 82 centi és kereken négy fog :lol: és 49-es sapi kell neki... majdnem rámjön... :shock:
Tényleg, nekünk pedig olyan sapink van, mint Benyónak! A rezesbandás uv-szűrős :)

Angi! A próbafülke Zazi számára nem más, mint egy remek kukucsos-játék. És milyen sokan játszák!!! :shock: :lol:

Aludjatok jól!

Melitta

Kép
nyf

Jöttem elújságolni, hogy voltunk délután dokinál, és azt mondta, hoyg a foga is közrejátszhat ebben a betegségben. Valszeg hétvégére már kutya baja sem lesz, lehet eljutunk mi is a talira :) Erre szomorúan olvasom, hogy Boti fostizik :( Szegényke :( De hátha nála is a fog játszik be.

Anita: Nem mutizod meg egy dokinak? Hátha péntekre már kutya baja se lenne!

Melitta: eddig akármilyen lázas is volt, a hasát nem hagyhatta üresen! Most meg 2 napja úgy kell belevarázsolnom 1-2 kanál kaját.
Már volt egy rossz evő gyerekem, annyira örültem, hogy Aliz mindenevő, remélem csak átmeneti nála ez a kaja mizéria :roll:

Éca: Milán nagyon gyönyörűséges kispasi :) Most már nagy itt a választék a jóképű fiúkból, talán Aliznak is jut egy :wink:

Ildi: Hol van már az a mini csipőgatyás kép? :wink: :lol:

Gyöngyi: Te meg Lili képekkel vagy adós 8)

Bocs csajok, hogy csak ennyi voltam, de ma ez a csajszi 3x15 percet aludt, kicsit lefáradtam mellette, megyek felborulni (Nancsi után szabadon :lol: )

Tényleg ....

Nancsika: Te is ígérted, hogy jössz, 'oszt sehun senki :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jaj, Nadinka Dorkáját és Boscó Fannikáját Isten éltesse!

Melitta

Kép
nyf

Jó reggelt, :)

Anita, úgy sajnálom... :( De ha nem vagytok jól, inkább javulgassatok otthon. Hívlak majd délelőtt. :)

Melitta, a rezesbandás UV-szűrős?? Én már most imádom, és képzeld, vízlepergetős is, múltkor, hogy Benyó egy vödör vizet kilocsizott, tiszta víz lett volna a sapija, de mindet lepergette, és hót száraz maradt. Szóval vízpartra (nevezetesen a Balcsipartra) is tökéletes lesz, nem lesz állandóan vizes sapiban. :) (mondjuk amennyibe került, akár vízlepergetős is lehet...) :)

Vali, remélem tényleg gyorsan javultok majd. :) Benyónak négy örlője jön, mintha borsószemek lennének az ínye alatt, akkorára duzzadt már, tök durva, szegénykém ő is megszenved vele. Néha ok nélkül hót nyűgös, remélem ő is csak ezért. :( Kijöhetne már a fránya fogacska.

Éca, ne aggódj, Benyó is alig mond pár szót, viszont mindent megért, és megérteti magát. Ő ezeket mondja: anya, mama, baba, vau, tikn (tiktak), bábm (bimbam). És hangutánozza a kakast, kutyát, nénó autót. :) Hát ennyi. :)

Edit, Prága szuper jó lesz. Főleg így tavasszal biztosan gyönyörű, hajráhajrá! :) És milyen Levi angol tanulása? Hogy megy ez. Mesélhetnél, mert érdekel.

És akkor azért ettől függetlenül csinálunk talit? Csak kéne. Ha jó idő lesz, itt vannak szuper játszók: Városliget, Margitsziget, Szent István park. Kinek melyik a legjobb??
Vendég

Jó reggelt,

Aliz ma este sem vitte túlzásba az alvást, már egy órája ébren van :shock: (Majdnem 10 volt, hogy elaludt.) Én nem is értem, hogy hogy elég neki ennyi alvás, mikor egész nap jön-megy, mint a meszes, le se lehet lőni :shock:

Hétvégével az a baj, hogy sz@r időt mondanak :( Szabadtéri helyszínek már vannak, de ha tényleg esni fog, akkor hova megyünk???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jól van na. Itt vagyok, de bírok ennyit olvasni. :) + Alexem itt garázdálkodik, és nyúlkál felfelé a klavira.

Bocsika, h nem írok senkinek külön, de képtelen vagyok ennyit… ;)

Szombatra vissza térve: ahogy Valianyu írta, igencsak kaksis idő lesz, szal szabadtér kilőve, sztem. De akkor hol? + nem tudom mennyire lesz autóm, mert apa melózik szombaton, és a dézsás eső lesz, akkor ÉN nem engedem el motorral melóba. Még +, h Ala még fikás (szombat óta), de remélem, elmúlik. Már csak 2-3x szívom neki, és szinte csak a sterimar jön ki. Szal mi most „kivételesen” nagyon képlékenyek vagyunk. Amúgy most növesztett 2 fogat, lehet attól van…

Betegeknek gyógymancik!!!

Éppen magánbölcsiket nézek. Nem bírjuk ki szeptemberig. :(

Kép

Kép
nancsika

Nem tudom, hogy ma van-e a napja, de ha igen, akkor ...

Petri Timijének boldog névnapot kívánunk!

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Eszti :)
Izgi, hogy már a szoknyád megvan :) Annyira kiváncsi vagyok milyen lesz a rucid :D
Fogyival hogy állsz? Bírod még a koplalást?
Még sosem voltam a Szent István prakban :) Nekem az is oké :) Bár állitólag nem lesz valami jü idő :roll:

Edit :)
Nem a 2 órás indulással volt a fő gond, hanem a közel másfél órás ebédeléssel :D De sebaj, majd belejövünk az időben elindulásba :D
Nox-ot ne sajnált. Nagyon hideg volt és a belépő is húzos volt (4000/fő). Mi nem menntük be, csak a keritéstől néztük autóból :D Amúgy kicsit csalódtam :? , a hangzása nem volt az igazi... De ez már szakmai ártalom :lol:
Levi csak addig fog hisztizni, míg bármit elér vele. Beleértve a felidegesítésedet is :lol:
Örülök, hogy jobban van már a fejecskéje :)

Angi :)
Aggtelekre készültünk, de majd legközelebb :)
Délután teszek fel képet is, csak még nem töltöttem le őket :)
Bőrgyógyász idmerősöm sajna nincs, de ha talász egy jót szólj, mert nekem is lenne mit megmutatnom.

Anita :)
Sajnálom, hogy Boti is meg te is betegek lettetek :( Kár, hogy nem tudtok feljönni :( Jobbulást neketek :)
Legközelebb mindenképp összehozzuk a talit :)

Nem tudom, hogy a fogától volt-e, de remélem, hogy igen :)
Mit tanulsz? Drukk a vizsgákhoz :) Nem semmi vállalkozás :)

Nancsi :)
Sajnálom, hogy vissza kell menned dolgozni :( De hidd el a gyerekek gyorsabban szoknak hozzá a változásokhoz, mint a szülők :wink:
Mi lett a hitel összevonással?

Timike :)
Nagyon boldog névnapot neked :)
Kép

Petka nagyon rosszul aludt az éjjel. Nem tudtunk rá jönni mi a baja :( Akár kézben volt, akár az ágyunkban csak sírt :( Aztán egyszer csak mintha elvágták volna elaludt :) Szerintem a foga, bár nem érzem még a recéket.

Na megyek pótolom az éjjeli alvás kimaradást :wink:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Hitel: szeptembertől várnak szeretettel, vagy amikor vissza megyek dolgozni. Addig kevés a "fizum", a lakás meg nem ér annyit, h olyan bazi sokat fel lehessen rá venni. Mivel nem bírjuk megvárni a szeptembert, hanem korábban vissza kell menjek, attól félekh h lemaradok valamiről. Jó lenne, ha elindulna a Kiscsávóm, mert ott akarok lenni az első lépéseinél….
Sajnálom a fogacskát.
Alexen most jött ki. Vagy nem toom, lehet az időtől, de olyan szinten ordított, h sehogy nem volt jó neki. Iszonyat álmos volt, és semmi praktikám nem segített. Így 1,5 órával korábban elaltattam. Remélem most fog vagy 3 órát aludni, különben nem bírjuk ki estig…

Megyek rendet rakni, pakolászni, miazmásolni.

Kép

Kép
nancsika

Halihó!!

Hát szomorúan látom, hogy a szombati taller abszolút nem körvonalazódik :(
Jobbulást Botinak, Anitának, Alexnak, mi is kicsit fikisek vagyunk(de úgy gondoltam szombatra csak elmúlik)
Szerintem szabatér kizárt lenne úgyis, fos idő lesz. :evil:
Amúgy én a Városliget, Margitszget ötletet nem favorizálnám, "faluról" nemá a főváros két parkjába menjek :wink: :wink: :lol:
Nem tartoznak a kedvenc helyeim közé :roll:
Sajni-sajni :( :(

Nancsi, szóval akor vissza mész melózni valamikor?
Nyugi, Alex biztos bírni fogja a gyerektömeget(egy idő után :wink: )

Mi ma elmentünk beiratkozni a hozzánk tartozó oviba.
Időutazáson mentünk át :lol:
max. a gyerekek néztek ki xxi.-ik századinak :lol: :lol:
Vicces volt, de nem is érdekel, állítólag nagyon jók az ovónők, meg a szomszéd kiscsávó is idejár, egy csoportba kértem Olival, aztán vagy felveszik nem.Ha felveszik,akkor is megvan az esélyünk, hogy csak délig.
De már az is valami :D

most csak ennyi tellt tőlem, bocsika
(tegnap is úgy volt, hogy alszunk Olival, erre felmegyünk, és Natika ébren volt.
N,a most húzok téynleg
vas

Sziasztok!

Vali, Annácska nagyon aranyosak vagytok :D hogy még eszetekbe jutottunk. Nem is gondoltam volna..
A lányom nevében... köszönjük szépen a köszöntéseket!

Ha lehetne én inkább gyógypuszikat kérnék és küldenék neki. Tegnap este is már volt egy kis láza, reggel pedig 38 volt. Kapott kúpot most 37. Remélem csak a foga miatt van, mert jön a 8. és nem tőlem kapta el a torokgyuszit.

Sokszor szoktam átlapozni a fórumot néha bele-bele is olvasgatok de írni már nincs energiám. Nagyon megnőtt már minden baba és olyan tüneményesek. Igazi kópék már :D

Rólunk egy pár szó:
Timi már szalad kb 1 éves kora óta, a beszéd nem az erőssége csak egy pár szó megy(ana, apa, hinta, hamm) de nagyon próbálkozik. Babanyelven dumál ezerrel. A párom szerint Timi Fekete Pákó szintjén beszél :lol: :lol:
Nagyon sok mindent megért sokszor nem is gondolom hogy ezt is, azt is érti. Csak látom hogy beszélünk valamiről és akkor ő megy is ahhoz a tárgyhoz..
Újabban ismét integet mindenkinek 1000-rel :D puszit ad, szívószállal iszik stb
A szopi még mindíg nagyon fontos dolog az életében :) de már szinte mindent eszik (tej, eper, gomba stb-t nem)
Csakis felnőtt módjára kajál.. adni kell neki pl egy egész csirkecombot mert a kis falatok nem ízlenek :roll:
röviden ennyi

puszi mindenkinek :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri,
boldog névnapot Timinek! Kép

Anita és Boti,
jobbulást Nektek!!! Szegények...
Nancsi,
drukk a bölcsihez. Merre keresgélsz?
Annácska,
sajnálom az éjszakátokat. Ez biztos valami fogbaj lehet. Ha megtaláltam a tuti dokit akkor írok.
Vas,
az a legfontosabb, hogy az ovónők jók legyenek. A délig bentlét sajnos esélyes. De az is valami. Jó pihit!
Vali,
biztos valami front van, mert Lidi se akar rendesen aludni. Olyan kár, hogy sz@r idő lesz anyák napján. :(
Bosco,
köszi a pü-t!!!!!

angi79

Sziasztok lányok

Most aztán van pörgés a topikon, de ez így van rendjén. próbálok vissza olvasni és mindenkinek írni.
A hosszú hétvége látom majdnem mindenkinek jól telt. Kivéve Melit, öszinte részvétem a dédi miatt.

Bosco
Hatalmas gratula Fannikának az első szülinapja alkalmából, sok boldogságot neki. nagyon csini kiscsaj. :)
Neked meg gratulálok az ének vizsgádhoz.
A kutyusotok gyönyörű, nem híába zsebelt be minden díjat.

Lidke
bank :(
A képek nagyon szépek, Keve nagyon husika,.

Anita
Boti is nagyon édes és hatalmasat nőtt, az előre hajlás és lábbközött kukucskálás Martin is nagyon szerette míg egyszer orra nem esett azóta nem csinálja.

Babetta
szegény Levike jól megijedhetett, hogy beszorult a feje. Hogy tetszik neki a hinta?
Prága :)

Eszti
Nagyon szuperek a képek Bencéről, a vödrös nagyon tetszik :)

Vok
Gratula Hannának az egyre távolabbi sétához. :)
Anyósod nem semmi egy eset :( Én talán még félnék is tőle. anyud sem tökéletes /de ki az?/ de vele biztos nyugisabb lesz az élet.

Vali
Gratula a keresztelőhöz, kiscicának jobbulást :)
Képeket várjuk a keresztelőről.

Scully
Drukkolok, hogy apával mehessetek. :)

Ildi
nagyon jók a képek, nagyon szépek vagytok. Nyugodtan hordjad a rövid gatyót és mini szoknyát mert nagyon csini vagy és biztos jól
is áll :)

Angi
jobbulást nektek :)

Cory
Jó hogy Alíznak nincs semmi baja.

Annácska
szuper hétvégétek volt, Petkának lázát sajnálom, de jó hogy hamar túl lett rajta :) Főcincér bókjai gyanúsak :wink: de elhiszem hogy jól esett, külömben tényleg jól nézelki :)

Eca
nagyon aranyos a kicsi fiad.

Petri
TIMINEK Boldog névnapot.

rólunk:hétvégén mi is sokat tekeregtünk itt a környéken, nagyon jó volt gyerekek élvezték a csavargást, Martin nagyon bírja az ilyesmit őt aztán lehet húzni- nyúzni, ide oda,.
Foga nem nagyon akaródzik nőni még mindig csak 4 van neki, a beszéd sem az erőssége, de a minden hova felmászás az tökéletesen megy, én meg mindig a frászt kapom tőle.
A hétvégéről majd teszek képeket.
Mindenkinek szép napot. :)

betegeknek jobbulást. :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Míg Martinom alszik, gyorsan teszek még pár képet :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Megkerültem én is :) Múlt héten anyuéknál voltunk, vittük ajándékba nekik egy jó kis Calici-fertőzést. Jól kifeküdt az egész család. Még a Dóri viselte a legjobban, csak pár alkalommal ment a hasa, de egy egész hétig alig evett. Pont ez kellett most az amúgy se nagyevő pipimnek, majd lesek a mai mázsálásnál, hogy mennyit "hízott".

Petri!

Timinek nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!

Boscó!

Fannikát isten éltesse szülinapja alkalmából! Még a hisztis képen is zabiznivaló!

Annácska!

Ügyesen bepótoltad az egy hetes kimaradást, én nem vagyok ilyen klassz :wink: Petka jobban van?

Éca!

Milánó nagyon dögös pasi! Büszkék lehettek rá :)

Angi!

Én is meg vagyok veszve a kis csajos hajcsatokért, meg egyéb kis kacatokért, de Dóri kitépi a hajából :( Pedig nagyon vagány vele!

Vali!

Drukk, hogy visszajöjjön a kiscica evőkéje! Rémálom egy rosszul evő kölköt kajáltani :wink:

Nancsi!

Drukk a bölcsi kereséshez! Remélem sikerül találnod valami jót!

Zsu!

Nagyon szépek a gyerekeid, és te is csini vagy ám! Rólad se mondanám meg, hogy három gyerkőd van :)

Na, most jól lebuktam, hogy csak az utolsó oldalra reagáltam, hihi :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

itt a látszat ellenére nincs büntiben a gyerek :)
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nancsika: Drukk, hogy sikerüljön megfelelő bölcsit találni!

Ildi: Nektek meg drukk, hoyg felvegyék Olit a az oviba! Mikor anno én is megláttam Vince oviját, totál kiakadt, hogy hogy néz ki. Még az udvara sem tetszett. Ennek ellenére a kölök imádott odajárni. Az sokkal fontosabb, hogy jók legyenek az ovónők.

Angi: Én tudok egy bőrgyógyászatot a Kálvinon (nagyon dícsérték régebben), ha éredekel és nincs messze, akkor megpróbálom kideríteni a pontos elérhetőségét.
Plusz van egy itt Óbudán a Kolosy térnél, ahol valami hiper-szuper vizsgálattal nézik az anyajegyeket 20 ezerért asszem, de sztem ez már nagyon kiesik nektek.

Petri: Örülök, hogy sikerült idecsalogatnunk :wink:
Nem semmi lehet Timi az egész csirkecombbal :shock:

Zsu: Te aztán nemvagy szívbajos, hogy a nagylányod nyakába merted ültetni Martint. Engem sokszor már attól kiver a víz, ahogy Vince cipeli Alizt. Egyszer sikerült úgy letennie, hogy szegénykém lefejelte a követ :(

A pacis képen meg csak ámulok-bámulok :shock: Nem is kellett fogni rajta?

Évi: Sajnálom a fostit :( Az viszont jó, hogy Dóri jól átvészelte :)
Vincével a mai napig kínszenvedés az evés, de ma Aliznak is 1 órába telt, mire megevett egy banánt :shock: Minden egyes falatot úgy csempésztem bele a szájába, közben meg folyamatosan szórakoztattam, hogy nehogy rájöjjön, hogy eszik, és kiköpje. Kicsit lefáradtam benne :roll:
Remélem Dórinak is hamarosan vissztér az étvágya!

Nagyon jók a képek, de a káposztát még csak nem nyersen kéne adni neki! :wink: :D

Nu most halaszthatatlan vásárolni valóm akadt.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Csak itt ragadtam a gép előtt :oops: :roll:

Csajok! Olvasgatom a híreket, és nem tudom, hoyg jól értelmezem-e, de júliustól valóban kell vizitdíjat fizetni a gyerekek után is, ha egyből szakrendelésre és nem a háziorvoshoz viszem???

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszönöm lányok a dicséreteket Milán nevében is!

Annácska:
Közgazdász hallgató vagyok Államháztartás szakirányon. Köszi, a drukk rám is fér!

Petri:
Boldog Névnapot Timinek! :)

Zsu:
Mit szólt Martin a lóhoz? Frász kerülgetett volna, hogy leesik! :shock:

Évi:
Jobbulást a családnak!

Vanillka:
Nálunk is kínszenvedés az evés (ebéd, vacsora). Sose tudom kitalálni mit enne, és általában az ebédből kb. 2 falatot eszik meg. Ha én próbálom megetetni csak fintorog és elfordítja a fejét.
:?

Kép

Kép
éca

Hi,

reggel még 2x trottyolt Boti, aztán egész nap semmi. Most estére megint. Voltunk dokinál, talán holnap már többet tudunk, de így már tuti lőttek a talinak :? :( Egyébként én jól, szerencsére. Bár inkább fordítva lenne. Dokinő szerint egyébként megint erősen fogzásra gyanakszik, hááááát nem tudom, neki legyen igaza. De azért ez az állag (már bocsi) :roll:... na, mindegy, én nem vagyok doki. :wink:

Nem is meséltem még, képzeljétek, napok óta teljesen egyedül ebédel a nagyfiam :D Nagyon ügyesen használja a kanalat, de azért néha besegít kézzel. Baromi büszke vagyok ám rá!

Nancsi, drukk Nektek! Én, bár eredetileg úgy terveztem, hogy 3 évig szigorúan itthon leszek Botival (és egyelőre úgy is néz ki), beirattam múlt héten bölcsibe, biztos, ami biztos alapon. :roll: 2008. szeptemberére már a 16-ak vagyunk :shock:

Ildi, mi a helyzet az ovival?

Angi, hogy vagytok? Nagyon csinike lehetett hétvégén Lidi. Kép? :wink:

Eszti, köszi szépen mégegyszer. Ha tudok vmit, mindenképp mondom. :wink:

Éca, nagyon helyes kispasid van. Éljen a közgáz :lol: Enyém államvizsga jún. 11-15 között esedékes.

Vali, azt hallottam, hogy ha nem beutalóval megyünk olyan szakrendelésre, ahova kellene, egy ezrest kell perkálni :?

ERA: BOldog szülinapot utólag is!!! Írj már, légyszi!!! Hogy van Martin??????

Petri, Timinek boldog névnapot!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsu, szépek a gyerkők. Hááát, az tuti, hogy 3. kölök után lazább az ember. Nem semmi Martin!!! :D Édeske nagyon!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok :)
Nancsi :)
Sajnálom, hogy nem lett jobb a hitelügyetek :(
Jó lenne, ha Ala tényleg hamar megtanulna járni és láthatnád az első lépéseit :)
Egyébként a munkahelyed visszavesz?

Ildi :)
Gödöllő egyáltalán nem falu :D Kicsiny városka :wink:
Amúgy a szabadtéri szerintem se fog összejönni, mert vacak idő lesz. Nekem sincs túl sok kedven esőben talicskázni :roll:
Örülök, hogy sikerült a beiratkozás :) Ez hányadik ovi? A végén még Olit szét kell fűrészelned, hogy mindegyik ovi tudjon menni :D Vagy még jobb! Az egyikbe reggel 8-tól délig jár, a másikba meg déltől délután 4-ig :lol: :lol: :lol:
Látod, megoldottam a gondod :D

Pircsi :)
Jobbulást mindkettőtöknek :)
Nagyon édes lehet Timi csirkecombbal a kezében :D

Zsu :)
Ne mondj már ilyeneket :oops: De azért jól esik a bók :D Amúgy neked sincs miért panaszkodnod :wink:
Ti is jót mászkáltatok a hétvégén :)
Nagyon jók a képek :) Martin milyen klasszul lovagol a pónin :shock:

Évi :)
Sajnálom, hogy így végig fertőztétek a családot :(
Mi lett a mázsálás eredménye?
A rémálomba ma Petka is benevezett :? Hülyét kaptam mire beletermelte az ebédet :x
A képek nagyon szupik :D

Vali :)
Sajnos igaz a hír. Mostantól először a háziorvoshoz kell vinned a gyerek és nem mehetsz egyből szakrendelésre. Elvileg azért, hogy az új egészségügyi rendszer legfontosabb építőkövét ( a háziorvost) ne hagyja ki senki. Klassz szerintem is. De ha a gyerekedből ömlik a vér, nem kell házidokihoz rohanni, viheted egyből a sebészetre és nem kell 1000 Ft-ot fizetni.

De jó szakot választottál te is :) Drukkolok neked :)

Szép álmokat mindenkinek :)

annácska

Szép estét!

Nem, nem lettem éjjeli bagoly. :)
Csak Alát most bírtuk/bírjuk lenyomni (apa turisztikázik vele), mert sokat alukált délután. Le sem merem írni azt, h 4,5 óra, mert meglincseltek. :D

A képek nagyon jók! Édes mindenki!

Köszike a drukkokat. Ha hiszitek, ha nem, de annyit bőgtem ma. AZ egész helyzet miatt, amiben vagyunk. Nem kívánom senkinek, pedig biztos nem mi vagyunk az egyetlenek. Na, de tényleg majd lesz valahogy.
Van egy magánbölcsi itt, Dunakeszin. Beszéltem velük. Elmondott a Bölcsivezető hölgy mindent, kérdéseimre is készségesen válaszolt. Igazából az a nagy bajom, h fingom sincs, h milyen kellene lennie egy bölcsinek, stb., stb. Megkérdeztem, ami az eszembe volt, h hánytól hányig vannak, csoportokat, hányszor van étkezés, meg mikor. Csak mikor mondta, h tízórai pl vajas kenyér párizsival, kicsit beparáztam. Majd elsoroltam neki, h Alex miket eszik, és azt mondta rá, h ok, akkor azt fog enni, amit én mondok. (gondoltam, ja, majd megkérdezem a gyereket, h mit kajált egész nap, Ő meg majd elsorolja.  Emléxek, amikor suliba jártam, és menzán kajáltunk, akkor otthon a szüleim kérdezték, h mi volt a kaja. Én meg annyit mondtam, h leves, és második! :D )
Ára elég húzós, de, ha beleszámolom a családi pótlékot, meg, h azért a GYESre is igényt tartok (úgy tudom, azt kaphatom 3 éves koráig, ha dolgozok akkor is), és még lehet az önkormányzattól valami támogatást is igényelni, akkor olyan 20-at kell a fizumból „rááldozni”. Apa rábólintott, most már csak a főnökömmel kell beszélni, h mennék vissza melózni. Visszavesznek, tutira (remélem). Talán egy T- nél nem merik megcsinálni, h nem. Csak kérdés, h minek vesznek vissza. A régi munkámat nem vállalom, csak, ha 8-16 dolgozhatok, vagy 8:30-16:30, de sztem meg lehet beszélni a főnökkel.:) Bízok benne nagyon.

Áááá, mennem kell. Apa közben lenyomta Alabébit, meg magát is a kanapén.

Jah, Erának írtam esemest, és jól vannak, meggyógyult Martin, csak nyügimaci, meg vidéken voltak, miazmás. Majd jön. 

Betegeskedőknek nagyon sok gyógy. (Alának csak 1x szívtam ma az orrát :))

Joccakát!!!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Lányok!

Bocsi, de most csak rólam: :D
Na voltam ma bent a melóhelyemen. Elvileg ősztől szabálysértési előadó leszek. Tök ari új főnököm lesz. És nyolctól négyig kell melózni. Szóval most tök fel vagyok pörögve...

Tünciről: Szegényke, tegnap ordított majdnem egy órán keresztül. Merthogy álmos volt, de lefeküdni meg nem akart. Aztán nagy nehezen elaludt. Viszont ma meg rendkívül jó étvágya volt. Úgy örültem neki. És az új főnököm íróasztalán majdnem összetörte az üveget. Legalább bemutatkoztunk. :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Visszaolvastam, de írni már fáradt vagyok, majd holnap! :wink:

Szombati Ikeához nincs kedvetek? Vagy olyankor ott sokan vannak?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Jó reggelt!!!!

Lidke, szerintem szombaton gázos az ikea :?
Meg Natusom nem nagyon hagyja abba a fikásodást, így mi biztos maradunk mindneféle progiból(már ha lesz valami :? :? :? )

Nancsi, és megérné visszamenni így is, ha ennyit kell fizetni érte?
Nincs a melóhely közelébe valami más bölcsi?
Elvileg ha van hely, és nem oda tartoztok, és ha ott dolgozol a közelébe ,akkor is fel kell hogy vegyék.
Levente magánoviba járt Pesten, és ott is volt zsíros kenyértől kezdve minden :roll:
De hiszed vagy nem jobban ették a gyerekek, mint a szalámis kenyeret :roll:
(bár egyik sem az egészséges kaják közé sorolandó)

Hú, Lívi te is melózol szeptembertől???
Azta csajok, hogy pörög az idő :shock:
És Tünci bölcsis lesz? :)

Anna, ja, kicsinyke város(csak vicc volt a falu)
Még nem vették fel Olivért, csak "lehet", hogy felveszik. :roll:
Bár este már nem akart ovis lenni :lol:

Anita, trottyos Botival mi a helyzet? :)

Éca, nagyon szép kis fiacskád van. :D
Tegnap elfelejtettem válaszolni:
Natus is a beba ha2- aktív-ot issza még mindig, én még nem akarok váltani 3-as "bóti" tápira, kb. még 2szer-3-szor iratok fel a dokival 4-4 dobozzal, aztán lehet utána váltunk boltira, és majd azt keverem tejjel(egyszer) :D

Eszti, éljen a menyasszonyi ruha(alja) :D :D :D

Évi, nagyon aranyos Dóri, és a káposzta szabkodás láttán gondolom, ő is vega lesz(Natika a virágokat kedveli-hétvégén a tulipán, és az orgona után megkóstolta a gyermekláncfüvet is) :lol:
Totál vega csaj lesz belőle :lol: :lol:

Zsu, neked se lehet okod panaszra , jól nézel ki te is!!
És oylan szépek a gyerkőcök!!
Meg ahogy Martin egyedül lovagol :shock: , beszarás!!! :) :D :D

Perti Timijének boldog névnapot!!!

Tegnap este megcsináltam életem első Mojito koktélját.
Hát, nagyon jó lett. :D
Mondanom se kell, hogy az első után még további kettőt muszáj volt lecsúsztatnom 8) :lol:
Asszem nálunk a csütörtök lesz a piálós nap (múlt héten akkor boroztunk), bár már be van hűtve egy aszú megint a hűtőbe :wink: :roll:
Na, ilyen lett a mojito:
Kép
Guszta, mi????? :D :D
vas

Sziasztok

Köszi a dicsiket :)
Martin csak addig ült egyedül míg lefényképeztem, mikor ment a paci fogtam, habár azt mondta a fiú aki vitte nyugodtan engedjem el nem fog leesni. Háááát, azért én is féltem a kis sz@rost. De nagyon tetszett neki.
Amikor rá ültettem a ló pont legelt, így a feje lefele volt. Aztán mikor felemelte a fejét akkor egy kicsit meglepődött a fiam, hogy mi ez a szőrös itt előtte, na meg mikor elindult akkor Martin nagyokat kacagott, tetszett ahogy mozog a ló hátán. :)

Ildi
Húúúú de jó ez a koktél, nagyon gusztin néz ki, mi van benne?
Megkostolnám én is szívesen. :)

Szelivi
gratula a munkához :) nagyon jó az idő beosztás, nem kell korán kellni. Ha én vissza megyek szegény gyerkőknek kb. 6-órakkor kell majd ébredniük. :(

nancsika
alának jobbulást, te meg ne gyötörd magad, hidd el minden rendbe lesz, a bölcsibe Ala hamar beszokik és rengeteg mindent fog tanulni meglátod, ott a gyerekek sokat fejlődnek mert látják a csoport társaiktol a dolgokat. nekem mind két gyerekem járt bölcsibe, Joival nem volt gond az első naptól simán maradt nem sírt. Bence egy kicsit zűrösebb volt a beszoktatásba, aztán már hétvégén is menni akart, volt egy füzetük amibe a dadusnéni mindig leírta hogy mitcsinál mit eszik hányszor kakíl, hogy telt a napja, sírt vagy nem. Nekem Bence minden nap egy új szóval jött haza és nagyon örültem neki, mert addig nem nagyon akart beszélni.Úgy hogy fel a fejjel nem lesz semmi probléma. :)

Anita
Botinak Jobbulást, a sok trotyi nem csípi ki a fenekét, Martint ha valami meghajtja rögtön piros a kis feneke. És ha nem veszem észre akkor fel is hólyagosodik. :(

éca
Martinnak nagyon tetszett a paci, de én sem hagytam egyedül rajta csak míg fotóztam, aztán fogtam a kezét.

Vali
Hú ha látnád Joanna hogy szokott rohangálni vele a nyakában itthon, Martin meg nagyokat nevet :)
Mondjuk Bence nyakába én sem raknám de a lánykám már nagy, rá rámerem bízni mert nagyon ügyesen bánik vele.
A hírt én is hallottam, sajna ha egyből szakdokihoz mész akkor 1000ft. ha nincs beutalód :(

Évi
Dorika nagyon aranyos, főleg a szaladós képen. A zőldségek, gyümik nálunk is veszélyben vannak Martin is szereti kostolgatni őket csak úgy nyersen. Már nem tudom hova pakoljak el előle mindent. Most is az a hobbyja hogy a gurulos zőldség tároloval rodeózik a lakásban, mondjuk már mindent leszedtem róla.

Szép napot mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Anita!

Jobban van Boti? Nagyon ügyes, hogy egyedül eszik! Mi még baromi messze vagyunk ettől.

Nancsi!

Nagyon drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek!

Ildi!

Szerintem is vega lesz a csaj :) Bezzeg ha elétennék egy fej nyers káposztát, hogy tessék drágám, itt az ebéd, hát nyilván a fejemhez vágná :) De így még a zacskójából is kirágta :) A virágkajálás se semmi :)
Egy ilyen koktélt nem utasítanék vissza én se!

Bartika!

Veletek mi újság?

Na, tegnap lemázsálták a csajt. Még mindig 9200 gramm, mint négy hete. De legalább nem fogyott, ez is valami. Viszont 15 foga van. Vagy 16, abban nem vagyok biztos, mert egy szemfog még kérdéses, és nem nagyon hagyja vizsgálgatni magát. És a nap híre, hogy lassan kezd nem úgy étkezni, mint egy fogatlan vénasszony :) Megevett egy egész üveg almás-mandarinos csirkét, ami darabos volt. Azt hittem menten elalélok, nálunk ez hatalmas szó. A mennyiség is, meg az is, hogy nem köpi ki a legkisebb darabot is :) Igaz, hogy csak ronggyá főzött rizs képezte a "darabokat", de eddig az is repült. Szóval most bóóódog vagyok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi, 15-16 fog? :shock:
nem semmi!!! :P
Natika se nagyon isteníti a darabos kajcsikat.
Ami darabos, sajnos össze kell turmixolnom neki, úgy megeszi.
De (hú, ezt ne olvassa aki nem akarja) tegnap este megevett másfél füstli virslit (na, azt tolta magába ezerrel) :shock:
De a darabos bébikaják azok nem kellenek :roll:
9200 sztem jó, én most nem tudom, mennyi lehet Natasa, kb. 9000 körül.
(az se baj, ha Dóri nem hízott, főleg, hogy nem nagyon evett.Fogyni nem fogyott, az a lényeg, nem?? :wink: )

Zsu, ez a mojito nevű koktél, kell hozzá:
bacardi (vagy fehér rum, de ebből az igazi)
lime (nekem csak citromom volt)
cukorszirup(én nádcukorból csináltam)
mentalevél
jégkocka
aztán felönteni szódavízzel, vagy szénsavas ásványvízzel

És baromi jó lett :wink: :D

ma sincs túl nagy pörgés, úgy látom, pedig jó hideg van kinnt(legalábbis nálunk, én még be is fűtöttem) :wink:

puszkó, ha nem jönnék, akkor jó hétvégét mindenkinek
vas

Ildi!

Én is turmixolom (ill. remélem már csak múlt idő!) a darabosabbakat :) Neki a virsli se kell, csak beleharap, és dobja is el. Érdekes, hogy amit a saját kezéből eszik meg, az akármilyen darabos vagy kemény is lehet, az csúszik neki :roll: Viszont még az sem lehet zsíros, vagy szaftos kívülről, mert akkor nem hajlandó megfogni sem. Pl. csirkecomb nálunk nem játszik, mert irtózik megfogni. De nem jó a párolt zöldség sem, mert az is ilyen nedveskés kívülről, így azt se fogja meg. ( a sültkrumpli természetesen kivételt képez a szigorú szabály alól, azt megfogja kézzel a bdüdös kölök :)) A szájába nem enged beletenni semmilyen falatkát, ha mégis sikerül becsempésznem, akkor kiveszi, megvizsgálja, és ha átmegy a szűrőn, akkor visszateszi, ha valamilyen oknál fogva nem felel meg, akkor repül. Evőeszközt meg nem használ. Pempőkével is csak úgy tudom megetetni, ha telepakolom a széke tálcáját minden kacattal, és amíg azokat pakolássza, addig gyorsan megetetem. Láttatok már ilyen furmányos kölket? Én úúúúúgy tudok irigykedni a jó evő gyerekekre...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?