Szép estét!
Nem, nem lettem éjjeli bagoly.
Csak Alát most bírtuk/bírjuk lenyomni (apa turisztikázik vele), mert sokat alukált délután. Le sem merem írni azt, h 4,5 óra, mert meglincseltek.
A képek nagyon jók! Édes mindenki!
Köszike a drukkokat. Ha hiszitek, ha nem, de annyit bőgtem ma. AZ egész helyzet miatt, amiben vagyunk. Nem kívánom senkinek, pedig biztos nem mi vagyunk az egyetlenek. Na, de tényleg majd lesz valahogy.
Van egy magánbölcsi itt, Dunakeszin. Beszéltem velük. Elmondott a Bölcsivezető hölgy mindent, kérdéseimre is készségesen válaszolt. Igazából az a nagy bajom, h fingom sincs, h milyen kellene lennie egy bölcsinek, stb., stb. Megkérdeztem, ami az eszembe volt, h hánytól hányig vannak, csoportokat, hányszor van étkezés, meg mikor. Csak mikor mondta, h tízórai pl vajas kenyér párizsival, kicsit beparáztam. Majd elsoroltam neki, h Alex miket eszik, és azt mondta rá, h ok, akkor azt fog enni, amit én mondok. (gondoltam, ja, majd megkérdezem a gyereket, h mit kajált egész nap, Ő meg majd elsorolja. Emléxek, amikor suliba jártam, és menzán kajáltunk, akkor otthon a szüleim kérdezték, h mi volt a kaja. Én meg annyit mondtam, h leves, és második!
)
Ára elég húzós, de, ha beleszámolom a családi pótlékot, meg, h azért a GYESre is igényt tartok (úgy tudom, azt kaphatom 3 éves koráig, ha dolgozok akkor is), és még lehet az önkormányzattól valami támogatást is igényelni, akkor olyan 20-at kell a fizumból „rááldozni”. Apa rábólintott, most már csak a főnökömmel kell beszélni, h mennék vissza melózni. Visszavesznek, tutira (remélem). Talán egy T- nél nem merik megcsinálni, h nem. Csak kérdés, h minek vesznek vissza. A régi munkámat nem vállalom, csak, ha 8-16 dolgozhatok, vagy 8:30-16:30, de sztem meg lehet beszélni a főnökkel.
Bízok benne nagyon.
Áááá, mennem kell. Apa közben lenyomta Alabébit, meg magát is a kanapén.
Jah, Erának írtam esemest, és jól vannak, meggyógyult Martin, csak nyügimaci, meg vidéken voltak, miazmás. Majd jön.
Betegeskedőknek nagyon sok gyógy. (Alának csak 1x szívtam ma az orrát
)
Joccakát!!!